עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by navk2,

יש לי מיקרופון מוטמע במצלמה של סילבר ליין, הבעיה היא שהוא לא עובד לי באף משחק, קוד, קרייסיס BF2... ובסקייפ אני כן יכול לדבר איתו ! הבעיה היא בעצם שהמד הזה של העוצמת קול לא מתמלא והוא לא שומע אותי, עכשיו בקרייסיס ובקוד רואים את הסימן של הרמקול אבל פשוט אנשים אחרים לא שומעים אותי.. מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by noambaum,

http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/GLADIATOR.htm הוא עולה רק 231 ש"ח !!! שווה?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  3. כן קראתי את זה באתר של Viahardware והינה הציטוט: UMAX, a company widely known for its scanner technology, has evidently decided that providing free drivers for product support is too much trouble. Attemping to download any drivers from the company leads to a page that informs the customer they must pay an $8.95 fee to have a program called VistaScan mailed to them. Once they have VistaScan, it will be possible (in most cases) to update their drivers. This is ridiculous. One of the things the Internet has done best is to give end-users of technology quick and easy access to a variety of tools, from drivers to user support. Charging for driver download not only has the pote…

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by Jack_g,

אני לא מעוניין לקנות כל מיני פדים למינהם שעולים בסביבות ה 100 ש"ח אני רוצה לעשות פד שיהיה סבבה וטוב לעכבר אופטי מישהו מכיר איזה מדריך כזה?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by benor,

אני מעוניין להשקיע עד 250 -/+ חשוב לי, שהטלפון יהיה מחובר גם לקו רגיל (בזק) ובנוסף לכך יעבוד דרך ה- Skype. אתם מכירים דגמים מומלצים? הרצתי חיפוש בפורום, וגם הרצתי חיפוש ב- Zap אבל נתקלתי ברשימה מאוד מצומצמת של דגמים. אוליי יש מתאמים זולים שעושים את העבודה? תודה.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  6. הלכתי למלאות את הדיו מה עדיף,למלאות את הדיו או לקבל דיו מקורי בתוספת של 40 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by .AloN,

אני מתלבט בין שני המקלדות של Logitech: Internet Navigator Media עד כמה שראיתי והבנתי יש ל Internet Navigator את כל התכונות שיש למדיה + עוד כמה כפתורים. (ולמרות זאת משום מה הוא זול יותר). מה לדעתכם עדיף ?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by eegg,

ראיתי בנועה את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by adlanm,

עם פקס, סורק, מדפסת, מכונת צילום. משהו איכותי שיחזיק המון המון זמן. עד 3000

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by LynxIL,

מה קורה? יש איזה המלצות טובות לרמקולים איכותיים ? בעיקרון זה למשחקים אבל בעיקר לסרטים שאני רואה... האמת שאני לא ממש יודע טווח מכירים של כמה הם עולים אז בוא נגיד בסביבות ה-400 עד 500 ככה.. ועכשיו עם החוק של העד 1000 שקל במכס אז אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל, בטוח אני אקבל תמורה גבוהה יותר עבור הכסף. תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך מדפסף משולבת בתקציב של 450-500 שקל... יש לי העדפה למדפסות hp לא יודע למה אבל אני מעדיף אותם... חשוב מאוד שיהיה במדפסת פקס עצמאי תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  12. Started by Jack_g,

יש לי SIDEWINDER ישן ועכשיו קניתי לוח אם NF7-SL של ABIT ואין לו GAMEPORT עליו וממש לא בא לי לקנות GAMEPAD חדש מכיוון שאני לא משחק הרבה כללית אבל כשאני כן משחק אני דיי אוהב להתשמש ב GAMEPAD מה עליי לעשות ? רק אל תגידו להתקין עוד כרטיס קול. :-\

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  13. שלום. יש לי מחשב נייח, שבאזור ה IO יש רק USB, ואין יציאת פריפרלי עבור מדפסת לייזר ישנה (אבל טובה) שבבעלותי. איש נחמד אחד, אמר לי לבדוק האם יש לי על לוח האם עצמו חיבור שנקרא _________________ (לא זוכר מה עלי לחפש? ואיך זה נראה בדיוק? חבל לי לזרוק את המדפסת תודה מראש, כמו תמיד!

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by lol_minbet,

צריך עכבר לגיימינג עד 300 והוא נשמע טוב מהכתבה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  15. האם אפשר להפעיל לוח אם בלי הבטרייה ? האם אפשר להפעיל פנטיום 3 733 במכפלה של 5*100 ? האם אפשר לגרום ללוח של 100 מגה הרץ לעבוד ב133?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  16. השאלה למעלה תגידו אם זה טוב יותר לסדר אז מה כדאי לסדר את הכבלים עם אזיקונים קטנים שלא יתפזרו ?

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by iveco,

יש למישהו בפורום כבל אודיו 3.5 מ"מ אודיו עם מסנן רעש ? אני מחפש את זה בנרות כבל נדיר היה לי אחד כזה ולא מוצא אותו

18. למדפסת באיכות די גבוהה.. לא צריך משולבת... שתיהיה לה אפשרות להדפיס על דיסקים... באיכות די גבוהה.. (אני מדבר על מתקן כזה מיוחד שמכניסים בו את הדיסק המיוחד וזה מדפיס עליו..|)

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  19. שלום לכולם אני עוד כמה ימים מקבל עכבר חדש MX 700 ואני לא יודע אם אני בסוף אקח אותו בגלל בעיה קטנה אני משחק במשחק UNREAL TOURNAMENT (לא 2003) ולחבר שלי שיש את ה- MX 500 העכבר לא תומך תמיכה מלאה בעכבר (או שרק הגלגלת עובדת או כל שאר הכפתורים ואי אפשר את שניהם ביחד) עכשיו הקטע הוא שלו יש WIN 98 ולי יש WIN XP HOME EDITION ויש סיכוי שבגלל ה- XP שלי העכבר יתמוך תמיכה מלאה במשחק? או שזה לא קשור? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  20. קניתי רמקולים של corsair דגם sp2500 והרמקולים האלה מתחברים למגבר עם כבלים מיוחדים לא עם כבלים רגילים של רמקולים אלה לפי מה שהבנתי אלו כבלים כמו של לוח אם הנה תמונה של אחד הרמקולים ואפשר לראות את החיבור מאחורה siz.co.il/view/ydmnmbombzth.jpg.htm השאלה שלי זה איך ואיפה אני יכול לקנות כבלים כאלה רק ארוכים יותר ואיך קוראים לכבלים האלה? אני ממש חייב עזזרה, תודה לכולם !

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by psychuil,

מה מומלץ במחיר הזה? ראיתי את הTEAC MX7 אצל מישהו שעובד איתי והיא נותנת תמונה מרשימה למדי. איך הMX10 שלהם? יש משהו אחר שמומלץ בטווח הזה?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  22. על מה אתם ממליצים מחירים וכל השאר תודה.

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לשים מחשב בסלון ולהשתמש במקלדת ועכבר אלחוטיים. הבעייה שהמרחק בין המחשב לשולחן הוא משהו כמו 3.5-4 מטר, והבנתי שהסטים ה"רגילים" טובים ל-2 וחצי מטר או משהו כזה. אני יודע ש bluetooth יפתור לי את הבעיה אבל הוא יקר (700-800 שקל לסט נורמלי של מיקרוסופט או לוגיטק) יש איזה פתרון אחר (בתקציב של כ-500 ש"ח) ?

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  24. שלום לכולם, ברשותי 3 גיים-פאדים: אחד Sidewinder שאפשר לשחק איתו באוויר ומזהה את התנועה (צירי X ו- Y). ועוד 2 סטנדרטים שמתחברים אחד לשני. עם הראשון קיבלתי מתאם מחיבור סטנדרטי של ג'ויסטיק לחיבור USB וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו מיד וניתן לשחק ולראות אותו ב- Devices and Printers שבלוח בקרה (Windows 7). 2 האחרים משום-מה לא מזוהים. אני מחבר אותם עם המתאם של הראשון, הם נדלקים בירוק (יש עליהם נורית חיווי ירוקה) אך לא מזוהים במערכת. מצ"ב תמונה של השלושה, כולל המתאם. אודה מאוד לעזרה בזיהוי 2 הגיים-פאדים הפשוטים יותר ע"י מערכת ההפעלה. תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  25. אשמח לעזרה, כל הפרטים בכותרת. תודה.

• 13 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים