עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי אנשים. בזמן האחרון בגלל הח ורף אני מאמין , יש לנו המון הפסקות חשמל בבית , זה לכמה דקות עד שמרימים את הסוויץ בחזרה ואז הכל בסדר. רציתי להביא ספק כוח , במיוחד בשביל זה , שאם אני באמצע משחק או משהו חשוב , אז אני אוכל להמשיך לשחק את ה 3-4 דקות האלו , עד שהחשמל יחזור. מדובר במחשב : amd 3500 64bit 512X2 X850 XT ספק כוח של TT 480w מסך , שהוא לוקח חשמל דיי כבד , זה ה Samsung 959NF 19 זה לא LCD. זה מסך גדול ושמן. בכל מקרה , על מה אתם ממליצים? תקציב של 300 שקל עד 700-800. רצוי לא להגיע לאיזור ה700 אם ניתן. כמו שאמרתי , ספק שיחזיק את המערכת הזאת לפחות 6-7 דקות ומעלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by eli33,

שלום לכולם .. מרוב החיפושים והבירורים על אל פסק התבלבלתי לגמרי קודם כל רציתי לדעת כמה VA שיהיה באל פסק? המערכת שלי היא AMD ATHLON 3000+ ?6600GT 128MB DVI, PCI-E? GIGABYTE 1GB זיכרון מסך samsung 17 710T והספק הוא 400W ועל איזה ספק אתם ממליצים ? ראיתי ספק של EVERPOWER 1000VA ב500 ש"ח האם זה ספק טוב? או שמספיק לקנות את הספק של Line Interactive ECOM700 Advice??

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  3. Started by faceman_007,

אך החברה הזאת במארזים יותר טובים מThermalTake ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. וזאת לפי דברי איש מכירות של ADVICE . לדבריו , הספק עם ה PFC פשוט לא יפעל אם יקבל גל ריבועי מה UPS. החישוב הוא גודל ספק ומסך לחלק ב 0.6 . אני מניח שהטענה שיש להכפיל את העומס ב 1.4 מקורה בהנחה של עומס מעשי (שהספק לא מנוצל ב 100%). בנוסף : * צריכת החשמל העצמית של ה UPS זניחה. * הUPS יכול לשמש כמקור לתאורת חירום . אפשר לסדר משהו אוטומטי עם RELAY. * הבטרייה רגישה לחום וטמפ' סביבה של 30C מתחילה לקצר את אורך חייה. 22C בערך זה אופטימלי. * אין חובה לקנות בטרייה אצל היצרן של ה UPS, וניתן להחליף לבד. * אין צורך בהגנה למודם כבלים כי רשת הכבלים מוגנת , בשונה מרשת הטלפון.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by ido-nava,

מחפש אל פסק למחשב: amd 3500+, gigabyte k8nslipro, 480V HEC מסך: LG Flatroon F900B 19" ראיתי את זה .. http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=00750&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=244&aff=Zap מה אתם אומרים עליו ? והאם יש יותר טובים ממנו בפחות מחיר ? ומה אתם אומרים על זה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=6462371 ? תודה רבה רבה !!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. רציתי לדעת אם אל פסק של EVERPOWER 500VA יחזיק לי את המחשב יחד עם המסך הרגיל 17 אינץ' AMD 3000 + 64BIT ספק כח רגיל 500VA כרטיס מסך 6600 GT

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by Jack_g,

אני מחפש מארז שלא יהיה יקר מדי עד 500 ש"ח עדיף פחות (בלי ספק) שיהיה מאוורר טוב הרבה מקומות למאווררים (עדיף 120 כי הם שקטים יותר) וכמון שיהיה נורא שקט כי נמעס כבר מהרעש הזה. תודה.

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by mardona,

שלום לכולם! יש לי כרגע HP 2210 ששירתה אותי נאמנה במשך שנתיים עד שהיא פתאום התקלקלה..משהו מוזר ביותר לתקן אותה אצל החברה זה 250 שקל ולכן אמא שלי שוקלת לקנות מדפסת משולבת חדשה... עד עכשיו תמיד קנינו HP ואת האמת היא באמת חברה איכותית ואני ממש מבסוט מהמוצרים שלה. היות ואני לא מבין ממש בתחום אני יתן למומחים כאן לעזור לי אני רוצה מדפסת משולבת הצריכה לכלול צילום, פקס, סריקה שולחנית והדפסה. הסכום שלי הוא בסביבות ה 1000 ואם אני יראה לנכון אני גם יכול לעלות את התקציב אבל לא לחרוג יותר מדי אני מתלבט בין מדפסת לייזר ומדפסת הזרקת דיו אם אפשר לדעת מה עדיף מדפת לייזר או הזרקת דיו תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. 1. יש דרך לזהות את דגם הכרטיס מסך/קול ללא התקנתם על מחשב? 2. אפשר להתקין חלקים שהיו מותקנים על מחשב פנטיום 3 למחשב פנטיום 4?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by yaloner,

כבר שנתיים וחצי יש לי UPS של ADVICE, עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה. היום בבוקר הייתה פתאום הפסקת חשמל, ה-UPS עשה איזה ציפצופון ונכבה יחד עם המחשב והמסך. אחרי שהחשמל חזר ואני קצת נרגעתי מהעצבים, התקשרתי לשירות של ADVICE ושם אמרו לי לפי תאור התקלה שכנראה הלך המצבר ושבגלל שעבר זמן האחריות (שנתיים) אני צריך להגיע לראש-העין ולשם 280 ש"ח על התיקון (מחיר מבצע הם קוראים לזה). בקיצור, במחיר כזה אני לא מתקן אלא קונה חדש. ולא קונה ADVICE. ראיתי בזאפ UPS נחמד וזול (שעולה כמו התיקון): http://zap.co.il/model.asp?model_id=360426 של Eitan Engineering, מישהו מכיר אותם ? אפילו אתר שלהם לא מצאתי... אשמח לקבל המלצות בכל מקרה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ilaysk,

הוא בדיוק כמו UPS רק אחרי הפסקת חשמל לא מחזיק את המחשב נכון? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  12. טוב לאחר חיפושים חמארז םול טאוור יד שנייה ברשת החלטתי לקנות מארז חדש. חשוב לציין שהמארז למודינג, אז בלי רצוי בלי חלון, גבוהה ככל הניתן, ובלי קימורים ובלאגנים.. ישר. תקציב? כמה שפחות גם ככה יהיה לי השקעה רצינית במוד... אבל זה גם תלוי במארז.. אם אני מקבל גם מארז איכותי + מאווררים טובים או לא יודע מה.. נגיד עד 500.. מספיק? ... מקווה.. :-\ הייתי שמח ליותר מ-4 מיפרצים 5.25 אבל לא הכי קריטי... ספק לא צריך אבל אם יהיה משהו טוב בלי קשר, לא מפריע ;D משקל - לא חשוב מצידי 100 קילו... תודה.

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by shlomibandit,

יש לחבר שלי בעיה בusb אז הוא אמר לי לכתוב את ההודעה הזאת אם למשהו יש פתרון לבעיה שיגיד כי הוא מתחרפן.. תודה לעוזרים.. הUSB שלי קרס ואין לי מושג איך פתאום העכבר הפסיק לפועל וכל מה שאני מחבר אליו לא עובד (העכבר שלי מחובר לUSB) בדקתי במנהלך התקנים ורשום שמה שהכל תקין ואין שום בעיה אם החיבור ... אני לא יודע מה לעשותת אני לא יול לקנות חיבור כי זה מחובר יחד ללוח האם שלי מה אפשר לעשות תודה מאוד לעוזרים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  14. היי יש לי ספק כוח של 400W ואל פסק שמספק של 360W. השאלה שלי היא - כל עוד אין הפסקת חשמל והמחשב מקבל את החשמל מהקיר, האם האל פסק פשוט נותן לחשמל הרגיל לזרום והמחשב מקבל 400W? או שגם במצב זה המחשב יקבל 360W? תודה

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by Th3W4ve,

עד חמש מאות שקל, חשוב לי שיהיה מבודד אקוסטית, עם ציפוי פנימי למניעת רעש ובידוד גומי לתושבות של הכוננים הקשיחים, רצוי גדול שיהיה מקום לארבע כוננים קשיחים. הספק לא חשוב לי.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by PSben,

היי חברה, תעזרו לי בבקשה לבחור מארז. הקריטריונים החשובים לי: קריטריון ראשון: קירור. המחשב מיועד למשחקים, לכן דרושה תנועת אוויר טובה במארז. ל-sunbeam אפשר לאוורר מאוורר אחד של 120 ועוד 3 של 80 (אחד למעלה! לאיפה שהחום אוהב לעלות!). ל-thermal יש שני 120 מקדימה ומאחורה ועוד אחד של 90 בצד (האם נותן קירור יותר טוב מה-sunbeam?) קריטריון שני: המחיר. sunbeam transformer עולה 400 ש"ח. thrmaltake soprano עולה 480 ש"ח ה-thrmaltake עולה 80 ש"ח יותר. האם מצדיק את המחיר? קריטריון שלישי: מודולריות, screwfree. כמה שיותר מודולריות, כמה שפחות ברגים, ככה יותר טוב. קריטריון רביעי: יופי. יופי זה יותר עניין של טעם, אבל אולי בכל זאת, מה דעתכם? הנה לינק ל-thermaltake: http://www.thermaltake.com/…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by uriya,

שלום לכולם\כולן מה ההבדל בין מקינטוש לבין פי.סי רגיל (אני יודע שיש חכמים שיגידו לי google) אבל אני מעוניין בתשובה עיניינית ומוגדרת ממש, לא סתם הפניה לכל מיני אתרים, אלא בעברית פשוטה וברורה.......... תודה לכל העוזרים\עוזרות.........

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  18. Started by DS,

אז ככה קניתי הגה שקוראים לו Fly Eagle אשר בא בחיבור USB למחשב(הוא הגה מירוצים). בכל אופן שמתי אותו בארון ולאחר חודש חודשיים הוא לא עובד! הוא מראה POWER אבל הWindows לא מוצא את ההתקן וניסיתי להתקין דרייבר וכאלה ואני לא מבין. פעם קודמת הוא עבד ועכשיו לא. אה ותגידו אם נשבר פין באחד החיבורים של ההילוכים להגה האחריות תתקן זאת? נשארה לי שנה לאחריות אגב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. שלום אני חושב על לרכוש את המארז הזה, THERMALTAKE SOPRANO מבחינת מארז הוא דיי טוב ומאוורר, אבל אני מודאג לגבי הספק, האם הספק TERMANTAKE שבא איתו 400W, הוא מספיק חזק בשביל להחזיק גם מערכות כבדות? כרגע נשרף לי הזלמן 400W שטוען להיות בין הטובים בעולם, אז חשבתי, הזלמן עלה לי 600 ש"ח (ספק בלבד), אני יכול ב 750 ש"ח לקנות SOPRANO עם ספק 400W אמיתי של טרמלטייק. מה דעתכם? כי כרגע יש לי מארז סימבאדה 805 אבל קצת חם בפנים. אין לי כסף לקנות מארז בנפרד ולהשאיר את הזלמן. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  20. אהלן, יום חמישי שעבר שכחתי את המטען של הנייד באונ' למחרת הוא כבר לא היה שם עכשיו אני תקוע בלי מטען לנייד LG ls55 מה שדי משבית אותו יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות יד שניה/מוזל/חלופה??? או שהוא הצליח להכין תחלופה ועובד איתה? המחיר הרשמי הוא 370 ש"ח וזה עוד לפני משלוח אז ככה שאני נדפקתי רציני אשמח לתגובה ביי עדיאל

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Drek Boy,

שלום אני לא יודע אם זה המקום אבל לא מצאתי מקום טוב יותר לכך אני צריך המלצה למארז מידיטאוור או יותר גדול אם יש לתקציב שלי התקציב שלי הוא עד 450-500 שקל אני מחפש מארז לא יפה או משהו כזה עם מודינג וכל מיני דברים לא יעילים אני מחפש מארז מושקע מבחינה טכנית עם אוורור טוב!!! אם אפשר שקט נוח לשימוש ואני צריך שיבוא איתו ספק 400 וואט אם אפשר כאילו צריך. תודה מראש על העזרה שלכם!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by A1eX,

ערב טוב. בימים האחרונים שיש לציין מאוד קרים, הספק שלי (ג'נרי 300W) עם כל הדלקת מחשב עושה רעש של מזגן עובד, ואחרי כ10-15 דק' מפסיק. מה עליי לעשות בנידון? האם זה תקין? מה שכן המאוורר שבספק עובד בצורה תקינה הכוונה מוציא אויר ללא בעיות. האם הלך הספק? או שאיך שיתחילו ימים יותר חמים הבעיה תיפתר?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  23. Started by ilaysk,

יש לי ספק גנרי לוח אסוס מחשב מבוסס אינטל ו 7800 GTX את הספק אני הולך להחליף ויש לי כמה שאלות: התוצאה שלי ב 3D MARK מאוד נמוכה 7100 חשבתי שזה ביגלל הספק אבל המחשב לא אומר שאן לכרטיס מספיק מטח אז השאלה העם החנות שינתה משהוא בחיבורים או בביוס? ועם כן, אז בספק החדש זה יפתר מאצמו או שאצטרך לשנות משהוא? עם בספק החדש באים שתי חיבורי SATA לא משנה איזה מהם אני אחבר? ( יש לי שתי דיסקים קשיחים ורק אחד מחובר עם SATA) העם לאחר התקנת הספק החדש יהיה צורך לשנות משהוא? (ביוס חיבורים הגדרות?) העם התוצאה הנמוכה נובעת מזה שיש לי INTEL? העם יש סכנה בתהליך החלפת הספק? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  24. מה ההבדלים בין j stik לבין t stik של ultimarc מה המושג spring pressure אומר?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by klayman,

למרות שאני חושב שהוא הלך פייפן..ננסה. ה UPS פשוט הספיק לעבוד, כשהפעלתי אותו מחדש, הוא נתן ציפצוף ארוך והדליק את הנורה של המצבר באופן קבוע, לאחר מכן הפסיק לעבוד. אפשר לעשות משהו במצב כזה ?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים