עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by S L I P Y,

איך אני מבטל את ההודעה על המסך שנגמרה לי הסוללה ? תודה

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  2. שלום , אני מחפש אוזניות עם מיקרופון לגיימינג בעיקר למשחק counter strike . תקציב עד 200 ש''ח +- . שיהיו איכותיות מאוד , דוגמא בCS שיורים שאני ישמע מאיפה באה היריה ושרצים שאני ישמע מאיפה הצעדים ובכללי שיהיו איכותיות . הם ישמשו גם למשחקים כמו gta iv , cod4 . תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  3. ראיתי בדף הראשי את של לוג'יטק יש אותו בארץ זה הדגםLogitech Wingman Cordless Review מישהו מכיר דגם אחר איך תחשות הרטט??? זה כמו ב play staion??? אם מישהו יודע שיענה לי תודה אה וכמה זה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  4. כן קראתי את זה באתר של Viahardware והינה הציטוט: UMAX, a company widely known for its scanner technology, has evidently decided that providing free drivers for product support is too much trouble. Attemping to download any drivers from the company leads to a page that informs the customer they must pay an $8.95 fee to have a program called VistaScan mailed to them. Once they have VistaScan, it will be possible (in most cases) to update their drivers. This is ridiculous. One of the things the Internet has done best is to give end-users of technology quick and easy access to a variety of tools, from drivers to user support. Charging for driver download not only has the pote…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  5. אהלן חברה, החלטתי לקנות מצלמת רשת ומיקרופון למען שיחות סקייפ ושאר ירקות. 1) מתלבט בין ה-C910, ל-C-510 ול-QuickCam Pro 9000 - למי איכות הטובה ביותר? 2) האם המיקרופון הבנוי בהם טוב מספיק, או שכדאי לקנות בנפרד. 3) אם יש דגם של חברה אחרת - אשמח לשמוע. תקציב - 500 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  6. Started by Jack_g,

אני לא מעוניין לקנות כל מיני פדים למינהם שעולים בסביבות ה 100 ש"ח אני רוצה לעשות פד שיהיה סבבה וטוב לעכבר אופטי מישהו מכיר איזה מדריך כזה?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  7. אני מתלבט בין הLogitech G15 לRazer Tarantula... התקציב שלי הוא 500 ש"ח ראיתי שיש לG15 מסך LCD אך זה באמת יתרון? איזה מקלדת יותר נוחה מבין השנים? איזה עושה הכי פחות בעיות? והאם הטרנטולה מוארת בחושך? בתודה, נבו.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  8. האם יש כאן מישהו שעם הצורב הזה הצליח לצרוב על דיסק כזה 900 מ"ב? הוא מזהה לי אותו כמו דיסק של 80 דקות (700מ"ב).

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  9. Started by נעה יערי,

אמא שלי קנתה אצל איש מחשבים מדפסת הוא דיבר איתה בהתחלה על HP ובסופו של דבר שכנע אותה לקנות לקסמרק X5470. עד כמה שידוע לי המדפסות של לקסמרק הן מאוד זולות יחסית לשוק, אבל, הדיו שלהן מאוד יקר. מה דעתם על מדפסות לקסמרק בכלל ועל X5470 בפרט. תודה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  10. שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון. למנהלי הפו…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by PuLsE,

שלום רציתי לברר לגבי הדגמים השונים של העכבר G5 איזה דגם מבחינת מרקם ו"מניעת זיעה" הכי מוצלח 1. בצבע חלודה 2. הכסוף 3. הדגם של bf2142 בתודה מראש, דור

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by .AloN,

אני מתלבט בין שני המקלדות של Logitech: Internet Navigator Media עד כמה שראיתי והבנתי יש ל Internet Navigator את כל התכונות שיש למדיה + עוד כמה כפתורים. (ולמרות זאת משום מה הוא זול יותר). מה לדעתכם עדיף ?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by kobiss,

ברשותי מדפסת משולבת HP Officejet 5610 ניסיתי להדפיס משהו דרך הוורד, אך הדף נתקע במדפסת, ונאלצתי לנתק ולפתוח את המדפסת מחדש כדי שדף יצא. כעת אני ניסיתי להדפיס דבר כלשהו מהמחשב, והמדפסת לא מגיבה לפעולה. כל פעולות המדפסת ברשותי עובדות כרגיל, אך רק ההדפסה דרך המחשב לא מגיבה כלל. יש לציין שבטעות מחקתי את האופציה להדפיס מהמחשב בהגדרות של מדפסות ופקסים. זאת ההודעה המופיעה בהגדרות - HP Officejet 5610 series - מוחק[/b אני אודה למי שיוכל לעזור, תודה קובי

