ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט איזה עכבר לקנות ורציתי לדעת איזה מבין הדגמים יותר כדאי ??? אני קונה את העכבר למשחקים האם משתלם לקנות את ה-MX510 ? אשמח גם אם תביאו קישור להצעות מחיר... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איך המתחים שלי?(בתמונה)(ד"א זה במנוחה) התוכנה speedfan אמינה במתחים? בכמה אחוזים מותר שזה יחרוג?(פלוס ומינוס) הספק שלי הוא hec-475vd-t תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-
-
400 ש"ח אם אפשרות לחריגה ואיך המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1835&products_id=11366&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553 אפשר למצוא יותר טוב ומה זה הפצחי אורור האלה בצד שלו?? כאילו זה למאורר או סתם ליופי??
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בבקשה תנו לי שם של כרטיס מסך עם מאיץ גרפי מהיר, זכרון 32 מינימום, וזיכרון DDR, עם יציאת TV וקידוד לDVD והכי חשוב, שלא יעלה מעל ל480 ש"ח. :lol: :lol:Thank U
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש לי אפשרות עכשיו לרכוש Ultra X-Finity ULT-XF500 power supply ב400 שקל, השאלה האם זה ספק טוב? שווה ת'כסף? ואיך הוא מול הENERMAX Liberty ELT500AWT 500W ? והאם שווה לקנות את הENERMAX Liberty ELT500AWT 500W ב600 שקל ? והקטע שאני לא קונה אותו בארץ אז האם הוא יעבוד בארץ בלי בעיה זה מה שרשום לי על המידע עליו: Type ATX12V Maximum Power 500W Fans 1 PFC Active Main Connector 20+4-Pin Dual +12V Yes SLI Support Yes Modular Cabling Support Yes Hold-up Time 17ms at 115VAC or 230VAC, full load Efficiency 80% Over Voltage Protection +5V: 5.5V~7.0V; +3.3V:3.76V~4.3V; +12V & +12V2: 13.4V~15.6V Overload Protection 110~160% of max load Input Voltage 90V~265V (Auto Adjusted) Input F…
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היכן ניתן לרכוש חלקים שונים למחשב כגון כבלי eide ,פלופי,cdrom,וכדומה במחיר לטכנאים ?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
ראיתי את המדפסת הזו בפרסומת של הום סנטר שמציעים טרייד אין, על כל מדפסת ישנה. השאלה שלי, או יותר נכון השאלו הן האם המדפסת הזו שווה משהו, איך איכויות ההדפסה שלה, והאם המבצע הזה שווה? לפי המודעה בעיתון בידיעות אחרונות, היא עולה 550 ש"ח, ובתוקף המבצע היא תעלה 300 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני קונה מעבד xp1600 כרטיס מסך geforce 2 gts רציתי לדעת מה ייתן י ביצועים יותר טובים וכמה יותר טובים לוח אם asus a7v133-c 521 pc 133 או GA-7VTXE gigabyte kt 266a 256 mb ddr mushkin basic 2100
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את הגויסטיק הזה ויכול לתת איזו שהיא התרשמות ממנו ? המלצות לגויסטיק אחר יתקבלו בברכה (USB בלבד) ועדיף MICROSOFT\LOGITECH וכאלה. תודה קישור
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות פה בארץ את המקלדת של הגיימרים של קראייטיב מדגם Fatal1ty Gaming Keyboard... מישהו יודע איכן ניתן לרכוש אותה בארץ????
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מחפש מארז שלא יהיה יקר מדי עד 500 ש"ח עדיף פחות (בלי ספק) שיהיה מאוורר טוב הרבה מקומות למאווררים (עדיף 120 כי הם שקטים יותר) וכמון שיהיה נורא שקט כי נמעס כבר מהרעש הזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אוקיי חברה הרצתי את הבנצ'מרק!! והנה התוצאות שלי CPU-4118 MEMORY-2538 HDD-599 עם מעבד ATHALON XP 1600+ זכרון MUSHKIN 256DDR הרדיסק SEAGATE 40GIGA תנו דעות, רשמו תוצאותכם ונשווה כולנו...
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי חברים, בימים האחרונים אני סובל בכאב במרפקי הידיים, יותר בימנית. אני סבור שהדבר קשור ישירות לצורת העבודה ותנועת הידיים על העכבר והמקלדת. היתה לי אחלה מקלדת של מייקרוסופט שעולה 86 אבל אחרי ששפכתי עליה כוס נס קפה על הבוקר היא עושה לי בעיות ולא הצלחתי לתקן אותה. עכשיו אני צריך לקנות מקלדת חדשה ועם הכאבים במרפקי הידיים חשבתי לקנות את ה"מקלדות הבריאותיות", כדוגמת זו: Microsoft® Natural® MultiMedia Keyboard שעולה 296 שקל אצל פנד* עכשיו, מה אתם אומרים על המקלדות הללו? (הKeyboard Natural). הן באמת בריאות? הן נוחות לשימוש? (הצורה הזיגזגית...) או שמא לקנות ב 86 שקל מקלדת *פשוטה* כמו הקודמת? עוד הצעות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר משולב מבוסס לייזר שחור-לבן שכולל בתוכו פקס וחיבור רשת (רצוי, אבל לא הכרחי ובכל מקרה קווי, אין צורך באלחוטי) שישמש בעסק קטן. תכונות נדרשות עיקריות: - מגירה גדולה לדפים (250 ועדיף גם עם אופציה להרחבה). - מזין דפים. - שליחת פקס אוטומטית דרך הרשת - זו תכונה הכרחית שממה שבדקתי לא הצלחתי להבין אם בכלל קיימת במכשירים משולבים או שאני צריך לחפש פתרון של כרטיס פקס במחשב. אני צריך אפשרות לשליחת פקס דרך מחשב ללא שימוש באשף פקס, ז"א, אפשרות להעברת נתוני הפקס ומספר הטלפון כך שהפקס נשלח אוטומטית למספר. בתמונה הגדולה, השליחה תבוצע דרך תוכנה חיצונית ולכן אני רוצה אפשרות לשליחה ללא התערבות ידנית של הקלדת המספר באשף. במקרה שהתכונה הזו לא קיימת, אז המלצות באותה מסג…
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
למשרד של אבי, אולי משולב עם סורק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם העכבר הזה? האם הוא טוב? יש איזה הבדל טכני בינו לבין ה-MX310 מלבד לחצני ה-Back/Forward?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כרגע יש לי G5 איזה 4 שנים, וזה נוח אבל השאלה אם ה Zalman Fg1000 נוח ויעיל יותר? זה גם נראה ממש כיף ומשפר את חווית המשחק, אבל אם זה לא נוח ומוריד ביצועים אז זה מחוק בשבילי.. משחק הדגל שלי זה BF2 בבקשה תתיחסו לזה... * קראתי את המאמר באתר, אני אשמח לקבל עוד ביקורות,תודה רבה!! (כרגע אל תתיחסו לזה שאם זה שווה תכסף או לא, ידוע שהדברים האלו זה חור בכיס)
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היי, מעוניין להזמין מאמזון מקלדת G915 TKL ולבצע בארץ חריטת עברית, מישהו מכיר מקום טוב באיזור הצפון? אם אין בנמצא ויש מקום ממש טוב שמבצע את החריטה במרכז אגיע לשם. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אתמול שעה בערך אחרי שסיימתי לשחק בקונטאר ואי גולש רגיל פתאום בלי שום דבר שקרה לפני העכבר הפסיק להגיב, עשיתי ריסט ולא עזר, אז הבנתי שהוא כן מגיב אבל זה רק כשלוחצים בנקודה ממש מסויימת שהיא בקצה השמאלי (זה הכפתור השמאלי) שלו ורק שם כשלוחצים זה מגיב, עכשיו כל הכפתורים האחרים שלו עובדים כרגיל, מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
זה משהו ששווה להביא מחו"ל? אחי טס החודש. מחפש המלצה למשהו מוצלח עם דיו זול (או תמיכה בדיו חליפי). לדוגמא יש ב-newegg את הקאנון MP830 ב-200 דולר, ובארץ היא עולה 1950+ ש"ח, http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16828102008 מה שכן, הרבה משתמשים מתלוננים פה על הדיו, שאפשר לעבוד רק עם מקורי, וזה 5 מכסניות והיא כנראה ממש שותה דיו. ואם אחת המכסניות מתרוקנת כל המדפסת לא מגיבה.. אי אפשר לקבל פקסים אפילו אם נגמר CYAN נגיד. מצד שני משבחים אותה בכל אספקט אחר.. השאלה כמה דיו חלופי באמת שווה עניין ולא "דופק" ת'מדפסת, ואם יש מדפסת שבאמת משתלם להדפיס איתה מסמכים.. מצד שני יש את ה-HP Officejet 6310 שנראה שבזאפ דיי אוהבים אותה, ועולה שם 160 דולר. http://www.newegg.com/P…
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איזה תוכנה (לא זאת של מייקרוסופט תומכת ומזהה את המקשים הנוספים של הSDIWINDER X6?? אני רוצה להגדיר אותם והתוכנה של מייקרוסופט רק עושה בעיות ותוקעת תמחשב וגם בגללה הגלילה של הווליום מקרטעת ומגיבה בדיליי(קראתי שזה קרה לעוד אנשים בעולם) עכשיו הסרתי את התוכנה וזה עובד פיקס.. אז אני מחפש תוכנה אחרת שתכיר את המקשים(ניסיתי את Hot Keyboard Pro ואת Keyboard Tweaker..ולא זיהה את הכתורים..) מישהו ומכיר כלי שיכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חברה הי, אני מחפש מכשיר משולב הכולל מדפסת,מכונת צילום, פקס וסורק . המחיר באזור 1500 ¤ חשוב לי שהרזולוציה תהיה לפחות 1200x 4800 אם במחיר הזה ניתן למצוא מכשיר שיוכל להתחבר ישירות לרשת אז זה יתרון , אך לא חובה - חשוב לי יותר שמהכשיר יהיה איכותי, אמין וידידותי למשתמש. חשבתי על HP7213 או Lexmark 8350. אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה, ליאור
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי תקציב או ל -CHIEFTEC Kabinetter Dragon Workstation Black 340W / DOOR (DX-01B-D מארז שמגיע עם ספק 340 גנריק או אנתק Workstation Tower Case 300 הספק שלהם שנקרא 300W SmartPower אני לא גר בארץ אז בבקשה אל תציעו מארז אחר.... תודה שי
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום,השבוע סוף סוף אני אקנה עכבר,ויש לי כמה עניינים שעדיין לא ברורים! קונים לי ת'עכבר ליום הולדת והכי גבוה שישלמו לי וגם אני לא מוכן שיקנו לי ביותר מזה כי זה כבר נחשב ממש בזבוז זה 270 ש"ח אז במחיר הזה יש בידיוק את MX518 וכעיקרון זה באמת עכבר הגיימינג הטוב ביותר בשוק וזה מה שאני מחפש,עכבר למשחקים השאלות שלי הם כאלו,האם ההבדל בין 510 לבין 518 הוא באמת גדול ובעל חשיבות והבדל ששוה ת'הפרש של 110 השקלים כי זה הפרש ממש גדול ואוליי בכלל רצוי להסתפק ב510 ,וגם אוליי בכלל כדאי ריזור ויייפר שנכנס לי בתקציב וגם הוא יכול להיות מספיק אני משחק משחקיי FPS הרבה וגם אסטרטגיה ככה שאני צריך עכבר טוב ועוד שאלה זה האם אני יכול ליקנות לעכבר מתאם מיואס בי לPS2 כי אין ליUSB פנוי בכלל כי גם כ…
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש עכבר גדול שיתלבש לי על היד, יהיה מחברה איכותית[RAZAR,MICROSOFT, LOGITECH] אם יש סט[שאפשר לקנות גם עכבר וגם מקלדת ביחד] אז אין לי בעיה, תמליצו לי גם על מקלדת שתהיה שקטה, נוחה, בלי הרבה מקום שיכנס אבק בין המקשים ואם רגליות יחסיות גבוהות כי אני אוהב את המקלדת שלי כלפי מעלה כזה, שתהיה נוחה ליד, חשוב שיהיה גם עברית במקלדת. כרגע יש לי עכבר חוטי ומקלדת אל חוטית, לא משנה לי אם תציעו אלחוטי או חוטי, העיקר שאם חוטי אז החוט לא יהיה קצר מידי, כי העכבר של TEAC ב40 ש'ח שיש לי קצר רצח. שימושים: גלישה באינטרנט, משחקי יריות/MMORPG מידי פעם. תקציב:עד 500 ש'ח כולל מקלדת ועכבר. אם בנפרד אז עכבר בסביבות 300 ש'ח, מקלדת בסביבות 200. או שתשחקו עם זה..
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-