ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות WEBCAM איכותי ביותר שאפשר לקנות למעשה אני מעוניין לקנות 2 כאלה ..הסכום סובב לעד 500 שקל אחד. צריך שיתמוך ברזולציה מקסימלית ללא אינטירפולציה )2048*2048 יותר מזה גם טוב. שאלה נוספת....האם ניתו לחבר שני מצלמות כאלה למחשב ...ולעשות מיתוג בהם... מדובר בצילום של תמונות סטטיות בלבד.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש, בעיקרון 50% אני משחק על המחשב, כך שאני רוצה שהוא יהיה נוח לזה, אך גם לאינטרנט וכדומה... התקציב הוא עד 300 שקל עם חריגות של 50 שקל עם זה שווה את זה... החנויות שאני יכול לקנות מהן זה באג,אופיס דיפו,KSP או PANDAS. תודה מראש, אנטון.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
im looking for the combination mouse+kyeboard. i would actually like them to be from one brand (logitech etc...) and not wireless please thank you p.s they all should not pass the price of 450 nis. i need them for fps and startegy games thus high precison
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
רכשתי את ה MX518 ולאחרת התקנתו ושימוש של כמה שעות (לייתר דיוק דיי בהתחלה) הגלגלת מרגישה דיי "זול" , לא מה שציפיתי מעכבר של 300 שקל !!! האם זה כל העכברים או שנפלתי על אחד עם פגם ?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
למישהו יש תמונה של עכבר הDEATHADDER ליד הWMO של מיקרוסופט?(העכבר הלבן הפשוט). כרגע יש לי את הMICROSOFT ורציתי לדעת מה יחס הגדלים בינהם.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום! איני בטוח אם פניתי בפורום הנכון, אבל ביקשו ממני להגדיר ראוטר שיהיה לו static ip. איך אני ניגש לזה ?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת בלוטוס מוצפנת שכאשר עושים PAIR בפעם הראשונה המקלדת מבקשת סיסמא. ולאחר מכן מתחברת באופן אוטומטי למחשב. לא משנה מה מחירה של המקלדת , העיקר שהתכונה הזו תהיה לה. תכונה נוספת, שיהיה לה מקשי F1-F12 תודה רבה לכולם .
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי הרב, ה - MX500 שלי בן ה - 5 שנים התחיל לעשות בעיות לאחרונה, מה שאומר שצריך להחליף אותו.. חלק נכבד מהזמן שלי על המחשב אני מעביר במשחקים (FPS בין היתר), ולכן אני רוצה עכבר אמין ומדוייק. עד היום עבדתי רק עם ה MX500, ואני ממש מרוצה ממנו. הבנתי שעכברים אלחוטיים הם ממש לא טובים למשחקים, אז כנראה שזה לא הכיוון. הקריירת CS שלי נגמרה לפני שנתיים בערך, אז אני לא צריך את העכבר הכי מדוייק בעולם.. אבל בכל זאת שיהיה יעיל. התקציב הוא בסביבות ה - 100-150 שקל. אני מודע ל - MX518 ב - 220 בקייאספי (ד"א, יש מקום יותר זול?), אבל זה קצת יקר לי.. יש מצב שיש משהו אחר אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מקלדת חדשה, אני רוצה אותה מ-skypc או מנעה מחשבים. התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח ואני מעדיף אלחוטי אבל שמעתי שיש מקלדת שקוראים לה x6 שהיא מצוינת אבל היא חוטית אני מטלבט בין כמה. 1)http://www.skypc.co.il/pl_product~500079~19~0.htm איך החברה לא שמעתי עליה בחיים!! 2)http://www.skypc.co.il/pl_product~920-002010~19~0.htm [br]פורסם בתאריך: 23.05.2010 בשעה 17:55:24 שכחתי עוד 2 דגמים1)http://www.skypc.co.il/pl_product~920-000341~19~0.htm 2)http://www.skypc.co.il/pl_product~AGB-00014~19~0.htm
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
-
או קי שאלה קיבלתי כרטיס למחשב שמזוהה כ אדפטר 1394 שידוע לי שזה פיירווייר אך משום מה יש לי כניסות לCAM1 &CAM 2 אך זה כרטיס טלוויזיה או לא? ואיזה תוכנה אם בכלל אני צריך להתקין?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מעוניין בשלט רחוק למחשב בסלון, על השלט לתפקד גם כעכבר וחשוב שיהיה נוח. אודה לעזרתכם והמלצתכם. לגבי התקציב כרגע אני פתוח לשמוע את כל ההצעות אחר כך נעשה חושבין ונחליט.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בקבוצה הנכונה, הייתי שמח לקבל המלצה לרכישת NVR POE 8 פורטים רצינית למצלמות IP. אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מתכוון לשלב את שניהם עם Steel Pad QCK... האם ה-G5 שווה את ההפרש של ה-100 ש"ח? תודה לעוזרים מראש נ"ב האם LOGITECH מתכוונים להוציא עכבר נוסף בקרוב?
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הראשים של הדיו יש לי ערכת מילוי דיו עם מזרקים אני ממלא דיו וזה עדיין מראה לי שהנורה של הדיו מהבהבת יש לי תמיד נזילה מהמחסנית הצבעונית ואני לא מצליח לעצור את זה אחרי שאני מסיים למלא אני מכניס שוב את הראשים וזה עדיין מהבהב... מה אפשר לעשות
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מכשיר משולב שחשוב לי שיהיה לו גם פקס. (אני לא מחפש HP. אם אפשר המלצות על חברה אחרת...) התקציב הוא בסביבות עד 900 ש"ח (אם יש בפחות , מה טוב....) האם יש חיה כזו?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! ראיתי באתר של SKAK זכרונות DDR במחירים הבאים: kingston 256MB DDR - 550 nis Micron 256MB DDR - 675 !!! nis מדוע יש כזה הבדל ביניהם ?? ?? - הרי הם אותו גודל ומהירות!!!
-
האם הבלו והקריסטל אורב באים עם צלעות קירור ביחד כשקונים אותם? אם לא, היכן אפשר לקנות אותם? ושאלה אחרונה, איפה אפשר למצוא בלו וקריסטל אורב לRadeon? :-/
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין במדפסת חדשה של HP עם ראשי די'ו( שאין בהם ספוג בפנים) חיפשתי בזאפ וזה התוצאות אבל איזה מדפסת כדאי לקנות? אני מדפיס פעם בחושד בערך והרעש והמהירות לא מפרעים לי רק שיעבוד ויעבוד טוב http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Printer&DB135528=135532&DB5620=5621&DB56930=129045 איזה כדאי? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מחפש מכשיר קל לתפעול למשרד בינוני - שניתן יהיה להפעיל את הפקס שבו גם ללא חיבור למחשב (השימוש העיקרי בתקופה הקרובה) מכשיר הפקס הפשוט שברשותי זולל לי דפי קופי ללא הפסקה. לא מעוניין במכשיר בזבזני ולהוציא כל חודש מאות שקלים על מחסניות דיו - ולכן שוקל אולי לקחת מכשיר לייזר על בסיס טונר (שיש לו תחליפים בשוק ושלא מתייבש עקב אי שימוש) המליצו לי על HP LASERJET 2727NF (תמיכת HP בעייתית בארץ) - שוקל אולי גם חברות אחרות XEROX , BROTHER, CANON וכו'. תקציב 1500- 1000 ש"ח. מחפש מכשיר שכולל תמיכה טובה בארץ למקרה הצורך. אודה להמלצותיכם
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לגיימינג יעני משחקים כמו FPS CS, FarCry בעיקר. התקציב הוא בסביבות 200-300 עם חריגה ל350. מעוניין שיהיה גם מיקרופון וישמעו חזק. שאני יוכל לקנות מהארץ(עדיף KSP), ושלא יהיו אוזניות פשוטות שיהרסו תוך שבועיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי מתאם ישן כזה שקניתי לפני כמה שנים טובות ונראה לי שהוא דפק לי 3 דיסקים. עכשיו הוא בכלל לא עובד. האם יש מתאם כזה שאפשר לסמוך עליו שיעשה את העבודה? איזה סוג? מה מומלץ? יש לי פשוט כמה דיסקים ישנים IDE וצורב dvd שאני מעונין לחבר ב usb לאימק שלי - כי הצורב הפנימי נדפק לי.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם כמה תכונות ספציפיות: כל האוויר הקר יגיע מקדימה (שמאחורה האוויר רק יצא), בלי מאווררים בצדי המארז, עם מקום ללפחות שלושה כוננים, ולפחות שני כוננים קשיחים. ובכונן דיסקטים אין צורך. אני מחשיב את עצמי כחובב מודינג, כך שבכל מקרה אני אהיה חייב לעשות שינוי כלשהוא במארז, ואני שונא להיות עם מה שלכולם יש.
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-