ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי את ה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6252 הכל רותח !! הרדיסק על 50 מעלות ! מעבד 49 ! .....לוח על 41 !!!.....(EVEREST) יש טעם בכלל להחליף לזה ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741 (עוד 100 שקל) השאלה העיקרית כאן זה כמובן קירור ושקט ! האם המארז הזה רועש ?
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי mio 169 מה אני אמור להתקין לו כדשי שיהיה לו את הכבישים של מדינת ישראל והוא ישמש כgps בכללי אני אשמח לקבל הסבר איך מתחילים להשתמש וכ'ו
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
איך המארז הזה(הספק שלו וכו'...) http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7234 תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון.... אני מעוניין לרכוש קורא/סורק כרטיסי ביקור . רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מוצר כזה או אחר שיהיה טוב ומומלץ. ראיתי מס' דוגמאות אבל אין לי ניסיון עם סוג כזה של מוצר.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הגיים פאד Saitek P2600 או p2900 ??? בתודה מראש. גיא.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
א. שיחזיק ליבה כפולה 3800 כרטיס 7800GT.. ב. מכשיר מעוצב!! ג. עם חיבור USB ולא RS-232, כדיי שיתן פקודה לווינדוס לכבות לפני שהוא נגמר ד. מחיר טוב תודה ד"א לגבי ה 232 לכל מחשב יש? האם עדיך USB
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם! אני אחראי תוכן בחנות םיGeek. יש לנו מדור לגאדג'טי USB אבל, איך לאמר, הוא לא מספק - אין לנו את ההרגשה שבאמת קלענו לרצון הציבור. לכן, החלטנו על פניה לציבור - מה הייתם מעוניינים לקנות? כל גאדג'ט שהוא הנמצא למכירה מחוץ להישג יד (נאמר חו"ל) אנחנו מוכנים לשקול לייבוא ומכירה בחנות - רק שיהיה רצון שלכם לראות אותו על מדפינו (הוירטואלים). הייתי שמח לקבל פניות או כתגובה להודעה זו או כהודעה פרטית בכדי לדעת את דעתכם. אתרינו: http://www.geekim.co.il/ תודה מראש, אביעד
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן יחסית שאינו תומך ב-usb 2. אם אני אקנה למחשב כרטיס USB2 כזה לדוגמא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_680&products_id=8335 האם הוא יעבוד כ- USB2 במהירות של USB2 - למרות שהלוח אם אינו תומך? :s05: תודה
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מחפש ספק+ מארז יפה התקציב : 750 ש"ח לא יותר.... הספק למפרט הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Extreme ?512MB 400MHz GeilX2 ?250GB SATA II 7200RPM 8MB? NEC ND-3550A x 16 Bulk DVD±R/RW Sony 1.44MB 3,5" FDD אני די רוצה את ה SunBeam Transformer Black case
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שמעו יכול להיות שזה נשמע מצחיק אבל המארז שציינתי בכותרת פולט את החום שבתוכו ואני ישן איתו בחדר עכשיו אבא שלי אומר שאני צריך לפתוח כל הזמן את החלון כי המארז פולט קרינה וזה לא בריא עכשיו לדעתכם זה נכון שהוא יכול לפלוט קרינה מסוכנת לבריאות ? או שזה סתם שטויות
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם סופסוף הגיע הזמן להחליף מארז והתקציב הוא 400 שח. אני צריך מארז ללא ספק. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום... רציתי לדעת אם יש לי בלוח אם רק PCI איזה כרטיס מסך אני יכול להתקין עליו?? הלוח אם שיש לי הוא intel desktop board ca810e אני רוצה להוסיף כרטיס מסך שיתמוך ביציאת טלויזיה תודה
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
My sis uses that cam and she lost the driver, can someone please help me find it on the internet or alternatively in other source ? Thnks !
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
איזה עכבר ומקלדת נחשבים הכי טובים כיום? (בשוק.. או לדעתכם..) לא חייב להיות שילוב.. אפשר גם בנפרד מה אתם אומרים על Logitech® Cordless Desktop® MX 5000 Laser ?
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הי קניתי/לקחתי KVM של ATEN USB לנסות בבית (עדיין יכול להחזיר). דגם: CS-62U לינק: http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=20050103163647001&psid=20050107104840001&pid=2005011817049002 אני מחובר עם מקלדת ועכבר MX900 ומקלדת Bluetooth תואמת של לוג´יטק. מהבסיס של העכבר יוצא כבל USB2 (וגם חיבור מיקלדת PS2 אופציונלי). כשאני מחבר את הUSB ל KVM אני מצליח ובצע Toggel בין המחשבים (SCROLL LOOK) המקלדת עובדת ב LAPTOP בצורהתקינה וגם העכבר, ובמחשב השני המקלדת מקרטעת (לוקח 5-6 שניות עד שעוברת פקודה) והעכבר לר עובד כלל. מישהו יודע למה ? מה אפשר לעשות ? ??? צריך תשובה דחוף (אני יכול להחזיר את ה KVM רק עד סוף השבוע) !!! MAT
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
המארז היה קיים אבל רק עכשיו הגיע לארץ, המחיר שלו יקר: 1300 שקל. מחיר בחו'ל: 850 - אולי אפשר לקנות בEBAY וקצת לחסוך? מבחינת מראה הוא בין היפים, מבחינת כל השאר...טוב בשביל זה יש את הביקורות. מה דעתכם עליו? מה שהבנתי זה: 1.עשוי מאלומיניום. 2. מגיע עם שני מאווררים 80 מ"מ עם מקום לעוד 3 כאלה. 3. אפשר למשוך את כל מגש הלוח אם ישר מהמארז. 4. מכיל הרבה אופציות של הרכבה נוחה ללא ברגים 5. מסך LCD מקדימה 6. למאוורר שבדלת יש מנהרה קטנה לכיוון המעבד. 7. יש לו התאמה לPCI EXPRESS ולסלוטים האחרים. 8. הביקורת על הספק שלו טובה, למרות שלא נראה לי יותר טוב מהאנרמקס שיש לי. 9. יש לו ידית 10. ניתן להכניס לו כל מערכת קירור למעבד כל עוד שהיא קטנה בשני מ"מ ממערכת קירור שנקראת: Titan Van…
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רכשתי מחשב עם מארז + ספק 430 של טרמלטייק , אני רוצה לעשות אובקלוק שלא שקלתי לפני קניית המחשב ורוצה להחליף את הספק. מישהו יכול להמליץ לי על ספק בתחום המחירים של הספק הנ"ל אפשר תוספת במחיר.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המארז TT SHARK VA7000BWA, והבנתי שיש בו הכנה לקירור מים ... מזה אומר ההכנה הזאת ? ועוד משהו .. מה אתםחושבים על המארז הזה? http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm תודה רבה !!
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין שתי דגמים. אחד IPPON BACKPOWER PRO 800VA שאני יכול להשיג אותו ב465 שקל. והשני ADVICE 700VA שאני משיג אותו ב460 שקל. האל פסק צריך לשמש אותי למחשב חזק(מעבד כפול ליבה של AMD 3800, כרטיס מסך GTO2,ספק OCZ....) וגם צריך להחזיק מסך LCD. אני לא דורש בטריה ארוכת זמן מצידי שהבטריה שלו תהיה לדקה וחצי, רק שייצב לי תמתח בעת הפסקת חשמל. בנוסף אני יעשה בעתיד OC למעבד ולכרטיס מסך. קיצר אני יודע ששתי החברות האלה מצוינות איזה עדיף ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם העכבר יLogitech® MediaPlay יכול לשמש באמת בתור שלט מרחוק?ובאיזה נגני וידיאו ? אם יש למישהו ברשותו ויכול למסור את דעתו עד כמה העכבר תומך בשועל (FireFox) ? תודה מHEAD
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום חברים. זו הפעם הראשונה שאני מבקש מכם עצה: מה דעתכם על הספק הבא:400Watt XP480 2 Fans Thermaltake במערכת של: Intel Cherry Creek 915PCY cpu-p-4 2.66 palit g force 6600(רגיל) 2*512 ddr2 533 2צורבים 2 הארדיסקים(1 מתוכם חיצוני-usb) 3 מאווררים 80 1 מאורר 90 ויש לי בתכנון עוד 1... (אני לא יכול לקנות ספק יקר יותר כי זה גם ככה יותר מידי בישבילי) נב.כרגע שני מאווררים מנותקים והמארז פתוח כי אחרי שהוספתי את ה hd השני הספק הגנרי שלי( tzag-elita (dr-b500e 500wאלק פשוט לא נתן לusb מספיק "אויר". תודה מראש. max
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
טוב אז פירקתי את הממיר של הYESMAX שלי אתם יודעים איך זה...הייתי חייב לספק את הסקרנות. בכל אופן הדברים שמעניינים אותי הם 1. האם ניתן להגדיל את הHD שמגיע עם הממיר? הבעייה שלי היא שיש מצב שמערכת ההפעלה נמצאת על הדיסק (ייתכן שהיא גם צרובה על צ'פ FLASH - כמו ביוס) - מישהו יודע? דבר שני, הקבצים שהקלטתי ושמורים בדיסק מוצפנים (כמובן...). חיברתי את הHD למחשב ולא הצלחתי אפילו לגשת אליהם - אני מדבר על חוסר יכולת אפילו לשמור אותם בדיסק אחר. למה זה? מה אני יכול לעשות כדי להעביר אותם ולצפות בהם מהמחשב. אני מקווה שיש בינכם חולי טכנולוגיה כמוני שפירקו כבר לממיר את הצורה
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-