ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לרכוש מדפסת משולבת צבעונית הכוללת מכונת צילום ופקס. החלטתי ללכת על הזרקת דיו כי אני לא הולך להדפיס הרבה. שמעתי שיש מכשירים שהם עצמאים ומכשירים שמחוברים למחשב, השאלה היא אם אני צריך שהמחשב יהיה דלוק 7/24 עם מכשיר לא עצמאי על מנת לקבל ולשלוח פקסים? תמליצו לי בבקשה על דגמים. חשוב לי שיהיה אל מי לפנות במקרה של תקלה, אבל זה לא חובה, אז אנא ציינו אם יש למכשיר תמיכה בארץ. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני יודע שהוא ניראה כמו ג'נרי אבל המחיר שלו טוב ואני לא משחק הרבה פה ושם פיפא רק http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4554578
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המתמודדים: 1. Chenbro Gaming Bomb aka Xpider יתרונות: - חסר ברגים לחלוטין - לא כבד מדי (8 קילו) - נראה מגניב 8) חסרונות: - בא עם מאוורר יחיד - צריך לקנות/לצבוע כוננים שחורים 2. Chieftec AH-01SL יתרונות: - עשוי מאלומיניוים (לכן קל מאד) - אין דלת לכוננים חסרונות: - אין דלת לכוננים :-P - אין כניסות USB מקדימה 3. Chieftec Dragon DX-01SLDU יתרונות: - מראה סולידי ויציב - דלת לכוננים (מסתיר כוננים לבנים..) חסרונות: - כבד (17 קילו!) - בא ללא שום מאווררים חוץ מאחד בדלת 4. Raidmax Scorpio 668 יתרונות: יש בו בעצם הכל.. מאוררים עם צבעים, חלון, לדים, דלת לכוננים... והוא עשוי מאלומיניום (מבוסס על הצ'יפטק) חסרונות: לא אוהב את המראה. החנות היחידה שמוכר…
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
איך היא מבחינת נוחות למשחקים וכדומה? אשמח לחוות דעת... תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ראיתי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/bws/va9000bws.htm מזה התלהבתי ממנו חבל על הזמן חשבתי לבדוק אולי להזמין אותו והבנתי שאין אותו במלאי בכל מקרה סתם בא לי על מארז חדש אז שמעתי על המארז הבא: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3020&catcode=183 שהוא "אחד המארזים הטובים בעולם" עכשיו מישהו יכול להגיד לי מזה המארז הזה? יופי זה לא המילה החזקה שלו... מה טוב בו ?
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הזיכרון הזה הוא טוב??? ואני לא רוצה שהוא יהיה סופר כמו CORSAIR לדוגמא אלא זיכרון טוב ופשוט בלי בעיות!
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני לא מבין שאני מעלה את הdpi ל1600 העכבר פשוט ניהיה מהיר .!. אבל מהיר יותר מדי .מה אני אמור לעשות להאט את המהירות ב ... pointer speed ? או שיש משהו אחר לעשות פשוט אני השקעתי בעכבר 250 ש"ח ואני רוצה לנצל את הנוחות שלו עד הסוף
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם גם אם אני שם בהגדרות אותו לא על מהירות הכי גבוהה(קשה ככה להשתלט ) אז רציתי לדעת אם המדוייקות שלו עדיין תהיה גבוהה ומדוייקת או שזה גם קשור להגדרות שאני שם לעכבר?(מהירות..אייות..) אני מקווה מאוד שלא, כי מהיר מאוד זה קשה לשליטה ואני בטוח לכל אחד תודה[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:38:15 שלום למה לא עונים ? [br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:59:52בבקשה תענו נו.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ככה: יש לי כרטיס מסך Nvidia RIVA TNT 2 model 64, וצג MAG768FD. מזה כמה חודשים שיש לי בעיה (קלה, אך בכל זאת) בצפייה בנתונים: בכל פעם שיש במקום מסויים על הצג צבע שהוא אחר מלבן (מצב די שכיח..), מופיע כתם כהה לכל רוחב המסך, משמאלו ומימינו של הקטע הלא-לבן הנ"ל. זאת ועוד - בעוד אני כותב דברים אלה, ככל שאני מוסיף יותר אותיות בתוך המשבצת הכחולה הזו, הכתם/קו השחור שמופיעו לרוחב המסך נעשה כהה יותר ויותר. בתודה מראש, רועי.
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סט עכבר+מקלדת, שחשוב לי המרחק(משמש בסלון שלי...) ככה שהייתי מעדיף 2.4GHZ כי אני מאמין שבלוטוס' יקר מאוד... התקציב הוא פחות או יותר 300 ש"ח (יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש מוצר ששוה את זה...)
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
-
המטרה היא לבנות מכשיר משולב, בגודל של וידאו בערך, שיכיל כונן DVD (ויידע לנגן DIVX וכדומה), וכונן קשיח להקלטה דיגיטלית של תוכניות טלוויזיה. המכשיר צריך להיות שקט (כמה שפחות מאווררים ו/או ספקים רועשים), זול, ומבוסס לינוקס. כל דבר מעבר לזה הוא לא הכרחי. (מראה חיצוני, כוח חישוב, יכולות נוספות) אשמח לעיצה ממי שמכיר את הנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מישהו בארץ שמע או רכש את ה AFTERBURNER ? או את ה FLASH LINKER ADVANCE ?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מקלדת בלוטות' עד 200 שקל הכי חשוב שלא תהיה גדולה ומגושמת כי אני אצטרך לשים אותה הרבה על הברכיים מקשי אינטרנט יעזרו גם אבל לא על חשבון הגודל תודה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
חשבתי על מקלדת כמו Razer Lycosa או יש גם את ה G15 של לוג'יטק אז מספר שאלות קודם כול איך הן לשימוש יום יומי (נניח הקלדה רגילה, תיכנות וכו') דבר שני, אין להם תמיכה בעברית, יש דרך שאפשר להוסיף? וכמובן כול דבר נוסף שיש לכם להגיד על המקלדות האלו או אחרות לGAMING, אשמח לשמוע בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שבת שלום חברים! ראשית כל הכבוד על ההתנדבות המבורכת שאתם עושים כאן בעזרה, עצה ושיחה עם כל המתענינים והזקוקים לפתרונות בתחום המחשוב. אני תמיד אומר יום יבוא ויהיו פורומים כאלה לכל תחום גם לאיך מתקנים את מכונת הכביסה שהתקלקלה, כדי שגם עקרת הבית תוכל לקבל עזרה ולא רק עסקני כונני מחשב למיניהם כמוני.. שאלתי היא : 1. יש לי עכבר Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A. עם חיבור USB כמובן. 2. האם גם אתם נתקלים במצב בו את ם מפעילים את המחשב שלכם (שהיה כבוי), וכשהוא מגיע לוינדוז העבר פשוט לא מזיז את הסמן. העכבר פשוט לא מתפקד, וגם אין אור אדום שזוהר תחתיו....ואז אתם מוציאים את ה USB של העכבר מהמחשב ומחברים שוב....ואז הוא קם לתחיה. 3. האם יש פתרון? אולי דריבר יעזור? למה פעם כן זה …
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מחפש מקלדת לשימוש כללי, בנפרד או כחלק מסט (צריך גם עכבר, יכול לקנות כחלק מהסט או בנפרד). חיפשתי מקלדת עם משענת לידיים שאינה קטנה מדי (כמו ב-MS Comfort 4000, רק מקלדת נורמלית), עם מקשים נוחים (לא slim), עדיפות לחוטית אבל לא חובה, וכמה שיותר "רגילה". לצערי לא הצלחתי לענות בעצמי על הדרישות, כאשר הכי קרובה היא ה-Wave של לוג'יטק, וגם ה-MS Comfort 5000 נשקלת. מכיוון שהמקלדת מיועדת בעיקר למשפחה, לא מצאתי לנכון לבזבז עליה 1000 שקל ולקחת משהו כמו ה-MX5500. אשמח לעזרה, ערן
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
"הS מצויידות בחיישנים של 4 עד 5 מגהפיקסל. , הדגם S30 הוא דגם ישן. " כן זה בדיוק מה שאמרתי לגבי השלוש ספרות אז אתה צודק הן מאוד איכותיות , יש לי פה כמה תמונות מה S400 והן פשוט מדהימות.
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 200 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איפה יש מקום זול? ואיזה עכבר ומקלדת לקנות?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. איזה מארז+ספק (350-400וואט) הכי כדאי לי עד 400 ש"ח? תודה מראש T.P.U
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שי לי שיאומי MI 10 ללא חיבור 3.5 מ"מ אלא usb-c בלבד. אני פחות מתלהב מבלותוס כי מנסיוני זה לא עובד מדהים. למרות שאני יכול למתוח את התקציב אני לא מתלהב להשקיע 500 ש"ח וכו'. אלא אם ממש אין ברירה. הדרישות שלי הן בעיקר אזניות יציבות מבחינת חיבור (חיבור חוטי או דונגל בהחלט בא בחשבון אבל מחיפוש ראשוני לא מצאתי אזניות עם מקרופון). אני לא זקוק מהן לסאונד אודיופילי. כמובן מקרופון כי אני עושה סשנים עם חברים. מאוד אעריך את עצתכם.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שאפשר להכניס שירים בפורמט mp3 ל MD מסוג MZN707 ושישארו בפורמט זה(MP3) וכך יהיה ניתן להכניס יותר ממאה שירים בדיסק...האם זה אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-