עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by H.I.V,

קניתי ב120 שקל ספק של 500W של חברת GYRO אני עדיין יכול להתחרט אז תגידו לי אם עשיתי משהו חכם או לא? איך החברה הזאת לספקים?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by ThE_BesT,

האם התוכנה הזאת מדייקת בעניין הטמפרטורה??

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  3. Started by MetalB,

אני מתלבט איזה עכבר לקנות ורציתי לדעת איזה מבין הדגמים יותר כדאי ??? אני קונה את העכבר למשחקים האם משתלם לקנות את ה-MX510 ? אשמח גם אם תביאו קישור להצעות מחיר... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  4. היי אני צריך לעסק מדפסת משולבת שחור לבן. כמות ההדפסה משתנה מפעם לפעם. אבל מדפיסים כ 3000 דף לחודש. יכול להיות שביום אחד ידפיסו 50 דפים ויכול להיות ביום אחד 300 דפים(שיקים) שמהירות ההדפסה לא תרד מ 20 דף לדקה. המחיר עד 4000 שקל. ברור שעדיף כמה שיותר זול. הבעיה העקרית שאני נעזר בכם היא שאני לא מוצא חנות נורמאלית, כל החנויות או שהם יקרות מידי או שמנסים לדחוף לי מדפסות אחרות שאני לא רוצה. אם אתם יכולים לתת לי רשימה של חנויות זה יעזור מאוד. תודה!

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

השן הכחולה הגיעה לארץ ? ואם כן איפה ניתן לקנות אותה ? ???

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by zippobuyer1,

שייכתי לפורום הזה כיוון שזה ספק שצריך לעבוד ב OC כבד (בעזרת השם 200BUS) המפרט: 8RDA+ AXP 2100 TBREDB CORSAIR PC3200 CAS2 256MB 2 STICK = 512MB TOTAL בנוסף יש גם רדאון 9500 פרו של ATI, וולקנו 7 פלוס, צורב, סידי, כונן קשיח, 5 מאווררי מארז - THE USUAL אני צריך ספק ש: א. יחזיק את כל אלה + 2 קתודות + כל דבר שאני ארצה לשים בעתיד (שאני לא ישים עוד מאוורר ופתאום - בום) ב. יהיה מעולה לOC ג. יהיה עם מתחים יציבים (HEC ומעלה) אני צריך ספק שמסוגל להחזיק מערכת מאוד מאוד חזקה ושהוא יהיה בגבולות 400 השקלים - תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by Jounce,

שלום, 3Dconnexion היא חברת בת של Logitech. יש להם מוצר בשם SpaceNavigator ולא הצלחתי לאתר ספק שמוכר אותו בארץ. האם מישהו מכיר או יודע להפנות אותי? מידע על המוצר באתר החברה: http://www.3dconnexion.com/products/3a1d.php ותיאור בעברית של המוצר: http://www.reload.co.il/article.asp?iobty=3069 בתודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  8. ישמש למחשב סלוני אם זה משנה

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  9. מתמקד בעיקר במשחקי יריות ..התקציב הוא עד 250-300 ש"ח תודה!

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by Psychedelic,

שמתאים ללוח רגיל ATX... שיהיה זול ופשוט בלי שלטים ודברים מיותרים..ובלי ספק כוח. תודה..

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by rofben,

קניתי את העכבר ובאתי הביתה וניסיתי לחבר אותו למחשב והוא לא נקלט לי מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  12. Started by stingeR-,

בעיה מעט מוזרה שצצה ולא שמתי לב אליה עד עכשיו.. אצל אח שלי במחשב מותקן הסט הנ"ל יצא לפני יומיים מהקופסא.. אח שלי משתמש המון בפוטושופ ובעריכת תמונות בכלל... מסתבר שהגלגלת של העכבר לא מגיבה כמעט כלל בWINDOWS PHOTO VIEWER ובפוטושופ עצמו, בכל שאר התוכנות הגלגלת עובדת תקין לחלוטין זאת אומרת שהיא תקינה פיזית וגם התקשורת תקינה... כל עכבר אחר עובד מצויין עם התוכנות הנ"ל ועם המחשב.. ומסתבר שהסט גם במחשב אחר בבית עושה את אותה בעיה.. מה שמצחיק, הלכתי לחנות ממנה נרכש הסט ושם הכל עובד תקין.. כאילו שיש איזה התנגשות תוכנה שגורמת לזה במחשבים בבית שלי, אבל אני פשוט לא מצליח לעלות על זה.. אשמח לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  13. Started by omri_ro,

האם קיים מוצר כזה ככה שאני יוכל לחבר אותו לנייד ולשלוט בפעולות המחשב בלי לקום מהספה בזמן צפייה בסרטים שאני מוריד?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by omerdvd,

שלום, אני מחפש כרטיס WIRELESS (עדיף PCI) שתומך ב WAKE-ON-LAN. האם קיים כרטיס כזה? אם לא, האם האופצייה של WAKE-ON-LAN היא רק לכרטיסים ON BOARD? :s05: תודה...

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  15. מה שאני מחפש במדפסת זה בעיקר עלות הפעלה זולה, כלומר חסכונית בדיו ובעלת מחיר מחסניות נמוך.

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום הרבה אני שומע את זה ואני לא מבין מה זה נותן אם אני קונה כזה אז מה זה יתן לי

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  17. מכיוון שהמשפחה הפילה עלי את הבקשה המוזרה לעיל... וכמובן שאין לי מושג מאיפה להתחיל ואיפה לבדוק , שיתפתי אותכם בשביל לשמוע דעות. מגבלות : ארגונומייה חשובה (בעיות פרקים) רוחב עד 1.40מ לשולחן עדיפות למשלוח (אם מדובר בחנות מחוץ לת"א). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by MODI,

אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים (עדיף שהעכבר יטען) ב300 שקל, יש אפשרות לחריגה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by 6kwar,

שמע אני לא כל כך חזק בעניין של הרשתות ורציתי לדעת אם אתה יכול לדבר איתי שמע זה המספר של האסיקיו שלי אז כנס ודבר איתי כי זה דחוף מאוד

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  20. מעבד: AMD ATHLON XP 1700+ זיכרון: Micron 512 MB pc266 DDR לוח אם : ASUS A7V266-E מבוסס על VIA Chipset KT266A או שעדיף את ה- NFroce ?! מארז: Full Towr וזהו , בלי מסך, בלי כרטיס מסך, בלי מודם, בלי כרטיס קול רק מה שכתוב למעלה.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  21. יש את לוגיטק הזה: http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=2008 ואת הHAMA: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ON21FFA6DE&af=2051#reviews מה אתם אומרים? מישהו מכיר? בקשר לHAMA, החברה נחשבת רצינית בתחום? כי אני אישית לא שמעתי אבל גם לא ממש מומחה. יש אולי המלצות לעכברים אלחוטיים אחרים עם תחנות עגינה בטווח מחירים כמה שיותר נמוך? תודה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by yogev_23,

למה מביאים לפה רק אדפטרים גנריים class 2 או 3 אפילו (הם בכלל לא מפרסמים את הנתון הזה כשבארה"ב כן). בכלל יש כאן בארץ חוסר מודעות מזוויע ומחירים אסטרונומים על כבלים (70 ש"ח בחנות לעומת דולר אחד באיביי עם משלוח חינם -אמנם איטי- מסין) ומתאמים. אני מוצא את עצמי עושה רשימה של דברים שאני צריך וכל כמה חודשים מזמין במרוכז מארה"ב.. למה העולב הזה, רציתי אירופה קיבלתי מזרח תיכון

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by swisaavi,

יש את Logitech® Media Keyboard Elite שנראית לי די סבבה. אני משחק במשחקי רשת אז קחו את זה בחשבון... מה אתם אומרים על מה שהצעתי? יש לכם הצעות אחרות?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  24. משהו מוכר או מוכן להשאיל?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  25. אני מקווה שזה מקובל לפרסם כאן ואם לא אז סליחה את ההגה אני מוכר ב 990 ש"ח, מדובר בהגה Logitech G25 המהולל! אני לא אוסיף עליו חוץ מזה שהוא שמור בצורה יוצאת מן הכלל! חדש למיטב ידעתי עולה 1700-1900. אני מוכר עקב הגיוס שלי, בטח לא יהיה לי זמן לנשום אז לשחק בטח שלא, זה מוצר חובה לכל חולה הגה, ובזכותו לא עשיתי שטויות על הכביש האמיתי, יש מקום לפרוק את הצורךךךךךך הזה וזה רק ההגה הזה באמת! חחחחחח, עפתי אבל תשאלו כל מי שיש לו את ההגה הזה, קשה להיפרד ממנו אבל 990 ש"ח יחסרו לי יותר בזמן הצבא 0544520245 אביב את ה FPSGUN של ZALMAN ב 100 ש"ח, וכאן אני מתחייב שהוצאתי אותי מהקופסא, שיחקתי בו פעם אחת והחזרתי, הוא צורך זמן התרגלות שאין לי כוח אליו, זה מטורף וזה כייף, אבל צריך ל…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.