ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום! אבא שלי קנה מדפסת brother 250c היא פועלת מצויין והכל היא מדפיסה בצבע שחור באיכות טובה אפילו מצויינת אבל הבעיה היא שאני מדפיס משהוא ציבעוני,במחשב נניח הציור ניראה בהיר וצבעים חדים וטובים ושאני מדפיס הצבעע כהה ודהוי יש לציין כי אני משתמש בראשי דיו מקוריים (זה הדיו שהגיע עם המדפסת) יש שיטה לעלות את הגדרות הצבע? הינה ציור שהדפסתי סתם לקחתי מהדבר הזה של ה word הדפסתי וסרקתי הינה לינק
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
החנות שממנה רכשתי את המחשב שלי מספקת לי ספק של אנטקW 480 איני יודע איזה דגם לבחור מהרשימה המצורפת ומה ההבדל בינהם האם צריך ספק גדול יותר לפי המפרט המצורף כמובן שזה בתוספת תשלום. אין לי אפשרות לבחור בחברה אחרת אלא רק ANTEC. ANTEC PSU 480W NEOPOWER A.PFC, PCI-E, 24-pin, SATA, Antec TruePower II 480Watt Antec NEOPOWER 480W +120mm(silent)+SATA+24pin+pc ANTEC PSU 480W TRUE BLUE PSU480B PSU480B ANTEC Power Supplies TP-II 480 Blue 480 Watt ATX12V v2.0 PSU להלן מיפרט המחשב שרכשתי. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G COOLER : זלמן 9500 כרטיס Geforce PX7900…
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע לסט LX710 שיש לי, העכבר בעל כפתור POWER למטה לכיבוי העכבר, השאלה שלי, אם העכבר נרדם לבד, כמו ה5000 של מיקרוסופט (שהוא BT), או שצריך לכבות אותו כל פעם ידנית? ומצד שני, המקלדת, היא לא בעלת כפתור כיבוי, אז מישהו יודע אם היא נרדמת או שהיא תמיד עובדת? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
המתמודדים: 1. Chenbro Gaming Bomb aka Xpider יתרונות: - חסר ברגים לחלוטין - לא כבד מדי (8 קילו) - נראה מגניב 8) חסרונות: - בא עם מאוורר יחיד - צריך לקנות/לצבוע כוננים שחורים 2. Chieftec AH-01SL יתרונות: - עשוי מאלומיניוים (לכן קל מאד) - אין דלת לכוננים חסרונות: - אין דלת לכוננים :-P - אין כניסות USB מקדימה 3. Chieftec Dragon DX-01SLDU יתרונות: - מראה סולידי ויציב - דלת לכוננים (מסתיר כוננים לבנים..) חסרונות: - כבד (17 קילו!) - בא ללא שום מאווררים חוץ מאחד בדלת 4. Raidmax Scorpio 668 יתרונות: יש בו בעצם הכל.. מאוררים עם צבעים, חלון, לדים, דלת לכוננים... והוא עשוי מאלומיניום (מבוסס על הצ'יפטק) חסרונות: לא אוהב את המראה. החנות היחידה שמוכר…
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה עכבר לקנות ורציתי לדעת איזה מבין הדגמים יותר כדאי ??? אני קונה את העכבר למשחקים האם משתלם לקנות את ה-MX510 ? אשמח גם אם תביאו קישור להצעות מחיר... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איך הmx 310 בשביל גיימר בינוני ועבודות וגלישה וכאלה ? הוא יחליק לי טוב על פאד ג'נרי מחוספס ? ביקשתי מאבא שלי לקנות לי mx 510 בתאילנד אבל הוא לא מצא אז הוא קנה 310 ב20$ (בארץ 245ש"ח) זה נראה לי עיכבר מעולה לא ? זאת אומרת לא כמו הmx 1000 אבל טוב יותר מהלוג'יטר הפשוטים ואלה של מיקרוסופט. בקיצר איך העכבר הזה ? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כדאי לי לי לקנות את המארז הנ"ל עם ספק כוח של hec 300 watt ב380 שקל. זה לא למטרות OC רק ליוםיום בעקרון הוא נוח או לא נוח? יש לו בעיות או משהו כזה? ולא צריכה להיות בעיה לגבי גודל הלוח אם נכון? לכולם יש אותם הברגות לא?!
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
-
אני מסדר מחשב למישהו ולא הצלחתי לסדר לו מין מכשיר שבודק טמפ' הוא מתחבר דרך הקום וכשאני עושה לו בדיקה של איזה יציאה הוא מחובר הוא לא מזהה כלום העכבר מחובר לשני (הקטן יותר ) איך אני מסדר את זה כדי שהוא יעבוד ? יש תוכנה שעובדת עם המתקן הזה ודרכה ניסית וזה לא זיהה .....
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה כמה חלקים להרכיב מחשב חדש יש לי שני אופציות 1. שני מעבדים פנטוים 3 1GHZ עם לוח DUAL ויש לי זכרונות ECC או 2. מעבד AMD 1900+ עם לוח טוב וזכרונות DDR 256 על שניהם אני אחבר HD SCSI 10000 RPM 18 GB מי יותר טוב ולאורך זמן ?? זקוק באמת לעצה טובה אני עובד על WINDOWS 2000 SERVER ISA FIREWALL ADSL IIS G6FTP משחקים וסרטים וPHOTOSHOP
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה אני יכול למצא דריברים בשביל וינדוס XP לכרטיס קול: Aztech PCI 288-Q3D :AR15:
-
מעניין אותי לדעת, כל הפרסומות שאני רואה הם רק עם אינטל, AMD מייצרים גם מעבדים למחשבים נישאים?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר (אפשר ביחד אפשר לחוד) בסכום של עד 400 שקל רצוי מאוד שהם יהיו אלחוטיים מה אתם מציעים?
-
- 14 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חשבתי על ה-Sunbeam Transformer אומרים שהוא טוב.. יש לכם משהו אחר להמליץ אולי יותר זול?(הוא לא בא עם ספק) תודה מראש נ.ב. שיהיה יפה, לפחות עם חלון צד
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המארז הבא: http://www.macalink.com.tw/A-2430-1.jpg האם הוא מארז טוב או שכדאי לי לקנות אחר? אני קונה אותו מksp , ושם מצוין שיש לו pfc , האם הכוונה לספק כוח? תודה לעוזרים, אלי
-
- 13 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לפנק את עצמי עם MX1000 נחמד (לא שעליתי מליגה כ"כ נמוכה, היה ליMOUSEMAN CORDLESS OPTICAL) אבל שיהיה קיצר לשאלה שלי: למה את האופציה של APPLICATION SWITCH לא ניתן להעביר לכל כפתור אלא רק ללחיצה על הגלגלת או כפתור היועד באיזור האגודל? האם יש אפשרות ל"עקוף" את הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
-
שייכתי לפורום הזה כיוון שזה ספק שצריך לעבוד ב OC כבד (בעזרת השם 200BUS) המפרט: 8RDA+ AXP 2100 TBREDB CORSAIR PC3200 CAS2 256MB 2 STICK = 512MB TOTAL בנוסף יש גם רדאון 9500 פרו של ATI, וולקנו 7 פלוס, צורב, סידי, כונן קשיח, 5 מאווררי מארז - THE USUAL אני צריך ספק ש: א. יחזיק את כל אלה + 2 קתודות + כל דבר שאני ארצה לשים בעתיד (שאני לא ישים עוד מאוורר ופתאום - בום) ב. יהיה מעולה לOC ג. יהיה עם מתחים יציבים (HEC ומעלה) אני צריך ספק שמסוגל להחזיק מערכת מאוד מאוד חזקה ושהוא יהיה בגבולות 400 השקלים - תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מישהו שיש לו את המארז הזה יכול להגיד לי בבקשה איך הוא? איך הפאנל לשליטה על המאווררים? על כמה הוא שולט? ואיך הוא בכלל. http://www.thermaltake.com/products/xaser3/v1000a.htm
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
גדול מקוור היטב. מקום לקטודות הוספת פאןבאס,lcd בעתיד וגדול! די דחוף אז תודה...
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קניתי ב120 שקל ספק של 500W של חברת GYRO אני עדיין יכול להתחרט אז תגידו לי אם עשיתי משהו חכם או לא? איך החברה הזאת לספקים?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אני משחק בעיקר singleplayer ככה שdoom וquake champions הם המשחקים היחידים שדורשים זמן תגובה מהיר.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
בקרביץ יש מבצע נחמד, מדפסת לייזר בלבד ב299 ש"ח עם 3 חבילות נייר מתנה, או דגם עם סורק ומכונת צילום ב499 גם עם 3 חבילות נייר מתנה. אם מישהו מחפש מבצע מצויין. אם לא, אז שיהיה יום מקסים.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-