ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש עכבר אלחוטי. חשוב לי שהעכבר יהיה נוח ואני מעדיף כמה שיותר רחב. הגעתי לשני העכברים האלו: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=088&active_tab=systemRequirements http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=001&active_tab=systemRequirements אני לא נעול על מיקרוסופט אבל אלו העכברים האלחוטיים שנראים לי הכי נוחים. יש הצעות לגבי מה עדיף? אולי משהו אחר לגמרי? המחיר שלהם הוא בין 312 ל- 350 כך שאם יש משהו משתלם יותר אשמח לדעת . תודה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני קונה מחשב amd xp ב4 במרץ מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום אולי במקרה מישהו קנה לאחרונה את מקלדת המולטימדיה של HP שנמכרת בפלונטר ב-145 ש"ח וכוללת גם עכבר גלגלת שחור ? אם כן, איך מצאתם דרייברים ל- WINDOWS XP אם בכלל.. ? רעיונות מישהו ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
בפורומים של לוג'יטק התארגנה קבוצה של משתמשים שמבקשים מלוג'יטק להוסיף תמיכה ל-G700 ב-Logitech Gaming Software במקום ה-Setpoint. קיימת עצומה בנושא פה למי שרוצה לחתום. הדיון בפורום של לוג'יטק.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המצלמה עולה 125-130 ש"ח שווה את הכסף ? , יש אפשרות לקנות מצלמה של מייקרוסופט VX3000 ב 150 ש"ח זה עדיף ? יש ב 215 E3500 של logitech http://www.microsoft.com/hardware/digitalcommunication/ProductDetails.aspx?pid=001&active_tab=systemRequirements http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5517 צריך עזרה דחוף ! תודה .
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של חברת -Dynamode וגירסה - vga model : M6215 הבעיה : כשאני סתם מצלם את עצמי ( לא מצתלם מסתכל על המצלמה והיא מראה אותי ) אז ... זה נורא איטי כל תנועה שאני עושה זה לוקח זמן ... המצלמה עלתה בסביסות 350 ש"ח מה לעשות ?!?!?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון מוטמע במצלמה של סילבר ליין, הבעיה היא שהוא לא עובד לי באף משחק, קוד, קרייסיס BF2... ובסקייפ אני כן יכול לדבר איתו ! הבעיה היא בעצם שהמד הזה של העוצמת קול לא מתמלא והוא לא שומע אותי, עכשיו בקרייסיס ובקוד רואים את הסימן של הרמקול אבל פשוט אנשים אחרים לא שומעים אותי.. מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מקלדת של מיקרוסופט מדגם "Microsoft Wireless Multimedia Keyboard", ואני ממש לא מרוצה ממנה. היא לפעמים "מפספסת" אותיות שאני כותב, לפעמים היא לא מגיבה והכי גרועה - אני ממש צריך לריב איתה בזמן שאני משחק. אני רוצה מקלדת, תקציב ללא הגבלה, שתיהיה הטובה ביותר למשחקים. (עדיפות לאלחוטית). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חושב על לקנות את הIPOD החדש בעוד איזה 3-4 חודשים אבל מה? אין לי USB2 יש לי רק 1.0 במחשב... :-[ רציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הכרטיס הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_39&products_id=310 ושתהיה לי מהירות של USB2 זה אפשרי? תודה מראש! נ.ב הכרטיס הזה טוב?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני עומד להזמין כרטיס Geforce 3 v8200 ti200 גרסת Pure רק עם טיוי אאוט. מהחנות שבה אני מזמין, הציעו לי בתוספת של 130 ש"ח גרסא של הכרטיס בתוספת VIVO שזה עד כמה שאני יודע Video In/Out. השאלה שלי היא אם מישהו יוכל להסביר לי קצת על הפיצ'ר הזה בכרטיס ואם זה כדאי בהתחשב בתוספת הנדרשת. נ.ב אם מישהו יודע, האם יש הבדל בין גרסאות Pure ו Deluxe בכרטיסים של Asus מבחינת הכרטיס נטו... לא כל התוספות מסביב תודה
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי הגה קצת ישן בבית והוא לא מתחבר למחשב החדש היציאה שלו היא קצת גדולה.. האם יש אולי איזה משהו שיתחבר אליו ויצא ממנו USB?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום יש לי את ההגה הזה שמתחבר גם ל PS2 וגם ל USB במחשב.. ההגהה עצמו עובד (מנורות דלוקות) ואםילו מגיב לדוושות אבל לא עובד במשחקים. לא קיבלתי איתו דיסק.. כך שאין לי דריוורים או משהו... סמנהל ההתקנים לא מופיע כלום על חומרה חדשה או משהו. ניסיתי לחפש דריוור בגוגל אך כל נסיונותיי עלו בתוהו.. אשמח אם תעזרו לי נפתר, ההגה היה תקול... הוחלף בחדש
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני משיג CodeGen 450w שבטח מספק איזה 350 ואט באמיתי ב60 שקל.. אני ידוע שהם לא משהו וזה אני רק רוצה שיהיה ספק שלא יעשה בעיות ויהיו נפילות מתח.. זה משתלם ב60 שקל? זה מחיר יבוא.. בחנות הוא היה עולה איזה 100 שקל... אל תגידו לי ישר לא ממליץ אני מתמצא מאוד בנושא ספקים אני רק צריך לדעת אם codegen זה ג'נרי מגעיל או ספק שאפשר לסמוך עליו לעת הזאת ד"א יש לי אפשרות ל SunShine 500W ב120 שקל אבל נראה לי שזה באמת ג'נרי על קוד גן עוד שמעתי
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המפרט: Intel Pentium 3 866mhz Pc Partner (אין לנו דגם, תואם זיכרונות Sdram 100) 128MB SDRAM 100 VOODOO 3 16MB מארז של Super Power. כרטיס קול Vibra 128. אין המחשב? (זה הוא שואל לא אני, אני יודע טוב מאוד מה צריך לשפר).
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלט XBOX מקורי אלחוטי למחשב יעשה בעיות אם משחקים מסויימים או שהוא מטעים לכל המשחקים אני רוצה לדעת לפני שאני קונה למשחקים כמו CRYSIS,Assassins Creed,Need For Speed Call Of Duty BattleField....
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
צריך עכבר לגיימינג עד 300 והוא נשמע טוב מהכתבה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כן כן נשבע לכם לא יודע למה זה, מדי פעם הוא מתפקד כמו הכפתור הימני בעכבר ולא השמאלי. אלוהים כמה שזה מעצבן אותי , איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום! רציתי להתייעץ איתכם, איזו מקלדת עליי לקחת ואיזה עכבר עליי לקחת חשבתי על עכבר לוגיטק G7 ומקלדת עדיין לא בחרתי חשוב ששניהם יהיו איכותיים!! ויהיו אלחוטיים!! (חרוז חח) התקציב הוא בערך 800!
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי אומרים שהאיכות של מצלמה רגילה (קלאסית) יותר טובה מהאיכות של מצלמה דיגיטלית מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
נתקלתי בזה פעם ואני לא זוכר איפה. אני צריך כמה כרטיסי PCI שמגנים על המחשב במקרה של שינוי הגדרות וירוסים וכו... מה שהכרטיס עושה זה כמו תוכנת Returnail רק בחומרה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אפילו ב-EBAY?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 970 שעמדה די הרבה זמן ללא שימוש ומדפיסה עכשיו רק בצבע וורוד (מג'נטה). אני חושד שהמזרקים של שני הצבעים האחרים פשוט סתומים. ניסיתי להשתמש בפונקציית הניקוי של המדפסת, אבל זה לא שיפר את המצב. יש טעם לנסות לנקות אותם באופן ישיר עם איזה קיסם טבול בחומר כלשהו? הצעות אחרות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 3 גיים-פאדים: אחד Sidewinder שאפשר לשחק איתו באוויר ומזהה את התנועה (צירי X ו- Y). ועוד 2 סטנדרטים שמתחברים אחד לשני. עם הראשון קיבלתי מתאם מחיבור סטנדרטי של ג'ויסטיק לחיבור USB וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו מיד וניתן לשחק ולראות אותו ב- Devices and Printers שבלוח בקרה (Windows 7). 2 האחרים משום-מה לא מזוהים. אני מחבר אותם עם המתאם של הראשון, הם נדלקים בירוק (יש עליהם נורית חיווי ירוקה) אך לא מזוהים במערכת. מצ"ב תמונה של השלושה, כולל המתאם. אודה מאוד לעזרה בזיהוי 2 הגיים-פאדים הפשוטים יותר ע"י מערכת ההפעלה. תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ראיתי בהרבה מארזים שיש "מגש נשלף ללוח אם"... מה זה בדיוק? איך זה פועל?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, נמאס לי מהמדפסת המחורבנת שקיבלתי כשקניתי את המחשב והחלטתי לקנות מדפסת חדשה בסביבות ה- 350 שקל. ראיתי בפלונטר מדפסת של Xerox דגם M760 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים (1 לכל צבע) וככה אם נגמר רק הכחול לא צריך לזרוק את כל המיכל דיו, השאלה שלי היא האם השיטה הזאת טובה והאם המדפסת הזו לא זוללת דיו בקצב מטורף? בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אפשר הארה מה יהיה טוב יותר לגיימינג עבור הבן שלי בן 14 שמחפש להשתדרג במקלדת ועכבר? מקלדת RAZR..... משחק וולורנט וכדומה. שתי המקלדות עם GREEN SWITCH - קשה למצוא YELLOW SWITCH במחיר סביר או בכלל.... לא הצלחתי סרטון אן אתר שממש משווה טוב בינן ומסביר את ההבדלים המשמעותיים. מקלדת מיכנית חוטית RAZR Blackwidow V3 https://www.razer.com/gaming-keyboards/razer-blackwidow-v3 או אלחוטית RAZR Blackwidow V3 PRO מקלדת מיכנית https://www.razer.com/gaming-keyboards/Razer-BlackWidow-V3-Pro/RZ03-03530200-R3U1 שלהבנתי דגם חדיש יותר 2022 מקלדת אלחוטית שאפשר לחבר גם חוטי, גם אלחוטי עם דונגל, גם אלחוטי כם בלוטות' אשמח למורה נבוכים ועזרה!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
- 2 followers
-