ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שזה משהוא מאוד ניסיוני של טרניסטור משתי מולקולות אבל לא הבנתי איך זה עובד ומה הפוטנצייל של זה, מישהוא יודע? תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ATI RADEON 8500 64MB DDR - OEM Powered by the revolutionary RADEON 8500 worlds fastest and most advanced graphics processing unit (GPU) Features ATI's TRUFORM. SMARTSHADER SMOOTHVISION, and HYPER Z II technologies The only GPU to support DirectX® 8.1 Supports OpenGL® 1.3 features 64MB of powerful double data rate (DDR) memory Latest 3D games support the advanced features of RADEON 8500 Dual monitor and Video output support Industry-leading DVD video playback ETA 10/19/2001 Fedex Saver Shipping $7.00 - Product Link - Chipset Info -See It! (N82E16814102185) (avg rating out of 9 reviews) $254.00 זה מה שראיתי מהאתר שבאחת מהכתבות האחרונות כתבו כאן ATI לא אמרו שהם יתנו לחברו…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
בסופו של דבר, בהמלצתכם (פלוס מינוס) קניתי את ה HEC WIN 550 (זאת האופציה שהכי המלצתם שהיתה זמינה בזיגזיג). בקיצור, הגיע מתאם AMD ATXGES כזה שמתחבר ל24 פין ול8 פין ללוח (4 בלוחות הסטנדרטיים). מה זה? אגב, ב-ULTRA-D וחיבורתי ללוח רק את המולקס ולא את החיבור של הפלופי (אמרו לי שמיותר לחבר את הפלופי ללוח במידה ולא משתמשים ב SLI). סבבה? ואיזה בדיקות אפשר להריץ למחשב לבדוק את הספק אם הכל פסדר איתו? סך הכל נראה ממש נחמד, ולדעתי כבר הגיע הזמן להוציא לחפש"ש את ה HEC 300W שליווה אותי שנים (:
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
-
-
-
1.הייתי רוצה לדעת מה המשמעות של ההגדרות INVERT MOUSE במשחקים? 2.מה דעתכם על משחקי מלחמה עם גו'יסטיק?האם אפשרי?נוח? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
מישהו יכול להסביר בקצרה מה זה Raid שראיתי שיש בלוח אם של אביט?
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין זיכרונות rev 2 ל rev 3? מה זה בעצם rev? ולמישהו יש מושג מה ההבדל באחוזים בין cas 2 ל cas 3?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של מקסטור שרושם שהוא תומך ב-S.M.A.R.T אבל האופציה לא פעילה כרגע רציתי לדעת מה זה אומר ואיך מפעילים את הופצייה
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אני רואה את המילה הזאתי כמעט בכל מקום.. מישהו יכול להסביר לי אולי מה זה? ואם מה שאני שואל לא שייך לדיון אז אני מצטער, כי אני לא יודע מה זה אז אין לי מושג איפה לשאול את זה, אני בחרתי בצורה רנדומלית איפה לרשום...
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
והאם גם הלוח אם חייב לתמוך בו? או שצריך לק שהמכשיר יתמוך בו? כלומר... כשאני קונה למשל סורק שתומך ב-usb2 האם אני חייב שגם ללוח אם שתומך בו? ???
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני קונה את המסך lg f900p ורשום שיש לו USB HUB אז השאלה היא:מה זה ה usb hub הזה ומה הייתרונות שלו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
נועה מתמחרים את העכבר G5 במחיר של 330 ש"ח. שהוא המחיר הכי זול ברשת. (לפי זאפ) לפני כמה ימים שמתי לב שהם הוסיפו לכותרת המוצר את המילה OEM. מה זה אומר לגבי המוצר? אני מתכנן לקנות אותו ולכן אני שואל את השאלה. תודה לעוזרים מראש נ"ב לינק למוצר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
-
משהו שאפשר להעלות את הרזולוציה של תמונות ממצלמה דיגיטלית...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשכתוב במאפינים של מצלמה "רזולוציה של 4.0 מיליון פיקסל (אינטרפולצית חומרה) " מה הכוונה אינטרפולצית חומרה תודה
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום הרבה אני שומע את זה ואני לא מבין מה זה נותן אם אני קונה כזה אז מה זה יתן לי
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-