ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול למצוא דגמים של עכברים שעושים מסז'....? יש אחד שניסיתי לא של לוג'טק או מייקרוסופט הוא עושה מסז' בן זונה מישהו מכיר??
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות GAMEPAD למחשב והבנתי שהGAMEPAD של XBOX360 מאוד מומלץ ורציתי לדעת 2 דברים 1. אם הGAMEPAD שמיועד לXBOX יכול להתחבר למחשב(כי הבנתי שזה בUSB) נגיד אני יכול לקנות את זה http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=270 ולחבר למחשב ולשחק בלי שום בעיה או שצריך מיוחד.... אם צריך מיוחד איפו אני יכול למצוא 2. מה עדיף לקנות אלחוטי או חוטי.... תודה מראש עריכה: עכשיו ראיתי בבאג את הבקר הבא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4954&perur=2&t=9&c=432 הוא ממש דומה לזה של הXBOX ורציתי לדעת מה עדיף מבינהם....
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
עכברים או מקלדות, העיקר שזה יכנס למזוודה בדרך חזרה הביתה בעצם, לא מוגבל רק לאמצעי קלט. כל דבר שרכישתו היא שווה לי יותר אם אני קונה בארה"ב... וכמובן במחירים שלא דורשים קנסות כבדים במידה והתיק שלי יפתח במכס... תודה מראש למי שעוזר.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
-
לא מזמן קניתי את 3 האתיופים הראשונים שלי, מדגם ה "Field Worker" (אני מת על גאדג'טים..... ) היצרן ממנו קניתי את המוצר לא סיפק דוקומנטציה או אפילו מדריך בסיסי בנוגע להתקנתם. חיפשתי באינטנרט, ומצאתי את המדריך הבא - http://users.kymp.net/feuer/nigger_user_manual.txt אי אפשר שלא לשים לב שהמדריך די מיושן, ואף מתייחס לניגרים אמיתיים - לא יהודים כמו שרכשתי. מכיוון שברשותי 3 יחידות מסוג "Field Worker", עקבתי אחרי עצת המדריך לחברם בחיבור סריאלי. שמתי לב שהחיבור הסריאלי החדש גרם להם למעוד רבות, יצר בילבול, איטיות וירידה בתפוקה - לפני חיבורם הם היו משיגים ציון 311 ב 3DMark ללא מאמץ. האם עליי לתת להם להסתגל לחיבור החדש, או להחזירם למצב StandAlone? שמעתי גם על Overclocking - האם…
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בשום מקום לא מצאתי מידע על התאריך שבו הוא יהיה זמין, למישהו יש מושג? דרך אגב, למי שלא יודע, ההבדל היחיד בינו לבין הQCK+ זה העובי. ה+ בעובי 2 מ"מ והHeavy בעובי 6 מ"מ.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כי ברמקול עצמו יש מגנט... זה יכול לפגוע במשהו בתוך המחשב?
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כרגע עכבר אלחוטי של מייקרוסופט שנקרא WIRELESS OPTICAL MOUSE 2.0A ואני ממש לא מרוצה מהטווח קליטה שלו... מספיק שאני שם אותו מאחורי מסך או ליד פלאפון ויש שיבושים.. על איזה עכבר אחר אתם יכולים להמליץ? שיהיה טוב גם למשחקים ורצוי של מייקרוסופט...
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם שמחובר למחשב. אני רוצה לחבר לאינטרנט גם את המחשב השני, אך בשיחה אם בזק הסתבר שהם רוצים סוג של התחייבות לשנתיים (דרך פריסת תשלומים שמתאפסים) עבור הראוטר, והייתי רוצה להימנע מזה. מכאן עולה השאלה האם יש דרך לעשות איזושהי רשת חוטית או משהו בסגנון ולהימנע מהצורך בראוטר? ואם לא אז איזה ראוטר מומלץ לקנות באופן עצמאי (אם בכלל)?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי את המקלדת הנ"ל (כחלק מסט - סדרה 1000 אם אני לא טועה אבל העכבר עובד תיקן, רק המקלדת בעייתית). הבעיה מתרחשת כשאר מחברים אותה למחשב השולחני (ויסטה +ga-p35-ds3l) : מידי כמה זמן המקלדת אינה מגיבה כלל, למעט מקש F lock. כאשר אני מחבר אותה למחשב נייד (אפילו ללא התקנת הדריבר מהדיסק המצורף) הכל עובד חלק. עוד יותר מוזר כשעכשיו גיליתי שכאשר המקלדת מחוברת למחשב השולחני דרך הפאנל הקדמי היא עובדת. כלומר הבעיה היא רק כאשר המקלט של המקלדת מחובר לפאנל האחורי בלוח האם... התקנתי דריברים עדכניים ללוח האם, לא נפתרה הבעייה... עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
רשום על המצלמה: VCAM USB 2.0 נדמה לי שהיא של ICATCH אבל כשהורדתי דרייברים של אז הווינדוס אמר לי שזה לא מכיל מידע עבור החומרה שברשותי מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ישנה בעייה מכנית במנגנון הפתיחה של המגש בכונן האופטי ( שכבר איננו נימצא יותר באחריות) אני חושב שאני יכול באופן עצמאי לפתור את הבעייה , בתנאי שאוכל לראות את המנגנון בזמן שהוא עובד ,על מנת לאתר את התקלה . השאלה היא האם הדבקה (בזמן שהכונן אינו מחובר לחשמל ,כמובן) של איזולירבנד שחור של חשמלאים על גבי עינית הלייזר , מספקת על מנת שלא תיגרם נזק לראייה כתוצאה מקרינת הלייזר ,כשאני אחבר אותו לחשמל
