עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by aero,

האם ספק כוח של המחשב יכול להשפיע מבחינה משמעותית בביצועים של המחשב? כרגע יש לי ספק של RAIDMAX 420W שקיבלתי עם המארז

• 14 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by shlomom,

לא ממש הבנתי עד עכשיו איך הכרטיס הזה נכנס לפעולה במשחקים שלא תומכים בו. כלומר מי מחליט מתי ולמה לשלוח ולהשתמש במידע מהכרטיס ולא מהמעבד. הרי אין עדיין משחקים שתומכים בו. והאם ממשקים כמו DX10 אמורים לספק API לגישה ל Physx??

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  3. Started by esaly,

אהלן אנשים! אני מחפש מארז עם פתח איוורור בגג (חשוב מאוד) שיכלול גם עבודה ללא כלים ,שיהיה יפה ושיכלול גם ספק טוב.. תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by Regev,

בבקשה תנו לי שם של כרטיס מסך עם מאיץ גרפי מהיר, זכרון 32 מינימום, וזיכרון DDR, עם יציאת TV וקידוד לDVD והכי חשוב, שלא יעלה מעל ל480 ש"ח. :lol: :lol:Thank U

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  5. Started by yotamoo,

הייתי עכשיו בפלונטר וראיתי את הכרטיס הכי חדש של gainward, 750 ultra שמבוסס על g4 ti 4600. קיצר, היה כתוב שם שהוא מתאים רק לווינדוס באנגלית. מישהו יודע מה פשר השטויות האלו?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  6. מישהו מכיר אתר חוץ מוורז שנותן משחקין סרטים .... מלאים להורדה בחינם? כי נמאס לי מהקאזה.....

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  7. Started by Shadowman,

איפה אפשר להשיג אותה בארץ? במחיר מוזל? אתר קניה או חנות? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by yoav9,

שווה להוריד? יש גירסה שהיא לא בטא? מה זה בכלל? מי אמר שאי אפשר לעשות overclocking לטלוויזיה? מה?

9. מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ זיכרון: Micron 512 MB pc266 DDR לוח אם : ASUS A7V266-E מבוסס על VIA Chipset KT266A או שעדיף את ה- NFroce ?! מארז: Full Towr וזהו , בלי מסך, בלי כרטיס מסך, בלי מודם, בלי כרטיס קול רק מה שכתוב למעלה.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  10. Started by samudi,

יש לי לוח אם ישן יחסית שאינו תומך ב-usb 2. אם אני אקנה למחשב כרטיס USB2 כזה לדוגמא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_680&products_id=8335 האם הוא יעבוד כ- USB2 במהירות של USB2 - למרות שהלוח אם אינו תומך? :s05: תודה

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by OutRaGe,

שלום. יש לי Intelli Mouse Explorer 2.0A של Microsoft כשאני משחק הוא פתאום מפסיק לעבוד, אני מנתק ומחבר את ה-USB ושוב הוא עובד וככה זה קורה בתדירות גבוהה יחסית האמנם בסביבת וינדווס זה לא קורה לי פעם אחת אפילו. עריכה: טוב זה התחיל גם בוינדוס נראה לי אני אזמין בקרוב את ה-MX510 מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  12. Started by shy26,

יש לי תקציב או ל -CHIEFTEC Kabinetter Dragon Workstation Black 340W / DOOR (DX-01B-D מארז שמגיע עם ספק 340 גנריק או אנתק Workstation Tower Case 300 הספק שלהם שנקרא 300W SmartPower אני לא גר בארץ אז בבקשה אל תציעו מארז אחר.... תודה שי

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

הגיע הזמן שאני אחליף את המארז ענתיקה שלי במשהו יותר טוב. (המארז כרגע הוא עדיין מתקופת ה PIII 450!) בעיקרון אני מעוניין במארז שקל לפרק ולהרכיב (גם את הרכיבים) ושיהיה בו airflow טוב. אין לי שום צורך במארז יפה, כך שיופי זה לא גורם בחירה. למארז צריכים להיות 3-4 כוננים. (אין לי מושג מהם הגדלים האלה.) מישהו יכול להמליץ לי על דגם? התקציב עד 800 ש"ח בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by adiv,

היי, רציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבודה עם מערכת הזנת דיו למדפסת? יש לי עסק שמדפיס בכמויות גדולות מאוד והבנתי שהמערכת יכולה לחסוך המון בעלויות דיו. השאלה אם היא אמינה ולא עושה הרבה בעיות. תודה, עדי.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by david2405,

העם מי שהוא יודע איפו ניתן לקנות את קרטיס הרשת killer 2100 אני מנסה למצאו אותו בכל מקום אבל אין? אשמח להכוונה בתודה מראש מישהו תשובה תודה..........

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  16. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מע' סטריאו ישנה יחסית (כ-5 שנים עד כמה שזכור לי) של Panasonic, מודל SA-AK410. החיבור האפשרי היחיד מהמערכת למחשב הוא כמובן הAUX, שתי כניסות R וL במע' הסטריאו אליהם אני אמור לחבר את הכבל הצהוב והאדום, אבל היכן אני יכול למצוא מתאם מסויים כדי שאוכל לחבר את כל העסק למחשב עצמו?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  17. התקציב הוא 300 ש''ח, הדרישות שלי מהעכבר הם: הכי חשוב שיהיה נוח, שיהיה טוב למשחקים, שיהיה אמין ושלא יתקלקל אחרי יומיים, עוד דבר חשוב שצריך לציין הוא שהעכבר יהיה נוח לעבודה יום יומית באינטרנט ובתוכנות מסויימות שחוץ ממני המשפחה שלי משתמשת. ההתלבטות שלי היא בין כמה עכברים: MX518 G5 החדש: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=912 DEATHADDER RAZER COPPERHEAD לפי התגובות בפורומים שונים אין הסכמה חד משמעית מה יותר טוב,ה-G5 לא מצדיק תמחיר לעומת ה-mx518 אבל ה-mx518 לא נוח לעומת ה-G5 אני יכול להגיד רק דבר כזה,חוץ ממני גם אחותי הקטנה משתמתש במחשב (יש לי ידיים לא גדולות),חשוב שהעכבר יהיה טוב לגיימרים אבל גם שיהיה נוח למשחפה שלי. קשה לי להחליט חלק אומרים ככה וחלק א…

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  18. אני לא יודע מה לעשות רק להדפיס עד עכשיו הצלחתי במדפסת הזאת חיברתי את כבל ה usb והווינדווס 7 זיהה ואפשר רק להדפיס אך לסרוק ולשלוח פקס אני לא יודע אין דרביירים למדפסת משום מה לויינדווס 7 עזרה בבקשה אני מיואש צריך פקס בבית חחח וכל הבית רוצה פקס ושיגעו אותי!!!

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  19. איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?

20. Started by Gil28,

אם כדאי אז אפשר חריגה קלה עכבר נטען עדיף

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by Avi313,

אני מתלבט בין מארזים כרגע. יש שני אפשרויות: http://www.a-top.com/xblade/xblade.html לבין- http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8 האקס בלייד נראה יותר איכותי, הוא גם בא עם 2 מאווררים טובים, עם ספק כוח 500 ואט, חלון בצד (אני יודע שזה לא משמעותי אבל...), מסך אלסידי נחמד ועוד כמה דברים... ולמרות כל זה, הוא יותר זול מהקומפיוקייס ב40 ש"ח. למה הקומפיוקייס (גם בעיניכם, אני שם לב) נחשב לאיכותי, כשהמארז אקסבלייד מעניק יותר בפחות כסף?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  22. יש לי תקציב של 200 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איפה יש מקום זול? ואיזה עכבר ומקלדת לקנות?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  23. מה זה? *במכשיר למעלה בצד ימין רשום - APPLIC 3AM multi I/O module *למעלה בצד שמאל רשום - SES scientific educational systems ltd *בצד שמאל במלבן הגדול רשום - ANALOG INPUTS *במלבן הקטן מצד שמאל רשום - INPUT *במלבן הקטן מצד ימין רשום - OUTPUT *ובשורה המקשרת בין כל המלבנים רשום - COMPUTER BUS (רשמתי מה כל דבר כי אי אפשר להבין מה רשום מהתמונה...) נ.ב - החיבור שלו לחשמל הוא בעזרת שנאי כלשהוא. נ.ב2 - החלק שנמצא למעלה(בנפרד מהמכשיר) היה כבר כלול בתוך הקופסא עם המכשיר , וה"נקודות" הצהובות האלה שרואים עליו הם לדים קטנים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

24. Started by MasterGal,

היי אני רוצה לקנות מחשב כף יד,לעבודה ניהולתית (Excel,word....) שיהיה צבעוני מערכת הפעלה של WINDOWS וכולל עברית. יש הצעות?

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  25. אהלן מה נשמע.. מחר אני קונה סורק חדש אני מתלבט בין אפסון ל hp בכל מקרה התקציב הוא בין 450 ל 650 שח תכלס אני לא צריך איכות מעולה סריקת תמונות ואמינות.. זה הכל תנו הצעות.. תודה רבה יניב

• 1 תגובה
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים