ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מעבד 3200 AMD BARTON ABIT NF7 MB768 DDR 400 GF4MX440 מודם 3 מאווררים במארז צורב CD הרדיסק 80 גיגה 1.44 פלופי ממממ האם יש עומס על הספק?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
חשבתי על המארז הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6274 למחשב חדש ואני צריך דעות לגביו: הוא מספיק גדול? k8n nf4 ultra יכנס? הוא מאוורר מספיק? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/purepower/w005758twv500/w005758twv500.htm חיפשתי ביקורות ברשת בכמה חיפושים שונים. מצאתי 4 ביקורות סבירות. 2 משבחות ו-2 פחות מחמיאות (למרות שלא קוטלות). הספק נראה לי נוח מאוד מבחינת המודולריות שלו והתצוגה מאוד מושכת את העין. מצאתי בפורום שזה ספק מיוצר ע"י DELTA אם זה אומר לכם משהו..... :s05: אני ישמח אם יש מישהו שיש לו את הספק או שמע עליו שיגיב.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1005241142&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הי, מעוניין לקנות אוזניות גיימינג, חשוב לי שהמיקרופון יהיה איכותי ביותר, אין הגבלת תקציב. האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים וסקייפ, מעט מאוד מוסיקה וסרטים בכלל לא. חשבתי על הדגמים הבאים: Razer Piranha Gaming Headset Plantronics GameCom 777 מה דעתכם? בנוסף מעוניין גם במקלדת, מה מומלץ? תודה מראש, דני
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש ברשותי עכבר של לוג'יטק השייך לסט MK250, החלפתי את הסט הקודם שלי זמנית מכיוון שהתקלקל. שמתי לב שבמשחקים כמו BF3 קשה לי לכוון למרחקים, זה זז בקפיצות ולא חלק... האם זה שייך לDPI הנמוך שיש לעכבר זה? (בסביבות 1000). והאם העכבר שהזמנתי יזוז טוב יותר מכיוון שיש לו 5700 DPI ? הדגם הוא G700 .
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי מחפש רמקולים איכותיים למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים, שיהיו בלוטוס, עם כמה שפחות חוטים. תקציב עד 500 שח, תודה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן חברה, החלטתי לקנות מצלמת רשת ומיקרופון למען שיחות סקייפ ושאר ירקות. 1) מתלבט בין ה-C910, ל-C-510 ול-QuickCam Pro 9000 - למי איכות הטובה ביותר? 2) האם המיקרופון הבנוי בהם טוב מספיק, או שכדאי לקנות בנפרד. 3) אם יש דגם של חברה אחרת - אשמח לשמוע. תקציב - 500 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי, כמה זמן העכבר מחזיק אצלכם בין טעינות בממוצע? כלומר, באיזו תכיפות\תדירות\מה אורך הזמן הממוצע שאתם עושים שימוש בעכבר וכמה ימים הוא מחזיק בין טעינות? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש עכבר, שיוכל לרשת את מקומו של ה-MX1000 שברשותי. יש לי אותו בערך 7 שנים, ולא מצאתי משהו ראוי בנתיים. מה אני מחפש בעכבר (בעצם כל מה שיש לי בנוכחי...): אלחוטי (לא BT) הרבה כפתורים (שניתן לתכנת בחופשיות) חיי-סוללה ארוכים (אם לא ארוכים, אז עם תחנת עגינה) מדוייק הזן החדש של עכברי-מגע נראה חדש, אבל לא נראה לי שניתן לתכנת את המחוות בצורה גמישה מספיק. ה-Mamba נראה נחמד, עם תחנת עגינה, אבל אני לא בטוח שיש לו מספיק כפתורים. ה-Performance נראה היורש האמיתי של ה-MX1000, אבל יש לו חיי-סוללה קצרים ואין לו תחנת עגינה (ואני רוצה אותו אל-חוטי...) למי יש רעיון? בסוף אשאר עם ה-MX1000...
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ואני לא מבין כלום במקלדת קיבלתי אותה אם תוכנה פשוט יש לה מלא כפתורים שאני לא מבין למה יש אותם פשוט אני לא יודע להשתמש בהם הייתי שמח אם יש פה למישהו את המקלדת ולעזור לי איך לעבוד אם התוכנה שקיבלתי איתה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב, ולא מבין בזה כ"כ. אני רוצה שיהיו 2.1, לצורך גיימינג. תקציב 500 +- . איזו חברה כדאי ? LOGITECH או CREATIVE ? אשמח להמלצות על דגמים. תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי כל מי שיש לו או מכיר עכברי רייזר, יודע שיש להם כמו "חתיכות פלסטיק" לבן קטנות כאלו כדי לשפר החלקה על משטחים. לרוב החומר הזה מתקלקל די מהר. איך ואיפה אפשר לקנות חדש ולהחליף? ומישהו עשה את זה כבר בעבר?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו פעם התנסה במקלדות האלה שמוכרים בתוך רולדה כזאת, זה נראה כמו כפתורים של פלאפון, ממש עינוי וכל לחיצה זה שעתיים, אני טועה ? הנה תמונה מגוגל.. ידיים של דינוזאור, מה זה ? בעקרון זה אמור לעבור שואה גרעינים, כביסות ופירורי עוגיות וקל לשטוף את זה..שזה מעולה.. אך האם הכתיבה נורמלית או שזה כמו פלאפון נוקיה ישן ? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן יכול למצוא את Xerox phaser 3428N במחיר הזול ? אודה לכם אם תפנו אותי ללינוקים של חנויות תודה !
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי, החלטתי ללכת על ה-Brother C130, בגלל 4 ראשי הדיו הנפרדים, אבל לפני כן... 2 שאלות: 1. במה שונה הדגם הנ"ל מה C-115 חוץ ממהירות ההדפסה הגבוהה ב5 דפים? (ובכללי, האם שווה להשקיע 100 ש"ח נוספים על הC-130?). 2. איפה נמצאות תחנות שירות התיקונים של חברת Brother באיזור המרכז (חולון- ראשל"צ)? לא הצלחתי למצוא זאת באתר. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים, המליצו לי על logitech mx-3200. הסתכלתי גם על סטים של מייקרוסופט ושמתי לב שהמחירים הם נמוכים משמעותית, האם זה מתבטא גם בנוחות השימוש? אני פשוט לא יודע כמה אני צריך את כל הפונקציות והכפתורים שיש ב3200, ואם זאת הסיבה היחידה להבדלים במחירים, אז זה אני אבחר בדגם פשוט יותר. התכונות שאני מחפש הם נוחות (בעיקר בעכבר), וטווח קליטה טוב.[br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 17:48:12 עוד מחשבה שעלתה לי עכשיו בראש: לקנות סט אלחוטי פשוט יחסית, עם מקלדת בלי כפתורים ואופציות מיותרות. ואחרי זה לקנות עכבר יותר טוב בנפרד.האם זה יכול לעבוד, או שאי אפשר להשתמש בעכבר אחר כשהסט המקורי מחובר?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי מיקרופון מוטמע במצלמה של סילבר ליין, הבעיה היא שהוא לא עובד לי באף משחק, קוד, קרייסיס BF2... ובסקייפ אני כן יכול לדבר איתו ! הבעיה היא בעצם שהמד הזה של העוצמת קול לא מתמלא והוא לא שומע אותי, עכשיו בקרייסיס ובקוד רואים את הסימן של הרמקול אבל פשוט אנשים אחרים לא שומעים אותי.. מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מדובר במכשיר משולב, מדפסת+סורק+צילום ישנן 2 מדפסות דומות ואני לא יודע אם זה אותו מכשיר או שיש הבדלים ביניהם(נראה מי מזהה את ההבדלים). מדפסת (HP PSC 1410 All-in-One (Q7290A http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090041-1090153-7364631-7364631-1121961-12147196-30548005.html מדפסת (HP Deskjet F380 All-in-One (Q8134A http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090041-1090153-12429260-12429260-12430580-12430582.html איזו מדפסת מדפיסה באיכות טובה יותר? גם קצת דגש על מהירות ההדפסה שחור וצבע. האם בשניהם ניתן להדפיס בשחור כאשר נגמר הצבע? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, איזו מדפסת עדיפה לשימוש ביתי ומספקת את התמורה הטובה מבין השתיים: Brother MFC-425CN Brother MFC-5460CN שני ההבדלים שאליהם שמתי לב הם: 1. הגודל - השניה גבוהה יותר בגלל הפידר 2. רזולוציית הסריקה - הרזולוציה של השנייה גבוהה יותר אילו עוד הבדלים יש ביניהן? האם המדפסת השניה היא מסידרה "עיסקית" ולכן אמורה להיות עמידה ואמינה יותר? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר לגבי הדגמים השונים של העכבר G5 איזה דגם מבחינת מרקם ו"מניעת זיעה" הכי מוצלח 1. בצבע חלודה 2. הכסוף 3. הדגם של bf2142 בתודה מראש, דור
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אשמח לעזרה, כל הפרטים בכותרת. תודה.
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה דעתכם על הפד הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031 יתרונות/חסרונות ? יש משהו עדיף בסדר גודל המחיר הזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחפש לדודה שלי מדפסת צבעונית שרוב השימושים בה הם הדפסת תמונות צבעוניות (יותר בשביל הבת הקטנה שלה). עכשיו הינה כמה נקודות חשובות * המהירות הדפסה לא כל כך חשובה. * חברה נורמלית שלא תעשה בעיות. * שמעתי שיש אפשרות בחלק מן המדפסות למלאות חלק מהצבעים (נגיד נגמר רק צבע אחד ) אז עם זה נכנס בתקציב אז עדיף. * צריך שמדפסת תזדקק לדיו יחסית זול. אז על מה אתם ממליצים??? תנסו להתייחס לכל הנקודות בתשובתכם.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ראיתי בהרבה מארזים שיש "מגש נשלף ללוח אם"... מה זה בדיוק? איך זה פועל?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-