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר שעובדים על תקן bluetooth כמו כן אשמח לשמוע דעה ממישהו על עבודה עם ציוד היקפי המשתמש ב bluetooth, האם יש בעיות קליטה, האם יש delay של הקלט? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אלה הדגמים החלטתי שאני צריך לבחור מהם, אם מישהו מתנגד, שיתנגד... ויגיד לי כמובן. MAXTOR (5T040H4) -40GB -7200 RPM - ATA 100 מחיר-642.32 (שקלים כמובן...) MAXTOR 60GB -7200 RPM - ATA 100 מחיר-1100.38 (ד"א, ההפרש בין הגמים של 30 ג'יגה ל40 ג'יגה באותה סדרה הוא פחות מ100 שקל, למה לעזאזל ההפרש בין ה40 ל60 ג'יגה הוא יותר מ400 שקל :s05: ) והדגמים האחרים SG Barracuda IV - 40 GB (ST340824A) - 7200 RPM - ATA 100 מחיר-584.41 SG Barracuda IV - 60 GB (ST360021A) - 7200 RPM - ATA 100 מחיר-805.54 אוקיי, ועשיו לשאלות. אני מעדיף כונן של 60 ג'יגה, ויש לי סיבות משלי, אבל הכוננים האלה הרבה (לא כ"כ הרבה) יותר יקרים... אז אני חושב שאני ילך על 40 בעצם גם יש לי את הכונן הישן שאני ישאיר פה (של 12…
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קודם כל אם אני כותב את ההודעה במקום הלא נכון אני מתנצל פשוט לא מצאתי אשכול יותר מתאים לבעיה שלי אז ככה: יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A80 ואני רוצה להעביר את התמונות שיש עליה למחשב... בעבר פשוט הייתי מחבר את הצלמה למחשב בעזרת כבל נתונים USB וישר היה קופץ לי חלון של כונן חיצוני והייתי מעביר את התמונות עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מחשב את המצלמה למחשב אני שומע את הצליל הזה של חומרה חדשה אבל שום חלון לא קופץ לי ושום הודעה על חומרה חדשה לא קופצת לי... ואין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב מה לא ניסיתי... ניסיתי לחבר בכמה יציאות USB של המחשב ולא עזר ניסיתי לחפש אולי צריך דרייברים אבל אין אף פעם גם לא השמתשתי בדרייברים למצלמה גם כשהצלחתי להתחבר איתה למחשב... מה עושים? תודה …
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אנא עזרתכם במארז טוב שיהיה מרווח מספיק עם איוורור טוב ואם אפשר גם עם ספק טוב שידע להחזיק מערכת טובה למשחקים. תקציב בסביבות 600 ש"ח .
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שלט מדגם xfx שקניתי מ foxpc למחשב הינה הדגם: http://www.xfxforce.com/en-us/Products/Accessories/XGearGameController.aspx#1 עכשיו ברצוני לקנות עוד שלט כזה בדיוק עכשיו שאלתי היא האם במשחקים כגון pes2009 nba2k9 יזוהו שני שלטים שונים...?ולא תיהיה בעיה כמו שמחברים שני מקלדות...שהוא מזהה אותן כהתקן אחד...?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
באוזניות שיש לי היום לי יש דבר אחד מעצבן כשאני מדבר עם הצד השני אני שומע את עצמי דרך האוזניות אני יודע שיש על כל מיני מכשירים אחרים אבל אני מחפש אוזניות שהמיקרופון מחובר אליהן כיחידה אחת. ממישהו מכיר אוזניות עם מקרופון שאין בהם את הבעיה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כאמור, רוצה לקנות מדפסת משולבת בדגש על חסכון. כשאני אומר (כותב) חסכון, אני לא מתכוון למילוי עצמי של מחסניות דיו או טונרים או שימוש בתחליפיים שגורמים לצרות, אלא למדפסת שמראש מיועדת למילוי עצמי. ראיתי מדפסת של אפסון דגם L355 שעל פניו נראה שזה מה שאני מחפש. השאלה האם הפתרון הזה באמת מוצלח, ואם יש מדפסות אחרות שנותנות פתרון דומה במחיר דומה ומטה. לא מצאתי את המדפסת הזאת ב NEWEGG, כנראה שהיא די ישנה.. וגם בעברית לא מצאתי חוות דעת. יש מדפסת דומה, L550 שהמחיר שלה גבוה מהתקציב שלי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני צריך עכבר עד 200 ש"ח שיהיה בחדרה חנויות כמו אלוף מחשבים,באג,אלף אנד אלף וכו' תודה D:
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
הנה כמה תמונות , סליחה על האיכות... , והלד הכחול מקדימה כנראה שרוף אז פנדה ישלחו לי אחד חדש השבוע... : ולעוד תמונות של מה שהיה לפני ועוד תמונות של הנוכחי : http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200410171556097868&user=guymichael
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק חשמל (המתאם זרם) למדפסת HP 660? ??? נ.ב: בלי לבקש מ HP ייצור מיוחד
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי חיבור ל-adsl יש לי פינג נמוך אבל המשחק עובד בקיטועים אבל רק ברשת אני אולי צריך דרייברים ללוח אבל אני לא מוצא תעזרו לי!! p-3 866mhz asus cusl2 128 sdram windows me ד"א ב win xp זה עובד טוב אבל אני לא אוהב אותו
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-