ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
חשיבות: 1. אמינות. 2. דריברים נורמלים שלא דופקים את העסק ומעמיסים על המחשב. נקודות בונוס: פידר דו כיווני ואלחוטית. מומלץ גם: ושלא תבזבז יותר מדי דיו ולא מסורבלת לתפעול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סורק כמה שיותר זול, היעוד היחידי שלו יהיה לסרוק מסמכים כגון תעודת זהות, עמודים של סיפרי לימוד וחשבונות. הסורק הולך לשמש בעיקר לגיבוי של מסמכים. אני מחפש משהוא זול(אני לא דורש ממנו את היכולת לסרוק תמנות בפירוט רב) אבל שיהיה אמין ועדיף שיהיה של חברה ידועה, כמו כן אני רוצה שהוא יתמוך בOCR בעברית. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
המעבד 930d צורך כמעט 300 וואטטטטט איך זה יכול להיות??? זה ממש מטורף זה נראה לכם אמיתי?????? http://www.tomshardware.com/2006/05/10/dual_41_ghz_cores/page15.html אומנם במאמץ אבל עדיין הגינוי?..
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
http://www.goldengate.net/~dlpeters/IBMSucks/index.html וזה רק כדי להזהיר כל בן-אדם עם הכונן הזה, ישחק בחשבון שצריך לגבות כל שביב מידע אפשרי מהכוננים האלה, כי פשוט אסור לסמוך עליהם.
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כותרת אני חשבתי על ה G15 של לוגיטיק אבל אין בה קיצורים כמו "מחשב שלי" ו"דף הבית" וכאלה וגם אין עברית (מאיפה אני יכול להשיג מדבקות עברית ???) תודה
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת 4 ב-1. עדיפות ללייזר. תודה
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לנו מדפסת Lexmark X5495 ואני רוצה לחבר אותה לרשת ולתקוע אותה בחור ולא לידי האם זה אפשרי... כי אני לא ראיתי אצלה מקום לחיבור או שיש איזה כונברטר מ-USB לרשת...?
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב נייח עם הנתונים הבאים: 1. שיהיו כמובן נוחים ללחיצה. 2. במקלדת - שיהיו מקשי מולטימדיה. בעכבר - גלגלת לפחות ללמעלה וללמטה. 3. חסכוניים בסוללה!! אני עכשיו עם עכבר שכל חודש מחליף לו סוללה. 4. שהעכבר והמקלדת יהיו בעלי אותו גודל של סוללה. 4. עדיפות לחיבור נאנו למחשב. לא בגודל של USB. בנוסף, מחפש רמקולים איכותיים למחשב עד 250 ש"ח - עדיפות לחסוך כמה שיותר. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
* 3.3V @ 28A+ * 5V @ 40A+ * 12V @ 18A+ * 5V @ 1A- * 12V @ 1A- * 5VSB @ 3A+ האם זה נחשב ספק כח איכותי?, מישהו יכול להסביר לי את המספרים ואיזה מתח אופטימלי צריך להיות
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מחפש כבל מומלץ?אני יודע שיש גם ב 300 שח.הטלויזיה היא סמסונג a 450 32 אינטש האם אפשר ללכת על כבל פשוט? 3 מטר עולה 70 שח מחיר סביר?או ישד משהו אחר מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הספק אמור להחזיק E6300, 7600GS, לא מתכנן OC עתידי, ייתכן שדרוג ל-Quad Core. מעיון בפורום נראה כי ממליצים על FSP. 1. האם 400W יספיקו לי? 2. האם זהו ספק שקט? 3. מה ההבדל בין PA, 60GN, 60THA, ו-PAF? 4. האם יש לכם המלצה אחרת בתקציב הנ"ל? בתודה.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ה officejet 4500 שלי מסרבת להדפיס כל מסמך מלבד דף בדיקה ישירות מהדריבר של HP. כל מסמך מכל תוכנה אחרת לא נשלח לspooler ונמחק ממנו אחרי שנייה, בלי להיות מודפס. ניסיתי למחוק את הדריבר ולהתקין מחדש, להריץ את הtroubleshoot של מייקרוסופט, הדוקטור של HP, שום דבר לא עזר. הסורק במדפסת דווקא עובד טוב. אשמח לעזרה ???
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
היי, אני מחפש את המקלדת הסקסית הזאת http://www.enermax.com.tw/english/product_peripherals_detail.asp?PrID=84 מאיפה משיגים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מדובר במכשיר לשימוש כGPS...הנה לינק למכשיר המדובר איך הוא מבחינת אמינות? שימוש? אשמח לקבל את כל הדעות שיש לכם\לכן עליו, מה טווח המחירים שבו הוא נמכר? תודה רבה....ערן.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר של לוג'יטק. פחות משנה לי אם הם אלחוטיים או לא. בקשר לעכבר חשבתי על הMX510/518 ורציתי לשאול אם ההבדל בינהם הוא רק ברזולוצייה של הזריקה והרוחב פס (הדיוק, בקיצור), ואם כן, אם זה באמת משנה. בקשר למקלדת, הסתכלתי באתר של לוג'יטק, ויש שם גם טבלה של השוואה בין המקלדות, אבל בגדול, לא הבנתי את ההבדלים. לי זה נראה כאילו רק הכפתורים של המולטימדיה מסודרים במקומות שונים (לי רק חשוב שתהיה שליטה על הווליום ויהיו כפתורים של פליי פאוס וכו', לא יותר מזה), אז מה בעצם אני מפסיד אם אני קונה מקלדת זולה? איזה פיצ'רים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
כרגע יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט, שעובד טוב אבל אני רוצה יותר: אני מתלבט בין 2: - Intellimouse Explore Microsoft - http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=12003&Cat2Cat1ID=5198&Cat2ID=0&aff=zap -MX500 המטרות שלי: -עריכת וידאו, גרפיקה,גלישה. -אני צריך את הכפתורים "קדימה" "אחורה", כפתורים הניתנים לתכנות-יהיו טובים. אני לא צריך אלחוטי ואני לא משחק. היד שלי בגודל ממוצע. מה ההבדלים בין ה 2? מה עדיף לי? תודה
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות גיים פאד כאמור ומחפש המלצות לאחד,אז זרקו כמה, שמתי עין על הCordless Rumblepad II Logitech http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה דעתכם אליו בפרט? באופן כללי מה עדיף לקנות אלחוטי או עם חוט מחבר? הדרייברים של השלט תומכים בוינדוס 7 ? גיים פאד תומכים בכל המשחקים? (אפילו סטייל דיאבלו?)
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
כשהפעלתי את העדכון האוטומטי של הXP אחד העדכונים היה לכרטיס מסך - 2.3.1.2 ואכן תחת הממשק של הדרייבר שהיה 2.3.1.1 אכן מצויין שהדרייבר הוא 2.3.1.2 ! (כנראה 2.3.1.1 WHQL)
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה למחשב של Logitech And MOMO והמקום היחיד שמצאתי בינתיים זה פאנדס והם אמרו שהם כבר לא מייבאים אותו לארץ אז רציתי לשאול אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו... תודה כפרה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קנית תעכבר g5 פשוט תענוג. הוא עובד נפלא ונח לשימוש.
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם LG. בד"כ, המחשב פועל כשהוא מחובר לשקע חשמלי. שאלתי היא: האם מוטב במצב כזה להוציא את הסוללה מן המחשב כדי למנוע מצב שבו היא מתמלאת ומתרוקנת לסירוגין וע"י כך להגדיל את הבלאי שלה, או שמוטב להשאיר אותה במחשב? (למשל, כדאי לאפשר אספקת חשמל גם בזמן נפילת מתח). בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן יכול למצוא את Xerox phaser 3428N במחיר הזול ? אודה לכם אם תפנו אותי ללינוקים של חנויות תודה !
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
^^^^^^ מה ההיתרונות של חוטי לאומת אלחוטי בגיימינג כי ממש חשוב לי האלחוטיות אני אוהב לשכב במיתה ובאותו זמן להתעסק במחשב שתהיה קליטה של לפחות 4 מטרים נ.ב הלוגיטק G7 לא טוב בשבילי כי צריך להחליף סוללות הרבה ואני בחור די עצלן
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, אני לפני קניית מחשב חדש. האם שווה לחכות עד סוף החודש לפני הקנייה, לכניסה של הבלו-טות'? האם תהיה לכך משמעות? האם בכלל כדאי לקנות עכבר, מקלדת, מסך וכו' מתקשרים בבלו-טות'? האם בכלל יהיו מוצרים בעלות שווה עד סוף השנה? אשמח לתשובות / להפניה לת'רד. תודה
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר למשחקים בעיקר עד 300 שקל חשבתי על הG5, לפי הביקרות באתר הוא נישמע מצוין. וskypc ראיתי שהם מוכרים את הG5 בעיצור החדש יש הבדל באחיזה? הוא שזה רק שהוסיפו עוד כפתור לקדימה ואחורה בדפדפן(לפי התמונות) ואת הצבע שלו.... http://skypc.co.il/pl_product~910-000094~19~0.htm ויש המלצות אחרות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-