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by israelnba,

הבוקר ראיתי בעיתון שיש מבצע 30% הנחה על כל מוצרי Logitech ברשת" BUG" העכבררים האלחוטיים שקיימים אצלם ואני מתלבט לגביהם הינם: 1.LogiTech MX1000 2.Logitech LX5 Cordless יש ביניהם הבדל של כ-200 שח, לכן ברור לי שיש הבדל בביצועים. חשוב לי בעיקר שלעכבר יהיו חיי סוללה ארוכים. יהיה נוח ודי מדוייק. בגדול אני מעוניין בעכבר שיתן לי יחס עלות מירבי. אני אשמח אם אנשים שיש להם ניסיון עם העכברים הנ"ל יגיבו, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by eegg,

ראיתי בנועה את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by mc-kasda,

יש לי כסף ואני רוצה לקנות משהו למחשב שישפר את הביצועים שלו לא שאני מאוכזב מהם פשוט כי אני רוצה יותר,מדובר בעד 500 שקל יש לי 9600xt 2600barton epox 8rda3+ ci-6a19 maxtor 80 512 400mhz geil ואני רוצה לקנות משהו שישפר את היחס שלי אליו ושלו למשחקים חשבתי על זיכרון אבל אני לא יודע תציעו לי אתם?אני מדבר רציני (לא שהמחשב שלי סוס) אבל פשוט אני צרך משהו חדש

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  17. אני לא מצליח להבין מה הבעיה שלו... הלד(נורה) לא נדלק קבוע... אני משחק עם הסוללות והיא נדלקת ונכבת כל שניה... עכשיו אתם בטח אומרים זה בטוח מגעים.אז זהו שאני לא חושב... לא יודע מה לעשות... עכבר טוב חבל לי עליו... אשמח להצעות

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  18. תקשיבו הרמקול שלי נדפק (yamaha yst-ms50) אם מישהו יודע אם אני יכול לקנות את ה yamaha האלה באיזשהי חנות בארץ אז אני אקנה אותם אם אין אותם כבר אז ככה: אני מחפש רמקולים בתקציב של 500 שקל שיתנו לי ביצועים כמו ה yamaha או יותר טובים. אני מבקש רמקול מחברה טובה ומוכרת, לא חייב להגיע ל500 שקל, אם יש רמקולים ברמה שאני מחפש ויותר זולים אז עדיף אותם... תודה !!

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. Started by dante123,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול... האם יש כבל שמחבר בין שני כוננים?למשל, אם אני רוצה להעביר מידע מהכונן שיש לי במחשב (אחרי שאני יוציא אותו) למחשב חדש. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by nadaw,

חבר'ה.. התאהבתי במארז! http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bns/bns.htm שני מאווררי 120.. לכן הוא שקט.. הוא יפה.. נטול ברגים.. וכו'.. שאלה.. מה אתם אומרים עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1583&products_id=10168 אפשר גם עם חלון+מאוורר 90 בתוספת של 50 שח.. יש משו אחר יותר טוב ב450? צודההה

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  21. יש לי במחשב נישא את תכונת ה- bluetooth ורציתי לדעת האם ניתן לחבר לזה אוזניה/אוזניות כמו שיש לטלפונים סלולרים עם אותה הטכנולוגיה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש עכבר מדוייק למשחקים ולתוכנות 3d רצוי מאוד שיהיה אלחוטי אבל שיהיה לו עריסת טעינה (חשוב מאוד) כי אין לי כוח להחליף בטריות כל הזמן.... תודה! נ.ב לפני שפרסמתי את ההודעה חיפשתי בפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש(אלחוטי +עריסת טעינה). ויש לי עוד שאלה למי שמבין...האם לוח אלקטרוני מתאים לתוכנות כמו rhino ו 3dmax? תודה!

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by SamurAchzar,

אני מחפש המלצה למקלדת, דקה ככל האפשר, ונוחה ככל האפשר. המחיר לא משנה, כמובן. ניסיתי להשיג את הZippy EL610, אבל בזיגזג אמרו שאין להם. יש לכם רעיון?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by greenvector,

היי אני מחפש עכבר אלחוטי. חשוב לי שהעכבר יהיה נוח ואני מעדיף כמה שיותר רחב. הגעתי לשני העכברים האלו: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=088&active_tab=systemRequirements http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=001&active_tab=systemRequirements אני לא נעול על מיקרוסופט אבל אלו העכברים האלחוטיים שנראים לי הכי נוחים. יש הצעות לגבי מה עדיף? אולי משהו אחר לגמרי? המחיר שלהם הוא בין 312 ל- 350 כך שאם יש משהו משתלם יותר אשמח לדעת . תודה.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by toto,

אני קונה מחשב amd xp ב4 במרץ מישהו יכול לעזור לי?

דיונים חדשים בפורומים