עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Weihenstephan,

שלום לכולם, מחפש מצלמת רשת שיכולה לצלם באיכות טובה כולל סאונד על מנת להקליט שיעורים באוניברסיטה.. עדיפות למצלמה כמה שיותר קטנה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by saphisto,

שלום לכולם, עקב ה BF הקרב ובא אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות. שימוש עיקרי זה גיימינג. כרגע אני משתמש ב SteelSeries Siberia V2 כבר כמה שנים והתחילו לעשות בעיות. אני מחפש משהו עד 300-200 ש"ח (ראיתי שיש באמזון הרבה מבצעים על אוזניות אבל אני לא יודע מה כדאי) תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  3. שלום, ברשותי העכבר הזה : http://www.claygatecomputers.co.uk/images/shop/microsoft_mouse_wh.jpg ואני לא סובל אותו ! הבעיה שאין לי כל כך תקציב לקנות עכבר חדש ואני חושב איכשהו לשפץ את הנוכחי, יש אפשרות לעשות את זה ? הבעיה העיקרית היא השחורים האלא מתחת לעכבר http://www.edinformatics.com/inventions_inventors/300px-Optical_Mouse.jpg למעלה בצד שמאל, למטה, למעלה בצד ימין ויש אחד שלא רואים. הבעיה שניכנס בהם מלא ליכלוך וזה מבעס כל כמה זמן לנקות אותו ואפילו אחרי שאני מנקה אותם התנועה של העבר לא חלקה (אני לא מתכוון לתנועה של העכבר על המסך אלא פזית). יש רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  4. Started by ilanb0,

אני חושק במדפסת הנ"ל, אבל המחיר אינו חשקני כלל ועיקר... אם מישהו ישים לב למבצע של סוף שנה, שמא יואיל לתת כאן תזכורת בעניין?! כרגע, ההצעה הזולה עומדת על כ - 1,400 ש"ח. אופיס דיפו - 1,699 + טונר אחד נוסף. ואולי בכלל אפשר לארגן קבוצת רכישה ולהוזיל?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by genia,

/

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  6. הוא במבצע ומגיע עם עוד מאוורר... ראיתי את זה בדובונים... תנו תגובות

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by ThE_BesT,

האם התוכנה הזאת מדייקת בעניין הטמפרטורה??

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  8. היי אני צריך לעסק מדפסת משולבת שחור לבן. כמות ההדפסה משתנה מפעם לפעם. אבל מדפיסים כ 3000 דף לחודש. יכול להיות שביום אחד ידפיסו 50 דפים ויכול להיות ביום אחד 300 דפים(שיקים) שמהירות ההדפסה לא תרד מ 20 דף לדקה. המחיר עד 4000 שקל. ברור שעדיף כמה שיותר זול. הבעיה העקרית שאני נעזר בכם היא שאני לא מוצא חנות נורמאלית, כל החנויות או שהם יקרות מידי או שמנסים לדחוף לי מדפסות אחרות שאני לא רוצה. אם אתם יכולים לתת לי רשימה של חנויות זה יעזור מאוד. תודה!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by alexrta,

שלום לכוווולם! אני צריך מקלדת חדשה בסביבות ה-80 ש"ח (אפשר קצת יותר אבל לא כדאי) שימושי המקלדת יהיו משחקים (בעיקר FPS) ואינטרנט... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by naoriko,

כל הזמן שאני מכבה ומדליק את המדפסת אז היא מוציאה דף בדיקה וזה גומר לי סתם את הדיו איך אני מבטל את זה????

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  11. מתמקד בעיקר במשחקי יריות ..התקציב הוא עד 250-300 ש"ח תודה!

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  12. סליחה על הבורות...אבל אני סקרן לדעת מזה הFirmware שיש לצורבים? ואיך אני מעדכן את שלי? hp9300

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by RONG23,

שלום מתלבט בין g510 ל g110 מה ההבדל בגדול? חוץ ממקשי מקרו נוספים ומסך קטן? אשמח להמלצות ממי שהתנסה בהן תודה מראש

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by Red-AnGel,

שלום אני מחפש הגה ודוושות, משהו טוב לא חרא שיהרס אחרי יום וגם שיהיה רוטט במחיר סביר לא בשמים אני אשמח להמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  15. מחפש המלצה למכשיר משולב - פקס, מדפסת, סורק ומכונת צילום. 1. יש לי קו של הוט וגם תא קולי, לכן אמרו לי שחשוב שניתן יהיה לשלוט על תוך כמה זמן הפקס עונה לשיחה הנכנסת, האם מישהו מכיר מגבלות נוספות ? 2. איזה פרמטרים יש לבדוק (מהירות הדפסה, DPI/רזולוציה וכו') ומה הערכים הרצויים ? 3. האם יש פיצ'רים נוספים במכשירי ה AllInOne הללו, שכדאי לקחת בחשבון ? 4. אשמח להמלצה על חברה ודגם ספציפיים למשימה :-) חשוב לדעת שאני מדפיס, סורק ומצלם רק דפים בודדים בשבוע, ושולח פקסים בודדים בחודש. תודה !

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  16. יש לי את המדפסת C3183 של HP, הכל היה תקין עד שניסיתי להדליק אותה יום אחד ופשוט הנורה של הpaper jam והנורה של הcartridge jam שתיהן דלקו ביחד, בנוסף הנורות של הצילום (ש.ל. וצבע) דלקו, חיפוש קצר בגוגל העלה את האתר הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01447224&tmp_track_link=ot_recdoc/c00652863/en_vn/c01447224/loc:2&lc=en&dlc=en&cc=vn〈=en&product=1146340 ניסיתי את כל הפתרונות באתר והבעיה לא נפתרה, המדפסת מחוץ לאחריות יש משהו אחר לעשות חוץ מלהפגיש אותה עם הפח זבל? תודה

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by sunclub,

אני סטודנט שמחפש מדפסת לייזר פשוטה שחור-לבן. לצערי קניתי סמסונג לפני שנתיים והיא הלכה קפוט פתאום כך. אז אני בדילמה מבין שתי המדפסות האלה? מחפש אמינות של יותר משנתיים לשם שינוי ואני מניח שטונרים זולים יותר להחלפה? מחכה לתגובות תודה מראש חבר'ה יוני[br]פורסם בתאריך: 2.11.2009 בשעה 21:10:13 שכחתי לציין שאם כבר אז גם חנות מומלצת באינטרנט, לצערי אין את הדגמים האלה בעיר מגוריי (כרמיאל).

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  18. אני מעוניין במצלמה דיגיטלית, עד 400$. ובנוסף במחשבי כף יד (חמישה במספר) עד 220$. (לא, אני לא זכיתי בפיס, זה בשביל בעבודה של אבא שלי. בקשר למצלמה, חשבתי על ה 740 של אולימפוס, הבנתי שאיכות העדשה מעולה. כמובן, אני פתוח להמלצות במכל סוג. ובקשר לפאלם, א. תתחשבו בזה שאלו חמש יחידות, אז בטח תהיה הנחה. ב.ומאוד חשוב לי דעת שני דברים: 1. איזו מערכת הפעלה יותר טובה ה Palm OS, או Pocket PC או בכלל WIN CE? (או משהו אחר.. ). 2. איזו תמיכה יותר טובה, של כלנית, או האחרת (לא זוכר מה). וכמובן כמובן, מכשיר מומלץ...... תודה רבה רבה!

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  19. היי לכולם, מצטער, אני יודע שזה נושא חרוש, אך לא ראיתי דיון מהשנים האחרונות כאן עבור נושא זה. יש לי היום כיסא גיימינג של Dragon GT DLX והאמת שקצת נמאס לי ממנו. אתמול ביקרתי בכמה מקומות כמו Waxman, 2sit ודוקטור גב. ראיתי שם כמה אופציות מעניינות, אבל בעיקר גיליתי שאני לא חסיד גדול של מושב רשת. משהו במתיחות שלו מציק לי וזה מצחיק כי דווקא רוב גרסות הפרימיום מגיעות כך. כיסא שקצת הפתיע אותי לרעה - והוא לא זול בכלל: https://waxman.co.il/product/fern-ergonomic-chair/ יותר אהבתי דווקא את זה: https://waxman.co.il/product/freedom/ אך הוא אינו ניתן לכיוון כל כך עוד אופציה שראיתי: https://www.2sit.co.il/כסא-מחשב-טק/ לבסוף סיי…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by Bh,

שלום מחפש מדפסת משולבת אלחוטית כוללת פקס, בין 500-600 ש"ח תודה

21. מחפש מכשיר משולב מדפסת-סורק-פקס, אך שיכלול גם אפשרות לסריקת תמונות ע"י מזין אוטומטי (כפי שניתן לשלוח אוטומטית פקס בעל מספר דפים), כלומר, שאוכל להגיש למכשיר חבילה של תמונות (מפותחות, גודל 10X15 למשל), והוא יסרוק אותן אחת אחרי השניה, וישמור כל אחת בקובץ נפרד. כיום יש לי Brother MFC-425CN שעולה כ 800 ש"ח, אבל לא כולל את אופציית הסריקה האוטומטית. תודה.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  22. שלום כמו שהבנתם כבר מהכותרת אני מחפש סט אלחוטי של מקלדת ועכבר. חשוב לי שהעכבר יהיה עם גלילה חלקית ולא גלילה רצופה... יש לי עכשיו את הסט של microsoft wireless desktop 3000 וסך הכול אני מאוד מרוצה, חוץ מהעניין שהעכבר הוא בעל גלילה רצופה וזה משגע אותי לעבוד ככה בסולידוורקס או לחלופין להחליף נשקים במשחקי פעולה וכדומה התקציב הוא עד 200 שקל לסט תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  23. גדול מקוור היטב. מקום לקטודות הוספת פאןבאס,lcd בעתיד וגדול! די דחוף אז תודה...

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  24. מישהו מכיר אתר חוץ מוורז שנותן משחקין סרטים .... מלאים להורדה בחינם? כי נמאס לי מהקאזה.....

• 1 תגובה
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים