ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי SIDEWINDER ישן ועכשיו קניתי לוח אם NF7-SL של ABIT ואין לו GAMEPORT עליו וממש לא בא לי לקנות GAMEPAD חדש מכיוון שאני לא משחק הרבה כללית אבל כשאני כן משחק אני דיי אוהב להתשמש ב GAMEPAD מה עליי לעשות ? רק אל תגידו להתקין עוד כרטיס קול. :-\
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בקשת המלצה לרמקולים 5.1 תקציב מקסימום 1300 שימוש: מוזיקה,סרטים וכדומה אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר, חשוב לי מאוד שתהיה אפשרות לחבר למחשב בעזרת כבל אופטי כדי שישמעו באיכות טובה דולבי דיגיטל חשוב מאוד עוצמה חזקה ובס חזק כמובן מה שאפשר בתקציב זה תודה רבה עריכה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765786 אלה רמקולים טובים? המחיק שלהם בסדר הם חזקים ואפשר לחבר אותם למחשב בכבל אופטיקל. וגם יש להם עוד חיבורים לטלויזיה או לפלאפון שזה תמיד טוב. לוח אם שברשותי: GA-EP41-UD3L - http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3454#sp</blockquote> תודה רבה לכל מי שעוזר לי
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
היי! קניתי את הדיוידי של אסוס במהירות 16.. מישהו יודע איך אפשר לבטל לו את נעילת האיזורים? שמעתי שזה אפשרי אבל אני לא יודע איך.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום, ראיתי קיטים באתרים בארה"ב למילוי טונרים למדפסות (באיזה 10 דולר) יש לי מדפסת HP LaserJet 1018, עם טונר דגם Q2612A. האם יש חנויות בארץ שאפשר לקנות רק את תוכן הטונר במקום לקנות טונר חדש ב200 שקלים ולמלא בעצמי? תודה מראש, גיא
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=10568 מה אתם אומרים עליה? מקלדת ששווה את הכסף שלה? כדאית? איך היא מכל הבחינות; חומרים, נוחות, מלאת אפשרויות וכו' אפשר למצוא משהו יותר טוב ב160 שקל?
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
למדפסת באיכות די גבוהה.. לא צריך משולבת... שתיהיה לה אפשרות להדפיס על דיסקים... באיכות די גבוהה.. (אני מדבר על מתקן כזה מיוחד שמכניסים בו את הדיסק המיוחד וזה מדפיס עליו..|)
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני לא השתמשתי בGAME PADS ו אני רוצה להבין מה הם ההבדלים בין אחד שעולה 20 ש"ח לאחד שעולה 200
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון יש לי נפילות מתח מעצבנות בבית! הגעתי למסקנה שאני אקנה אל פסק טוב שימנע מהמחשב ליפול כל נפילה כזו של חשמל. הדרישות שלי הם כך: 1. עדיף של חברת ADVICE כי היא גם ישראלית (ישראל קונה כחול לבן... ;D) וגם כי שמעתי שהיא טובה מאוד. 2. הספק צריך לעמוד בדרישות הנ"ל: 3. מודם ADSL שחור של אלקטל. מחשב שפועל מספק 420W של TT (אולי 480W פשוט עדיין לא קניתי את הספק). אם אני צריך לפרט את כל המפרט תגידו. מסך 17" LCD. מדפסת וסורק הם בגדר "אם ישאר כסף נגבה גם אותם"... זאת אומרת קודם כל אני צריך ספק שיענה על דרישות 1-3 ואם המחיר יהיה סביר (זה אני אחליט לאחר ההמלצות שלכם) אני אולי אקח אל-פסק חזק יותר בשביל המדפסת והסורק. אז מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות אוזניות גיימינג, חשוב לי שהמיקרופון יהיה איכותי ביותר, אין הגבלת תקציב. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים וסקייפ, מעט מאוד מוסיקה וסרטים בכלל לא. חשבתי על הדגמים הבאים: Razer Piranha Gaming Headset Plantronics GameCom 777 מה דעתכם? בנוסף מעוניין גם במקלדת, מה מומלץ? תודה מראש, דני
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
-
למצלמה יש יציאות וחיבורים רבים, זוהי מצלמת וידאו דיגיטלי שמקליטה או על D.V או על כרטיס זיכרון. אני מצליח להעביר בעזרת ה U.S.B רק את מה שנשמר על הכרטיס זיכרון איך אני מעביר גם מה שהוקלט על ה DV בעזרת ה U.S.B? תודה.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום, אז אחרי שנפלתי עם 2 ג'ויסטיקים, אני מעוניין לקנות משהו איכותי. בעקרון הוא ישמש לFIFA ואולי כמה משחקי פעולה כמו SPLINTER CELL. עכשיו הייתי רוצה שהוא יהיה כמו הג'ויסטיקים של פלייסטיישן 3, שאין צורך בבטריות והן נטענות דרך הUSB. אני מתכנן להביא את הג'ויסטיקים דרך EBAY, ככה שהסכום המירבי הוא 60$. אז מה ההמלצות שלכם?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
מחפש מקלדת לגימרים עד 100 שקל האתרים העדיפים KSP.CO.IL PANDAS.CO.IL הכי קל לי לקנות מKSP
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות מדפסת לייזר למרפאה שלו, כי עד עכשיו הייתה לו מדפסת ישנה אפילו מדי הייתי אומר. הוא אמר לי שהוא רוצה HP. אני לא בטוח למה אבל אולי זה בגלל התוכנה שהוא עובד איתה, אבל בכל מקרה חשבתי על ה HP LASERJET 1010 מ PANDAS עולה 1085 ש"ח.... מה אתם חושבים, מי שמכיר אותה? זה מספיק טוב? כל השימוש שלה זה להדפסת מרשמים, חופשי מחלה וכד'..... אשמח לקבל הערות ועוד הצעות, גם אם יש הצעות למדפסות מחברות אחרות במחיר דומה אשמח...(עוד מעט אבא שלי יבוא ואני אעדכן למה הוא רצה דווקא HP) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
(1) Compucase 6A21 (Hec 300ART) Mini ATX Case 349.00 ¤ (2) Compucase-HEC Mini Tower CI-6821 Front USB 300W 269.00 ¤ - מה ההבדל בין המארזים? (חוץ מהמחיר) - איזה יותר טוב? - האם שניהם באים עם ספק? - האם מארז 2 יתאים למפרט הזה (בסוף האשכול): http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113931.0 - ראיתי שיש להם Air Guide שמעיף אוויר מבחוץ על המעבד, זה גם יתאים למפרט בשאלה הקודמת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/GLADIATOR.htm הוא עולה רק 231 ש"ח !!! שווה?
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח כתיבה אלקטרוני , ברמה יחסית נמוכה כדי לשנות מסמכים סרוקים במחשב לא לציור או לסרטוט , אין לי מושג מה נחשב טוב או איזה כדאי מי שיודע שיתן לי דגם ספציפי תודה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים נדפק לי הכרטיס מסך.. שמתי אותו בתיקון ואני רוצה בינתיים להמשיך להיות על המחשב.. האם באפשרותי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב של אחותי כשהוא עדיין דולק ולשים אותו אצלי? (לה אני ישים כרטיס יותר ישן..) האם זה אפשרי בלי שייגרם נזק למחשב או לכרטיס? עריכה: מצטער שכתבתי את אותה הודעה פעמיים זה היה בטעות.. אם אפשר תמחקו אחת מהן.. תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב, ולא מבין בזה כ"כ. אני רוצה שיהיו 2.1, לצורך גיימינג. תקציב 500 +- . איזו חברה כדאי ? LOGITECH או CREATIVE ? אשמח להמלצות על דגמים. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שוכרים את הבעיה שלי? טוב אני אזכיר לכם בקיצור: כאשר משחקים טוענים, הרבה פעמים ה-WIN XP מביא מסך כחול כזה ואז עושה Restart. זה גם קורה לפעמים כשמנסים לכבות את המחשב או כשאני מעתיק משהו. (זה קורה הרבה יותר פעמים במשחקים) בקיצור, הגעתם למסקנה שזה או בעיה עם הכרטיס מסך - Radeon 8500 של Palit/Xpertvision - או שזאת בעיה של הזיכרון. עדיין לא החלפתי אף אחד מהם... בקיצור, בשלושה ימים האחרונים התחילה בעיה עוד יותר מוזרה: פעם בשלוש פעמים (בערך) שאני מדליק את המחשב, עושה Restart או שה-Win עושה מסך כחול ו-Restart, כשה-XP אמור לטעון את עצמו (מסך כזה שכתוב WIN XP עם פס כחול שזז) הוא פשוט לא עושה את זה. כל מה שאני רואה זה מסך ריק לגמרי. אז אני צריך פשוט ללחוץ על reset. אחרי ה-reset הוא כ…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המקלדת האלחוטית המחורבנת שברשותי. אבל אני מחפש מקלדת אלחוטית שלא תהיה חלק מסט של עכבר+מקלדת...האם קיימת חיה כזאת? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין.. בתודה ניר
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום ידידים, אני מתכנן להחליף מארז, רציתי להתייעץ איתכם למארז מומלץ. דרישות מהמארז: -מארז עם סגירה מיוחדת ללא ברגים. -מקום לארבעה מאווררים. -פח מסיבי ועבה. צבעים: כסוף, כסוף משולב עם שחור. כמובן שבנוסף לכל אלו אתם מוזמנים להסתכל במפרט המחשב שלי שנמצא בחתימה ולהתאים אליו מארז עם הדרישות הללו. לגבי תקציב, אני מעדיף להשקיע קצת כסף על מארז טוב, מאשר על מארז מפח שלא שווה כלום. אני מ?ודה מ?ודה מ?ודה מקרב לב לכל העוזרים...
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
הלכתי למלאות את הדיו מה עדיף,למלאות את הדיו או לקבל דיו מקורי בתוספת של 40 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-