ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חברה אני צריך שתעזרו לי קניתי כרטיס מסך ולא קיבלתי תקבל של ה 6 pin אז נדפקתי עכשיו אני צריך ספק שאני מקבל איתו תכבל הזה מישהו יכול להמליץ לי משהו לא יותר מדי כסף הכי קצת שאפשר אבל אפשר קצת גבוהה לא מעלה 600 שקל אבל לנסות באמת כמה שפחות תודה מראש תודה רבה !! סליחה אם עשיתי טעות בפורום או משהו!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים... יש לאחי יומולדת, ואני רוצה המלצות מה לקנות לו (למחשב) בין 200 - 300 ₪ גג (עדיף עד 270 + - אבל אם יש משהו טוב אני אשמח גם ב - 300) ושלא יהיה מנורות או דברים כאלה שדורשים חיתוכים, הדבקות וכו'... מההרררררררר !!!!! **עריכה** עדיף באזור ראשון לציון / המרכז (ת"א מקסימום)
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
טוב בהתחלה רציתי ללכת על המארז של sunbeam - samurai , לקנות דרך האינטרנט שזה כולל משלוח (ובנוסף לזכרון 512) יוצא בערך 595 ש"ח . חנות מחשבים בעיר שאני נמצא הציעה לי במחיר טוב את המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1567&products_id=9406 והוא מוסיף לי איתו 3 מאוררים + ספק כח חזק. (ובהתחשב בעובדה שהמארז של sunbeam עולה 230 והוא בלי ספק כח , כנראה) וס"הכ זה יוצא לי (עם הזכרון מאותו סוג) 600 ש"ח. מה כדאי לעשות?
-
- 13 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!!
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברים. הזמנתי מחשב אך לצערי הספק שהזמנתי לא קיים במלאי ואני מחפש משהו באותו סדר גודל של מחיר / איכות. הספק שקניתי ואינו במלאי : אשמח לקבל הצעה לספק חילופי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
אני צריך ספק שיחזיק מפרט של 7800GT וVENICE 3200+ בתקציב תקציבי ביותר.
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני בונה למישהוא את המחשב הבא מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Sempron 2800+ (S-754) 1 480 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK כמות מחיר סה"כ K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 1 420 420 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB 400MHz V-DATA CL2.5 2 265 530 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 335 335 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 1 240 240 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans כמות מחיר סה"כ Arctic Silver 5 1 40 40 Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1 1 290 290 עכברים? כמות מחיר סה"כ Aopen Optical + roll 1 35 35 סה"כ 2370 ורציתי לשאול אם ספק גנרי יספיק להחזיק א…
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה active pfc כמובן 3800 duel core amd dfi lp ultra d 1xraptor 1x 250gb hard drive evga 7800gtx 256mb בתודה מראש התקציב:400 שח
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכם. הזמנתי לאחי ליומולדת את המארז הנ"ל (בשחור ), ואני רוצה לדעת 1) איך הספק שלו?!? (500W, המארז מקורי של איי טופ...) 2) האם מישהו יודע אם הוא בטוח מגיע עם מאוורר 120 מאחורה?? בצד אני בטוח שכן, ומקדימה גם אחד נכון?!? 3) האם איי טופ היא החבקה המקורית שייצרה את ה -xblade?!? או שהיא גם חיקוי של מארז אחר?? 4) איך החברה הזאת בכלל?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
איזה מארז הכי כדאי לקנות ב350 שקל? לא שקל יותר PPL, אל תשאלו אפילו.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מחשב לעריכת וידאו + usb and fire wire מקדימה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום המתאים ונעבור לשאלה שלי , כמה עולה מתאם של שלט PS למחשב? מישהו יכול להביא לי לינק לאתר כלשהו שבו אפשר לקנות את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מדפסת הזרקת דיו חדשה, כששתי התכונות העיקריות החשובות לי הן: הדפסה על תקליטורים, חסכון מירבי בדיו. צמצמתי את האפשרויות לשתיים, כששתיהן של Canon. האחת היא הPIXMA IP300 והשנייה היא הPIXMA IP4200 החדשה. הייתי שמח אם מישהו שמבין בנושא היה חווה דעתו בקשר לשתי המדפסות, משום שהפרש המחירים בינהן נמוך. מה שכן בעוד שאני יודע על הIP3000 שהדיו שלה זול בצורה מדהימה, על הIP4200 לא מצאתי אפילו מחסנית מקורית/תואמת... תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו דומה לזה?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://www.gamepyre.com/screenshot.html?a=594&p=2&i=1
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן. המדפסת שלנו, HP940 התקלקלה לא מזמן, ותיקון יכול לעלות כבר יותר ממדפסת חדשה. עכשיו, לקנות מדפסת חדשה בלבד זה כבר לא כדאי, עדיף מכשיר משולב שכולל גם מכונת צילום, סורק ופקס. ( Dahhh) ראיתי את המכשיר - LEXMARK X6150 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=25950&ref=12#description שקיבל המון ביקורות מצוינות גם בזאפ ואתרים אחרים. ונראה מצוין. עולה סה"כ 700 ש"ח. מה שטוב בו שלא חובה לחבר אותו למחשב על מנת לשלוח פקס. כל האחרים שראיתי בזאפ או יקרים יותר או מאיזה חברות לא ידועות. האם הוא כדאי?? מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה יותר עד 800 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה האיזור המתאים לשאלות שלי. אני כרגע בודק מצלמת אינטרנט מדגם Logitech QuickCam IM והיא מחוברת כרגע ללאפטופ P4 Mobile 1.8Mhz היא בעלת רזולוציה של 640X480 ו 30FPS. שמתי לב לתופעות הבאות: ישנה השהיה מסוימת (קטנה, הרבה פחות משניה, אני לא יכול לומר כמה אבל זה מורגש). בין תנועות שמבצעים למראה במסך בשימוש בתוכנת Capture שלוגיטק מספקת. התמונה ניראית הפוכה, תמונת ראי, כלומר צד שמאל נראה ימין ולהיפך אני יודע שזו לא המצלמה הכי טובה בעולם אבל רציתי לדעת אם ככה זה נורמאלי? אין לי שום בעיה עם איכות התמונה ואופציות מיוחדות שכלולות במצלמות יקרות. המטרה העיקרית שלה זה באמת IM וגם משחק מחשב בעזרת מצלמה Camgo. האם היא תתאים למשחק עם כוונים הפוכים והשהיה קטנה? …
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
את המחשב אפשר לראות בחתימה או בצירוף המפרט. אמרו לי שאני צריך אל פסק של 700VA או 750VA, אבל אתם יודעים איך זה, אני לא ארוץ לקנות כזה רק כי בנאדם אחד המליץ לי... הייתי מעוניין לדעת איך הוא הגיע לזה שאני צריך 700VA ? יש לי מסך 19, ואני רואה שבמפרטי אל פסק שונים רשום "תמיכה במסך 17" וכו'... מה זה קשור ? כמה מוצרי אלקטרוניקה אני יוכל לחבר בנוסף ? בקיצור אני לא מבין כלום בעניין. כל מה שאני יודע זה שהמתח לא ממש יציב אצלי - כל פעם שמשהו מדליק\מכבה את האור במס' נקודות מחוץ לחדרי אני מקבל קפיצות\"תיקים" ברמקולים. אני חייב לציין שאני מרגיש בזה מאז שהתקנתי את כרטיס הקול החדש Creative X-FI XtremeMusic. כנראה שהוא רגיש לקפיצות מתח. האם כדאי להסתפק ב"מייצב מתח" במקום אל פסק ? ה…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש בKSP וקניתי איתו מארז פשוט ?4JA-213 ATX MIDI 350W True Watts השאלה היא האם זה מספיק חזק למחשב או שצריך לשדרג ספק מערכת המחשב היא : מעבד (ATHLON +3200(S-939 לוח אם 9-Gigabyte K8NF זיכרון 512MB 400 MHZ CL 2 מתכנן להוסיף ל1G הרדיסק 120 GB כרטיס מסך pci e x600 pro 128 MB צורב כרטיס קול של creative AUDGIY בנוסף הוספתי למארז שני מאווררים 80MM תודה מראש!!!!
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה? http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=810&pageID=1627 מה REVIEW אני מבין שהוא מאוד שקט ואיכותי תהיתי אם למישהו יש אותו או שלמישהו יש משהו רע לומר עליו תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי עכשיו עכבר של VIEWSONIC פשוט. אם אני יחליף לעכבר MX 510 אני ירגיש שיפור גדול בדיוק? העכבר שווה 200 ש"ח?
-
- 10 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://raidmax.com/product.php?pid=43 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4227 הוא נראה יפה אבל איך הוא באיכות? וכמה אני יקבל זיכוי על הספק?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד ASUS MyPal A636 עם מעבד במהירות של 400MHz ומערכת הפעלה Windows Monile 2005. אני מעוניין לרכוש עבור המכשיר כרטיס זיכרון SD בנפח של לפחות 1GB. שמתי לב שכרטיסי הזיכרון מסוג SD מהדור השני מאפשרים מהירות כתיבה של 9MB/s ומהירות קריאה של 10MB/s, ואילו כרטיסי הזיכרון מסוג SD החדשים מהדור השלישי מאפשרים מהירות כתיבה וקריאה של 20MB/s. השאלה שלי היא האם ההבדל במהירות משמעותי ומורגש (שווה את תוספת המחיר) במחשב כף יד מהסוג שברשותי בהפעלת אפליקציות שמותקנות על הכרטיס זיכרון, ו/או בניגון של קבצי MP3 וקבצי וידאו. ניתן להשיג בארץ כרטיסי זיכרון SD מהדור השלישי בנפח של 1GB (אני מעוניין בכרטיסים של SanDisk עם אחריות לכל החיים של היבואן הרשמי "דלתא פילם"). אבל, לא מצאתי כרטיס…
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אני מעוניין בציוד היקפי למחשב כף יד Asus MyPal A636. בתור התחלה, אני מחפש מגן מסך איכותי שמותאם לדגם הזה, ונרתיק איכותי מעור שמאפשר להשתמש במחשב כף יד כאשר הוא נתון בתוך הנרתיק (פתיחה כמו ארנק, בערך), ותואם לדגם הזה (רצוי שניתן יהיה לטעון את המכשיר ולפתוח את אנטנת ה-GPS מבלי להוציא את המכשיר מהנרתיק). בנוסף לכך, אני מעוניין גם בעט סטילוס איכותית שמשמשת גם כעט רגילה. אני צריך שבנרתיק יהיה מקום ייעודי עבור עט מעין זו, אבל שהוא לא יהיה גדול מדי, כך שהוא יכנס בקלות לכיס מבלי להכביד. אשמח לקבל הפניות לציוד היקפי נוסף עבור המחשב כף יד הזה מאנשים שמשתמשים במחשב כף יד מסוג זה, ומוצאים את הציוד ההיקפי שברשותם נוח לשימוש ועשוי לעזור לאנשים אחרים. כמו-כן, אשמח לקבל גם שמות של חנויות…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-