עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ido91,

יש לי את שני המוצרים (היום קניתי 4HD) והעכבר על הפאד הולך חלק אבל העכבר מראה במסך תקיעות ואי דיוק (אני פשוט זז והוא מראה במסך תקיעות או במשחק) מה שלא קורה בלי פאד רציתי לדעת עם זה גם לכם ככה . ומה זה גורם ואיך אפשר לפתור את זה כי ראיתי ביקרות של אנשים שיש להם את שני המוצרים והם אומרים שהעבר זז חלק. תודה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  2. שלום לכולם למישהו יש מושג איך נקרא באנגלית הראוטר שמתחבר שמתחבר למחשב דרך ה-USB שבתוכו אפשר לשים כרטיס סים של אחת מחברות הסלולר ולגלוש דרכו? אני רוצה לקנות מכשיר כזה מחו"ל אבל אני לא מצליח למצוא את השם המקצועי שלו. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by lioryb,

מישהו מכיר? יכול להמליץ? להזהיר? http://www.hama.de/portal/bySearch*53818/action*2563/searchMode*1/articleId*28462660 תודה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by ofcourse,

היי אשמח לקבל המלצה למצלמה עם עדשה רחבה יחסית, ושדוגמת את התמונה הרבה. המחיר פחות קריטי לי. תודה וחג שמייח

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  5. Started by EladOs,

יש לי את העכבר כשנה וחצי. עד עכשיו השתמשתי בו כעכבר חוטי ועכשיו החלטתי לעבור לאלחוטי.. הסוללה הנטענת הייתה בעכבר מיום הקניה. היום בLGS ראיתי שמד הסוללה הגיע לקו האדום האחרון אז חיברתי את המטען לUSB בלוח אם ואת הדונגל לצד השני של המטען. הבעיה היא שזה פשוט לא מטעין...אין שום סימן להטענה וזה נשאר על הקו האדום כבר כמעט 10 שעות. בעיה בסוללה? בעכבר? תודה לעונים.

6. Started by shai56,

Sidewinder Mouse של מיקרוסופט נראה במבט ראשון כמו חללית חייזרים, אך לאחר שמתרגלים אליו, הוא מתגלה כאחד מעכברי הגיימינג הטובים ביותר בשוק. במבט ראשון על עכבר ה-Sidewinder Mouse של מיקרוסופט, קצת קשה לעכל את המראה האגרסיבי: תוך שהוא זוהר בצבע אדום בוהק, נראה ה-Sidewinder כחללית תקיפה סיילונית שנחתה בזה הרגע על שולחן המחשב שלכם, מוכנה לתקוף את החדר ולהשמיד את כל תוכנו. אלא שבתוך המעטפת הקשוחה הזו מסתתרים להם כמעט כל גימיק ותכונה טכנולוגית שאותן ראינו בעכברי הגיימינג של השנים האחרונות, החל מלייזר סופר-מדויק ועד ערכת משקולות להתאמה אישית של מרכז הכובד בעכבר. באופן מפתיע, אנשי מיקרוסופט הצליחו אפילו להמציא כמה גימיקים חדשים משל עצמם (בהם נתמקד בעוד מספר שורות), וכך הופך ה-Sidew…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by shedox,

אני מעוניין לקנות עכבר חדש, בעיקר למטרות גלישה ברשת, אך אני גם משחק משחקים במחשב.. ביינתים מצאתי את שלושת העכברים האלה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=686184 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=150484 איזה מהם הכי מומלץ ובנוסף אני אשמח אם תציעו לי עוד דגמים בטווח המחירים הזה... עוד דבר הוא שלא עברתי על תחום העכברים האלחוטיים והשאלה אם הם יתאימו לי ... אני משתמש במחשב נייח אם זה משנה.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב הנייד. התקציב הוא בערך 150-180 שקל. עדיף לכיוון ה-150. חיפשתי באתר ולא מצאתי משהו שמתאים, הכל היה לא מעודכן.. ראיתי הרבה מצלמות בזאפ ואני לא יודע במה לבחור. מיקרופון לא ממש חשוב. למרות שזה יכול להיות תוספת נחמדה. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  9. שלום לכולם! הגיע לידי סורק של חברת Mustek מדגם BearPaw 1200TA. יש לי מערכת הפעלה ויסטה X64 ואני לא מצליח למצוא דרייבים לסורק הזה... בדקתי באתר של החברה ופשוט אין שם דריברים ל-VISTA הוינדוס לא מוצא אותם לבד, ניסיתי להוריד דרייברים של XP אבל אני בכלל לא מצליח להפעיל את ההתקנה גם כשאני עושה COMPATIBILITY... אודה לעזרתכם במציאת פיתרון. תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by fire1ce,

לדעתי מראה טיפה חדשני ונחמד. מאד מאד קופץ מול העין. :coolman: בעל מאורר של "10 Scythe XCLIO A380 ATX case http://www.techtree.com/techtree/jsp/article.jsp?article_id=75022&cat_id=505 http://www.pcinpact.com/actu/news/30597-Scythe-XCLIO-A380-nouvelle-boite-a-lettres-v.htm?vc=1&p=2c788131

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  11. שלום לכולכם, אני משתגע בחיפושים אחר מארז חדש למערכת שלי, ונמצא בלבטים קשים. מצד אחד, ישנו הTT XASER5 WINGO 7000D, שלדעתי הינו המארז היפה ביותר שקיים, והינו מתאים לדרישותיי, אבל המחיר שלו גבוה (איך לא)... כ-700 שקל ללא ספק. מצד שני, ישנו הסאנבים טרנספורמר, שעליו קראתי רק ביקורות טובות והלוק שלו די מושך אותי, רק שהוא קטן משמעותית מהTT ומגיע גם-כן ללא ספק, אך מחירו זול יחסית, כ-400 שקל. אני מעונין במארז יפה יחסית (לא מצועצע מידי) עם חלון, שיהיה גדול יותר מהמארז הנוכחי, שהוא (צפוף) H X W X D: 430 X 200 X 480 לא חייב ספק כוח, יש לי ספק סביר, אבל מומלץ שיהיה בעל מקומות למאווררי 120 מ"מ וסירקולציה נורמלית. התקציב שלי עומד על 500 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? :-\

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by DJO,

טוב אני תיכף הולך לכבות אותו לנסות כל מיני דברים שהציעו לי אבל בינתיים אני אשמח אם תכתבו הצעות שאני אחזור אני אקרא. נדפק לי הצורב אני לא בטוח למה זה אולי בגלל שניסיתי לצרוב על דיסק חתוך (לא שמתי לב היה מאוחר ) או בגלל שהתעסקי עם כל מיני CDRW ישנים. בקיצור הצורב הפסיק לקרוא או לכתוב לפני כמה ימים. לפעמים שזה קורה לי אני מנתק את הצורב מדליק את המחשב ואז מכבה ומחדיר את הצורב שוב. הפעם החלטתי כבר לעשות סדר בכל ה IDE Cables. מישהו כאן הציע IDE0 מסטר ל HD ואותו כבל לסידירום בתור SLAVE. IDE1 לצורב. אצלי לא היה כתוב IDE0/IDE1 אבל הנחתי IDE0=PRIMARY, IDE1=SECONDERY. בקיצור ניתקתי את כל ה IDE CABLES וחיברתי ככה. הפעלתי את המחשב הכל נראה כאילו עבד בסדר - הכרטיס רשת משום מה …

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  13. Started by 6kwar,

שמע אני לא כל כך חזק בעניין של הרשתות ורציתי לדעת אם אתה יכול לדבר איתי שמע זה המספר של האסיקיו שלי אז כנס ודבר איתי כי זה דחוף מאוד

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  14. אני מעוניין במצלמה דיגיטלית, עד 400$. ובנוסף במחשבי כף יד (חמישה במספר) עד 220$. (לא, אני לא זכיתי בפיס, זה בשביל בעבודה של אבא שלי. בקשר למצלמה, חשבתי על ה 740 של אולימפוס, הבנתי שאיכות העדשה מעולה. כמובן, אני פתוח להמלצות במכל סוג. ובקשר לפאלם, א. תתחשבו בזה שאלו חמש יחידות, אז בטח תהיה הנחה. ב.ומאוד חשוב לי דעת שני דברים: 1. איזו מערכת הפעלה יותר טובה ה Palm OS, או Pocket PC או בכלל WIN CE? (או משהו אחר.. ). 2. איזו תמיכה יותר טובה, של כלנית, או האחרת (לא זוכר מה). וכמובן כמובן, מכשיר מומלץ...... תודה רבה רבה!

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  15. דבר ראשון אני באמת מצפה לתשובות רציניות מאנשים שבטוחים במה שהם אומרים, דיעות והשערות לא יתקבלו בברכה הספק הוא Hec Ar-T 300W ויש עליו: abit nf7sl barton 2500 @3200 fic radeon 9600 cd recorder lg x40 hdd wd 8mbuffer 80gb - ata 6x coolermaster led fan x2 blue cathode - sunbeam בנוסף יש לי בצד עוד שני קטודות האם אפשרי להוסיף גם את שני הקטודות האלה או שזה יעמיס על הHEC 300W ויוריד מהאמינות\יציבות שלו ? תודה.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by KvodHagab,

אני יכול להשיג את האנטק true power 430WATT ב99 דולר ואת ה Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan ב110 דולר על איזה ללכת? לפי מה שהבנתי לאנטק יש יותר יציבות במתחים (מיועד לאוברקלוק +6800U/GT הארדיסק אחד ולפחות 4-6 מאוררי מארז) [אגב אני דיי נעול על השנים האלה - לפחות על האנטק) [glow=red,2,300]עריכה : רעש הוא גורם מ-א-ד חשוב לי P:[/glow]

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות סורק טוב עד 500 +/- ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים, אז מה ניראה לכם?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by Crash5,

אני מחפש את הספק המתאים ביותר עבור המערכת שאני קונה. בסיס המערכת כולל: P4 1.6A GHZ @ 2.4GHZ דיסק קשיח אחד סידירום וצורב. אם החסרתי איזשהו פרט חשוב אנא ציינו זאת. בעיקרון אני מעדיף ספק שקט, אמין ובמחיר הנמוך ביותר, אך חשובה לי יותר האמינות מאשר המחיר. אני מעדיף להשקיע יותר כסף עבור ספק ששווה זאת. יש לקחת בחשבון שבחנות שבה אני מתכנן לקנות את הספק אין הספק הבא HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply אך יש את דגם ה ER. תודה מראש :saint:

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  19. לא חייב לכלול ספק. כמובן שאם יש מארז ב200 שקל שיותר משתלם מאחר ב500 ורק צריך להוסיף מאוורר או שניים תמליצו עליו... ושיהיה גם יפה אם אפשר

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by none,

אני יודע ששתי המדפסות לכאורה לא באותה ליגה, אבל האפסון עולה רק ב250 ש"ח יותר, אולם ראשי הדיו שלה עולים פי כמה, לכן אבקש את דעתכם המנוסה, האם ההבדל באיכות התמונה כ"כ גבוה? (בהדפסה על דף צילום), תודה מראש לכל העוזרים! ;D

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by shloosh,

אוקיי המחשב החדש שלי יגיע עם אחד מ-2 המארזים האלה כנראה... הבעיה היחידה שלי בבחירה ביניהם היא האם יש איזה בעיה עם 7800GT שאני קונה כי הבנתי שהוא די ארוך... זה די דחוף... אז מי שיכול לעזור בבקשה! תודה! אישית אני מעדיף את הלאן בוי כי הוא עם 2 מאוררים של 120 עם לדים וגם יותר שקט.... ו...ANTEC

• 12 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by guandms,

שלום לכולם יש לי בחירה בין 2 סוגי ספקים והיית רוצה את חוות דעתכם מה יותר עדיף למערכת כבדה עם כרטיס מסך X1900XTX : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12028 זה של ENERMAX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=10028 זה של OCZ ויש אולי גם את האפציה הזאת : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1647&products_id=10029 בדרישות של הכרטיס מסך רשום ככה : power supplies with 450w capacity 30A CURRENT ON 12V RAIL אם תגידו לי מה הכי טוב לי אני יודה לכם תודה רבה מראש !!

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by VolTAge,

טוב, אז אחרי שלא קניתי מחשב בערך 3, 3 וחצי שנים, החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש.. High End.. קומפלט, כולל הכל.. מקסימום 2000$.. (סוף סוף מבזבזים את הכסף של כל העבודות ;D .. עם קצת עזרה מאבא ) אני מתכנן לקנות אותו בעוד איזה חודש, חודש וחצי, באמצע החופש הגדול.. אז בואו נגיע לעניין, המפרט : CPU: AMD Athlon XP 2000 Motherboard: Gigabyte GA-7VRXP Memory: Corsair 256MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Maxtor 80GB 7200RPM Video Card: Asus V8460 G-Force 4 Ti4600 Sound Card: Hercules Game Theater xp 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 CDRW: Plextor 40X12X40 DVD: Asus DVD X16 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Chieftec Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supp…

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by menis,

של שתי חברות שונות?

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by assaf990,

מבקש המלצה על נגן MP3 256 MB בסביבות 200-250 ש"ח והמלצה על בטריות נטענות או רגילות ... בתודה מראש... אייל בנימין

• 4 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים