עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kebibas,

צהריים טובים, כרגע יש לי מקלדת פשוטה מאוד של GENIUS ואני רוצה להתקדם למקלדת מכאנית. אני משחק בעיקר COD אך גם משחקים אחרים בז'אנרים אחרים, לכן נראה לי שסוויצ'ים חומים יתאימו לי (אבל אין לי באמת מושג). כמו כן חשוב לי שהמקלדת תהיה מוארת ושיהיה חריטה בעברית שתהיה מוארת גם. בנוגע לעכבר, יש לי לוג'יטק G700, והוא התחיל לעשות בעיות. אני יודע שיש דרכים לתיקון הבעיות האלה אבל אני לא צריך עכבר אלחוטי וכלכך הרבה כפתורים. הבנתי שMIONIX NAOS 7000 מאוד מומלץ, יש לו מתחרים? אז מה יהיו ההמלצות שלכם?

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by darkrule88,

מישהו שמע על הפד Megasoma? אני רוצה לקנות אותו עוד כמה ימים, ורציתי לשמוע חוות דעת עליו אם למישהו יש אני ישמח לשמוע עליו

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by yaloner,

שלום לכולם, מי מכיר מדפסות קנון. אחרי שנים עם מדפסות HP ששירתו אותי נאמנה החלטתי לתת צ'אנס גם למתחרים. רציתי לקבל קצת פרטים באופן כללי על מדפסות קנון מבחינת איכות הדפסה, עלויות דיו, אחריות ושירות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by massinvallus,

אם לא אז מתי הוא יגיע?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. אני מבקש המלצה על מקלדת לפי מה שרשום בכותרת ( רצוי מניסיון).

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by aperera,

שלום לכולם. מחפש הצעה למדפסת משולבת עם חיבור רשת. תקציב, עד 700 ש"ח ראיתי של-Brother יש כזאת - http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-3917432 גם ללקסמרקס יש אחת - 4550. של HP מעט יותר יקרה (800 ש"ח) אבל כוללת גם פקס, HP6313

7. Started by idodos,

התקציב הוא עד 200 . ראיתי שיש את ה- rx1000 ב-125 (KSP) מאד זול ... והוא לייזר ... זה לא עדיף על אופטי ? וה-mx510 עולה איזה 170 ככה ... למרות שהוא אופטי. אין לי בעיה להוסיף ל-510 אבל האם הוא עדיף על ה- RX ? עזרה ...

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  8. שלום, אני חייב דחוף לדעת אם יש דבר כזה מתאם חיבור כרטיס חיצוני של מחשב נייד (אם אני לטועה לכרטיס הזה קוראים SSD) למחשב שולחני. זה דחוף מאוד. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 27.05.2010 בשעה 18:54:03 מי שלא מבין, אני מדבר על איפה שהכרטיס נכנס בתמונה.איך קוראים לכרטיס? האם יש מתאם לכרטיס כזה למחשב שולחני? תודה מראש. http://www.gencaslan.com.tr/images/anasayfa/leptop.jpg הערת מנהל הפורום: הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by wArezm0n,

קניתי היום Zboard התקנתי את הדרייבר שבא עם המקלדת בעברית לאחר שהתקנתי את הדרייבר לחצתי על כפתור ה"Reboot" שהיה בסיום התקנה ואז שהWindows עלה,ראיתי שהאייקון של הZboard צהוב והZboard על מצב Disabled כאשר האייקון היה צהוב פתאום ראיתי שכתוב שהוא מנסה להתקין חומרה חדשה עםUSB Hub והמקלדת לא הגיבה ואני לא יודע מה לעשות אני היתייאשתי התקנתי את הדרייברים 6 פעמים מחדש הורדת את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גם אותם הסרתי את הService Pack 2 בXP וראיתי שזה לא עוזר אז החזרתי בבקשה תעזרו לי ודרך אגב לקחתי את המקלדת לחנות לנגיד למוכר שהיא לא פועל אז הוא חיבר אותה למחשב ואצלו היא פעלה יכול להיות שחסרים לי קבצים במערכת או משהו כזה אם כן אז תגיד לי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by zelig192,

שלום לכולם. הייתי מעוניין בהמלצות במצלמת WEB במחיר של עד 250 ש"ח. המטרה שיחות בSKYPE. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by udiudi,

שלום לכם. יש לי בעיה בעכבר, העכבר הוא אופטי של מיקרוסופט. אני בקרוב אמור לקבל עכבר חדש (עוד שבוע שבועיים) אז עד אז חבל לי לקנות חדש. הבעיה היא כזאת, העכבר פשוט מפסיק לעבוד בשלם מסויים. האור האדום שלו נכבה וסמן לא זז. אני מנתק אותו מהUSB, מחבר מחדש..חוזר על זה כמה פעמים בחיבור USB אחר כל פעם והוא חוזר לעבוד לכמה דקות. למישהו יש רעיון איך אני פותר את זה? ניסיתי להשתמש בממיר הזה לעכבר, מן דבר כזה עם כניסה לUSB וחיבור לכניסה הירוקה של העכבר במחשב..אבל לא עובד. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  12. יש לי את האוזניות SteelSeries Siberia V2 המצויינות. עכשיו יש לי כרטיס מובנה בלוח אם שהוא די סבבה, אבל יצא לי השבוע לחבר את האוזניות לטלוויזית פיליפס שבסלון (דגם איכותי ביותר) וישר הבחנתי בהבל סאונד שהתבטא בשיפור באסים בעיקר והגברה הרבה יותר חזקה ובכלל שומעים טוב יותר וממש שמים לב להבדל. לכן אני שוקל לקנות את המוצר הזה שהוא כרטיס קול ייעודי לאוזניות הנ"ל: http://steelseries.com/products/audio/steelseries-siberia-usb-soundcard הצליל ההיקפי 7.1 ממש לא מעניין אותי כי אני יודע שזה סתם גימיק לא מורגש (היו לי אוזניות 5.1 אמיתיות שגם בהם צריך ממש להתאמץ כדי להרגיש את כיווני הסראונד). אז אני שואל אם זה תכלס ייתן שיפור באיכות הסאונד (מישו אם ניסיון אולי)? בארץ זה עולה 225 ש"ח ב- T…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. האם קיימת קופסה שממתגת בין מסכים ב-hdmi 1 input 2 outputs שאינה אקטיבית? כלומר ללא חיבור לחשמל? כל מה שראיתי בינתיים דרש מתח חשמלי. מרגיש לי מיותר להזרים חשמל באופן קבוע לקופסה כשאני לא מתכוון אף פעם לעבוד גם עם הטלויזיה וגם עם מסך המחשב בו זמנית.

14. Started by Asher82,

שלום, ברשותי מדפסת HP officejet J4580. קניתי דיו לא מקורי, הכנסתי את המחסנית והמדפסת הציגה הודעת שגיאה בה כתוב שמיכל הדיו ריק לחלוטין. האם זה מכיון שמדובר בדיו לא מקורי? זו בעיה ידועה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן, יש לי את הספק כוח" xtreme p4 500w atx 12v " ואני מעוניין לדעת אם הוא יוכל להריץ את הכרטיס המסך של סאפיר X1800XT 256MB. בדקתי עליו נתונים מתוך המדבקה שעליו והיה כתוב את הנתונים הבאים : +12v = 20a -12v = 0.8a +5vsb = 2a -5v = 0.5a +5v = 33A +3.3v = 25a *אלו הפרטים החיונים בראיתי שצריך אם אני טועה תקנו אותי. אם לא, אז אני פתוח להצעות, 380ש"ח גג. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. Started by Spootnik,

טוב אז ככה בשעה טובה ומוצלחת קניתי 6600GT ואני עם ספק ג'נרי והוא נכבה לי כל הזמן אז ניתקתי אותו עד שאני אקנה ספק חדש. צריך המלצה לספק חדש עד 350 שקל שיחזיק לי תמפרט הבא מפרט בצד איפה שכתוב מפרט רק להוסיף 6600GT שכתוב בדרישות שלו מינימום 400W והספק ג'נרי שלי רק 380. מודה מראש אם אפשר גם חנות ואם המוצר במלאי זה עוד יותר טוב. תודה.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות לקנות מדפסת לייזר שחייבת להכיל פקס ועדיף גם שתכיל סורק אם כי לא חובה. המדפסת צריכה להיות בעלת טונר חסכוני ואם יש אפשרות שלא רועשת מדי מה טוב. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by bluemail,

הייתי רוצה סרטוט ורשימת רכיבים לבנית רובוט / רכב אז בבקשה תעזרו לי בנושא ( אם אפשר גם אפשריות להרחבה . בעיניין ה'מוח' נטיה ל'מוחות' העובדים באותו שיטה של המחשבים cpu + זכרון)

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by igal_nazar,

אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן + חיבור לרשת. אני לא מתכוון להשתמש בה בצורה מטורפת. סדר גודל של 300 דפים בחודש. מעל הכל חשוב לי שהמדפסת תהיה אמינה. אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. מה דעתכם על הדגם HL-2130 של brother? אגב, האם כדאי לקנות יד שניה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by AmirNadav,

שלום לכם. אני לא בדיוק מגיב פה , אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים אז תעזרו לי בבקשה :<.. אבא שלי קנה לי לפני שבוע בדיוטי פרי את העכבר MX1000 , והבנתי מכמה חברים שהוא לא משהו למשחקים, אז החזרתי אותו וקיבלתי זיכוי. עכשיו אחרי שהחזרתי אמרו לי שהוא טוב... :< בעוד שבועיים אני כנראה אממש את הזיכוי ואקח עכבר אחר (בדיוטיפרי)- ואני לא יודע אם לקחת את הMX1000 שוב, או את הMX510 ... תעזרו לי בבקשה... :\ בתודה, אמיר המבולבל !

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Chura,

שלום היום הזמנתי גיגהבייט אורורה, מגולדטופ (יחס עם ספק ליברטי 400) בכל אופן התקשרו מהחנות שנגמרו להם השחורים ויש רק כסופים, ושלא יהיה מכיוון שאין ייצור יותר של גיגהבייט אורורה... התקשרתי גם לנועה מחשבים , אותה תשובה, אבל לטענתו צריך להגיע עוד שבועיים Aurora 2, מישהו שמע על זה ? תודה מראש אני באמת לא יודע מה לעשות, ממש קשה לקנות מחשב ! עריכה : זה נראה לי זה - http://www.giga-byte.com/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2322 לא ?

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Itzik 007,

שלום לכולם, אחרי שמת לי העכבר האלחוטי הישן שלי (טק לצערי) קניתי עכשיו עכבר של HP. ואז החלטתי לקנות גם מקלדת אלחוטית חדשה. אשמח להמלצות למקלדת איכותית עם מראה יפה ולחצני קיצור, עדיף מחברה מוכרת. מחיר אזור ה200 שקלים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by maphisto324,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת בסכום של כ-500-550 ש"ח. המדפסת תהיה לשימושים מינימליים של עבודות בית ספר של תלמיד תיכון ומורה וכמו כן סריקות ושליחת פקסים. ניסיתי לחפש טיפה וראיתי המון דגמים של HP\LEXMARK\BROTHER וכו' . האם יש הבדלים משמעותיים בין החברות שעלי לדעת? בנוגע להבדל בין הסריקות שלהן, בקלות תפעול, באמינות לאורך זמן? ואם תוכלו לתת לי כמה דגמים ספציפיים שידועים שהם טובים אני אשמח . תודה לכל עזרה.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by postup,

הDVD הישן שלי התקלקל ואני מחפש עכשיו DVD חדש... חשוב שהDVD יתמוך בכתוביות בעברית ובכל הפורמטים הקיימים. המליצו לי על DV383 של PIONEER. מכמה בדיקות שעשיתי ראיתי שקיים גם מכשיר שנקרא DV393 גם של PIONEER. איזה מהם עדיף? (המספר אומר שה393 יותר טוב??) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.