ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1006257387&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
תראו את זה: לינק יכול להיות שנדפקתי עם הG400 המגעיל הזה לתמיד? ועוד הכרטיס עריכה הזה (RT2000) נחשב מקצועי אני ממש לא מבין איך כרטיס שעלה בזמנו (לפני חצי שנה) 1000$ יכול לעבוד רק עם כרטיס מסך מסויים! אני ממש בדכאון מזה.... :'( הנה עודדו אותי בבקשה... יש איזה כרטיס מסך PCI ששווה משהו? (לא יותר מ200 דולר) תודה רבה, DiSc@MaN
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי עד עכשיו איך הכרטיס הזה נכנס לפעולה במשחקים שלא תומכים בו. כלומר מי מחליט מתי ולמה לשלוח ולהשתמש במידע מהכרטיס ולא מהמעבד. הרי אין עדיין משחקים שתומכים בו. והאם ממשקים כמו DX10 אמורים לספק API לגישה ל Physx??
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן להחליף את העכבר שלי כבר הרבה זמן יש לי כרגע עכבר ג'נרי של חברה לא ידועה אני מחפש משו בסביבות ה150 200 ש''ח עדיף פחות מ200 ראיתי את הג'יניוס 525 ב160 ש''ח בפנדס האם הוא הכי שווה בתקציב הזה?
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
זה חלק ממה שכתבתם בחדשה על LEADTEK GF3 TI500: "לאחרונה התווספה לידקטק לרשימה העליונה של יצרני איכות של כרטיסי מסך ליד יצרנים כמו הרקולס, ועד לא לפני הרבה זמן אלסה המצוינת..." בקשר למה שאמרתם על ELSA, תקראו מה שהיה כתוב בPC PRO. רק באמריקה הם יפסיקו לייצר כרטיסי מסך לשוק הביתי, ביישראל אנחנו עוד נזכה לקבל כרטיסים שלהם.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם גם אם אני שם בהגדרות אותו לא על מהירות הכי גבוהה(קשה ככה להשתלט ) אז רציתי לדעת אם המדוייקות שלו עדיין תהיה גבוהה ומדוייקת או שזה גם קשור להגדרות שאני שם לעכבר?(מהירות..אייות..) אני מקווה מאוד שלא, כי מהיר מאוד זה קשה לשליטה ואני בטוח לכל אחד תודה[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:38:15 שלום למה לא עונים ? [br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:59:52בבקשה תענו נו.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם קיימים מארזים זעירים לקונרו (לוח האם תואם לקונרו)? אם כן, אשמח לקבל המלצה למארז. המטרה העיקרית של המארז הזעיר היא ניידות ולא מרכז מולטימדיה, כך שאין חשיבות למראה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סט עכבר+מקלדת, שחשוב לי המרחק(משמש בסלון שלי...) ככה שהייתי מעדיף 2.4GHZ כי אני מאמין שבלוטוס' יקר מאוד... התקציב הוא פחות או יותר 300 ש"ח (יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש מוצר ששוה את זה...)
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
-
עכשיו, אחרי שהתחלתי להתמקצע בצילום, אני מעוניין לפתח הרבה תמונות. אני לא עושה זאת באופן מקצועי, אבל אני רוצה להתחיל לפתח הרבה. אני מתלבט אם שווה לי לשלוח את התמונות לפיתוח דיגיטלי, או כבר לקנות מדפסת איכותית. מדפסות לייזר צבעוניות עולות בין 1,000 ל-,2000 ש"ח למיטב הבנתי, אבל קשה לי לשכלל את מחיר הדיו והדפים עצמם. אני לא יודע מה ייצא לי יותר זול בסופו של דבר, והאם האיכות של מדפסת תיהיה זהה לתמונה בפיתוח דיגיטלי בחנות. אשמח לעצות והמלצות. המון תודות, סער.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
הוא פועל רק בזוגות תואמים? כשאני קונה זיכרון RDRAM לפי המחירים שרשום באתר, זה מתיחחס נגיד 256 זה 128 ועוד 128?
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למדפסת משולבת לטובת עבודות גרפיקה. חשוב לי שגם הסורק יהיה באיכות טובה. האם למישהו יש המלצות? אשמח גם אם יוסבר מדוע הוצעה המדפסת הספציפית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש המלצה לעכבר של roccat בתקציב של עד 350 שתומך בroccat talk fx אחיזת claw
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מקלדת אבל השוק מציע אין סוף שאני לא יודע מה מומלץ ומה פחות אז אשמח להמלצות על מקלדת עם סוויצים אדומים או חומים עד 350 שח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
-
מחפש מקלדת לשימוש כללי, בנפרד או כחלק מסט (צריך גם עכבר, יכול לקנות כחלק מהסט או בנפרד). חיפשתי מקלדת עם משענת לידיים שאינה קטנה מדי (כמו ב-MS Comfort 4000, רק מקלדת נורמלית), עם מקשים נוחים (לא slim), עדיפות לחוטית אבל לא חובה, וכמה שיותר "רגילה". לצערי לא הצלחתי לענות בעצמי על הדרישות, כאשר הכי קרובה היא ה-Wave של לוג'יטק, וגם ה-MS Comfort 5000 נשקלת. מכיוון שהמקלדת מיועדת בעיקר למשפחה, לא מצאתי לנכון לבזבז עליה 1000 שקל ולקחת משהו כמו ה-MX5500. אשמח לעזרה, ערן
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מציג מדי פעם בשביל כל מיני חברות\אנשים, ולא תמיד יש להם מקרן. אז הוא מחפש מקרן נייד שיתחבר ללפטופ - חשוב שלא יצטרך כבל נפרד בשביל חשמל (שיעבוד על סוללות\יקבל כח מהלפטופ עצמו), ושיהיה באיכות טובה ככל הניתן (מדובר במצגות powerpoint ואולי סרטונים קצרים\תמונות - אבל לא משהו מפואר). מכירים מקרן כזה שאתם יכולים להמליץ עליו? התקציב לא חשוב, כל עוד המחיר סביר. תודה רבה :-) עריכה: לגבי התקציב - משהו בסביבות ה1,500 יהיה טוב :-)
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
מישהו אמר לי שאפשר להכניס שירים בפורמט mp3 ל MD מסוג MZN707 ושישארו בפורמט זה(MP3) וכך יהיה ניתן להכניס יותר ממאה שירים בדיסק...האם זה אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי (מקלדת,עכבר ואוזניות) השימושים שלי הם גיימינג, עריכת תמונות וקטעי וידאו איזה עכבר מומלץ לשימושים אלה, 350 שח מוקצב לעכבר אוזניות מיועדות לגיימינג, מוסיקה וסרטים אבל אני צריך משהו נוח, אטום ועדיפות לכאלה שאני אוכל גם להוציא מהבית לשימוש בפלאפון, 400שח מקלדת אני צריך פשוטה אך איכותית אין צורך במקשי מאקרו או מכנית כי זה לא נחוץ לי אני משחק בעיקר FPS ן RPG וגם ארקייד ואינדי למיניהם, 300 שח. אשמח לקבל תשובות אם ציוד ספציפי. אם חסרים לכם פרטים מסויימים תרשמו ואני אשלים לכם כדי שתעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse SteelSeries Xai Laser Mouse איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? אני לא יודע מה לקנות כל אחד אומר לי משהו אחר מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הג'ויסטיק החדש האלחוטי של לוג'יטק שנקרא: Logitech Freedom 2.4 http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=12&CONTENTID=5032&countryid=25&languageid=1 ואם מישהו מכיר אותו הייתי רוצה לשמוע עליו חוות דעת. הוא עולה 407 שקל בחנות ליד הבית שלי. שווה את המחיר? בפנדה כתבו שהוא רוטט אבל באתר של לוג'יטק לא מזכירים את זה. האם הוא רוטט או לא? כרגע יש לי: Microsoft SideWinder Precision Pro אז שווה לקנות או לא??
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כבר-נשבר-לי-מלחכות-מצאתי-DB-ל-SB-בדיוק-במחיר-של-הפורטיסימו-רק-שהפורטיסימו-יהיה-יותר-שווה-אז-שמישהו-יגיד-לי-איפה-למצוא-אותו-בארץ-כדי-שאקבל-את-שפיותי-בחזרה-כי-זה-בדיוק-כמו-הסיפור-עם-ה-RADEON64RETAIL-שכלכך-התאמצתי-כדי-לא-למצוא-אותו.
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-