ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
400 ש"ח אם אפשרות לחריגה ואיך המארז הזה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1835&products_id=11366&PHPSESSID=bd81d6a03bf35cbc9032e9965bfa6553 אפשר למצוא יותר טוב ומה זה הפצחי אורור האלה בצד שלו?? כאילו זה למאורר או סתם ליופי??
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
שלו ם רב ברצוני לקנות מקלדת למדיה סנטר מקלדות של מותגים ידועים לוגי'טק מיקרוסופט.BTC יקרות לי אני מחפש מקלדת 2.4 G באיזור ה200 ש"ח,שתעשה את העבודה בחיפושיי עלתה מקלדת של TEAC SMX-20 ידוע לי שמדובר במוצר "מדבקה" אך אשמח לדעת מי היצרן,האם יש ליצרן הנ"ל אתר כמו כן האם למשהו יש נסיון עם המקלדת הנ"ל?? תודה[br]פורסם בתאריך: 27.06.2008 בשעה 10:09:04 פרטים על המקלדתדור החדש של המקלדות האלחוטיות כבר פה תמיכה ב VISTA ו-מדיה סנטר של MICROSOFT 2.4GHZ וטווח קליטה מורחב של 10 מטר שידור ב 8 ערוצים כולל עברית צרובה המקלדת הקומפקטית ביותר ללא צורך בקשר עין עם המקלט מנגנון שינה חכם-מקנה אורך חיים ארוך לסוללות משולבת בעכבר 1,000DPI מדויק במיוחד (TRACKBALL)
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כמו שכתבתי אני רוצה מדפסת משולבת (סורק, מדפסת מכונת צילום, ואם יש פקס אז מה טוב ) מה שאני רוצה זה,להדפיס תמונות מדי פעם וגם להדפיס עבודות ושהצבע למדפסת יהיה זול יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
כל הזמן שאני מכבה ומדליק את המדפסת אז היא מוציאה דף בדיקה וזה גומר לי סתם את הדיו איך אני מבטל את זה????
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
צריך המלצה לחנות מחשבים זולה ואמינה באזור המרכז, עדיף אחת גדולה או רשת חנויות, שיהיו בעלי הצע גדול של מוצרים מחברות שונות ;D
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש את המקלדות והעכברים של מייקרוספוט שבאים בחבילה אחת ( עולות כ 200 שח +- ) רציתי לדעת ( למי שיש לו כזה או מכיר) לכמה זמן מחזיקות הסוללות בערכה שכזאת
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול , אבל לא מצאתי פורום של מארזים.. ??? מה אתם אומרים על המארז הזה ? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1564&catcode=351 הוא בא בלי ספק (תוספת של 70 ש"ח ל ספק 400) . האוורור שלו מספיק ? , עדיף ללכת על COMPUCASE רגיל ? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הגה ודוושות, משהו טוב לא חרא שיהרס אחרי יום וגם שיהיה רוטט במחיר סביר לא בשמים אני אשמח להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
שלום אני מאוד!!! מעוניין לקנות כרטיס עריכה דיגיטלית עם יציאת וכניסת firewire. הבעייה היא שישנם סוגים שונים בשוק אשר ביניהם הבדלי מחירים עצומים!!! אם מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים בין הכרטיסים שהרי הם דוגמים בצורה דיגיטלית, ככה שאין כזה דבר הורדת איכות וכו... אם אתם מעוניינים לקבל קצת פרספקטיביה למה שאני אומר כנסו ל- PCI FireWire HOST ADAPTER נמכר בפלונטר ב- 290 ש"ח PINNACLE STUDIO-DV-CLIP נמכר בפלונטר ב- 806 ש"ח תודה איל
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האם קיים מוצר כזה ככה שאני יוכל לחבר אותו לנייד ולשלוט בפעולות המחשב בלי לקום מהספה בזמן צפייה בסרטים שאני מוריד?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
רציתי לקנות מארז של HEC Compucase Cl-6A19 300W ובחנות שאני קונה אין להם את המארז הזה. הציעו לי את המארז Foxconn 3GTH002 400W ATX מה דעתכם על המארז הזה??
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים/אוזניות: (אם אתם רוצים להשוות מספר מוצרים, פרסמו אותם פה עם טופס אחד, השתמשו בסעיף הזה במקרה של חוות דעת/השוואה בלבד!) חובה לציין מה רוצים לרכוש, רמקולים או אוזניות! 1. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית רמקולים או אוזניות): כאן ציינו מה אתם רוצים לרכוש. 250 חריגה מקסימאלית (מהו הסכום שאסור יהיה לעבור בקניית הרמקולים או האוזניות):400 2. מה השימושים של הרמקולים או האוזניות? -הרוב גיימינג, משחקי מחשב, קצת מוזיקה ובקושי סרטים בעיקר משחקים למחשב כמו BF3/CRYSIS/GTA ועוד. משחקי מחשב / סרטים / מוזיקה - סמנו באדום את השימושים וכתבו את השימושים שלכם באחוזים - 85% משחרים, 10% מוזיקה, 5% סרטים! 3. מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו …
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מצלמת רשת שיכולה לצלם באיכות טובה כולל סאונד על מנת להקליט שיעורים באוניברסיטה.. עדיפות למצלמה כמה שיותר קטנה. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות ששומעים חזק וטוב ולא נהרסות מהר או משהו כזה... חשוב לי לציין שאני מחפש אוזניות כפתור (לא מהסוג שנכנס לתוך האוזן!), לא מסתדר עם הסוג השני טוב.... התקציב הוא בוא נאמר, לא יותר מ-160 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב שמחובר אליו מודם סלולרי בחיבור USB במהירות 2.5 מגה,וכך למעשה אני מקבל אינטרנט ישירות אליו. אני מעוניין לחבר אליו מצלמת אבטחה\אינטרנט שתומכת בmotion detection. אין לי ראוטר ואין לי כרטיס רשת אלחוטי אלא רק מודם סלולרי שמחובר למחשב .(כרטיס רשת שלו פנוי) האם אני יכול לחבר את המצלמה הבאה למחשב שלי ישירות ב USB או ישירות לכרטיס רשת של המחשב ולקבל את כל הפיצרים שלה בתצורה הנוכחית של המחשב: http://comprousa.com/en/product/ip55/ip55.html תודה התקציב זה 350-400 שח. חשבתי על משהו אני לא יודע אם זה יעבוד: המחשב שלי מקבל כתובת חוקית מהמודם הסלולרי וככה אני גולש. אם אחבר את המצלמה ישירות לכרטיס רשת של המחשב שפנוי,ואגדיר כתובת סטטית בכרטיס רשת כולל DNS בדיוק כמו שאני…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר למחשב עם כמה מאפיינים: 1. הכי הכי חשוב זה הנוחות (אחיזה palm) 2. כפתורי קדימה ואחורה אני לא משחק הרבה, בעיקר באינטרנט ואני הרבה זמן עם העכבר אז חשוב לי שיהייה נוח. אני מוכן להשקיע בערך 400 שח (גם אם יש הצעה יקרה יותר תציעו) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת פקס סורק ומכונת צילום עד 450 חשבתי על ה6500a הם הכי טובוץ למחיר? בתודה אור
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
מתמקד בעיקר במשחקי יריות ..התקציב הוא עד 250-300 ש"ח תודה!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איך האוזניות האלה https://www.bug.co.il/brand/jbl/quantum/one/color/black שווה להשקיע 750 שקל או שיש משהו יותר טוב במחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את ה-G5, ויש לי שאלה עליו... הלחצן האמצעי לא מתפקד במשחקים... הלחצן האמצעי בעצם לא עושה את הפקודות שנתתי לא במשחק... הוא עושה מה שהגדרתי בדרייבר, וכאשר הגדרתי שלא יעשה כלום זה גם לא עזר. כמו כן עם התוכנה בבילון, אין לי אפשרות לתרגם מילה בעזרת הלחצן האמצעי... יש פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לא רק שהיא יקרה, אלא היא גם מעפנה. פשוט מעפנה. לעתים קרובות מדי העכבר לא מגיב לכמה שניות, והכוונה ב"לעתים קרובות מדי" היא פעם בדקה. המקלדת בכלל צרה. אמנם היא מאוד נוחה, אבל לשחק איתה במשחקים זה סיוט. אי אפשר ללכת בלי שיהיו תקיעות כל 10 שניות (הכוונה ללחוץ על המקש "W"). מה שבטוח הוא שאף גיימר שמשחק במשחק יריות לא ירצה את הסט הזה. למשחקים כמו oblivion זה עוד נסבל בקושי. בקיצור- אל תקנו את החרא הזה.
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש בוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1767835 זה יפעל לי במחשב? או שבכלל כדאי רמקולים אחרים
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חמישהו יש מוסג איזה מארז יותר שקט: 1. Sonata II P180B .2 שניהם של אנטק וחשוב לי שיהיה מחשב שלא שומעים אותו אני קונה את הקירור של זלמן רזרטרון 1פלוס ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שתי המארזים האלה ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם ואיזה יותר שקט ומישהו יודע אם יש לחברה מארז יותר שקט מזה?? או אם קיים מארז יותר שקט? תודה.
-
- 14 תגובות
- 835 צפיות
-