ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג טונר למדפסת xerox m750?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
-
לפי הידוע לי בד"כ משתמשים בדונגל של אינפרא אדום כדי לתקשר בין המחשב עם הטלפון הסלולרי. אני מעוניין לדעת האם דינגל כזה יכול לגרום למחשב לתת פקודות לממיר של יס או הוט כלומר שמחברים אותו בטווח ראיה מהממיר ואז ניתן להחליף תחנות ע"י המחשב.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון מוטמע במצלמה של סילבר ליין, הבעיה היא שהוא לא עובד לי באף משחק, קוד, קרייסיס BF2... ובסקייפ אני כן יכול לדבר איתו ! הבעיה היא בעצם שהמד הזה של העוצמת קול לא מתמלא והוא לא שומע אותי, עכשיו בקרייסיס ובקוד רואים את הסימן של הרמקול אבל פשוט אנשים אחרים לא שומעים אותי.. מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בתדירות של פעם בשבוע המחשב שלי נכבה בפתאומיות ונדלק רק אחרי שאני מוצא את השקע ומחזיר. אבל אף פעם זה לא קרה תוך כדי עבודה על המחשב. פעם היתה את הבעיה הזו ואז הפסיקה ושוב חזרה. יש לי ספק 300W. AMD 2200 מה לדעתכם הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לאחרונה הספק שלי נשרף ולקח איתו את הכרטיס מסך, למרות שהוא היה ספק שנחשב לאמין (ספק HEC שבא עם המארז של compucase) אז עכשיו אני מחפש ספק טוב של בערך 400w ב300 שקל פלוס מינוס. כל תרומה למאמץ המלחמתי תתקבל בברכה p:
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מודולים של זיכרון של חברת קינג סטון מדגם KTS7001/256 בררתי באתר ושם רשום שזה זיכרון למחשבי סאן השאלה שלי מה מהירות הזיכרונות הנ"ל והאם הם מתאימים למחשבים אחרים בייתים ויש להם 100 פינים מכל צד של הזיכרון ומן הסתם הם ארוכים וגבוהים יותר מסתם זיכרון SDRAM ואל תגידו לי לברר באתר לא מצאתי שם יותר מידי מידע בנושא הנ"ל בתודה GOLANI
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ואני לא מבין כלום במקלדת קיבלתי אותה אם תוכנה פשוט יש לה מלא כפתורים שאני לא מבין למה יש אותם פשוט אני לא יודע להשתמש בהם הייתי שמח אם יש פה למישהו את המקלדת ולעזור לי איך לעבוד אם התוכנה שקיבלתי איתה
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך של ELSA RIVA TNT2 32 עכשיו אני רוצה להוריד דריברים מאיפה ולמה טוב להוריד דרייברים?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
יום ראשון אני מתכוון לקנות מחשב חדש (טוב לא מחשב שלם אלא מעבד+לוח אם+זיכרון) ראיתי את הבנדל הזה ורציתי לדעת אם יש באותו טווח מחיר משהו משתלם יותר?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי בעיה מוזרה או אני חושב שיש לי בעיה מוזרה וזה קשור לעכבר. חיברתי אותו מהPS2 פורט לUSB פורט, עכשיו זה לא עזר לי משום מה בחלק מהמשחקים כגון UT2004,Quake4 ב35-40 FPS יש לי לאג עכבר וגם לעיתים ב60FPS זה מסתובב חלק מאוד, אבל לא מהר מאוד כמו שהוא צריך להיות(קשה להסביר את זה). אם למישהו היה או יש MX510 ויש או היה לאג, או אם אפילו אין איך להגדיר אותו הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006517811&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי את המארז soprano של טרמלטק ואני רוצה לקנות בקר של מאווררים עכשיו יש את הבעיה למארזים עם דלתות שאחרי שמתקינים בקר עם כפתורים גדולים אז הדלת של המארז לא נסגרת וזאת תיהיה בעיה עכשיו אני רוצה לדעת אם יש מספיק מרווח בין הדלת לכונן ככה שהיא תוכל להיסגר כמו שצריך? תודה
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי SIDEWINDER ישן ועכשיו קניתי לוח אם NF7-SL של ABIT ואין לו GAMEPORT עליו וממש לא בא לי לקנות GAMEPAD חדש מכיוון שאני לא משחק הרבה כללית אבל כשאני כן משחק אני דיי אוהב להתשמש ב GAMEPAD מה עליי לעשות ? רק אל תגידו להתקין עוד כרטיס קול. :-\
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
צריך עכבר לגיימינג עד 300 והוא נשמע טוב מהכתבה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למארז וספק למחשב הזה P4 2.8 512 RDRAM ati radeon 9800xt sound blaster live 5.1 ולוח אם משהו של אסוס... משהו טוב בכל מקרה אני לא זוכר במדוייק... איזה ספק אני צריך ואיזה מארז הכי ממולץ למחשב שלי בשביל לקבל תוצאות מקסימליות? וסתם לדעת איזה מארז הכי טוב שיש בשוק כרגע? (P160?)
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לי חשובה בעיקר האמינות והחסכון בהוצאות בשותף. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746950 http://www.office.xerox.com/printers/laser-printers/phaser-3140/enza.html
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי חבר'ה,היום ישבתי על הדרייבר וחקרתי אותו ולא הבנתי משהו...אני נגיד רואה את זה מה שיש בתמונה ואומר אשכרה אני יכול לתכנת דרך הדרייבר את המקשים של ה-MW2 אבל זה ממש לא נכון...מה זה אומר בתמונה? לחצתי ובחרתי לשים על MW2 את הרימון בכפתור T1 במקלת ROCCAT ISKU ופשוט לא הבנתי מה זה...זה לא עבד לי אז למה אפשר לתכנת את הכפתור אם במשחק עצמו הוא לא עובד איך שתכנתתי אותו בדרייבר? '>http://jpg.co.il/view/50f5c88567335.png/"]
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני צריך מחסניות דיו מסוג HP 178XL, מעוניין במולטי-פאק של כל ה4 צבעים אבל לא מוצא באיביי או בשום אתר אחר במחיר נורמלי (בארץ זה מעל 250 שקל). מצאתי באמזון אבל לא עושה משלוחים לארץ עזרתכם!
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון יש לי נפילות מתח מעצבנות בבית! הגעתי למסקנה שאני אקנה אל פסק טוב שימנע מהמחשב ליפול כל נפילה כזו של חשמל. הדרישות שלי הם כך: 1. עדיף של חברת ADVICE כי היא גם ישראלית (ישראל קונה כחול לבן... ;D) וגם כי שמעתי שהיא טובה מאוד. 2. הספק צריך לעמוד בדרישות הנ"ל: 3. מודם ADSL שחור של אלקטל. מחשב שפועל מספק 420W של TT (אולי 480W פשוט עדיין לא קניתי את הספק). אם אני צריך לפרט את כל המפרט תגידו. מסך 17" LCD. מדפסת וסורק הם בגדר "אם ישאר כסף נגבה גם אותם"... זאת אומרת קודם כל אני צריך ספק שיענה על דרישות 1-3 ואם המחיר יהיה סביר (זה אני אחליט לאחר ההמלצות שלכם) אני אולי אקח אל-פסק חזק יותר בשביל המדפסת והסורק. אז מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקי,אני הרי מעביר קבצים מהפלא' למחשב ולהפך. עכשיו אני משתמש בתוכה המובנית בXP...מה שמעצבן זה...שהיא לא יודעת להעביר מספר קבצים במכה. אני יכול לסמן 1000..אבל כל פעם היא תשלח אחד,ואז תחכה שאני שוב אלחץ (גם שאני שולח למחשב וגם ממנה לפלא') מישהו מכיר תוכנה יותר נחמדה????????????
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-