עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. סריקת תמונות ברזולוציה של 1024 DPI אני צריך שיהיה סורק איכותי מבחינת כסף שיהיה לא הכי יקר וגם לא הכי זול משהו באמצע תודה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by LynxIL,

מה קורה? יש איזה המלצות טובות לרמקולים איכותיים ? בעיקרון זה למשחקים אבל בעיקר לסרטים שאני רואה... האמת שאני לא ממש יודע טווח מכירים של כמה הם עולים אז בוא נגיד בסביבות ה-400 עד 500 ככה.. ועכשיו עם החוק של העד 1000 שקל במכס אז אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל, בטוח אני אקבל תמורה גבוהה יותר עבור הכסף. תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים לגיימר. ואני לא יודע מה לקחת.. בעכברים: ראיתי שיש את ה-G5 אבל חברים אמרו לי שהוא לא טוב ונתקע מלא פעמים.. ראיתי MX518 ולא אמרו עליו שום דבר רע.. (אבל הוא אופטי.. אז אני מפחד שלא יהיה מדוייק..) וראיתי שיש עוד כמה של חברות אחרות ואני לא יודע מה לקחת... מקלדות: יש G15 (הישן- הכחול) שניראת לי מצויין יש 2 מקלדות של microsoft שאני לא זוכר איך קוראים להם. אשמח אם תגידו לי מה העכבר והמקלדת הכי מומלצים,אמינים,נוחים,מדוייקים לגיימרים. התקציב הוא לא מוגבל.. (אבל אל תציעו לי למשל עכבר שעולה 900 שקל..).. משהו סביר..(במילא אני קונה אותם בחו"ל..) תודה.

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by huan,

אהלן אנשים אני מחפש עכבר+מקלדת אלחוטיים(לא חובה סט) מרחק עבודה של 6 מטר, תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  5. שלום אני מחשב מערכת רמקולים אייכותית שאוכל להינות ממשחקים וסרטים במחשב. העדפה היא למערכת אל-חוטית.. פשוט יש לי ניסיון מאוד מר עם מלא כבלים שאתה לא יודע איפה הם נגמרים X_X ועוד יותר בעדיפות, גם מערכת שמגיעה עם שלט רחוק תודה רבה! (דרך אגב, איפה אפשר לברר בקשר להמלצה לטלוייזית 47-52 אינצ'?

6. Started by toto,

אני קונה מחשב amd xp ב4 במרץ מישהו יכול לעזור לי?

7. Started by Ramsses_II,

היי. אני מחפש מקלדת שתצטרף ל-MX518 שאני רוצה לקנות. אני צריך שתהיה נוחה למשחקים ולא יזיקו פונקציות כאלה ואחרות. לא חייבת להיות אלחוטית. ראיתי את זו: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/2996&cl=gb,en, נראת חמודה. עולה בסביבות ה-175 ש"ח. עריכה: מה עם זאת? נראת סבבה וגם בתקציב. מישהו מכיר? היא טובה? יש לכם המלצות אחרות? בכללי מחפש עכבר אופטי ומקלדת למשחקים בתקציב כולל של 400 ש"ח. אם יש המלצות אחרות תגידו לי. תודה!

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by Kiril,

אני רוצה לדעת איזו גרסה אתם ממליצים לקחת גרסת ה SPEED או גרסת ה CONTROL אני משתמש ב G5 ככה שמהירות היא לא ממש בעיה בשבילי ההבדל בכלל משמעותי ? אותו מחיר בדיוק ושניהם במלאי.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by liiight,

יש לי בעיית חשמל מוזרה בחדר, או יותר נכון בשקע אחד בחדר (ולצערי זה השקע של המחשב). כל פעם שמדליקים את האור במטבח, פלורסנט, יש זמזומים שמגיעים מכל הרמקולים (5.1) ומדי פעם אפילו הפרעות במסך. כמו כן, כל כמה ימים קופץ הפיוז, והוא חוזר רק שאני מנתק את המפצל של המחשב מהשקע (אל המפצל מחוברים המחשב, המסך והרמקולים). אני בטוח שהחשמל לא יציב כי זה בניין ישן ומי יודע בכלל מתי התקינו פה את החיווט. הקיצר, השאלה שלי אם אל-פסק אם מייצב מתח יוכל לעזור למצב. ואם כן, אשמח לקבל המלצה לאל-פסק כי אין לי מושג בנושא.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by tintin,

יש לי ב EPSON R200 3 2 מחסניות צבע ריקות וכל ה4 האחרות כמעט מלאות. התוכנה של EPSON מגבילה אותך מלהדפיס ולפי מה שקראתי ובדקתי נשאר משהו כמו 25% דיו במחסנית שאפסון אומרת להחליף! אני מנסה להדפיס וזה לא מצליח! זה פשוט בזיון. מאיפה אפשר למצוא דיו זול וטוב עם משלוחים מהירים? זאת אומרת איזה חנות אתם ממליצים מנסיון. האם דיו תואם יכול להרוס או להיות פחות איכותי? תודה!

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  11. האם יש לוחות אם שלא יתאימו למארז MINI (קטן יותר)? האם במארז MINI ייכנסו כל כרטיסי המסך כולל GF 4 שכידוע מאוד ארוכים?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  12. קניתי רמקולים של corsair דגם sp2500 והרמקולים האלה מתחברים למגבר עם כבלים מיוחדים לא עם כבלים רגילים של רמקולים אלה לפי מה שהבנתי אלו כבלים כמו של לוח אם הנה תמונה של אחד הרמקולים ואפשר לראות את החיבור מאחורה siz.co.il/view/ydmnmbombzth.jpg.htm השאלה שלי זה איך ואיפה אני יכול לקנות כבלים כאלה רק ארוכים יותר ואיך קוראים לכבלים האלה? אני ממש חייב עזזרה, תודה לכולם !

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by psychuil,

מה מומלץ במחיר הזה? ראיתי את הTEAC MX7 אצל מישהו שעובד איתי והיא נותנת תמונה מרשימה למדי. איך הMX10 שלהם? יש משהו אחר שמומלץ בטווח הזה?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by limer,

אנח מעוניין לקנות עכבר יש לי דילמה בין 3 עכברים הייתי מעוניין שתמליצו לי על פי נסיון ! {יתרונות חסרונות ובעיות כאלה ואחרות שנתקלתם בהם} העכברים הם .....מייטי מאוס ....פינקי.....וכמובן המח....! Wolfking Trooper Gaming Mouse http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5659&perur=2&t=9&c=201 Logitech mx-518 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6283&perur=2&t=9&c=201 עכבר למשחק LOGITECH דגם G5 בחיבור PS2/USB http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12353 תודה רבה מראש לכל המגיבים העוזרים נותני העצות ובעלי העניין והדעת......

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום, איזו מדפסת עדיפה לשימוש ביתי ומספקת את התמורה הטובה מבין השתיים: Brother MFC-425CN Brother MFC-5460CN שני ההבדלים שאליהם שמתי לב הם: 1. הגודל - השניה גבוהה יותר בגלל הפידר 2. רזולוציית הסריקה - הרזולוציה של השנייה גבוהה יותר אילו עוד הבדלים יש ביניהן? האם המדפסת השניה היא מסידרה "עיסקית" ולכן אמורה להיות עמידה ואמינה יותר? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by Gnome,

שלום, אבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות מדפסת לייזר למרפאה שלו, כי עד עכשיו הייתה לו מדפסת ישנה אפילו מדי הייתי אומר. הוא אמר לי שהוא רוצה HP. אני לא בטוח למה אבל אולי זה בגלל התוכנה שהוא עובד איתה, אבל בכל מקרה חשבתי על ה HP LASERJET 1010 מ PANDAS עולה 1085 ש"ח.... מה אתם חושבים, מי שמכיר אותה? זה מספיק טוב? כל השימוש שלה זה להדפסת מרשמים, חופשי מחלה וכד'..... אשמח לקבל הערות ועוד הצעות, גם אם יש הצעות למדפסות מחברות אחרות במחיר דומה אשמח...(עוד מעט אבא שלי יבוא ואני אעדכן למה הוא רצה דווקא HP) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by טל,

חשבתי לקחת את המארז הזה http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=5#, איך הוא ? ורציתי לשאול המארז הזה HEC Compucase CI-6A19 300W? אפשר לקנות אותו בKSP אם ספק 400W במקום 300W?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  18. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים, המליצו לי על logitech mx-3200. הסתכלתי גם על סטים של מייקרוסופט ושמתי לב שהמחירים הם נמוכים משמעותית, האם זה מתבטא גם בנוחות השימוש? אני פשוט לא יודע כמה אני צריך את כל הפונקציות והכפתורים שיש ב3200, ואם זאת הסיבה היחידה להבדלים במחירים, אז זה אני אבחר בדגם פשוט יותר. התכונות שאני מחפש הם נוחות (בעיקר בעכבר), וטווח קליטה טוב.[br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 17:48:12 עוד מחשבה שעלתה לי עכשיו בראש: לקנות סט אלחוטי פשוט יחסית, עם מקלדת בלי כפתורים ואופציות מיותרות. ואחרי זה לקנות עכבר יותר טוב בנפרד.האם זה יכול לעבוד, או שאי אפשר להשתמש בעכבר אחר כשהסט המקורי מחובר?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by dd7,

אני צריך אבטחה בראשון לציון שטח פתוח 100 מ"ר משו כזה, ולשלוט בה בצפת ע"י מחשב מה הציוד שאני צריך...

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by tomchook,

היי אני משתמש עם עכבר אלחוטי של לוג'יטק Logitech Cordless Desktop 660 על משטח שיש בו כרית ג'ל (משהו סטנדרטי לגמרי). הבעיה שמדי פעם יש בריחה של הסמן של העכבר על המסך בלי שאני מזיז את העכבר. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  21. האם יש כאן מישהו שעם הצורב הזה הצליח לצרוב על דיסק כזה 900 מ"ב? הוא מזהה לי אותו כמו דיסק של 80 דקות (700מ"ב).

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by almogila,

שלום וחג שמח לכולם אני מחפשת מצלמת רשת ברמה גבוהה עד סכום של 400 ש"ח המטרה של המצלמה היא בעיקר שיחות ברשת. יש לכם המלצות למצלמה טובה? תודה רבה

23. Started by A_D,

אני רוצה לקנות את הMX REVOLUTION זה עכבר טוב (כמובן אחרי שירד המחיר המופרז שלו למשו סביר יותר)? כמה כפתורים יש לו חוץ מה השתיים שיש בצד?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by Anas-Nanas,

שלום, אני מעוניין להחליף את המקלדת האלחוטית המחורבנת שברשותי. אבל אני מחפש מקלדת אלחוטית שלא תהיה חלק מסט של עכבר+מקלדת...האם קיימת חיה כזאת? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בעיניין.. בתודה ניר

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  25. שלום רב אני מחפש הגה לחיבר לPC שיעבוד עם המשחקים החדשים כגון: GRID NFS החדשים יש לי כרגע הגה של TRUST שרכשתי ב150 שקלים והוא עובד רק עם NFS גרסאות ישנות כל כך ישנות שהפג'ו 206 היא מכונית מירוץ שם תקציב עד 350 שקלים אם מישהו מכיר דגם מסויים שיש לו נסיון טוב איתו אשמח לדעת על הדגם (שמעתי שלוג'יטקים טובים ) תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.