עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by 8-Ball,

מה היתרונות של ה518? אם יש כאלו. האם שווה להשקיע 70 שקל יותר?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by moris1977,

היי! קניתי firewire 1394 הוא הגיע ללא דרייבר ובמנהל התקנים מופיע PCI Device בסימן קריאה יש אפשרות להוריד דרייבר כלשהו? תודה!

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by Fir3^StorM,

שלום. בקרוב מאוד אני אקנה מחשב חדש מבוסס קונרו [כנראה E6600 וכרטיס בסגנון של 7900GTX], ואני זקוק לספק חדש וטוב. אני רוצה ללכת על משהו שיתן לי תמורה טובה.. מתחים, שקט, הגנות וכו'. אז קודם כל: 1. מה ההבדלים בין סדרות הטאגאן? [black series, 2force, easycon] איזו סדרה יותר טובה, חזקה, חדשה ושקטה? ראיתי BLACK SERIES 480W בנעה במחיר 530 ש"ח שזה נראה לי דיי זול לעומת כל הסדרות האחרות, כך שאני רוצה לדעת מה ההבדלים בין הסדרות.. 2. אני יכול להשיג Zalman 460W ב- 630 ש"ח. שווה? או שעדיף כבר לקחת את ה BLACK SERIES 480W ב 100 שקל פחות? 3. 530 ש"ח ל 480W של טגן זה מחיר טוב ואני לא חושב שיש כל כך מתחרים במחיר הזה.. אבל אם יש לכם הצעות לספקים אחרים.. SHOOT. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  4. למה יש מארזים שעולים 1500 שקל ? ממה הם עשויים? זהב? בשביל מה צריך יותר ממארז וספק שעולים 300 שקל (חוץ מיופי והתלהבות)?

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  5. שלום, אני מחפש המלצה לסט אלחוטי של מקלדת+עכבר איכותיים עבור חיבור למחשב נייד שיחובר לטלויזיה 42' בחדר ישיבות עבור מצגות נדרכות וכדמ'. שימוש לעתים רחוקות. תקציב: עד 500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  6. אז ככה.... אני ממש חדש כאן - יש לי ידע לא רב במחשבים - אני ינסה לעזור כמה שאני אוכל!! ועם אני כבר כאן יש יל שתי בקשות קטנות!! המחשב שלי הוא ממש ענתיקה אז מה עושים בנידון?? ( קונים חדש- אין טעם לשדרג )!! אני מבקש עם תוכלו להציע לי כאן 2 מחשבים : האחד הכי טוב לדעתכם! שיביא את הביצועים הכי טובים- המחיר כאן לא חשוב כלל!! וכמובן שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ!! : השני מחשב הכי ט7וב שאפשר למצוא במחיר של עד 4000 שקל!! תודה!

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  7. היי חבר'ה... יש לי תקציב של בערך עד 250 שקלים חדשים טבין וטקילין. השאלה היא האם כדאי לי לרכוש עכבר איכותי/אלחוטי או סט מקלדת ועכבר אלחוטים פשוטים כאלה? ויש לי עוד שאלה,עכבר אלחוטי עם סוללות זה לא כבד?! תודה

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by AndreY`,

טוב קיצר קיבלתי את העכבר עכשיו וסתם שיחקתי עם הדבר הכחול של המשקולות ... ניסיתי לשחק עם בלי ועם משקולות, לנסות להחליף אותם באחרות..ועכשיו אני לוחץ על הכפתור של הV הזה שיוציא את הפד של המשקולות, וזה פשוט לא זז יש דרך איך שהו להוציא את זה?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by sergey_k,

אני יודע שהוא ניראה כמו ג'נרי אבל המחיר שלו טוב ואני לא משחק הרבה פה ושם פיפא רק http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4554578

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by chester_lp,

אני חושב שהספק מחברה שקוראים אותה GYRO משו כזה וזה 400W בבקשה תגידו שהוא מספיק חזק לחבר לו קתודה עם kit ועוד כמה מאוורים מוארים..

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by daniel_geva,

שלום לכולם איך הספק הזה: Thermaltake PurePower W0088 430WATT http://www.tzur-pc.co.il/shop/product_data.asp?ID=927 ואיך הספק הזה: HEC 400W HEC-400AR-TF TUV/CE STANDARD 20/24PIn http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9183 COOLERMASTER eXtreme POWER 430W RS-430-PMSR http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2041 איך הספקים בכלליות? הם יכולים להחזיק מערכת מחשב של 4000 שח? איזה מבינהם עדיף? איזה טוב יותר?

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  12. יש לי כרגע את העכבר Microsoft® Wheel Mouse Optical תמונה: http://www.pandas.co.il/images/mig/fullsize/1519.jpg שהוא עכבר נורא מוכר. והוא נוח לי והכל אני משתמש בו כבר מעל 5 שנים [היה לי אחד והוא התקלקל אז קניתי את אותו אחד שוב ^^] ומחר אני כנראה קונה את ה-MX518 אבל אני לא יכול לבדוק אם הוא נוח לי כי מזמינים לי אותו דרך האינטרנט. וראיתי מישהו שאומר שקשה לו להגיע לכפתור Forward שנמצא בעכבר. הנה התמונה: http://www.logitech.com/repository/226/jpg/1449.1.0.jpg אתם חושבים שכדאי לקנות אותו בלי לבדוק אם הוא נוח? כי שמעתי מהמון אנשים שהעכבר הזה נוח, פשוט התגובה של האיש הזה קצת הפחידה אותי. ושאלה שנייה: נכון בעכבר הזה יש DPI שאפשר לשנות מ-1,600 ל-800 ו-400. אז אני לא יודע מה יותר כד…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  13. קניתי לא ממזמן סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים - לוגיטק EX100. הלחצן השמאלי של העכבר חורק, וראיתי בביקורות של ZAP שזה לא רק אצלי, אולי פגם ביצור של העכבר. מישהו יודע אם ניתן לעשות משהו בנידון ? תודה חברס.

14. Started by DiSc@MaN,

תראו את זה: לינק יכול להיות שנדפקתי עם הG400 המגעיל הזה לתמיד? ועוד הכרטיס עריכה הזה (RT2000) נחשב מקצועי אני ממש לא מבין איך כרטיס שעלה בזמנו (לפני חצי שנה) 1000$ יכול לעבוד רק עם כרטיס מסך מסויים! אני ממש בדכאון מזה.... :'( הנה עודדו אותי בבקשה... יש איזה כרטיס מסך PCI ששווה משהו? (לא יותר מ200 דולר) תודה רבה, DiSc@MaN

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  15. בשביל שחורה הייתי צריך לחכות עוד חודש חודשים ולא היה לי כוח אז לקחתי לבנה כשלג .. אתמול כיצד אפשר לשמור עליה ? לבנה וחדשה http://www.pch.co.il/docs/pd-477889329.htm

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by RedHat_Lover,

אני רואה הרבה אנשים פה בפורום שואלים על רמקולים, אז פה יש את מה שאתם צרכים. השוואת מערכות רמקולים של 4.1 ו-5.1 וכן גם ה-XPS510 שם!

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  17. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למדפסת משולבת לייזר,שחור לבן,כמה שיותר שזולה ואמינה. חברה לא משנה,לא גודל פיזי,ולא מהירות. עדיף שמתכלים יניבו הרבה הדפסות,ועדיף שהם יהיו לא יקרים/שיש תחליפיים שלא דופקים את המדפסת. תודה!

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  18. שלום יש לי כרטיס מסך Gf 2 ti של inno3d, ויש לו יציאת tv out. ניסיתי להפעיל את היציאה ע"י חיבור כבל מתאים(לקחתי מחבר שלי - אצלו הכבל עובד עם וודו 3), הכבל מתחבר ליציאה ומשם לטלויזיה ע"י חיבור מלבני עם קודקוד אחד אלכסוני (אם זה 21 פינים למה יש לו רק 20?). כשחיברתי את הכבל נוצר בווינדוס אופציה לסימון ה Tv out, סימנתי ובחרתי שיטת שידור Pal -n (אני לא בטוח אבל בחרתי את השיטה שעובדת אצל חבר שלי). וכלום לא קרה! למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? אולי צריך להשתמש בכבל שונה? באיזה שיטת שידור אני אמור לבחור?

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by DarkLloth,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8970 נראה זול במחיר השאלה אם הוא שווה אותו ?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  20. הוא במבצע ומגיע עם עוד מאוורר... ראיתי את זה בדובונים... תנו תגובות

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש סורק המסוגל לסרוק עשרות מסמכים בשעה במשך שעות רבות באופן רציף מידי יום... האם תוכלו להמליץ לי על סורק טוב וחזק? לא קיימת הגבלה כספית. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  22. Started by oded6188,

חלק מהמקשים עובדים, וחלק לא... האלה שלא עובדים נמצאים רחוקים אחד מהשני, ולפעמים הם כן עובדים לפעמים לא מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  23. שלום רכשתי לפני כמה חודשיים מדפסת HP OFFICEJET 5610. עכשיו כשאני מנסה לסרוק דרך המדפסת עצמה זה כותב לי שהמדפסת לא מחוברת למחשב.. וכשאני מנסה דרך הוינדוס אז זה מצליח לסרוק.. מה אפשר לעשות? אני חייב לסרוק מלא דפים וזה פול עבודה כל פעם להחליף במקום לשים במזין

24. Started by neogod,

יש לי data switch (מחליף בין מסך מקלדת ועכבר לשני מחשבים) כאשר אני מדליק את שני המחשבים שניהם נדלקים ועושים פוסט, אבל כאשר מגיע שלב העלעת הווינדוס אז המסך מתכבה ולא עובד כאילו המחשבים כבויים!! מה יכולה להיות הבעיה? (ד"א זהו סוויץ' דיי ישן של HAMA לפי מה שאינ יודע)

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by steelmanx,

ההורים שלי מעוניינים להמיר את אוסף קלטות הvhs-c שלנו לפורמט דיגיטאלי. אני צריך עבוד מטרה זאת כרטיס עריכת וידאו. מה מומלץ לקנות? מה ההפרש במחיר בין כרטיס שתומך בHD לכרטיס רגיל?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.