עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי מדפסת קנון עם הכניסה הישנה(לא USB)איך אני מתקין אותה?המחשב צריך לזהות אותה אוטומטי? או שאני צריך עדין דריבר?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  2. בעיה שהתחילה לי לא מזמן, הג'ויסטיק תקוע כל הזמן שמאלה(לא פיזית) וכל שאר הכפתורים עובדים מצויין ואין הגבלה של תנועה בידית עצמה. הג'ויסטיק לא קיבל מכה כל שהיא והחלפתי סוללות, עשיתי הסרה והתקנה מחדש של הlogitech gaming suite וזה לא עזר. :'( יש רעיונות לפתרון? :-\

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by embedded,

מיועדת לגלישה באינטרנט ותכנות. אני לא צריך משהו מיוחד עם כפתורים מיוחדים. רק שתהייה נוחה ואמינה. תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  4. זה חלק ממה שכתבתם בחדשה על LEADTEK GF3 TI500: "לאחרונה התווספה לידקטק לרשימה העליונה של יצרני איכות של כרטיסי מסך ליד יצרנים כמו הרקולס, ועד לא לפני הרבה זמן אלסה המצוינת..." בקשר למה שאמרתם על ELSA, תקראו מה שהיה כתוב בPC PRO. רק באמריקה הם יפסיקו לייצר כרטיסי מסך לשוק הביתי, ביישראל אנחנו עוד נזכה לקבל כרטיסים שלהם.

5. Started by vipnisim,

איזה עכבר טוב יותר למשחקים

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  6. שלום אני מחפש המלצות למדפסת משולבת לטובת עבודות גרפיקה. חשוב לי שגם הסורק יהיה באיכות טובה. האם למישהו יש המלצות? אשמח גם אם יוסבר מדוע הוצעה המדפסת הספציפית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by eypt10,

שלום אני צריך המלצה לרמקולים לשמיעת מוזיקה,סרטים ומשחקים לחדר של 10 מטר בסכום של 370 עם חריגה של 50 שקלים

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  8. Started by Mindwild,

הי, יש לי כרגע את ה G930 (כבר למעלה משנה) והם נישברו, בנוסף הכריות מתחילות להיקרע אז הגיע הזמן למשהו חדש. הבעיה היא שאני לא מוצא שום דבר שמתאים למה שאני מחפש. מישהו יודע להמליץ או לכוון אותי איפה אני יכול לראות המלצות? רוב המקומות שאני קורא ממליצים על האוזניות של CREATIVE ל WoW ומצד שני אני רואה כל כך הרבה תגובות של אנשים שלא מוכנים לגעת בשום מוצר של החברה הזו. עזרה? ???

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

מישהו יודע איפה בישראל אפשר לקנות data-cable ל נוקיה 3310?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  10. Started by omrit,

אני מחפש מדפסת משולבת עד 600 ש"ח. ע"פ מה שקראתי באינטרנט ה mp160 (שעולה 300 ש"ח) נראית לי הכדאית ביותר. הבעיה היחידה שקראתי עליה היא הסורק שלה... האם הוא באמת כל כך גרוע? לא מצאת מדפסות יותר יקרות שיתנו שדרוג באיכות הסריקה. אני לא אדפיס תמונות במדפסת ולכן איכות/אופציות/קראית כרטיסי זיכרון, להדפסת תמונות אינה מעניינת אותי. רוב ההדפסות שלי הם- טקסט בשחור לב (רובם ב draft)ן, כמו כן חשוב מאוד מחיר הדיו (אני כנראה אשתמש בדיו חלופי) עריכה: HP 3183/HP 4180/Bother 130C/Canon MP160 הם האופציות המובילות שלי כרגע, תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

11. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני מחפש ספק למערכת שלי - והשיקול החשוב ביותר הוא שקט - 350' ומעלה

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  12. שלום לכולם לצערי הרב, ה - MX500 שלי בן ה - 5 שנים התחיל לעשות בעיות לאחרונה, מה שאומר שצריך להחליף אותו.. חלק נכבד מהזמן שלי על המחשב אני מעביר במשחקים (FPS בין היתר), ולכן אני רוצה עכבר אמין ומדוייק. עד היום עבדתי רק עם ה MX500, ואני ממש מרוצה ממנו. הבנתי שעכברים אלחוטיים הם ממש לא טובים למשחקים, אז כנראה שזה לא הכיוון. הקריירת CS שלי נגמרה לפני שנתיים בערך, אז אני לא צריך את העכבר הכי מדוייק בעולם.. אבל בכל זאת שיהיה יעיל. התקציב הוא בסביבות ה - 100-150 שקל. אני מודע ל - MX518 ב - 220 בקייאספי (ד"א, יש מקום יותר זול?), אבל זה קצת יקר לי.. יש מצב שיש משהו אחר אפשרי?

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Razer Ornata V3 TenkeylessSteelSeries Apex 3 TKLSteelSeries Apex 3SteelSeries Apex 7 TKL

14. Started by contA-,

שלום לכם! אני מעוניין לקנות מארז שיש בו לפחות 2 מאווררי 120MM ומאוורר נוסף-רצוי עוד 120MM,אבל אני לא בטוח אם קיים כזה דבר.. והתקציב שלי למארז הזה הוא 550 ש"ח, 580 גג. תודה רבה לעוזרים , Luv ya

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לחבר כבל מאריך להתקן שעובד ב-USB האם צריך כבל מיוחד או שהכבל USB הרגיל מתאים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  16. חבר'ה, נתקלתי בפיתוח די חדש שעומד לצאת לעולם למכירה בסביבות 18/07/2007 שפותח על ידי חברה שקוראים לה NOVINT. הקונספט המגניב הזה מתפקד כמו עכבר בערך.. רק שיש לו גם יכולת הפעלת משקל משתנה על היד , רטט, ויכול להעביר ליד תחושה של חפץ מסויים שנוגעים בו בעולם הוירטואלי.. בקיצור אין לי הרבה מילים כדי לתאר את הדבר הזה מרוב שהוא חדשני.. אני אישית ממש אהבתי את הרעיון ואת החדשנות שבו ואני מקווה שזה באמת יצליח להכנס לכמה שיותר משחקים ושנראה אותו בעתיד הקרוב אצלנו בחדר.. המחיר שלו מציאה לפי דעתי (189$) ביחס לכל מה שהוא נותן..בנוסף מקבלים 20 משחקים הדגמה למוצר (יש לו אפילו דרייבר שמתאים אותו למשחק ב HALF-LIFE 2 !!) הנה לינק לאתר החברה: http://www.novint.com/ וידאו הדגמה קצר ומגניב: ht…

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by shai56,

Sidewinder Mouse של מיקרוסופט נראה במבט ראשון כמו חללית חייזרים, אך לאחר שמתרגלים אליו, הוא מתגלה כאחד מעכברי הגיימינג הטובים ביותר בשוק. במבט ראשון על עכבר ה-Sidewinder Mouse של מיקרוסופט, קצת קשה לעכל את המראה האגרסיבי: תוך שהוא זוהר בצבע אדום בוהק, נראה ה-Sidewinder כחללית תקיפה סיילונית שנחתה בזה הרגע על שולחן המחשב שלכם, מוכנה לתקוף את החדר ולהשמיד את כל תוכנו. אלא שבתוך המעטפת הקשוחה הזו מסתתרים להם כמעט כל גימיק ותכונה טכנולוגית שאותן ראינו בעכברי הגיימינג של השנים האחרונות, החל מלייזר סופר-מדויק ועד ערכת משקולות להתאמה אישית של מרכז הכובד בעכבר. באופן מפתיע, אנשי מיקרוסופט הצליחו אפילו להמציא כמה גימיקים חדשים משל עצמם (בהם נתמקד בעוד מספר שורות), וכך הופך ה-Sidew…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  18. האם יש איזה מכשיר שמאפשר לחבר אליו מצלמת רשת סטנדרטית (USB) ושהוא יקליט את הצילום, ללא התערבות של מחשב? תודה :-*

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by wooper,

שלום אני מרוצה מהמדפסת חוץ מזה שאני לא מדפיס הרבה ומתבזבז לי הרבה דיו יש לי 4 ראשי דיו 2 שחור 2 צבעוני כמעט תמיד אני מדפיס בשחור אז באפשרויות עשיתי הדפסה בשחור לבן אבל בכל זאת זה מבזבז לי מהדיו הצבעוני כל 3 שבועות אני צריך לקנות צבע האם יש דרך לחסוך בדיו? תודה

20. Started by unknown,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1006257387&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  21. שלום אנשים טובים, הכותרת די אומרת הכל, אני מעוניין בסט גיימינג בתקציב הנ"ל, אשמח לשמוע המלצותיכם, אני מניח שניתן לחרוג בעוד 100 שקל... אם אפשר שהסט כולו יהיה אלחוטי מה טוב ... עדיף מאוד שהעכבר יהיה אלחוטי... השאלה אם יש כזה דבר עכבר גיימינג אלחוטי ... אני די חלש בתחום ... :-X

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by ai21,

שלום, אני צריך מצלמת רשת איכותית (להעברת שידורים ברשת למספר משתתפים) מעניין אותי בעיקר איכות השידור, איזה מצלמת רשת אתם ממליצים לי? בנוסף, האם יש צורך לשדרג את מהירות האינטרנט כדי שהשידור יעבור חלק?

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by eyalicohen,

שלום האם יש הגדרה שתגרום למדפסת להדפיס דף לבן אחרי כול הדפסה? תודה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by Shadowman,

איפה אפשר להשיג אותה בארץ? במחיר מוזל? אתר קניה או חנות? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים