ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש אוזניות לגיימינג, אני לא מתכוון, יותר נכון - רואה סיבה להשקיע יותר מידי, כך שהתקציב יעמוד בסביבות ה-200+-. ראיתי את אלו Razer Carchaias - 230 Corsair HS1A Gaming Headset - 210 ממה שבדקתי אלו נראים סבבה. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 386 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות טובות מחומר טוב (תכף תבינו) עבור סרטים סדרות וגיימינג. מחבר או לשלט של קונסולה או ל-DAC די ישן אבל עדיין עושה את העבודה. (fiio משהו לא זוכר את השם). הסיבה שאני מחפש גם חומר טוב, כי, תיראו מופתעים - לפני שלוש חודשים קניתי sony wh-1000xm4 והיום נשבר הפלסטיק של הקשת. שמרתי עליהן טוב מאוד ולאחר כל שימוש הוחזרו לתיק נשיאה שהגיעה איתן. לא הגיוני בכלל שנשברו ככה. יש המלצות בבקשה? עדיף כאלה שבמבצעים עכשיו. תודה. תקציב: כאלף שקל. אפשר לחרוג אבל כמובן עדיף לנצל מבצעים שיש עכשיו. עדיפות בארץ אבל אם יש באמת מבצע טוב באמאזון למשל אפשר גם שם.
-
- 0 תגובות
- 221 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש אוזניות סגורות שסוגרות על כל האוזן איכותיות עם מיקרופון שיהיה אפשר לשחק איתם משחקים ולשמוע מוזיקה ולדבר בסקייפ. מעדיף עד 200 ש"ח אבל אם יש לכם המלצה על משהו ממש טוב יותר מ 200 גם טוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות השימוש העיקרי הוא גיימינג,התקציב הוא 300-400 שקל אני לא צריך משהו מפוצץ אני יוכל להתספק גם באוזניות ב250 שיעשו את העבודה, אני רק רוצה שהמחיר יהיה שווה את הביצועים מעדיף עם מיקרופון אבל לא חייב... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות למוזיקה עד 300 ש''ח. האוזניות יתחברו ל-Nokia 5800 ואני שומע בעיקר מטאל-קור. אני ישתמש בהם בעיקר בעבודה (ליווי טיולים) אז אני צריך אוזניות in-ear ואם אפשרי שיתלבשו גם על האוזן ע'מ שיחזיקו יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות בשביל גיימינג סרטים ומוזיקה, מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך, שיהיה סאונד איכותי וברור כרטיס הקול הנוכחי שלי הוא המובנה בלוח האם שלי gigabyte GA-P35-DS3
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברה אני מחפש אוזניות עם חיבור USB ולא 3.5 ממ זה ממש חשוב...ושיהיה גם מיקרופון...
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון לאחי, בן 10 ולרוב הוא משחק מיינקראפט. הוא ביקש ממני לקנות את אלו אבל לפני זה רציתי להתיעץ איתכם אם זה שווה משהו או שיש הצעה אחרת. תודה מראש לכל מי שיעזור (:
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני מחפש אוזניות ("קשת" ) חוטיות למחשב בדגש על משחקים. אם זה משנה משהו אז גם לסרטים... הכי חשוב שאוכל לשמוע בווליום סביר/גבוה ולא כל הבית ישמע איתי ביחד. תקציב עד 300 ש"ח, אם חייב אפשר לחרוג ב 50 ש"ח. אשמח להצעות של מספר דגמים. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן, חבר'ה . מחפש אוזניות, וצריך את העזרה שלכם. המטרה העיקרית היא לגיימינג, אבל גם כדי שאני אוכל להשתמש בהן למוסיקה לדוגמא. הן צריכות להיות בעלות מיקרופון ונוחות ברמה סבירה (אין לי אוזניים גדולות כ"כ, אבל האוזניות הנוכחיות שלי נורא לוחצות ומציקות לאורך זמן). בגלל שאני לא רוצה לעבור את טווח ה-300 ש"ח כי אני לא משחק יותר מדי, אני רוצה ללכת על הSteelSeries Siberia V2, אבל יש לי כמה שאלות לגביהן: אני משתמש בכרטיס קול חיצוני, אז כמה דברים : א' - האוזניות הנוכחיות שלי תפקדו ככרטיס הקול של עצמן. זאת אומרת שחיברתי ל-USB ומיד הן עבדו בלי קשר לכרטיס קול של המחשב. האם גם בסבריה זה אותו הדבר? ב' - איזה חיבור יש להן? במידה ולא USB, האם תהיה לי אפשרות להשתמש במתאם PL קטן לגדול (ל…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מארז חדש.. מעדיף מארז יפה בעל חלון ושחור!! ללא ספר כח ובתקציב של כ-400 ש"ח +/- יש הצעות?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לו מושג איפה לקנות, שיאמר לי בבקשה. . אוקיי, מצאתי אצל פנדה, של "Icemat": http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1302 הם שווים משהו? ואיזה עדיפים? גבריאל.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב. הוספתי לדיון תמונה של כבל, והייתי מעוניין לקבל עליו פרטים: 1. איך קוראים לכבל זה. 2. מאיפה בארץ אפשר לקנות אותו (אני צריך אורך גדול יותר). תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש אכבר גיימינג אלחוטי מתחת לה 420 ש"ח. רצוי מהחנות טי.אם.סי. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מחפש אכבר זול וטוב מהחנות TMS עד 70 ש"ח בינתיים תפס את העיין שלי הGENIUS NETSCROLL 220 מה תמליצו??? כן והאכבר צריך להיות זמני לשנה בארך קיצור דרך לדף האכברים http://tms.co.il/cat/87
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש אל פסק טוב עם מייצב מתח(שלא יהיו ספייקים) ושיחזיק משהו כמו 5-10 דקות בלי חשמל כולל כיבוי אוטומטי. לגביי התקציב, אני לא ממש מבין בזה, אז תמליצו לי אתם.
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
מחפש אל פסק שיהיה במיוחד עם USB לא יעבור את ה- 450 שקל מתח של 700VA תודה!
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאור גל הפסקות החשמל האחרון החלטתי גם אני להתמגן הדרישה היא למכשיר שיבלום את כל הנזקים של חברת החשמל, נחשול/קפיצת מתח/וואטבר, למחשב במפרט ממש לא משנה לי כמה זמן הוא יחזיק כל עוד זה מספיק בשביל לכבות את המחשב באופן מסודר אבל, אני מעדיף אל-פסק עם פונקציה תוכנתית שמכבה את המחשב כשהסוללה מתרוקנת. יש כזה דבר? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כולל המסך, על מה מומלץ וכמה זמן יחזיק האל-פסק הזה עם מפרט כמו שלי?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אל-פסק במחיר לא מפוצץ. מה שאני מצאתי עולה בסביבות ה800 שקל, שזה די יקר לטעמי. המפרט שלי הוא: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz @ 4.8Ghz ASROCK P67 EXTREME 4 B3 CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 x2 SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 ( 6970 unlocked, 20% power ) NEC DVDRW AD-7260S X24 COOLERMASTER HAF 932 HEC COUGAR CMX1000 NOCTUA NH-D14 מסך DELL U2311H 23" איזה אל-פסק יתאים לי פה?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מישהו ראה פעם אריזות DVD ריקות, כמו שמוכרים אריזות CD ריקות??
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-