עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. (1) Compucase 6A21 (Hec 300ART) Mini ATX Case 349.00 ¤ (2) Compucase-HEC Mini Tower CI-6821 Front USB 300W 269.00 ¤ - מה ההבדל בין המארזים? (חוץ מהמחיר) - איזה יותר טוב? - האם שניהם באים עם ספק? - האם מארז 2 יתאים למפרט הזה (בסוף האשכול): http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113931.0 - ראיתי שיש להם Air Guide שמעיף אוויר מבחוץ על המעבד, זה גם יתאים למפרט בשאלה הקודמת? תודה.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by solo53,

שלום וחג שמח מחפש יחידת שלט שלט +קולט שיעבוד בפורט COM רד232 שיעבוד עם GIRDER אם IRAASNTS תודה :jump:

3. הגלגלת של העכבר של לוגיטק (בת שנה) התחילה לעשות בעיות. אני רוצה לקנות עכר אחר או סט של עכבר ומקלדת. הם צריכים להיות אלחוטיים ולא של מיקרוסופט או לוגיטק עדיף של חברה קטנה ועדיף גם לא מיוצר בסין אם קיים. על מה תמליצו? לאחרונה גיליתי שאהבה שלי למוצרים לא סיניים לא מנותקת לגמרי מהמציאות כאשר זה נוגע להיצע של המוצרים. קניתי מדפסת ברדר לייזר ומסתבר שהיא בכלל לא סינית אלא ויאטנמית. בכל אופן חזרה לענייננו. אשמח להמלצה על עכבר עלחוטי או סט עכבר ומקלדת. קצת נדפקתי כי כבר עשיתי חריטה של ערבית במקלדת. זה טוב? https://1pc.co.il/he/product-110884-...utm_source=zap חייב להתאים ללינוקס תודה

4. Started by mich4el,

אני מעוניין לקנות מקלדת חדשה, ותהיתי מה עדיף מבין שתי המקלדות הבאות: Razer Lycosa http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24793&catid=1815 Razer Lycosa Mirror Edition http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28213&catid=1815 תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by pro,

לפני כחודש שלחתי את המחשב לתיקון אבל הייתי צריך את הצורב אז שמרתי את הכרטיס אצלי. כעבור שבוע חזר המחשב ואני מחזיר את הכרטיס והמחשב לא קלט אותו אוטומטית חשבתי שאם יש לי ווינדוס XP ימצא אותו לבד אבל הוא לא מצא לכן עשיתי ADD HARDWARE וגם הוא לא מצא הורדתי מהאתר של SONY (החברה של הצורב) DRIVER CHEKER וכנראה שהוא לא עובד בXP עזרו לי אני חייב את הצורב

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by arkadur,

אני מחפש מדפסת לייזר, זולה ואמינה, שלא מפחדת מעבודה קשה.. תקציב? עד 500 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  7. Started by Dano,

תראו אנשים את המפרט שלי ותגידו לי אם באמת צריכים ספק: Athlon 64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT AV8 (s939) sata,GBL זיכרונות? DDR 400 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים? CD Recorders Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans 12 cm Case fan מסך-ViewSonic LCD- VE710S מארזים? HEC Compucase CI-6A19 המארז בא עם ספק כוח HEC?

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  8. אתמול קניתי מקלדת USB. רציתי לחבר אותה ב-USB שבקדמת המארז, ובגלל זה אני חיברתי אתמול את החוטים של ה-USB בלוח אם במקום המתאים. אבל יכול להיות שאני התבלבלתי בסדר החיבורים של החוטים, של ה-GND, VCC, +1, -1. בכל מקרה, המקלדת הפסיקה לעבוד ואני חושד שחיבור לא נכון של החוטים גרם לזה. רק רציתי לדעת, זה אפשרי? למזלי המוכר הסכים להחליף את המקלדת (לא סיפרתי לו על כל הקטע הזה כמובן :)

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  9. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית שתהיה מהירה וחסכונית בדיו. אני רוצה גם שיהיה תהיה משולבת (פקס+סורק+מכונת צילום) ושיהיה בה מזין נייר אוטומטי ועדיף שתהיה מדפסת WIRELESS אשמח לשמוע המלצות (: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  10. http://www.nomadworld.com/products/jukebox3/ אחי רוצה לקנות את זה המחיר לא משנה כלום הוא טוב.... היה לו דיסמן של mp3 וכל שריטה זה שיר שלם ... אז הוא רוצה ללכת אל משהו טוב .. גם הגודל של הכונן לא חשוב.. עריכה: תדאג לשים כותרת עניינית להבא.

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by M7a,

מארז של Thermaltake דגם VA9000 Kandalf black הוא כולל 2 מאווררים מ"מ ו- מאווררים 2 מ"מ הוא פיזית ענק 220x530x560 ושוקל 18 קילו עשוי מאלומניום 1 מ"מ יש לו 10 מפרצי 5.25 ו-2 מפרצי 3.5 חסופים ועוד 3 מפרצי 3.5 פנימיים תוסיפו לו את הבקר שליטה ל- 4 מאווררים וחיישני חום HardCano 13 (יש אליו ביקורת בפינת הביקורות באתר) אני אהבתי! כמה שאלות שיש לי: לערכה הזאת... איזה ספק כדי לקנות (עדיף של Thermaltake) ? בכמה כסף הכי זול יש את שני החלקים האלו בארץ מהנסיון והידע שלכם? תודה!

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  12. Started by iib,

סיימתי לקרוא את הכתבה בטום הכרטיסים האלו פשוט יוצאים מהכלל! הגיפורס 4 MX460 מבצע כמו GeForce 3 Ti200 בבנצים הרגילים וכמו גיפורס 3 Ti500 כשמכניסים FSAA לתמונה! פשוט מדהים! רק חבל שהוא עדיין לא תומך ב Vertex/Pixel Shaders - וכיוון שזה נראה לאן שהולך העתיד אני לא חושב שהכרטיס כל כך שווה... רואים את זה שבוחנים אותו על Aquanox. הגיפורסים שמבוססים על Nv25 (כל סדרת הגיפורס 4 Ti) פשוט מדהימים כל אחד מהם יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 והביצועי FSAA שלהם פשוט יוצאים מהכלל! הירידה בביצועים שה NV25 מקבל כתוצאה משימוש ב Fsaa היא פחותה באופן משמעותי מהגיפורס 3 וה Radeon 8500. והגיפורס 4 Ti4200 שהוא יותר חזק מהגיפורס 3 Ti500 עולה 200$ מחיר רשמי שזה בערך 100$ פחות מהמחיר הרשמי של הגיפורס 3 …

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  13. אני קונה מחשב חדש אבל אין לי עדיין מספיק כסף לכרטיס מסך אז השאלה היא אם אני יצטרך בשביל התפריט הזה ספק כוח או אני לא יצטרך אני יודע שיש פה מעבד קונור ושהוא לא יצא עדיין אבלא אני מתכוון לקנות את המחשב כשהקונור יצא עם לוח אם מתאים אז מה אתם חושבים למעבד הקונור וכל מה שרשמתי יצטרכו ספק? או שאני יוכל להסתדר חודש חודשיים בלי ספק?? 1800# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 800# לוח אם: ASUS P5ND2-SLI LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 2300# מסך: LG LCD 19 L1970HR 350# עכבר: Logitech G5 250# צורב: LG GSA-4167B D Dual Layer 200# מקלדת: Logitech Media Elite PS2 I USB Keyboard 550# כובן ק…

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  14. אבא שלי ממש רוצה לקנות אותה אמרתי לו שזה לא משתלם כיוון שבבית שלנו מדפיסים ומצלמים בחודש גג 50-100 צילומים בטירוף.. אבל הוא לא מוכן להתפשר על מדפסת שהיא לא לייזר וזאתי מבחינת גודל עיצוב הכל הכי נראית לו. רציתי לשאול אתכם איך היא בעיקרון, האם היא נחשבת למכונת צילום ומדפסת טובה? איך הסורק שלה? הפקס ובכלל בכללי איך היא.. תודה רבה לכל העוזרים

15. Started by dani688933,

בעיקר לגיימינג וסרטים. אפשר לחרוג ב50 ש"ח אבל רק עם שה יעשה הבדל גדול. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  16. Started by KF,

שלום אשמח לקבל המלצה למדפסת בסביבות 300-500 ש"ח. הHP1410 איבדה את זה כבר.. שימוש ביתי ותו לא. תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  17. Started by maazg,

שלום, לאחר קניית העכבר razer abyssus ואכזבה גדולה החזרתי אותו, והסיבה שלעכבר יש צורה מוזרה שאי אפשר להחזיק אותו עם claw, העבר גבוה מאחורה ודק מקדימה שיותר מתאים לאחיזת palm. אז אני מעוניין בעכבר עבור אחיזת claw וחשוב לציין שנוח לי מאוד עם הכבר logitech m705 שהבעיה היחידה שלו שהוא אלחוטי ולכן קצת כבד. לא חשוב לי כפתורים נוספים- מספיק לי 3 הכפתורים שמגיעים עם כל עכבר רגיל. אז מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  18. Started by MODY69,

שלום רב, אני צריך מצלמת רשת לפרוייקט כלשהו. דברים חשובים בה: 1) רזולוציה כמה שיותר גדולה (ולא בעזרת אלגוריתמים מפגרים). 2) FPS- כעיקרון מספיק 30 ואולי אפילו פחות. 3) היעוד של המצלמה הוא לזהות אור של לדים (LED) בצורה די מדוייקת (את מיקומם). שמתי לב לתופעה מעצבנת במצלמות רשת- הופעת הילה די גדולה סביב הלד כאשר מצלמים אותו- אז אם אפשר, שהמצלמה תהיה כזאת שלא תראה את ההילה הזאת. אבל גם אם היא מראה- לא נורא- נתגבר על זה בעזרת עיבוד תמונה תודה מראש, MODY69

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  19. יש לציין שאני לא מתכנן לקנות כרגע... ראיתי את הלוגי'טק MX518 ורציתי לדעת אם יש סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים שכוללים עכבר ברמה כזאת? איזה עוד דגמי עכברים לגיימרים קיימים? לא רק של לוג'יטק ענין נוסף שראיתי שאין הרבה יצרנים של מקלדות ועכברים איכותיים כמו לוג'יטק ומיקרוסופט בארץ. יש עוד חברות שלא שמתי לב אליהן? האם לסטים האלחוטיים ברמה הגבוהה יש בעיות רציניות לעומת חוטיים? נגיד Delay בתגובה? לפני כמה חודשים ראיתי איזשהו סט אלחוטי והעכבר היה ממש כבד ולא נוח לשימוש. זה ככה בכל הסטים?

20. Started by Singularity,

אני רוצה לקנות את המדפסת המשולבת של officejet 5510 HP היא אמורה להיות משולבת טובה? אני מדפיס בעיקר מסמכים שחור לבן או צבעוני ואני צריך גם את הפקס והסורק שבה האם הפקס שה עצמאי או שצריך שהמחשב יהיה דלוק כדי לקבל פקסים? קראתי גם בחדשות באתר שHP יורידו מכירים על המכשירים המשולבים עם פקס מישהו יודע אולי מתי זה יקרה?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by David Ell,

שלום לכולם (: אני מחפש עכבר פשוט, משהו כמו 60 ש"ח, גג 100 שקל. בלי יותר מידי סיבוכים אבל משהו שיהיה לי טוב, כי זולים יש בלי סוף, איכותיים זה קצת יותר סיפור. תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  22. היי, אני מעוניין במדפסת צבעונית+אופצייה לצילום דפים עד 450 ש"ח שתומכת במערכת ההפעלה שלי. מהירות ההדפסה לא חשובה לי, ולא משנה לי אם זה לייזר או לא. איכות הצבעים גם לא משנה לי, בגלל שאני לא מדפיס תמונות ממש אלה רק צבעים בסיסיים. אני צריך שאיכות הטקסט תהיה מעולה בגלל שלפעמים יש טקסט קטן וצפוף, ואני צריך שהוא יהיה קריא. תודה.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=19755

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by !_Evil_!,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2879 זה רק המארז אבל אני לא קונה מהחנות הזאת מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by BONO,

יש לי עכשיו עם הלוח אם 2 דקים של טמפרטורה (שחכתי עכשיו תשם של זה) ונראה לי שאם המארז של טרמלטייק אקסייזר 3 או איך שקוראים לו באים עוד כאלה איך מחברים אותם? ונראה לי שגםן עם המאוור למעבד וולקנו 11 גם יש איך אני ירכיב את כל אלה??? הלוח זה gigabyte ga-7vaxp

• 6 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.