ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מחפש משטח לגיימר (משחק ב אמריקס ארמי). אני משתמש בעכבר ה 518 של לוגיטק. מתלבט בעיקר בין ארבעה פדים. 1. RAZER PRO 2. RATPADGS 3. FUNC 1030 4. STEELPAD QCK אני בעיקר נוטה לכיוון הרביעי בגלל מחירו הזול יחסית. אבל אשמח לשמוע עוד המלצות. כמו-כן אם משיהו מכיר בן אדם שמוכר אותם בארץ (את הרייזר והרטז) אשמח אם יגיד לי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני לפני כמה זמן קניתי מאוורר TT Silentcat 80mm והחיבור שלו שונה מהחיבור של המאוורר הישן שלי ואני לא מצאתי מקום בלוח אם לחיבור אחר. למאוורר של TT יש חיבור אחד עם 3 חורים ו-3 חוטים, לא כמו המאוורר הקודם שיש לו 4 חוטים ושני חיבורים של 4 פינים (גדולים יותר מהTT)- חיבור אחד עם חורים וחיבור אחד עם פינים. אז יש איזשהו מתאם או משהו שאני יכול לעשות כדי לחבר את הTT? ד"א הקודם הוא מאוורר ג'נרי
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין TRACK PAD ל- TOUCH PAD במחשבים ניידים ?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת טובה עד 500 שקל בערך ושיהיה לה פקס חיצוני (לא דרך המחשב) וגם מכונת צילום ציבעונית וסורק משהו טוב ב500-600 שקל ככה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת לא נתקעת (שלא נתקעת אם לוחצים על שני מקשים ..) עד 150 שח בתודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת האם יש מחשבי HTPC עבור גיימרים שהם יציבים וחזקים? ואם יש למה קהל צרכני המחשבים לא זונח את המראה המכוער של מארזי ATX ועובר למארזים קטנים ואלגנטיים?
-
- 12 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לאחר שבועות רבים של דילמות בהרכבת מחשב (ושעות רבות מול פורום מפרטי מחשב) הגעתי לשאלה האחרונה (השאלה שבכותרת). אז מי לוקח ולמה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע UPS של Gamatronic וותיק ועתיק מסוג On Line בעוצמה של 500VA (שרכשתי לפני 4-5 שנים מחברת הייטק שפשטה רגל וכרגע הגיע מסיבות שונות.). ה-UPS כיום משרת רק את המחשב + המודם אך אני רוצה שהוא ישרת את המחשב (מארז+ספק של Enermax - נדמה לי 350W) + מסך "20 + מודם. 1. מה ההבדל בתכל'ס בין Line Interactive ל- On Line? 2. האם לרמה של מחשב ביתי (המשרת עסק קטן) שווה להשקיע ב-UPS מסוג On Line? 3. האם קיימים הבדלי איכות בין UPS של Gamatronic לבין Advice? 4. ב-Gamatronic יש את דגם ה-750VA שעולה 500 ש"ח לערך אך מדובר ב-UPS מסוג Line Interactive, אך UPS מסוג On Line של החברה כבר מזנק למעל 2,000 ש"ח 5. ל-Advice יש UPS מסוג On Line (דגם PRP750) בעוצמה זהה של 750VA במחיר קצת יותר יקר של …
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני זקוק לאמצעי שיאפשר גלישה ברשת שאיננו מחשב נייח או נייד, מחשב לוח או סלולרי. ראיתי את הפיסקה הזו לגבי PDA: "בחלקם משולבת תקשורת אלחוטית, המאפשרת שליחה וקבלה של דואר אלקטרוני והודעות מידיות ואף גלישה באינטרנט." אבל לא הצלחתי לברר אופציה מעשית. מישהו יכול להבהיר אם זו קיימת או אם יש אמצעי אחר לצורך גלישה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום. מישהו יכול להגיד לי אם הספק הזה נחשב לג'נרי ? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מחשב: Gigabyte K8N Pro SLI AMD Athlon 64 3500+ CORSAIR 512MB Value CS2.5 X2 eVGA Geforce 6800 GS 256MB 256BIT WD 250GB SATA2 Thermaltake SHARK VA7000 BLACK HEC 480V ACE ומסך LG F900B CRT 19" אילו דברים יכולים לקרות לו עם הוא יהיה בלי אל פסק ? וכמה עולה אל פסק ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מארז למחשב עד 500 ש"ח. שיהיה בעל ספק טוב(400W) ומאוורר אחד מאחור של 80 מ"מ (רצוי 2) , עוד מאוורר בקדימת המארז 80 מ"מ. אם המארז עם חלון צד ומאוורר מה טוב..... שיהיה עשוי מחומרים טובים ויציאות USB ואודיו בחזית. אפשר לקחת מארז ריק לדוגמה ב 200 ש"ח ולהוסיף לו ספק של חברה אחרת ומאווררים בנפרד (רק תנו לי שמות) אבל רק שבסוף יגיע לגג 500 ש"ח. בקיצור אחד עם ספק שיחזיק תמערכת: AMD 64BIT 3200 זיכרון פנימי: 1024MB דיסק קשיח: 160GB SATA כרטיס מסך: 6800GS תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מחפש UPS עד 800 ש"ח שיספיק למחשב שלי עם ספק של 500 WATT , מסך שטוח 19 אינץ והכרטיס מסך 7800GT אני לא כל כך מבין בזה אז ככה שאני פתוח לכל הצעה הכי חשוב שיהיה משהו אמין ושידאג לכך שהמחשב לא יהרס בכל הפסקת חשמל שיגן בפני ברקים , מייצב מתח וכל מה שצריך פחות או יותר ב UPS תודה
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מה מבין שני הדגמים יותר מומלץ:ATOP Gladiator Silver/black 500W דגם: Gladiator. או: ARCTIC COOLING Silentium T2 + 450W PS דגם: Silentium T2. תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה כדי היום INTEL או AMD? בכל מקרה. אני מעוניין למפרט לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL ואחד מבוסס AMD. מחיר: 5,500 ש"ח. מסך SAMSUNG 17' LCD DVI - SysncMaster 730B הארדיסק בסביבות 200GB או מה שאתם ממליצים. כולל מארז פשוט וקטן (עדיף). כולל צורב DVD. המחשב מיועד למשחקים חדשים, צפיה בסרטים, מוזיקה. כרטיס קול משהו נחמד שישמעו טוב. אשמח לקבל מפרטים של כמה אנשים לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL והשני מבוסס AMD. ואגב אשמח להמלצה לחנות בב"ש לקנות את המחשב אמינה, שתרכיב את המחשב. ושתתן אחריות בדיוק כמו שכתוב בספר לפי החוקים. ואם לא מכירים בב"ש אז משהו באיזור הדרום לא רחוק מידי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הסבירו לי למה ישנם ספקי כוח ל AtX 2?? מזה בעצם?? האם ספק כזה מתאים למערכת מחשב שלי???
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר לכל הכבלים שמקבלים איתו ואם הוא עושה עבודה כמו שצריך ? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מצאתי ספק של GYRO , האם זאת חברה ג'נרית או בעלת שם בשוק ספקי הכוח? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש(לחבר), ואני רוצה לדעת איזה ספק כוח לקחת. 350W, 400W או 450W המפרט (שדורש חשמל)- AMD 3800 X2 2 הארד דיסקים 1 כונן DVD כרטיס מסך פשוט מאוד (לא יודע איזה) מישהו יודע? חשבתי על ספק 400W של אנטק...
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יו.אני צריך המלצה לגויסטיק איכותי במיוחד עבור המשחק הנ"ל.המלצות יתקבלו בברכה.אין תקציב משוער כי אני לא מאמין שזה הוצאה גדולה מידי.
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הנה לינק: מפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12217 מנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4624 המחיר אמנם בסביבות ה-400 ש"ח... אבל לדעתי זה שווה את זה...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם הups הזה ?ADVICE P700? יחזיק לי את המערכת.. יש לי מחשב חדש עם ספק 400 hec ו7800 gt ועוד.. והאם גם יחזיק לי את המסך? יש לי מסך 19 אינג' שטוח של ויוסוניק.. הוא עולה לי 470 שווה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאנשים שמשתמשים במקלדת אורגונומית - באיזו אתם משתמשים ? מה אתם חושבים עליה ? כמה עולה ? מאיפה לקנות ?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-