עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי חברים, לפני שנה רכשתי עכבר MX Master 3, ולאחרונה התחילו להופיע סימנים מוזרים עליו (שנראים שומניים כאלה) אני משתמש במחשב לצרכי עבודה בלבד ועובד בסביבה נקייה. שניסיתי לנקות את זה, זה התחיל לקלף חלקים מהפלסטיק אז ירדתי מהרעיון. מעולם לא יצא לי לראות דבר כזה עם עכברים אחרים שהיו לי למישהו יש מושג איך מנקים את זה? או האם אפשר להחליף את הפאנל העליון של העכבר? צרפתי תמונות תודה!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  2. Started by ProDeaN,

מחפש ציוד היקפי כגון:מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג (over-ear). שהמקלדת תעלה 0-200. שהאוזניות יעלו עד 0-150

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  3. אני צריך מחסניות דיו מסוג HP 178XL, מעוניין במולטי-פאק של כל ה4 צבעים אבל לא מוצא באיביי או בשום אתר אחר במחיר נורמלי (בארץ זה מעל 250 שקל). מצאתי באמזון אבל לא עושה משלוחים לארץ עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  4. Started by swisaman,

היי, ברצוני לקנות בקר משחק(כמו של XBOX),שמתי לב שKSP מוכרים שניים שניראים דיי זהים. http://www.speedlink.com/?p=2&cat=3132&pid=22714&paus=1 ואת זה : http://ksp.co.il/link.php?uin=9596 מה ההבדל ביניהם?שניהם נראים כמו בקרים רגילים לגמרי,כדאי ללכת על זה של SPEEDLINK?הוא זול יחסית למיקרוסופט... תודה.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by kobiss,

ברשותי מדפסת משולבת HP Officejet 5610 ניסיתי להדפיס משהו דרך הוורד, אך הדף נתקע במדפסת, ונאלצתי לנתק ולפתוח את המדפסת מחדש כדי שדף יצא. כעת אני ניסיתי להדפיס דבר כלשהו מהמחשב, והמדפסת לא מגיבה לפעולה. כל פעולות המדפסת ברשותי עובדות כרגיל, אך רק ההדפסה דרך המחשב לא מגיבה כלל. יש לציין שבטעות מחקתי את האופציה להדפיס מהמחשב בהגדרות של מדפסות ופקסים. זאת ההודעה המופיעה בהגדרות - HP Officejet 5610 series - מוחק[/b אני אודה למי שיוכל לעזור, תודה קובי

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by ShayGTi,

המחשב שלי מחובר למסך 32 אינץ LCD איכותי, סרטים מדהימים, גם משחקים רואים יותר יפה מPS3.. עכשיו מסך כזה בלי גיימפד זה פשוט פשע. ראיתי שיש את הלוגי'טק RUMBLEPAD 2 אלחוטי, קראתי עליו כמה ביקורות ברשת מאוד התלהבו ממנו, יש פה מישהו שניסה אותו ויכול לתת פידבק? כמו כן האם יש לו כפתורי לחץ? ז'תומרת למשל שהR2 או L2 הם כמו דוושת גז וכו'? איזה עוד גיימפדים טובים יש בשוק? אני מעוניין רק באלחוטי...

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  7. Started by נעה יערי,

אמא שלי קנתה אצל איש מחשבים מדפסת הוא דיבר איתה בהתחלה על HP ובסופו של דבר שכנע אותה לקנות לקסמרק X5470. עד כמה שידוע לי המדפסות של לקסמרק הן מאוד זולות יחסית לשוק, אבל, הדיו שלהן מאוד יקר. מה דעתם על מדפסות לקסמרק בכלל ועל X5470 בפרט. תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  8. Started by chadash,

קניתי את המדפסת המושלבת הזאת מיד שניה, ובחוברת המצורפת לא יצאתי ברור איך להשתמש, האם יש עוד חוברת או קובץ בעברית על אופן השימוש לפקס ולצילום-copy

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  9. שלום! רציתי להתייעץ איתכם, איזו מקלדת עליי לקחת ואיזה עכבר עליי לקחת חשבתי על עכבר לוגיטק G7 ומקלדת עדיין לא בחרתי חשוב ששניהם יהיו איכותיים!! ויהיו אלחוטיים!! (חרוז חח) התקציב הוא בערך 800!

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by noambaum,

http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/GLADIATOR.htm הוא עולה רק 231 ש"ח !!! שווה?

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by dante123,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול... האם יש כבל שמחבר בין שני כוננים?למשל, אם אני רוצה להעביר מידע מהכונן שיש לי במחשב (אחרי שאני יוציא אותו) למחשב חדש. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  12. Started by SMoKeR,

אז החלטתי לקנות סורק ואני מחפש משהו איכותי ועמיד שיחזיק לאורך זמן... אני מעוניין בסורק שולחני וחשוב לי שידע לסרוק תמונות וטקסטים באיכות גבוהה.... תקציב - עד 800 ש"ח (אפשר גם יותר זול - ואפשר גם יותר יקר כל עוד זה מצדיק את המחיר) בנוגע לפירמות של היום בשוק: יש הרבה דעות בעניין שטוענות שהכל תלוי בפירמה HP - איכות סבירה, אבל בכל הנוגע לאחריות הם נוכלים (ולא חסר מקרים כאלה עם HP, חפשו ותראו שאני צודק) Mustek - איכות עלובה, לא חסרות תלונות עליהם UMAX - לגבי יומקאס אני לא הכי בטוח כי חלק אומרים שהם מרוצים מהם וחלק לא, לי אישית היא נראית מאוד ממוצעת בתחום הזה Canon - ביקורות מאוד חיוביות, ובכלל בכל מה שקשור לאופטיקה קאנון בולטת לטובה Epson - טוענים שהיא החברה הטובה ביותר בתחום ה…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  13. לפי הידוע לי בד"כ משתמשים בדונגל של אינפרא אדום כדי לתקשר בין המחשב עם הטלפון הסלולרי. אני מעוניין לדעת האם דינגל כזה יכול לגרום למחשב לתת פקודות לממיר של יס או הוט כלומר שמחברים אותו בטווח ראיה מהממיר ואז ניתן להחליף תחנות ע"י המחשב.

14. שלום, אני מחפש לקנות סורק כמה שיותר זול, היעוד היחידי שלו יהיה לסרוק מסמכים כגון תעודת זהות, עמודים של סיפרי לימוד וחשבונות. הסורק הולך לשמש בעיקר לגיבוי של מסמכים. אני מחפש משהוא זול(אני לא דורש ממנו את היכולת לסרוק תמנות בפירוט רב) אבל שיהיה אמין ועדיף שיהיה של חברה ידועה, כמו כן אני רוצה שהוא יתמוך בOCR בעברית. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by shimon-med,

מחפש מקלדת ועכבר שעובדים על תקן bluetooth כמו כן אשמח לשמוע דעה ממישהו על עבודה עם ציוד היקפי המשתמש ב bluetooth, האם יש בעיות קליטה, האם יש delay של הקלט? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  16. לי חשובה בעיקר האמינות והחסכון בהוצאות בשותף. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746950 http://www.office.xerox.com/printers/laser-printers/phaser-3140/enza.html

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by eegg,

ראיתי בנועה את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by maphisto,

המפרט למטה. יש לי כל מיני זכרונות אבל כאשר אני שם 256DDR ו640DDR אני מקבל אותו ציון בסנדרה וב PCMARK2002 אז זה נראה לי מוזר יכול ליהיות בעיה של הגדרות. יש לי WINXP PRO מה יכולה ליהיות הבעיה ?????????????????????? אני מקבל ממש ציון נמוך מזכרונות ובסנדרה זה אומר שמנוצל רק 70-80 אחוז מיכול (BANDWIDTH ) . בPCMARK אני מקבל ציון עלוב של 2700 בערך שזה יותר נמוך מכאלה שיש להם 256. AMD THUNDERBIRD 1200@1370 giga-byte 7vtx msi g-force3 ti200 @240\470 ddr 640 pc2100 שאלה נוספת מה זה COMMAND RATE T1 או T2 של הזכרונות זה נמצא בביוס,אם אני משנה מT2 ל T1 אז אני מקבל מסך כחול של בעיה בXP ?? משהו מוזר מאד. :smoke: תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  19. Started by -JobNick-,

הצורבים נבדיל זה מזה במספר דברים שאחד מהם זה ההגנות שהם יודעים לצרוב, חלק יודעים יותר חלק פחות. השאלה שלי נגיד יש לי צורב שלא צורב איזושהי הגנה ואני בכל זאת רוצה לצרוב את הדיסק הרי אני יכול לעשות מהדיסק הזה אימג' (הגיד עם התוכנה WINISO) ואז אני אצרוב את זה מההרדיסק. אומנם דרך ארוכה יותר מאשר לצרוב ישר מהCDROM עצמו אבל בכל זאת יהיה לא דיסק צרוב של משחק/תוכנה שהיו מוגנים. או שאי אפשר לעשות ככה (אני מתכוון שאפילו עם אני אצרוב את הקובץ ISO שעשיתי זה עדיין ידפוק לי את הסדיסק ורק הצורב יוכל לקרוא אותו)?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by Ibrow-Now,

שיש להם מאווררים שקטים למעבדי AMD (שתומכים עד 2100+ ובטח בעתיד ייתמכו ביותר) עם עוצמה של 27 דציבילים..... מאווררים שקטים. מי היבואן שלהם... יהיה טוב להביא מאוורר עם עוצמת רעש נורמלית. (זה לא מאוורר לOC..... רק 3500 סיבובים, אבל עדיין....)

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  21. כן קראתי את זה באתר של Viahardware והינה הציטוט: UMAX, a company widely known for its scanner technology, has evidently decided that providing free drivers for product support is too much trouble. Attemping to download any drivers from the company leads to a page that informs the customer they must pay an $8.95 fee to have a program called VistaScan mailed to them. Once they have VistaScan, it will be possible (in most cases) to update their drivers. This is ridiculous. One of the things the Internet has done best is to give end-users of technology quick and easy access to a variety of tools, from drivers to user support. Charging for driver download not only has the pote…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  22. בארץ אבל בלי חלון

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  23. למצלמה יש יציאות וחיבורים רבים, זוהי מצלמת וידאו דיגיטלי שמקליטה או על D.V או על כרטיס זיכרון. אני מצליח להעביר בעזרת ה U.S.B רק את מה שנשמר על הכרטיס זיכרון איך אני מעביר גם מה שהוקלט על ה DV בעזרת ה U.S.B? תודה.

24. Started by Elrond,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג ספק חשמל (המתאם זרם) למדפסת HP 660? ??? נ.ב: בלי לבקש מ HP ייצור מיוחד

• 0 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים