עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תודה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. טוב, קניתי היום את המערכת שכ"כ רציתי במשך הרבה מאוד זמן - [glow=red,2,300]Logitech x530 5.1[/glow], אני מאושרת עד השמים, אבל ישנו דבר שפוגם באושר שלי.. אין לי תמיכה בסראונד. אם אתם שואלים אותי למה קניתי סראונד בלי שתהיה לי תמיכה לסראונד, זה פשוט - הפסיקו לייצר את הX530. עדיף להשיג אותם עכשיו כל עוד אני יכולה ולפני שהמחירים יזנקו וכל מה שאוכל להשיג זה מערכות משומשות לחלוטין ביד-2. עכשיו, אני צריכה או כרטיס קול תומך סראונד, או לוח אם תומך סראונד, לכן אשמח להמלצות. אני אישית מעדיפה יותר לוח אם תומך סראונד, ככה גם אשדרג את הלוח אם שיש לי כרגע. [מוכנה לשרדג למשהו עם יותר סלוטים לזיכרון/או עם קרוספייר] תקציב - כרטיס קול = 200 ש"ח מקסימום. לוח אם = 400 ש"ח מקסימום, רק אם באמת …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. תקציב: 500 שקל, חריגה 50 שקל. (בחנות כלשהיא באילת) חשוב שיהיה 7.1 ווירטואלי. מיקרופון. (כפתור כיבוי למיקרופון רצוי אך לא חובה) תודה לעוזרים. לגביי העכבר,כבר לא צריך

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dogday,

איך הם בכללי? וספציפית איך הספק שלהם ה 350 WATT??

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by Idan-h,

מוכרים את העכבר הנ"ל בבאג ב79 שקל, ועוד עם שנתיים אחריות. אני מעוניין לקנות למחשב הנייד שלי עכבר בלוטות, וכבר דיי הייתי סגור עם המייקרוסופט 5000, שניתן להשיגו בOEM ב149 שקל, ובRetail ב165. לדעתכם הג'ניוס יעשה את העבודה, או כדאי כבר ללכת על העכבר של מייקרוסופט (שבא עם 3 שנות אחריות)? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. מחפש המלצה למדפסת משולבת (לבית) - כלומר הדפסה+סריקה+פקס. צריכה להיות יכולת סריקה גם דרך feeder בנוסף לזכוכית סריקה, ושיהיה אפשר לסרוק דפים דו-צדדיים דרך ה feeder. צריכה לתמוך בהדפסה בצבע וגם שחור/לבן. תקציב - מעדיף אם יש מדפסת זולה שעונה על הדרישות באיזור ה-200-300 ש"ח, ובכל מקרה מעדיף לא לעבור תקציב של 500-600 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

יש לי שני עכברי מיקרוסופט (לשניהם יציאת USB, אחד מחובר ב USB והשני עם ממיר של PS\2 בגלל שיש לי מאריך ל PS\2 וחבל לי לקנות מאריך חדש ל USB.. ) אני רוצה לחבר עוד מקלדת בנוסף למה שמחובר לי ל PS\2 האם יש איזשהי דרך לחבר שני מקלדות ל PS\2 (גם למקום של העכבר וגם של המקלדת) או לקנות ממיר מPS\2 לUSB (למקלדות) ? בקיצור ולעניין איזה אופציות יש לריבוי מקלדות חוץ מלקנות מקלדת חדשה עם חיבור USB? תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by Yovel13,

שבוע טוב לכולם. אני לא ממש ''עדכני'' מבחינת ציוד הקפי אז אני החלטתי שאני מתקדם הלאה כי עד עכשיו השתמשתי במקלדת ועכבר של MICROSOFT, והאוזניות שלי הם של הטלפון (LGG3) מה שאני מחפש זה בעצם עכבר עם אחיזה מלאה (PALM GRIP), עכבר לייזר כמובן, אני משחק איתו CSGO, BF, ולפעמים גם LOL אז צריך שהוא יהיה מהיר. ומה שאני מחפש במקלדת זה שתהיה כמה שפחות רועשת (למרות שזה לא ממש משנה כי אני קונה אוזניות שאני מקווה שישתיקו את ''הקליקים'') אבל מצד שני יש לי חדר ליד עם האחים שלי. התקציב שלי לעכבר - עד 500 שקל, חריגה 600 שקל מקלדת- אותו דבר

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Fertilizer,

אני מחפש ממיר מ DVI ל ETHERNET IP STREAM מישהו מכיר ממיר כזה כל לינק יתקבל בברכה!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מקלדת באיזור ב250 שקל. חשבתי על הMicrosoft Sidewinder X6 אבל תוך כדי חיפוש באינטרנט נתקלתי בכמה תלונות וטענות לגבי המקלדת הזאת. אז אם יש פה מישהו שיש ברשותו את המקלדת/התנסה עם המקלדת ויכול לענות על השאלות הבאות: מתי קנית את המקלדת? (השאלה היא קריטית מפני שלפי מה שהבנתי קיים הבדל בין גרסאות שונות של המקלדת שיצאו בתקופות שונות). האותיות העבריות על המקלדת חרוטות או שהאור עובר דרכן? אם לא חרוטות - שמעתי על בעיית התקלפות של אותיות במקלדת הזאת, יצא לך להיפגש עם בעיה כזאת? עוד בעיה שנתקלתי בה בזמן החיפושים באינטרנט היא בעיית Ghosting - כלומר, כאשר אתה לוחץ על צירוף מסויים של כפתורים ביחד - חלק מהכפתורים לא נקלטים (כותבים פה ושם שזה מפריע בעיקר בצירופי מקל…

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. שלום. האם אוכל לבקש המלצה לכרטיס קול חביב שאיננו יקר מדי? עד לא מזמן השתמשתי בכרטיס הקול המובנה של לוח האם Maximus Gene-Z. לא הבנתי עד כמה נהנתי להשתמש בכרטיס הקול (או - עד כמה אני מפיק ממנו), עד שעברתי ללוח אם פשוט יותר (H67). כרטיס קול המשתווה לזה שבאסוס - יעשה את העבודה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  12. Started by Nihility,

שני מוצרים מעניינים: http://www.akihabaranews.com/en/news_details.php?id=15491 trackpad פצפון לשימוש עם לפטופים. נראה שיש לו 2 כפתורים + גלגלת. עריכה: ביקורת http://www.mobilewhack.com/genius-traveler-350-portable-trackball/ http://www.akihabaranews.com/en/news_details.php?id=15489 עכבר שנפתח לגיים פאד [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by adamshar,

יש לי עכבר USB ואני רוצה לחבר אותו ב PS/2 עם מתאם מיוחד (לא לשאול למה). הבעיה היא שחלונות לא מזהה אותו ולא נותן לי להשתמש בו. רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by ata01,

אני מחפש סוויצ' כפי שכתוב בכותרת. המטרה היא לחבר PC ו-MacBook. ה-PC משמש בין היתר לגיימינג. המקלדת שברשותי היא Logitech Wave והעכבר Logitech G5 כך שאני צריך תמיכה בכל הפונקציונליות שלהם. אשמח לשמוע המלצות על סוויצ' טוב. אם אפשר להשיג בארץ זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by giloman,

כפי שכתוב הכבל USB של הG5 שלי הרוס בהתחלה העכבר היה מתחיל להיכבות באמצע עם הצליל של הUSB של win ועכשיו צריך ממש להתעסק עם המגעים כדי שהו יעבוד בדקתי את החוט ויש עליו קרע קטן אחריות אין . למישהו יש הצעה \ G5 תקול שמוכן לתרום לי ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום ברשותי יש מקלדת של roccat מדגם isku fx-multicolor gaming keyboard פתחתי את המקלדת בגלל שנפל לי חתיכת לפסטיק בין המקשים ולא הצלחתי להוציא אותה והברירה שהייתה לי זה לפתוח את המקלדת ולהוציא אותה.. פתחתי את המקלדת בזהירות והוצאתי את החתיכה אבל כשחיברתי את המקלדת חזרה למחשב הפרופיל במקלדת עם התאורה הכחול השתנה לירוק והצבע הכחול אינו עובד.... מישהו למה זה אולי קרה? דאגתי לשמור על מגש התאורה בזמן העבודה עם המקלדת....

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Jomestica,

אני מעוניין לרכוש מדפסת לשימוש ביתי/משרדי שמחירה לא יעלה על 700 ש"ח.. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מדפסת טובה במחיר הנ"ל.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  18. נא לא לחרוג מהתקציב

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, יש לי משטח עכבר מסוג Razer Destructor 2. אני משחק לא מעט הבעיה היא שכל פעם מתאסף נקודות אבק כאלה... האם יש חומר שדוחה את האבק הזה? (מן שכבת הגנה). תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gulmer,

אני מתלבט אם לקנות את המקלדת. מבחינה פונקציונלית היא נראית הרבה יותר שימושית ממקלדות המדיה המקבילות של לוגיטק ומיקרוסופט. מישהו כבר עשה עליה סיבוב? אם כן, אז רציתי אם יצא לכם להתרגל לצורת ההקלדה עליה? אם זה נוח גם במשחקים, ואם אין ghosting כשמנסים ללחוץ על הרבה מקשים בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. אני צריך סט שיקלוט בכיוןן ההפוך מהמחשב. כלומר המחשב נמצא בצד אחד של החדר והמסך נמצא בצד השני. יש משהו מספיק טוב בסביבות 300-400 ש"ח ?

22. אני צריך המלצה למדפסת משולבת (כולל פקס) אלחוטית עד 500 ש"ח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. תראו בפנים את הכבל usb שלי באמצע הכבל יש בליטה כזאת? זה אומר שהכבל יותר איכותי? יחסית הוא כבל עבה לעומת כבלים חדשים שיש היום ממש ממש דקים http://img137.imageshack.us/img137/1949/14032008nu6.jpg

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Matrix-Hacker,

שלום אולי בקרוב אני יצטרך לקנות למחשב שלי ספק כוח חדש אין לי בנתיים תקציב מדוייק אבל יש לי כמה שאלות : * הספק HEC 475 DVD PSU 400W הוא ספק איכותי וטוב ? האם החברה טובה ? הוא יכול להחזיק מחשב כזה : ( Axp 2000 + Vantec AerooFloow , Leadtek Nf 2 , Hercules 9500 Pro , Geil 256 ddr 33mhz ( X2 ( ואם זה משנה ) צורב , כונן דיסקים וכונן קשיח אחד . ו 3 מאווררים 80 מ''מ ? * מה עם הספק - Antec TruePower 380 Watt הוא יכול להחזיק מחשב כמו שציינתי למעלה ? והוא עדיף ? חברה טובה יותר ?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by eh50,

אז ככה אני רוצה מדפסת שהדיו שלה יהיה זול הכי שאפשר ותהיה טובה בסכום הנתון תודה.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.