עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yair_gobani,

יש לי סלרון 500 ורציתי לשדרג לסלרון 900 ורציתי לשאול אם הלוח אם שלי יתאים יש לי לוח אם VIA CA64-BC זה חשוב לי מאוד בתודה מיאיר נ.ב מצורפת תמונה שבטוח תעזור היא מקווצת בזיפ.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by UltraToxic,

אהלן חבר'ה! אני עובד בחופש וגם אני ימשיך לעבוד גם אחריו ואני רוצה לקנות מדפסת ,פעם ראשונה שאני קונה מדפסת התקציב שלי זה 200-300 שקל אני יכול לעבוד ולהגיע ל400 אם צריך אבל מדפסת ראשונה לא יקרה מדי ,מצלמת מהר ,יש לה ביצועים טובים,חסכונית. בשילוב עם סורק ומכונת צילום אבא שלי המליץ לי על מדפסת של לייזר ולא של הזרקת דיו,אני ישמח לדעת מה אתם חושבים ומה אתם ממליצים תודה מראש אם יש משהו ששכחתי לכתוב תקנו אותי

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  3. אני צריך חוות דעת על מארז הבא :Chieftec Mesh Medi-Tower Black / Black / Silver (No PSU) אני צריך לדעת האם הוא טוב בקירור ושקט מספיק למפרט הבא : מעבד : אינטל D930 (החלק החשוב שאמרו שצריך עוד קירור בשבילו) לוח אם : של גיגהביט אני לא יודע בדיוק את הדגם משהו GI9... זיכרון : DDR II 256 מ"ב 533 מג"ץ כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600GS חוץ מזה אני רוצה שתתנו לי מידע על המארז אם הוא טוב בכלליות אם כדאי לקחת אותו או אם כדאי לקחת משהו אחר וגם אני רוצה לדעת איזה מאווררים יש לו והאם הם מספקים מספיק קירור בשביל המעבד פנטיום D930 כי תמיד שאומרים מתי שקונים מעבדי אינטל צריך עוד קירור כי אין להם מספיק קירור ואני רוצה להיות בטוח שיש למארז הזה מספיק קירור אז בבקשה תגידו לי אם יש לו מספיק קי…

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  4. מדובר במצלמה של fujifilm, אם הדגם רלוונטי אעלה אותו עוד מספר דקות...

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  5. Started by אבי_28,

אלו דיסקים מיוחדים או דיסקים רגילים ואיך עושים את זה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  6. Started by nice-1,

אחרי משהו כמו חודשיים של עקיבה יומיומית של כל המכרזים ברשת הצלחנו להוציא את הC700 של אולימפוס ב2300 שקלים חדשים... המחיר בחנויות לא יורד מ2600 אחרי עליית המעמ, ואפילו מתקרב לגבול ה3000 קצת על המצלמה: 2.1 מגהפי' זום אופטי X10 -- 38-380 מגיע ל800 אסא אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by zohare62,

אני מעונין במצלמה הזאת הנה המפרט מצלמה דיגיטלית 6 מגה פיקסל FUGI סופר קומפקטית מצלמה דיגיטלית סופר קומפקטית עם אפשרות צלום סרטון וידאו לא מוגבל בזמן מצלמת אינטרנט רזולוציה 6 מגה פיקסל לפלט באינטרפולצית חומרה חיישן Fujifilm SuperCCD HR 3.3 מגה פיקסל מסדרת הדגמים החדשים!!! זום אופטי X 3 זום דיגיטלי X 3.2 צילום מאקרו מ- 10 ס"מ איזון לובן אוטומטי (לצילום באור חזק במיוחד) מסך LCD צבעוני 1.5 אינץ עינית אופטית זום לאחר צפייה X14 עובד עם כרטיס זיכרון נשלף מסוג הפורמט החדש של פוגי פלאש בנוי 5 תוכניות : אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש הפחתת תופעת העניים האדומות צילום איטי טיימר לצילום עצמי חיבור USB למחשב עובד עם 2 סוללות AA משקל 190 גרם מסופק …

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by evman007,

יש לי ול YOAV ויכוח תמידי על הספקים של SPIRE שמוכרים ב KSP במחירים סבירים.לפי מה שראיתי,הספקים אמורים לעשות את העבודה ושווים את הכסף. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מארז מחשב שיהיה גם יפה .. שהעיצוב שלו יהיה יפה עם אורות כזה.. וגם שיהיה לו כמה שיותר מאווררים כדי לקרר את המארז.. ובמחיר של עד 500 שקל ... תמליצו על משו טוב ... תודה מראש אחים שליי

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר(שחור לבן) או הזרקת דיו בתקציב של 300-400 השימוש במדפסת הוא בעיקר להדפסת מודעות ומסמכים מWORD . רצוי מדפסת לייזר זולה עם טונר זול. תודה.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  11. Started by ppe,

http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_eclipse_laser_gaming_mouse http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_behemoth_laser_gaming_mouse מאוד אהבתי

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

בדקתי כמה עולה כבל לפלאפון שלי, אמרו לי בסביבות ה 250 שקל אני גם מחליף כל הזמן פלאפונים והחלטתי שיותר עדיף אם אני יקנה פשוט מתאם לאינפרה אדום.. ככה זה יצא יותר אפקטיבי ושימושי... עכשיו, אני מאוד מפחד בעניין של מוצרי USB כי הזיכרון דיסק און קיי האחרון שהכנסתי שרף לי את הלוח.. אחרי 3 חודשים שעבד מצויין אז ככה שאם אני הולך עכשיו על משהו אני רוצה ללכת על משהו איכותי ואמין שהסבירות שיעשה לי נזק כזה או אחר נמוך עד מאוד מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by dj football,

שלום טוב, אז ככה, אבא שלי מחר טס לחו"ל, אז ביקשתי ממנו שיקנה לי שם כמה דברים, ואחד הדברים שביקשתי ממנו הוא עכבר. טוב בכל מקרה, אני מתלבט בין 3 עברים ה MX 510, הרייזורבאק וה MX 518 החדש. בקשר ל MX 510 אני יודע הרבה, ודיי יודע מה הוא שווה, אבל הקשר לשניים האחרים אני לא ממש יודע, ולא יודע מה הם ביחס אליו, ואיך הם ביחס של מחיר לביצועים... אז בבקשה תמליצו לי על העכבר הטוב מבין ה3 האפשריות שציינתי פה...ואני גם אשמח אם תציינו מכירים מוערכים שלהם...ואני רוצה להבהיר שזה יקנה בחו"ל... :-* תודה.

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by rk666,

בתור עכבר, האם העכבר הנ"ל עובד כמו שצריך? האם הוא מדוייק? אין דיליי (אלחוטי)? יש אותו ב150 שקל ורציתי לדעת האם הוא שווה את המחיר שלו? לדף המוצר באתר של מיקרוסופט

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by yossi00,

שלום, מחפש עכבר ומקלדת לטובת גיימינג. מעדיף ששניהם יהיו חוטיים אבל במידה וניתן עכבר אלחוטי (עם מטען/תחנת עגינה) זה יהיה מצויין. תקציב לשניהם ביחד עד 600 שח. שבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  16. יש ברשותי 2 מודולים של זיכרון של חברת קינג סטון מדגם KTS7001/256 בררתי באתר ושם רשום שזה זיכרון למחשבי סאן השאלה שלי מה מהירות הזיכרונות הנ"ל והאם הם מתאימים למחשבים אחרים בייתים ויש להם 100 פינים מכל צד של הזיכרון ומן הסתם הם ארוכים וגבוהים יותר מסתם זיכרון SDRAM ואל תגידו לי לברר באתר לא מצאתי שם יותר מידי מידע בנושא הנ"ל בתודה GOLANI

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by shlom_eminob,

בס"ד שלום אנשים אני רוצה לדעת אם אם זה משנה לקנות כבל מאריך של 2 מטר או של 5 מטר או שזה פוגע בביצועים, אני לא יודע איך USB עובד בטורים שולח פקג' וממתין או הוא יכול לשלוח כמה פקג'ים אחד אחרי השני. ואם הכבל המאריך אמור לתמוך ב-USB 2 או שאין דבר כזה?

18. Started by doker,

מה מציינים האותיות האחרונות בדיו למדפסת של HP לדוגמה דיו C8774WN לפעמים מופיע כC8774A או כ C8774W מה ההבדלים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by אוריגמיש,

1. האם מישהו יכול להמליץ על מצלמת אינטרנט פשוטה וטובה (לשימוש בסקייפ ומסנג'ר) ? היתה לי משלמה פשוטה שקיבלתי, אבל איכות התמונה לא טובה, אשמח להמלצה על משהו ספציפי. 2. בזמן האחרון מתרבים מחשבי הלוח (אייפד ודומיו), מישהו יודע האם למחשבים הללו קיימות אפליקציות רפואיות ? בנוסף, האם רופאים נוהגים להסתובב עם מחשב לוח, לתיעוד הביקורים / בדיקות / שימוש באפליקציות ? (יתכן וזה תלוי מחלקה, לדוגמא, רופאים בפנימית לא, אבל במחלקות אחרות כן)

20. שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by bambut10,

אני מחפש רמקולים טובים בשביל סרטים ושירים ככה שאני אשמע טוב בלי קטיעות ופיצוצים כאלה. אין לי טווח מחירים אני פשוט מחפש רמקולים זולים שעושים את העבודה כמו שצריך. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by ea666,

שלום אני צריך המלצה למארז וספק למחשב הזה P4 2.8 512 RDRAM ati radeon 9800xt sound blaster live 5.1 ולוח אם משהו של אסוס... משהו טוב בכל מקרה אני לא זוכר במדוייק... איזה ספק אני צריך ואיזה מארז הכי ממולץ למחשב שלי בשביל לקבל תוצאות מקסימליות? וסתם לדעת איזה מארז הכי טוב שיש בשוק כרגע? (P160?)

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  23. שלום לכולם, ברשותי מדפסת + פקס של חברת HP , הדגם: hp Office Jet 4110. כשרכשתי את המדפסת לא התקנתי את הפקס מכיוון והוא לא היה נחוץ ולי ולא ידעתי איך להתקין אותו. אני מעוניין לחבר את הפקס כדי שאני אוכל להשתמש גם בפקס של המדפסת ולא להתחיל לחפש מאיפה לפקסס , האם מישהו יודע להסביר לי איך אני מפעיל את הפקס? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  24. Started by DAN,

כן כן הם עדיין גאים בו: http://www.storage.ibm.com/hdd/desk/ds75gxp.htm דן

• 4 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים