עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by cold fire,

אני רוצה מארז טוב אם איורור טוב יש לי גם חדר ממש קטן, המחשב הישן שלי תמיד מתחמם ובגלל שהחדר קטן אז נורא חם, אני שונא מארזים אם דלתות לסי די רום. אני מעדיף שכל היציאות מלפנים יהיו למעלה מאשר למטה כי הוא יעמוד על הרצפה, ראיתי מארזים עם מסך קטן(כמה מעלות במארז/מעבד) אז יהיה נחמד אם הוא יהיה גם תודה לעוזרים. אני אקנה ספק בנפרד

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by ORrrr,

לאחרונה רכשתי מארז SPL-Super Power אשר בא ביחד עם ספק Codegen 300W. העסק הזה עלה לי משהו כמו 200 שקל.. עכשיו רציתי לדעת האם הספק הזה הוא ג'נרי, ג'נרי טוב או משהו אחר והאם הוא מתאים ונותן מתחים יציבים לאט'לון 1700+ 0.18 והאם המחיר הזה שווה את הקניה.. תודה, אור.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  3. מי יודע או יודעת איפה אני יכול להחזיר את ראשי דיו שלי ריקם BROTHER, LC900 ולקבל הנחה בקנית ראש דיו חדש???

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by Bar_B_q,

יש לי עכבר של לוג'יטק פשוט כזה אופטי הוא עובד חלק במחשב שאני מחבר בפעם הראושנה הוא התקין את עצמו והכל ולא ביקש אפילו דריברים עבד חלק ... עכשיו קיבלתי עכבר אופטי קטן כזה חמוד של מחשבים נישאים(ישלי נישא ד.א) באתי חיברתי ו פראאאאאאקדעעד לא עבד(צירפתי תמונה) עכשיו ניסיתי בשתי היציאות לא עבד... כמה פעמים ניסיתי ואז אחרי איזה שבוע אחותי באה לא מצאה תעכבר הרגיל חיברה פתאום עבד לה.. (אחרי שהיא ניתקה וחיברה איזה 20 פעם ברצף) ומאז הוא עבד חלק בחלונות XP HOME עכשיו התעצבנתי על ה XP HOME ופירמטי והתקנתי XP PRO ועכשיו שוב הוא לא עובד .. אותה בעיה של ממזמן...... צירפתי תמונה מה הוא אומר.. ד.א האור בעכבר נדלק והכל .. (לא יודע אם זה משנה) עכבר פשוט עם חברה בשם "COPA"(לא מוכר לפחות לי) …

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by UltraToxic,

אהלן חבר'ה! אני עובד בחופש וגם אני ימשיך לעבוד גם אחריו ואני רוצה לקנות מדפסת ,פעם ראשונה שאני קונה מדפסת התקציב שלי זה 200-300 שקל אני יכול לעבוד ולהגיע ל400 אם צריך אבל מדפסת ראשונה לא יקרה מדי ,מצלמת מהר ,יש לה ביצועים טובים,חסכונית. בשילוב עם סורק ומכונת צילום אבא שלי המליץ לי על מדפסת של לייזר ולא של הזרקת דיו,אני ישמח לדעת מה אתם חושבים ומה אתם ממליצים תודה מראש אם יש משהו ששכחתי לכתוב תקנו אותי

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  6. Started by liortaib,

שלום לכולם יש לי שלט מדגם xfx שקניתי מ foxpc למחשב הינה הדגם: http://www.xfxforce.com/en-us/Products/Accessories/XGearGameController.aspx#1 עכשיו ברצוני לקנות עוד שלט כזה בדיוק עכשיו שאלתי היא האם במשחקים כגון pes2009 nba2k9 יזוהו שני שלטים שונים...?ולא תיהיה בעיה כמו שמחברים שני מקלדות...שהוא מזהה אותן כהתקן אחד...?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  7. אפשר המלצות למוצרים שיתאימו לזה מ-ebay כי יש לי הרגשה שבארץ דברים כאלו לא זולים. אנחנו צריכות לחבר מחשב אחד עם שני מסכים זהים כאמור תודה לעוזרים

8. Started by yoav9,

אופטימלית זה לא מילה...

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by stingeR-,

הנה כמה תמונות , סליחה על האיכות... , והלד הכחול מקדימה כנראה שרוף אז פנדה ישלחו לי אחד חדש השבוע... : ולעוד תמונות של מה שהיה לפני ועוד תמונות של הנוכחי : http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200410171556097868&user=guymichael

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by ProDeaN,

מחפש ציוד היקפי כגון:מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג (over-ear). שהמקלדת תעלה 0-200. שהאוזניות יעלו עד 0-150

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  11. אני מתכוון לספקים עם חיבור מתח ללוח אם עם 24 פינים במקום 20 וחיבורי מולקס של 6 פינים במקום של 4. תודה

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by אבי_28,

אלו דיסקים מיוחדים או דיסקים רגילים ואיך עושים את זה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  13. Started by zohare62,

אני מעונין במצלמה הזאת הנה המפרט מצלמה דיגיטלית 6 מגה פיקסל FUGI סופר קומפקטית מצלמה דיגיטלית סופר קומפקטית עם אפשרות צלום סרטון וידאו לא מוגבל בזמן מצלמת אינטרנט רזולוציה 6 מגה פיקסל לפלט באינטרפולצית חומרה חיישן Fujifilm SuperCCD HR 3.3 מגה פיקסל מסדרת הדגמים החדשים!!! זום אופטי X 3 זום דיגיטלי X 3.2 צילום מאקרו מ- 10 ס"מ איזון לובן אוטומטי (לצילום באור חזק במיוחד) מסך LCD צבעוני 1.5 אינץ עינית אופטית זום לאחר צפייה X14 עובד עם כרטיס זיכרון נשלף מסוג הפורמט החדש של פוגי פלאש בנוי 5 תוכניות : אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש הפחתת תופעת העניים האדומות צילום איטי טיימר לצילום עצמי חיבור USB למחשב עובד עם 2 סוללות AA משקל 190 גרם מסופק …

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by goodspeed,

יש לי את המקלדת הנ"ל (כחלק מסט - סדרה 1000 אם אני לא טועה אבל העכבר עובד תיקן, רק המקלדת בעייתית). הבעיה מתרחשת כשאר מחברים אותה למחשב השולחני (ויסטה +ga-p35-ds3l) : מידי כמה זמן המקלדת אינה מגיבה כלל, למעט מקש F lock. כאשר אני מחבר אותה למחשב נייד (אפילו ללא התקנת הדריבר מהדיסק המצורף) הכל עובד חלק. עוד יותר מוזר כשעכשיו גיליתי שכאשר המקלדת מחוברת למחשב השולחני דרך הפאנל הקדמי היא עובדת. כלומר הבעיה היא רק כאשר המקלט של המקלדת מחובר לפאנל האחורי בלוח האם... התקנתי דריברים עדכניים ללוח האם, לא נפתרה הבעייה... עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  15. תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by asta,

ישנה בעייה מכנית במנגנון הפתיחה של המגש בכונן האופטי ( שכבר איננו נימצא יותר באחריות) אני חושב שאני יכול באופן עצמאי לפתור את הבעייה , בתנאי שאוכל לראות את המנגנון בזמן שהוא עובד ,על מנת לאתר את התקלה . השאלה היא האם הדבקה (בזמן שהכונן אינו מחובר לחשמל ,כמובן) של איזולירבנד שחור של חשמלאים על גבי עינית הלייזר , מספקת על מנת שלא תיגרם נזק לראייה כתוצאה מקרינת הלייזר ,כשאני אחבר אותו לחשמל

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  17. Started by godisme171,

יש כרטיס מסך של ELSA RIVA TNT2 32 עכשיו אני רוצה להוריד דריברים מאיפה ולמה טוב להוריד דרייברים?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  18. היה לי עכבר לוג'יטק שהחליט שהוא משתגע פתאום זז לבד ובזמן שאני משחק הוא זז בתנועות חדות כשאני בקושי מזיז אותו החלפתי לעכבר אופטי של מיקרוסופט ואותה בעיה עכשיו ניסיתי עם משטח ובלי משטח אותו דרק ניסיתי להחליף יציאות אותו דרק מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  19. Started by razy,

למרות (או בגלל) שיש בארץ יבואנים רשמיים לכל שלושת היצרנים אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת אותם: [list type=decimal] [*]ASUS XONAR DG [*]Zalman Microphone ZM-Mic1 [*]Audio Technica ATH-AD700 למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את המוצרים במחירי משלוח סבירים? תודה, רז

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by Buffer,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב הנייד שלי, מעדיף לא את העכברים הקטנים האלה. צריך להיות אלחוטי, עם מקלט קטן יחסית(לא הענקיים האלה של MS) צריך להחזיק הרבה זמן ללא טעינה. אני כנראה אקנה ב-Ebay אז תקציב על 40$

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  21. Started by zedisdead,

מי מוכר בארץ את המנקה לחץ האויר הזה?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  22. סתם תהיתי אם קיים הבדל בין העכבר האופטי הפשוט של מיקרסופוט לבין העכבר הזה Microsoft IntelliMouse Explorer - USB/PS2 מבחינת נוחות?מבחינת גודל העכבר?והכי חשוב מבחינת דיוק?

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by bambut10,

אני מחפש רמקולים טובים בשביל סרטים ושירים ככה שאני אשמע טוב בלי קטיעות ופיצוצים כאלה. אין לי טווח מחירים אני פשוט מחפש רמקולים זולים שעושים את העבודה כמו שצריך. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by Daniel100,

הצורב שלי לא מזהה שיש בתוכו מדיה. זה קרה אחרי שהתקנתי את CDRWIN 4 עם ATAPI. שדרגתי את FIRMWARE אבל זה לא עוזר... ניסיתי להתקין ולהסיר הרבה תוכנות צריבה אבל גם זה לא עוזר. ברשותי צורב סקאזי 24*8*8 ואני עובד על XP האם יש מה לעשות חוץ מלקנות חדש? תודה

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  25. Started by ea666,

שלום אני צריך המלצה למארז וספק למחשב הזה P4 2.8 512 RDRAM ati radeon 9800xt sound blaster live 5.1 ולוח אם משהו של אסוס... משהו טוב בכל מקרה אני לא זוכר במדוייק... איזה ספק אני צריך ואיזה מארז הכי ממולץ למחשב שלי בשביל לקבל תוצאות מקסימליות? וסתם לדעת איזה מארז הכי טוב שיש בשוק כרגע? (P160?)

• 8 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים