עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by AlterEgo,

קניתי כרטיס מסך חדש... (6600gt)... עכשיו, יש לי 512 ראם... המקסימום שאני יכול להוסיף זה עוד סטיק של 256... (יש לי שני סטיקים כאלה כבר)... השאלה שלי אם זה בכלל ישפיע? האם 256 ראם יעשו הבדל כשלהו או שזה מיותר? (בביצוע המחשב במשחקים אני מתכוון...)

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by skuki1,

שלום! לאחר דרישות של אמא, אני צריך (ורוצה) לקנות מדפסת משולבת. לאחר בדיקה, דגם שקרץ לי לעין הוא ה Canon mp150. אני כרגע עם HP ואני ממש לא מרוצה. יש לי שלושה שאלות: 1. הבנתי שהדיו הוא ממש קטן ולכן הוא זול משמעותית, עד כמה קטן הוא? 2. איך האיכות של המדפסת? אני מחפש איכות סבירה, לא של צלמנייה. 3. האם אפשר לצלם לא דרך המחשב? אלא דרך כפתור על המדפסת? תודה התקציב הוא עד 700 שקל (פלוס מינוס) והמדפסת צריכה להיות משולבת

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by yuval1101,

אני ורצה לקנות עכבר חדש, מומלץ אל-חוטי אבל לא חובה. אני כמובן רוצה להרגיש הבדל בעכבר החדש כמו: מדויק יותר, גדול יותר ( פיזית ) ומומלץ עם לפחות כפתור נוסף של BACK. אני מתלבט בין שנלוש: 1) Microsoft® Wireless Laser Mouse 6000 2) Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 3)Microsoft® Wireless Optical Mouse 5000 אם אפשר תדרגו לי אותם בבקשה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. Started by SlipY,

שלום לכולם, לפני כ6 חודשים הזמנתי 7 ספקים מסוג XPC Shuttle 250W SilentX הספקים עבדו מעולה והתחלתי לבצע איתם פרוייקט מסויים אך כעת שתי החברות היחידות ( Spiritus , CD-LOG ) הפסיקו לייבא את הספקים לארץ. דרושים לי עוד 7 ספקים ואין לי מושג מהיכן להשיג אותם. יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  5. שלום עברתי על עכברים באינטרנט ואני רוצה לדעת מה הרזולוציה של העכבר הזה כי באתר כתוב שיש לי 1600 זה כמו לmx518 זה נכון http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=LMX500&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=18&aff=Zap תודה לעוזרים

6. Started by galz,

הוא תמיד היה שקט מאד (כמצופה מ6A19), אבל בזמן האחרון הוא התחיל להרעיש כמו שואב אבק. לא ניקיתי אותו הרבה זמן אז סביר להניח שיש הרבה אבק במאווררים. האם אבק יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש מדפסת חסכונית ומהירה והדגש הוא על חסכונית במחיר של עד 1000 ש"ח. יש ברשותי מדפסת HP OFFICEJET V40 ורק 3 מחסניות דיו צבעוני מגיעות למחיר של 1000+ אז החלטתי לקחת את המדפסת (משולבת עם פקס וסורק) ולהשתמש בה רק כפקס ולקנות מדפסת אחרת חסכונית ומהירה. ועוד שאלה האם כדי לקנות מדפסת שיש בה 6 מחסניות דיו צבעוני האם זה באמת עוזר לחסוך בכסף ? איך המדפסת הזו וPixma IP4200וCanonו המבחינת איכות התמונה ועלות של דף צבע ... תודה רבה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  8. לכל בעלי ה-MX1000(העכבר המהולל): כל פעם שאני מפסיק לעבוד איתו אז אני שם אותו על OFF(רק הפסקות ארוכות של 2\1 שעה+) ושאני חוזר ומדליק אותו שוב(מצב ON) אז הוא מהבהב עם נורה אדומה(של הבטריה, למרות שיש בטריה מלאה) ורק אחרי איזה דקה+- הוא חוזר לעבוד ולהראות שלושה פסים ירוקים. איך מקצרים את זמן ההמתנה של הנורה האדומה או לחילופין איך מפסיקים את כל זה בכלל? תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  9. שלום עד לפני כמה זמן סוג המארז לא שינה לי כלום... אבל לאחרונה כמה מחברי החליפו מארז למארזים עם מזגנים(משהו כזה לא באמת אלא מאווררי ענק) והם טוענים שעכשיו המחשב אינו נתקע כעבור יממה של עבודה האם זה באמת משנה את המצב וכדאי לי לקנות מארז כמו שלהם?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  10. האם המקלדת הזאת היא עברית ואנגלית השפות שלה .<? ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? והיא טובה?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  11. אני מתלבט בין שני הסטים הבאים: G5/MX 518 עם מקלדת שאני כבר אבחר- G15/ZBOARD שזה אפשר להגיד סט הגיימרים ה"אולטמטיבי"... או ללכת על סט האלחוטי הבא: Logitech® Cordless Desktop® MX 3100 שיש בו עכבר אלחוטי לא רע בכלל- MX 1000... שאולי בהמשך אני אוסיף לסט האלחוטי איזה G7 נחמד... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by liransho,

אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. המוצרים הם : 1.אוזניות + מיקרופון מדגם AHS502 מבית Altec Lansing במחיר של 164 2.סט אוזניות ומיקרופון Logitech Precision Gaming Headset במחיר של 191 כמובן אני פתוח להצעות אחרות תודה

14. Started by AntiSocial,

הזמנתי את המפרט הבא amd dualcore 4200 x1900xt maxtor 300gb Asus A8R-MVP Geil Dual Channel 2048MB עכשיו אני ארצה להוסיף עוד x1900XT מתישהו ... אני מחפש ספק שיתאים, לא משנה לי אם הוא שקט אבל שיחזיק 2 כרטיסים כאלה ושיהיה כמה שיותר זול .. המלצות בבקשה ?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ShahafH,

שלום. האם אתם יכולים להמליץ לי לעכבר טוב לשמאליים? אני משחק הרבה משחקי גוף ראשון ברשת(CS וכאלו). תודה.

16. Started by stojakovic,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל זה מה שהיה נראה לי הכי מתאים... יש לי בממיר (של יס) כמה יציאות/כניסות (אני אפילו לא יודע מה זה...) שאשמח אם תגידו לי למה הם משמשים... USB (?) אני יודע מה זה USB , אבל מה זה נותן לי בממיר?!?!?!?!?!?! ETHERNET S/PDIF OPTICAL S/PDIF תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by avivlevy,

מחפש ספק איכותי למערכת שלי(בחתימה) +2כוננים ו3מאוררים עם לידים 1 120ממ ולאד אחד והמעבד בתושבת 478

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by 007,

שלום אני דיי חדש ולא ממש מבין פה אז ככה קניתי ספק חדש לא מזמן הנה הוא: מישהו יכול להגיד לי אם הוא נחשב לאחד טוב?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. Started by ran_meir,

אני צריך שתעזרו לי למצוא דרך לחבר עכבר נוסף למחשב שיעבוד במקביל לזה שפועל עכשיו. העכבר הראשי בעל יציאה סטנדרטית של עכבר (לא USB כמובן) וחשבתי אולי לחבר עכבר עם יציאה סיריאלית עתיקה, אבל אני לא בטוח אם זה יפעל וגם אם כן אני לא חושב שבמקביל לעכבר הקיים. מישהו יודע אם זה כן אפשרי? ואיך?? ד"א כשאני מחבר עכבר USB הוא פועל יפה מאוד ביחד עם השני אבל המטרה שלי היא לחבר עכבר לא אופטי (כזה עם כדור באמצע...) בנוסף לעכבר שיש עכשיו. תודה מראש לעוזרים! זה חלק קטן מפרוייקט שאני עובד עליו עכשיו, אז אני ממש ישמח לעזרה. רן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום פורום חומרה אחרת וציוד הקיפי בסוף לא קניתי את מחשב ה"על" שתכננתי בגלל הDX10 שצפוי לצאת עוד שנה, אני רק משדרג את הקיים. אני קונה 7800GS שכתוב עליו שהוא צורך ב12V 20A מינימום (במסגרת השדרוג אני קונה גם 512X2). המחשב החדש שיצא יראה ככה: אינטל פרספוקט 3.0 (אני מקודד אז פחדתי מAMD) 7800GS שדורש מינימום 20A ב12V. הרד דיסק 120GB . 1024 ראם. עכשיו רציתי לשדרג את הספק כי גם היום הוא די גבולי, חשבתי לקנות את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 אבל אז ראיתי שבניואגג הוא יותר זול : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817104953 ובכלל אפשר לעלות מגירסה 2.0 לגירסה 2.01 שגם היא יותר זולה מ2.0 בארץ: http://www.newegg.com/Product/P…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by DJPOWER,

אל פסק שמספיק לאיזה 5וחצי שעות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by jj516,

יש לי PALM ZIRE 72s אני רוצה להתקין עליו GPS, יש תוכנה שעובדת בפאלם? והאנטנה? יש שם בלוטוט' אז אפשר יהיה לחבר אותה, אבל אני לא מכיר תוכנה שעובדת בפאלם. יש כזו?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by RobiNooB,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4466 הספק שבא עם המארז הזה זה 400 אמיתי כמו שאומרים ? יחזיק את ה 6800GS שאני שם בו ? (יהיה בוא עוד רק הרדיסק 1 וצורב ) עוד שאלונת מה הכוונה ב V 2.0 ? מה חדש בזה לעומת V 1 ? ומזה 24 פינים לעומת 20 הישן ? מה זה אומר ?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. בהנחה שיש לי מקלט GPS שמתחבר ל-IPAQ כך שגם הוא יכול לשמש לניווט, במה הייתם בוחרים ? אני חייב תשובה ! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by kipi25,

שלום, האם אפשר לקבל המלצות למדפסת לייזר ש/ל 500-600 ש"ח, שתדע להדפיס משני צדדים. תוכלו גם לתת המלצות לחנות באיזור חיפה/קריות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים