עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Fir3^StorM,

שלום. בקרוב מאוד אני אקנה מחשב חדש מבוסס קונרו [כנראה E6600 וכרטיס בסגנון של 7900GTX], ואני זקוק לספק חדש וטוב. אני רוצה ללכת על משהו שיתן לי תמורה טובה.. מתחים, שקט, הגנות וכו'. אז קודם כל: 1. מה ההבדלים בין סדרות הטאגאן? [black series, 2force, easycon] איזו סדרה יותר טובה, חזקה, חדשה ושקטה? ראיתי BLACK SERIES 480W בנעה במחיר 530 ש"ח שזה נראה לי דיי זול לעומת כל הסדרות האחרות, כך שאני רוצה לדעת מה ההבדלים בין הסדרות.. 2. אני יכול להשיג Zalman 460W ב- 630 ש"ח. שווה? או שעדיף כבר לקחת את ה BLACK SERIES 480W ב 100 שקל פחות? 3. 530 ש"ח ל 480W של טגן זה מחיר טוב ואני לא חושב שיש כל כך מתחרים במחיר הזה.. אבל אם יש לכם הצעות לספקים אחרים.. SHOOT. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by swisaavi,

יש את Logitech® Media Keyboard Elite שנראית לי די סבבה. אני משחק במשחקי רשת אז קחו את זה בחשבון... מה אתם אומרים על מה שהצעתי? יש לכם הצעות אחרות?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  3. שלום ברשותי מדפסת לייזר LEXMARK E240, כשאני מדפיס דפי A4 שרשומים מן השוליים מקצה לקצה, הוא טיפונת חותך את הקצוות, כלומר אם רשום המילה House אז ימחוק את הH בצד שמאל זה קצת יותר קיצוני, אך גם בצד ימין הדף זה טיפה חותך (יש לציין שעל הדף עצמו יש עוד שוליים לבנים, כלומר יש מקום לשים את האותיות האל) מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די מייאש :'(

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by kllior,

חברה הי, אני מחפש מכשיר משולב הכולל מדפסת,מכונת צילום, פקס וסורק . המחיר באזור 1500 ¤ חשוב לי שהרזולוציה תהיה לפחות 1200x 4800 אם במחיר הזה ניתן למצוא מכשיר שיוכל להתחבר ישירות לרשת אז זה יתרון , אך לא חובה - חשוב לי יותר שמהכשיר יהיה איכותי, אמין וידידותי למשתמש. חשבתי על HP7213 או Lexmark 8350. אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה, ליאור

5. Started by chenrp,

היא משהה את כל תהליכי ההדפסה והמדפסת לא מגיבה. מיד לאחר הסרת התוכנה, המדפסת עובדת כרגיל. יש תחליף ? תודה. עריכה: מצאתי תוכנה בשם GreenPrint. אם היא עושה את העבודה? את זה נראה בעוד כמה חודשים. INKSAVER עשתה כך שאוכל להדפיס מעל 1000 דף על מיכל צבע אחד במדפסת שלי. תוצאות בעוד כמה חודשים.

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by rtirti,

שלום, אני צריך לקנות מקלדת חדשה, אני רוצה אותה מ-skypc או מנעה מחשבים. התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח ואני מעדיף אלחוטי אבל שמעתי שיש מקלדת שקוראים לה x6 שהיא מצוינת אבל היא חוטית אני מטלבט בין כמה. 1)http://www.skypc.co.il/pl_product~500079~19~0.htm איך החברה לא שמעתי עליה בחיים!! 2)http://www.skypc.co.il/pl_product~920-002010~19~0.htm [br]פורסם בתאריך: 23.05.2010 בשעה 17:55:24 שכחתי עוד 2 דגמים1)http://www.skypc.co.il/pl_product~920-000341~19~0.htm 2)http://www.skypc.co.il/pl_product~AGB-00014~19~0.htm

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  7. שלום האם המקלדת הזאת קיימת בארץ? Logitech Classic Keyboard 200 - בחיבור USB מצאתי רק את גרסת ה PS2 (Logitech Classic Keyboard) אני מחפש מקלדת פשוטה, ולא גדולה מאוד, וה Classic 200 נראת לי טוב, אבל לא מצאתי אותה בחנויות באינטרנט, רק את הגרסה הישנה האם ניתן להשיג אותה בארץ?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  8. זה משהו ששווה להביא מחו"ל? אחי טס החודש. מחפש המלצה למשהו מוצלח עם דיו זול (או תמיכה בדיו חליפי). לדוגמא יש ב-newegg את הקאנון MP830 ב-200 דולר, ובארץ היא עולה 1950+ ש"ח, http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16828102008 מה שכן, הרבה משתמשים מתלוננים פה על הדיו, שאפשר לעבוד רק עם מקורי, וזה 5 מכסניות והיא כנראה ממש שותה דיו. ואם אחת המכסניות מתרוקנת כל המדפסת לא מגיבה.. אי אפשר לקבל פקסים אפילו אם נגמר CYAN נגיד. מצד שני משבחים אותה בכל אספקט אחר.. השאלה כמה דיו חלופי באמת שווה עניין ולא "דופק" ת'מדפסת, ואם יש מדפסת שבאמת משתלם להדפיס איתה מסמכים.. מצד שני יש את ה-HP Officejet 6310 שנראה שבזאפ דיי אוהבים אותה, ועולה שם 160 דולר. http://www.newegg.com/P…

9. Started by rooten,

יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by J.allmighty,

אני מחפש אחד שיהיה כמה שיותר זול... בזאפ יש רק חנות אחת תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by er0101,

יש עוד סטים ברמה הזאת במחיר הזה? איך העכבר?

12. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני הרבה זמן כבר קורא חומר ומחפש מארז שיתאים לצרכים שלי ובסופו של דבר מצאתי את הביקורת הזו http://hwzone.co.il/reviews/centurion_532/ הוא מגיע עם ספק 380W של colormaster, מאוורר אחד120,גוף אלומיניום(!),הכנה למאוורר שני מאחורה, כלוב יעדוי לכונן 3.5 וכמובן שהוא טול-פרי. לפי הביקורת הוא נראה לי אחלה, מתאים לצרכים שלי, והמחיר מעולה - 500 שקל כולל הספק. אם מישהו שהוא בעליו של המארז הזה יוכל לתת לי עליו ביקורת זה יהיה נפלא, וגם אם לא אני אודה לאנשים שמבינים בנושא. בקשר לספק, האם הוא איכותי מספיק בשביל להריץ מערכת כזו: Amd 3200+ box gigabyte k8nf9 ultra 2X512 ddr geforce 6800GS 120 GB sata2 כונן CD צורב DVD FLOPY ועוד מאוורר אחד שאני יקנה בשביל להוציא …

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by omerdvd,

שלום, אני מחפש כרטיס WIRELESS (עדיף PCI) שתומך ב WAKE-ON-LAN. האם קיים כרטיס כזה? אם לא, האם האופצייה של WAKE-ON-LAN היא רק לכרטיסים ON BOARD? :s05: תודה...

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by War-Hammer,

שלום לכולם ! אני בונה מחשב לרכב ואני מחפש אנטנת GPS שתתחבר בUSB אל המחשב, האם קיים דבר כזה? איזה תוכנת GPS מתאימה ל PC והאם כל העסק הזה ישתלם לי בכלל או שעדיף לקנות כבר פאלם? תודה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by SharP,

MAXTOR DM740-6XL אבל יש בעיה .. הווינדווס כותב שהוא .. תראו העצמכם .. ותגידו לי העם זה נורמלי ל ATA100

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by PeaS,

אם הכל היה הולך כמו שרציתי, הייתי כותב לכם מהמחשב החדש שלי כבר מזמן, אבל בחיים כמו בחיים.. :-/ (למה הסמיילי הזה כבר לא עובד ??? ) אם כבר הגעתי עד עכשיו, כדאי לי לחכות עוד? עוד כמה שבועות לא יהרגו אותי, בעיקר אם זה יהיה "שווה" את הזמן. המפרט הבסיסי שלי הוא AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VTXH Crucial 256 MB DDR 2100 Gainward Ti 200 (גיינווארד תמיד מבלבלת עם השמות, והשם המקורי של הכרטיס הוא Ti\550 או משהו כזה, אבל הוא מבוסס על הTi 200). אז רציתי לשאול, מתי הTbred החדש יגיע לארץ, או יותר נכון, מתי הוא ישפיע על המחירים של מעבדי AMD הנוכחיים. ואם אני כבר דוחה ודוחה ודוחה.. יש עוד משהו לחכות לו שיוזיל את המחשב (או להפך, אני יקנה את הדבר החדש)? אני מתכוון לדברים כמו הKT333,…

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by RedHat_Lover,

אני רואה הרבה אנשים פה בפורום שואלים על רמקולים, אז פה יש את מה שאתם צרכים. השוואת מערכות רמקולים של 4.1 ו-5.1 וכן גם ה-XPS510 שם!

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  18. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מארז חדש ואני מתלבט לגבי SOPRANO של TT ולגבי המארז הנ"ל. ממספר דיונים הבנתי שTT אינה חברה איכותית כל כך כמו שהיא נראית...וכן המארז של סאןבים נורא יפה...וזה החלק שלפי הכי חשוב אחרי הקירור! לכן חשבתי ללכת בסוף על הטרנס... אבל כמובן שאין מוצר מושלם ולכן שאלותיי הם: 1. צוין בביקורת שכבל האודיו קצר...האם ניתן לקנות אחד בעצמי יותר ארוך וכך לפתור את הבעיה? אם כן אשמח לקבל לינק. 2. אני בן אדם שחשוב לו מארז הכי שקט שיש! רצוי שכל המאוררים יהיו ח-ר-י-ש-י-י-ם!! שלא יהיה אפשר לשמוע אותם (עד כמה שאפשר...) לכן ברצוני להחליף את 3 מאוררי ה80 מ"מ (2 בחלון ו1 בגג)..אני מחפש מאוררים שיעשו את העבודה הטובה ביותר מבחינת אוורר גבוה ויחס של רעש נמוך ביותר...אשמח …

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by Fertilizer,

אני מחפש כבל ... מ PCMCIA ל MINIPCI מישהו יודע איפה ניתן לרכוש? מישהו יכול לתת לי לינק לחיווט הפנימי שלו?

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by The Grey Matter,

מישהו בארץ שמע או רכש את ה AFTERBURNER ? או את ה FLASH LINKER ADVANCE ?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  21. ככה שמעתי, זה נכון ? ואיך המארז של Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 בהשוואה ל FS 710 ? תודה לכם.

22. Started by x-boy_24,

שלום הרבה אני שומע את זה ואני לא מבין מה זה נותן אם אני קונה כזה אז מה זה יתן לי

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by Cynicoren,

שלום, אשמח לקבל המלצות לאוזניות עם מיקרופון, מחירים עד 600 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by tidan31,

שלום! יש לי גויסטיק אלחוטי של מייקרוסופט xbox 360 ופתאום באמצע משחק הוא מתנתק לי ורושם לי controler 5 ואני צריך ללחוץ על העיגול האמצעי על מנת שהוא יחזור לפעולה מה הסיבה שהוא מתנתק ככה למרות שהחלפתי לו סוללות ?...

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  25. ישמש למחשב סלוני אם זה משנה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים