ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר (אפשר ביחד אפשר לחוד) בסכום של עד 400 שקל רצוי מאוד שהם יהיו אלחוטיים מה אתם מציעים?
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בקרביץ יש מבצע נחמד, מדפסת לייזר בלבד ב299 ש"ח עם 3 חבילות נייר מתנה, או דגם עם סורק ומכונת צילום ב499 גם עם 3 חבילות נייר מתנה. אם מישהו מחפש מבצע מצויין. אם לא, אז שיהיה יום מקסים.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
תיראו יש לי אחות מעצבנת היא חוגגת על המדפסת מדפיסה בכמויות,היום בדקתי הדיו היה מלא אני חוזר מהבית ספר בודק כמה דיו אני קולט שאני רבע ירד אני רואה שהיא הדפיסה איזה 10 דפי צביעה שלא הייתי בבית(היא היתלהבה מהקטע של להדפיס) ואני לא יכול ככה יש שיטה לינעול את ההדפסה איך שהוא מהדרייבר? ומבלי לנתק את הכבל או את החשמל כי זה סתם יהרוס כל הניתוקים האלה מדובר במדפסת brother 250C מדפסת משולבת
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בעוד כחודשיים-שלוש אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מבוסס קונרו, יאממי...) ואני מתלבט בין מארזים שונים שיהיו שימושיים, מאווררים וכמובן אם אפשר, נעימים למראה עיניים. התקציב שלי הוא כ-600 ש"ח למארז וספק (לא 600 לכל פריט אלא לשניהם יחדיו) ואשמח מאוד אם תציעו לי שילוב של מארזים וספקים . המפרט המתוכנן (מתוכנן, ולא בטוח) הוא: Core 2 Duo E6300\ E6400 one 965 motherboard some DDRII 512*2 667MHZ Leadtek GF 7600GT\ GS Maxtor 160 GB תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לעכבר אל חוטי בטכנולוגיית לייזר או אינפרא אדום , נוח, שלא נתקע, עמיד ושלא עושה בעיות. אני לא גיימר . רציתי לדעת איזו טכנלוגיה עדיפה לייזר או אינפרא אדום? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
-
בעיה מעט מוזרה שצצה ולא שמתי לב אליה עד עכשיו.. אצל אח שלי במחשב מותקן הסט הנ"ל יצא לפני יומיים מהקופסא.. אח שלי משתמש המון בפוטושופ ובעריכת תמונות בכלל... מסתבר שהגלגלת של העכבר לא מגיבה כמעט כלל בWINDOWS PHOTO VIEWER ובפוטושופ עצמו, בכל שאר התוכנות הגלגלת עובדת תקין לחלוטין זאת אומרת שהיא תקינה פיזית וגם התקשורת תקינה... כל עכבר אחר עובד מצויין עם התוכנות הנ"ל ועם המחשב.. ומסתבר שהסט גם במחשב אחר בבית עושה את אותה בעיה.. מה שמצחיק, הלכתי לחנות ממנה נרכש הסט ושם הכל עובד תקין.. כאילו שיש איזה התנגשות תוכנה שגורמת לזה במחשבים בבית שלי, אבל אני פשוט לא מצליח לעלות על זה.. אשמח לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתחיל ספריה גדולה למשחקים רוצה להדפיס את דף הקידמה של המשחקים בצבעוני איזה מדפסת היייתם ממלצים כחסכונית ללכת על דיו או לייזר נא להאיר אותי תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
* דבר ראשון אם זה לא הפורם לשאול מה שאני רוצה אז אני מצטער ובבקשה להעביר כתוב בחוקים ש Nike כתב שאסור לדבר על חלקים ספציפים בפורם הזה אבל לא ידעתי איפה לשאול על זה המפרט של המחשב שלי הוא : Axp 2000 Letedak Nf 2 WD 60 Geil ( Non ultra ) 256 333 mhz Radeon 9500 Pro איזה מהספקים הבאים יחזיק את המחשב שלי טוב עם המארז Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver * המארז בא עם 3 מאווררים עם זה משפיע על הבחירה Antec TruePower 550 Watt Antec TruePower 380 Watt Antec TruePower 480 Watt Antec TruePower 430 Watt Generic 300 Watt Tsunami 350 Watt ומה ההבדל בין המארזים האלה : Dragon DX 01-SLD USB SILVEr ( לפי מה שכתוב הוא לא בא עם מאווררים ובלי ספק ) Dragon DX-01BD USB Tower ( בא עם…
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לא חייב לכלול ספק. כמובן שאם יש מארז ב200 שקל שיותר משתלם מאחר ב500 ורק צריך להוסיף מאוורר או שניים תמליצו עליו... ושיהיה גם יפה אם אפשר
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני צריך מתאם מהחיבור שבתמונה לusb זה שייך לגיטרה של guitar hero http://yfrog.com/6wimg1226lj
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה אתרים באינטרנט מידע על הכנת כבל מידי (DATACABLE) לNOKIA 3310. עכשיו, מצאתי שני תרשימים. מישהו מוכן להסביר לי לגביהם? הבנתי חלקית אותם: 1) http://fp.marknatalie.f9.co.uk/ff/schematics/cables/m2bus_cable_for_the_ nokia_3210.htm 2) http://mobil.box.sk/cable.php3 (אני מדבר על הראשון) הם מתאימים בכלל ל3310?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
חמישהו יש מוסג איזה מארז יותר שקט: 1. Sonata II P180B .2 שניהם של אנטק וחשוב לי שיהיה מחשב שלא שומעים אותו אני קונה את הקירור של זלמן רזרטרון 1פלוס ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שתי המארזים האלה ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם ואיזה יותר שקט ומישהו יודע אם יש לחברה מארז יותר שקט מזה?? או אם קיים מארז יותר שקט? תודה.
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני כרגע עם logitech G5 והלחצן בצד ימין שלו נתקע ועושה רעשים מציקים כאילו נדפק שם משהו בצד, אז אני מחפש עכבר אחר עד 300 ש"ח שיתאים למשחקים וגלישה באינטרנט, לא משנה לי סוג העכבר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר מקיף על UPS? איך מודדים UPS? מהם השמות המובילים בתחום? כמה יעלה אחד איכותי שיוכל להחזיק לי את המחשב בהפסקות חשמל? וכמה זמן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם יש דרך לנטרל את תכונת הניקוי המתוזמן של ראש ההדפסה במדפסות HP Photosmart C7283 (המדפסת של אמא שלי) ו-Canon Pixma 5300 (המדפסת שלי) על מנת לחסוך בדיו. אשמח לקבל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המחיר 320 שקל משלוח חינם. כרגע אני משתמש בmicrosoft wheel mouse optical+ generic half torn thery ugly mouse pad. נראה לי קצת יקר להשקיע אבל אני יודע שאני צריך עכבר חדש.
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם. נכון לעכשיו יש לי את העכבר הישן של Logitech והוא MX510 מי שלא מכיר זוהי הגירסא הישנה יותר של הmx518. עכשיו באמת עכבר סוס, יש לי אותו אני חושב שלוש+ שנים, מספיק זמן לעכבר לא? אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותו לG5 - הגירסא החדשה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1468 כמו שאתם רואים כאן, באייבורי הגירסא הזאתי עולה 170 שקל עכשיו זה נראה לי מאוד זול יחסית לעכבר הזה, כי כשהסתכלתי בzap - ועל החנויות האמינות שעליהם אני סומך ומכיר, והמחירים נעו בין 300-400 ש"ח, אז איך זה שאייבורי מוכרת ב170 שקל? קצת מוזר לי ;\ אז בסה"כ זה מה שרציתי, לשאול האם החברה אמינה, מה גם יש 3 שנים אחריות כך שזה בכלל טוב. עכשיו יש מולה גם את KSP שגם שמה זה נמכר ב180 ש"ח - כמעט אותו מחיר…
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
השאלה שלי מאוד פשוטה, אני יודע שכל אלו עם בעקרון עכברי גיימינג אבל לפי כל התגובות הם גם מאוד נוחים השאלה שלי היא אם הם מתאימים גם לשימוש יומיומי... השימוש שלי הוא בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ וקצת משחקים... אתם חושבים שהעכברים האלו מתאימים לי? הם נוחים לשימוש ממושך? ובאותה נשימה, מה אתם חושבים עדיף מכל אלו? אני נוטה לGENIOUS בעיקר בגלל המחיר והעיצוב, הG5 קצת יקר לי והMX518 נשמע מעולה אבל מכוער ברמות וגם טיפה יקר. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בהמשך לזה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=50002;start=msg450843#msg450843 אני מעוניין במצלמת רשת עם מיקרופון בתקציב של כ 150 , תודה
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קניתי G9X שבוע שעבר .... הוא לא מחליף פרופילים... גם כשאני מגדיר בדרייבר ישום מסוים הוא לא מתחלף...וגם לא מהדרייבר עצמו... ועוד שאלה על הדרך: אולי שאלו הרבה אבל איזה משטח לקנות לא מעל 70-80ש"ח...[חשוב שהוא יהיה גדול יחסית...] תודה...
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
1. האם אתם מכירים את המארז הזה: Logic Concept ATX Master III LU-BLUE P IV ? ? ? הנה פרטים עליו: ATX MIDI Tower For P-4 / AMD Power 400W - 24A 4 * 5.25 , 2 * 3.5 2* HDD, Front Fan With Dust Filter Specially Designed 2 Front Bay Covers For CD-ROM/DVD מארז מהודר חזית בצבע כחול כהה שקוף 2. האם המארז Enermax FS-710B 350W P-IV אשר בא עם ספק אנרמקס 350W, מאושר AMD?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
innovision ge force 2 ti 64 mb ddr או ge force 4 mx 440 64 mb ddr מה ההבדל בינהם בעיקר?
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-