עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אשמח לעזרה, כל הפרטים בכותרת. תודה.

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by kobi_af,

יש לחבר שלי ספק שנקרא atx ראיתי בהרבה ספקים דברים שקשורים ל atz מה זה בכלל ה atx זאת חברה או מה ..? רשום לו atx 450 .. גנרי ?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by chris_u16,

אני מעוניין בעיקר בתגובות מאנשים שיש להם את המצלמה הזו. תתייחסו לכך שהמחיר הוא ממש זול... הייתי מעוניין לדעת גם פרטים נוספים על המצלמה, כגון: האם הוא תומך בצילום מאקרו, האם ניתן לכוון באופן ידני את מהירות הצמצם... - לא תומך, אי אפשר. מיהו יצרן המצלמה?? - לא ידוע. שמתי לב שהפוקוס במצלמה הזאת היא אוטומטית, שזה עדיף על פני מצלמות שיש להם כזה מכוון ליד העדשה לכיוון הפוקוס (שתמיד גרועות) עריכה: עניתי על התשובות בעצמי אין למצלמה אפילו פלאש :-X אבל לצילום יום הוא יכול להיות נחמד, במיוחד עם הרזולוציה הגבוהה (באופן מאוד מאוד יחסי כמובן...למחיר) יש לי מצלמה ממש דומה רק שהרזולוציה המקסימלית היא 640x480 וגם לה אין פלאש אז אני משער שזה משהו דומה למה שיש לי רק עם רוזולוצייה …

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  4. אתמול קניתי מקלדת USB. רציתי לחבר אותה ב-USB שבקדמת המארז, ובגלל זה אני חיברתי אתמול את החוטים של ה-USB בלוח אם במקום המתאים. אבל יכול להיות שאני התבלבלתי בסדר החיבורים של החוטים, של ה-GND, VCC, +1, -1. בכל מקרה, המקלדת הפסיקה לעבוד ואני חושד שחיבור לא נכון של החוטים גרם לזה. רק רציתי לדעת, זה אפשרי? למזלי המוכר הסכים להחליף את המקלדת (לא סיפרתי לו על כל הקטע הזה כמובן :)

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  5. Started by eldadb,

שלום, מחפש המלצה לכרטיס לכידת וידאו פנימי capture card ע"מ להפוך אות וידאו אנלוגי לדיגיטלי. יש לי Windows 7 ultimate 64 bit

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  6. http://www.nomadworld.com/products/jukebox3/ אחי רוצה לקנות את זה המחיר לא משנה כלום הוא טוב.... היה לו דיסמן של mp3 וכל שריטה זה שיר שלם ... אז הוא רוצה ללכת אל משהו טוב .. גם הגודל של הכונן לא חשוב.. עריכה: תדאג לשים כותרת עניינית להבא.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  7. שלום, אולי כאן יוכלו לעזור לי. יש לי ספק טרמלטק: Thermaltake W0008R 420W Purepower + Active PFC + Dual fan http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm האם הספק הזה יכול לתמוך ולהפעיל בצורה טובה את הרכיבים הבאים: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2488 http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2631 כרטיס מסך MSI GeForce FX5900 VIVO 128MB שמצריך AGP ? ואם לא אז איזה ספק יכול להתאים לדרישות? (עד 600-700 ש"ח) תודה!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by TermiNal,

כל-כך הרבה חיכיתי לרגע הזה, המארז העקום והישן שלי מעצבן ומכוער ונמאס לי ממנו, אני זורק אותו. מאוד מצא חן בעיני הסופרטאלנט, אני מתכנן קנייתו מ-KSP והבנתי שהוא מגיע עם ספק סיני ב-12$ ( ג'נרי בקיצור ) יש לי כבר Hec 300W שסוחב מצויין ואני מרוצה ממנו מאוד, רציתי לדעת כמה דברים - - הספק יחזיק את המארז? - אפשר לבקש זיכוי מ-KSP ושהם יעיפו לי ת'ספק הסיני מהמארז? - אפשר ביקורות באינטרנט שלו? עשיתי חיפוש - לא מצא. תודה.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by RT2,

האם יש צורך לכבות אותו בכל פעם שהוא לא בשימוש?

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  10. אני לא לוקח את כול הרכיבים של המחשב כי אני לא צריך מסך,הארד דיסק,צורב,כרטיס קול,מקלדת,עכבר,מדפסת ועוד כמה דברים רק תגידו בבקשה מה דעתכם על הרכיבים שאני לוקח והאם המחיר טוב? ובקשר לGEFORCE4 של INVSION אני ישנה את זה אבל זה סתם לביתניים כי בטח גם החברה שאני יחליף אלייה היא תעלה כמעט אותו הדבר אז זה רק לביתניים בשביל לדעת אם המחיר טוב http://members.rambler.co.il/blaaat/PCHARDWARE%20-%20Computer%20Configuration3.htm

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by nutty,

שלום, האם כדאי לי לחכות עוד כחודש ואז לקנות מחשב עם לוח אם מבוסס KT333A ועם Geforce 4 ti-4400 ??? התקציב שלי הוא בסביבות 8000 ש"ח. עוד משהו - במפרטים שלכם אין מערכת הפעלה, שזה תוספת של כ-600 ש"ח! וזה הבדל משמעותי אם מוסיפים את זה לתקציב של 7500 למשל...

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  12. השאלה למעלה תגידו אם זה טוב יותר לסדר אז מה כדאי לסדר את הכבלים עם אזיקונים קטנים שלא יתפזרו ?

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by רועי כודרה,

יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג טונר למדפסת xerox m750?

14. אני צריך מחסניות דיו מסוג HP 178XL, מעוניין במולטי-פאק של כל ה4 צבעים אבל לא מוצא באיביי או בשום אתר אחר במחיר נורמלי (בארץ זה מעל 250 שקל). מצאתי באמזון אבל לא עושה משלוחים לארץ עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  15. Started by ablabl,

עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט,מסמכים וכד' אבל אני גם משחק ככה שהתקצי בנראה לי סביר+ תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  16. יש אצלי מחשב בעבודה ויש לו כונן 5.25 אם אני לא טועה ויש לו מנעול זה אמור להיות כונן קשיח בפנים , נראה כמו מחשב שרת . אין לו פאנל CD פשוט זה בא עם מנעול מישהו יודע איך מרכיבים דבר כזה ? זה מסובך ? יש למישהו תמונות איך זה נראה בפנים ? תודה . נ.ב. יש לזה שם מקצועי " מגירה כונן קשיח " . http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=550&catcode=42&AdCat=&parentid=0

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  17. Started by Cynicoren,

שלום, אני מחפש חיבור ל 2-4 גיימפאדים. מה הדרך האופטימאלית לעשות את זה? אילו גיימפאדים ואיך אפשר לחבר כ"כ הרבה? תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  18. היי, אני משתמש בG5 כבר המון זמן ודי מרוצה ממנו. היות ולחצן הגלגלת של העכבר לא כ"כ נוח והקשה עלי בעבודה עם הלשוניות בפיירפוקס כמו שהייתי רגיל, התאמתי את לחצן ה"הקודם" לפעולה של "middle button". כך בכל הזמן הזה השתמשתי בלחצן הנוסף בצד האגודל כדי לפתוח ולסגור לשוניות בפיירפוקס. לפני כמה ימים התחיל להתחרפן העכבר, ובכל לחיצה על הלחצן שליד האגודל, הוא מבצע גם את הפעולה שבחרתי לו (פתיחת לשוניות במקרה הזה) ובאותה הלחיצה גם מבצע פעולת "הקודם" שלה היה מיועד הכפתור בברירת המחדל. למשל, בלחיצה עליו באיזור ריק בדף, הוא יבצע רק את פעות ה"הקודם" כי אין לו לשונית לפתוח. כמו כן הוא התחיל לבצע את פעולת ה"הקודם" גם בתיקיות בווינדוס וכו' ולא רק בפיירפוקס. אם אבחר בתוכנה תפקיד אחר לכפתור, הכל …

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by tomchook,

היי אני משתמש עם עכבר אלחוטי של לוג'יטק Logitech Cordless Desktop 660 על משטח שיש בו כרית ג'ל (משהו סטנדרטי לגמרי). הבעיה שמדי פעם יש בריחה של הסמן של העכבר על המסך בלי שאני מזיז את העכבר. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  20. Started by hichcock,

יש לי מחשב נייד של טושיבה בלוטוט.... לא יודע מה עוד אלחוטי יש... :-\ אני מחפש שלט משהו הכי בסיסי הכי פשוט שיוכל להתחבר למחשב על בסיס קבוע ורק שיאפשר לי לשלוט בדברים בסיסיים, כמו פליי.. סטופ.... הרצה קדימה ואחורה.... שליטה על סאונד.... הכי בסיסי שיש. יש למישהו הצעות? טיינקס.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by Haflo,

נכון להיום אני לא מכיר שום ספק/מפיץ שמוכן לקבל סחורה להחלפה באם אין עליה מדבקה שלו, כמו במקרה שלי, יש לי דיסק DTLA-307075 (דפוק כמובן!) ללא מדבקה, ואין שום מצב שמישהו יהיה מוכן להחליף לי אותו ללא מדבקת אחריות! מה שאומר שהיום אם אני קונה מחשב חדש, אני צריך לבדוק שיש מדבקות אחריות על כל הציוד שיש במחשב?! כמו המקרה שלי, אין איזה ספק ראשי של IBM שצריך לקבל את הדיסק ולא משנה ממי הוא נרכש? הרי ה Fucking Disk של IBM, מה זה משנה איזה ספק שולח את זה?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  22. ברשותי טלפון מסוג i-mobile 606 לפלפון יש נגן mp3 חיברתי את הפלפון למחשב עם כבל ה usb שלו אבל אין לי מושג מה לעשות על מנת להוריד שירים למכשיר help plz

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by MoonMage,

אוקיי אז אחרי זמן רב שאני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטאלית סוף סוף קיבלתי אישור מההורים. אני מתלבט בין כמה מצלמות ומקווה שתוכלו לעזור לי להחליט. המצלמות הן פוג'י finepix 203 ב1079 אולימפוס C220 ב1125 Canon powershot A200 ב1150 וMinolta Dimage E223 ב1180 האם אתם חושבים שהמצלמות טובות? האם יש לכם מצלמות אחרות שמתאימות לקטגוריה? וכמובן איזו מהן הכי טובה? תודה רבה לעוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום קניתי היום מדפסת של BROTHER מדגם MFC-425CN ורשום שם בהוראות ההפעלה שלא להשתמש בכבל USB שמעל 2 מטר. השאלה שלי למה אם אני משתמש בקבל של 3 מטר זה יהיה בסדר? פשוט יש מצב שאני יצטרך כבל של 3 מטר.... תודה לעונים עריכה: ראיתי שיש במדפסת כבל לרשת רציתי לדעת מה הכבל הזה נותן לי זה מאפשר לי להדפיס משני המחשבים? כי בעבר הדפסתי משניהם אחרי כמה הגדרות שעשיתי זה לא יתפוס כאן?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by tal_levi1000,

יש לי מדפסת קנון i320 לפני כמה זמן הדלקתי אותה להדפיס משהו ושמתי לב שהנורה הכתומה נדלקה ניסיתי למחוק את המדפסת ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר המנורה מהבהבת 3 פעמים בצבע כתום ופעם אחת בירוק וחוזר על עצמו ככה לעוד מישהו זה קרה? מה אני עוד יכול לעשות?

דיונים חדשים בפורומים