עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. נאבד לי החלק המפריד בין הפלטה התחתית בביג טייפון לבין הלוח אם אני חייב רצועת פיויסי מאיפה אפשר להשיג?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by ski_farm,

לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרן בנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשב ההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל. חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייה המחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשל ממתי מפצל USB צריך דרייבר ???? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ?? תודה רבה מראש ski farm

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by lol_minbet,

צריך עכבר לגיימינג עד 300 והוא נשמע טוב מהכתבה

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by dudidu08,

שלום לכולם קודם כל אם אני כותב את ההודעה במקום הלא נכון אני מתנצל פשוט לא מצאתי אשכול יותר מתאים לבעיה שלי אז ככה: יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A80 ואני רוצה להעביר את התמונות שיש עליה למחשב... בעבר פשוט הייתי מחבר את הצלמה למחשב בעזרת כבל נתונים USB וישר היה קופץ לי חלון של כונן חיצוני והייתי מעביר את התמונות עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מחשב את המצלמה למחשב אני שומע את הצליל הזה של חומרה חדשה אבל שום חלון לא קופץ לי ושום הודעה על חומרה חדשה לא קופצת לי... ואין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב מה לא ניסיתי... ניסיתי לחבר בכמה יציאות USB של המחשב ולא עזר ניסיתי לחפש אולי צריך דרייברים אבל אין אף פעם גם לא השמתשתי בדרייברים למצלמה גם כשהצלחתי להתחבר איתה למחשב... מה עושים? תודה …

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by shimi58,

מעונין לקנות את המדפסת רוצה לקרוא חוות דעת .

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by goodspeed,

יש לי את המקלדת הנ"ל (כחלק מסט - סדרה 1000 אם אני לא טועה אבל העכבר עובד תיקן, רק המקלדת בעייתית). הבעיה מתרחשת כשאר מחברים אותה למחשב השולחני (ויסטה +ga-p35-ds3l) : מידי כמה זמן המקלדת אינה מגיבה כלל, למעט מקש F lock. כאשר אני מחבר אותה למחשב נייד (אפילו ללא התקנת הדריבר מהדיסק המצורף) הכל עובד חלק. עוד יותר מוזר כשעכשיו גיליתי שכאשר המקלדת מחוברת למחשב השולחני דרך הפאנל הקדמי היא עובדת. כלומר הבעיה היא רק כאשר המקלט של המקלדת מחובר לפאנל האחורי בלוח האם... התקנתי דריברים עדכניים ללוח האם, לא נפתרה הבעייה... עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by Kiril,

אני רוצה לדעת איזו גרסה אתם ממליצים לקחת גרסת ה SPEED או גרסת ה CONTROL אני משתמש ב G5 ככה שמהירות היא לא ממש בעיה בשבילי ההבדל בכלל משמעותי ? אותו מחיר בדיוק ושניהם במלאי.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by arigado,

אני מחפש מדפסת לבית, להדפסת עבודות, קורות חיים, לשימוש ביתי בעיקרון, איזו מדפסת כדאי לי לקנות, התקציב הוא עד 600 שקל, תודה לכולם =]

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by tomchook,

היי אני משתמש עם עכבר אלחוטי של לוג'יטק Logitech Cordless Desktop 660 על משטח שיש בו כרית ג'ל (משהו סטנדרטי לגמרי). הבעיה שמדי פעם יש בריחה של הסמן של העכבר על המסך בלי שאני מזיז את העכבר. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  10. מקלדת ועכבר של לוג'יטק עד 900 ש"ח אפשרות לחריגה ל-1000 ש"ח לא חייב לבוא בסט, אם בסט עדיף נטען (יותר טוב לסביבה מאשר בטריות) ובלי תקיעות של הגלגלת (זה מחרפן).... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  11. XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  12. Started by barlevi123,

שלום לכם. אני רוצה לרכוש מצלמת אינטרנט בשביל לדבר עם בן דוד שלי בארצות הברית. הייתי רוצה שתגידו לי איזה מצלמה כדיי לקנות? איזה חברה כדי לקנות? וכמה עולה ? תודה מראש בר-לוי!!!

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  13. שבת שלום חברים! ראשית כל הכבוד על ההתנדבות המבורכת שאתם עושים כאן בעזרה, עצה ושיחה עם כל המתענינים והזקוקים לפתרונות בתחום המחשוב. אני תמיד אומר יום יבוא ויהיו פורומים כאלה לכל תחום גם לאיך מתקנים את מכונת הכביסה שהתקלקלה, כדי שגם עקרת הבית תוכל לקבל עזרה ולא רק עסקני כונני מחשב למיניהם כמוני.. שאלתי היא : 1. יש לי עכבר Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A. עם חיבור USB כמובן. 2. האם גם אתם נתקלים במצב בו את ם מפעילים את המחשב שלכם (שהיה כבוי), וכשהוא מגיע לוינדוז העבר פשוט לא מזיז את הסמן. העכבר פשוט לא מתפקד, וגם אין אור אדום שזוהר תחתיו....ואז אתם מוציאים את ה USB של העכבר מהמחשב ומחברים שוב....ואז הוא קם לתחיה. 3. האם יש פתרון? אולי דריבר יעזור? למה פעם כן זה …

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by ori83,

היי, אני רוצה לקנות עבר בערך ב200 שקל. אני מעדיף לוג'יטק אבל אם מישהו מכיר עכבר טוב של חברה אחרת זה גם סבבה. מה שחשוב לי מאד זה שיהיה לו רסיבר קטן (USB קטן כזה) כי אני רוצה את זה ללפ-טופ. אם מישהו מכיר עכבר נטען טוב (בלי סוללות) אז שירשום. בשביל זה אני מוכן להשקיע גם עוד כסף. נראה לי ממש מציק לטעון סוללות כל פעם. דרך אגב, הסוללות שמגיעות עם העכבר הם נטענות? כדאי לקנות לייזר או שאופטי רגיל זה מספיק? אם מישהו מכיר סט של עכבר+מקלדת בערך ב300 שקל אז זה גם סבבה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by S L I P Y,

איך אני מבטל את ההודעה על המסך שנגמרה לי הסוללה ? תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה למקם מצלמת אינטרנט בפינה של חדר מסויים ולחבר אותה למחשב שנמצא 9 מטר בקו אוירי ( בקצה השני של החדש ) ו 15 מטר בערך צמוד לקיר עכשיו להעביר כבל USB לאורך 15 מטר זה לא נראה לי הכי ריאלי השאלה אם יש אפשרות לשים בלוטופ/אינפרא או כל דבר אחר על כבל הUSB של המצלמה ובמחשב הבעיה היא שאני לא יודע אם יש בלוטופ/אינפרא שבאים עם USB נקבה. אשמח לשמוע רעיונות או פתרונות יוגב

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  17. Started by maxwell10,

שלום, התקנתי win7 ורציתי לחבר מדפסת lexmark x5070, כמובן שה windows זיהה אוטומתית והחל בתהליך ההתקנה, כשהתבקשתי לחבר את כבל ה usb מהמדפסת למחשב אז המחשב זיהה את החיבור (הוא עשה צליל של חיבור חדש) אבל בחלון בו אני אמור לבחור באופציה printer is connect to computer via usb לא ניתנה לי האפשרות לעשות continue אלא אם כן בחרתי printer is conect via network. איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by klips,

שלום יש לי מדפסת של HP J6413 אני מנסה להתחבר למדפסת דרך הwireless ואני לא מצליח דרך המחשב. יש לי ראוטר. יש אומרים שעדיין אין תמיכה של המדפסות האלה בווינדוס 7 אשמח על כל עזרה שתגיע

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי 3 גיים-פאדים: אחד Sidewinder שאפשר לשחק איתו באוויר ומזהה את התנועה (צירי X ו- Y). ועוד 2 סטנדרטים שמתחברים אחד לשני. עם הראשון קיבלתי מתאם מחיבור סטנדרטי של ג'ויסטיק לחיבור USB וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו מיד וניתן לשחק ולראות אותו ב- Devices and Printers שבלוח בקרה (Windows 7). 2 האחרים משום-מה לא מזוהים. אני מחבר אותם עם המתאם של הראשון, הם נדלקים בירוק (יש עליהם נורית חיווי ירוקה) אך לא מזוהים במערכת. מצ"ב תמונה של השלושה, כולל המתאם. אודה מאוד לעזרה בזיהוי 2 הגיים-פאדים הפשוטים יותר ע"י מערכת ההפעלה. תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  20. השאלה למעלה תגידו אם זה טוב יותר לסדר אז מה כדאי לסדר את הכבלים עם אזיקונים קטנים שלא יתפזרו ?

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  21. יש לי מדפסת HP 970 שעמדה די הרבה זמן ללא שימוש ומדפיסה עכשיו רק בצבע וורוד (מג'נטה). אני חושד שהמזרקים של שני הצבעים האחרים פשוט סתומים. ניסיתי להשתמש בפונקציית הניקוי של המדפסת, אבל זה לא שיפר את המצב. יש טעם לנסות לנקות אותם באופן ישיר עם איזה קיסם טבול בחומר כלשהו? הצעות אחרות? תודה!

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by yair_gobani,

יש לי לוח של VIA דגם CA64-TC איך אני יכול לעלות את המתח כי לפי החוברת הלוח יכול לתת למעבד עד 3V אני צריל עוד 0.20 אני עכשיו על 1.51

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  23. ראיתי בדף הראשי את של לוג'יטק יש אותו בארץ זה הדגםLogitech Wingman Cordless Review מישהו מכיר דגם אחר איך תחשות הרטט??? זה כמו ב play staion??? אם מישהו יודע שיענה לי תודה אה וכמה זה צריך לעלות?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  24. Started by OmerS,

שלום, נמאס לי מהמדפסת המחורבנת שקיבלתי כשקניתי את המחשב והחלטתי לקנות מדפסת חדשה בסביבות ה- 350 שקל. ראיתי בפלונטר מדפסת של Xerox דגם M760 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים (1 לכל צבע) וככה אם נגמר רק הכחול לא צריך לזרוק את כל המיכל דיו, השאלה שלי היא האם השיטה הזאת טובה והאם המדפסת הזו לא זוללת דיו בקצב מטורף? בתודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by winner,

חברים שלום אני צריך סורק USB שישמש אותי לסריקת מסמכים, תמונות וקצת שקופיות ונגטיבים חשובים לי איכות הסריקה ואמינות המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה-HP Scanjet 3970 ואת Canon CanoScan 3000F ואני מעוניין לדעת אם למישהו יש נסיון עם אחד מהם ועל מה אתם ממליצים ?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים