עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by lollipop15,

יש לי כרגע את הQCK הרגיל וחשבתי לקנות את הHeavy ורציתי לדעת אם הוא יותר נוח או שהוא לא שווה 150 שקל ושאני אלך על ה+? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=15255 תודה

2. לא מזמן רכשנו מצלמת אינטרנט כלשהי שנראת דיי בסדר... היא נקראת TinyCam, PD 300U usb camera יש תמונה שלה ובדיוק מה שרכשתי http://www.ipc.ne.jp/pd/pd-product.html עכשיו אני קצת מתקשה למצוא לה דרייבר לאקספי, ובדיסק יש ל 2000\98\מאק... ניסיתי להתקין ולא הצליח, זה מזהה אותה אבל יש שלג וסימן קריאה צהוב במנהל התקנים... זקוק לעזרה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  3. Started by hagay,

יש לי מחשב פנטיום 4 1700 לוח אם asus p4t-e 256 זיכרון rdram וספק כוח של 230W ושמעתי ברחבי הפורם שספק שהוא פחות מ 300W הוא גרוע וחייבים להחליף מייד.... ואני לא אדם שמתעסק באוברקלוק ויש לי אפילו רק מאוורר אחד לכל המארז. והשאלה שלי אם הספק שיש לי מספיק לי? ואם לא אז על איזה ספק ללכת?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by Gohan,

http://www.gtek.net/index.php?mode=item&id=506 COOL

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי אופטי מצאתי 3 אפשרויות, ואני לא יודע באיזו מהן לבחור : Microsoft Wireless Optical Desktop [לא חדשנית מידי, אלגנטית ונעימה ..פשוטה יחסית, אבל בכל זאת, Microsoft) Logitech Cordless Desktop Optical Black [שדווקא דיי אהבתי, גם בגלל העיצוב, וגם בגלל אפשרות של התאמת כפתורים לצרכים אישיים] Creative Desktop Wireless 6000 [מקלדת עם טווח קליטה קצת קצר יותר מהאחרות, אבל יש בה הרבה כפתורים נוספים, מה שמעלה את הסקרנות שלי] אז מה אתם אומרים ? איזו מהן מומלצת ? אשמח לשמוע למה. דרך אגב, מישהו יכול לגלות מה טווח הקליטה של הלוג'יטק ? אני לא מצאתי

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  6. אני מרכיב ברגע זה תוכנית למחשב (אני רק מקווה שאני באמת אקנה אותו כי זה תלוי בהורים שלי...) 1) בכל מקרה רציתי לדעת מה צריך בשביל לראות סרט DVD במחשב? אני זוכר בערפול משהו עם מפנעח... 2) לפנטיום 4 צריך מארז מיוחד, אבל לAMD לא, נכון? 3) אפשר להשתמש בATX שהוא "מיוחד לP4" גם לAMD? ו... זהו... ד.א עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי את הנושאים האלה אז אל תגידו לי תחפש, אולי חיפשתי מילים לא נכונות אבל לא ציפיתם שאני אעבור על כל דיון שרשום בו "מארז" נכון?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  7. Started by WarMachine,

אני צריך אוזניות חדשות לנגן אמפי שלי אבל אני גם אחבר אותן למחשב שלי(בשעות הלילה לא כדאי להעיר את ההורים)....משהו איכותי ולא יותר מ300 שקל...אין לי מושג האמת באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי בתודה מראש שפיק אל חרטטה.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  8. מישהו יודע מה ההבדל בין TRACK PAD ל- TOUCH PAD במחשבים ניידים ?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by deluxe,

אני מעוניין ב-QCK באחת מגרסאותיו אך בשל המבצעים הלא כל כך אטרקטיביים השנה, הוא לא בא בחשבון כרגע. חשבתי על תחליף שיתאים לעכבר כמו G400, ושקיימת עליו הנחה טובה. חשבתי על Roccat Taito. הוא מתאים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  10. בסך הכל מה שעולה משם שIIYAMA 454 PRO הוא הבחירה שלהם לאנשים שמשתמשים ברזולוציה עד 1600*1200 כי הם אומרים שאחרי זה IIYAMA מתחיל לתת תמונה לא חדה לחלוטין, ובEIZO הם בוחרים בעצם מקום שני בגלל כמה "פגמים"...... גם סוני זוכה למקום השלישי או הרביעי המכובד.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by sby333,

שלום, רכשתי מקלדת מדהימה G15, אך לא מצליח להפעיל את מקש ההתחל...(בין בAlt ל- Ctrl) בעצם כל מקש שקשור לווינוס לא עובד... אולי זה קשור לדרייבר ? גירסה...? מישהו אולי מכיר ויודע איך אפשר בדיוק להפעיל את המקשים האלו ? תודה, שלומי

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by assaf990,

מבקש המלצה על נגן MP3 256 MB בסביבות 200-250 ש"ח והמלצה על בטריות נטענות או רגילות ... בתודה מראש... אייל בנימין

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  13. מוכן להתגמש קצת לפה קצת לשם, לא נעול על ה350 אבל שיהיה בסביבות... חשוב מאוד!! יכול לקנות רק ב: זיגזג, KSP, פנדה. (מסודר גם לפי סדר העדיפויות, אם יש בזיגזג אז באמת שעדיף).

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  14. Started by The Coolest,

עכשיו קיבלתי במייל מנועה הודעה G5 ב-$56 ליחידה G7 ב-$70 ליחידה באתר שלהם המחירים לא מעודכנים. תתקשרו ותשאלו למי שמעוניין.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by Abyss,

היי . למי שיש את העכבר או יודע , יש דרך לשנות את ה- dpi למספר שאני רוצה או שיש רק 4 רמות קבועות ? אני רוצה לשנות ל- 1800 וכשאני מנסה לעשות את זה דרך התוכנה של הדרייבר ומאשר הוא לא עושה שום דבר (אני לוחץ enter על ה- dpi החדש). אני לא יודע אם אין כזאת אופציה בעכבר (קראתי שיש) או שאצלי יש בעיה. מישהו יודע איך לשנות ? יש לי ווינדוס 7.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by mega1234,

יש כאלה ? או שפשוט לקחת את ההכי זולה ?

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  17. מחפש מכשיר משולב (אין צורך בצבע), מבוסס לייזר, למשרד קטן. 1479 ש"ח XEROX PE16 אשמח להמלצות נוספות

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  18. Started by Regev,

מה דעתכם על המסך השטוח 19 אינץ' של HITACHI שעולה 2370 ש"ח. חשבתי לקנות אותו בארה"ב אלף ומשהו שקל

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  19. Started by markizik,

האם קיים כרטיס טלוויזיה USB שאפשר לחבר אליו ממיר (רגיל) של HOT? תודה.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  20. היה מתאם כזה בזיגזג לפני הרבה זמן, אין כבר במלאי והם לא יכולים להביא עוד מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? יש המון ב ebay מוכרים בזול, אבל עם משלוח לארץ יוצא המון המון כסף :'(

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by bendan7,

MGE Sidewinder SILVER http://www.mgecompany.com/xgbox/schassis.html איך המארז ? ואיך הספק ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3001&catcode=425

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by Wheel,

אני מתלבט בין ה-Antec TX1050B http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 ובין ה-Centruion 5 CAC-T05-UW http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=CAC-T05-UW&affiliate=zap אם אני קונה את הסנטוריאון אני יקנה איתו את הספק שבא אם המארז של Antec, שבמחיר יצא לי 850(A) נגד 900(CC) ספק+מארז ההטלבטות היא שה-TX הוא בקטגורית גודל שרת, שזה נראה לי Full Tower וה-Centruion הוא בינוני אבל יש בוא עוד מאוור 1, גם קראתי מכל מיני ביקורות שאנשים יותר מרוצים מה-centurion מה אתם הייתם בוחרים? תודה

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by doker,

אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום סורק פקס ותמיכה בWIFI המדפסת היא לשימוש ביתי. רצוי שתיהיה חסכונית בדיו

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by idani1983,

אני מחפש UPS עד 800 ש"ח שיספיק למחשב שלי עם ספק של 500 WATT , מסך שטוח 19 אינץ והכרטיס מסך 7800GT אני לא כל כך מבין בזה אז ככה שאני פתוח לכל הצעה הכי חשוב שיהיה משהו אמין ושידאג לכך שהמחשב לא יהרס בכל הפסקת חשמל שיגן בפני ברקים , מייצב מתח וכל מה שצריך פחות או יותר ב UPS תודה

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by omer_xd,

שלום אני מעוניין ליקנות רמקולים 5.1 איכותיים (עם סבופר) תקציב עד 600 ש''ח רצוי של logitech

• 2 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים