ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי את מדפסת הלייזר hp laserjet pro m1212nf. התקנתי את הדרייברים שלה וכשהיא מחוברת חוטית היא עובדת בצורה תקינה. כשהיא מחוברת לרשת ונכנסים ל-IP שלה במחשב רואים את כל ההגדרות שלה וגם מהבחינה הזאת נראה שהכל תקין. העניין הוא שכשאני רוצה להוסיף אותה במחשב כמדפסת רשת הוא לא מאתר אותה. מה יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף הוא שעובר גם קו טלפון דרך המדפסת וברגע שמתקשרים לאותו מספר הצלצול נשמע במדפסת ולא בטלפון. יש דרך לשנות את זה כך שהצלצול יישמע בטלפון ולא במדפסת?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי עכשיו עם הלוח אם 2 דקים של טמפרטורה (שחכתי עכשיו תשם של זה) ונראה לי שאם המארז של טרמלטייק אקסייזר 3 או איך שקוראים לו באים עוד כאלה איך מחברים אותם? ונראה לי שגםן עם המאוור למעבד וולקנו 11 גם יש איך אני ירכיב את כל אלה??? הלוח זה gigabyte ga-7vaxp
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFS Silver Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632104507557078750-image001.jpg שווה את הכסף ?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני קונה מחשב amd xp ב4 במרץ מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
האם יש צורך לכבות אותו בכל פעם שהוא לא בשימוש?
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
-
אוקיי. אני מעונין לרכוש אוזניות ומערכת עכבר עם פאד.. בנפרד. רצוי משהו שטוב לגיימרים CS. איכותי, ולא יקר... יש מחשב חדש..
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום... בהרבה חנויות מוכרים "ערכות לניקוי כונני CD-ROM", מדובר בדיסק ומן משחה שאתה מורח על הדיסק. אני מניח של- PS2 החלוד שלי זה לא יזיק וגם לא למחשב עצמו, מידי פעם. האלה - האם זה באמת עובד, אפקטיבי, ושווה להוציא על זה את ה- 50 ש''ח? תודה...
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
רציתי לשאול, עד כמה פאד איכותי משפיע על הביצועים במשחקים? יש לי תקציב של 300 ש"ח האם שווה לקנות עכבר ופאד או ששווה יותר להשקיע רק בעכבר ולהשאר עם פאד ב20 שקל? ואיזה פאד מומלץ לקנות?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מKSP אבל אני לא יודע איזה מארז כדי לי לקנות אז אני צריך עזרה בבחירת המארז הכי טוב מKSP הוא צריך להתאים ולספק מספיק קירור למפרט הזה : מעבדים : ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדים : ?AMD ASUS M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E זכרונות : DDR II 667 512MB Twinmos + DDR II 533 512 MB Starex דיסקים קשיחים :Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך : eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E * הוא צריך לספק קירור טוב למחשב + אם יש לו ספק כוח (עדיף מארז עם ספק כוח כי אני לא ממש רוצה להזמין ספק בנפרד ואז ואולי לעבד אחריות) אז שגם הוא יספק מספיק כוח למחשב *ובבקשה גם תגידו לי מה הוא הספק כוח הכי מומלץ מKSP ממה שהם מצי…
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לשדרג את המחשב עכשיו יש לי ספק 350W של חברה דיי אנונימית אני צריך לדעת האם הוא יחזיק את המחשב אחרי השדרוג של הרכיבים האלה: מעבד AMD 3200 +Freezer 64 Pro לוח אם DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרונות Ballistix PC4000 X2 כרטיס מסך LEADTEK 7600GT השאלה היא האם צריך להחליף את הספק ואם כן לאיזה ספק הכי משתלם
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עכשיו כמו שראיתם את המפרט רק שעכשיו חסר לי מארז איך בוחרים מארז הבנתי שזה גם חלק חשוב איך בוחרים לפי מה ואיך ? מה שיש לי מבחינת דיסקים קשיחים וסידי זה 4 דיסקים קשיחים יש לי ו 2 סי די
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם יש מארז, בטווח המחירים של Gigabyte Aurora שעדיפים עליו מבחינת קירור, משקל, איכות, קלות התקנה, ואולי אפילו תאימות לתקנים כמו EATX ו-BTX ?
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי עכבר targus amu03 בחיבור usb. עכבר מעפן שמחליף צבעים אבל התנועה שלו על הפנים קופץ מצד לצד נתקע במקום וכו' אין לו דרייבר משלו ולא מצאתי באינטרנט דרייבר מתאים. ניסיתי דרייברים אחרים של ה windows חוץ מה universal hid device. האם יש דרייבר אחר שאני צריך לנסות או עוד פתרונות שלא כוללים לזרוק אותו/לשרוף אותו/לדפוק עליו עם פטיש וכו'. זה העכבר http://www.targus.com/us/product_details.asp?sku=AMU0301US
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיסגר איזה מהשיטות אני רוצה אצלי בבית. סה"כ אני לא מדפיס יותר מדי, 20-30 דפים בשבוע (לפעמים "מתפרע" ומדפיס 50). רוב ההדפסות הן של מסמכי וורד פשוטים בשחור לבן. הלייזר הרבה יותר יקרה במעמד הקנייה ובהמשך עם הטיונרים... מה אתם חושבים? משתמש ביתי כמוני צריך מדפסת לייזר? בתקציב של 600-700 אפשר בכלל למצוא מדפסת לייזר צבעונית איכותית?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום עקב המלצות בפורום קניתי את הגיימפאד של הXB360 למחשב, זה השלט הכי נוח וטוב שיצא לי להחזיק אי פעם. בהתחלה חשבתי שלא יהיה נוח כי הוא נראה טיפה קטן ויש לי כפות ידיים די גדולות, אבל הוא נוח ומסתדר מצוין ביד. האם אפשר להשתמש ביציאת האוזניות בגיימפאד גם במחשב? זה לא נראה לי גודל סטנדרטי, 2.5? תודה מראש אורי
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש הגה לחיבר לPC שיעבוד עם המשחקים החדשים כגון: GRID NFS החדשים יש לי כרגע הגה של TRUST שרכשתי ב150 שקלים והוא עובד רק עם NFS גרסאות ישנות כל כך ישנות שהפג'ו 206 היא מכונית מירוץ שם תקציב עד 350 שקלים אם מישהו מכיר דגם מסויים שיש לו נסיון טוב איתו אשמח לדעת על הדגם (שמעתי שלוג'יטקים טובים ) תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית שתהיה מהירה וחסכונית בדיו. אני רוצה גם שיהיה תהיה משולבת (פקס+סורק+מכונת צילום) ושיהיה בה מזין נייר אוטומטי ועדיף שתהיה מדפסת WIRELESS אשמח לשמוע המלצות (: תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר, זולה ואמינה, שלא מפחדת מעבודה קשה.. תקציב? עד 500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות משהו טוב בתקציב הזה? מאיזה חנות כדי לקנות (מחפש במרכז).. תודה על ההמלצות.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי עכבר לוגיטק מדגם V450 וכשאני מחבר את המודם שקיבלתי בסלקום(ZTE MF636), לעכבר מתחילות פתאום בעיות קליטה, והוא זז לאט ובקרטוע, הכפתורים פעם עובדים, פעם לא... פרט למאריך USB למודם, יש לדעתכם עוד אפשרות ? או שאם הבעיה נגיד בתדרים האלחוטיים או משהו כזה, האם עכבר אחר יעבוד יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש ברשותי אל פסק שרכשתי לפני כמה שנים (ADVICE), הוא עבד כשנתיים בערך עד שנגמרה הסוללה. עכשיו עם בוא החורף זאת הזדמנות טובה לרכוש סוללה חדשה עשיתי סקר קטן ובדקתי לגביי סוללות שמתאימות, ההתלבטות היחידה היא האם יש חברות של סוללות שיותר אמינות מהשאר? אלה החברות שמצאתי סוללות שלהן שמתאימות לאל-פסק שלי: RITAR SHENZHEN Enersys DIAMEC VISION האם יש למישהו נסיון עם סוללות של החברות הנ"ל ויכול להמליץ לי על איזה חברה ללכת? ההפרשים במחיר לא כאלה גבוהים ככה שזאת ההתבלטות היחידה שלי כרגע. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חשבתי לרכוש רכזת במקום הרכזת הקיימת שהיא 10 מגה עכשיו ראיתי שיש הפרש משמעותי בין רכזת 10/100 לרכזת 100 בלבד אני חייב לציין שאני מתכוון לעבוד רק עם כרטיסי רשת של 100 PCI יש סיבה נוספת לרכוש את ה10/100 חוץ מאשר תאימות אחורה?? דבר שני נתקלתי בדבר מוזר.... מה יותר מהיר : הגדרות של כרטיס רשת כדופלקס מלא או חלקי כי דווקא החלקי הרבה יותר מהיר כרגע בבקשה תשובות מקצועיות ומובנות
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-