ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מה מציינים האותיות האחרונות בדיו למדפסת של HP לדוגמה דיו C8774WN לפעמים מופיע כC8774A או כ C8774W מה ההבדלים ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני אוהב אותה בעיקר בגלל העיצוב, מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש מקלדת מולטימדיה עם כפתורים ייעודיים ל"שיר קודם / הבא". מקלדת חוטית בלבד. זממתי על ה microsoft digital media 3000, מאחר ויש לי ניסיון טוב עם ציוד של מייקרוסופט, והיא אכן נראית משכנע עם מקשים שטוחים ורכים, אבל - לא ניתן להשיג אותה. נאמר לי שזהו דגם שיוצא מהמחזור. אז - מישהו מכיר דגם דומה שיענה על הדרישות שלי? *חוטית *מקשי מולטימדיה - next/previous track *כפתורים נוחים ושטוחים. אפשרות נוספת היא לקנות מקלדת כזו עם מקשי favorites, ולתכנת אותם כך שישמשו למולטימדיה, אבל לא מצאתי איך ניתן לתכנת לnext track. אשמח לעצות.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני צריך עכבר טוב. אלחוטי, עם קליטה טובה, נוח, ואמין! לשימוש רגיל, עם מחשב נייח ואם אפשר - גם לא יקר מדי (: אשמח לשמוע המלצה תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני מעוניין ב-QCK באחת מגרסאותיו אך בשל המבצעים הלא כל כך אטרקטיביים השנה, הוא לא בא בחשבון כרגע. חשבתי על תחליף שיתאים לעכבר כמו G400, ושקיימת עליו הנחה טובה. חשבתי על Roccat Taito. הוא מתאים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כנראה שיש לי בעיה מאוד מוזרה עם העכבר kone xtd. נתחיל מהחדשות הטובות: העכבר מצוין ואני מאוד מרוצה ממנו, מרגיש איכותי ואני די בטוח שישרת אותי שנים רבות. אבל, שמתי לב, שלאחר פרק זמן ארוך שאינני משתמש בעכבר (לפעמים לאחר חצי שעה, בדרך כלל לאחר כמה שעות) הקליק הראשון על המקש השמאלי מרגיש "שונה". למה הכוונה שונה? יש התנגדות (הקלה שבקלים) כאשר אני לוחץ וגם צליל הקליק משתנה. הדבר אינננו קורה עם מקש ימין ויש לציין שזה קורה, רק, לאחר פרק זמן שאינני משתמש בעכבר. ניסיתי לנקות את העכבר עם מייבש שיער וחוט דנטלי אך הדבר לא עזר האם שמעתם אי פעם על בעיה דומה? (אני עדיין לא בטוח אם אני מדמיין אותה או לא) ישנו פתרון חוץ מהפעלת אחריות? (אין לי מושג, איך אני מוכיח דבר כזה למוכר)
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מדובר במצלמה של fujifilm, אם הדגם רלוונטי אעלה אותו עוד מספר דקות...
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני מעונין במצלמה הזאת הנה המפרט מצלמה דיגיטלית 6 מגה פיקסל FUGI סופר קומפקטית מצלמה דיגיטלית סופר קומפקטית עם אפשרות צלום סרטון וידאו לא מוגבל בזמן מצלמת אינטרנט רזולוציה 6 מגה פיקסל לפלט באינטרפולצית חומרה חיישן Fujifilm SuperCCD HR 3.3 מגה פיקסל מסדרת הדגמים החדשים!!! זום אופטי X 3 זום דיגיטלי X 3.2 צילום מאקרו מ- 10 ס"מ איזון לובן אוטומטי (לצילום באור חזק במיוחד) מסך LCD צבעוני 1.5 אינץ עינית אופטית זום לאחר צפייה X14 עובד עם כרטיס זיכרון נשלף מסוג הפורמט החדש של פוגי פלאש בנוי 5 תוכניות : אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש הפחתת תופעת העניים האדומות צילום איטי טיימר לצילום עצמי חיבור USB למחשב עובד עם 2 סוללות AA משקל 190 גרם מסופק …
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
למשל במפרט של המצלמה C4000 של OLYMPUS כתוב שיש אפשרויות לשנות ASA 100/200/400 , בשאר המצלמות שהסתכלתי במפרטים שלהן לא ראיתי שום משפט שמזכיר את המילה ASA למשל במצלמה FUJIFILM FPIX 304\3800: http://www.steves-digicams.com/2002_reviews/fuji_3800.html אז חשבתי אולי יש לזה שם אחר או פרמטר אחר ששווה ערך ל פרמטר ASA כלשהו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בתדירות של פעם בשבוע המחשב שלי נכבה בפתאומיות ונדלק רק אחרי שאני מוצא את השקע ומחזיר. אבל אף פעם זה לא קרה תוך כדי עבודה על המחשב. פעם היתה את הבעיה הזו ואז הפסיקה ושוב חזרה. יש לי ספק 300W. AMD 2200 מה לדעתכם הבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, ראיתי ברשימת ה"מפרטים הממומלצים" שכמעט בכל מפרט שהוא לא דל תקציב, כלול ספק כוח ומארז. למשל במפרט למשחקים ב 5000 ש"ח בלי מסך, מומלץ ספק כוח של אנרמקס- Enermax 420W - EG425P-VE FMA שמחירו 450 ש"ח ועוד מארז שעולה 280 ש"ח. האם יש כזאת חשיבות לספק כוח ומארז שכדאי להוציא עליהם 730 ש"ח???? למה לא לקנות מארז "פשוט" עם ספק ב 300 ש"ח ולהשקיע ברכיבים אחרים? אשמח לתשובה, עמרי.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איזה ספק אני צריך ש"ישרוד" את המפרט הבא 2 HD CD + צורב 4-5 מאווררי 80 SOUND BLASTER AUDIGY כולל פנל 1.7 256-512 RDRAM ואך אני מחשב את הדרישה הזאת תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
אני הולך לשפץ את המחשב וחבל לי על החלקים המיותרים אז ברצוני לדעת האם יש חנות שקונה חלקים משומשים?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש שני מארזים שאני מתלבט בינהם: אחד:TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window With 2 Fans and front USB http://www.pch.co.il/docs/pd1559302545.htm השני: Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW + NEON כולל מנורת קטודה כחולה http://www.pch.co.il/docs/pd-829119698.htm עכשיו עם תוכלו לעזור לי להחליט בין המארזים האלו? נ.ב עם אתם מוצאים מארז אחר עם דלת שקופה ומחיר עד 350 ש"ח אז תרשמו אותו פה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בדקתי כמה עולה כבל לפלאפון שלי, אמרו לי בסביבות ה 250 שקל אני גם מחליף כל הזמן פלאפונים והחלטתי שיותר עדיף אם אני יקנה פשוט מתאם לאינפרה אדום.. ככה זה יצא יותר אפקטיבי ושימושי... עכשיו, אני מאוד מפחד בעניין של מוצרי USB כי הזיכרון דיסק און קיי האחרון שהכנסתי שרף לי את הלוח.. אחרי 3 חודשים שעבד מצויין אז ככה שאם אני הולך עכשיו על משהו אני רוצה ללכת על משהו איכותי ואמין שהסבירות שיעשה לי נזק כזה או אחר נמוך עד מאוד מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מחפש אל פסק זול, אין לי הרבה כסף להשקיע על זה יש דברים אחרים שאני רוצה ;D מחפש משהו פשוט שיעשה את העבודה בסביבות ה300 שקל+ אני רק צריך שאיך שתהיה הפסקת חשמל מצידי שיחזיק ביוק דקה אחות אפילו פחות רק שיכבה לי תמחשב זה חשוב אני כל הזמן בוכה כשיש איזה הפסקת חשמל/ קופץ הפקק..אני יודע שזה מסוכן יש איזה אל פסק שעונה לדרישות האלה ועדין הוא אמין ואני יכול לסמוך עליו לכבות לי תמחשב כל פעם בהפסקת חשמל ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
http://www.goldengate.net/~dlpeters/IBMSucks/index.html וזה רק כדי להזהיר כל בן-אדם עם הכונן הזה, ישחק בחשבון שצריך לגבות כל שביב מידע אפשרי מהכוננים האלה, כי פשוט אסור לסמוך עליהם.
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקיי, אני צריך עכבר לגיימר ב170שקל מקסימום , הבעיה היא שאין לי איך לנסוע, להזמין משלוח זאת קצת בעיה(הכי זול יוצא 179 עם משלוח אבל זה מחנות לא משהו) יש לי 170שקל במזומן, יש כאן בכפר סבא www.com4u.co.il ויש לי גם אפשרות להגיע לwww.lamir.co.il, אלו כמעט 2 החנויות היחידות שאני יכול להגיע אליהם ולשלם במזומן. אני כבר נראה לי דיי סגור על ה MX310 - איך הוא? , אני לא צריך את הלחצנים, אני צריך עכבר טוב (העכבר שלי כרגע שבור Microsoft Explorer 3) הMX310 נראה לי יחסית קל ונראה לי מה שאני צריך(הוא גם יפה בנוסף והוא של LOGITECH) השאלה היא איך הביצועים שלו... אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה(לא אלחוטי!)
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
בחנויות המארז הזה מופיע כ'מיני', אבל באתר החברה הוא מופיע כ'מידי' זה המארז באתר החברה http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=10 אפשר לראות שהוא מופיע שם כ'מידי'. המידות שלו הן 43x42x19.7. אז זה מיני או מידי? אני מתכוון לקנות לוח אם neo2 platinum. האם הוא מתאים?
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת טובה בתקציב של עד 300 שקל... בלי לחרוג יותר מדי. עדיפות לאלחוטי. ועכבר בתקציב של עד 500 שקל, רצוי אלחוטי עם מטען. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי כסף ואני רוצה לקנות משהו למחשב שישפר את הביצועים שלו לא שאני מאוכזב מהם פשוט כי אני רוצה יותר,מדובר בעד 500 שקל יש לי 9600xt 2600barton epox 8rda3+ ci-6a19 maxtor 80 512 400mhz geil ואני רוצה לקנות משהו שישפר את היחס שלי אליו ושלו למשחקים חשבתי על זיכרון אבל אני לא יודע תציעו לי אתם?אני מדבר רציני (לא שהמחשב שלי סוס) אבל פשוט אני צרך משהו חדש
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-