עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479269 זולה מאוד.איך היא בהשואה לHP1018?יש לה תאומה של זירוקס?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by udicol,

לאחרונה החל המאוור של הצ'פסט של לוח האם - Gigabyte vtxe לעשות רעש .הסרתי את המאוורר . אשמח לקבל חוות דעת . אני חוזר ואומר : מדובר על המאוורר של הצ'פסט .

3. Started by ras81,

שלום הנה מספק תמונות של המארז שלי. הבעיה היא כמו שאתם רואים היא שיש מלא חוטים ולמרות שאני מנסה לקבץ אותם ולהסתיק אותם זה לא עוזר. בסביבת הלוח אם אין כמעט אבל בשאר המארז יש הרבה (חלק גדול מהם הוא של המאווררים (שיש הרבה במארז שלי) יש מה לעשות? יש למישהו איזה שיטה שבעזרתה הוא הצליח להגיע לתוצאות יותר טובות או שאין מה לעשות? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by hichcock,

http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=1732&option=com_virtuemart&Itemid=1 מה דעתכם? שווה את הכסף? איך זה מתחבר למחשב? חשוב מאוד.... לא מצאתי שום דבר כתוב בנושא.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by BONO,

הזמנתי תמארז Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower Case ואני צריך עזרה איך להרכיב תמחשב בתוכו אני יודע להרכיב מחשב אבל נראה לי שבמארז הזה יש עוד כמה דברים שיהיו חדשים בשבילי (כמו מאווררים אף פעם לא היו לי) יש לי לוח אם Giga-Byte GA-7vaxp אחת מהשאלות זה איזה כבל צריך לחבר ללוח אם איפה שרשום Sys fan אני יודע מה זה אומר אבל יש איזה 7 מאווררים איך מחברים את זה? מישהו יכול לעזור לי בטלפון או באי סי קיו או בפורום או בטלפתיה משהו?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  6. שלום לכולם, ברשותי מדפסת + פקס של חברת HP , הדגם: hp Office Jet 4110. כשרכשתי את המדפסת לא התקנתי את הפקס מכיוון והוא לא היה נחוץ ולי ולא ידעתי איך להתקין אותו. אני מעוניין לחבר את הפקס כדי שאני אוכל להשתמש גם בפקס של המדפסת ולא להתחיל לחפש מאיפה לפקסס , האם מישהו יודע להסביר לי איך אני מפעיל את הפקס? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  7. טוב, אז הדרישה שלי נשמעת אולי מוזרה, אבל היא מאוד פשוטה- אני מעוניין בעכבר אלחוטי, שישמש אותי בעיקר מהמיטה (מסך המחשב הוא טלוויזית LCD 32" התלויה מול המיטה). היה לי MX revolutions עם חיישן לייזר, שכנראה לא ממש מסתדר עם סדינים (מכרתי אותו השבוע) על השולחן הוא עבד נפלא, אבל על סדינים (בעיקר בהירים) הוא קרטע לגמרי, והשימוש בו מהמיטה היה ממש מלחמה עם הסמן. אני חושב שהבעיה טמונה בחיישן הלייזר שלו, שכן כשאני משתמש ב MX-518 החוטי שלי באמצעות כבל מאריך - במיטה, הוא זז מעולה (החיישן של ה MX 518 הוא אופטי, ולא לייזר). אז לסיכום, הייתי מעוניין בעכבר כמה שיותר דומה ל MX-518, רק שיהיה אלחוטי, ועם חיישן אופטי (לא לייזר). מבחינה פיזית, האלחוטי שהכי דומה ל MX-518 הוא ה G7 עד כמה שיצא לי…

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by DarkSight,

רציתי לשאול אם המשקפים הללו http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=33332544&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=131 באמת אפשר לראות מה שמשתקף על המסך או שזה עושה משהו אחר? כי מה שאני מעוניין זה כאילו שאני משחק במשחקים כמו דום זה להרכיב משקפים כאלה שיציגו לי את המסך מישהו מבין בעניין?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  9. המפרט של המחשב שלי הוא: PANTIUM 2.8 512. 800 FSB ABIT IS7-E)INTEL 865PE שני זכרונות 256 של A-DATA SEGATE 120 GIGA 8MB BUFFER SATA כרטיס מסך GIGABYE 9200 128 TV+DVI צורב די וי די NEC 2500A הבעיה שלי במחשב שאני רואה סרט או משחק במשחק אז 10 דקות לאחר מכן תמונת המסך קופאת והמקלדת נכבת המחשב נתקע. ניסיתי להחליף ספק ישן שאף פעם לא עשה בעיות במחשב הקודם, ועדיין נשארה אותה בעיה. בדקתי את הזיכרונות עם MEMTEST במשך 8 שעות ולא היו ERRORS. כניראה שזאת בעיית ספק בכל זאת, אז מה דעתכם על ספק SPL 400 V ? (זה הספק היחידי לא ג'נרי שיש בחנות ליד הבית שלי)

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום אני מחפש עכבר למשחקים בעיקר עד 300 שקל חשבתי על הG5, לפי הביקרות באתר הוא נישמע מצוין. וskypc ראיתי שהם מוכרים את הG5 בעיצור החדש יש הבדל באחיזה? הוא שזה רק שהוסיפו עוד כפתור לקדימה ואחורה בדפדפן(לפי התמונות) ואת הצבע שלו.... http://skypc.co.il/pl_product~910-000094~19~0.htm ויש המלצות אחרות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  11. שלום אפשר לשים במארז הזה קירור מים? http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1967

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by VENUM,

מה קורה אנשים? יש ברשותי אל פסק שרכשתי לפני כמה שנים (ADVICE), הוא עבד כשנתיים בערך עד שנגמרה הסוללה. עכשיו עם בוא החורף זאת הזדמנות טובה לרכוש סוללה חדשה עשיתי סקר קטן ובדקתי לגביי סוללות שמתאימות, ההתלבטות היחידה היא האם יש חברות של סוללות שיותר אמינות מהשאר? אלה החברות שמצאתי סוללות שלהן שמתאימות לאל-פסק שלי: RITAR SHENZHEN Enersys DIAMEC VISION האם יש למישהו נסיון עם סוללות של החברות הנ"ל ויכול להמליץ לי על איזה חברה ללכת? ההפרשים במחיר לא כאלה גבוהים ככה שזאת ההתבלטות היחידה שלי כרגע. תודה לעוזרים

13. Started by below_z,

כרגע יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם שמחובר למחשב. אני רוצה לחבר לאינטרנט גם את המחשב השני, אך בשיחה אם בזק הסתבר שהם רוצים סוג של התחייבות לשנתיים (דרך פריסת תשלומים שמתאפסים) עבור הראוטר, והייתי רוצה להימנע מזה. מכאן עולה השאלה האם יש דרך לעשות איזושהי רשת חוטית או משהו בסגנון ולהימנע מהצורך בראוטר? ואם לא אז איזה ראוטר מומלץ לקנות באופן עצמאי (אם בכלל)?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by ppe,

http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_eclipse_laser_gaming_mouse http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_behemoth_laser_gaming_mouse מאוד אהבתי

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  15. אם למשהו יש מושג איפה למצוא דריבר (fusion 878A) יש לי דריבר אבל הוא ממש ישן ולא מתאים ל-win xp

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  16. שלום רב אני מחפש הגה לחיבר לPC שיעבוד עם המשחקים החדשים כגון: GRID NFS החדשים יש לי כרגע הגה של TRUST שרכשתי ב150 שקלים והוא עובד רק עם NFS גרסאות ישנות כל כך ישנות שהפג'ו 206 היא מכונית מירוץ שם תקציב עד 350 שקלים אם מישהו מכיר דגם מסויים שיש לו נסיון טוב איתו אשמח לדעת על הדגם (שמעתי שלוג'יטקים טובים ) תודה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by gal,

היי לכולם, השבוע קיבלתי דיסק ממישהו של 870 מגה בייט (100 דקות מוזיקה) ויש לי צורב פלקסטור כפול 24 מישהו יודע האם הצורב הזה מסוגל לזהות דיסק בגודל כזה ובאיזה תוכנה להשתמש כדי שתזהה את הדיסק את גודלו.מניסיונותי בנרו היא זיהתה את הדיסק בתור 140 מגה בלבד ממש מוזר!!!! גל

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  18. איך המקלדת הספציפית למשחקים כבדים (פעולה)? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2148 ובכלל איך הביצועים (זמני תגובה וכו') של מקלדות אלחוטיות? יש מבצע בבאג רק היום ומחר מחיר לאחר הנחה = 723 ש"ח. בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  19. אז ככה המקלדת שלי Logitech Media KEyboard יש לה מקש רווח ממש קפיץ או הרבה מן המקלדות בשוק אבל מה שקורה כשני מאזין למוזיקה וכאלה.. המקש רווח קופץ ושומעים אותו באופן מציק כזה ברקע אז אני מחפש מקלדת עד300 ש"ח שהמקש רווח שלה "חזק" בתודה, דור

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by yuvyuv,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006517811&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  21. CPU: AXP 1700+ MoBo: Gigabyte GA-7VTXE+ Memory: 256MB 266MHz Generic (w/ Samsung chips) Video Card: MSI Geforce4 Ti4200 128MB HD: WD 20GB 5400 RPM CD-ROM: Generic 50x CDRW: Ricoh 12x8x36 Monitor: 17" Newron Sound Card: Genius Sound-Maker 5.1 Case: Simbadda Midi-Tower + Generic 400W P4 approved PSU Speakers: Generic 280W (not sure) 2.0 Quantum Keyboard. Microsoft Intellimouse Explorer Mouse. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, מוזיקה, סרטים ואינטרנט.

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by KoDkOd,

שמעתי משהו כזה אני ממש לא זוכר איפה... זה נכון ? לאיפה עדין לחבר חיבור רגיל או usb ?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by אוריגמיש,

1. האם מישהו יכול להמליץ על מצלמת אינטרנט פשוטה וטובה (לשימוש בסקייפ ומסנג'ר) ? היתה לי משלמה פשוטה שקיבלתי, אבל איכות התמונה לא טובה, אשמח להמלצה על משהו ספציפי. 2. בזמן האחרון מתרבים מחשבי הלוח (אייפד ודומיו), מישהו יודע האם למחשבים הללו קיימות אפליקציות רפואיות ? בנוסף, האם רופאים נוהגים להסתובב עם מחשב לוח, לתיעוד הביקורים / בדיקות / שימוש באפליקציות ? (יתכן וזה תלוי מחלקה, לדוגמא, רופאים בפנימית לא, אבל במחלקות אחרות כן)

24. אני אוהב אותה בעיקר בגלל העיצוב, מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  25. שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים