עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by H.I.V,

קניתי ב120 שקל ספק של 500W של חברת GYRO אני עדיין יכול להתחרט אז תגידו לי אם עשיתי משהו חכם או לא? איך החברה הזאת לספקים?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by shimon23,

יש לי מעבד Amd atlon 64 3000 S-754 עם לוח אם Abit Kv8. כרגע יש לי סטיק אחד של זיכרון של A-data 512mb pc3200, ואני מעוניין להוסיף סטיק נוסף. אני יודע שמומלץ להוסיף סטיק זהה לחלוטין, אבל אני לא כך כך מוצא סטיק כזה, מה גם שהלוח שלי גם ככה לא יכול לעבוד בDC. האם זה יפחית משמעותית את הביצועים אם אני יוסיף סטיק אחר? עריכה: מצאתי סטיק של American data האם זו אותה חברה?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  3. עריכת המודר: באמת שאין סיבה לפרסום, לא רק בגלל שזה חנות מסוימת.. נתת את הדגם בדף הבית של החברה. הנה אתר הבית של המוצר רציתי לשאול בכללי האם הפאנל הזה שווה משהו והאם היציאות USB שלו וה-firewire בעצם מוסיפות לו עוד יציאות למחשב בנוסף מה שיש לי על הלוח אם?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by neogod,

יש לי data switch (מחליף בין מסך מקלדת ועכבר לשני מחשבים) כאשר אני מדליק את שני המחשבים שניהם נדלקים ועושים פוסט, אבל כאשר מגיע שלב העלעת הווינדוס אז המסך מתכבה ולא עובד כאילו המחשבים כבויים!! מה יכולה להיות הבעיה? (ד"א זהו סוויץ' דיי ישן של HAMA לפי מה שאינ יודע)

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by -Blaze-,

אני רוצה היום לקנות ספק, וללוג'יק יש רק את האנרמקס 420W, הוא יחזיק את המערכת שלי? וזה לא ליברטי, פשוט אמרנקס 420W רגיל, הטכנאי שמה אומר שליברטי זה כמו רגיל רק מודולרי, זה נכון?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  6. שלום ברשותי מדפסת לייזר LEXMARK E240, כשאני מדפיס דפי A4 שרשומים מן השוליים מקצה לקצה, הוא טיפונת חותך את הקצוות, כלומר אם רשום המילה House אז ימחוק את הH בצד שמאל זה קצת יותר קיצוני, אך גם בצד ימין הדף זה טיפה חותך (יש לציין שעל הדף עצמו יש עוד שוליים לבנים, כלומר יש מקום לשים את האותיות האל) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די מייאש :'(

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  7. הייתי היום באייבורי ואין שם אפשרות כזו. יש אולי חנות אחרת שכן מאפשרת לנסות את המקלדות לפני הקניה?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

יש לי עכבר של מיקרוספט (הדגם עם החמישה לחצנים), כעקרון הוא בנוי לUSB אבל קיבלתי איתו ממיר לPS כאשר אני עובד על USB אני רואה שכאשר המחשב חושב הוא קופץ ומקרטע וכאשר הוא על PS הוא חלק. שאלתי היא: תאורתית מה יותר טוב? מי מבניהים נותן FPS יותר טוב אם יש הבדל בכלל? והמלצות על איזה חיבור לבחור תודה רבה, יאיר.

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by סער_שי,

למה בעצם אני צריך ספק כוח שעולה 300 ש"ח (450W). אני לא יכול להסתפק בפחות? איזה יתרונות זה נותן לי?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  10. יש בוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1767835 זה יפעל לי במחשב? או שבכלל כדאי רמקולים אחרים

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by Vafeld,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות תקציב: 500ש"ח ללא חריגה שימושים שלי: 80%גיימינג, 10%מוזיקה, 10%סרטים(אימה בעיקר). הערות: כבר באור 2מטר לפחות, מקרופון טוב, אוזניות 5.1/7.1 אמיתי , שיהיה אפשר לקנות את האוזניות בארץ. לוח האם שלי זה Intel DH67BL אפשר המלצות לאוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by slider,

אז ככה, אני מתכוון לקנות צורב ב 300-400 ש"ח, תמליצו לי בבקשה איזה צורב לקנות ואיפה, בבקשה בלי לחרוג מהתקציב, וכמה שיותר זול, יותר טוב... תודה

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by Chymes,

אני מחפש מארז Micro ATX איכותי למחשב שאקח לצבא. מומלץ מארז עם ספק כוח איכותי. תקציב: 400 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  14. המלצה לרמקולים/אוזניות: (אם אתם רוצים להשוות מספר מוצרים, פרסמו אותם פה עם טופס אחד, השתמשו בסעיף הזה במקרה של חוות דעת/השוואה בלבד!) חובה לציין מה רוצים לרכוש, רמקולים או אוזניות! 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): כאן ציינו מה אתם רוצים לרכוש. 250 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות):400 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? -הרוב גיימינג, משחקי מחשב, קצת מוזיקה ובקושי סרטים בעיקר משחקים למחשב כמו BF3/CRYSIS/GTA ועוד. משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים - 85% משחרים, 10% מוזיקה, 5% סרטים! 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו …

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  15. sidewinder mouse הוא העכבר הטוב ביותר לגיימרים? עדיף על g9 ,diamondback,habu וכל השאר ?

16. Started by SUPER300,

שלום, אני רוצה שיהיו לי במחשב ארבעה רמקולים שיעשו סראונד (שניים קדימה ושניים אחורה משני הצדדים). קודם כל רציתי לדעת אם לוח האם הזה תומך בזה (כתוב 8 ערוצים אז מן הסתם כן) http://www.msi.com/product/mb/P67A-C43.html#/?div=Basic יש לכם המלצה לרמקולים? האם אני צריך כרטיס קול נפרד או משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

מחר אני טס לחו"ל וקונים לי פאלם פיילוט בדיוטי פרי. אני לא יודע איך קובעים מה טוב כאילו זה פועל על פנטיום ומגה הרץ? יש דבר כזה חיבור רשת לפאלם???? מה יש להמליץ בשבילי?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  18. יש לי כרגע את העכבר Microsoft® Wheel Mouse Optical תמונה: http://www.pandas.co.il/images/mig/fullsize/1519.jpg שהוא עכבר נורא מוכר. והוא נוח לי והכל אני משתמש בו כבר מעל 5 שנים [היה לי אחד והוא התקלקל אז קניתי את אותו אחד שוב ^^] ומחר אני כנראה קונה את ה-MX518 אבל אני לא יכול לבדוק אם הוא נוח לי כי מזמינים לי אותו דרך האינטרנט. וראיתי מישהו שאומר שקשה לו להגיע לכפתור Forward שנמצא בעכבר. הנה התמונה: http://www.logitech.com/repository/226/jpg/1449.1.0.jpg אתם חושבים שכדאי לקנות אותו בלי לבדוק אם הוא נוח? כי שמעתי מהמון אנשים שהעכבר הזה נוח, פשוט התגובה של האיש הזה קצת הפחידה אותי. ושאלה שנייה: נכון בעכבר הזה יש DPI שאפשר לשנות מ-1,600 ל-800 ו-400. אז אני לא יודע מה יותר כד…

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  19. בשביל שחורה הייתי צריך לחכות עוד חודש חודשים ולא היה לי כוח אז לקחתי לבנה כשלג .. אתמול כיצד אפשר לשמור עליה ? לבנה וחדשה http://www.pch.co.il/docs/pd-477889329.htm

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by genia,

/

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by yogev_23,

למה מביאים לפה רק אדפטרים גנריים class 2 או 3 אפילו (הם בכלל לא מפרסמים את הנתון הזה כשבארה"ב כן). בכלל יש כאן בארץ חוסר מודעות מזוויע ומחירים אסטרונומים על כבלים (70 ש"ח בחנות לעומת דולר אחד באיביי עם משלוח חינם -אמנם איטי- מסין) ומתאמים. אני מוצא את עצמי עושה רשימה של דברים שאני צריך וכל כמה חודשים מזמין במרוכז מארה"ב.. למה העולב הזה, רציתי אירופה קיבלתי מזרח תיכון

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  22. מחפש מכשיר משולב מדפסת-סורק-פקס, אך שיכלול גם אפשרות לסריקת תמונות ע"י מזין אוטומטי (כפי שניתן לשלוח אוטומטית פקס בעל מספר דפים), כלומר, שאוכל להגיש למכשיר חבילה של תמונות (מפותחות, גודל 10X15 למשל), והוא יסרוק אותן אחת אחרי השניה, וישמור כל אחת בקובץ נפרד. כיום יש לי Brother MFC-425CN שעולה כ 800 ש"ח, אבל לא כולל את אופציית הסריקה האוטומטית. תודה.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  23. מישהו מכיר אתר חוץ מוורז שנותן משחקין סרטים .... מלאים להורדה בחינם? כי נמאס לי מהקאזה.....

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  24. Started by oded6188,

חלק מהמקשים עובדים, וחלק לא... האלה שלא עובדים נמצאים רחוקים אחד מהשני, ולפעמים הם כן עובדים לפעמים לא מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by eliXir,

יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים