עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by erezb84,

שלום, כבר שנתיים שיש לי מדפסת לייזר של HP מדגם P1005. המדפסת מאוד פשוטה ועם זאת עושה את העבודה נפלא. עד כה בלי שום תקלות, רק החלפת טונר מידי פעם. העניין הוא, שאין לה אופציה להדפיס דו"צ, אז אני מחפש מדפסת קטנה ואמינה, בסגנון הזה (בלי סורק וכו'), עם אופציה להדפיס דו"צ. תודה!

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by whitiger19,

קניתי לפני שנתיים בערך את המדפסת הנ"ל.. האם אני יכול להפוך אותה גם לפקס עם תוכנה מיוחדת? :s05:

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  3. ככה שמעתי, זה נכון ? ואיך המארז של Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 בהשוואה ל FS 710 ? תודה לכם.

4. איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?

5. היי כולם לאחורונה שאלתי על העכבר הזה http://www.notebookreview.com/assets/18890.jpg רציתי לדעת אם הוא אמיתי (ראיתי את הסמל של הרפובליקה וממש היתלהבתי ממנו) יש לי אותו על הלוח גם (ASUS MAXIMUS II FORMULA) http://images.bit-tech.net/content_images/2008/05/first-look-asus-p5q3-maximus-ii-formula/max1-8.jpg חוץ מזה שאני חולה אסוס מושבע הבנתי שאין את העכבר הזה בארץ אבל מקבלים אותו עם מחשבים נידיים לגיימרים של אסוס עכשיו רציתי לדעת אם מוכרים את העכבר הזה בנפרד ואם כן אז איפה ? אם מישהו יכול למצוא לי אותו באייביי למכירה או באתר אחר לא אכפת לי ולא משנה לי כמה הוא יעלה אני מוכן גם לשלם 150$ אם זה המחיר ..... אני ממש ממש ממש רוצה אותו אשמח לכול מידע עזרה בלהשיג א…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  6. מחפשת כרטיס עם יציאת S-VIDEO למחשב נייד בחיבור USB או אקספרס PCI אני פשוט רוצה לחבר את המחשב לTV בבתי מלון ואז לראות סרטים על מסך גדול. הנייד שאליו זה יתחבר הוא M912 של gigabyte http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713081

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by DJO,

טוב אני תיכף הולך לכבות אותו לנסות כל מיני דברים שהציעו לי אבל בינתיים אני אשמח אם תכתבו הצעות שאני אחזור אני אקרא. נדפק לי הצורב אני לא בטוח למה זה אולי בגלל שניסיתי לצרוב על דיסק חתוך (לא שמתי לב היה מאוחר ) או בגלל שהתעסקי עם כל מיני CDRW ישנים. בקיצור הצורב הפסיק לקרוא או לכתוב לפני כמה ימים. לפעמים שזה קורה לי אני מנתק את הצורב מדליק את המחשב ואז מכבה ומחדיר את הצורב שוב. הפעם החלטתי כבר לעשות סדר בכל ה IDE Cables. מישהו כאן הציע IDE0 מסטר ל HD ואותו כבל לסידירום בתור SLAVE. IDE1 לצורב. אצלי לא היה כתוב IDE0/IDE1 אבל הנחתי IDE0=PRIMARY, IDE1=SECONDERY. בקיצור ניתקתי את כל ה IDE CABLES וחיברתי ככה. הפעלתי את המחשב הכל נראה כאילו עבד בסדר - הכרטיס רשת משום מה …

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  8. Started by zip master,

אם מותקן במחשב אחד הארד דיסק 5400 rpm ואני רוצה להוסיף לו 7200 rpm למשל או יותר אז הם יעבדו בסדר יחד?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש סורק המסוגל לסרוק עשרות מסמכים בשעה במשך שעות רבות באופן רציף מידי יום... האם תוכלו להמליץ לי על סורק טוב וחזק? לא קיימת הגבלה כספית. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  10. ???

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by ymca,

היי אני מחפש ספק כח ללא מאברר ומצאתי שניים שכל אחד מהם שונה, יש שני סוגים... לא יודע כלכך מה ההבדל בין Passive PFC ל Active PFC. מה יותר טוב, מה עולה יותר ומה אני צריך בשביל עבודה רגילה? תודה

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  12. היי מחפש רמקולים איכותיים למחשב, בעיקר למוסיקה ומשחקים, שיהיו בלוטוס, עם כמה שפחות חוטים. תקציב עד 500 שח, תודה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  13. Started by ychig,

לפי חיפוש מצאתי שאלו על זה בפורום אבל אף אחד לא ענה.. אך אפשר לכבות א תהשלט חוץ מהוצאת הסוללות והחזרתם ? תודה ________ קראו בבקשה את התגובה האחרונה..

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  14. שלום רב, יש לי מחשב שמחובר אליו מודם סלולרי בחיבור USB במהירות 2.5 מגה,וכך למעשה אני מקבל אינטרנט ישירות אליו. אני מעוניין לחבר אליו מצלמת אבטחה\אינטרנט שתומכת בmotion detection. אין לי ראוטר ואין לי כרטיס רשת אלחוטי אלא רק מודם סלולרי שמחובר למחשב .(כרטיס רשת שלו פנוי) האם אני יכול לחבר את המצלמה הבאה למחשב שלי ישירות ב USB או ישירות לכרטיס רשת של המחשב ולקבל את כל הפיצרים שלה בתצורה הנוכחית של המחשב: http://comprousa.com/en/product/ip55/ip55.html תודה התקציב זה 350-400 שח. חשבתי על משהו אני לא יודע אם זה יעבוד: המחשב שלי מקבל כתובת חוקית מהמודם הסלולרי וככה אני גולש. אם אחבר את המצלמה ישירות לכרטיס רשת של המחשב שפנוי,ואגדיר כתובת סטטית בכרטיס רשת כולל DNS בדיוק כמו שאני…

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  15. Started by סער_שי,

למה בעצם אני צריך ספק כוח שעולה 300 ש"ח (450W). אני לא יכול להסתפק בפחות? איזה יתרונות זה נותן לי?

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  16. מודם פקס Pci יעבוד דרך קן טלפון של הוט ? תודה מראש. כמו כן האם זה מומלץ ? אומנם עולה רק 60 ש"ח אבל הבנתי שזה יכול להיות כאב ראש גדול. התקלות ההגדרות. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by slider,

אז ככה, אני מתכוון לקנות צורב ב 300-400 ש"ח, תמליצו לי בבקשה איזה צורב לקנות ואיפה, בבקשה בלי לחרוג מהתקציב, וכמה שיותר זול, יותר טוב... תודה

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by Chymes,

אני מחפש מארז Micro ATX איכותי למחשב שאקח לצבא. מומלץ מארז עם ספק כוח איכותי. תקציב: 400 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  19. ואיך מטעינים בכלל? מקלדת ברמה של 200 250 שקל

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by guy94,

מה זה VariRec ?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by omri_ro,

האם קיים מוצר כזה ככה שאני יוכל לחבר אותו לנייד ולשלוט בפעולות המחשב בלי לקום מהספה בזמן צפייה בסרטים שאני מוריד?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by ToR,

anyone had any experince/read reviews about tsunami Cases and power suplys? (having problem in writing in hebrew , but can read hebrew)

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  23. אז ככה.... אני ממש חדש כאן - יש לי ידע לא רב במחשבים - אני ינסה לעזור כמה שאני אוכל!! ועם אני כבר כאן יש יל שתי בקשות קטנות!! המחשב שלי הוא ממש ענתיקה אז מה עושים בנידון?? ( קונים חדש- אין טעם לשדרג )!! אני מבקש עם תוכלו להציע לי כאן 2 מחשבים : האחד הכי טוב לדעתכם! שיביא את הביצועים הכי טובים- המחיר כאן לא חשוב כלל!! וכמובן שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ!! : השני מחשב הכי ט7וב שאפשר למצוא במחיר של עד 4000 שקל!! תודה!

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  24. בזמן האחרון כף היד מתחילה להרדם לי ואני חושד שזה בגלל העכבר (כרגע אופטי של מיקרוסופט, בלי פד). החלטתי לקנות G5 בשעה טובה ופד נוח עם כרית סיליקון או משהו לתמיכה בשורש כף היד. אני עובד עם המחשב המון (כמעט כל היום, לומד, משחק, אינטרנט וכ"ו). אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על פד טוב, לא יקר מדי, לשימושים כלליים + מעט משחקים והעיקר שיהיה נוח ויוריד לי את הלחץ משורש כף היד. תקציב עד 100 ש"ח בערך אלא אם כן יש המלצה קבועה בקצת יותר. תודה עריכה: אולי אני טועה ומספיק לי פד פשוט והעכבר עצמו הוא הבעיה שתפתר ע"י ה G5. בכל מקרה אשמח לעצות.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים