ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שאני מנסה להתקין אותה על המחשב ולוחץ על Setup מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת "This driver is not supported on windows 2000". יש לי windows xp heb. הדגם של המדפסת הוא 840C. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב כף יד אמין, צריך לאינטרנט, אופיס, רשימות וכאלה, תכונה נוספת שמהווה יתרון מבחינתי היא gps, בנוסף, מישהו יכול להסביר בדיוק מה ההבדל בין כל התקני הקשר? wifi bluetooth 802.11 תודה.
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איך המארז הזה? ENERMAX CS-335TA Black EG365AX 350 Watt הוא איכותי ואיך הספק שיש בו הוא יוכל להחזיק לי את המערכת הזאת: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D PQI DDR 1024MB 400MHZ WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL כונן דיסקטים 1.44 DVD±RW X16 NEC ND-3540 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard או שעדיף טרנספורמר
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי שיש מחשב שיש בו מיספר דיסקים קשיחים וגם כרטיס מסך 6800gt שמקבלים את המתח שלהם מיספק איכותי למדיי - hec 3oow אולם גבולי עבור מערכת כה עמוסה עלה אצלי הרעיון להישתמש בספק כוח של antec 2oow שנישאר לי מהמחשב הישן על מנת להפעיל את כול הרכיבים הלא קריטיים ,כמו הדיסקים הקשיחים הנוספים ,הכוננים האופטיים ומאוררי המארז . בצורה כזאת חשבתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת: 1.להקל על העומס המוטל על הספק הראשי שמפעיל את הרכיבים הקריטיים שחשובים ליציבות המערכת כמו הדיסק הקשיח העיקרי, מעבד ,מאורר מעבד ,כרטיס מסך ,לוח האם(והזיכרונות כמובן) 2.להקטין את הבלאי של הדיסקים הקשיחים(כול פעם שהמחשב מודלק הם הרי מקבלים מכת מתח שמקצרת להם את החיים) וגם למנוע את הסיבוב שלהם כאשר הם לא נידרשים(…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1g Kingston ddr II xfx gforce 7800 gtx 256mb 160g sata II עם KSP W400 אתם חושבים שזה בסדר? ועם לא מה לעשות? נ.ב עד אכשיו הכל עובד בסדר גמור
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חשבתי כעכבר את ה-G7 האם הוא עכבר טוב ומגיע ברמתו ל-G5? השאלה של המקלדת היא לא ברור כי אני לא יודע אם אפשר לקנות מקלדת שלא בסט עם עכבר? אני חוזר אני מחפש עכבר ומקלדת (העדפה לאלחוטיים) לגיימרים.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אחים שלי תעזרו לי אני לא יודע מה יש לעכבר שלי ... עכבר של חברת Logitech חדש שחור קטן ולעיניין . עכבר לייזר (אופטי) לא על-חוטי..... מתחבר לי דרך ה PS\2 . הוא עובד טוב ופתאום יש לו קפיצות לא רצויות והוא משתגע ועף לכל הכיוונים. אני משתמש במשטח חלק בכדי להשתמש בעכבר וגם ניסיתי עם פד לעכבר ולא עזר. אם מישהו יודע איפה לשנות את ההגדרותאו מאיפה להוריד תוכנה שמתקנת את זה שיתן לי הנחיות מדויקות בבקשה כי אני לא מבין גדול במחשבים (בכלל לא). בתודה קובי :'(
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במשחקים מסוימים אין לי אפשרות להגדיר לחצנים שמאליים כפונקציות במשחק.מדוע? האם הבעיה קשורה לעכבר?להתקנה?או למשחק עצמו?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מצטער מראש אם זה לא הפורום הכון לשאול בו את השאלה, עברתי על כול הפורומים והוא נראה לי הכי מתאים... יש לי 3 יצאות מהכרטיס קול וגם הרמקולים וגם האוזניות מתחברים ליצאה האמצעית, רציתי לדעת אם יש דרך לחבר גם את הרמקולים וגם את האוזניות למחשב בלי שאני אצטרך להתעסק עם החיבורים שם כול פעם שאני רוצה להחליף בין הרמקולים לאוזניות. אם זה אפשרי ויש דרך גם לשלוט בנפרד על העוצמה של כול אחד מהם (יעני שהאוזניות יהיו חזקות והרמקולים חלשים או להפך) אני מאוד אשמח לדעת גם איך עושים את זה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי אותו ממשלוח אבל להפעתיתי לא הגיע איתו כלום!! אפילו לא שמו אותו בקופסה (הוא רק היה עטוף בספוג דק) אז משהו יודע מה הבנדאל שאמור היה להגיע איתו?
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מתוך הביקורת באתר על המארז הבנתי שישנו חיסרון של מנורת hd בקדמת המארז, אך הפתעה, בביקורות אחרות בגוגל מדברים על שני לדים אדומים בשני צידי הZ הסמלי של המארז המסמלות את פעולת המחשב, אף יותר טובות מהלד הרגיל ומגניבות. בתצלומים אחרים אף רואים שתי נורות רגילות כמו במארז סטנדרטי המעידות על פעילות המחשב והhd, עכשיו, איך אני אמור לדעת לאיזה גיסא להאמין , חשוב: אני קונה מlogic pc תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
1. הלייזר של העכבר אינו נראה לעין נכון? 2.בבאנדל צריכים לקבל קופסא שרשום עלייה G5 עם כל מיני משקולות?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
לפני איזה חצי שעה הוא עבד אבל כל כמה דקות הוא נתקע ועכשיו הוא בכלל לא זז יש פיתרון? לקח לי להכנס לכאן איזה 5 דקות(מלא tabים)
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איזה מדפסת יותר שווה לקנות Epson CX3500 או Brother MFC210 הברודר מתחיל ממחיר של 685 שקל הכי זול בזאפ. והאפסון מתחילה ממחיר של 486 שקל. הצרכים של המדספת הם ביתיים בלבד, מדי פעם לקבל פקס, מדי פעם לצלם, להדפיס לבית ספר ולסרוק לבית ספר לא דברים מיוחדים. מhp אני מעדיף לברוח. הכי הכי חשוב שיצא כמה שיותר זול מבחינת דיו. עכשיו קראתי שבברודר יש 4 ראשי דיו, עכשיו חייבים כל פעם שכל ה4 יהיו מלאים? או שאפשר לקנות נכון מיכל אחד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=10310 ;D
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המדפסת Hewlett-Packard Officejet 4255 USB All-In-One Printer
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הזמנתי את הסוג ספק http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 מטכנאי פרטי ולא משום חברה או אתר מוכר .. האם השם דגם של הספק שהזמנתי במחשב צריך להיות כתוב על הספק עצמו במדבקה כלשהי :s05:
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אם אפשר את עזרתכם התקלקל לי הספק כח / שנאי של הסורק מדגם HP 4400C איפה אני יכולה לרכוש אחד כזה חדש????? תודה לינור
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי בקניית מדפסת חדשה שתשמש למחשב ביתי להדפסת עבודות תמונות וכו' אם אפשר לא מדפסות של HP למה שתי המדפסות הקודמות שלי נהיה להם בעיות מהתחלה אני צריך משהו שעושה את העבודה והוא אמין תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=CNCP-CVIDEOS&Cart_Session=0dc8ae725711767389272322409e07df זה אמיתי? זה עובד טוב? בחיים לא ראיתי מכשיר כזה...אבל מה שבטוח שהוא יכול להיות מאוד (!) מועיל. :
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בשל העובדה שידועה לכולם שדיו למדפסות עולה הון ,השאלה האם כדי לקנות דיו חליפי ,מבחינת נזק למדפסת וכדו...? :s05:
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt -- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6247 או Compucase 6A21 Midi Tower White&Blue 300Watt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=6353 אני מחפש לחסוך בקטע של המארז - עד 300 ש"ח. ואלה למעלה חורגים מהתקציב. יש לכם משהו טוב וזול? קבלו לינקים למארזים אחרים: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Tower&orderby=price&keyword=400w&DB139150=139236&pageInfo=2 זהו לינק אחד לדף באתר זאפ, יש שם מארזים בטווחים מחירים שלי. יש משהו מומלץ? המפרט שלי הוא מעבד- AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice קירור למעבד- Thermalright ALX-800 for AM…
-
- 41 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בונה על קנייה של 6800GT. ראיתי באיזה אתר שצריכת החשמל שלו מאוד גבוהה (141), ונזכרתי שאולי צריך לבדוק אם יש לי מספיק כוח. במחשב עכשיו ישנם פחות או יותר הרכיבים: מעבד P4 2.6HT לוח אינטל D865 פרל HD 80 GB ATA WD כונן DVD צורב רגיל כרטיס FX5600 256MB מחזיק אותם ספק 300W של חברה בשם CODEGEN. השאלה היא אם במידה ואני מחליף את הכרטיס ב 6800GT יש לי מספיק מתח (מקווה שהמושג הוא מתח, מספיק וואטים), או שאני צריך להחליף ספק? עוד שאלה בדרך, ראיתי איפשהו שה 6800GT ב AGP דורש עוד חיבור חשמל קטן. השאלה היא אם מדובר באחד החיבורים בתמונה (אחד כבר תפוס, השני פנוי)?: והאם מקבלים בדר"כ כבל חיבור עם הכרטיס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-