ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קניתי G9X שבוע שעבר .... הוא לא מחליף פרופילים... גם כשאני מגדיר בדרייבר ישום מסוים הוא לא מתחלף...וגם לא מהדרייבר עצמו... ועוד שאלה על הדרך: אולי שאלו הרבה אבל איזה משטח לקנות לא מעל 70-80ש"ח...[חשוב שהוא יהיה גדול יחסית...] תודה...
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי אפשרות עכשיו לרכוש Ultra X-Finity ULT-XF500 power supply ב400 שקל, השאלה האם זה ספק טוב? שווה ת'כסף? ואיך הוא מול הENERMAX Liberty ELT500AWT 500W ? והאם שווה לקנות את הENERMAX Liberty ELT500AWT 500W ב600 שקל ? והקטע שאני לא קונה אותו בארץ אז האם הוא יעבוד בארץ בלי בעיה זה מה שרשום לי על המידע עליו: Type ATX12V Maximum Power 500W Fans 1 PFC Active Main Connector 20+4-Pin Dual +12V Yes SLI Support Yes Modular Cabling Support Yes Hold-up Time 17ms at 115VAC or 230VAC, full load Efficiency 80% Over Voltage Protection +5V: 5.5V~7.0V; +3.3V:3.76V~4.3V; +12V & +12V2: 13.4V~15.6V Overload Protection 110~160% of max load Input Voltage 90V~265V (Auto Adjusted) Input F…
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטי טוב ועכבר נוח. אני חייב אלחוטי אני בקושי משחק האמת ומה שחשוב לי שהעכבר יהיה נוח והMX1000 נוח לי דווקא ,מה שכן את המקלדת לא יצא לי לבדוק עדיין... אני מחפש מקלדת עם מקשים רכים ושקטים שלא יהיה רעש של טרקטור חח אם משהו השתמש מכיר או יצא לו לעבוד איתה אני אשמח לשמוע ואם יש המלצה למשהו אחר גם אשמח
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי מישהו השתמש במשטח הזה? יכול להביא קצת מידע? אני די אוהב משטחים קשיחים ומעניין אותי איך הוא
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה שאני מחפש במדפסת זה בעיקר עלות הפעלה זולה, כלומר חסכונית בדיו ובעלת מחיר מחסניות נמוך.
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק enemy territory שבו ה-AIM משחק תפקיד רציני,לכן אני מחפש עכבר לtracking בסביבות 200 ש"ח. חריגה מקסימאלית של 50 ש"ח אבל תכלס מעדיף שלא,אלא אם כן השיפור ניכר. עוד פרטים: *אחיזת palm-יד שמאל(תכלס העכבר שלי סימטרי גם לימניים גם לשמאליים ככה שעכבר סימטרי יהיה טוב,אלא אם כן עכבר לשמאלי במיוחד יהיה יותר טוב לאחיזה שלי) *אין לי פד,משחק על השולחן,אבל מתכנן לקנות פד בסביבות 100 ש"ל-פה גם מבקש המלצה *אני משחק ב- low sens וכדי לזוז 360 מעלות צריך להזיז את העכבר,להרים אותו,ושוב להזיז,כמה פעמים. sensitivity 2. *mouse acceleration- 0 יחס של 6\11 win 7. תודה!
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש מארז קטן במיוחד, כזה שאפשר להתקין בו רק לוח מיקרו ATX. לא חשוב לי איזה ספק יהיה שם כל עוד הוא ATX, זה לא מיועד למודינג או אוברקלוקינג. אני יודע שיש את המחשבים הזעירים של SHUTTLE ו-I WILL אבל הם מאד יקרים ובהם לא ניתן לבצע שום שידרוג (גם המגבלה של חריץ PCI אחד במקרה הטוב לא טובה לי). חיפשתי בכל חנויות האון ליין שאני מכיר ועדיין המארזים הכי קטנים שיש להשיג הם MINI ATX שהם לא ממש קטנים, נכנס בהם לוח ATX רגיל ורובם די מכוערים. אם מישהו יודע איך ניתן להשיג מארז מיקרו כזה, רצוי עם שני מפרצי 5.25 ל-CDROM אני אשמח מאד. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום. יש לי Intelli Mouse Explorer 2.0A של Microsoft כשאני משחק הוא פתאום מפסיק לעבוד, אני מנתק ומחבר את ה-USB ושוב הוא עובד וככה זה קורה בתדירות גבוהה יחסית האמנם בסביבת וינדווס זה לא קורה לי פעם אחת אפילו. עריכה: טוב זה התחיל גם בוינדוס נראה לי אני אזמין בקרוב את ה-MX510 מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מישהו יודע איך היא? ולמישהו יש הצעה יותר טובה? אולי הA70 של CANON? או הHP 850?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
חוץ מה- G15 והטרנטולה של razer. אני רגיל פשוט למקלדת שהמקש ctrl נמצא בצד השמאלי ללא תוספות מקשים. תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אתמול שעה בערך אחרי שסיימתי לשחק בקונטאר ואי גולש רגיל פתאום בלי שום דבר שקרה לפני העכבר הפסיק להגיב, עשיתי ריסט ולא עזר, אז הבנתי שהוא כן מגיב אבל זה רק כשלוחצים בנקודה ממש מסויימת שהיא בקצה השמאלי (זה הכפתור השמאלי) שלו ורק שם כשלוחצים זה מגיב, עכשיו כל הכפתורים האחרים שלו עובדים כרגיל, מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, יש לי כמה דיסקים קשיחים 3.5" פנימיים שאני רוצה לחבר במקום המקום שאליו מיועד CDROM/DVDROM (גודל 5.25" אם אני לא טועה בשם). מישהו יודע איפה אפשר לקנות מתאמים כאלה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בארץ אבל בלי חלון
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מע' סטריאו ישנה יחסית (כ-5 שנים עד כמה שזכור לי) של Panasonic, מודל SA-AK410. החיבור האפשרי היחיד מהמערכת למחשב הוא כמובן הAUX, שתי כניסות R וL במע' הסטריאו אליהם אני אמור לחבר את הכבל הצהוב והאדום, אבל היכן אני יכול למצוא מתאם מסויים כדי שאוכל לחבר את כל העסק למחשב עצמו?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מינימום 3.3 MP אופטיקה מתחלפת טווח רגישות גבוה לאור (100-800 אסא מינימום) מהירות צילום גבוהה שינוי זמן חשיפה תודה...
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
האם אני יכול להכניס לוח של פנטיום 2 ו3 (ATX) בתוך מארז שבחנויות כתוב "לפנטיום 4"? ואם אני כבר מדברים על זה אז מה בדבר AMD אפשר להכניס לוח AMD במארז ATX של הפנטיומים?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מה שאני רוצה לעשות זה להפוך שתי מדפסות "רגילות" (HP 1020 + HP5610) למדפסות רשת (שלא תלויות במחשב עצמו). בישביל זה ראיתי שרת מדפסות והבנתי שמצד אחד הוא מחובר לראוטר ומצד שני למדפסות. השאלה קודם כל אם יש שרת מדפסות אחד שיש לו שתי כניסות USB כדי שאוכל לחבר את שתי המדפסות, והאם זה יעבוד בכלל כמו שצריך על אותו אחד בעצם. כמובן שאם קיים אשמח להמלצה למשהו טוב ולא במחיר אסטרונומי. כל עצות/הערות/הארות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טופס המלצה לאוזניות תקציבכם: 400 חריגה: 50 מה השימושים שלכם?: גיימינג ומזוזיקה ברקע מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. P8Z77-V DELUXE http://prntscr.com/3b5ffm בקשות מיוחדות: בהערות למטה מחו"ל או מהארץ? KSP/IVORY הערות: 1. לא KRAKEN אחרי יום זרקתי אותך 2. לא שבירות 3. באס טוב 4. הכי חשוב לי זה כמה שיותר נוחות שאני יוכל לשבת איתם שעות 5. בבקשה לפרט למה כשאתם כותבים. 6. אם אפשר תנו לי כמה אוזניות ותכתבו לי מה הצד היותר חזק שלהם משאר האוזניות
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, רציתי רק לדעת את ההבדל בין הספק הזה: HEC 300ART לבין זה: HEC 300ER בראשון כתוב שהוא עומד בתקן בתקן TUV/UL/CE ושהוא שקט. וחץ מזה? ומה זה התקן הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות UPS למחשב, הדרישות הן: 1. למנוע בעיות של קפיצות או נפילת מתח (שיחזיק גם לכמה דקות אם אין מתח בכלל) 2. צריך להחזיק מחשב P4 + מודם כבלים (מסך אופציונלי - אפשר לא לחבר אותו ל UPS) 3. הורדת מחשב (WIN XP) מסודרת מה דעתכם על: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=131&products_id=689 ? איזה כבל / תוכנה צריך כדי להוריד את המחשב מסודר? תודה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני יודע ששתי המדפסות לכאורה לא באותה ליגה, אבל האפסון עולה רק ב250 ש"ח יותר, אולם ראשי הדיו שלה עולים פי כמה, לכן אבקש את דעתכם המנוסה, האם ההבדל באיכות התמונה כ"כ גבוה? (בהדפסה על דף צילום), תודה מראש לכל העוזרים! ;D
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולכם, אני משתגע בחיפושים אחר מארז חדש למערכת שלי, ונמצא בלבטים קשים. מצד אחד, ישנו הTT XASER5 WINGO 7000D, שלדעתי הינו המארז היפה ביותר שקיים, והינו מתאים לדרישותיי, אבל המחיר שלו גבוה (איך לא)... כ-700 שקל ללא ספק. מצד שני, ישנו הסאנבים טרנספורמר, שעליו קראתי רק ביקורות טובות והלוק שלו די מושך אותי, רק שהוא קטן משמעותית מהTT ומגיע גם-כן ללא ספק, אך מחירו זול יחסית, כ-400 שקל. אני מעונין במארז יפה יחסית (לא מצועצע מידי) עם חלון, שיהיה גדול יותר מהמארז הנוכחי, שהוא (צפוף) H X W X D: 430 X 200 X 480 לא חייב ספק כוח, יש לי ספק סביר, אבל מומלץ שיהיה בעל מקומות למאווררי 120 מ"מ וסירקולציה נורמלית. התקציב שלי עומד על 500 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? :-\
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי חברה תראו זה העניין אני מחפש רמקולים 4.1 שיעלו עד לבערך 700 שקל . אל תציעו לי 5.1 כי הכרטיס קול שלי לא תומך בהם ועכשיו הגענו לנקודה הקשה צריך שיהיה לרמקולים מעמדים לרמקולים האחוריים אחרת איפה אני אשים אותם? אם יש לכם המלצות בכל נושא תגיבו זה חשוב
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-