עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, למישהו יש המלצה לאוזניות לגיימרים(כולל מיקרופון כמובן) אלחוטיות שמתחברות ביו אס בי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. האם אפשר לקנות אוזניות אלחוטיות טובות (לא לאודיופיל) בסכום הזה? אם כן, אפשר המלצה? אם לא, האם האוזניות האלה מומלצות? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901520 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, אני מחפש אוזניות גיימינג עדיפות לקשת, חובה עם מיקרופון, בתקציב של 200 ש"ח עם טווח חריגה של 50 ש"ח. אני לא אשתמש בהם לסרטים ולמוזיקה, אך ורק למשחקי FPS. אין לחץ, אז אין מניעה להזמין מחו"ל (eBay ו-Amazon מבורך). תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by matan007,

אני מתכנן לרכוש אוזניות גיימינג סראונד למשחקים וסרטים וקצת מוזיקה (בלי דגש על מוזיקה). יש לי כמה שאלות כלליות: 1)עברתי על כמה דגמים שונים וראיתי שיש שני הבחנות עיקריות: 5.1 ווירטואלי ו- 5.1 אמיתי. האם ההבדל מורגש בכלל? זה משנה לי איך נוצר הסראונד? 2)באוזניות הוורטואליות יש גם 7.1, זה שימושי בכלל? 3)אין לי כרטיס קול חיצוני אלא מובנה בלוח (אבל אחד סביר), לכן עדיף חיבור USB או או חיבור אחר? בגדול התקציב שלי דחוק ולא אכפת לי לרכוש גם יד-2. כרגע אני מתלבט בין G35 של לוגיטק לבין Roccat Kave. הלוגיטק ווירטואלי והרוקט אמיתי. את שניהם אני יכול להשיג במחיר טוב יד שנייה, מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by puGs,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גימינג במחיר שפוי של לא יותר מ400+- שקל. הן צריכות לשמש לרמה הגבוהה בגיימינג (שמיעת צעדים ובידוד סאונדים חשובים) וכן יש להתחשב גם באיכות סאונד בשביל סרטים(אופציה) תודה רבה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  6. אהלן אני מחפש אוזניות לגיימינג, אני לא מתכוון, יותר נכון - רואה סיבה להשקיע יותר מידי, כך שהתקציב יעמוד בסביבות ה-200+-. ראיתי את אלו Razer Carchaias - 230 Corsair HS1A Gaming Headset - 210 ממה שבדקתי אלו נראים סבבה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by naykenn,
    • 0 תגובות
    • 411 צפיות
  8. Started by Hydr0,
    • 0 תגובות
    • 475 צפיות
  9. היי אני מחפש אוזניות טובות מחומר טוב (תכף תבינו) עבור סרטים סדרות וגיימינג. מחבר או לשלט של קונסולה או ל-DAC די ישן אבל עדיין עושה את העבודה. (fiio משהו לא זוכר את השם). הסיבה שאני מחפש גם חומר טוב, כי, תיראו מופתעים - לפני שלוש חודשים קניתי sony wh-1000xm4 והיום נשבר הפלסטיק של הקשת. שמרתי עליהן טוב מאוד ולאחר כל שימוש הוחזרו לתיק נשיאה שהגיעה איתן. לא הגיוני בכלל שנשברו ככה. יש המלצות בבקשה? עדיף כאלה שבמבצעים עכשיו. תודה. תקציב: כאלף שקל. אפשר לחרוג אבל כמובן עדיף לנצל מבצעים שיש עכשיו. עדיפות בארץ אבל אם יש באמת מבצע טוב באמאזון למשל אפשר גם שם.

10. Started by uskatin,

אני מחפש אוזניות סגורות שסוגרות על כל האוזן איכותיות עם מיקרופון שיהיה אפשר לשחק איתם משחקים ולשמוע מוזיקה ולדבר בסקייפ. מעדיף עד 200 ש"ח אבל אם יש לכם המלצה על משהו ממש טוב יותר מ 200 גם טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Elikookoo,

אני מחפש אוזניות השימוש העיקרי הוא גיימינג,התקציב הוא 300-400 שקל אני לא צריך משהו מפוצץ אני יוכל להתספק גם באוזניות ב250 שיעשו את העבודה, אני רק רוצה שהמחיר יהיה שווה את הביצועים מעדיף עם מיקרופון אבל לא חייב... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  12. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש אוזניות למוזיקה עד 300 ש''ח. האוזניות יתחברו ל-Nokia 5800 ואני שומע בעיקר מטאל-קור. אני ישתמש בהם בעיקר בעבודה (ליווי טיולים) אז אני צריך אוזניות in-ear ואם אפשרי שיתלבשו גם על האוזן ע'מ שיחזיקו יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by Or_s2006,

שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות בשביל גיימינג סרטים ומוזיקה, מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך, שיהיה סאונד איכותי וברור כרטיס הקול הנוכחי שלי הוא המובנה בלוח האם שלי gigabyte GA-P35-DS3

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by artur162,

חברה אני מחפש אוזניות עם חיבור USB ולא 3.5 ממ זה ממש חשוב...ושיהיה גם מיקרופון...

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  15. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון לאחי, בן 10 ולרוב הוא משחק מיינקראפט. הוא ביקש ממני לקנות את אלו אבל לפני זה רציתי להתיעץ איתכם אם זה שווה משהו או שיש הצעה אחרת. תודה מראש לכל מי שיעזור (:

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  16. הי חבר'ה, אני מחפש אוזניות ("קשת" ) חוטיות למחשב בדגש על משחקים. אם זה משנה משהו אז גם לסרטים... הכי חשוב שאוכל לשמוע בווליום סביר/גבוה ולא כל הבית ישמע איתי ביחד. תקציב עד 300 ש"ח, אם חייב אפשר לחרוג ב 50 ש"ח. אשמח להצעות של מספר דגמים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. אהלן, חבר'ה . מחפש אוזניות, וצריך את העזרה שלכם. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אבל גם כדי שאני אוכל להשתמש בהן למוסיקה לדוגמא. הן צריכות להיות בעלות מיקרופון ונוחות ברמה סבירה (אין לי אוזניים גדולות כ"כ, אבל האוזניות הנוכחיות שלי נורא לוחצות ומציקות לאורך זמן). בגלל שאני לא רוצה לעבור את טווח ה-300 ש"ח כי אני לא משחק יותר מדי, אני רוצה ללכת על הSteelSeries Siberia V2, אבל יש לי כמה שאלות לגביהן: אני משתמש בכרטיס קול חיצוני, אז כמה דברים : א' - האוזניות הנוכחיות שלי תפקדו ככרטיס הקול של עצמן. זאת אומרת שחיברתי ל-USB ומיד הן עבדו בלי קשר לכרטיס קול של המחשב. האם גם בסבריה זה אותו הדבר? ב' - איזה חיבור יש להן? במידה ולא USB, האם תהיה לי אפשרות להשתמש במתאם PL קטן לגדול (ל…

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by asdasdasd,

רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות מארז חדש.. מעדיף מארז יפה בעל חלון ושחור!! ללא ספר כח ובתקציב של כ-400 ש"ח +/- יש הצעות?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לו מושג איפה לקנות, שיאמר לי בבקשה. . אוקיי, מצאתי אצל פנדה, של "Icemat": http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1302 הם שווים משהו? ואיזה עדיפים? גבריאל.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by Zeev86,

שלום רב. הוספתי לדיון תמונה של כבל, והייתי מעוניין לקבל עליו פרטים: 1. איך קוראים לכבל זה. 2. מאיפה בארץ אפשר לקנות אותו (אני צריך אורך גדול יותר). תודה רבה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מחפש אכבר גיימינג אלחוטי מתחת לה 420 ש"ח. רצוי מהחנות טי.אם.סי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  23. מחפש אכבר זול וטוב מהחנות TMS עד 70 ש"ח בינתיים תפס את העיין שלי הGENIUS NETSCROLL 220 מה תמליצו??? כן והאכבר צריך להיות זמני לשנה בארך קיצור דרך לדף האכברים http://tms.co.il/cat/87

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by BURTON,

אני מחפש אל פסק טוב עם מייצב מתח(שלא יהיו ספייקים) ושיחזיק משהו כמו 5-10 דקות בלי חשמל כולל כיבוי אוטומטי. לגביי התקציב, אני לא ממש מבין בזה, אז תמליצו לי אתם.

25. Started by tico,
    • 0 תגובות
    • 422 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.