עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Shasoosh,

אני מחפש המלצה למדפסת משולבת (מדפסת + סורק אולי גם פקס) בסביבות ה400 -500 ש"ח. עדיפות לעלות נמוכה של דיו. מה המדפסות המשולבות המובילות בטווח מחירים הזה? מה דעתכם על ה X5250 Lexmark ב 450 שקלים?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. שמעתי שיש דבר כזה, אז חשבתי להשתמש בהארד דיסק הישן שלי במקום לקנות נייד ולעשות אותו בעצם הארד דיסק נייד.. אשמח אם תיתנו לי פרטים בנושא, קישורים מידע ומחירים..והאם יש לו חיבור USB ? ומה מהירות ההעברה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by Coca Cola,

טוב אז יש לי ecom 700va קיבלתי איתו 2 כבלי חשמל, וכבל 9PIN לתקשורת בין המחשב והאל-פסק, הבעיה היחידה שאני מוצא היא שאין לי חיבור של 9PIN בלוח הזה מה אני עושה?

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by nadav275,

שלום צריך המלצה לאל פסק שיחזיק עד 3 מחשבים (למשך 3 דקות או משהו... אם אפשר יותר מה טוב...) קונה מארה"ב אז תמליצו מה כדאי הבנתי שהמחירים שם לזה נמוכים משמעותית נדב

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by metis,

שלום רב, אני מחפש המלצה למארז שמסוגל להכיל לפחות שניים-עשר (12) דיסקים קשיחים. אין לי בעיה שחלק מהסלוטים יהיו 5.25" שכן אפשר תמיד לשים דיסקים במגירות. כמו שאמרתי, הכי חשוב שהמארז יוכל להכיל לפחות 12 דיסקים ושיהיה בעל פתרונות קירור טובים. כלומר, לפחות 2 מאווררים מקדימה, לפחות מאוורר מאחורה ומאוורר בצד/למעלה. מצאתי מארז כזה של Thermaltake אבל יש לי הרגשה שאני משלם פה עשרות אחוזים רק על מותג ולא על המוצר עצמו. המארז הנ"ל עולה בערך 1000 ש"ח, אני מחפש משהו זול יותר. הערות יתקבלו בברכה. תודה.

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  6. הבנתי שכדאי לדעת כמה VA שה-UPS צריך....צריך לחשב את ההספק של כל רכיבי המחשב אתם יכולים להגיד לי איזה ריכיבים אני צריך ...בשביל למדוד את ההספק הדרוש מצטער שאני לא ממש כותב כמו שצריך אני פשוט לא מבין בנושא והבנתי שיש כמה סוגי UPS אני צריך הגנה מפני הפסקות חשמל...באמצעות UPS זה מה שכתוב לי בפרוייקט תודה למי שעוזר...

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by johava,

חשבתי לקנות את ה- Canon IP3000 ורציתי לשמוע את דעתכם עליה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  8. אני בונה מערכת מבוססת X2 + A8N SLI DELUXE כרגע לא מתוכנן SLI אבל אולי בעתיד. כרטיס כרגע יהיה 6800GT או 7800GT הספק שמגיע עם המארזים האלה (SEASONIC) יחזיק מערכת כזו? ובכלל אם למישהו יש נסיון עם המארזים האלה (ראה, שמע) אשמח לדעת. אפשרות DEFAULT שלי זה כנראה CENTURION עם תוספת ספק שלי NEOPOWER 480.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by cold-fire,

אני רוצה לקנות מארז אם ספק טוב עד 500 ש"ח מארז ACHILLES SILVER GAMERS MIDI ATX 400W-24PIN מארז Q5-LCD MIDI ATX 520W USB2+FIREWIRE+AUDIO+WINDOW מארז COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN מארז MIDI ATX K809-1 520W COLOR : SILVER אם יש לכם משהוא טוב יותר במחיר ה500 שח תרשמו לי אתה השם שלו לא משנה אם המארז יפה או לא

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by BigO,

שלום הדיו למדפסת ip3000 הינו מסידרת BCI 6, (או תואמים). מישהו ניסה להשתמש במכלי דיו מסידרה BCI 3, שהינם גדולים יותר, וזולים יותר ??? עודד

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by tal_levi1000,

יש לי מדפסת קנון i320 לפני כמה זמן הדלקתי אותה להדפיס משהו ושמתי לב שהנורה הכתומה נדלקה ניסיתי למחוק את המדפסת ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר המנורה מהבהבת 3 פעמים בצבע כתום ופעם אחת בירוק וחוזר על עצמו ככה לעוד מישהו זה קרה? מה אני עוד יכול לעשות?

12. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי עכבר RAZER RZD-1600P-JP Diamondback Plasma Limited E שעד כמה שהבנתי אמור להיות עכבר מצויין. יש לי שאלה - אם אני לא טועה מדובר בעכבר שעובד על קרן לייזר - האם עכבר כזה זקוק לפד או שפשוט עובדים איתו ישירות על השולחן? תודה, רם

13. Started by Norm4nde,

חשבתי על subeam tranforma או אם יש לכם מארז שנראה חיה והוא בולט מאוד לעין תנו לי את השם שלו! התקציב איננו משנה תודה רבה!!!

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום חברה !!! לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה ולכן רשמתי פה !!! אני צריך המלצה לטלפון שמתחבר למחשב וממנו אפשר לדבר חינם אם תוכנת סקייפי ולהתקשר לאנשים לטלפונים רגילים ???? כל מידה אל טנולוגיית voip בעברית תעזור !!!! ותיתנו לי קישורים בעברית לנושא תודה ....

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. משהו יודע איפה אפשר להשיג sunbeam transformer חוץ מנועה? בנוע אין צבע אחר חוץ מכחול ולא מצאתי איפה עוד אפשר.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by avivlevy,

יש לי מקלדת חוטית ולפעממים כשאני מזיז אותה קצט (או הרבה) אז היא כאילו לא מחוברת ואז אני מכוון אותה נדלקות האורות בצד ואז היא שוב עובד ניסיתי לבדוק את החיבור והוא בסדר מה הבעיה? מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by avivlevy,

איזה ספק כח יותר טוב ומאווור? Antec TruePower 2 480W http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22480 OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_powerstream_power_supply OCZ PS 450W ATX MODSTREAM http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply או ספק כח אחר במחיר500-600 שקל

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Satlan,

מי מבין השניים לוקח ? בלי לערב כסף, רק ביצועים בתודה מראש :]

19. Started by the damonion,

שלום רציתי לקנות עכבר בסביבות ה 100 .... בהתחלה רציתי לקנות את ה MX500 מנועה אבל נגמר להם או משוה אשמח עם תעזרו לי

20. Started by avivlevy,

אני מטלבת בין MX1000 ל G5 מה יותר טוב ? בהתחלה חשבתי MX1000 אבל ראיתי שאף אחד לא מדבר עליו אז מה יותר טוב? ומשהו יוד כמה DPI יש לMX1000?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by xBlAdE,

האם המאורר ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro מתאים למארז Sunbeam Samurai BLACK? והאפ צריך עוד מעבד (המעבד הוא הוא תוצרת אינטל,LGA 775).

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  22. יש לי הגה טיפה ישן ואין לו יציאה USB אלא יציאה כמו של מדבפסת רק קטנה יותר ולצערי אין לי יציאה כזו במחשב שלי.... מישהו פה פעם הביא לי אתר של כמה חניות שמוכרות מתאם מהחיבור של ההגה לUSB ... אפשר איזה חנות נחמדה שמוכרת את זה? תודה לכולם..

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by Itzik 007,

רציתי לדעת איך עושים את זה?!?!?! אני אל רוצה את האור האדום המעצבן הזה דולק כל הזמן... מה עושים?!?!?! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by the damonion,

שלום אני מחפש עכבר ברמה של העכבר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4188 הזה ואני רוצה שתגידו לי מה דעתכם עליו עם הוא נוח למשחקים ולעבדוה באינטרנט אני מחפש עכבר עד 100 שקל שיתאים לצרכים שלי!! אשמח לקבל את דעתכם

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים