ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
האם שווה להוסיף עוד 80 ש"ח ל 2040? האם יש הבדל ברמת המילוי של הטונר? תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
למי שיש את ההגה הזה יודע שמתחבר אליו שניי, ספק כזה, אפשר בבקשה חנות שמוכרת את השניי הזה או דגם מדוייק והאם אפשר להשיג אותו בכלל בחנויות או שזה מיקרוסופט בלעדי והלך לי ההגה. תודה
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש בוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1767835 זה יפעל לי במחשב? או שבכלל כדאי רמקולים אחרים
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות תקציב: 500ש"ח ללא חריגה שימושים שלי: 80%גיימינג, 10%מוזיקה, 10%סרטים(אימה בעיקר). הערות: כבר באור 2מטר לפחות, מקרופון טוב, אוזניות 5.1/7.1 אמיתי , שיהיה אפשר לקנות את האוזניות בארץ. לוח האם שלי זה Intel DH67BL אפשר המלצות לאוזניות? תודה
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס WIRELESS (עדיף PCI) שתומך ב WAKE-ON-LAN. האם קיים כרטיס כזה? אם לא, האם האופצייה של WAKE-ON-LAN היא רק לכרטיסים ON BOARD? :s05: תודה...
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני נכנס להגדרות של העכבר ומשנה את מהירות הסמן ועושה שמור הוא שומר ומתי שאני עושה ריסטרט למחשב ההגדרות לא נישמרות מדוע? ???
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני מחפש מתקן, קטן, הכי פשוט שיש.... מה אני צריך בו? -4 כניסות USB. -1 כניסת אוזניות. -1 כניסת SVid לחיבור לטלוויזיה (4 פינים, הפשוט). צריך שכל זה יתחבר למחשב בחיבור USB יחיד... הקיימת מפצלת שכזו? לא משנה המחיר, פשוט הכי זול שיש שעונה על כל הדרישות הנ"ל.... ו...תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות לוח חדש לP3 שלי... Gigabyte 6VX7B-4X ( FC-PGA ) - PC133 - 5 PCI - 1 AMR - 1 ISA - AGPx4 - ATA 100 - AUDIO AC97 - 3 DIMM - ATX וזה על הכוונת שלי עכשיו הAC97 הזה שווה משהו?? ומה זה ( FC-PGA ) ???? מה דעתכם על הלוח ואולי יש משהו יותר "טוב" מזה באותו מחיר (505NIS)
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין ארבעה עכברים לגיימינג. Logitech G400 Logitech G500 Razer DA Razer Abyssus כרגע, ארבעת העכברים נראים לי בסדר גמור, אך ההתלבטות הגדולה שלי היא בעניין הכסף. איזה עכבר מבין הארבעה מציג את הביצועים הכי טובים ביחס לעלות שלו? אני אשמח לשמוע על הצעות נוספות לעכברים בטווח מחירים של העכברים שהוצגו כאן. ובנוסף, האם כדאי לקנות פאד לעכבר? או שניתן להסתדר בלי פאד? כמו כן, אשמח להמלצה על מקלדת בטווח מחירים של 50-100 שקל.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לפנק את עצמי עם MX1000 נחמד (לא שעליתי מליגה כ"כ נמוכה, היה ליMOUSEMAN CORDLESS OPTICAL) אבל שיהיה קיצר לשאלה שלי: למה את האופציה של APPLICATION SWITCH לא ניתן להעביר לכל כפתור אלא רק ללחיצה על הגלגלת או כפתור היועד באיזור האגודל? האם יש אפשרות ל"עקוף" את הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש את Logitech® Media Keyboard Elite שנראית לי די סבבה. אני משחק במשחקי רשת אז קחו את זה בחשבון... מה אתם אומרים על מה שהצעתי? יש לכם הצעות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
בקרביץ יש מבצע נחמד, מדפסת לייזר בלבד ב299 ש"ח עם 3 חבילות נייר מתנה, או דגם עם סורק ומכונת צילום ב499 גם עם 3 חבילות נייר מתנה. אם מישהו מחפש מבצע מצויין. אם לא, אז שיהיה יום מקסים.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1.אני צריך ספק חדש .. אבל חייב שיהיה כמה דברים.. סליבים-היה לי את ההאק בלי עכשיו יש לי עם אני לא מוכן לוותר על זה ואני לא מיתכוון לחזור על התהליך שוב ;D ספק שיראה טוב אם איכות גימור טוב. אם אפשר מודולארי אז למה לא .. וכמובן שיהיה יציב ואיכותי גם בביצועים אם כי לא חייב הטוב ביותר מעל 400W יש לי 300W.. לא מספיק כבר ועוד יבוא כרטיס מסך אחר מקרוב . אז מה האפשרויות שלי ? חשבתי על ה OCZ 450W .. יש משהו דומה בפחות כסף ? 2 אל פסק . אני לא צריך שעה של מחשב עובד ... אלא רק לימנוע את השניה שיש קפיצה . ואני צרי להחזיק מערכת כבדה יחסית .. A64 754 2000@2500 גיגה זיכרון כניראה 6800GT HDD 160 גיגה הספק שיבחר . CTR 17 XJ770 של מאג וזהו בערך אז איכות או כמות ?! או…
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני מדפיס בממוצע כ 6 דפים ביום אז אני צריך משהו די איכותי ושיחסוך דיו במחיר של עד 300 ש``ח תודה
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
תיראו יש לי אחות מעצבנת היא חוגגת על המדפסת מדפיסה בכמויות,היום בדקתי הדיו היה מלא אני חוזר מהבית ספר בודק כמה דיו אני קולט שאני רבע ירד אני רואה שהיא הדפיסה איזה 10 דפי צביעה שלא הייתי בבית(היא היתלהבה מהקטע של להדפיס) ואני לא יכול ככה יש שיטה לינעול את ההדפסה איך שהוא מהדרייבר? ומבלי לנתק את הכבל או את החשמל כי זה סתם יהרוס כל הניתוקים האלה מדובר במדפסת brother 250C מדפסת משולבת
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בעוד כחודשיים-שלוש אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מבוסס קונרו, יאממי...) ואני מתלבט בין מארזים שונים שיהיו שימושיים, מאווררים וכמובן אם אפשר, נעימים למראה עיניים. התקציב שלי הוא כ-600 ש"ח למארז וספק (לא 600 לכל פריט אלא לשניהם יחדיו) ואשמח מאוד אם תציעו לי שילוב של מארזים וספקים . המפרט המתוכנן (מתוכנן, ולא בטוח) הוא: Core 2 Duo E6300\ E6400 one 965 motherboard some DDRII 512*2 667MHZ Leadtek GF 7600GT\ GS Maxtor 160 GB תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לעכבר אל חוטי בטכנולוגיית לייזר או אינפרא אדום , נוח, שלא נתקע, עמיד ושלא עושה בעיות. אני לא גיימר . רציתי לדעת איזו טכנלוגיה עדיפה לייזר או אינפרא אדום? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מדפסת צבעונית למשרד בטווח מחיר מ 400 - 3000 חשוב לי שתחזיק להמון זמן ודיו/טיונר זול לא משנה לי אם זה הזרקת דיו או טיונרים או להזמין בקבוקים מ אייביי אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לקנות מדפסת לזמן ארוך עם דיו זול תודה רבה עמית
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, אני מחפש סורק חדש עבור אישה שעובדת כציירת וכגרפיקאית. הסורק הקודם שלה היה CanoScan LiDe 700F. אני לצערי לא מבין כלום בסורקים - אז בגדול אני פשוט אשמח לשמוע על סורק שווה באיכותו לסורק הזה או טוב ממנו, שאפשר להשיג בחנויות... עדיף לסורק של חברת קאנון עצמה, כי היא רגילה לחברה. אשמח להמלצות, ולהסבר קצת על התחום אם מישהו מבין בו. המון המון תודה לכל מי שיענה!
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קניתי את העכבר ובאתי הביתה וניסיתי לחבר אותו למחשב והוא לא נקלט לי מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-