ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
1. הוא הזול מבינהם, מדובר במצלמה : Microsoft LifeCam VX-2000 YFC-00001. 2. יותר יקר אך לא משמעותי בכסף, Microsoft LifeCam VX-3000 68A-00002. ע''פ הפרמטרים שקראתי, השניה עדיפה. האם באמת השניה יכולה לצלם ולשדר באיכות HD כי כתוב באתר "High Definition Photos". ורציתי לדעת בנוגע למיקרופון המובנה, שומעים ברור בצד השני? או שצריך מיקרופון נוסף. אשמח לחוות דעת מאנשים שמבינים בתחום ואנשים שיש ברשותם את המצלמות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
על איזה עכבר אתם ממליצים? אני מעדיף שהוא יהיה עם חוט והתקציב הוא בסביבות ה 150 שח
-
- 11 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המצלמה MUSTEK MDC 3500 3.1Mega Pixel שמחירה 1100~ שקל. עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. האם כאשר המצלמה מחוברת למחשב אני יכול לצלם אין סוף תמונות? (שאלה קצת מצחיקה). 2. האם המצלמה עושה שימוש בסוללות כאשר היא מחוברת למחשב ? 3. האם יש דרך לפתח את התמונות כמו שמפתחים תמונות רגילות ע"י שימוש בפילים ? (שאלה שמאוד חשובה לי) 4. מה אתם אומרים על המצלמה? האם היא שווה קנייה ? והאם באותו מחיר אני יוכל לקנות מצלמה דיגיטלית יותר טובה ? תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי מחשב נייח שתפקידו מכרז מולטימדיה והוא מחובר לטלוויזיה. מרחק הישיבה מהטלוויזיה הוא 4-5 מטרים ואני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת בעלי יכולת תפקוד אמיתית מהמרחק הזה, קראתי קצת על מקרים שהם מצויין מרחק עבודה דומה אבל בפועל זה לא עובד בצורה טובה, לכן אם מישהו מכיר מנסיון משהו שעובד בצורה טובה למרחק כזה אני אשמח מאד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש מ-KSP, ולמארזים שם כולם או שאין בכלל ספק או שהוא ג'נרי... אני רוצה המלצה לספק איכותי עד 200 שח, חשבתי אולי על ה-TT 300W PFC שעולה לי בערך 190 שח אבל אני ממש צריך המלצות! תודה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1006257387&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש המלצות? זה בעיקר לגיימינג ולגלישה.. שיהיה נוח מאוד לאצבעות ושליטה נוחה בלי תקיעות וכדומה שיוכל להתרחק לפחות 3 מטר ושיהיה איכותי לכל היותר.. כמעט ולא אוכל לחרוג 20 שקל אני אצליח לעמוד בזה..
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
<צונזר ע"י אחראי הפורום>יש שם את העכבר הסוס הזה שהו יותר טוב מהדינואת של ראזר בפחות 329 לא כולל מישלוח אני קניתי אותו הוא סוס כזה כמו כפפה ודיות של מניאק טחון חח
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
מעבד 805 זיכרון 512*2 לוח אם+כרטיס מסך מובנה בעתיד 7600GS דיסק קשיח 250 גיגה SATA2 צורב וסידי רגיל 4 מאווררים צריך ספק שיפעיל את המערכת כולל ה7600GS. (אפשר מנועה,סקיי פיסי וגולד טופ.) שאלה אחרת שלא כל כך קשורה אבל לא צריך לפתוח עוד תארד כמה וואט צורך 6300 בסטוק ? וכמה 805 ?
-
- 13 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי עד 100 שקלים, בKSP, אני משתמש בו פעמיים בשבוע כשאני עם המחשב הנייד, כרגע יש לי עכבר אלחוטי של איזה חברת שקר "Delux" והרבה פעמים המחשב לא קולט את התנועות של העכבר. השימוש בעכבר הוא בעיקר אינטרנט ומשרדי... אני בזמנו נתקלתי ב Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 , מה אתם אומרים עליו? נ.ב אני שמאלי, אז העכבר צריך להיות סימטרי :]
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום עד לפני כמה זמן סוג המארז לא שינה לי כלום... אבל לאחרונה כמה מחברי החליפו מארז למארזים עם מזגנים(משהו כזה לא באמת אלא מאווררי ענק) והם טוענים שעכשיו המחשב אינו נתקע כעבור יממה של עבודה האם זה באמת משנה את המצב וכדאי לי לקנות מארז כמו שלהם?
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הוא פועל רק בזוגות תואמים? כשאני קונה זיכרון RDRAM לפי המחירים שרשום באתר, זה מתיחחס נגיד 256 זה 128 ועוד 128?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת תמונות לחיבור למחשב, אין צורך בקורא זכרונות ואין צורך במסך LCD על המדפסת. משהו בסגנון המדפסת הבאה:
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קודם כל חג שמח לכולם ועכשיו לשאלה, הכסף שהרווחתי בעבודה בחופש מאפשר לי לקנות משהו מאד שווה שאני רוצה: archos Jukebox MP3 Player, למי שלא יודע זה נגן mp3 שהוא בעצם הארד דיסק של 20 ג'יגה!!!! אחלה דבר שאפשר לקרוא עליו עוד .כאן. כמובן שאני לא הולך לקנות אותו דרך הלינק שנתתי אבל אני רוצה לדעת מה דעתכם עליו ואם למישהו יש ניסיון אישי איתו אז שיספר עליו תודה וחג שמח לכולכם שוב.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מקווה שהכותרת עניינית מספיק. רציתי לדעת מה אנשים חושבים על המארז הבא - http://www.mgecompany.com/xg/products_cases_xcase.php איך הוא מבחינת אוורור ונוחות?
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
"הS מצויידות בחיישנים של 4 עד 5 מגהפיקסל. , הדגם S30 הוא דגם ישן. " כן זה בדיוק מה שאמרתי לגבי השלוש ספרות אז אתה צודק הן מאוד איכותיות , יש לי פה כמה תמונות מה S400 והן פשוט מדהימות.
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לגיימינג יעני משחקים כמו FPS CS, FarCry בעיקר. התקציב הוא בסביבות 200-300 עם חריגה ל350. מעוניין שיהיה גם מיקרופון וישמעו חזק. שאני יוכל לקנות מהארץ(עדיף KSP), ושלא יהיו אוזניות פשוטות שיהרסו תוך שבועיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי מתאם ישן כזה שקניתי לפני כמה שנים טובות ונראה לי שהוא דפק לי 3 דיסקים. עכשיו הוא בכלל לא עובד. האם יש מתאם כזה שאפשר לסמוך עליו שיעשה את העבודה? איזה סוג? מה מומלץ? יש לי פשוט כמה דיסקים ישנים IDE וצורב dvd שאני מעונין לחבר ב usb לאימק שלי - כי הצורב הפנימי נדפק לי.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
המחיר שלו, 3682, מישהו הזכיר את זה קודם. האמת זה לא המחיר הכי גבוה שאינטל "תקעו". אם אתם זוכרים, פנטיום 4 1.5 כשהוא רק יצא, עלה בסביבות 4900 ש"ח. ורק אחרי חודש המחיר ירד משמעותית ב1000 ש"ח. משום מה אינטל תמיד אבל תמיד במעבד הכי חזק שלהם נותנים מחיר גבוה. הם עוד לא הבינו שזאת אחת הסיבות שהמעבדים שלהם לא משתלמים ? זה מדהים כמה שחברת ענק יכולה להיות אטומה למה שהשוק צריך.
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי מקדלת ישנה עם חיבור גדול כזה שנראה כמו הPS החדש רק יותר גדול ועם חמש פינים ואני צריך מתאם לPS הרגיל/החדש מתאם כמו זה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
Chic TKM063 כולל מחשבון מובנה http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1090 מקלדת Genius LuxeMate Scroll Keyboard Slim USB/PS2 ENG/HEB http://www.gcomputer.co.il/pl_product~LUXSLIMH~158~0.htm איזו עדיפה ? אני מחפש מקלדת שחורה רצוי דקה עם מקום לידיים וחוטית .
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המארז Aurora 570 אמור להגיע לארץ?? וכמה הוא אמור להעלות..?? ( לא משמועות אם יש לו הוכחה או משהו והוא בטוח או שאל בחנות מסויימת.. )
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-