עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Aviko,

הכי נוחים שיש למטרות גיימינג אינטרנט וקשקושים... פיצ'רים לא יזיקו לינקים כמובן רק מהארץ! תודה

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  2. Started by yanivu,

אני על סף רכישת מדפסת חדשה לשנה החדשה. אני מתלבט בין 2 דגמים: Samsung 4828FN או HP M2727NF הראשונה דגם ממש חדש ומגיעה עם טונר של 2000 דף מתוך 5000. מחיר מדפסת: 1700 שח. השנייה דגם ישן יחסית מגיעה עם טונר מלא של 3000 דף. ניתן להרחיב אחריות ל 3 שנים באתר הלקוח בתוספת של 460 ש"ח. מחיר מדפסת: 1350 שח. הכי חשוב לי DUPLEX וכרטיס רשת מובנה. מיועדת בעיקר להדפסה ואחרי זה סריקה בשחור לבן. מה אתם אומרים? תודה!

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  3. Started by q1234,

אני מחפש מדפסת חדשה , התקציב הוא 600 ש"ח . לא משנה לי אם היא לייזר או לא , לא משנה צבעונית או לא , העיקר שלא תעשה בעיות , זה הכי חשוב . חשבתי על ה-hp laserjet 1010 וגם על זאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=58_584_73_478&products_id=8382 איזה תהיה טובה ואמינה יותר ? תודה .

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by itay.h.,

??? : אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לשתף את המחשב הישן עם החדש איזה כרטיס רשת במחיר נורמלי כדי לי לקנות?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  5. Started by gchw,

מה אתם אומרים על האיכות שלהן? אני מדבר על מדפסת ביתית פשוטה. זה נכון שהם מייצרים את המדפסות של זירוקס? ועוד שאלה: האם הדרייבר שלהם תומך בדופלקס ידני בעברית? (בהדפסה שלא מוורד)

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  6. XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  7. Started by eladsh,

אממ אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר (לא מפריע לי אם זה סט או בנפרד) חוטי בלבד! אבל אני רוצה מקלדת בסגנון הזה: ועכבר: חוטי בלבד! עם שני הלחצנים באלו בצד שמעבירים קדימה ואחורה באינטרנט ובתיקיות... ושיהיה אופטי תודה אלעד

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  8. Started by Gohan,

http://www.gtek.net/index.php?mode=item&id=506 COOL

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  9. שיתפוס למרחק של כ7-8 מטר ויעבור בין קירות. יש דבר כזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  10. אני מרכיב ברגע זה תוכנית למחשב (אני רק מקווה שאני באמת אקנה אותו כי זה תלוי בהורים שלי...) 1) בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך בשביל לראות סרט DVD במחשב? אני זוכר בערפול משהו עם מפנעח... 2) לפנטיום 4 צריך מארז מיוחד, אבל לAMD לא, נכון? 3) אפשר להשתמש בATX שהוא "מיוחד לP4" גם לAMD? ו... זהו... ד.א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי את הנושאים האלה אז אל תגידו לי תחפש, אולי חיפשתי מילים לא נכונות אבל לא ציפיתם שאני אעבור על כל דיון שרשום בו "מארז" נכון?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  11. עד 2500 שח בערך. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by ArZi17,

שלום, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני צריך שחיי הסוללה יהיו ארוכים, שהמקלדת תהיה שקטה, שהעכבר יעבוד על כל סוגי המשטחים ושיהיה נוח, שהעכבר לא יהיה כבד מדיי. ובכללי שתהיה קליטה טובה ולא יהיה דילאיי בגלל שזה אלחוטי. קראתי באינטרנט שהדגם mk520 של לוגיטק הוא טוב והוא עולה בסביבות 220 ש"ח. הייתי מעוניין לשמוע למה לקחת אותו ולא להתפשר על דגם כלשהו בסביבות ה100 ש"ח? מה כל כך מיוחד בו? והאם הוא באמת מומלץ, ושווה את המחיר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  13. שלום מישהו מכיר את הגויסטיק הזה ויכול לתת איזו שהיא התרשמות ממנו ? המלצות לגויסטיק אחר יתקבלו בברכה (USB בלבד) ועדיף MICROSOFT\LOGITECH וכאלה. תודה קישור

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by elad_jacoby,

יש לי שאלה... האם זה טוב? או שכדאי לקחת חוטי.... לדעתי חוטי.. תראו זה יעשה בעיות אלחוטי? זה יכול להיתקע? והאם זה נוח לשחק משחקים?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by nec5e,

מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי עבור מחושב קולנוע ביתי (משמש לכתיבת מסמכים, צפייה בטלויזיה וקצת משחקים). עד היום היה לי microsoft entertainment 7000 והייתי מאד מרוצה ממנה (טווח קליטה מדהים. אין בעיות הקלדה ואפילו אפשר לשחק איתה משחקים ברמה סבירה). העכבר התקלקל ואין אפשרות להחליף אותו (היא באחריות אבל מיקרוסופט כבר לא מייצרים אותה) אז קיבלתי זיכוי של 700 ש"ח. לכן אני מחפש סט שיש לו קליטה מאד טובה (הבנתי שסט bluetooth עדיף בגלל קליטה יותר טובה). ממה שקראתי להמון סטים יש בעיות קליטה אבל הסט Logitech Cordless Desktop MX5500 Laser USB RETIAL (שהוא יקר מאד) עומד בדרישות. קיוויתי למצוא משהו במחיר שפוי יותר. תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by hassid_hassid,

שלום. אני מחפש לקנות מדפסת. ובנתוני המדפסת במקרה הזה, קנון LBP623cdw) אני רואה: רזולוציית הדפסה: עד 600*600 dpi איכות הדפסה: עד 1200*1200 dpi זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  17. נראה שכל הספקים הקיימים התיישנו בין לילה

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by manco,

???

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  19. שלא יהיו במחירים מטורפים

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  20. היי, אני צריך לקנות מתנה לחבר שלי רמקולים פשוטים למחשב נייח בתקציב של עד 120 שקל בערך. הרמקולים מן הסתם יהיו 2.0 ולשימוש של מוזיקה בלבד. היומולדת שלו מחר ואני חייב לקנות, לכן זה ממש דחוף. אני מתלבט בין שלושה דגמים שכולם נמכרים ב-KSP כי שם אני קונה: Altec Lansing - BXR1320 - חיבור USB (מה לעזאזל? זה בסדר?) במחיר של 85 שקל. Creative SBS A60 - חיבור PL רגיל במחיר של 80 שקל. Logitech LS11 - חיבור PL רגיל במחיר של 125 שקל. מה כדאי? מישהו יודע? עבד ב-KSP פעם? נתקל בדגמים האלו? משהו...? מה כדאי לקנות? אשמח לכל עזרה!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by ehudtr,

שבוע טוב לכם.רכשתי מחשב נייד של ASUS ואני מעוניין לרכוש לו עכבר.מכיוון שאני מתכוון לעבוד הרבה עם העכבר חשבתי על עכבר עם כבל ולא אלחוטי(כדי שלא יגמר לי מהר).מה דעתכם בעניין?על איזה דגם של עכבר אתם ממליצים לי?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by yoavb,

שלום, ברשותי מחשב נייד מדגם LG. בד"כ, המחשב פועל כשהוא מחובר לשקע חשמלי. שאלתי היא: האם מוטב במצב כזה להוציא את הסוללה מן המחשב כדי למנוע מצב שבו היא מתמלאת ומתרוקנת לסירוגין וע"י כך להגדיל את הבלאי שלה, או שמוטב להשאיר אותה במחשב? (למשל, כדאי לאפשר אספקת חשמל גם בזמן נפילת מתח). בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  23. מחיר המקלדות שאני אפרסם כאן נע בין 300$ לבין (כן, כן ) 4500$ למי שמעוניין וקורא רוסית, הנה המקור : http://www.cyberstyle.ru/publications/view/186 שם של כל קובץ זהו מחיר המקלדת בדולרים. [br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה 13:44:46 ושני אחרונים, והמיוחדים לדעתי אלה.המיוחד בראשון - כל הכפתורים הם מסכים קטנים ומחירה 1490$ מה מיוחד בשני, חוץ מהמחיר של 4400$ ? OK, תחזיקו טוב : זה שמה : Happy Hacking Keyboard Professional HP Japan וככה עושים אותה : מכסים אותה בלקה בשם Urushi, בעזרת מברשת העשויה משערות של בטולה, ואחרי זה מכסים את העניין בפודרה מוזהבת. PS סליחה על הקפצות, פשוט אי אפשר לפרסם בו-זמנית יותר מ 4 תמונות יחד. תודה על ההבנה. [br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה …

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by bay,

^^^^^^ מה ההיתרונות של חוטי לאומת אלחוטי בגיימינג כי ממש חשוב לי האלחוטיות אני אוהב לשכב במיתה ובאותו זמן להתעסק במחשב שתהיה קליטה של לפחות 4 מטרים נ.ב הלוגיטק G7 לא טוב בשבילי כי צריך להחליף סוללות הרבה ואני בחור די עצלן

25. Started by סקיווקר,

ממה שבדקתי אלה די האופציות היחידות הטובות והזולות ללייזר מתגובות של אנשים הבנתי שהHP קצת יותר זריזה וטובה בתגובה לHP מצאתי שיש גם טונר חלופי כי המקורי מעט יקר מהXEROX. קיצר מה אתם אומרים תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.