ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
סטילפד 4D או פאנק סרפייס 1030 ? מהניסיון שלי הפאנק טוב יותר מה QCK של סטילפד, בגלל זה אני מתלבט...
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן תמקלדת הזאת ואני רוצה לדעת מה כל המקשי המאקרו עושים וגם איך מגדירים תמקשי הקיצור ואיזה מקשים הכי כדאי לעשות להם קיצור?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סט עכבר+מקלדת, שחשוב לי המרחק(משמש בסלון שלי...) ככה שהייתי מעדיף 2.4GHZ כי אני מאמין שבלוטוס' יקר מאוד... התקציב הוא פחות או יותר 300 ש"ח (יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש מוצר ששוה את זה...)
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse SteelSeries Xai Laser Mouse איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? אני לא יודע מה לקנות כל אחד אומר לי משהו אחר מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות כמובן. קניתי את העכבר Mx518 ואני זקוק לפד לעכבר. משהו שיעבוד חלק עם העכבר.. עוד לא הספקתי להתרשם מהעכבר כי אני לא בבית כרגע
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
צריך מדריך למחיצת דיסק קשיח לשתיים מחיצה אחת 200 מחיצה שנייה 50 והאם כשאני מפרמט את המחשב אני יוכל להשאיר מחיצה אחת לכל מניי קבצים ושטויות?
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
פשוט אני חושד שאני לא... תרגיעו אותי תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
Corsair Vengeance 1300 Razer Kraken Pro Siberia V2
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש, לא אלחוטי. תקציב 150 שקל נראים לי מספיקים לעכבר,הרי יותר זה מיותר. (להוציא 300 שקל על MX נראה מיותר לחלוטין!) שימושים- אני לא משחק משחקים בכלל! , גרפיקה, עריכת וידאו וגלישה. החוט אינו מפריע לי ולא הפריע לי מעולם,ככה שאלחוטי שללתי. רוצה עכבר עם כפתורים נוספים, עם אפשרות לתכנות, ושיהיו נוחים. העבודה על המחשב היא המון שעות אז חשוב שלא יכאיב. חשבתי על זה בגרסה עם החוט (קיים)- http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=w-intellimouse מה דעתכם עליו? למישהו יש אותו עם החוט? משהו אחר בתקציב דומה? (אין בעיה לחרוג אבל לא להגזים...) תודה, והמשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אם הכל היה הולך כמו שרציתי, הייתי כותב לכם מהמחשב החדש שלי כבר מזמן, אבל בחיים כמו בחיים.. :-/ (למה הסמיילי הזה כבר לא עובד ??? ) אם כבר הגעתי עד עכשיו, כדאי לי לחכות עוד? עוד כמה שבועות לא יהרגו אותי, בעיקר אם זה יהיה "שווה" את הזמן. המפרט הבסיסי שלי הוא AMD Athlon XP 1700+ Gigabyte GA-7VTXH Crucial 256 MB DDR 2100 Gainward Ti 200 (גיינווארד תמיד מבלבלת עם השמות, והשם המקורי של הכרטיס הוא Ti\550 או משהו כזה, אבל הוא מבוסס על הTi 200). אז רציתי לשאול, מתי הTbred החדש יגיע לארץ, או יותר נכון, מתי הוא ישפיע על המחירים של מעבדי AMD הנוכחיים. ואם אני כבר דוחה ודוחה ודוחה.. יש עוד משהו לחכות לו שיוזיל את המחשב (או להפך, אני יקנה את הדבר החדש)? אני מתכוון לדברים כמו הKT333,…
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
רוב השאלות בפורום על קניה של מצלמה דיגיטלית הם בתקציב של בערך 300-400 דולר אני רוצה לקנות בניו יורק מצלמה ב200 דולר חשבתי על canon powershot a40/60 (תלוי במחיר שאני אמצא) או nikkon coolpix 2100 מה דעתכם? יש עוד אפשרויות?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
היי יש לי מארז פנטיום 4 ATX והשאלה שלי היא האם כל ספק מתאים למארז כזה ואפשר להתקין בו כל ספק?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא של שכן שלי, המחשב הוא P3 677 MHZ , חלונות 98 SE. יש לו בלוח אם שני כנסיות USB. מחובר לשם מצלמה ומודם, ועכשיו הגיעה מדפסת. מה עושים? אני יודע שיש מפצלים או כרטיס הרחבה אבל השאלה היא מה יותר זול ומה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איזה חברות עדיפות וגם לא יקרות!! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
את מי עדיף מבחינת אמינות ומייצב מתח? ובכלל את מי עדיף? האם ל-hec יש active pfc? עריכה:חברה בבקשה מחכים לי לתשובה בחנות!!!
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
טוב, כמו הרבה אנשים, גם אני קראתי את הכתבה של Tom's hardware על הג'יפורס 4, ונחמד היה לראות את הפיטשרים החדשים של הGeforce 4ti, והשיפור שהוא נותן בביצועים לעומת כרטיסים קיימים. כמובן, שאנשים שיש להם כרטיסי מסך מהחצי שנה האחרונה לא בדיוק זקוקים לכרטיס הזה, אבל מי שבקטע של שדרוג כרטיס מסך ישן, מן הסתם ישקול את סדרת הכרטיסים האלה בחיוב. בעיקר את הTi4200, היות ובסדרת הTI של הג'יפורס 4 אין שום הבדלים למעט מהירויות שעון, שאפשר, כמו בכל המקרים הקודמים, לצמצם ע"י אוברקלוק קל. לגבי יציאתו אל הג'יפורס ,4 אין לי בעיה בכלל, כי בסה"כ המטרה של nVidia היא לעמוד בהבטחה שלה ובכל חצי שנה להוציא משהו חדש לשוק, גם אם מדובר בסתם שיפור של סידרה ישנה(מה שקרה עם הג'יפורס 3), ולמעשה יוצא שכל שנה …
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני בטוח שפה יש מי שיעזור לי אני רוצה לקנות שלט אחד לכל המערכת ונראה לי שאני יקח את Harmony 680 (בגלל אפשרויות השליטה על מדיה) http://www.boxgods.com/dept/htpc-sff/index.php?Action=Article&ID=213&Page=1#Introduction הבעיה שהוא בא בלי קולט אינפרא יש איכשהו לקנות (לא לבנות) את הקולט שיתחבר ללוח GIGABYTE GA-965P-DQ6 http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/ga965p_dq6/3.html או שאני צריך לקנות משהו כזה http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=AC1&affiliate=zap הבנתי שהקולט שלו טוב עד 3 מטר שזה לא הכי מספיק אבל שיהיה .. זה יעבוד ביחד? תודה
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי את העכבר XAI של STEELSERIES דיי הרבה זמן, בזמן האחרון יש לי קצת בעיה איתו, לפעמים כשאני לוחץ פעם אחת הוא בעץ לוחץ מספר פעמים, למישהו קרה דבר כזה? אולי נכנס לכלוך או משהו כזה.. אם אפשר לפתוח ולבדוק אותו או משהו .. אשמח לעזרה איך לתקן אותו (: תודה רבה.</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
איך ה LX500\700 ואיך ה S510? ממולצים? אני צריך עכבר אלחוטי נטען נוח.. ומקלדת אני מעדיף אלחוטית מולטימדיה..שגם לא זוללת בטריות..שתהיה איכותית.. המליצו לי על הMX3000 ובKSP יש אותו ב480 אבל בזאפ יש כמה ביקורות לא טובות..הן נכונות?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבנית הפריבו אם יש פה מישו שכבר עשה את זה אנא שתף אותי במפרט המומלץ וכמה זה יעלה והאם פריבו יותר משתלם מה home media center של מיקרוסופט או של כל חברה אחרת??
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש דבר כזה והייתי רוצה לדעת עליו עוד למי שלא מאמין הנה קישור http://www.us.playstation.com/product_detail/product_detail.jhtml?PRODID=337933&CATID=405 בכל מקרה לא נראה לי אלטרנטיבה של ממש אבל ממש ממש מעניין
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
את המערכת שלי ועוד 4 מאווררים? לא יודע של איזה חברה רק משהו של צג עליתה
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני הלכתי לחנות לקנות את העכבר במחיר מלא ומסתבר שיש שם מצבע של 99 שקל במקום 165. מחיר שווה במיוחד לעכבר הזה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-