עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by arigado,

אני מחפש מדפסת לבית, להדפסת עבודות, קורות חיים, לשימוש ביתי בעיקרון, איזו מדפסת כדאי לי לקנות, התקציב הוא עד 600 שקל, תודה לכולם =]

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  2. מקלדת ועכבר של לוג'יטק עד 900 ש"ח אפשרות לחריגה ל-1000 ש"ח לא חייב לבוא בסט, אם בסט עדיף נטען (יותר טוב לסביבה מאשר בטריות) ובלי תקיעות של הגלגלת (זה מחרפן).... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by nadaw,

חבר'ה.. התאהבתי במארז! http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bns/bns.htm שני מאווררי 120.. לכן הוא שקט.. הוא יפה.. נטול ברגים.. וכו'.. שאלה.. מה אתם אומרים עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1583&products_id=10168 אפשר גם עם חלון+מאוורר 90 בתוספת של 50 שח.. יש משו אחר יותר טוב ב450? צודההה

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by udicol,

לאחרונה החל המאוור של הצ'פסט של לוח האם - Gigabyte vtxe לעשות רעש .הסרתי את המאוורר . אשמח לקבל חוות דעת . אני חוזר ואומר : מדובר על המאוורר של הצ'פסט .

5. Started by BigO,

שלום מחפש ספק כח זול ושקט. 400W~ אין צורך בפונקציות נוספות תודה מראש עודד

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by maphisto,

המפרט למטה. יש לי כל מיני זכרונות אבל כאשר אני שם 256DDR ו640DDR אני מקבל אותו ציון בסנדרה וב PCMARK2002 אז זה נראה לי מוזר יכול ליהיות בעיה של הגדרות. יש לי WINXP PRO מה יכולה ליהיות הבעיה ?????????????????????? אני מקבל ממש ציון נמוך מזכרונות ובסנדרה זה אומר שמנוצל רק 70-80 אחוז מיכול (BANDWIDTH ) . בPCMARK אני מקבל ציון עלוב של 2700 בערך שזה יותר נמוך מכאלה שיש להם 256. AMD THUNDERBIRD 1200@1370 giga-byte 7vtx msi g-force3 ti200 @240\470 ddr 640 pc2100 שאלה נוספת מה זה COMMAND RATE T1 או T2 של הזכרונות זה נמצא בביוס,אם אני משנה מT2 ל T1 אז אני מקבל מסך כחול של בעיה בXP ?? משהו מוזר מאד. :smoke: תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  7. עכברים או מקלדות, העיקר שזה יכנס למזוודה בדרך חזרה הביתה בעצם, לא מוגבל רק לאמצעי קלט. כל דבר שרכישתו היא שווה לי יותר אם אני קונה בארה"ב... וכמובן במחירים שלא דורשים קנסות כבדים במידה והתיק שלי יפתח במכס... תודה מראש למי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  8. Started by Crazy Angel,

שלום! ברשותי מקלדת של מיקרוסופט מדגם "Microsoft Wireless Multimedia Keyboard", ואני ממש לא מרוצה ממנה. היא לפעמים "מפספסת" אותיות שאני כותב, לפעמים היא לא מגיבה והכי גרועה - אני ממש צריך לריב איתה בזמן שאני משחק. אני רוצה מקלדת, תקציב ללא הגבלה, שתיהיה הטובה ביותר למשחקים. (עדיפות לאלחוטית). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  9. שלום לכולם! אני חושב על לקנות את הIPOD החדש בעוד איזה 3-4 חודשים אבל מה? אין לי USB2 יש לי רק 1.0 במחשב... :-[ רציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הכרטיס הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_39&products_id=310 ושתהיה לי מהירות של USB2 זה אפשרי? תודה מראש! נ.ב הכרטיס הזה טוב?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  10. בחנויות המארז הזה מופיע כ'מיני', אבל באתר החברה הוא מופיע כ'מידי' זה המארז באתר החברה http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=10 אפשר לראות שהוא מופיע שם כ'מידי'. המידות שלו הן 43x42x19.7. אז זה מיני או מידי? אני מתכוון לקנות לוח אם neo2 platinum. האם הוא מתאים?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  11. מה זה כבר משפר את מהירות המחשב???

12. Started by srulikg,

מה דעתכם על המוצר החדש הזה של HP? אם הוא לא טוב, יש לכם המלצה על דגם אחר משולב או אפילו של חברה אחרת?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  13. אני זקוק להמלצה להגה למחשב בתקציב עד 1,300 ש"ח.

14. Started by Vatos-Locos,

מה עדיף ולמה? תודה.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by eegg,

ראיתי בנועה את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by eranRohatyn,

אני מחפש לקנות עכבר למשחקים לפי הביקורות אני אולי יקנה את ה-intellmouse explorer 3.0 אני יודע שיש גם גירסא 4, מה עדיף? ומאיפה אפשר לקנות כי חיפשתי הרבה ולא מצאתי...

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by dante123,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול... האם יש כבל שמחבר בין שני כוננים?למשל, אם אני רוצה להעביר מידע מהכונן שיש לי במחשב (אחרי שאני יוציא אותו) למחשב חדש. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by Buffer,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב הנייד שלי, מעדיף לא את העכברים הקטנים האלה. צריך להיות אלחוטי, עם מקלט קטן יחסית(לא הענקיים האלה של MS) צריך להחזיק הרבה זמן ללא טעינה. אני כנראה אקנה ב-Ebay אז תקציב על 40$

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by LazyCat,

מישהו כבר הספיק לקנות את העכבר החדש של MS לגיימינג ? האם הוא שווה את מחירו ובכלל ? האם הוא באמת לא נוח כמו שמתארים (קוטלים) אותו ברחבי הנט ?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  20. יש צורך לקנות אנרמקס 350W או שההק יסחוב 4 מאווררים 80 מ"מ, WD 80GB 8MB,R9000 PRO,SK7, סידי וכל השאר... אני מתכוון ב-O/C כבד, הוא יעמוד בזה וייתן מתחים יציבים או שיש צורך להחליף (אפשרות יחידה היא האנרמקס 350)

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by kob27,

אני מתנצל, אני השתמשתי במילה "סקירה" אך התכוונתי לכל מה ש HWZONE מפרסמים באתר ומודיעים על מוצרים חדשים, הטעות היא שלי ואני מתנצל על כך! סליחה אם פגעתי במישהו.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  22. יש לי במחשב נישא את תכונת ה- bluetooth ורציתי לדעת האם ניתן לחבר לזה אוזניה/אוזניות כמו שיש לטלפונים סלולרים עם אותה הטכנולוגיה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום, לאחרונה החלטתי לרכוש את העכבר הבא: Logitech MX 518. ברגע זה, ברשותי העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0, ואינני משתמש במשטח כלשהו לעכבר. שמעתי שיש איזו חברה דנית שמצטיינת במשטחיה המעולים, האם כדאי להשקיע במשטח בכלל? בלעדיו נח לי, אבל האם זה בסדר לעכבר? האם היעדר ממשטח מזיק לעינית האופטית שלו? אשמח לראות תגובות, תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  24. MX Revolution של לוגיטק או G7 Laser של לוגיטק מתלבט לגבי כדאיות שניהם בעלי נוחות אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון

• 2 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.