ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, מחפש מצלמת רשת שיכולה לצלם באיכות טובה כולל סאונד על מנת להקליט שיעורים באוניברסיטה.. עדיפות למצלמה כמה שיותר קטנה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
למשרד של אבי, אולי משולב עם סורק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לפני איזה חצי הייתי אצל חבר של חבר שלי ;D בכוכב יאיר, ולאח שלו הקטן (שהוא פריק CS לא נורמלי) היה פד מטורף לעכבר ! זה היה פד חלק חלק וקשיח כזה, עכשיו בנוסף הוא הוסיף מאין סילוטייפ כזה לתחתית של העכבר, איפה שיש עיגולים קטנים (יש את זה בכל עכבר זה בדרך כלל בקצוות) שעוזרים לעכבר להחליק על המישטח.. התוצאה: וווווווווווואוווו, עכבר המחליק לו להנאתו על הפד, פשוט מדהים, הבעיה ששכחתי איך קוראים לזה, הוא מאר לי עלוף העולם ב CS מתשמש בוף אולי זה יכול לעזור בכל מקרה אני מחפש את הפד הזה, ולפי מה שזכור לי הוא לא קיים בארץ שלנו, אזלכל מי שידוע במה מדובר אני ישמח לשמוע. גם הפד וגם הטייפ החלק. תודה לכל העונים 8)
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD 1800 רוצה המלצה איזה לוח אם לקנות 1. GIGABYTE GA-7VTXE PLUS 2. GIGABYTE 7VTXH תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי חבר'ס. אז לפי הכותרת אתם מבינים את ההתלבטות. הייתי די נעול על עכבר הבלוטות'ס V270 עד לאחרונה עד שמשכה את עיניי המודעה מנועה מחשבים שכרגע היחידים שמוכרים כרגע את הדגם החדש בסדרה V470 שהוא גם לייזר בנוסף לBT. אם יש מישהו שיוכל לעזור לי קצת בהתלבטות,אני ממש מתלבט בין 2 הדגמים הללו לנייד שלי.אם מישהו יכול להתריע על ניתוקים LAGים,בטריה שנגמרת מהר,אי נוחות בשימוש בעכבר,ודברים דומים,אשמח. סה"כ ההבדל במחיר הוא 198 לV270 ו300 לV470 שאני מאמין שהמחיר של האחרון יירד ברגע שחנות נוספת תשווק אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
חשבתי על ה-Sunbeam Transformer אומרים שהוא טוב.. יש לכם משהו אחר להמליץ אולי יותר זול?(הוא לא בא עם ספק) תודה מראש נ.ב. שיהיה יפה, לפחות עם חלון צד
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם יש דרך לנטרל את תכונת הניקוי המתוזמן של ראש ההדפסה במדפסות HP Photosmart C7283 (המדפסת של אמא שלי) ו-Canon Pixma 5300 (המדפסת שלי) על מנת לחסוך בדיו. אשמח לקבל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
400 ש"ח אם אפשרות לחריגה ואיך המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1835&products_id=11366&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553 אפשר למצוא יותר טוב ומה זה הפצחי אורור האלה בצד שלו?? כאילו זה למאורר או סתם ליופי??
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לאוזניות עם מיקרופון, מחירים עד 600 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לעכבר אל חוטי בטכנולוגיית לייזר או אינפרא אדום , נוח, שלא נתקע, עמיד ושלא עושה בעיות. אני לא גיימר . רציתי לדעת איזו טכנלוגיה עדיפה לייזר או אינפרא אדום? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
תופעה מוזרה לא מצליח למצוא אף עכבר כזה באף חנות באזור חיפה ? מה עושים מאיפה קונים ?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את ה-G5, ויש לי שאלה עליו... הלחצן האמצעי לא מתפקד במשחקים... הלחצן האמצעי בעצם לא עושה את הפקודות שנתתי לא במשחק... הוא עושה מה שהגדרתי בדרייבר, וכאשר הגדרתי שלא יעשה כלום זה גם לא עזר. כמו כן עם התוכנה בבילון, אין לי אפשרות לתרגם מילה בעזרת הלחצן האמצעי... יש פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מקלדת בלוטות' עד 200 שקל הכי חשוב שלא תהיה גדולה ומגושמת כי אני אצטרך לשים אותה הרבה על הברכיים מקשי אינטרנט יעזרו גם אבל לא על חשבון הגודל תודה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
בשביל המשחק GTA SA. עכשיו, אני לא יודע מה המחירים הרגילים, אז אני פשוט אתן תקציב של 130 ש"ח! יש אפשרות להשיג במחיר כזה GAMEPAD טוב? אם לא אז כמה להוסיף לתקציב כדי להשיג משהו נורמלי? אני די לחוץ בעניין התקציב.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אוקיי שני המארזים הם - 1) Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window http://www.pch.co.il/docs/pd-2050385026.htm 2) Antec SX1040BII 400W Case http://www.pch.co.il/docs/pd-1032115326.htm על מה הייתם הולכים ? המארז של אנטק כולל ספק ממש טוב, ואני מניח שאיכות הבניה מצויינת. המארז של סופרטלנט לא מגיע עם ספק, ורכישת של אחד, אפילו ברמה פחותה מזה של אנטק, תגרום לכל החבילה להיות יקרה יותר מצד שני הוא עשוי מאלומיניום ומגיע עם 5 מאווררים (3 יותר מהאנטק). הוא גם כולל חלון, שלמרות שזה שיקול די משני, הוא עדיין קיים.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הגה ודוושות, משהו טוב לא חרא שיהרס אחרי יום וגם שיהיה רוטט במחיר סביר לא בשמים אני אשמח להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הישגתי כסף 350 שקל! אני גר בחולון אין באופיס דיפו ולא בBUG בחניות שאני מכיר אין את העכבר הזה......................................... מישהו מכיר חנות בחולון שיש את העכבר הזה שם... בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אני צריך פלטת קירור לLeptop LG super slim אין לי מושג מה הגדם המדוייק. יש כאן כמה דגמים, אבל אין לי מושג מה עדיף. אולי מישהו יכול להמליץ לי על משהו. או שמישהו משתמש בכאלה, הייתי רותה לשמוע חוות דעת על הפלטות האלה.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מדפסת משולבת. אני צריך מדפסת צבעונית עם סורק, פקס ופידר לסורק. אני מריץ לינוקס אובונטו ורוצה לרכוש מדפסת שתתאים. רציתי לדעת אם אני קונה מדפסת שמתחברת דרך ethernrt אם עדיין צריך להתקין דרייברים. בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שניהם פה מה לשים? לאוברקלוקינג בלבד, כל מי שישר יקפוץ ויגיד צונמי שיבדוק קודם בגוגל, תראו אין שם כלום, צונמי זה אשכרה ג'נרי רק מנסיון
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה את המידות של המארז הבא כי אני רוצה לקנות אותו אבל לא יודע אם יהיה לי מקום ואני לא מוצא את המידע הזה באתר שלהם. Chieftec Dragon DX-01BD והאם אני יכול לחבר למארז הזה ספק 300W של HEC?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
המתמודדים: 1. Chenbro Gaming Bomb aka Xpider יתרונות: - חסר ברגים לחלוטין - לא כבד מדי (8 קילו) - נראה מגניב 8) חסרונות: - בא עם מאוורר יחיד - צריך לקנות/לצבוע כוננים שחורים 2. Chieftec AH-01SL יתרונות: - עשוי מאלומיניוים (לכן קל מאד) - אין דלת לכוננים חסרונות: - אין דלת לכוננים :-P - אין כניסות USB מקדימה 3. Chieftec Dragon DX-01SLDU יתרונות: - מראה סולידי ויציב - דלת לכוננים (מסתיר כוננים לבנים..) חסרונות: - כבד (17 קילו!) - בא ללא שום מאווררים חוץ מאחד בדלת 4. Raidmax Scorpio 668 יתרונות: יש בו בעצם הכל.. מאוררים עם צבעים, חלון, לדים, דלת לכוננים... והוא עשוי מאלומיניום (מבוסס על הצ'יפטק) חסרונות: לא אוהב את המראה. החנות היחידה שמוכר…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-