עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by .AloN,

אני מתלבט בין שני המקלדות של Logitech: Internet Navigator Media עד כמה שראיתי והבנתי יש ל Internet Navigator את כל התכונות שיש למדיה + עוד כמה כפתורים. (ולמרות זאת משום מה הוא זול יותר). מה לדעתכם עדיף ?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  2. http://ivory.co.il/product.asp?produ...01&CatCode=415 איך זה כדי??

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  3. Started by israelnba,

הבוקר ראיתי בעיתון שיש מבצע 30% הנחה על כל מוצרי Logitech ברשת" BUG" העכבררים האלחוטיים שקיימים אצלם ואני מתלבט לגביהם הינם: 1.LogiTech MX1000 2.Logitech LX5 Cordless יש ביניהם הבדל של כ-200 שח, לכן ברור לי שיש הבדל בביצועים. חשוב לי בעיקר שלעכבר יהיו חיי סוללה ארוכים. יהיה נוח ודי מדוייק. בגדול אני מעוניין בעכבר שיתן לי יחס עלות מירבי. אני אשמח אם אנשים שיש להם ניסיון עם העכברים הנ"ל יגיבו, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by ski_farm,

לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by eyalib,

LG portable DVD/CD player 7 " wide LCD גירסה : DP5932P אם אני לא טועה זהו הדגם : http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products.htm?product_uid=2298&category_uid= מה דעתכם ? אני מקווה שזהו הפורום הנכון...

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  6. יש לי ספק CODEGEN 300W (זה נחשב ג'נרי?) ולפני כשבועיים היו לי שתי הארד דיסקים (WD 40GB 7200 + WD 20GB 5600) בנוסף למאוורר אחד במארז, ובנוסף למפרט שאתם יכולים לראות בצד.. המחשב היה איטי ביותר אז, אז החלטתי שההארד דיסק של ה-20GB מת (על פי המלצת המוכר בחנות) והוצאתי אותו ובנוסף הוספתי עוד 256 זיכרון פנימי.. הבנתי שיכול להיות מצב שהספק לא עומד בצריכה של המערכת, האם רוב הסיכויים שהאיטיות נבעה מכך? ואני בקרוב מוסיף עוד שלושה מאווררים (SF2 + שני מאווררים ג'נריים של 60/80 מ"מ) האם הספק יוכל לעמוד בזה, וגם כשאני יוסיף מתח למעבד ב-OC הוא עדיין יחזיק? תודה.. נ.ב-כמה עולה כיום ספק זול ושל חברה טובה?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by froben,

המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  8. המחירים מאוד זולים. רשום מארז atx, בלי פירוט. מה זה בדיוק התוספת של usb במפרט של המארז?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by NewRig,

האם יש מארז, בטווח המחירים של Gigabyte Aurora שעדיפים עליו מבחינת קירור, משקל, איכות, קלות התקנה, ואולי אפילו תאימות לתקנים כמו EATX ו-BTX ?

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by greenvector,

היי אני מחפש עכבר אלחוטי. חשוב לי שהעכבר יהיה נוח ואני מעדיף כמה שיותר רחב. הגעתי לשני העכברים האלו: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=088&active_tab=systemRequirements http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=001&active_tab=systemRequirements אני לא נעול על מיקרוסופט אבל אלו העכברים האלחוטיים שנראים לי הכי נוחים. יש הצעות לגבי מה עדיף? אולי משהו אחר לגמרי? המחיר שלהם הוא בין 312 ל- 350 כך שאם יש משהו משתלם יותר אשמח לדעת . תודה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by SEangel,

ההגה של ג'יניוס ולוג'יטק (עם הפורס פידבק) ניראים דומים, יש איזו סיבה לקנות את הלוג'יטק (פרט למוניטין במקלדות ועכברים)?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by spmguy,

אני מחפש אוזניות טובות בתקציב של עד 700 שקל. משהו שיחזיק מעמד להרבה זמן ויהיה מספיק איכותי.( אני חושב שבתקציב הזה אפשר למצוא משהו בסגנון) אני בעיקר משתמש בזה עבור גיימינג (fps וכדומה) אך אני רוצה גם משהו טוב עבור מוזיקה וסרטים כמובן. חפרתי בערך שבוע וחצי באינטרנט וכרגע יש לי התלבטות בין logitech g35 ל sennheiser pc 350. הקטע המוזר הוא שכמעט כל ביקורת בחו"ל אומרת שסנהייזר עדיפה, אבל הביקורות בזאפ שוללות לגמרי את סנהייזר והולכות באופן מוחלט על הלוג'יטק. מה לדעתכם תהיה הבחירה הטובה יותר? אני גם מעוניין בכל עניין הסראונד סאונד, אבל הבנתי שאפשר להשיג את זה עם כרטיס קול פשוט אז זה פחות קריטי. אני פשוט רוצה נוחות ואיכות שמע טובה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by mic,

הצורב הוא: RICOH MP7240A 24X10X40 רציתי לדעת האם הוא טוב?

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  14. רציתי לשאול אם מישהו פעם התנסה במקלדות האלה שמוכרים בתוך רולדה כזאת, זה נראה כמו כפתורים של פלאפון, ממש עינוי וכל לחיצה זה שעתיים, אני טועה ? הנה תמונה מגוגל.. ידיים של דינוזאור, מה זה ? בעקרון זה אמור לעבור שואה גרעינים, כביסות ופירורי עוגיות וקל לשטוף את זה..שזה מעולה.. אך האם הכתיבה נורמלית או שזה כמו פלאפון נוקיה ישן ? תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. הזמנתי עכבר מ-EBAY דגם G700 והוא אמור להגיע... הייתי בבאג וראיתי פאדים לעכבר והיה אחד שממש תפס לי את העין מבחינת היופי והגודל. נכנסתי לאיבי ומצאתי אותו במחיר זול ממש (בטוח חיקוי סיני) אז הזמנתי: http://www.ebay.com/itm/190726103385?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ואז ראיתי שיש חשיבות רבה לפאד של העכבר ושהמליצו פה על STEELSERIES 4HD שראיתי גם בבאג ב-100 ש"ח. מה לעשות ? כמה הבדל יוכל להיות ? והאם לספוג את הקניה של החיקוי ולקנות גם את ה-4HD ?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by urich,

יש לי עכבר targus amu03 בחיבור usb. עכבר מעפן שמחליף צבעים אבל התנועה שלו על הפנים קופץ מצד לצד נתקע במקום וכו' אין לו דרייבר משלו ולא מצאתי באינטרנט דרייבר מתאים. ניסיתי דרייברים אחרים של ה windows חוץ מה universal hid device. האם יש דרייבר אחר שאני צריך לנסות או עוד פתרונות שלא כוללים לזרוק אותו/לשרוף אותו/לדפוק עליו עם פטיש וכו'. זה העכבר http://www.targus.com/us/product_details.asp?sku=AMU0301US

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by evman007,

יש לי ול YOAV ויכוח תמידי על הספקים של SPIRE שמוכרים ב KSP במחירים סבירים.לפי מה שראיתי,הספקים אמורים לעשות את העבודה ושווים את הכסף. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  18. אהלן חברה, החלטתי לקנות מצלמת רשת ומיקרופון למען שיחות סקייפ ושאר ירקות. 1) מתלבט בין ה-C910, ל-C-510 ול-QuickCam Pro 9000 - למי איכות הטובה ביותר? 2) האם המיקרופון הבנוי בהם טוב מספיק, או שכדאי לקנות בנפרד. 3) אם יש דגם של חברה אחרת - אשמח לשמוע. תקציב - 500 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  19. היי כל מי שיש לו או מכיר עכברי רייזר, יודע שיש להם כמו "חתיכות פלסטיק" לבן קטנות כאלו כדי לשפר החלקה על משטחים. לרוב החומר הזה מתקלקל די מהר. איך ואיפה אפשר לקנות חדש ולהחליף? ומישהו עשה את זה כבר בעבר?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by benor,

אני מעוניין להשקיע עד 250 -/+ חשוב לי, שהטלפון יהיה מחובר גם לקו רגיל (בזק) ובנוסף לכך יעבוד דרך ה- Skype. אתם מכירים דגמים מומלצים? הרצתי חיפוש בפורום, וגם הרצתי חיפוש ב- Zap אבל נתקלתי ברשימה מאוד מצומצמת של דגמים. אוליי יש מתאמים זולים שעושים את העבודה? תודה.

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by barlevi123,

שלום לכם. אני רוצה לרכוש מצלמת אינטרנט בשביל לדבר עם בן דוד שלי בארצות הברית. הייתי רוצה שתגידו לי איזה מצלמה כדיי לקנות? איזה חברה כדי לקנות? וכמה עולה ? תודה מראש בר-לוי!!!

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by dor17,

שלום, אני מחפש מדפסת רשת טובה, לייזר צבעוני כמובן. כמה שאלות. יש מדפסות wireless יש כאלה שיודעות להתחבר ל2 רשתות אלחוטיות? אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגמים האלה, מה עדיף? או אם יש הצעות נוספות... Xerox Phaser 6180N ttp://www.logisticlaser.co.il/ProductDetails.aspx?pid=732 HP 2600n http://www.tonernet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=83 HP LASERJET 2605DN http://comtop.co.il/aecommerce/c3059/18197.php 2605DTN HP תודה, דור

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  23. הלכתי למלאות את הדיו מה עדיף,למלאות את הדיו או לקבל דיו מקורי בתוספת של 40 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by zxcvbnm,

שלום, האם ניתן לחבר 2 מקלדות במקביל (אלחוטית וחוטית/ אלחוטית ואלחוטית)?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  25. שלום אני מבקש את המלצתכם בבחירת עכבר ומקלדת לגיימינג ב350 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.