עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by פבפ,

בניתי מחשב אנא חוו דעה ואם אתם מזהים אי תאימות בין המעבד ללוח ולזיכרון תגידו לי בבקשה AMD 1900 Xp Msi KT3 Ultra2-R KT 333 NEW Micron 256MB 266Mhz Teac 1.44 Tsunami p4 350W

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות סורק טוב עד 500 +/- ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים, אז מה ניראה לכם?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  3. שמגיע עם מאווררים שקטים מעדיף mid-tower לגבי תקציב - עד 600 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  4. שלום. צריך המלצה למדפסת טובה שכוללת פקס. אני לא מדפיס הרבה. כנראה אני שלח ואקבל יותר פקסים מאשר שאני אדפיס. אבל המדפסת צריכה להיות צבעונית>הזרקת דיו. חשבתי על הX5470/X5490

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. שלום לכולם - קודם כל אנ רוצה לציין שעשיתי חיפוש ולא מצאתי הודעות שעזרו לי בנושא ולכן אני כותב. יש לי 2 מחשבים - 1- amd 300+64 bit + 1gig of ram 2- amd duron 800mghz+ 256 sdram אני רוצה לקנות UPS שיחזיק את שני המחשבים ואולי גם את המסך אבל בעיקר את המחשבים - הקניה הכי טובה כרגע זה ה ECOM700 של advice השאלה היא האם הוא יחזיק את שני המחשבים ? אני לא צריך 15 דקות של גיבוי אלא 5 דקות רק שיספיק לסגור את ה WIN בצורה מסודרת. מה אתם חושבים ? תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  6. Started by fx-57,

היי! מזמן לא הייתי פה,והרבה דברים השתנו מאז..... רכשתי כבר את המחשב,והמפרט בחתימה..... עכשיו אני צריך פאד לעכבר,של סטיל פאד או אייס מאט, מפאנדס בלבד. עכשיו אמרו לי לפי הטמפרטורות שלי שאין צורך במשחה טרמית חדשה. ואמרו לי גם שה4D הוא בעצם S&S מוקטן,השאלה היא האם זה נכון? כעיקרון אני רוצה שתציעו לי מה כדאי לי לקנות,כי תסתכלו את המפרט, אני לא חושב שחסר שם משהו. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  7. צריך סט עם טווח קליטה גבוה בשביל לשלוט על מסך הטלוויזיה כאשר המחשב נמצא בחדר סמוך. צריך שהוא יעבור קירות. יש דבר כזה? 300-400 ש"ח. אם אין סט בתקציב הזה, אז עכבר לפחות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה ההבדל בין המקלדות האלה של מיקרוסופט: Optical Desktop with Fingerprint Reader Wireless Optical Desktop 3.0 Digital Media Pro Keyboard מה ההבדל מלבד האלחוט, החישן שמזהה טביעת אצבע והזום סלידר? בתודה מראש orlupo

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  9. שלום אני מקווה שאני בפורום המתאים.... איזה דיו תחליפי נותן הכי הרבה תמורה לכסף? עד היום השתמשתי ב-DMO אך אני מעוניין לדעת האם יש שחקנים חדשים בשטח בתודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by yh992,

שלום אני מעונין לקנות ג'ויסטיק, במטרה עיקרית למשחקי יריות וכאלה, בסגנון COUNTER STRIKE , AMRICAN ARMY ועוד. אתם מכירים את זה שבמשחק יש מקשים להסתכל למעלה למטה ימנה ושמאלה ובנוסף מקשים לתזוזה לכל הכיוונים האלה, וכן צריך לירות, להחליף נשקים, ועוד מלא פרטים כאלה. במקלדת זה עומס קשה עלי חח. המליצו לי בבקשה על סוג גויסטיק או רכיבים או דברים מסוימים שאברר לפני שקונה שיועיל לי ליעוד הזה בעיקר. כי אני ממש חדש בגויסטיק, אז תפרטו לי בזה כמה שתוכלו מה אני צריך . תודה מראש..

11. Started by grove,

לעכבר טוב+ מבין הMICROSOFT X3 ל KINZU מה עדיף? והאם יש לכם המלצות לאחרים אני מחפש משהו ממש נוח להחזיק מבלי שיהיו כפתורים בצדדים תקציב 150-300 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dennis14,

1)אני מבקש שתגידו לי איזה ספק כוח בתקציב של 300 ש"ח הכי טוב מבין שלושת אלה, ותסבירו למה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1216&products_id=10559 ( דגם - PMSR/P ) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 2) במידה ואני אבחר להשקיע סביבות ה - 375 ש"ח איזה ספק מבין שני אלה עדיף לי? ולמה? והאם כדאי לי בכלל להשקיע יותר בספק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3918 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  13. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט טובה ואיכותית , במחיר לא יקר , שתתמוך לי בוויסטה . יש לי אחת של קראיטיב ישנה וטובה רק שהיא לא נתמכת במערכת ההפעלה הנ"ל ( נסיתי כמה דרייברים ולא עזר ). רציתי לדעת האם יש מצלמה שאכן תתמוך במערכת הפעלה וויסטה אם כן , תמליצו לי תודה ולילה טוב [br]פורסם בתאריך: 3.01.2008 בשעה 00:29:03 לא משנה , כבר קניתי אחת טובה ואיכותית !!Microsoft Vx-3000

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. שלום לכולם, הייתה ברשותי מדפסת משולבת של Brother מסדרת DCP קניתי אותה מרשת DMO לפני 3 שנים מתוך תקווה שהם ימשיכו את השירות שלהם של תיקון מדפסות המדפסת התקלקלה לפני שבוע וגיליתי שהשירות הזה כבר אינו קיים DMO ואם אני רוצה לתקן את המדפסת רק בדיקה תעלה לי כ 100 ש"ח בכל מיני מעבדות האם יש חנויות או יצרניות שכן מתקנות את המדפסות שקונים אצלן ? ( אני לא מדברת רק על תקופת האחריות ) ומעבר לשאלה הזו אשמח להמלצה למדפסת תקציב 400-500 ש"ח משולבת לשימוש בייתי עלות דיו נמוכה רצוי הדפסה שקטה יחסית אני מתלבטת בין צבעונית ושחור לבן נראה לי שמבחינת עלויות אם שחור לבן אז עדיף ללכת על לייזר ואם צבעונית אז הזרקת דיו אני צודקת ? אשמח להמלצות לכל כיוון בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  15. מעבד AMD 3800 X2 + לוח של GIGABYTE NFORCE 4 ULTRA ו גם כן כרטיס 6600 HEAT PIPE , MAXTOR 160 GB SATA 2 השאלה כזאת הלקוח קנה מארז של X-BLADE , מגיע שמה ספק (יאני) 500 וואט 120 מ"מ . הוא יחזיק מערכת כזאת בצורה יציבה ? אל איזה ספק אתם ממליצים ב מינימום הוצאות? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  16. צריך ג'ויסטיק לUSB (כמו של פלייסטשן) מומלץ רוטט... עד 100 שח תודה..

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Titan777,

אני יודע, יש המונים ת'רדים על פדים, עשיתי חיפוש וקראתי. רק חבל שלאף אחד אין את העכבר הנ"ל. אז אני מחפש פד גיימינג לעכבר שלי. גודל ממוצע של 20x20 פחות או יותר(המגירה הנשלפת של העכבר, רק שאני שם את הפד גם על החלק של המגירה הנשלפת של המקלדת כי זה יותר קרוב ואז יש קצת הבדלים בגובה ומרגישים את זה באמצע הפד) ראיתי שהQCK מיני ממש דק, נראה לי די 'פושט'... על זה כל הרעש והצלצולים? חבל שאין את הHEAVY בקטן. אז בקיצור, איזה פד יתאים? העכבר לייזר עם 1600DPI ורגלי טפלון כאלה אהה התקציב לא נראה לי להוציא 200 שקל על פד שגם ככה ההבדל בינו לפד שעולה 50 שקל יהיה 10% כי ביחד עם העכבר שקניתי זה יצא איזה מעל 600 שקל וזה כולה עכבר תודה.

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש עכבר גיימינג. היה לי לאורך הרבה שנים Razer Imperator והייתי מבסוט ממנו מאוד, עד שהקליק השמאלי התחיל להלחץ פעמיים וקשה מאוד להשתמש כעת בעכבר. אז בגלל שלא החלפתי עכבר שנים, אני לא כל כך מכיר את השוק עכשיו והייתי שמח אם תמליצו לי על עכבר טוב. (אני משתמש בעכבר ביד ימין ומעדיף צורה כמו שיש ל-Razer Imperator) תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. איזה הגה הכי טוב שאפשר לקנות בתקציב הזה? אני שמתי עין על ה Logitech Driving force http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12469 מה אתם אמורים עליו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם כדאי להחליף FSP 400w GLN שעולה 380 שקל ב ENERMAX LIBERTY 400W שעולה 530 שקל זאת אומרת להוסיף 150 שקל ולקבל את האנרמקס? הסיבות שמצאתי שכדאי להחליף זה כי זה אנרמקס! יש לו סליבינג... והוא מודולרי...

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. אני רוצה מארז FULL TOWER למודינג ואני צריך שיהיה זול שלא יעבור את ה-500 שח ואם תוכלו להוסיף קישורים לתמונות אני אשמח

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by psychuil,

מה מומלץ במחיר הזה? ראיתי את הTEAC MX7 אצל מישהו שעובד איתי והיא נותנת תמונה מרשימה למדי. איך הMX10 שלהם? יש משהו אחר שמומלץ בטווח הזה?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  23. שלום, אשמח לקבל המלצות על מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של עד 300 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה שליטה על מולטמדיה (תוכנת HTPC) ואם יעבוד בצורה טובה אז משחקים (לא יותר מדי). בכל מקרה - רוב העבודה הינה מול המחשב (Office + internet). אני בכל מקרה מעדיף פתרונות עם טעינה עצמית ולא סוללות AA/AAA (אם יש בתקציב כזה) תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by bay,

^^^^^^ מה ההיתרונות של חוטי לאומת אלחוטי בגיימינג כי ממש חשוב לי האלחוטיות אני אוהב לשכב במיתה ובאותו זמן להתעסק במחשב שתהיה קליטה של לפחות 4 מטרים נ.ב הלוגיטק G7 לא טוב בשבילי כי צריך להחליף סוללות הרבה ואני בחור די עצלן

25. האם זה טוב גם למשחקים או שזה יכול להיות איטי ולאבד קשר ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.