ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. לפני כמה ימים פתחתי דיון בשאלהאיזה עכבר ופאד לקנות... ובסוף הגעתי למסקנה שאני קונה את העכבר : Logitech® G5 Laser Mouse ו ופאד : Steelpad S&S אז עוד שאלה לי לפני שאני מזמיןץ... האם הפאד יתאים לעכבר החדש? כי הפאדים האלה יצאו לפניו ונוסו על סידרת ה- mx ...מי אמר שזה יתאים לעכבר החדש שלי בכלל?? שלא נכלל בסדרת ה- mx .. ואולי בכלל כדאי לי לקחת פאד יותר מתקדם Steelpad 4S בתוספת של 30 שקל בלבד.... אבל רשום שם על ה- 4s ככה: Does not work with Logitech Optical mice other than the MX Series ושוב שלי זה לא mx ...אוף אני שוב מבולבל מה לעשות... דרך אגב רוב הפאדים כיום לא נוסו על g5 ....מה עושים תודה מראש לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום יש מצלמת וידאו סוני (handycam dcr-hc27( אני רוצה לעביר את הקלטות למחשב דרך FIREWIRE במצלמה מזוהה הכול עובד אבל זה מעביר מטושטש מאוד ניסיתי עם WINDOWS LIVE MOVIE MARKER עם NERO ועוד כמה תוכנות שמצאתי באינטרנת והתוצאה אותה תוצאה אני צריך פיתרון כדי שזה יעביר את הקלטות באיכות סבירה ניסיתי עם שתי כרטיסים שונים windows 7 amd 3600 2gb ram 8400gs via pci firewire adapter
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את הגויסטיק הזה ויכול לתת איזו שהיא התרשמות ממנו ? המלצות לגויסטיק אחר יתקבלו בברכה (USB בלבד) ועדיף MICROSOFT\LOGITECH וכאלה. תודה קישור
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-Antec TX1050B http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 ובין ה-Centruion 5 CAC-T05-UW http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CAC-T05-UW&affiliate=zap אם אני קונה את הסנטוריאון אני יקנה איתו את הספק שבא אם המארז של Antec, שבמחיר יצא לי 850(A) נגד 900(CC) ספק+מארז ההטלבטות היא שה-TX הוא בקטגורית גודל שרת, שזה נראה לי Full Tower וה-Centruion הוא בינוני אבל יש בוא עוד מאוור 1, גם קראתי מכל מיני ביקורות שאנשים יותר מרוצים מה-centurion מה אתם הייתם בוחרים? תודה
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום סורק פקס ותמיכה בWIFI המדפסת היא לשימוש ביתי. רצוי שתיהיה חסכונית בדיו
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות חדשות לנגן אמפי שלי אבל אני גם אחבר אותן למחשב שלי(בשעות הלילה לא כדאי להעיר את ההורים)....משהו איכותי ולא יותר מ300 שקל...אין לי מושג האמת באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי בתודה מראש שפיק אל חרטטה.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום האם שווה להשקיע עוד כ-200 ש"ח בשביל המארז של HEC?
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כל סט שבדקתי (AX PRO 5.1 , AX720, 720ּ+ , PROּּּ+ ; ETC) בכולם יש סאונד דקודרס שלא מתאימים למחשב, כבל אופטי (שמן הסתם לא תואם עם הלוח אם) , כל מני כבלים ואדפטרים של קונסולות ולרוב אין אפילו את חיבור ה3.5MM הרגיל ... באמת אין איזשהם אוזניות של טריטון למחשב שאפשר לממש את כל (או לפחות את רוב) הפוטנציאל והFEATURES שלהם? *והמלאי בארץ של החברה הזו פשוט זוועה אגב.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
אחותי קנתה לפטופ חדש ויש לה שם חיבור שנראה כמו חיבור HDMI אבל ישר בצד אחד. צרפתי תמונה. מה זה החיבור הזה לעזאזאל? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הכרטיס שלי ויש לי די תקציב גדול ורציתי לדעת איזה כרטיס יעבוד הכי טוב עם מחשב מהיר פנטיום 4
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
עכשיו קיבלתי במייל מנועה הודעה G5 ב-$56 ליחידה G7 ב-$70 ליחידה באתר שלהם המחירים לא מעודכנים. תתקשרו ותשאלו למי שמעוניין.
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אין בעיה שתפנו אותי ללינקים של מארזים גם ב 450 שח, כי אני יוריד את המחיר של הספק ואז יצא 400 תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני כבר בשלבים אחרונים של קנייה של האוזניות האלו ולפני שאני קונה אני אשמח לחוות דעת מאלו שמבינים יותר ממני באוזניות הייתי רוצה לדעת מה החוות דעת שלכם על האוזניות האלו ואם יש יותר טובות שיגידו אילו תודה לכל מי שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הג'ויסטיק chillsteam של logitech ומשומה הכפתורים לא בסדר הנכון זאת אומרת בשלט פיזית זה נכון אבל נגיד אני משחק פרו 2009 אז הכפתורים בכלל הפוכים נגיד כפתור 1 זה בכלל כפתור 2 וכפתור 2 זה בכלל כפתור 4 רציתי לדעת אולי יש מה לעשות איזה תוכנה שאני יכול להוריד ולאפיין אותו כי במערכת הפעלה שלי )vista( בלוח בקרה אני לא מצליח תודהמ ראש
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
עכשיו יש לי ספק 400W ג'נרי, ויש לי 7800GT ושני הדברים האלה לא הולכים ביחד. אז איזה ספק טוב אתם מציעים לי לקנות??? 400W-450W והתקציב הוא 400-300 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ככה אני עומד לקנות מחשב חדש אך מעולם לא חשבתי ליחס חשיבות יתרה לספק לאחרונה הציעו לי פה בפורום לקנות אך ורק משהו איכותי ולא ג'נרי אז האם זה באמת כזה חשוב?? מעולם לא היתה לי בעיה שקשורה בספק!! בכול אופן האם השימוש בUPS יכול לבוא על חשבון של ספק איכותי ויקר?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק כוח ואין לי מספיק כסף אז חשבתי לקנות את הספק של tsunami 350w המערכת שלי היא: radeon 9700 amd xp 2000 gigabyte ga-7vaxp ddr 3200 corsair 256mb אומרים שהכרטיס מסך שלי צריך סספק כח חזק בשביל שלא יהיהו תקיעות ונפילות מידי פעם הספק הזה יעשה את העבודה אם לא איזה יכול לעשות במחיר טוב?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת מוכרת (HP, ברוטר, לקסמרק עם דיו זול), אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] בעקבות האשכול הזה, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307304.0
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כנראה שיש לי בעיה מאוד מוזרה עם העכבר kone xtd. נתחיל מהחדשות הטובות: העכבר מצוין ואני מאוד מרוצה ממנו, מרגיש איכותי ואני די בטוח שישרת אותי שנים רבות. אבל, שמתי לב, שלאחר פרק זמן ארוך שאינני משתמש בעכבר (לפעמים לאחר חצי שעה, בדרך כלל לאחר כמה שעות) הקליק הראשון על המקש השמאלי מרגיש "שונה". למה הכוונה שונה? יש התנגדות (הקלה שבקלים) כאשר אני לוחץ וגם צליל הקליק משתנה. הדבר אינננו קורה עם מקש ימין ויש לציין שזה קורה, רק, לאחר פרק זמן שאינני משתמש בעכבר. ניסיתי לנקות את העכבר עם מייבש שיער וחוט דנטלי אך הדבר לא עזר האם שמעתם אי פעם על בעיה דומה? (אני עדיין לא בטוח אם אני מדמיין אותה או לא) ישנו פתרון חוץ מהפעלת אחריות? (אין לי מושג, איך אני מוכיח דבר כזה למוכר)
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1700 לוח אם asus p4t-e 256 זיכרון rdram וספק כוח של 230W ושמעתי ברחבי הפורם שספק שהוא פחות מ 300W הוא גרוע וחייבים להחליף מייד.... ואני לא אדם שמתעסק באוברקלוק ויש לי אפילו רק מאוורר אחד לכל המארז. והשאלה שלי אם הספק שיש לי מספיק לי? ואם לא אז על איזה ספק ללכת?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
המלצה למקלדת: 1. תקציבכם: 500 ש"ח חריגה מקסימאלית: 550 ש"ח 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה \ עבודה משרדית 3. הערות: אני חשבתי על: Razer Tarantula או: Logitech G110 איזה מקלדת יותר טובה ? המחירים של 2 המקלדות זהים! הטרנטולה עולה 420 ש"ח וה- G110 עולה 390 ש"ח. כך, שאל תתייחסו בבחירה שלכם למחיר! עריכה: לא יודע למה אבל אני שונא את ה Lycosa ואת ה- Arctosa אז לא להציע אותן. ועוד משהו, במקלדות אני מעדיף כמה שיותר מקשי מאקרו יעודיים ולא שצריך להחליף מקש קיים. שתיהיה איכותית ונוחה(נוחות חשוב לי מאוד) יופי ותאורה למקלדת - זה הכי פחות חשוב! תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
MGE Sidewinder SILVER http://www.mgecompany.com/xgbox/schassis.html איך המארז ? ואיך הספק ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3001&catcode=425
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-