ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן רכשנו מצלמת אינטרנט כלשהי שנראת דיי בסדר... היא נקראת TinyCam, PD 300U usb camera יש תמונה שלה ובדיוק מה שרכשתי http://www.ipc.ne.jp/pd/pd-product.html עכשיו אני קצת מתקשה למצוא לה דרייבר לאקספי, ובדיסק יש ל 2000\98\מאק... ניסיתי להתקין ולא הצליח, זה מזהה אותה אבל יש שלג וסימן קריאה צהוב במנהל התקנים... זקוק לעזרה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
צריך המלצה לנייר הדפסה המתאים להזרקת דיו+לייזר (קונה בארגזים של 500X5) ומקום זול לקניה. איך הנייר בקישור הבא ? http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=68832 תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=1958&perur=2&t=9&c=200 אין הרבה חנויות מחשבים בירושלים וגם לאלה שיש אין להם את המקלדות שאני רוצה אז צריך להתפשר..... מה דעתכם על המקלדת הזה? או שכדאי להוסיף 20 ש"ח ולקחת את העילית של לוג'יטק?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היה לי עכבר לוג'יטק שהחליט שהוא משתגע פתאום זז לבד ובזמן שאני משחק הוא זז בתנועות חדות כשאני בקושי מזיז אותו החלפתי לעכבר אופטי של מיקרוסופט ואותה בעיה עכשיו ניסיתי עם משטח ובלי משטח אותו דרק ניסיתי להחליף יציאות אותו דרק מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
למרות (או בגלל) שיש בארץ יבואנים רשמיים לכל שלושת היצרנים אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת אותם: [list type=decimal] [*]ASUS XONAR DG [*]Zalman Microphone ZM-Mic1 [*]Audio Technica ATH-AD700 למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את המוצרים במחירי משלוח סבירים? תודה, רז
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם למישהו יש המצלמה על משהו טוב של HP או BROTHER ? אני רואה שהמבחר לא מזהיר אבל האם למישהו יש קצת מידע על אחזקה של מדפסות כאלה ועלויות של טונרים בהמשך ?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת 4 ב-1. עדיפות ללייזר. תודה
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
אהלן, חבר'ה . מחפש אוזניות, וצריך את העזרה שלכם. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אבל גם כדי שאני אוכל להשתמש בהן למוסיקה לדוגמא. הן צריכות להיות בעלות מיקרופון ונוחות ברמה סבירה (אין לי אוזניים גדולות כ"כ, אבל האוזניות הנוכחיות שלי נורא לוחצות ומציקות לאורך זמן). בגלל שאני לא רוצה לעבור את טווח ה-300 ש"ח כי אני לא משחק יותר מדי, אני רוצה ללכת על הSteelSeries Siberia V2, אבל יש לי כמה שאלות לגביהן: אני משתמש בכרטיס קול חיצוני, אז כמה דברים : א' - האוזניות הנוכחיות שלי תפקדו ככרטיס הקול של עצמן. זאת אומרת שחיברתי ל-USB ומיד הן עבדו בלי קשר לכרטיס קול של המחשב. האם גם בסבריה זה אותו הדבר? ב' - איזה חיבור יש להן? במידה ולא USB, האם תהיה לי אפשרות להשתמש במתאם PL קטן לגדול (ל…
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני אוהב אותה בעיקר בגלל העיצוב, מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב ה BF הקרב ובא אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות. שימוש עיקרי זה גיימינג. כרגע אני משתמש ב SteelSeries Siberia V2 כבר כמה שנים והתחילו לעשות בעיות. אני מחפש משהו עד 300-200 ש"ח (ראיתי שיש באמזון הרבה מבצעים על אוזניות אבל אני לא יודע מה כדאי) תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שניהם חוטיים (USB), מקלדת מולטימדיה, עכבר עדיפות ללייזר אבל אם לא נכנס בתקציב אז אופטי, חשוב לי שהמקלדת תיהיה ישרה ולא מעוגלת כמו המקלדת הזאת: אין לי חברות עדיפות, תמליצו לי אתם, תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם... שאלה די טיפשית אבל פשוט לא הצלחתי למצוא את התשובה! מהי החומרה של ה Playstaion 2 המאפשרת לו חיבור התקנים חיצוניים (יציאות). למיטב הבנתי יש לו 2 יצואות USB יציאת FIREWIRE ויציאה לכרטיס דיכרון... וכאן נשאלת השאלה - האם ל Playstaion 2 יש יציאת Ethernet ( ואם לא - האם ואיך ניתן להוסיף לו) בתודה מראש, דורון
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=10568 מה אתם אומרים עליה? מקלדת ששווה את הכסף שלה? כדאית? איך היא מכל הבחינות; חומרים, נוחות, מלאת אפשרויות וכו' אפשר למצוא משהו יותר טוב ב160 שקל?
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מקלדת מולטימדיה עם כפתורים ייעודיים ל"שיר קודם / הבא". מקלדת חוטית בלבד. זממתי על ה microsoft digital media 3000, מאחר ויש לי ניסיון טוב עם ציוד של מייקרוסופט, והיא אכן נראית משכנע עם מקשים שטוחים ורכים, אבל - לא ניתן להשיג אותה. נאמר לי שזהו דגם שיוצא מהמחזור. אז - מישהו מכיר דגם דומה שיענה על הדרישות שלי? *חוטית *מקשי מולטימדיה - next/previous track *כפתורים נוחים ושטוחים. אפשרות נוספת היא לקנות מקלדת כזו עם מקשי favorites, ולתכנת אותם כך שישמשו למולטימדיה, אבל לא מצאתי איך ניתן לתכנת לnext track. אשמח לעצות.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש אל פסק זול, אין לי הרבה כסף להשקיע על זה יש דברים אחרים שאני רוצה ;D מחפש משהו פשוט שיעשה את העבודה בסביבות ה300 שקל+ אני רק צריך שאיך שתהיה הפסקת חשמל מצידי שיחזיק ביוק דקה אחות אפילו פחות רק שיכבה לי תמחשב זה חשוב אני כל הזמן בוכה כשיש איזה הפסקת חשמל/ קופץ הפקק..אני יודע שזה מסוכן יש איזה אל פסק שעונה לדרישות האלה ועדין הוא אמין ואני יכול לסמוך עליו לכבות לי תמחשב כל פעם בהפסקת חשמל ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, ראיתי ברשימת ה"מפרטים הממומלצים" שכמעט בכל מפרט שהוא לא דל תקציב, כלול ספק כוח ומארז. למשל במפרט למשחקים ב 5000 ש"ח בלי מסך, מומלץ ספק כוח של אנרמקס- Enermax 420W - EG425P-VE FMA שמחירו 450 ש"ח ועוד מארז שעולה 280 ש"ח. האם יש כזאת חשיבות לספק כוח ומארז שכדאי להוציא עליהם 730 ש"ח???? למה לא לקנות מארז "פשוט" עם ספק ב 300 ש"ח ולהשקיע ברכיבים אחרים? אשמח לתשובה, עמרי.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
באוזניות שיש לי היום לי יש דבר אחד מעצבן כשאני מדבר עם הצד השני אני שומע את עצמי דרך האוזניות אני יודע שיש על כל מיני מכשירים אחרים אבל אני מחפש אוזניות שהמיקרופון מחובר אליהן כיחידה אחת. ממישהו מכיר אוזניות עם מקרופון שאין בהם את הבעיה הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מדובר במצלמה של fujifilm, אם הדגם רלוונטי אעלה אותו עוד מספר דקות...
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אלו דיסקים מיוחדים או דיסקים רגילים ואיך עושים את זה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
בשום מקום לא מצאתי מידע על התאריך שבו הוא יהיה זמין, למישהו יש מושג? דרך אגב, למי שלא יודע, ההבדל היחיד בינו לבין הQCK+ זה העובי. ה+ בעובי 2 מ"מ והHeavy בעובי 6 מ"מ.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם הסטיקים האנלוגים מסתובבים ב 360 מעלות בצורה עגולה בדומה לשלט של SP2/3 או בצורה מרובעת? בחנויות רשום 360 מעלות אבל תגובה ב ZAP של אחד המשתמשים נאמר שזה זז בצורה מרובעת. מה מבין השניים הוא הנכון (מבקש תשובה רק ממי שיודע ב 100%) תודה וכן אני יודע שקיים גיים פאד של XBOX360 - אני לא מעוניין בו (מעדיף צורה של סוני פלייסטשיין)
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_eclipse_laser_gaming_mouse http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_behemoth_laser_gaming_mouse מאוד אהבתי
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם.בקצרה אני צריך אוזניות חדשות למחשב.שימוש עיקרי יהיה משחקים, פה ושם גם מוזיקה וסרטים.תקציב עד 300-350, אם באמת צריך לחרוג אפשר קצת.רק צריך שיהיו נוחות כמה שיותר וקלות, מיקרופון נדרש גם כן, ושיכסו את כל האוזן או לפחות את מרבית האוזן. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
רשום על המצלמה: VCAM USB 2.0 נדמה לי שהיא של ICATCH אבל כשהורדתי דרייברים של אז הווינדוס אמר לי שזה לא מכיל מידע עבור החומרה שברשותי מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-