עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Vatos-Locos,

מה עדיף ולמה? תודה.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by AcidBurn10,

שלום חברים .. יכול להיות שיש לי בקשה קצת מוזרה , אבל אני צריך המלצה ל-KVM ל-2 מחשבים , שיודע לעבוד עם עכבר USB אלחוטי של מייקרוסופט. כרגע יש לי רק עכבר אלחוטי מקלדת עדיין לא. בכל מקרה אני צריך KVM שאני אוכל לחבר אליו את העכבר ושלא יעשה לי בעיות ויתקע שאני עובר בין המחשבים. כל ה-KVM's שראיתי היו עם חיבורי PS2 וזה אומר שצריך מעביר PS2->USB וזה אני לא כ"כ רוצה כי אני יודע שיש עם זה בעיות. עזרה, מישהו ??? תודה !! ולא לאכול הרבה מופלטות

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  3. Started by almogila,

שלום וחג שמח לכולם אני מחפשת מצלמת רשת ברמה גבוהה עד סכום של 400 ש"ח המטרה של המצלמה היא בעיקר שיחות ברשת. יש לכם המלצות למצלמה טובה? תודה רבה

4. Started by dd7,

אני צריך אבטחה בראשון לציון שטח פתוח 100 מ"ר משו כזה, ולשלוט בה בצפת ע"י מחשב מה הציוד שאני צריך...

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by liiight,

יש לי בעיית חשמל מוזרה בחדר, או יותר נכון בשקע אחד בחדר (ולצערי זה השקע של המחשב). כל פעם שמדליקים את האור במטבח, פלורסנט, יש זמזומים שמגיעים מכל הרמקולים (5.1) ומדי פעם אפילו הפרעות במסך. כמו כן, כל כמה ימים קופץ הפיוז, והוא חוזר רק שאני מנתק את המפצל של המחשב מהשקע (אל המפצל מחוברים המחשב, המסך והרמקולים). אני בטוח שהחשמל לא יציב כי זה בניין ישן ומי יודע בכלל מתי התקינו פה את החיווט. הקיצר, השאלה שלי אם אל-פסק אם מייצב מתח יוכל לעזור למצב. ואם כן, אשמח לקבל המלצה לאל-פסק כי אין לי מושג בנושא.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by LazyCat,

מישהו כבר הספיק לקנות את העכבר החדש של MS לגיימינג ? האם הוא שווה את מחירו ובכלל ? האם הוא באמת לא נוח כמו שמתארים (קוטלים) אותו ברחבי הנט ?

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  7. Started by spmguy,

אני מחפש אוזניות טובות בתקציב של עד 700 שקל. משהו שיחזיק מעמד להרבה זמן ויהיה מספיק איכותי.( אני חושב שבתקציב הזה אפשר למצוא משהו בסגנון) אני בעיקר משתמש בזה עבור גיימינג (fps וכדומה) אך אני רוצה גם משהו טוב עבור מוזיקה וסרטים כמובן. חפרתי בערך שבוע וחצי באינטרנט וכרגע יש לי התלבטות בין logitech g35 ל sennheiser pc 350. הקטע המוזר הוא שכמעט כל ביקורת בחו"ל אומרת שסנהייזר עדיפה, אבל הביקורות בזאפ שוללות לגמרי את סנהייזר והולכות באופן מוחלט על הלוג'יטק. מה לדעתכם תהיה הבחירה הטובה יותר? אני גם מעוניין בכל עניין הסראונד סאונד, אבל הבנתי שאפשר להשיג את זה עם כרטיס קול פשוט אז זה פחות קריטי. אני פשוט רוצה נוחות ואיכות שמע טובה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by Yossiel,

הי, אני מתלבט בין ארבעה עכברים לגיימינג. Logitech G400 Logitech G500 Razer DA Razer Abyssus כרגע, ארבעת העכברים נראים לי בסדר גמור, אך ההתלבטות הגדולה שלי היא בעניין הכסף. איזה עכבר מבין הארבעה מציג את הביצועים הכי טובים ביחס לעלות שלו? אני אשמח לשמוע על הצעות נוספות לעכברים בטווח מחירים של העכברים שהוצגו כאן. ובנוסף, האם כדאי לקנות פאד לעכבר? או שניתן להסתדר בלי פאד? כמו כן, אשמח להמלצה על מקלדת בטווח מחירים של 50-100 שקל.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  9. שלום. יש לי מחשב נייח, שבאזור ה IO יש רק USB, ואין יציאת פריפרלי עבור מדפסת לייזר ישנה (אבל טובה) שבבעלותי. איש נחמד אחד, אמר לי לבדוק האם יש לי על לוח האם עצמו חיבור שנקרא _________________ (לא זוכר מה עלי לחפש? ואיך זה נראה בדיוק? חבל לי לזרוק את המדפסת תודה מראש, כמו תמיד!

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  10. שי לי שיאומי MI 10 ללא חיבור 3.5 מ"מ אלא usb-c בלבד. אני פחות מתלהב מבלותוס כי מנסיוני זה לא עובד מדהים. למרות שאני יכול למתוח את התקציב אני לא מתלהב להשקיע 500 ש"ח וכו'. אלא אם ממש אין ברירה. הדרישות שלי הן בעיקר אזניות יציבות מבחינת חיבור (חיבור חוטי או דונגל בהחלט בא בחשבון אבל מחיפוש ראשוני לא מצאתי אזניות עם מקרופון). אני לא זקוק מהן לסאונד אודיופילי. כמובן מקרופון כי אני עושה סשנים עם חברים. מאוד אעריך את עצתכם.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by hassid_hassid,

שלום. אני מחפש לקנות מדפסת. ובנתוני המדפסת במקרה הזה, קנון LBP623cdw) אני רואה: רזולוציית הדפסה: עד 600*600 dpi איכות הדפסה: עד 1200*1200 dpi זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  12. שלום אני מחשב מערכת רמקולים אייכותית שאוכל להינות ממשחקים וסרטים במחשב. העדפה היא למערכת אל-חוטית.. פשוט יש לי ניסיון מאוד מר עם מלא כבלים שאתה לא יודע איפה הם נגמרים X_X ועוד יותר בעדיפות, גם מערכת שמגיעה עם שלט רחוק תודה רבה! (דרך אגב, איפה אפשר לברר בקשר להמלצה לטלוייזית 47-52 אינצ'?

13. Started by below_z,

כרגע יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם שמחובר למחשב. אני רוצה לחבר לאינטרנט גם את המחשב השני, אך בשיחה אם בזק הסתבר שהם רוצים סוג של התחייבות לשנתיים (דרך פריסת תשלומים שמתאפסים) עבור הראוטר, והייתי רוצה להימנע מזה. מכאן עולה השאלה האם יש דרך לעשות איזושהי רשת חוטית או משהו בסגנון ולהימנע מהצורך בראוטר? ואם לא אז איזה ראוטר מומלץ לקנות באופן עצמאי (אם בכלל)?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  14. שלום אני מבקש את המלצתכם בבחירת עכבר ומקלדת לגיימינג ב350 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  15. שלום מחפש עכבר לוג'יטק *חוטי* למחשב חשוב שירגיש נוח ביד, בעל דיוק גבוה. אם יהיה סבבה למשחקים אז מה טוב אבל משחקים זה עניין צדדי חשוב שיהיה של לוג'יטק במחיר שלא יעבור את ה-500 ש"ח (אם כי אני מוכל להשקיע עוד כמה שקלים אם יש דגם ממש טוב) תודה!

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  16. Started by aKtiMeL,

טופס המלצה לאוזניות תקציבכם: 400 חריגה: 50 מה השימושים שלכם?: גיימינג ומזוזיקה ברקע מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. P8Z77-V DELUXE http://prntscr.com/3b5ffm בקשות מיוחדות: בהערות למטה מחו"ל או מהארץ? KSP/IVORY הערות: 1. לא KRAKEN אחרי יום זרקתי אותך 2. לא שבירות 3. באס טוב 4. הכי חשוב לי זה כמה שיותר נוחות שאני יוכל לשבת איתם שעות 5. בבקשה לפרט למה כשאתם כותבים. 6. אם אפשר תנו לי כמה אוזניות ותכתבו לי מה הצד היותר חזק שלהם משאר האוזניות

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  17. בבקשה למישיש את זה ויכול לשלוח לי אול להביא לי איזה לינק

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  18. אז ככה, יש לי לוח אם מסוג GigaByte 7VTXH , אליו מחוברים עכבר אופטי של מייקרוסופט ומקלדת של לוג'יטק . הבעיה היא שכשאני מכבה את המחשב , המקלדת והעכבר ממשיכים לעבוד . יש פתרונות לבעיה ? שאלתי השנייה היא , איזה אל פסק כדאי לקנות , מאחר וראיתי מספר סוגים ואין לי מושג איזה מהם טוב ... והאם מסך 19 צורך יותר מתח ממסך 17 ? והאם זה משמעותי , כי קיבלתי מסך 19 של סמסונג 959 Nf וכבר בהדלקה הראשונה שלו היה פיצוץ קטן והמסך פשוט הפסיק לעבוד . שמתי את המסך 17 הישן מסוג Mag 786 FD ואיתו אין שום בעיות .

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by giliboy,

תגידו אך הגיפורס 4 של חברת ABIT? 1685 זה מחיר טוב בשביל גיפורס 4 TI4400 לא?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  20. Started by BLASTER,

שלום. אני שתעזרו לי לבחור בי שני ספקי הכח האילו... https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 מה חסרונות והיתרונות של כל אחד מהם?..והאם יש ספק יותר אכותי בתקציב של עד 400ש"ח{400 וואט ומעלה}? והאם הוא יסחוב את המערכת שלי{בחתימה} +2 כוננים אופטיים+פלופי+4 מאווררים..??? תודה לעוזרים וחג שמח לכולם!!! :hat: עשיתי חיפוש וראיתי שעדיף את ה410W כי יש לו סליבינג ומחברי SATA אבל האם התוספות האלו עוזרות במשהו?? יש לי עוד שאלה ראיתי שיש בספקי כח האלו מאוורר למטה..זה אומר שאם אני מחבר אותו למחשב המאוורר שלמטה יפלוט את החום על לוח האם ..ז…

21. Started by gnk,

איך החלקים הבאים..? MSI 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD Gigabyte GA-7VTXE-PLUS Athlon XP 1700 - 1466Mhz OEM SOCKET A - Including Fan Kingston - KVR 256MB PC266 DDR HERCULES GAMESURROUND-FORTISSIMO-II איזה מארז מתאים לזה? בסביבות ה-300 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by urich,

מחשב נייד ב 6000-7000 אלף שקל בתשלומים (חשוב מאוד בתשלומים) מחברה טובה עם מסך 14 טוב עם cd או dvd בטרייה טובה לכמה שעות מעבד מספיק חזק להרבה office ואינטרנט 256 זכרון כרטיס מסך אמין לא משהו למשחקים כרטיס קול בסיסי ורמקולים לא חשוב (העיקר שתהיה יציאה לאוזניות) מיועד לסטודנטית עכשיו האם יש מפלצת שכזאת במחיר הזה האם לבדוק ביד שניה אשמח לקבל עזרה בתודה מראש urich

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  23. Started by NaNdoS,

תודה, ננדוס.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  24. יש צורך לקנות אנרמקס 350W או שההק יסחוב 4 מאווררים 80 מ"מ, WD 80GB 8MB,R9000 PRO,SK7, סידי וכל השאר... אני מתכוון ב-O/C כבד, הוא יעמוד בזה וייתן מתחים יציבים או שיש צורך להחליף (אפשרות יחידה היא האנרמקס 350)

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  25. Started by Abit.com.tw,

אני משיג CodeGen 450w שבטח מספק איזה 350 ואט באמיתי ב60 שקל.. אני ידוע שהם לא משהו וזה אני רק רוצה שיהיה ספק שלא יעשה בעיות ויהיו נפילות מתח.. זה משתלם ב60 שקל? זה מחיר יבוא.. בחנות הוא היה עולה איזה 100 שקל... אל תגידו לי ישר לא ממליץ אני מתמצא מאוד בנושא ספקים אני רק צריך לדעת אם codegen זה ג'נרי מגעיל או ספק שאפשר לסמוך עליו לעת הזאת ד"א יש לי אפשרות ל SunShine 500W ב120 שקל אבל נראה לי שזה באמת ג'נרי על קוד גן עוד שמעתי

• 8 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים