עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Pavlik,

שלום לכולכם, אני די חדש בעולם הסורקים, חוץ מאלו של המכשירים המשולבים שלא ממש מתאימים לי. הכוונה שלי היא ליצור אלבום דיגיטלי של כל התמונות המשפחתיות שלי. אני מעוניין בסורק טוב שגם יוכל לסרוק סרטי צילום של המצלמות האנלוגיות. אשמח להמלצה טובה מכם.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Fighter,

מאז שקניתי את העכבר הזה החוט שלו תקוע בצורות משונות בגלל איך שחוט שלו היה מקופל בתוך האריזה איך עושים שהוא יהיה ישר כמו בעכברים אחרים? זה מחרפן ככה הוא מפריע לתזוזה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by omrit,

שלום, ראיתי ברשימת ה"מפרטים הממומלצים" שכמעט בכל מפרט שהוא לא דל תקציב, כלול ספק כוח ומארז. למשל במפרט למשחקים ב 5000 ש"ח בלי מסך, מומלץ ספק כוח של אנרמקס- Enermax 420W - EG425P-VE FMA שמחירו 450 ש"ח ועוד מארז שעולה 280 ש"ח. האם יש כזאת חשיבות לספק כוח ומארז שכדאי להוציא עליהם 730 ש"ח???? למה לא לקנות מארז "פשוט" עם ספק ב 300 ש"ח ולהשקיע ברכיבים אחרים? אשמח לתשובה, עמרי.

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by kobibo,

אנא עזרתכם במארז טוב שיהיה מרווח מספיק עם איוורור טוב ואם אפשר גם עם ספק טוב שידע להחזיק מערכת טובה למשחקים. תקציב בסביבות 600 ש"ח .

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  5. מחפש אוזניות רגילות לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים שהיו בערך ברמה של אוזניות לפלאפון ממוצאות (כמו של האייפון לדוגמא) ומחפש עכבר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית בסיסית. עירכה: עכשיו קראתי וגילתי שזה לא הפורום לבקש אוזנייות אז תתעלמו מהבקשה של האוזנייות ותתחיסו לעכבר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1902 ראיתי את הספק הזה, הוא גם יפה וגם 480 WATT עכשיו הקטע שאין לי כח להתעסק עם שני בקרי השליטה של המאווררים בספק. מישהו יודע על ספק כזה בלי בקרי שליטה?? אם לא אז יקרה משהו אם אני ישאיר את הספק פשוט איך שהוא בלי לשנות את עומצת המאווררים?? יש את אותו דגם של ספק בזיגזאג שעולה 480 ש"ח ורשום במאפיינים שלו- active pfs. מה הכוונה?? תודה רבה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  7. היי, אשמח לדעת מהיכן ניתן לרכוש מוצר אמין וטוב של סוללה חדשה ושנאי להטענת הסוללה של Lenovo G580 , קישור למפרט מחשב : http://www3.lenovo.com/us/en/laptops/essential/g-series/g580/ אפילו לי יש סוללה של NOM 10.8V = 48Wh ,4400MAH יש אפשרות לקחת סוללה גדולה יותר שמחזיקה הרבה יותר למחשב ? לדוגמא במקום 4400 לקחת 7800 ? תודה רבה וחג שמח .

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שניהם של RAZER: http://www.razerzone.com/ אגב הDIAMONDBACK והDIAMONDBACK PLASMA זה אותו דבר נכון (מבחינה טכנית) ?

9. אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת חדשים, זה בעיקר למטרות שימוש יום-יומיות וגיימינג מדי פעם. תודה לעוזרים אגב איך העכבר והמקלדת האלו? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6477 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=2933 מעדיף לקנות בksp או ivory

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  10. עשיתי לפני כמה ימים מדריך איך לנקות את הציוד ההקיפי ורציתי להביא אותו לכאן כדי שתתנו חוות דעת ועוד כול מני שטויות http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=407745 אני בעקרון הגעתי מגיימר אז זה מדריך שרשמתי קצת אחרי (או לפני) שהצטרפתי ... אם אתם לא מאמינים שזה אני (אני חושב שאתם מאמינים אבל לא משנה) אתם מוזמנים להשוות את פרטי הפרופיל ..... *אני לא מפרסם את גיימר ושלא תחשבו על זה בכלל !!!!

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by barhanin,

אהלן אני אוטוטו קונה את המחשב הזה... GIGABYTE GA-8I945PMF Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-EXPRESS Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ועכשיו לשאלה שלי... רציתי לישאול אותכם על המארז הזה ועם הספק שהוא מגיע... האם אפשר ליסמוך עליו שיחזיק את המחערכת היטב או יש מצב שבוא יגמגם לי... RAIDMAX Scorpio 868 Green 420 Watt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6837

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by ehudtr,

שבוע טוב לכם.רכשתי מחשב נייד של ASUS ואני מעוניין לרכוש לו עכבר.מכיוון שאני מתכוון לעבוד הרבה עם העכבר חשבתי על עכבר עם כבל ולא אלחוטי(כדי שלא יגמר לי מהר).מה דעתכם בעניין?על איזה דגם של עכבר אתם ממליצים לי?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by embedded,

היי המחשב הנייד בדרכו אלי ועכשיו אני מחפש עכבר BT. האם כדאי לקנות עכבר BT או עכבר אלחוטי? לא דרוש עכבר המיועד למשחקים. אשמח לקבל המלצות. תודה

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by tidan31,

שלום! יש לי גויסטיק אלחוטי של מייקרוסופט xbox 360 ופתאום באמצע משחק הוא מתנתק לי ורושם לי controler 5 ואני צריך ללחוץ על העיגול האמצעי על מנת שהוא יחזור לפעולה מה הסיבה שהוא מתנתק ככה למרות שהחלפתי לו סוללות ?...

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  15. Started by amd950,

יש לי מחשב שולחני עם כל היציאות האפשריות (רשת מודם usb סריאלי) ומחשב נייד ישן רק עם סריאלי.אני רוצה לצרוב דברים מהנייד .איך אני יכול לחבר אותו לשולחני. תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by guy94,

שלום , קניתי מחשב חדש ואני רוצ הלהוריד לי את הדרייברים המעודכנים ביותר: יש לי לוח אם GIGABYTE GA7VTX-H כרטיס מסך - ELSA GLADIAC 721 בנוגע ללוח האם אני צריך לעדכן גם את ה - BIOS וגם את הציפסט של VIA ? בנוגע לכרטיס מסך האם אני צריך להוריד דרייברים מהאתר של ELSA או מהאתר של NIVIDIA ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by D.A.Y.C,

אז מה קורה חברים והיום אני ילמד אתכם איך מתקינים את Windows 10 על דיסק און קי דבר ראשון תורידו את קובץ תמונות הדיסק של וינדוס 10 מהאתר שלMicrosoft ותצרבו את זה על usb דרך התוכנה Rufus תודה רבה ושמחתי לעזור

18. Started by BlackTalon,

אהלן! היום אחרי הצהריים אני הולך להזמין את המחשב...אז רציתי שתגידו מה שנראה לכם על המפרט-הצעות, תגובות, חופשי... Athlon Xp 1500 gigabyte-GA-7VTXE ElSA-Geforce 2 GTS 32M MAG 786 "17 IBM-GXP60 7200 RPM 40G IBM-256 RDRAM PC 800 Creative-S.B live value Asus *50 floppy 1.44 modem-איזה לקחת?? מארז+מקלדת+עכבר אני יבחר בחנות... תזכירו לי אם שכחתי משהו, תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by MishaK,

את הג'י פורס 3 תחליף ברדאון8500

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by BOMBADIR,

שלום לכולם אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר בלוטוט' חשבתי על המיקרוסופות בלוטוט' אבל משום שהידע שלי בסטים שהם לא IR מוגבל אני נזקק לעזרתכם... על איזה סט אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by eyal,

אני רוצה להחליף את הכרטיס שלי ויש לי די תקציב גדול ורציתי לדעת איזה כרטיס יעבוד הכי טוב עם מחשב מהיר פנטיום 4

22. Started by The_Byter,

כשהפעלתי את העדכון האוטומטי של הXP אחד העדכונים היה לכרטיס מסך - 2.3.1.2 ואכן תחת הממשק של הדרייבר שהיה 2.3.1.1 אכן מצויין שהדרייבר הוא 2.3.1.2 ! (כנראה 2.3.1.1 WHQL)

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by metoh,

אני צריך שתמליצו לי על מארז בסביבות ה400-500 ש"ח, שיהיה דיי גדול (ישלי מארז קומפקטי וזה טעות שאני לא מתכוון לחזור עליה), עם יציאות קדמיות (יואסבי\רמקולים\מיקרופון, קיצר הדברים הרגילים שיש) עם ספק אני הולך על Albarton K8NF4X nForce 4-4x AMD Athlon64 3000+ וכנראה 6600GT 256mb

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by ZigZag,

שלום ההורים שלי עכשיו בהולנד וממה שביררתי המחירים שם יותר זולים, יש לי כרגע הארד דיסק 60GXP בנפח 40 ג'יגה שמתפוצץ כל פעם עד אפס מקום, ואני בתור אדם ששונא צריבות החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף, חשבתי על משהו בסביבות ה60-80 ג'יגה, בהתחלה חשבתי על ה120GXP, אבל ממה שכולנו קראנו, האמינות שלו בספק, נשארו לי בעצם 2 אופציות (מכיוון שסיגייט עם ביצועים נחותים ורעש מעצבן לא בא בחשבון...) : MAXTOR D740X-6L080J3-60GB או WD600BB-A WD 60GB אנא עיזרו לי להחליט תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, אני צריך המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 200-400 ש"ח לשימוש כללי במחשב (ולמשחקים אבל לא צריך משהו רציני) הדברים שחשובים לי זה שגם המקלדת וגם העכבר יעבדו טוב בטווח של 2-3 מטרים, יהיו חסכוניים בסוללות עד כמה שאפשר ושהעכבר יעבוד על כל משטח (שוב עד כמה שאפשר). אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 23:44:06 אגב קצת יוצא מהמחיר שרציתי אבל מישהו ניסה את Logitech Cordless Desktop Wave ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.