ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במדפסת. את בחירתכם למדפסת בצעו לפי השיקולים הבאים. 1 הכי חשוב שמכלי הדיו יהיו הכי זולים . 2 שהמדפסת לא תהיה יקרה(כלומר מדפסת הזרקת דיו). 3 איכות ההדפסה לא חשובה כל כך. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במדפסת צבעונית+אופצייה לצילום דפים עד 450 ש"ח שתומכת במערכת ההפעלה שלי. מהירות ההדפסה לא חשובה לי, ולא משנה לי אם זה לייזר או לא. איכות הצבעים גם לא משנה לי, בגלל שאני לא מדפיס תמונות ממש אלה רק צבעים בסיסיים. אני צריך שאיכות הטקסט תהיה מעולה בגלל שלפעמים יש טקסט קטן וצפוף, ואני צריך שהוא יהיה קריא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, איזו מדפסת עדיפה לשימוש ביתי ומספקת את התמורה הטובה מבין השתיים: Brother MFC-425CN Brother MFC-5460CN שני ההבדלים שאליהם שמתי לב הם: 1. הגודל - השניה גבוהה יותר בגלל הפידר 2. רזולוציית הסריקה - הרזולוציה של השנייה גבוהה יותר אילו עוד הבדלים יש ביניהן? האם המדפסת השניה היא מסידרה "עיסקית" ולכן אמורה להיות עמידה ואמינה יותר? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי היי, אממ אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ1000-1200 ש"ח עם זום אופטי ולפחות 2 מגה פיקסל. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים. (חשבתי על canon a60, fuji finepix a303)... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
MegaCube Case, Really Astonishing. http://www.xoxide.com/megacubecase.html עולם מטורף יש לנו.
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שוכרים את הבעיה שלי? טוב אני אזכיר לכם בקיצור: כאשר משחקים טוענים, הרבה פעמים ה-WIN XP מביא מסך כחול כזה ואז עושה Restart. זה גם קורה לפעמים כשמנסים לכבות את המחשב או כשאני מעתיק משהו. (זה קורה הרבה יותר פעמים במשחקים) בקיצור, הגעתם למסקנה שזה או בעיה עם הכרטיס מסך - Radeon 8500 של Palit/Xpertvision - או שזאת בעיה של הזיכרון. עדיין לא החלפתי אף אחד מהם... בקיצור, בשלושה ימים האחרונים התחילה בעיה עוד יותר מוזרה: פעם בשלוש פעמים (בערך) שאני מדליק את המחשב, עושה Restart או שה-Win עושה מסך כחול ו-Restart, כשה-XP אמור לטעון את עצמו (מסך כזה שכתוב WIN XP עם פס כחול שזז) הוא פשוט לא עושה את זה. כל מה שאני רואה זה מסך ריק לגמרי. אז אני צריך פשוט ללחוץ על reset. אחרי ה-reset הוא כ…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכם. אני רוצה לרכוש מצלמת אינטרנט בשביל לדבר עם בן דוד שלי בארצות הברית. הייתי רוצה שתגידו לי איזה מצלמה כדיי לקנות? איזה חברה כדי לקנות? וכמה עולה ? תודה מראש בר-לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול לפרסם לינקים ? רצוי בארה"ב ואם אפשר אז שיהיו כאלה שעושים משלוחים לארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
יש לי ספק CODEGEN 300W (זה נחשב ג'נרי?) ולפני כשבועיים היו לי שתי הארד דיסקים (WD 40GB 7200 + WD 20GB 5600) בנוסף למאוורר אחד במארז, ובנוסף למפרט שאתם יכולים לראות בצד.. המחשב היה איטי ביותר אז, אז החלטתי שההארד דיסק של ה-20GB מת (על פי המלצת המוכר בחנות) והוצאתי אותו ובנוסף הוספתי עוד 256 זיכרון פנימי.. הבנתי שיכול להיות מצב שהספק לא עומד בצריכה של המערכת, האם רוב הסיכויים שהאיטיות נבעה מכך? ואני בקרוב מוסיף עוד שלושה מאווררים (SF2 + שני מאווררים ג'נריים של 60/80 מ"מ) האם הספק יוכל לעמוד בזה, וגם כשאני יוסיף מתח למעבד ב-OC הוא עדיין יחזיק? תודה.. נ.ב-כמה עולה כיום ספק זול ושל חברה טובה?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני צריך מקלדת ועכבר בגלל ששלי עושים לי קצת בעיות קליטה אז בבקשה תעזרו לי בנושא.. אני צריך שבמקלדת והעכבר יהיה טווח קליטה טוב כי אני יושב איזה 4 מטר מהמחשב (HTPC) וזה בערך מה שחשוב לי אני מקווה לשמוע הצעות טובות... התקציב הוא עד 400 בערך.... תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
טוב אז היום העבר שלי שבק חיים \= החיישן שלו פשוט הפסיק לעבוד (הכפתורים עובדים אבל העכבר לא זז בכלל) השתמשתי באחד של MICROSOFT ב50 שקל משהו כזה. ודיי שירת אותי טוב אז אני צריך ללכת לקנות עכבר חדש ובתכלס אני לא יודע מה כדאי.. אני לא יודע אם כדי לקנות עכבר באיזה 50 שקל או לקנות משו בסגנון הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=21804 שהוא דיי זול.. או ללכת על היותר יקר שזה נגיד G400 אני כן משתמש במשחקים אבל אני לא משחק CS או כאלה.. אני משחק RPG או סתם גוף שלישי לפעמים אבל רב המשחקים זה לא אונליין אז אני לא יודע אם זה משתלם להשקיע יותר בעבר או לא.. מה נראה לכם? נ.ב יש לי אחיזת חצי CLAW חצי PALM חח זה איך שנוח לי באותו רגע ואני לא יודע אם ה G400 יתאים (אם כבר) וע…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למקם מצלמת אינטרנט בפינה של חדר מסויים ולחבר אותה למחשב שנמצא 9 מטר בקו אוירי ( בקצה השני של החדש ) ו 15 מטר בערך צמוד לקיר עכשיו להעביר כבל USB לאורך 15 מטר זה לא נראה לי הכי ריאלי השאלה אם יש אפשרות לשים בלוטופ/אינפרא או כל דבר אחר על כבל הUSB של המצלמה ובמחשב הבעיה היא שאני לא יודע אם יש בלוטופ/אינפרא שבאים עם USB נקבה. אשמח לשמוע רעיונות או פתרונות יוגב
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הרוב. מחפש סורק אמין, בעיקר לסריקת מאמרים באנגלית והקראתם במחשב. בטווח הסורקים עד 300-350 ש"ח, האם הסורק הנ"ל מומלץ? תודה לעונים, נועם.
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לי לחכות עוד כחודש ואז לקנות מחשב עם לוח אם מבוסס KT333A ועם Geforce 4 ti-4400 ??? התקציב שלי הוא בסביבות 8000 ש"ח. עוד משהו - במפרטים שלכם אין מערכת הפעלה, שזה תוספת של כ-600 ש"ח! וזה הבדל משמעותי אם מוסיפים את זה לתקציב של 7500 למשל...
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מצלמת רשת לפרוייקט כלשהו. דברים חשובים בה: 1) רזולוציה כמה שיותר גדולה (ולא בעזרת אלגוריתמים מפגרים). 2) FPS- כעיקרון מספיק 30 ואולי אפילו פחות. 3) היעוד של המצלמה הוא לזהות אור של לדים (LED) בצורה די מדוייקת (את מיקומם). שמתי לב לתופעה מעצבנת במצלמות רשת- הופעת הילה די גדולה סביב הלד כאשר מצלמים אותו- אז אם אפשר, שהמצלמה תהיה כזאת שלא תראה את ההילה הזאת. אבל גם אם היא מראה- לא נורא- נתגבר על זה בעזרת עיבוד תמונה תודה מראש, MODY69
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי! קניתי את הדיוידי של אסוס במהירות 16.. מישהו יודע איך אפשר לבטל לו את נעילת האיזורים? שמעתי שזה אפשרי אבל אני לא יודע איך.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
המדפסת חייבת להיות אלחוטית, לגבי לייזר או רגילה האמת שאני לא יודע ממש מה ההבדל אם מישהו מוכן לתת הסבר קצר אני אשמח. כמו כן אנחנו כמעט ולא מדפיסים בבית ככה שלא חובה שהמדפסת תהיה צבעונית (וגם לא צריך משולבת וכו'.. רק מדפסת) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, התקנתי win7 ורציתי לחבר מדפסת lexmark x5070, כמובן שה windows זיהה אוטומתית והחל בתהליך ההתקנה, כשהתבקשתי לחבר את כבל ה usb מהמדפסת למחשב אז המחשב זיהה את החיבור (הוא עשה צליל של חיבור חדש) אבל בחלון בו אני אמור לבחור באופציה printer is connect to computer via usb לא ניתנה לי האפשרות לעשות continue אלא אם כן בחרתי printer is conect via network. איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
מדובר בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם דסקטופ הוראות ההתקנה וההפעלה פשוטות ואכן המקלדת עובדת אבל העכבר לא. לפעמים נראה שהעכבר מזוהה על ערוץ 1 או 2 אבל ללא הופעת סמן כלשהו. אבל יתכן שמדובר בזיהוי משני של המקלדת משום מה הסוללות חדשות כמובן. סוג חיבור PS2 לשניהם מערכת הפעלה W2K אנייבל לוח אם 7VRXP נוסה עם ביטול התקני USB (בביוס) וללא ביטול. אין הבדל בתגובה. נראה שהלוח לא מזהה עכבר PS2 ולכן גם אין זיהוי במקרה הזה השאלה היא האם יש היכן שהוא בהגדרות הביוס התיחסות ל PS2 . אני לא מצאתי כלום כולל עם CTRL F1 נבדקו גם דריברים והתנגשויות כסיבה לבעיה. כל רעיון רציני יתקבל בברכה מסתבר שההמלצה של לוגיטק לא להשתמש ב USB אינה תקפה במקרה הזה. לאחר סידרת נסיונות ע"פ ההמלצות התמיכה…
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, לסבי יש מחשב, חדש לגמרי, והוא מעוניין לרכוש לו מדפסת, המדפסת צריכה להיות משולבת בסורק, פקס ומכונת צילום. עלייה להיות חסכונית, ובעלת דיו חלופי הניתן לרכישה. עלייה להיות עם מדריך הפעלה עברי. וזהו בעיקרון, שתיהיה בתקציב של עד 600-650, ואיכותית. מצאתי את זאתי בינתיים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523692 נראת לא רעה, יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש אצלי מחשב בעבודה ויש לו כונן 5.25 אם אני לא טועה ויש לו מנעול זה אמור להיות כונן קשיח בפנים , נראה כמו מחשב שרת . אין לו פאנל CD פשוט זה בא עם מנעול מישהו יודע איך מרכיבים דבר כזה ? זה מסובך ? יש למישהו תמונות איך זה נראה בפנים ? תודה . נ.ב. יש לזה שם מקצועי " מגירה כונן קשיח " . http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=550&catcode=42&AdCat=&parentid=0
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני חייב את הדרייברים של הג'וייסטיק של מירוסופט sidewinder אבל בשביל אקס פי כי אני לא יכול להתקין עם הדיסק כי הוא לא פועל במערכות שהם יותר מ98 תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, אני מחפש ציוד דיי כללי שלא יגביל אותי מבחינת אפשרויות. אם זאת לא בקשה מוגזמת חשוב לי שהציוד יהיה בצבעים אדום שחור כי זה הצבעים בחדר ושל שאר הציוד. הקנייה תתרחש בארץ בגלל קשיים להזמין מחו"ל (אחריות וחוסר ביטחון שלי שתיהיה טעות) עכבר - אני מחפש עכבר עם מינימום 1600PDI מאוד חשוב שהוא יהיה נוח, גדול אבל לא כבד מידי שיעבוד טוב, אני מעדיף את המראה הפשוט. לא יותר מ 300 ש"ח עם עדיפות לחיסכון חשבתי על Logitech G400s אבל לא ידוע לי שמוכרים אותו בארץ פד - חשבתי על SteelSeries QcK שמעתי עליו רק טוב אם יש לכם המלצות למשהו אחר אני אשמח לשמוע. אני לא חושב שפד צריך לעלות על 100 שח זה שהצעתי עולה 65 ש"ח. מקלדת - הכי חשוב זה עברית, מלבד זה שתיהיה שקטה (בלי סוויצ'ים כחולים או משהו ואנ…
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-