ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מדפסת לייזר משולב עם פקס סכום: סביבות ה800 ש"ח חשוב לי שתיהיה איכות סבירה של הדפסה, איכות סריקה שתיהיה קצת מעל הממוצע, מהירות הדפסת דפים לא כל כך משנה לי ומדפסת שיש לה עבר נקי מתקלות זה הכי חשוב לי שמעתי בעבר שיש מדפסות שצריך להחליף להם את התוף כל כמות דפים מסויימת, האם זה עוד קיים ואם כן אם יש מדפסות שאין צורך להחליף להם את התוף זה יהיה הרבה יותר טוב תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
Corsair Vengeance 1300 Razer Kraken Pro Siberia V2
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ההורים שלי מעוניינים להמיר את אוסף קלטות הvhs-c שלנו לפורמט דיגיטאלי. אני צריך עבוד מטרה זאת כרטיס עריכת וידאו. מה מומלץ לקנות? מה ההפרש במחיר בין כרטיס שתומך בHD לכרטיס רגיל?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש, לא אלחוטי. תקציב 150 שקל נראים לי מספיקים לעכבר,הרי יותר זה מיותר. (להוציא 300 שקל על MX נראה מיותר לחלוטין!) שימושים- אני לא משחק משחקים בכלל! , גרפיקה, עריכת וידאו וגלישה. החוט אינו מפריע לי ולא הפריע לי מעולם,ככה שאלחוטי שללתי. רוצה עכבר עם כפתורים נוספים, עם אפשרות לתכנות, ושיהיו נוחים. העבודה על המחשב היא המון שעות אז חשוב שלא יכאיב. חשבתי על זה בגרסה עם החוט (קיים)- http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=w-intellimouse מה דעתכם עליו? למישהו יש אותו עם החוט? משהו אחר בתקציב דומה? (אין בעיה לחרוג אבל לא להגזים...) תודה, והמשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני וחברים חזרנו עכשיו מקוס, והקלטנו קלטת במצלמת וידאו רגילה של סוני... רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך להקליט מהמצלמת וידאו למחשב ?! או שיש אפשרות להקליט ממצלמת וידאו למצלמה דיגיטלית ואז למחשב....?!
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קניתי מארז חדש הכי טוב שמצאתי... Thermaltake Tai-Chi with liquid cooling עלה קצת יותר מ2000 שקל ואני צריך לקנות ספק כוח שלא יבייש את המערכת אני לא רוצה להשקיע יותר מ500 600 שקל התכונות החשובות הם המראה כמובן עם ציפוי סלייוינג לכל הכבלים וההספק שיהיה לא פחות מארבע מאות וואט
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
איך אפשר לשנות את ה RATE שלהעכבר ל 1000 HZ במקום 125HZ ? מבלי להחליפ קבצים למניהם [ניסתי וזה לא הולך]
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הרשותי עכבר של גינויס דגם 520 הכפתור גלילה שלו עושה רעשים כמו שהוא צריך שימון הוא משהו כזה ... אם משהו נתקל בדבר כזה ? ואם זה אילה להפעיל את האחריות ?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת עם לחצנים רכים מאוד!! לא חשוב איזה צבע כעיקרון עדיף שחור אבל חשוב מאוד שתהיה נוחה ולחצנים רכים!!! בינתיים נתתי הצעה על המקלדת הזו.. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1721528 אני רוצה לדעת איך הלחצנים שלה..? אם הם רכים? ואם היא נוחה. התקציב שלי הוא עד 70-80 ש"ח גג כי זה התקציב בכרטיס אשראי שנשאר לי ככה שאני לא יכול לחרוג תודה מראש עומרי
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 350-450 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הרמקולים):500 2. מה השימושים של הרמקולים: שירים,סרטים. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Motherboard Name Gigabyte GA-P31-ES3G (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 4. בקשות מיוחדות - לא מבין בכל הכבלים אבל אני לא רוצה שהם יהיו יותר מידי ארוכים ועוד בקשה היא שאני שם ווליום גבוה אז לדוגמא הזמר ששר לא ישמע צרוד כזה, שיהיה לרמקול שלט כלומר שאפשר לשלוט על הווליום באמצעות שלט ושהבאס יהיה מאוד חזק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היא משהה את כל תהליכי ההדפסה והמדפסת לא מגיבה. מיד לאחר הסרת התוכנה, המדפסת עובדת כרגיל. יש תחליף ? תודה. עריכה: מצאתי תוכנה בשם GreenPrint. אם היא עושה את העבודה? את זה נראה בעוד כמה חודשים. INKSAVER עשתה כך שאוכל להדפיס מעל 1000 דף על מיכל צבע אחד במדפסת שלי. תוצאות בעוד כמה חודשים.
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
??? יש מבצע למדפסת משולבת LEXMARK X2330 250 ש"ח יש לה ראש דיו אחד שמשמש גם צבעוני וגם שחור מחסנית חדשה יש למישהו נסיון עם המדפסת? כדאי לקנות? השימוש הוא בעיקר ביתי לילד בכיתה ב' אשחח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט וראית כל כך הרבה דגמים וסוגים שונים. אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי איכותי שיהיה גדול ונוח לעבודה מרובה כמובן שאיכותי. שיהיה תואם ללפטופ. תקציב: בין 100-200
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
האם ניתן? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי סורק HP SCNAJET 3300C והבעיה היא שאני לא יודע מה המתאם של המתח שלו יש לי כמה ואני לא יודע מה שייך לו.. מישהו יכול להשיג לי מפרט של הסורק לבדוק כמה מטח צריך לתת לו? זה חיבור כזה של DC או איך שקורים לזה העגול אז למי שיש כזה סורק שייכתוב פשוט מה כתוב לו על החיבור חשמל או למי שיודע מאיפה להשיג את המפרט.. תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שמע אני לא כל כך חזק בעניין של הרשתות ורציתי לדעת אם אתה יכול לדבר איתי שמע זה המספר של האסיקיו שלי אז כנס ודבר איתי כי זה דחוף מאוד
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי זכרון 64 ובביוס הוא רושם לי64 DISABLED מה זה אומר
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
לאתרונה התחלתי להתעניין בסט שכזה שמעתי דברים מאוד טובים על לוג'יטק ועל הסטים שלהם, אך כמובן שראיתי את הסטים של מיקרוסופט במיוחד ה PRO (והמחיר שלו הזול יחסית) אני חייב לשאול אותכם. כמשתמשים של אחד הסטים הנ"ל ואם יש לכם תלונות או בעיות איתם או בקיצור איזה לקנות.
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ברשותי מחשב HTPC בסלון עם וינדאוז 7. כאשר אני משתמש בעכבר האלחוטי סמן העכבר שלי "מתגלצ' " בזמן גרירת העכבר, דבר שמאוד מקשה על העבודה עם העכבר. במטרה למנוע את התופעה עשיתי את הפעולות הבאות: חיבור עכבר אחר ניתוק כל מכשיר אלקטרוני \ ובסביבה (ראוטר, רמקולים וכו) החלפת משטח העכבר אין לי מושג מה לעשות כדי למנוע את התופעה הכל כך מרגיזה הזו שהופכת את השימוש בעכבר למאוד קשה משום שהסמן פשוט גולש מעט מעבר למקום בו בחרתי לעצור. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
-
את המערכת שלי ועוד 4 מאווררים? לא יודע של איזה חברה רק משהו של צג עליתה
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני הלכתי לחנות לקנות את העכבר במחיר מלא ומסתבר שיש שם מצבע של 99 שקל במקום 165. מחיר שווה במיוחד לעכבר הזה.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום האם המקלדת הזאת קיימת בארץ? Logitech Classic Keyboard 200 - בחיבור USB מצאתי רק את גרסת ה PS2 (Logitech Classic Keyboard) אני מחפש מקלדת פשוטה, ולא גדולה מאוד, וה Classic 200 נראת לי טוב, אבל לא מצאתי אותה בחנויות באינטרנט, רק את הגרסה הישנה האם ניתן להשיג אותה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
עכשיו פנדס מתקשרים אליי, ואומרים לי שהמארז שהזמנתי (xaser II 5000) לא נמצא במלאי ולא יודעים מתיי הוא יגיע ... אז אני צריך למצוא מארז אחר ולהודיע להם מה אני רוצה לא משנה אפילו עם זה יהיה יותר יקר אני רוצה משהו טוב! ויפה לפחות ברמה של הקייסר 2. הם אמרו לי שכדאי לי את האנטק אבל לדעתי הוא אפילו לא מתקרב לרמת הביצועים של הקייסר אז מה אתם ממליצים? אני רוצה משהו עם קירור טוב כי שמעתי שהמעבד מתחמם בצורה רצחנית! ואל תביאו לי את המארז ההוא של אנרמקס שעולה 1700 שקל... התקציב למארז הוא 1000 שקל
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-