עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום. וואי שנים שלא ההיתי בפורום הזה אני מהראשונים שנרשמו לאתר אז ככה יש לי בעיה כרגע יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים עם סטיק USB 2.4 GHZ של חברת A4TECH השאלה היא יש לי כמה מחשבים בחדרי ואני רוצה לקנות גם מקלדות ועכברים אלחוטיים לשאר המחשבים (3) אני מאוד מרוצה מהביצועים של ה 2.4 GHZ ולא מעוניין בIR האם זה אפשרי לחבר באותו מרחב(חדר אחד) כמה מחשבים עם מקלדות ועכברים אלחוטיים על תדר 2.4 GHZ בלי שהם יפריעו אחד לשני ??? הכוונה היא שלא ישתלטו אחד על התדר של השני ומה שאני יקבל זה 4 עכברים זזים ביחד תודה לעוזרים! כבר שכחתי כמה הפורומים של HWZONE טובים!!!!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש ברשותי עכבר של לוג'יטק השייך לסט MK250, החלפתי את הסט הקודם שלי זמנית מכיוון שהתקלקל. שמתי לב שבמשחקים כמו BF3 קשה לי לכוון למרחקים, זה זז בקפיצות ולא חלק... האם זה שייך לDPI הנמוך שיש לעכבר זה? (בסביבות 1000). והאם העכבר שהזמנתי יזוז טוב יותר מכיוון שיש לו 5700 DPI ? הדגם הוא G700 .

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  3. שלום רב לאחרונה התחלתי עבודה שדורשת ממני הקלדה בכמויות מטורפות ואני מחפש מקלדת שמה שהכי חשוב בה הוא הארגונומיה כדי שהידיים והאצבעות לא יכאבו. בנוסף יש לי הרגל הקלדה מגונה שאני מחפש דרכים להיפטר ממנו. הבעיה היא שביד שמאל אני מקליד רק אם האצבע (זאת שליד האגודל) ולא עם כל חמש האצבעות וזה מתחיל לתת את אותותיו. ניסיתי לעבור לכל החמש אך זה מאט אותי מאד. למישהו יש רעיון איך להרגיל את הידיים לזה? אמרו לי שאולי זו הדרך בה אינ מניח את הידיים ביחס למקלדת. אודה לכל עצה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. טוב מצאתי במחסן את ההגה force feedback הישן שלי , ורצתי לשחק NFS underground מרוב להיטות שכחתי שאין לי בכלל game port! הם קיים ממיר , מ usb/ps2 אני מניח שלא , אז רק תאשרו ומה זה אומר? שזהו , רק הדור החדש?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. יש לי מדפסת לייזר XEROX Phaser 3117 , ובזמן האחרון כל דף שנשלח להדפסת יוצא עם צד שמאלי טוב וצד ימני בהיר. חשבתי שאולי צריך להחליף טונר, אבל זה לא שזה לא מדפיס לי או מדפיס מקוטע, ובכלל לא דולקת נורה שהטונר גמור, מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by zakon,

היי תציעו לי בבקשה אוזניות לגיימינג ושירים יותר לגיימינג עד 170 שקל

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש עכבר גדול פיזית אלחוטי עם צריכת סוללה נמוכה ושיחזיק כמה שנים טובות. בריפרוף ברשת הבנתי שיש הבדלים בין חיישן אופטי לליזר ולא כ"כ הבנתי מה טוב יותר, לכן לא משנה לי הסוג. אשמח לקבל הצעות ! תודה

8. Started by aldema,

מחפש מארז משחקים שיראה מעולה ויהיה עם אורות יפים כאלה בצד... אבל יהיה שקט ואם אפשר יגיע בלי ספק אבל אפשר גם עם .. הכי חשוב שלא יעלה איזה 900 ש"ח אבל עדיין שיראה מחשב גיימרים... נ.ב למה כשאנשים כותבים פה מפרטים בפורום אף אחד לא כותב בהמלצה כרטיס קול...? בלוח אם הזהDFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard הכרטיס קול הוא אונבורד??? תגידו ,נכון במארזים עם חלון שקוף תמיד החלון השקוף בצד שמאל?? אז אני יכול לבקש מהם שיחליפו את זה שהחלון יעבור לצד ימין??

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by ronmar,

אני מחפש מדפסת משולבת שיהיה אפשר לחבר אותה לWIFI ולהדפיס+לפקסס מהאייפון... אני לא יודע מה המחירים של המדפסות האלו אז אני מחפש את הכי זולה וטובה אני מעדיף HP, הבנתי שהם הכי טובים. המדפסת היא לשימוש ביתי ואני מעדיף מדפסת לייזר הבנתי שגם הם הכי טובות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by איתמר,

אני לא בדיוק מבין בזה אבל אם אפשר איזה משהו זול

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  11. Started by SHAKED286,

שלום לכולם ברצוני לקנות שלט אונברסאלי לחדר שלי ורציתי לדעת עם אני יקנה את ה-Logitech Harmony 688 אני יוכל לשלוט גם על המחשב גם על הטלויזיה וגם נגיד על המזגן על הטלויזיה על הממיר של היס וג םעל המחשב ? ואני יוכל גם לתכנן יותר מפקודה אחת על כל כפתור ? תודה רבה ושבת שלום שקד

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מתאם 2.4 GHZ של MICROSOFT למחשב ? כזה - http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/

13. Started by LIOR42,

מחפש המלצה לעכבר מדויק לעבודות שצורכות דיוק מרבי

14. Started by tabazzz,

שלום. מכירים שלט-אלחוטי למצגות? משהו קטן שנכנס לכיס ואפשר לשלוט איתו על כמה פונקציות בסיסיות במצגת? יופי. אני מחפש משהו דומה. אני מחפש משהו שיאפשר לי ללחוץ על מקש-ארוך באופן אלחוטי. מישהו מכיר גאדג'ט כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  15. כותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

בשעה טובה נשרף לי האודיג'י מה לעזאזל עושים ? הוא עובד חצי יש איזה בדיקה שאפשר לבדוק אותם פיזית , או להחליף לאלתר וזהו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לא בדיוק ישראלי, אלא תיוואני אבל לא חשוב. זה מה שמוכרים בישראל. מצטער על האיכות הרגועה ועל הצורך בשיכתוב חלק מהדברים. הדברים החשובים מסומנים בירוק. ככה זה צריך להיות: ככה זה בארץ: וככה זה שמסתכלים יותר טוב: קופסא ממש מדהימה. לא??

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by MasterYoda,

יש משחק שאני רוצה להתקין שמו Paris-Dakar Rally על מחשב: windows 98 hebrew, geforce3 64mb, 196 ram directx 8a, detonator 21.83 וכשאני לוחץ "browse" אני לא יכול ללחוץ על תיקיות כי תוכן החלון נמצא מחוצה לו... מצורפת תמונה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by menis,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1003085006&start=0]תוכנה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  20. היי, המחשב שבחתימה עובר לסלון בכדי לשמש HTPC אבל אני רוצה לנצל אותו גם למשחקים שתומכים בגיימפאד אלחוטי אני צריך לחבר לפחות 2, יש כרטיס pci בשביל זה או משהו כזה? תודה.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by avidavid,

שלום, המדפסת מדפיסה עם קווים ראו תמונות. טונר חדש, האם יש כזה דבר ניקוי אוטומטי ואם לא האם ניתן לנקות את התוף? ניתן לראות תמונה אחת שהכל קווים ובתמונה השניה יש מקומות שהטקסט לבן יותר

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by דני זיו,

שלום אני צריך עזרה, אוזניות נוחות באוזניים, שלא מזיעות באוזניים ואפשר לעבוד איתם במשך שעה וחצי ברצף, עם כבל עבה שעמיד לזה שדורכים עליו.. תקציב: 400 ש"ח תודה! אני רוצה כמו KOSS PORTA PRO שממש נוחות רק עם כבל עבה יותר...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. מה הכתובת של האתר של msi כדי לברר על manual ללוח מסויים

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  24. Started by ד ו ד,

אל פסק עבד בלי בעיות ומידי פעם נבדק תחת עומס. לפני זמן ניסיתי פעם ראשונה לקבוע בתוכנה זמן לכיבוי המחשב, המחשב אומנם נכבה אבל לצמיתות - הלך הלוח. השאלה שמענינת כרגע היא האם האל פסק פשוט מנתק את אספקת החשמל למחשב תוך זמן מתוכנן בלי קשר לפעילות במחשב, או שהמתח מופסק רק אחרי שתוכנת עזר כל שהיא מורידה את המחשב בצורה מסודרת.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  25. Started by ilia121,

יש לי כרטיס pcmcia והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך אפשרית לחבר אותו לפיסי? (בעזרת כרטיס או משהו)

• 10 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.