ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליקנות ספק ג'נרי של 500 וואט ב 160 ש"ח. האם יש הרבה סיכויים שיקרה למחשב שלי משהו כאשר הוא עובד עם ספק כזה?
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת אלחוטית (2-3 מטרים יספיקו לדעתי) שתהיה שטוחה, אם אפשר בדומה למקדלת של לפטופ. ואם אפשר.. לקנות רק את המקלדת, בלי עסקת חבילה שכוללת עכבר. עושה רושם לאחרונה שניתן לקנות אותם רק יחד (?) אם בכל זאת חייבים לקחת גם עכבר, אז שיהיה עכבר פשוט.. לא עם 50 כפתורים ובגודל של חולדה.. עכבר רגיל עם גלגלת וכפתור צידי שמדפדף קדימה ואחרונה בדפדפן. התקציב למקלדת הוא כ250 ש"ח, אם חייבים עכבר אז עד 400. השימוש הוא שימוש כולל, מוסיקה, סרטים, משחקים, אבל בעיקר עבודה שוטפת בדפדפן. נראה לי שכיסיתי הכל.. תודה רבה לכל העוזרים והמיעצים
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
Chic TKM063 כולל מחשבון מובנה http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1090 מקלדת Genius LuxeMate Scroll Keyboard Slim USB/PS2 ENG/HEB http://www.gcomputer.co.il/pl_product~LUXSLIMH~158~0.htm איזו עדיפה ? אני מחפש מקלדת שחורה רצוי דקה עם מקום לידיים וחוטית .
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המארז Aurora 570 אמור להגיע לארץ?? וכמה הוא אמור להעלות..?? ( לא משמועות אם יש לו הוכחה או משהו והוא בטוח או שאל בחנות מסויימת.. )
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איזה ספק נחשב ליותר איכותי: OCZ ModStream 450W http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply Enermax Liberty 400W http://www.enermax.com/english/product_Display1.asp?PrID=7 מבחינת המערכת, אני מאמין ששניהם יעשו את העבודה.. (מעבד קורנו עם חומרה סטנדרטית)
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קראתי בביקורת שהמקלדת הזו, אם כל הטוב שבה, מתקלקלת די מהא בגלל הצורה שבה המקשים בנויים? האם זה נכון? אין טעם לקנות את המקלדת הזו? אבל הארגונומיות שלה הכי טובה מבין כל המקלדות בשוק. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני יודע שהוא ניראה כמו ג'נרי אבל המחיר שלו טוב ואני לא משחק הרבה פה ושם פיפא רק http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4554578
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי. עכשיו, האם לדעתכם אני אצליח למכור את המחשב בלי הצורב במחיר של 500 ש"ח ? ? ? (או יותר? ) המחשב במצב לא משהו, אבל הvoodoo יכול להיות פריט לאספנים למרות שאין לו TV CARD...אולי... : וגם אולי אפשר לעשות איזהשהו פרויקט קטן עם המחשב...לא יודע....אני פתוח להצעות....למרות שאני לא מעוניין למכור אותו לכם....לא שאתם תרצו אותו... ;D
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני איזה שנתיים שלוש מחשב ב KSP וקיבל ספק כח codegen cb ce pfc 480W האם הספק הזה הוא ג'נרי?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה לשאול: האם אפשר לחבר עכבר אופטי רגיל לUSB ועכבר אלחוטי לא אופטי לPS2 - האם הם יכולים לעבוד במקביל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום עד לפני כמה זמן סוג המארז לא שינה לי כלום... אבל לאחרונה כמה מחברי החליפו מארז למארזים עם מזגנים(משהו כזה לא באמת אלא מאווררי ענק) והם טוענים שעכשיו המחשב אינו נתקע כעבור יממה של עבודה האם זה באמת משנה את המצב וכדאי לי לקנות מארז כמו שלהם?
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי את העכבר XAI של STEELSERIES דיי הרבה זמן, בזמן האחרון יש לי קצת בעיה איתו, לפעמים כשאני לוחץ פעם אחת הוא בעץ לוחץ מספר פעמים, למישהו קרה דבר כזה? אולי נכנס לכלוך או משהו כזה.. אם אפשר לפתוח ולבדוק אותו או משהו .. אשמח לעזרה איך לתקן אותו (: תודה רבה.</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות עכבר + מקלדת אלחוטיים. הצרכים הם צרכים ביתיים (צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו'). העדפה לחנויות באזור המרכז (חולון ~ ראשל"צ) והתקציב הוא עד 200~220 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר עכבר עם הרבה כפתורים? אם יש לכם כמה דגמים, אודה לכם מאד אם תרשמו. הערה חשובה: העכבר לא מיועד לגיימינג, לכן אין צורך ברזולוציה מטורפת(שרק תייקר את המחיר). אני צריך שלעכבר יהיו כמה כפתורים נוספים לרגילים, וזהו.. תודה רבה card
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בשיטוטי בנטאקשין מצאתי את המכשיר הזה: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=447730#cl עכשיו כמה שאלות: 1. יש למישהו ביקורות/ את האתר של החברה? 2. למישהו יש את המכשיר? 3. כתוב שיש אפשרות במכשיר לתמיכה בשם של השיר אז זה תומך בעברית? 4. כתוב למטה את האפשרות הזאת: ניתן להוסיף זיכרון באמצעות כרטיס CFC עד ל 1GB. מה זה כרטיס GFC ???
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הספק כוח שלו טוב? המעבד שלי זה 2.8 P RAM 786 אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ניראה לי 6600 GT ג'פורס יש לי הרדיס 80 G ואני יוסיף עוד אחד של 250 G הספק כוח יחזיק?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם גירסת ה MAC שונה מגרסת ה PC .. אמרו לי שהעכבר מגירסת ה - MAC תומך גם ב PC ואני רוצה לדעת האם זה פוגע במשהו אחר בעכבר מבחינת ביצועים וכל מה שהוא אמור לספק. תודה
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שאני רואה על עכברים בחנויות "NANO" זה אומר שהמקלט USB של העכבר קטן יותר ? או שזה גם טכנולוגיה חדשה שמשפרת את איכות הקליטה בעכבר ?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8970 נראה זול במחיר השאלה אם הוא שווה אותו ?
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, משקולים של מחיר לפי דף ואיכות הדפסה החלטתי לקנות מדפסת לייזר. השימוש הוא ביתי ולכן לא צריך משהו יותר מדי "high tech", האמת שרציתי גם חיבור רשת למדפסת אבל לא נראה לי שאפשר להשיג את זה במחיר הנ"ל. ומכאן הדרישות : 1. מחיר - לא יותר מ 400-500 שקל 2. חדשה. 3. שחור לבן (ב 400-500 שקל אי אפשר להשיג משהו אחר) 4. תאימות ב windows (זה לא בעיה) אבל גם ב linux. 5. מחיר סטנדרטי לטיונר. בדקתי את האתר של KSP ומדפסות שנראו לי מתאימיות : Lexmark E120 ב 395 שקל HP LaserJet 1018 ב 460 שקל אשמח לקבל המלצות על מדפסות מתאימות והמלצות על שתי המדפסות הנ"ל בפרט.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות כמובן. קניתי את העכבר Mx518 ואני זקוק לפד לעכבר. משהו שיעבוד חלק עם העכבר.. עוד לא הספקתי להתרשם מהעכבר כי אני לא בבית כרגע
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות בזמן הכמה שיותר מידי מצלמת וידיאו שהמטרה העיקרית שלה היא הנצחת רגעים משפחתיים וטיולים וכו'. ההתלבטות שלי היא בין מצלמת וידיאו דיגיטלית או רגילה או מצלמת וידיאו דיגיטלית עם תמונות סטילס, אני גם רוצה לערוך את הסרטים דרך המחשב אז חשוב לי הקשר למחשב. הבעיה היא שאני לא מבין בתחום הזה . לא יודע מה ההבדלים בין סוגי המצלמות והתכנולוגיות. הייתי מעוניין שימליצו לי על מצלמה שתשרת את הדרישות שלי בצורה הטובה ביותר פלוס כמובן יחס מחיר-תמורה הכי טוב ובנוסף הסבר על ההבדלים בין המצלמות יתרונות-חסרונות וכו'. בנוסף לזה ניסיתי לחפש ברשת אתרים בנושא אח לא מצאתי אתר שיענה לי על שאלותי. בתודה מראש אמיר.
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
או לקנות מדפסת חדשה אני מאוד מרוצה מהמדפסת שלי היא אצלי יותר מ - 5 שנים ולא היה שום בעיה אבל מגיע הזמן שהתקלות מגיעות ................... בדיקת מדפסת עולה 100 ש"ח הרכיב שאמרו לי שיש איתו בעיה עולה 250 ש"ח +- 1 האם כדי לתקן את המדפסת או לקנות חדשה 2 בשביל לתקן אני צריך לנסוע מאשקלון לאיזור המרכז 3 איפה כדי לתקן במעבדות HP (בחברה ) או במעבדות פרטיות 4 גם נשאר לי עדין דיו של המדפסת חדש שחור + צבע 57 + 56 מה הנכון לעשות
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מעדיף אוזניות על פני רמקולים, אבל יש בעיה קטנה: החוט של האוזניות כל פעם נדרס ע"י הכסא או נתפס ברגל. היות ואני לפעמים צופה בסרטים מהמיטה אני חייב חוט ארוך (3 מטר), אבל בישיבה רגילה רובו יהיה על הרצפה... אני מודע לכך שיש אוזניות אלחוטיות, אבל הן יקרות ודורשות סוללות \ טעינה כל פעם. האם קיים דגם מומלץ של אוזניות עם חוט בעל ליפוף קפיצי, כמו לעכברי מיני ללפטופים, או איזשהו פטנט אחר? כבר שברתי לא מעט אוזניות בכך שהעפתי אותם בטעות על הרצפה.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-