עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by avizombie,

שוב סליחה אני מכיר את התנאים אבל לא מצאתי משהוא בנושא באתר ??? אני צריך מידע מסויים על ספקי כח אין לי מושג ורק אתמול ידעתי שזה חשוב ;D אני צריך ללכת לחנות שממנה קניתי ושיחליפו לי ספק למשהוא עם "שם" אז עם תוכלו איזה שמות של חברות קיימות בנושא תודה (לכלל עם הודעה זו תיחסם תוכלו לקשר אותי למשהוא בנושא בהודעה הקודמת שלי ) ושוב סליחה ותודה

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by Gnome,

שלום, אבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות מדפסת לייזר למרפאה שלו, כי עד עכשיו הייתה לו מדפסת ישנה אפילו מדי הייתי אומר. הוא אמר לי שהוא רוצה HP. אני לא בטוח למה אבל אולי זה בגלל התוכנה שהוא עובד איתה, אבל בכל מקרה חשבתי על ה HP LASERJET 1010 מ PANDAS עולה 1085 ש"ח.... מה אתם חושבים, מי שמכיר אותה? זה מספיק טוב? כל השימוש שלה זה להדפסת מרשמים, חופשי מחלה וכד'..... אשמח לקבל הערות ועוד הצעות, גם אם יש הצעות למדפסות מחברות אחרות במחיר דומה אשמח...(עוד מעט אבא שלי יבוא ואני אעדכן למה הוא רצה דווקא HP) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  3. אהלן חברה, אני צריך שתעזור לי בקשה לבחור מצלמה ביחסי המחיר\תמורה הכי טובים מבין הדגמים הבאים: (בלבד!) Kodak CX 4230 Minolta AF75-300MM Minolta AF28-80MM Minolta Riva Zoom 90 Minolta CAPIOS Zoom 150 QD Kodak KE 115 Date Minolta DIMAGE F300 אני יודע שמדובר במצלמות לא מתקדמות במחיוחד (או שכן?) ההנחה שלי כרגע שהמתקדמת מביניהם זו ה DIMAGE F300 , אבל אני מחפש יחס של מחיר\תמורה הכי משתלם. כמו כן אני לא עוסק בזה וצריך את אחת המצלמות הנ"ל לצורך צילום תמונות פשוטות בלבד ככה שאני צריך שזה יהיה PAS (Point And Shoot) משהו כזה (זה צילום בצורה קלה או משהו, לא זוכר שמעתי על זה פעם , ושהאיכות של התמונה תיהיה נקייה. אשמח מאוד עם תעזרו לי בהקדם האפשרי... שלכם, DrowNz

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by SoapSeller,

אני זקוק לכזה בדחיפות. מישהו יודע היכן ניתן לקנות כזה בארץ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  5. Started by Bar_B_q,

יש לי עכבר של לוג'יטק פשוט כזה אופטי הוא עובד חלק במחשב שאני מחבר בפעם הראושנה הוא התקין את עצמו והכל ולא ביקש אפילו דריברים עבד חלק ... עכשיו קיבלתי עכבר אופטי קטן כזה חמוד של מחשבים נישאים(ישלי נישא ד.א) באתי חיברתי ו פראאאאאאקדעעד לא עבד(צירפתי תמונה) עכשיו ניסיתי בשתי היציאות לא עבד... כמה פעמים ניסיתי ואז אחרי איזה שבוע אחותי באה לא מצאה תעכבר הרגיל חיברה פתאום עבד לה.. (אחרי שהיא ניתקה וחיברה איזה 20 פעם ברצף) ומאז הוא עבד חלק בחלונות XP HOME עכשיו התעצבנתי על ה XP HOME ופירמטי והתקנתי XP PRO ועכשיו שוב הוא לא עובד .. אותה בעיה של ממזמן...... צירפתי תמונה מה הוא אומר.. ד.א האור בעכבר נדלק והכל .. (לא יודע אם זה משנה) עכבר פשוט עם חברה בשם "COPA"(לא מוכר לפחות לי) …

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by theone123,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה עד המחיר 850 שקל -+ המדפסת שאני רוצה צריכה להיות טובה בעיקר לתמונות מדפסת (פוטו) יש כמה דגמים שחשבתי עליהם epson c-84 epson -r200 hp 5652 hp 7260 פחות או יותר אלו האפשרויות שחשבתי חשוב שהאמינות של המדפסת תיהיה טובה וגם שלא זוללת צבע אני אשמח לקבל עזרה בנושא

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by Dano,

תראו אנשים את המפרט שלי ותגידו לי אם באמת צריכים ספק: Athlon 64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT AV8 (s939) sata,GBL זיכרונות? DDR 400 512MB A-DATA כרטיסי מסך? PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים? CD Recorders Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans 12 cm Case fan מסך-ViewSonic LCD- VE710S מארזים? HEC Compucase CI-6A19 המארז בא עם ספק כוח HEC?

• 11 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by SamurAchzar,

אני מחפש המלצה למקלדת, דקה ככל האפשר, ונוחה ככל האפשר. המחיר לא משנה, כמובן. ניסיתי להשיג את הZippy EL610, אבל בזיגזג אמרו שאין להם. יש לכם רעיון?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by golani,

חשבתי לרכוש רכזת במקום הרכזת הקיימת שהיא 10 מגה עכשיו ראיתי שיש הפרש משמעותי בין רכזת 10/100 לרכזת 100 בלבד אני חייב לציין שאני מתכוון לעבוד רק עם כרטיסי רשת של 100 PCI יש סיבה נוספת לרכוש את ה10/100 חוץ מאשר תאימות אחורה?? דבר שני נתקלתי בדבר מוזר.... מה יותר מהיר : הגדרות של כרטיס רשת כדופלקס מלא או חלקי כי דווקא החלקי הרבה יותר מהיר כרגע בבקשה תשובות מקצועיות ומובנות

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by marking,

איזה מארז יש לי אם כתוב אלוי בגדול E-STAR ?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by Vortex,

מכירים את המצלמה? קיצר, למי שיש אותה, איך אני משפר את האיכות של התמונות?? שיניתי את הsharpness בהגדרות וזה עדיין לא משהו... משום מה זה נראה לי שהמצלמה מעדיפה Smoothness על Sharpness, זה מתבטא בזה שכשאני לוחץ על הסמל שלה ב"מחשב שלי" אז התמונה ממש זורמת כמו בטלויזיה יש דרך לשפר את האיכות על חשבון הSmoothness ? או לצלם ברזולוציה גדולה יותר מאשר הסטנדרט? תודה

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  12. זה סורק את מה שאני רוצה אבל הכל ירוק.. מישהו יודע אם אפשר לסדר משהו חוץ מלקנות חדש? זה דחוף לי... ואם לא האם יש לכם אתר שיש שם תמונות המסבירות איך לפתוח אותו? או אולי אתם יודעים... תודה מראש

13. האם יש לוחות אם שלא יתאימו למארז MINI (קטן יותר)? האם במארז MINI ייכנסו כל כרטיסי המסך כולל GF 4 שכידוע מאוד ארוכים?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  14. Started by roes,

איזה זיכרון יותר טוב? וכמה כל אחד עולה? http://hwzone.co.il/archive/1139359854/92100/ או http://hwzone.co.il/archive/1138103220/58386/ ?? הכוונה לזכרונות במהירות: 1 GB

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  15. האם אפשר להפעיל לוח אם בלי הבטרייה ? האם אפשר להפעיל פנטיום 3 733 במכפלה של 5*100 ? האם אפשר לגרום ללוח של 100 מגה הרץ לעבוד ב133?

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by DAN,

לאחרונה אפשר להשיג בישראל C 3 1000 PRO עים לוח משולב המכיל הכל מה דעתכם ? http://www.via.com.tw/en/viac3/c3reviews.jsp

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by moshemordo,

אני חייב את הדרייברים של הג'וייסטיק של מירוסופט sidewinder אבל בשביל אקס פי כי אני לא יכול להתקין עם הדיסק כי הוא לא פועל במערכות שהם יותר מ98 תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by asichen,

היי יש לי מארז פנטיום 4 ATX והשאלה שלי היא האם כל ספק מתאים למארז כזה ואפשר להתקין בו כל ספק?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by ea666,

שלום אני צריך המלצה למארז וספק למחשב הזה P4 2.8 512 RDRAM ati radeon 9800xt sound blaster live 5.1 ולוח אם משהו של אסוס... משהו טוב בכל מקרה אני לא זוכר במדוייק... איזה ספק אני צריך ואיזה מארז הכי ממולץ למחשב שלי בשביל לקבל תוצאות מקסימליות? וסתם לדעת איזה מארז הכי טוב שיש בשוק כרגע? (P160?)

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by The-Crush,

ערכות של מקלדות ועכבר.....האם תוכלו לעזור לי להחליט בבקשה אני מתלבט בי Genius Twintouch+ Office Wireless Optical Rechargeable Kit לבין Microsoft Wireless Optical Desktop 3 או שיש לכם המלצה יותר טובה ....... אגב אני יכול גג להוציא עד 450 ש"ח.... אז אם בא לכם לעזור לי אתם מוזמנים..... ותודה מראש לאלה שיעזרו לי בבחירה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  21. (1) Compucase 6A21 (Hec 300ART) Mini ATX Case 349.00 ¤ (2) Compucase-HEC Mini Tower CI-6821 Front USB 300W 269.00 ¤ - מה ההבדל בין המארזים? (חוץ מהמחיר) - איזה יותר טוב? - האם שניהם באים עם ספק? - האם מארז 2 יתאים למפרט הזה (בסוף האשכול): http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=113931.0 - ראיתי שיש להם Air Guide שמעיף אוויר מבחוץ על המעבד, זה גם יתאים למפרט בשאלה הקודמת? תודה.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by benor,

אני מעוניין להשקיע עד 250 -/+ חשוב לי, שהטלפון יהיה מחובר גם לקו רגיל (בזק) ובנוסף לכך יעבוד דרך ה- Skype. אתם מכירים דגמים מומלצים? הרצתי חיפוש בפורום, וגם הרצתי חיפוש ב- Zap אבל נתקלתי ברשימה מאוד מצומצמת של דגמים. אוליי יש מתאמים זולים שעושים את העבודה? תודה.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. את שניהם אפשר להוציא בסביבות ה60$ כולל משלוח. השימוש העיקרי זה על משטח כמו מיטה כי המחשב יחובר לLCD

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  24. http://ivory.co.il/product.asp?produ...01&CatCode=415 איך זה כדי??

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  25. Started by MODY69,

שלום רב, אני צריך מצלמת רשת לפרוייקט כלשהו. דברים חשובים בה: 1) רזולוציה כמה שיותר גדולה (ולא בעזרת אלגוריתמים מפגרים). 2) FPS- כעיקרון מספיק 30 ואולי אפילו פחות. 3) היעוד של המצלמה הוא לזהות אור של לדים (LED) בצורה די מדוייקת (את מיקומם). שמתי לב לתופעה מעצבנת במצלמות רשת- הופעת הילה די גדולה סביב הלד כאשר מצלמים אותו- אז אם אפשר, שהמצלמה תהיה כזאת שלא תראה את ההילה הזאת. אבל גם אם היא מראה- לא נורא- נתגבר על זה בעזרת עיבוד תמונה תודה מראש, MODY69

• 0 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים