ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש, בעיקרון 50% אני משחק על המחשב, כך שאני רוצה שהוא יהיה נוח לזה, אך גם לאינטרנט וכדומה... התקציב הוא עד 300 שקל עם חריגות של 50 שקל עם זה שווה את זה... החנויות שאני יכול לקנות מהן זה באג,אופיס דיפו,KSP או PANDAS. תודה מראש, אנטון.
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש דבר כזה והייתי רוצה לדעת עליו עוד למי שלא מאמין הנה קישור http://www.us.playstation.com/product_detail/product_detail.jhtml?PRODID=337933&CATID=405 בכל מקרה לא נראה לי אלטרנטיבה של ממש אבל ממש ממש מעניין
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות בזמן הכמה שיותר מידי מצלמת וידיאו שהמטרה העיקרית שלה היא הנצחת רגעים משפחתיים וטיולים וכו'. ההתלבטות שלי היא בין מצלמת וידיאו דיגיטלית או רגילה או מצלמת וידיאו דיגיטלית עם תמונות סטילס, אני גם רוצה לערוך את הסרטים דרך המחשב אז חשוב לי הקשר למחשב. הבעיה היא שאני לא מבין בתחום הזה . לא יודע מה ההבדלים בין סוגי המצלמות והתכנולוגיות. הייתי מעוניין שימליצו לי על מצלמה שתשרת את הדרישות שלי בצורה הטובה ביותר פלוס כמובן יחס מחיר-תמורה הכי טוב ובנוסף הסבר על ההבדלים בין המצלמות יתרונות-חסרונות וכו'. בנוסף לזה ניסיתי לחפש ברשת אתרים בנושא אח לא מצאתי אתר שיענה לי על שאלותי. בתודה מראש אמיר.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה מדפסת עם פקס וסורק עד 800 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה? ומזה נחשב מדפסת טובה?
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
למישהו יש תמונה של עכבר הDEATHADDER ליד הWMO של מיקרוסופט?(העכבר הלבן הפשוט). כרגע יש לי את הMICROSOFT ורציתי לדעת מה יחס הגדלים בינהם.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מחפש רק מדפסת עד 400 שקל לא רוצה משהו משולב כי זה חרא ואני רוצה משהו שלא יזלול לי דיו
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, כל הפרסומות שאני רואה הם רק עם אינטל, AMD מייצרים גם מעבדים למחשבים נישאים?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
יש לי אוזניות של TB כבר שנה אבל הם נשברו די מהר ובאופן כללי היו מסורבלות ואני לא בטוח ששוות את הסכום הגבוה. רציתי לשמוע חוו"ד של מישהו שרכש והשתמש , האם שווה להשקיע בזוג נוסף? תודה.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מקלדת חדשה, אני רוצה אותה מ-skypc או מנעה מחשבים. התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח ואני מעדיף אלחוטי אבל שמעתי שיש מקלדת שקוראים לה x6 שהיא מצוינת אבל היא חוטית אני מטלבט בין כמה. 1)http://www.skypc.co.il/pl_product~500079~19~0.htm איך החברה לא שמעתי עליה בחיים!! 2)http://www.skypc.co.il/pl_product~920-002010~19~0.htm [br]פורסם בתאריך: 23.05.2010 בשעה 17:55:24 שכחתי עוד 2 דגמים1)http://www.skypc.co.il/pl_product~920-000341~19~0.htm 2)http://www.skypc.co.il/pl_product~AGB-00014~19~0.htm
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום, לפני שאני קונה לוח אם חדש , רציתי לדעת כמה פרטים ששמתי לב שמופיעים על הלוחות במפרטים הטכניים . 1) מה זה SPDIF ? הבנתי שזה משהו שקשור לאודיו... 2) HDTV בראקט ? 3) IEEE 1394 connectors ? 4) עוד משהו שלא כל כך קשור...האם מומלץ לקנות מאוורים לדיסק קשיח או שזה משהו שבא עם המארז (אפילו ג'נרי?) .אם לא בג'נרי , אפשר לדעת לפי מפרט המארז ? תודה לכל מי שעוזר. חג פסח שמח .
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם כמה תכונות ספציפיות: כל האוויר הקר יגיע מקדימה (שמאחורה האוויר רק יצא), בלי מאווררים בצדי המארז, עם מקום ללפחות שלושה כוננים, ולפחות שני כוננים קשיחים. ובכונן דיסקטים אין צורך. אני מחשיב את עצמי כחובב מודינג, כך שבכל מקרה אני אהיה חייב לעשות שינוי כלשהוא במארז, ואני שונא להיות עם מה שלכולם יש.
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
איך העכבר הזה ביחס לG5 ולG9? לצערי הבנתי שהחיישן שלו הוא לייזר, האם עדיין הMX518 והDeathAdder עדיפים עליו לגיימינג בגלל החיישנים (האופטי / אינפרה אדום) שלהם? תודה מראש. נ.ב, יש מצב שתצא לו גרסה אופטית? (כמו שלG5 יש מעין גרסה אופטית - MX518).
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היא משהה את כל תהליכי ההדפסה והמדפסת לא מגיבה. מיד לאחר הסרת התוכנה, המדפסת עובדת כרגיל. יש תחליף ? תודה. עריכה: מצאתי תוכנה בשם GreenPrint. אם היא עושה את העבודה? את זה נראה בעוד כמה חודשים. INKSAVER עשתה כך שאוכל להדפיס מעל 1000 דף על מיכל צבע אחד במדפסת שלי. תוצאות בעוד כמה חודשים.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת, מחפש המלצה לפד לעכבר רייזר ממבה תקציב של עד 100 שקלים עם חריגה אפשרית (אך עדיף שלא) ל150 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
אני מקבל הרבה חופשות מהעבודה בזמן האחרון, ואני מחפש מקלדת לגיימרים תקציב בילתי מוקבל.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה בבחירת ציוד היקפי (מקלדת,עכבר ואוזניות) השימושים שלי הם גיימינג, עריכת תמונות וקטעי וידאו איזה עכבר מומלץ לשימושים אלה, 350 שח מוקצב לעכבר אוזניות מיועדות לגיימינג, מוסיקה וסרטים אבל אני צריך משהו נוח, אטום ועדיפות לכאלה שאני אוכל גם להוציא מהבית לשימוש בפלאפון, 400שח מקלדת אני צריך פשוטה אך איכותית אין צורך במקשי מאקרו או מכנית כי זה לא נחוץ לי אני משחק בעיקר FPS ן RPG וגם ארקייד ואינדי למיניהם, 300 שח. אשמח לקבל תשובות אם ציוד ספציפי. אם חסרים לכם פרטים מסויימים תרשמו ואני אשלים לכם כדי שתעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
יש לי זכרון 64 ובביוס הוא רושם לי64 DISABLED מה זה אומר
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי עד עכשיו איך הכרטיס הזה נכנס לפעולה במשחקים שלא תומכים בו. כלומר מי מחליט מתי ולמה לשלוח ולהשתמש במידע מהכרטיס ולא מהמעבד. הרי אין עדיין משחקים שתומכים בו. והאם ממשקים כמו DX10 אמורים לספק API לגישה ל Physx??
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse SteelSeries Xai Laser Mouse איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? אני לא יודע מה לקנות כל אחד אומר לי משהו אחר מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
או לקנות מדפסת חדשה אני מאוד מרוצה מהמדפסת שלי היא אצלי יותר מ - 5 שנים ולא היה שום בעיה אבל מגיע הזמן שהתקלות מגיעות ................... בדיקת מדפסת עולה 100 ש"ח הרכיב שאמרו לי שיש איתו בעיה עולה 250 ש"ח +- 1 האם כדי לתקן את המדפסת או לקנות חדשה 2 בשביל לתקן אני צריך לנסוע מאשקלון לאיזור המרכז 3 איפה כדי לתקן במעבדות HP (בחברה ) או במעבדות פרטיות 4 גם נשאר לי עדין דיו של המדפסת חדש שחור + צבע 57 + 56 מה הנכון לעשות
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת משולבת סורק HP PSC 1510 הבעיה איתה שכל הזמן היא מתעקשת להדפיס לי את הדף הזה שמכניסים לסורק, והוא כביכול מיישור את העייניות או משהו כזה. זה משגע, אפילו עשיתי את התהליך הזה מספר פעמים וזה לא מפסיק.. מה עושים?? תודה
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-