ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,419 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין 2 מדפסות משולבות: canon mp150 epson cx3700 מה אתם אומרים? איזה מבין השניים עדיפה??? אולי עדיף ללכת על canon mp170 שמשמעותית יותר יקרה?? (200 שקל) תודה רבה- שגיא.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מה לפי דעתם כדאי? Thermaltake Kandalf או Thermaltake Shark ומהם הסיבות לכך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת הזרקת דיו ביתית, לא משולבת, רק מדפסת. שאיכות הדפסה תהיה טובה. וזה הכל בערך.. תקציב משהו בסביבות 400. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את העכבר G7 של לוגיטק או לחכות?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני לא יודע אם לקנות hec שלפי מה ששמעתי הם טובים או משהו חדש שראיתי ספק של sweex או משהו כזה לא ממזמן התאכזבתי מספק של termaltec ב 350 שקל שקרס והפסיק לפעול אשמח להצעות או אפילו לספק יד שניה אם מישהו מוכר נ.ב מצטער שזה לא באשכול המתאים אבל יש שם כל כך הרבה הודעות שאני מפחד שלא יראו את ההודעה שם
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי אותו ב-ksp...אני חושב שהוא מיוצר ביפן או סין(לא ממש מרוצה ממנו) עלה לי בסביבות ה-300 ש"ח בא עם ספק 380 w ושם היצרנית היא..colors it אם מישהו מכיר אז שיתן חוות דעת ולמי שיש אותו ו"קצת התעסק" איתו שיגיד כי אני מחפש איך לפרק משהו ממנו! http://img497.imageshack.us/img497/7619/spa02826ef.jpg
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני צריך ספק בטווח מחירים של 400 500 שקל ושיתמוך בטכנולוגיות הבאות: Cross|Fire SLI SATA אני מעדיף שגם יהיה עם קירור כמו צריך ואפ אפשר אז תוכלו לישלוח לי קישור מתאים וטוב וזול כמובן לחנות בישראל שלו???
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב כף יד שיכלול gps ו wi- fi עד 400 $ .אני לא כל כך מבין בסוגי המכשירים. את המחשב אני יכול לקנות בארה"ב. איזה מחשב כדי לקנות? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אז ככה בעקבות הניקיונות של פסח מצאתי כ300 תמונות משפחתיות מאוד ישנות החלטתי שאני רוצה להפוך אותם לדיגיטאליות ולכן אני צריך סורק טוב מה צריך לחפש בסורק? (1200 x 2400dpi¹ with 48 bit colour depth ) יש לי תשורה הזאת מה היא אומרת לי? כמה שהרזולוציה גבוהה יותר ועומק הצבע גדול יותר ככה הוא יסרוק יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת hp 920c ומלפני כמה ימים היא הפסיקה לעבוד. אני שולח מסמך להדפסה וכלום, אין תגובה של המדפסת. גם כשאני לוחץ על הכפתור שמוציא דפים, אין תגובה. ניסיתי להתקין אותה מחדש גם והעסק לא עזר. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר הכי נורמלי שאפשר בשביל קצת גיימינג בתקציב של 200-250 ש"ח יש עכבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס Firewire-2 כרטיס PCI מיועד למצלמה מיוחדת של PointGrey מדובר בחיבור שונה מ Firewire הרגיל, במהירות גדולה של 800 מגהביט אם משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת (עדיף באיזור הצפון) אני אשמח לדעת תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אז ככה ... אני יודע שהצקתי קצת בפורום לגבי ספק ומארז ומי יודע מה .. אני פשוט מקבל את המחשב עוד שבוע מהיום ו ..אני עדיין לא סגור על מה אני לוקח .. אני צריך ספק איכותי שיחזיק את המפרט(שנמצא בפרטים שלי בצד) ושיחזיק לי יום אחד עוד כרטיס מסך ati x1900xt נוסף .. בנתיים חשבתי על הספק Hec Ace580W ... אבל לגבי מארז .. אני ממש לא יודע מה לחפש בכלל ... (וגם לגבי הספק אני לא סגור) .. חשבתי על הSunbeam transformer אבל .. כמו שאמרתי .. לא מבין מספיק . אם הצלחתם לקרוא את כל זה ולא לאבד קור רוח .. אז ככה : אני מחפש המלצה לספק + מארז עד 1000 שקל .. תודה מראש ! (מעדיף מארז "נקי" יותר .. פחות קשקושים .. אבל שיראה איכותי ...הטרנספורמר נראה נחמד .. אבל הייתי מעדיף משהו שנראה פחות מצועצע..וצבע…
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על שני המארזים האלה, מי לדעתכם יותר טוב, מבחינת איורור, מבחינת מה מקבלים עם המארז, אופציות שדרוג בעתיד, כמה כוננים אפשר להכניס שם (מקסימום). כחו בחשבון את כל הדברים שציינתי למעלה, וכמובן אם יש עוד דברים, אז גם בהם. תודה
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי בביקורות שונות ואפילו פה בביקורת של ה G7 שהסוללה של ה MX1000 מחזיקה בערך 3 שבועות אם לא מתשמים בעכבר כל היום. זה ממש מוזר אבל אני כמעט כל היום עובד ורק בערב משחק ומשתמש בעכבר וזה נגמר לי תוך שלושה ימים זה הגיוני? בבקשה תעזרו.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת לייזר חשוב לי שתהי פשוטה להפעלה,קומפקטית,לא זולה ואיכותית.. מה דעתכם על המדפסות הבאות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=373404 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37136 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132241
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מבין מתאמי ה-Bluetooth הבאים של Conceptronic תואם לגירסה 2.0 ואיזה לגירסה 1.2? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1008_1009&products_id=5544 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1008_1009&products_id=12274
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את המארז Thermaltake Tsunami Dream Aluminum Case ורציתי לדעת עם אני יוכל להוסיף עוד מאווררים בעתיד או שאני יהיה חייב להישאר רק עם 3.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
טוב אז כך יש לי מחשב ישן [3 שנים כבר] ואני כבר רוצה לקנות חדש. אז כך התקציב הוא 5,000 ש"ח. אני רוצה משהו טוב שירוץ לי מהר, במשחקים החדשים ובכלל. טוב מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, סידי-רום [כונן הדיסקים], כונן דיסקטים והצורב לא צריך. רק את החלקים החשובים, טוב אז הנה פירוט של המחשב הישן: Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name ZZZ User Name Administrator SMTP E-mail Address na****@bezeqint.net Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2006-02-24 / 13:58 Motherboard …
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לאחי יש מצלמה די טובה לא יותר מזה והיע עולה 700 שח אני לא רוצה או יכול להוציא יותר מ350 גג 400 ואם אפשר פחות חשוב שהמצלמה תשב טוב על המחשב(IBM T43) כי ניסתי מצלמה שמתימה לLCD וכל הזמן החליקה מהמחשב *ואם משהוא יכול להמליץ על סט עלחוטי עד 300 תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום, אחרי שחיפשתי וצמצמתי אפשרויות, הגעתי לשלוש מדפסות: - Brother HL2030 - Lexmark E232 - Xerox Phaser 3117 אשמח לקבל המלצות על איזו הכי מוצלחת, עם איזה טונר היא מגיעה ועוד דברים שכדאי לדעת לפני שקונים. תודה מראש 8)
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
האם ספק כוח של המחשב יכול להשפיע מבחינה משמעותית בביצועים של המחשב? כרגע יש לי ספק של RAIDMAX 420W שקיבלתי עם המארז
-
- 14 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
חבר'ה! קניתי מארז של קומפיוקייס דגם 6C29 ויש לו חיבורי USB מקדימה, עכשיו הבעיה היא שאני לא בטוח אם אלה חיבורי USB 1 או 2 ועל הלוח אם יש לי 2 חיבורים אחד ל-USB 1 והשני ל-USB 2 איך אני יודע לאן אני מחבר אותם???? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-