עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gman_il,

חברים , ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  2. האם העכברים האלה מהווים שיפור על פני קודמיהם ומהווים תחרות ל - MX518 ו - RAZER DEATHADDER הנחשבים לעכברי הגיימינג הטובים ביותר בשוק לפי ESREALITY ?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  3. Started by rk666,

בתור עכבר, האם העכבר הנ"ל עובד כמו שצריך? האם הוא מדוייק? אין דיליי (אלחוטי)? יש אותו ב150 שקל ורציתי לדעת האם הוא שווה את המחיר שלו? לדף המוצר באתר של מיקרוסופט

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

מי היבואנים של אפסון בישראל ?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  5. ואני לא מבין כלום במקלדת קיבלתי אותה אם תוכנה פשוט יש לה מלא כפתורים שאני לא מבין למה יש אותם פשוט אני לא יודע להשתמש בהם הייתי שמח אם יש פה למישהו את המקלדת ולעזור לי איך לעבוד אם התוכנה שקיבלתי איתה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  6. יש לי את מדפסת הלייזר hp laserjet pro m1212nf. התקנתי את הדרייברים שלה וכשהיא מחוברת חוטית היא עובדת בצורה תקינה. כשהיא מחוברת לרשת ונכנסים ל-IP שלה במחשב רואים את כל ההגדרות שלה וגם מהבחינה הזאת נראה שהכל תקין. העניין הוא שכשאני רוצה להוסיף אותה במחשב כמדפסת רשת הוא לא מאתר אותה. מה יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף הוא שעובר גם קו טלפון דרך המדפסת וברגע שמתקשרים לאותו מספר הצלצול נשמע במדפסת ולא בטלפון. יש דרך לשנות את זה כך שהצלצול יישמע בטלפון ולא במדפסת?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  7. צריך המלצה לנייר הדפסה המתאים להזרקת דיו+לייזר (קונה בארגזים של 500X5) ומקום זול לקניה. איך הנייר בקישור הבא ? http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=68832 תודה 8)

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  8. שלום, אני מחפש לקנות סורק כמה שיותר זול, היעוד היחידי שלו יהיה לסרוק מסמכים כגון תעודת זהות, עמודים של סיפרי לימוד וחשבונות. הסורק הולך לשמש בעיקר לגיבוי של מסמכים. אני מחפש משהוא זול(אני לא דורש ממנו את היכולת לסרוק תמנות בפירוט רב) אבל שיהיה אמין ועדיף שיהיה של חברה ידועה, כמו כן אני רוצה שהוא יתמוך בOCR בעברית. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  9. יש לי מחשב Lenovo IdeaPad Slim 5-16IRL8 i7 ואני רוצה לקנות סוללת גיבוי כלשהי. משהו שיכול לתת כמה שעות טובות של עבודה (בנוסף לסוללה המובנית של המחשב) מה מומלץ לקנות ואיך אדע שזה מתאים למחשב ולא הורס אותו? תודה :-)

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by 1nstall,

היי לפני חודש (אחרי הרבה זמן שחיכיתי) קניתי את הספק butterflt, לפי הביקורות שקראתי זה ספק מעולה (ויפה)! הוא מחזיק לי את כל המחשב (מפרט בסוף) + 7XSF2,שזה יפה מאוד! לאומת הספק ג'נרי הקודם שלי. אבל המתחים ממש לא טובים, עם הספק ג'נרי הם יותר טובים, האם המתחים נורמלים?, איך אפשר לשפר אותם? התמונה הראשונה המתחים שלי התמונה השניה המפרט שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by NaNdoS,

תודה, ננדוס.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  12. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6582 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=084&active_tab=systemRequirements

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by Rinchwind,

אני שוקל לקנות עכבר איכותי למשחקים (בעיקר WOW, אבל גם לFPS וכו) אני מחפש עכבר חוטי (אני לא רואה יתרון משמעותי לעכבר אלחוטי בסביבת המחשב שאירגנתי לעצמי וזה סתם מוסיף כאב ראש של בטריות וכנראה גם עלות גבוהה יותר), בלי יותר מידי כפתורים עודפים (2-3 כפתורים בצדדים בנוסף ל3 הסטנדרטיים מספיק למה שאני צריך) השיקול המרכזי הוא הנוחות\ארגונומיה של העכבר. מבחינת מחיר, אני כנראה אקנה אותו בארה"ב ככה שאני מחפש משהו באזור ה60 דולר בארה"ב (בארץ זה מתרגם בדרך כלל לאיזור ה400 ש"ח) ולכן זה לא חייב להיות משהו שאפשר להשיג בארץ. מכיוון שמאוד חשוב לי התחושה של העכבר, הייתי רוצה לנסות אותו לפני שאני קונה, מישהו מכיר חנות בארץ שמאפשרת משהו כזה? (בנוסף אני מתכנן לקנות גם את הגיימפאד G13 של לוג'יטק…

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  14. Started by yosigb,

שלום ושנה טובה לכולם ! ברצוני לברר על תופעה מוזרה בעת חיבור התקן USB למחשב כגון מדפסת או מקלדת ועכבר אלחוטי המחשב מבצע ריסטארט . המחשב עבר התקנה חדשה לאחר פירמוט כל ההתקנים מותקנים וכן עבר עידכון מלא למערכת ההפעלה כמובן אני עובד עם WINXP אשמח לקבל תשובת או רעיונות

15. Started by yaakovd,

הספק אמור להחזיק E6300, 7600GS, לא מתכנן OC עתידי, ייתכן שדרוג ל-Quad Core. מעיון בפורום נראה כי ממליצים על FSP. 1. האם 400W יספיקו לי? 2. האם זהו ספק שקט? 3. מה ההבדל בין PA, 60GN, 60THA, ו-PAF? 4. האם יש לכם המלצה אחרת בתקציב הנ"ל? בתודה.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  16. נראה שכל הספקים הקיימים התיישנו בין לילה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by idot6,

יש לי תקציב של בערך 300 שקל לפאד + עכבר חיפשתי הרבה באינטנט והתמקדתי בדגמים האלה: RAZER DEATADDER LOGITECH G500 SS IKARI ונראה לי שאני יקח פאד מהסדרה QCK כדאי? אם כן איזה עובי? (גודל אני אבחר אחר כך) בקשר למקלדת אני לא רוצה משהו יקר אבל שתהיה נוחה, ( איך הWAVE? ) . תודה

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  18. עד עכשיו מצאתי שתי מדפסות EPSON STYLUS PHOTO R200 CANON PIXMA iP4200 משתיהן הבנתי שהקנון יותר טובה, אבל היא יותר יקרה. יש מדפסות אחרות שמדפיסות על דיסקים בשוק?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by shtrum,

אחותי קנתה לפטופ חדש ויש לה שם חיבור שנראה כמו חיבור HDMI אבל ישר בצד אחד. צרפתי תמונה. מה זה החיבור הזה לעזאזאל? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by Ooza,

זה החלקים הבטוחים שהיו לי במחשב החדש: AMD ATHLON XP 1800Plus + FAN Maxtor 60GB 7200RPM Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Audigy Live 5.1 sound card ASUS CD X 52 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 אני צריך המלצה על לוח אם,זכרונות,ומארז טוב עם מאוררים. על איזה לוח אם אתם ממליצים למפרט: Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD ASUS A7V266 DDR for AMD SOCKET A על איזה זיכרון אתם ממליצים: Micron 256MB PC266 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB Kingstone 256 266mhz על איזה מארז אתם ממליצים: TASK CASE - 3003G הוא טוב? אני לא מתכון לעשות שום OC הוא לשנות יותר מידי, אני צריך חלקים טובים ואמינים.

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  21. שלום לכולם, לאחר חיפוש באתרי השוואות מחירים שונים לא הצלחתי למצוא מקלדת הכוללת בפנים עכבר מסוג טראקבול. רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אולי כן אפשר לקנות כזאת. ולא בחו"ל. ורצוי גם לא משומשת. אני לא מעוניין אבל במקלדות עם Touchpad או ג'ויסטיק (הדבר הזה שנראה כמו מחק במחשבים ניידים) משולב. רק טראקבול. תודה רבה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? ATI RADEON VE 64MB DDR + TV GeForce 2 Titanium 32Mb GeForce MX400 64Mb + TV 3dfx Voodoo 3500 16Mb + TV

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  23. היי, כמה זמן העכבר מחזיק אצלכם בין טעינות בממוצע? כלומר, באיזו תכיפות\תדירות\מה אורך הזמן הממוצע שאתם עושים שימוש בעכבר וכמה ימים הוא מחזיק בין טעינות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by godisme171,

איך אפשר לדעת את הטמפ' במעבד

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by Ghosthunter,

המארז הוא Foxconn TLA475. האם יתאים? לא מצאתי פורום אחר, אז שמתי כאן.

דיונים חדשים בפורומים