עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yair_gobani,

נכון שיש את הביוסים שעולים עם תמונה כזאת וכותבים את הנתונים של המחשב כמו בבתי ספר. האם הביוסים הנ"ל טובים או לו כי לחבר שלי יש וזה נראה לי לוח קברי ביותר :AR15: :AR15:

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  2. קניתי את המדפסת לא מזמן ועכשיו אני צרך לסרוק 2 דפים. בדיסק ההתקנה התקנתי רק את 2 התוכנות החיוניות ולא את שאר התוכנות האופציונליות. כשקניתי את המדפסת היתה לי בעיה שחיבור הUSB לא זיהה אותה ולכן לקחתי את המדפסת לחבר ושם היא עבדה. גם סרקנו באמצעות תוכנה שהיתה אצלו. יש לציין שהמדפסת אצלו לא קנון אלא HP. בסוף הבעיה היתה בחוט שסופק לי שמחבר בין המדפסת למחשב והחליפו אותו ועכשיו הכל עובד. אז בקיצור-מה צריך לדעת כדי לסרוק? אני מניח שצריך תוכנה, האם חייבים להתקין תוכנה ספציפית של קנון? לא נראה לי בגלל שציינתי קודם שבמחשב אחר דווקא סרקנו. לכן אני שואל מה להוריד, מאיפה ואיך עובדים בכלל. [move]תודה לחברי הפורום[/move]

3. Started by dw,

הי, אני בטוח שאתם רואים את הנושא הזה כמה פעמים ביום, אבל אני ממש צריך עזרה בנושא: המחשב צריך לכלול: מעבד ~ 1700MHZ 256 MB זיכרון פנימי HD 40 GB כרטיס מסך סביר (לא יקר מדי) מסך 17 שטוח הצעות (PENTIUM או AMD) יתקבלו בברכה :

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות מעבד ובורד של AMD איזה מעבד ובורד אתם ממליצים אני רוצה גם סאונד בלסטר טוב וכרטיס מסך אפילו ON BOARD כמו GEFORE 2 MX או שכדאי לקנות בנפרד כרטיס מסך וגם זיכרון 256 צריך המלצה איזה חברות לקנות! אני מוכן להשקיע עד 2100 ש"ח תודה רבה!שמעתי שגם GIGABYTE הם טובים אני רוצה מעבד 1800 XP ATHLONE

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  5. אני צריך מחסניות דיו מסוג HP 178XL, מעוניין במולטי-פאק של כל ה4 צבעים אבל לא מוצא באיביי או בשום אתר אחר במחיר נורמלי (בארץ זה מעל 250 שקל). מצאתי באמזון אבל לא עושה משלוחים לארץ עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  6. שלום לכולם, אז ככה: יש לי ממיר YES HD בבית שמחובר כרגע בחיבור HDMI לטלוויזיה. אני מעוניין לחבר את הממיר גם לטלוויזיה בחיבור HDMI וגם למחשב בחיבור HDMI (חשבתי לקנות קופסא מפצלת HDMI ולפצל את הכבל HDMI שיוצא מהממיר). הממיר אמור להתחבר למחשב דרך חיבור HDMI לכרטיס הקלטה שיודע לעקוף את הגנת ה HDCP של הממיר כדי שאני אוכל להקליט ב 1080I. השאלה היא כזאת: איזה כרטיס (פנימי/חיצוני) איכותי יכול לבצע הקלטה ב HD מממיר של YES ? נ.ב (קראתי בפורום שיש כאלו שמעדיפים להקליט דרך קומפוננט כי זו אותה איכות אבל בקומפוננט הבנתי שאפשר להקליט רק ב 720P ואם אני אחבר את הממיר בקומפוננט זה לא יבטל את השידור לטלוויזיה דרך הכבל HDMI שאני רוצה שהיא תהיה מחוברת גם?) תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ofer_mat,

החלטתי לקנות מצלמת רשת בתקציב ממש מינימלי יש לי שתי הצעות האחת והשניה אם יש לך המלצות היסתיגויות וכו' אשמח לשמוע דרך אגב אני לא הולך לצלם דברים ברמה גבוהה כי יש לי כבר מצלמה DV טובה לצילום ביתי+ אהל אני לא יכול לחבר אותה בטור מצלמת רשת ( כך שהשימוש במצלמת רשת הינו רק להראות את הפרצוף שלי לחברים בשיחות ועידה )

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  8. אני מתלבט בין ה centurion-ים של coolermaster ל-SLK3700 או SX1040 של antec וה-6919/6A19 של compucase. לא רוצה raidmax. המלצות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by parker8,

זה נורא חשוב לי לדעת... אם לא, אז מתי תגיע המקלדת לארץ עם עברית? תודה מראש לעוזרים נ"ב אם אתם לא יודעים, אז רק תגידו לי מי היבואן של הלוג'יטק בארץ ואני אשלח להם אימייל...

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  10. Started by blabla2002,

היי אני טס לארצות הברית עוד 10 ימים ואני רוצה לקנות ספק כוח עד 150$ וראיתי את האנטק של 550 וט במחיר שנכנס לתקציב אבל האם אני צריך 550 וט (תראו את המפרט שלי) ומה זה יעזו לי חוץ מיציבות אז האם לקנות אותו או לקנות משהוא אחר או לא לקנות בכלל

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by EagleX2,

טוב... רציתי המלצה למצלמת אינטרנט (עדיפות לחברות מוכרות כגון logitech) עד 400 ש"ח תודה....

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. Started by MATOK,

Gamatronic SmartCompact 750VA יספיק למפרט שלי ?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  13. Started by skywalker13,

שלום. רציתי לדעת אם אפשר לקנות מאארז של alienware בכלל ובארץ כי באתר לא ראיתי בנפרד מארזים למכירה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BommBoomOn,

שימוש עיקרי: אינטרנט, אופיס ומידי פעם משחקי fps, לכן נוחות חשובה מאוד במיוחד לאור העובדה שהיד שמשתמשת בעכבר נוטה לכאוב אחרי עבודה מאומצת של כמה ימים (שילוב של כתיבה במכללה+שימוש בעכבר). תקציב כולל לאביזרים: 400.. אפשר לחרוג ב30-40, אבל הרצון להישאר על גבול ה400. צמצמתי לעצמי קצת את האפשרויות של הרכישה למספר קטן של דגמים עכברים- M518 G5 DeathAdder מקלדות- Reclusa Wave אז מה בעצם ההבדלים המהותיים בין המוצרים (ובפרט מה ההבדל בין עכבר לייזר ולאופטי)? מנסיונכם האישי, על מה אתם ממליצים? בטווח מחירים שציינתי, האם יש לכם המלצות נוספות? (למקרה שמישהו לא הבחין.. אני מחפש מקלדת ועכבר חוטיים) תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. כאשר אני לוחץ לעיתים על מספר כפתורים בו זמנית במקלדת, נשמעים מעין צפצופים (לדעתי מהלוח אם). האם יש דרך כלשהי להשתיק את הצפצופים הללו? חיפשתי בביוס (לוח אם abit kv8) אבל לא מצאתי. מישהו מכיר אלטרנטיבה אחרת?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by liiight,

יש לי בעיית חשמל מוזרה בחדר, או יותר נכון בשקע אחד בחדר (ולצערי זה השקע של המחשב). כל פעם שמדליקים את האור במטבח, פלורסנט, יש זמזומים שמגיעים מכל הרמקולים (5.1) ומדי פעם אפילו הפרעות במסך. כמו כן, כל כמה ימים קופץ הפיוז, והוא חוזר רק שאני מנתק את המפצל של המחשב מהשקע (אל המפצל מחוברים המחשב, המסך והרמקולים). אני בטוח שהחשמל לא יציב כי זה בניין ישן ומי יודע בכלל מתי התקינו פה את החיווט. הקיצר, השאלה שלי אם אל-פסק אם מייצב מתח יוכל לעזור למצב. ואם כן, אשמח לקבל המלצה לאל-פסק כי אין לי מושג בנושא.

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by skuki1,

שלום מחפש מדפסת משולבת ללא פקס עד 700 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. Started by amirn,

מחפש מדפסת חסכונית בעלת איכות בנייה טובה. רוב ההדפסות בצבע - מסמכים ומצגות - (פחות חשוב תמונות) תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by eliran_nuriani,

אני מחפש כבר כמה חודשים איפה למצוא את העכבר הזה Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 ואני פשוט לא מוצא בבקשה תעזרו לי למצוא היכן לקנות אותו..

20. Started by infer73,

אני מתכנן לקנות ספק כוח משומש למחשב שלי רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק האם הספק יציב גם כשהמחשב בעומס מלא והאם יש איזה תוכנה או משהו שאפשר באמצעותו לבדוק את הספק הזה תודה לכל מי שיעזור

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Or ei,

לפני שאתם מתנפלים עשיתי חיפוש ראיתי כבר ת'רד דומה בעבר אבל הפאטצ' לא עזר יש עוד דרך חוץ מהפאטצ'?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  22. מה דעתכם על המארז הבא: Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include הייתם ממליצים על משהו אחר?באותו תווך מחירים עד 440 ש"ח. הבנתי שמארזי COOLERMASTER הם בין הטובים כי הם קרים,מאלומיניום ובאמת שווים. מצפה לעצה,ואם אפשר גם על איזה ספק טוב כדאי ללכת לא יותר מ 230 ש"ח. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by אלוויס,

שלום אני מעוניין לשדרג לG5 אבל אני לא יודע אם כדאי באמת

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  24. Started by meir_l,

אני היחידי שמחפש מידע על המקלדת החדשה של לוג'יטק? לא נראה שיש הרבה מידע על המקלדת החדשה הזאת. מה שאני כן יודע, זה ש: - מתג חדש (שדי דומה לalps מאשר לcherry mx, אבל שונה), שייחודי למקלדת הספציפית הזאת, שנקרא romer g. אני לא יודע אם יש למתג גרסאות של linear או tactile. אני כן יודע שלוג'יטק טוענים שיש למתג זמן תגובה מהיר יותר (כמו זמן התגובה של המתג החדש של רייזר). - העיצוב של המקלדת הוא כמו הg710, בצבע שחור, ויש לה תאורת rpg הדבר הכי מעניין הוא שיש אפשרות לחבר את הנייד/טבלט למקלדת (על עוגן), ולהשתמש בו כמסך משני לנתונים ומידע (אם זה משחקים או כל דבר אחר), דרך הדרייבר של לוג'יטק למחשב והאפליקציה המתאימה על הפאלפון (Arx Control mobile app). שזה בעצם מה שאני תמיד אמ…

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Arcanide,

שלום לכולם, בשעה טובה אני קונה מחשב חדש. המפרט הוא כזה: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black המארז הנבחר הוא HEC 6A19. עכשיו, יש אפשרות לרכוש את המארז עם ספק 400W TRT של HEC. איך הוא? יחזיק לי טוב את המערכת, גם עם OC? ( לא גדול ) עלות 490 שקל. ישנה עוד אפשרות לרכוש את המארז ללא ספק, בעלות של 270 שקל. האם עדיף לי לקחת אותו + ספק אחר בערך 400W שיחזיק לי טוב עם אפשר…

• 3 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.