עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, ברשותי העכבר הזה : http://www.claygatecomputers.co.uk/images/shop/microsoft_mouse_wh.jpg ואני לא סובל אותו ! הבעיה שאין לי כל כך תקציב לקנות עכבר חדש ואני חושב איכשהו לשפץ את הנוכחי, יש אפשרות לעשות את זה ? הבעיה העיקרית היא השחורים האלא מתחת לעכבר http://www.edinformatics.com/inventions_inventors/300px-Optical_Mouse.jpg למעלה בצד שמאל, למטה, למעלה בצד ימין ויש אחד שלא רואים. הבעיה שניכנס בהם מלא ליכלוך וזה מבעס כל כמה זמן לנקות אותו ואפילו אחרי שאני מנקה אותם התנועה של העבר לא חלקה (אני לא מתכוון לתנועה של העכבר על המסך אלא פזית). יש רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by ilanb0,

אני חושק במדפסת הנ"ל, אבל המחיר אינו חשקני כלל ועיקר... אם מישהו ישים לב למבצע של סוף שנה, שמא יואיל לתת כאן תזכורת בעניין?! כרגע, ההצעה הזולה עומדת על כ - 1,400 ש"ח. אופיס דיפו - 1,699 + טונר אחד נוסף. ואולי בכלל אפשר לארגן קבוצת רכישה ולהוזיל?

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by shibby15,

שלומות לכולם, יש ברשותי כיום עכבר אופטי יחסית פשוט מבית גניוס"net scroll+ eye" והוא פשוט אחרי כמעט שנתיים מתחיל לגסוס לי, לחיצות לא נלחצות ודברים כאלה. עכשיו הדבר הראשון שעלה לי לראש זה כמובן הMX500 אבל המחיר של 300 ש"ח קצת מוציא ממנו את החשק. עכשיו יש איזה משהו שנמצא חצי רמה מתחת וזול יחסית? אני אוהב את הכפתורים הנוספים אבל לא צריך 9 מהם... המלצות??

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  4. שלום עד לפני כמה זמן סוג המארז לא שינה לי כלום... אבל לאחרונה כמה מחברי החליפו מארז למארזים עם מזגנים(משהו כזה לא באמת אלא מאווררי ענק) והם טוענים שעכשיו המחשב אינו נתקע כעבור יממה של עבודה האם זה באמת משנה את המצב וכדאי לי לקנות מארז כמו שלהם?

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by elad76,

ידוע לי שהעכבר עם חוט יותר טוב כי המידע מגיע יותר מהר אז רציתי לדעת אם זה כך עם מקלדות.. יש לי מקלדת אלחוטית LX100 ואם חוט יותר טוב אז אני אקנה את זו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11442

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  6. מחפשת כרטיס עם יציאת S-VIDEO למחשב נייד בחיבור USB או אקספרס PCI אני פשוט רוצה לחבר את המחשב לTV בבתי מלון ואז לראות סרטים על מסך גדול. הנייד שאליו זה יתחבר הוא M912 של gigabyte http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713081

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by ofir123,

את המערכת שלי ועוד 4 מאווררים? לא יודע של איזה חברה רק משהו של צג עליתה

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  8. Started by DJO,

טוב אני תיכף הולך לכבות אותו לנסות כל מיני דברים שהציעו לי אבל בינתיים אני אשמח אם תכתבו הצעות שאני אחזור אני אקרא. נדפק לי הצורב אני לא בטוח למה זה אולי בגלל שניסיתי לצרוב על דיסק חתוך (לא שמתי לב היה מאוחר ) או בגלל שהתעסקי עם כל מיני CDRW ישנים. בקיצור הצורב הפסיק לקרוא או לכתוב לפני כמה ימים. לפעמים שזה קורה לי אני מנתק את הצורב מדליק את המחשב ואז מכבה ומחדיר את הצורב שוב. הפעם החלטתי כבר לעשות סדר בכל ה IDE Cables. מישהו כאן הציע IDE0 מסטר ל HD ואותו כבל לסידירום בתור SLAVE. IDE1 לצורב. אצלי לא היה כתוב IDE0/IDE1 אבל הנחתי IDE0=PRIMARY, IDE1=SECONDERY. בקיצור ניתקתי את כל ה IDE CABLES וחיברתי ככה. הפעלתי את המחשב הכל נראה כאילו עבד בסדר - הכרטיס רשת משום מה …

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  9. Started by Psychedelic,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1532 המארז הזה הוא ג'נרי? לפי מה שהבנתי מקריאה בפורום הוא איך שהוא קשור לחברת צ'יפטק.. אז אני די מבולבל

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  10. היי חבר'ס. אז לפי הכותרת אתם מבינים את ההתלבטות. הייתי די נעול על עכבר הבלוטות'ס V270 עד לאחרונה עד שמשכה את עיניי המודעה מנועה מחשבים שכרגע היחידים שמוכרים כרגע את הדגם החדש בסדרה V470 שהוא גם לייזר בנוסף לBT. אם יש מישהו שיוכל לעזור לי קצת בהתלבטות,אני ממש מתלבט בין 2 הדגמים הללו לנייד שלי.אם מישהו יכול להתריע על ניתוקים LAGים,בטריה שנגמרת מהר,אי נוחות בשימוש בעכבר,ודברים דומים,אשמח. סה"כ ההבדל במחיר הוא 198 לV270 ו300 לV470 שאני מאמין שהמחיר של האחרון יירד ברגע שחנות נוספת תשווק אותו. תודה.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  11. צריך מדריך למחיצת דיסק קשיח לשתיים מחיצה אחת 200 מחיצה שנייה 50 והאם כשאני מפרמט את המחשב אני יוכל להשאיר מחיצה אחת לכל מניי קבצים ושטויות?

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  12. פשוט אני חושד שאני לא... תרגיעו אותי תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  13. עכשיו פנדס מתקשרים אליי, ואומרים לי שהמארז שהזמנתי (xaser II 5000) לא נמצא במלאי ולא יודעים מתיי הוא יגיע ... אז אני צריך למצוא מארז אחר ולהודיע להם מה אני רוצה לא משנה אפילו עם זה יהיה יותר יקר אני רוצה משהו טוב! ויפה לפחות ברמה של הקייסר 2. הם אמרו לי שכדאי לי את האנטק אבל לדעתי הוא אפילו לא מתקרב לרמת הביצועים של הקייסר אז מה אתם ממליצים? אני רוצה משהו עם קירור טוב כי שמעתי שהמעבד מתחמם בצורה רצחנית! ואל תביאו לי את המארז ההוא של אנרמקס שעולה 1700 שקל... התקציב למארז הוא 1000 שקל

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by aabbcc,

נראה לי שפתחתי פעם אשכול כזה אני לא מוצא אותו.... טוב אז המחיר שאני מחפש הוא עד 350 ש"ח גג גג גג. בבקשה לא להגיד תוסיף X שקלים וזה יהיה שווה כי אין לי כל כך מאיפה אלחוטי אם אפשר...ושלא יבלע בטריות בקצב מטורף. אם זה אפשרי מצידי אפילו שמי שיכול "יבנה" לי סט, ז"א יבחר עכבר ומקלדת (אפילו משתי חברות שונות) העיקר שיעבדו טוב וישרתו כמו שצריך. שיהיה נוח להקלדה ולמשחקים... חברות מועדפות-לוגיטק ומיקרוסופט. מחכה להצעות, תודה

15. Started by Gil28,

אם כדאי אז אפשר חריגה קלה עכבר נטען עדיף

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by Cynicoren,

שלום, אשמח לקבל המלצות לאוזניות עם מיקרופון, מחירים עד 600 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  17. אנשים יש לי ספק 380 מחובר לי 6 מאווררים אני רוצה קתודה גם זה יחזיק לי או שלא?

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by The Ball,

אני מחפש מארז MIDI TOWER לא FULL TOWER שיהיה של חברה טובה ושחור מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by orr12345,

אני מחפש מדפסת משולבת פקס סורק ומכונת צילום עד 450 חשבתי על ה6500a הם הכי טובוץ למחיר? בתודה אור

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  20. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט לגבי SOPRANO של TT ולגבי המארז הנ"ל. ממספר דיונים הבנתי שTT אינה חברה איכותית כל כך כמו שהיא נראית...וכן המארז של סאןבים נורא יפה...וזה החלק שלפי הכי חשוב אחרי הקירור! לכן חשבתי ללכת בסוף על הטרנס... אבל כמובן שאין מוצר מושלם ולכן שאלותיי הם: 1. צוין בביקורת שכבל האודיו קצר...האם ניתן לקנות אחד בעצמי יותר ארוך וכך לפתור את הבעיה? אם כן אשמח לקבל לינק. 2. אני בן אדם שחשוב לו מארז הכי שקט שיש! רצוי שכל המאוררים יהיו ח-ר-י-ש-י-י-ם!! שלא יהיה אפשר לשמוע אותם (עד כמה שאפשר...) לכן ברצוני להחליף את 3 מאוררי ה80 מ"מ (2 בחלון ו1 בגג)..אני מחפש מאוררים שיעשו את העבודה הטובה ביותר מבחינת אוורר גבוה ויחס של רעש נמוך ביותר...אשמח …

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by sunclub,

אני סטודנט שמחפש מדפסת לייזר פשוטה שחור-לבן. לצערי קניתי סמסונג לפני שנתיים והיא הלכה קפוט פתאום כך. אז אני בדילמה מבין שתי המדפסות האלה? מחפש אמינות של יותר משנתיים לשם שינוי ואני מניח שטונרים זולים יותר להחלפה? מחכה לתגובות תודה מראש חבר'ה יוני[br]פורסם בתאריך: 2.11.2009 בשעה 21:10:13 שכחתי לציין שאם כבר אז גם חנות מומלצת באינטרנט, לצערי אין את הדגמים האלה בעיר מגוריי (כרמיאל).

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  22. Started by d0s,

אהלן, כמו שכתבתי בכותרת אני מעוניים בקניית העכבר DeathAdder ורציתי להתיעץ אתכם. כרגע יש לי את העכבר G5 , שאני לא כל-כך מרוצה ממנו - לא אוהב איך שהוא מתלבש על היד, וחשבתי אולי אני יחליף אותו בעכבר הנ"ל אז הנה כמה שאלות שיקבעו אם אני יקנה או לא : - איך ה DeathAdder בהשוואה ל G5 ? -יש כאן אנשים שקנו את ה DA ומרוצים ממנו ? - נניח ואני ארצה לקנות את ה DA, איפה אני אוכל לנסות אותו ? -בקמה אני אוכל למכור את ה G5 שלי ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by bennash,

יש לי סורק של מוסטק יובי פלוס 1200 שהיה לי לXP עכשיו יש לי חלונות 7 64 ביט ויש באתר של מוסטק ואלודה יבואנית מוסטק רק לXP אני רוצה דרייבר לחלונות 7 בבקשה?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  24. Started by daniel_geva,

שלום לכולם איך הספק הזה: Thermaltake PurePower W0088 430WATT http://www.tzur-pc.co.il/shop/product_data.asp?ID=927 ואיך הספק הזה: HEC 400W HEC-400AR-TF TUV/CE STANDARD 20/24PIn http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9183 COOLERMASTER eXtreme POWER 430W RS-430-PMSR http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2041 איך הספקים בכלליות? הם יכולים להחזיק מערכת מחשב של 4000 שח? איזה מבינהם עדיף? איזה טוב יותר?

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by MatanFrenkel,

שלום לכולם, נושא שלא נתקלתי בו מעולם - שטח מת של הגלגלת. יש לי מקום במסך, שכאשר הסמן נמצא בו, אי אפשר לגלגל למעלה ולמטה, אומנם הלחיצה על הגלגלת (MOUSE 3) כן עובדת. מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים