עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gchw,

מה אתם אומרים על האיכות שלהן? אני מדבר על מדפסת ביתית פשוטה. זה נכון שהם מייצרים את המדפסות של זירוקס? ועוד שאלה: האם הדרייבר שלהם תומך בדופלקס ידני בעברית? (בהדפסה שלא מוורד)

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by bennnn,

מחפש כבל מומלץ?אני יודע שיש גם ב 300 שח.הטלויזיה היא סמסונג a 450 32 אינטש האם אפשר ללכת על כבל פשוט? 3 מטר עולה 70 שח מחיר סביר?או ישד משהו אחר מומלץ?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  3. קניתי G9X שבוע שעבר .... הוא לא מחליף פרופילים... גם כשאני מגדיר בדרייבר ישום מסוים הוא לא מתחלף...וגם לא מהדרייבר עצמו... ועוד שאלה על הדרך: אולי שאלו הרבה אבל איזה משטח לקנות לא מעל 70-80ש"ח...[חשוב שהוא יהיה גדול יחסית...] תודה...

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by Abyss,

היי . למי שיש את העכבר או יודע , יש דרך לשנות את ה- dpi למספר שאני רוצה או שיש רק 4 רמות קבועות ? אני רוצה לשנות ל- 1800 וכשאני מנסה לעשות את זה דרך התוכנה של הדרייבר ומאשר הוא לא עושה שום דבר (אני לוחץ enter על ה- dpi החדש). אני לא יודע אם אין כזאת אופציה בעכבר (קראתי שיש) או שאצלי יש בעיה. מישהו יודע איך לשנות ? יש לי ווינדוס 7.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by ran500,

רכשתי את המצלמה הזאת: מצלמת רשת USB למחשב WEBCAM HD כולל מיקרופון מובנה ותאורת לד האיכות גרועה ובנוסף נראה שיש זום כשמשתמשים בה רואים ממש רק את הפנים גם כשמרחיק רואים קרוב יש איזה הגדרה לסדר שיראו מרחוק יותר? במידה ולא איזה מצלמת אינטרנט הכי בסיסית אתם ממליצים לרכוש? לשימוש בזום בלבד שיראו באיכות טובה ולא יראה קרוב תודה

6. Started by wombat,

שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  7. אפשר המלצות למוצרים שיתאימו לזה מ-ebay כי יש לי הרגשה שבארץ דברים כאלו לא זולים. אנחנו צריכות לחבר מחשב אחד עם שני מסכים זהים כאמור תודה לעוזרים

8. Started by Ooza,

זה החלקים הבטוחים שהיו לי במחשב החדש: AMD ATHLON XP 1800Plus + FAN Maxtor 60GB 7200RPM Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Audigy Live 5.1 sound card ASUS CD X 52 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 אני צריך המלצה על לוח אם,זכרונות,ומארז טוב עם מאוררים. על איזה לוח אם אתם ממליצים למפרט: Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD ASUS A7V266 DDR for AMD SOCKET A על איזה זיכרון אתם ממליצים: Micron 256MB PC266 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB Kingstone 256 266mhz על איזה מארז אתם ממליצים: TASK CASE - 3003G הוא טוב? אני לא מתכון לעשות שום OC הוא לשנות יותר מידי, אני צריך חלקים טובים ואמינים.

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by hagay,

יש לי מחשב פנטיום 4 1700 לוח אם asus p4t-e 256 זיכרון rdram וספק כוח של 230W ושמעתי ברחבי הפורם שספק שהוא פחות מ 300W הוא גרוע וחייבים להחליף מייד.... ואני לא אדם שמתעסק באוברקלוק ויש לי אפילו רק מאוורר אחד לכל המארז. והשאלה שלי אם הספק שיש לי מספיק לי? ואם לא אז על איזה ספק ללכת?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  10. המ... זאת מסרטה דיגיטלית של JVC וממש אין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב(זה לא עם USB)... המ...מישהו יודע\עבד עם המצלמה הזאת פעם? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=jvc%5Fgrdvl45&mscssid=DH0K74H0V1GX9LELX9K4VR56G6NC7AP6

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  11. מינימום 3.3 MP אופטיקה מתחלפת טווח רגישות גבוה לאור (100-800 אסא מינימום) מהירות צילום גבוהה שינוי זמן חשיפה תודה...

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  12. אני קונה מחשב נייד פנטיום 1 אני רוצה לשדרג אותו לפנטיום 3/2 עכשיו, מה אני צריך לקנות כדי לשדרג אותו? (לא טרייד אין-לשדרג) הבנתי שצריך לקנות מעבד , צריך לקנות עוד משהו?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  13. שלום מישהו מכיר את הגויסטיק הזה ויכול לתת איזו שהיא התרשמות ממנו ? המלצות לגויסטיק אחר יתקבלו בברכה (USB בלבד) ועדיף MICROSOFT\LOGITECH וכאלה. תודה קישור

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by nutty,

לפי המפרט מחשב הנוכחי שלי ניתן לראות שיש לי את המחשב הכמעט הכי גרוע ביחס לאנשים האחרים בפורומים פה... דרך אגב - יש לי כונן קשיח Western Digital 8.4GB ועד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות! בקיצר, האם לדעתכם כדאי לשדרג רק חלק מהמחשב - הוספת זיכרון, החלפת כרטיס מסך ואם כן לאיזה, הוספת כונן קשיח, או להחליף אותו לגמרי?!

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by Cyber M@N,

אני מעוניין לקנות זיכרון חדש{128ל-256}אבל חברים הימליצו לי לקנות DDRAM ואף פעם לא שמעתי על זה אז אני לא יודע מה לקנות... הם גם אמרו שזה יותר זול והכי טוב... ואני לא יודע מה כדאי לקנות אז אני מחכה לתגובות שישלחו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by menis,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1003085006&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by PeaS,

זה התוצאות שיצאו לי בתוכנה הTOSHIBA DVD-ROM זה הכונן תקליטורים והשני זה הצורב. מה אומר את המהירות קריאה? הפס הצוהב שהולך ישר או הפס הירוק שעולה?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by 1,

מדפסת משולבת לא באה בחשבון בגלל שיש בידי מדפסת איכותית המספקת אותנו בהחלט. מטרות הסורק הם לסרוק מסמכים ותמונות.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  19. כרגע יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט, שעובד טוב אבל אני רוצה יותר: אני מתלבט בין 2: - Intellimouse Explore Microsoft - http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=12003&Cat2Cat1ID=5198&Cat2ID=0&aff=zap -MX500 המטרות שלי: -עריכת וידאו, גרפיקה,גלישה. -אני צריך את הכפתורים "קדימה" "אחורה", כפתורים הניתנים לתכנות-יהיו טובים. אני לא צריך אלחוטי ואני לא משחק. היד שלי בגודל ממוצע. מה ההבדלים בין ה 2? מה עדיף לי? תודה

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  20. אתמול שעה בערך אחרי שסיימתי לשחק בקונטאר ואי גולש רגיל פתאום בלי שום דבר שקרה לפני העכבר הפסיק להגיב, עשיתי ריסט ולא עזר, אז הבנתי שהוא כן מגיב אבל זה רק כשלוחצים בנקודה ממש מסויימת שהיא בקצה השמאלי (זה הכפתור השמאלי) שלו ורק שם כשלוחצים זה מגיב, עכשיו כל הכפתורים האחרים שלו עובדים כרגיל, מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by Static,

אין בעיה שתפנו אותי ללינקים של מארזים גם ב 450 שח, כי אני יוריד את המחיר של הספק ואז יצא 400 תודה מראש לכל מי שעוזר

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by EliranB,

מה זה התקן הזה ? מה הוא נותן ? מה הוא עושה ? ואם יש לי לוח אם רגיל (כמו Asus P5WD2) אני יוכל לשים אותו במארז עם BTX ? כמו ה Thermaltake Kandalf עם הUpgrade Kit ל BTX

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by erez_levy,

האם עדיף לקנות את המארז הזה לבד : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W איך שהוא עם הספק כוח והכל או שאני משנה את המארז לזה: Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case ומוסיף לו ספק כוח של Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply זה משתלם יותר? השאלה אם להשאיר את הספק של המארז ולהוסיף אליו בנוסף את ה-420 או לקבל זיכוי של 50 ש"ח על הספק שבמארז ולהכניס רק את ה-420. ואם יהיה למחשב 720 וואט זה מוגזם ביותר וזה דורש הרבה יותר חשמל בעיקרון? (שאני לא אקבל פתאום חשבון חשמל בשמיים ואתפלא). ד"א המפרט הוא: AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray Albatron K8NF4X nForce 4X Socket 939 Motherboard Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory Samsung 160GB 7…

• 15 תגובות
    • 816 צפיות
  24. איזה מארז לקחת? Foxconn TLA475R No PSU http://"http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6252 170 ש"ח או Hec 6C29 No PSU http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4178 190 ש"ח אני יותר נוטה לHec , אני מציין שהספק שאני שם הוא Hec 350TRT , ושיהיה בנוסף מאוורר 80 מ"מ של TT .

• 11 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים