עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by daniel_geva,

שלום לכולם איך הספק הזה: Thermaltake PurePower W0088 430WATT http://www.tzur-pc.co.il/shop/product_data.asp?ID=927 ואיך הספק הזה: HEC 400W HEC-400AR-TF TUV/CE STANDARD 20/24PIn http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9183 COOLERMASTER eXtreme POWER 430W RS-430-PMSR http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2041 איך הספקים בכלליות? הם יכולים להחזיק מערכת מחשב של 4000 שח? איזה מבינהם עדיף? איזה טוב יותר?

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by ilanb0,

אני חושק במדפסת הנ"ל, אבל המחיר אינו חשקני כלל ועיקר... אם מישהו ישים לב למבצע של סוף שנה, שמא יואיל לתת כאן תזכורת בעניין?! כרגע, ההצעה הזולה עומדת על כ - 1,400 ש"ח. אופיס דיפו - 1,699 + טונר אחד נוסף. ואולי בכלל אפשר לארגן קבוצת רכישה ולהוזיל?

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by bellboy,

שלום לכולם אני מחפש מדפסת לייזר עם אפשרות להדפסה דו צדדית אוטומטי עדיף שהיה לה גם מגירה לדפים וכמה שיותר זולה תודה!

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by elgard,

בשיטוטי בנטאקשין מצאתי את המכשיר הזה: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=447730#cl עכשיו כמה שאלות: 1. יש למישהו ביקורות/ את האתר של החברה? 2. למישהו יש את המכשיר? 3. כתוב שיש אפשרות במכשיר לתמיכה בשם של השיר אז זה תומך בעברית? 4. כתוב למטה את האפשרות הזאת: ניתן להוסיף זיכרון באמצעות כרטיס CFC עד ל 1GB. מה זה כרטיס GFC ???

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by zolder,

מישהו יכול לתת לי בבקשה את המידות של המארז הבא כי אני רוצה לקנות אותו אבל לא יודע אם יהיה לי מקום ואני לא מוצא את המידע הזה באתר שלהם. Chieftec Dragon DX-01BD והאם אני יכול לחבר למארז הזה ספק 300W של HEC?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  6. המטרה היא לבנות מכשיר משולב, בגודל של וידאו בערך, שיכיל כונן DVD (ויידע לנגן DIVX וכדומה), וכונן קשיח להקלטה דיגיטלית של תוכניות טלוויזיה. המכשיר צריך להיות שקט (כמה שפחות מאווררים ו/או ספקים רועשים), זול, ומבוסס לינוקס. כל דבר מעבר לזה הוא לא הכרחי. (מראה חיצוני, כוח חישוב, יכולות נוספות) אשמח לעיצה ממי שמכיר את הנושא. תודה.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by koby058,

את מי עדיף מבחינת אמינות ומייצב מתח? ובכלל את מי עדיף? האם ל-hec יש active pfc? עריכה:חברה בבקשה מחכים לי לתשובה בחנות!!!

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  8. Started by guy94,

מה זה VariRec ?

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by lazar,

שלום אני צריך מידע על כרטיס טלויזיה שאתם ממליצים כוללל רדיו בתודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by ymca,

היי אני מחפש ספק כח ללא מאברר ומצאתי שניים שכל אחד מהם שונה, יש שני סוגים... לא יודע כלכך מה ההבדל בין Passive PFC ל Active PFC. מה יותר טוב, מה עולה יותר ומה אני צריך בשביל עבודה רגילה? תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by ThE_BesT,

אז ככה, התענינתי בזמן האחרון על מצלמה דיגיטלית למחשב. שתפעל גם כמצלמה רגילה(סטילס) וגם כ-מצלמת אינטרנט. חשוב לי גם שאיכות התמונה תיהיה טובה!! והסכום שאני מוכן להשקיע הוא בערך עד 1000 ש"ח (מה אתם אומרים על Premier DC1310?) אשמח אם תעזרו...

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by alexta-z,

im looking for the combination mouse+kyeboard. i would actually like them to be from one brand (logitech etc...) and not wireless please thank you p.s they all should not pass the price of 450 nis. i need them for fps and startegy games thus high precison

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by BONO,

התלהבתי מאוד מהמארזים של enermax ושל antec עכשיו אני מחפש מארז שהוא כמו ה 710 של enermax רק עם 6 פתחים לדיסקים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה? ואיזה כדאי יותר enermax או antec?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by slider,

אז ככה, אני מתכוון לקנות צורב ב 300-400 ש"ח, תמליצו לי בבקשה איזה צורב לקנות ואיפה, בבקשה בלי לחרוג מהתקציב, וכמה שיותר זול, יותר טוב... תודה

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  15. הוא במבצע ומגיע עם עוד מאוורר... ראיתי את זה בדובונים... תנו תגובות

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by zzroni,

היכן ניתן לרכוש חלקים שונים למחשב כגון כבלי eide ,פלופי,cdrom,וכדומה במחיר לטכנאים ?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  17. CHIEFTEC Dragon DX-01BD Tower זה לא (FULL)

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by e-r-a-n,

מה השם המדוייק של הכרטיס מסך של הרקולס TI200

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by zip master,

אם מותקן במחשב אחד הארד דיסק 5400 rpm ואני רוצה להוסיף לו 7200 rpm למשל או יותר אז הם יעבדו בסדר יחד?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by psybrain,

תופעה מוזרה לא מצליח למצוא אף עכבר כזה באף חנות באזור חיפה ? מה עושים מאיפה קונים ?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by steelmanx,

ההורים שלי מעוניינים להמיר את אוסף קלטות הvhs-c שלנו לפורמט דיגיטאלי. אני צריך עבוד מטרה זאת כרטיס עריכת וידאו. מה מומלץ לקנות? מה ההפרש במחיר בין כרטיס שתומך בHD לכרטיס רגיל?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  22. Started by whitiger19,

קניתי לפני שנתיים בערך את המדפסת הנ"ל.. האם אני יכול להפוך אותה גם לפקס עם תוכנה מיוחדת? :s05:

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  23. רוצה לקנות צורב דיוידי אבל לא יודע איזה באיזה חיבור אני צריך לקנות ide או sata ? אגב לוח האם שלי הוא asus p4s800d תודה חברים

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by dan9,

תקשיבו תקשיבו חברה!!! אני חייב אבל חייב מקלדת ישנה של P1 !!! ;D קיבלתי מחשב כזה שאני מת לשפץ אותו ולשים בו משחקים נוסטלגיה של פעם חחה הכל עובד בו אתם חיבים לראות אפילו הCDX1 חחחחה היתם מאמינים? איפה אני יכול להשיג או לקנות מקלדת או אפילו מחבר בין הישן לחדש!!! אתם חייבים לעזור לי אני כבר לא עומד בזה אני מת להדליק אותו.....

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by ilanZx,

האם הספק : Thermaltake 470W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail יוכל להחזיק את המפרט הזה: והאם זה בכלל ספק טוב? חשבתי ללכת על TOP POWER 550 שהוא קצת יותר זול אבל הטכנאי של החנות אמר שעדיף את זה ... וחוץ מיזה שיקח בערך שבועיים + להזמין את הספק TOP POWER

• 11 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים