עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by malcolmx9,

קניתי את המארז 6A19, ואני מאוד מרוצה מהאיכות שלו. אבל הוא מאוד מרעיש, וזה הדבר האחרון שציפיתי ממארז עם שתי תושבות למאווררים 120MM+שני מאווררים 120MM של TT, שאמורים להיות שקטים! (לא זוכר את השם המדוייק שלהם, אבל אני מאמין שכל מאוורר עומד על 21db). לבנתיים, אני כיביתי את המאוורר הקדמי, כי הרעש פשוט בלתי נסבל, אבל למרות זאת המאוורר האחורי לבד עדיין מרעיש בכמויות גדולות! המאוורר 120MM של המארז זרוק כרגע בארון אגב, כי הוא מרעיש עוד יותר לפי מה שהבנתי (לא ניסיתי בעצמי, כבר על ההתחלה ניתקתי אותו מהמארז מבלי לנסות). מה אני יכול לעשות בעניין? העליתי את האפשרות להסיר עם דרמל, את "הרשת" (שכחתי מה השם שלה) שבנוייה על תושבות המאווררים, אבל במקום להתרוצץ ולבזבז זמן כך סתם, רציתי לדעת א…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. טוב תמליצו לי על חנות שתוכל לשלוח לי את המארז a-top z-alian ואת הספק Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC אני מאזור חולון שזה קרוב לת"א... ושהחנות תהיה אמינה ... כמובן ששתי המוצרים יהיו מאותה החנות... ואני צריך חנות שהמשלוחים שלה מהירים יענו אם אני מזמין השבוע זה מגיע עד יום ראשון ... תודה...ואם עברתי על החוקים אז ניתן לנעול...

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by skuki1,

שלום! לאחר דרישות של אמא, אני צריך (ורוצה) לקנות מדפסת משולבת. לאחר בדיקה, דגם שקרץ לי לעין הוא ה Canon mp150. אני כרגע עם HP ואני ממש לא מרוצה. יש לי שלושה שאלות: 1. הבנתי שהדיו הוא ממש קטן ולכן הוא זול משמעותית, עד כמה קטן הוא? 2. איך האיכות של המדפסת? אני מחפש איכות סבירה, לא של צלמנייה. 3. האם אפשר לצלם לא דרך המחשב? אלא דרך כפתור על המדפסת? תודה התקציב הוא עד 700 שקל (פלוס מינוס) והמדפסת צריכה להיות משולבת

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. יש לי עוד ארדיסק איטי של מאקסטור 120GB ישן חיבור ATA השאלה היא כזו אם אני ישאיר אותו המחשב היה איטי? (כי הארדיסק איטי) והווינדוס היה ב250GB החדש... ואם אני ישאיר אותו אני יוכל לעשות RAID וזה יעשה את המחשב מהיר יותר? הלוח אם שלי של גיגהבית GA-965P-S3 *פרסמתי בטעות במקום הלא נכון מנהל בבקשה תעביר את זה לאיחסון תודה...

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  5. היי, בסוף החודש אמורים לבקר אותנו קרובים מארצות הברית ואני חושב מה אפשר לבקש מהם לקנות לי למחשב. חשבתי על עכבר משובח, מקלדת ואם יש לכם הצעות נוספות זה יהיה מצויין תודה

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  6. למי שזוכר, במשך לא מעט זמן (ולפני לא מעט זמן), היה באתר של VANTEC איזשהו דוגמא למארז שהם תכננו להוציא, מישהו יודע מה התקדם עם זה? הם עשו פרסה או שהוא באמת יצא אבל לא הגיע לארץ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. Started by Crash5,

אני מעוניין לרכוש פד טוב, משהו מבית איכותי. ראיתי שהפדים הנמכרים היום הם רובם עשויים מג'ל כזה, האם זה זהו סוג הפדים הטוב שיש כיום? אנא, המליצו על פד מסויים של חברה מסויימת, תודה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יש שתי אפשרויות הכי זולות: http://glob-net.com/product_info.php?products_id=1570 או להוסיף 10 שקל ולקנות מ logicpc עריכת המודר - שמות חנויות יוזכרו אך ורק להשוואת מחירים ולא הבעת דיעה על החנות. ואיך הספק בכללי?, סתכלו על המפרט שלי למטה.. אני מתכנן גם OC

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט wireless multimedia keyboard 1.1, העכבר עובד מצויין אבל את המקלדת הוא לא קולט למרות שהבטריות חדשות. ניסיתי לשנות USB, זה עדיין לא עובד... בהתחלה זה מקרטע ואח"כ זה מפסיק לעבוד לגמרי. ניסיתי להשתמש באותו סוג מקלדת בדיוק וזה גם קירטע

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום רב! יש ברשותי אזניות של logitech דגם G935 היום בבוקר פתאום לא עובדות... ההטענה לא מגיבה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה (כמובן שעברה כבר האחריות)

11. אני מעוניין לקנות GAMEPAD נוסף בעיקר למשחק FIFA06 ואני חושש שתהיה התנגשות מה החשיבות של החיבורים שלהם (שלי USB ואני מעוניין לקנות עוד אחד מאותו סוג)

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  12. כן כן...אני יודע שנפתחו פה עוד 2 נושאים לגבי מחשבי כף יד..אבל זה טיפה שונה אני טס לארה"ב ואם יבוא לי טוב...ארצה מכשיר GPS. האמת שהדבר הראשון שעולה לראש זה מחשב כף יד...אבל ארה"ב זו לא מדינת עולם שלישי כמו פה ויש גם מכשירים רק ל GPS. האמת...אני לא רואה את עצמי יותר מידי מתעסק במחשב כף יד.. לא יודע אולי אתם יכולים לומר לי מה בדיוק שימושי שאפשר לעשות איתו [לא נוח להקליד בו לדוגמא]. תכלס השאלה המרכזית פה היא.. איך אני אדע שמה שארכוש בארה"ב יעבוד בארץ? תכלס אני צריך מכשיר שפשוט אוכל להתקין עליו DESTINATOR \ NAVIGATOR...וכו'... אבל האם המכשירים הללו שונים מאשר מה שמוכרים בארץ? צריך כולה גם להתקין עברית וזהו לא? בטח אפשר להשיג מכשיר שכזה ב200$ או משהו... יש לינקים? יש משהו חוץ מ…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by zedisdead,

אני מחפש סורק לכרטיסי ביקור שהופך את התמונה למילים ומכניס את הפרטים לאאוטלוק תומך בעברית ובמערכת הפעלה ויסטה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איך המארז הזה? כמה מאווררים אפשר לחבר לו? עם כמה הוא בא ואיך הא בכלליות?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. לא מצאתי בפורום משהו מומלץ בתחום הזה, הבנתי שממש לא כדאי לקנות HP, בגלל השחיטה בראשי הדיו (למרות שיש חלופיים). מהי המלצתכם ?

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by רועי כודרה,

יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג טונר למדפסת xerox m750?

17. Started by YK24,

היי האם יש לכם המלצות למצלמת אינטרנט עד 150? תודה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת +פקס לשימוש ביתי, הזרקת דיו, וללא עלויות גבוהות של מחסניות דיו (לא מקורי). המחיר המקסימלי הוא 600 ש"ח. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מדפסת מהסוג הנ"ל. נתי.

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by sharkk,

החבילה מכילה: xbox+צ'יפ אלדין (מפעיל את כל שיטות השידור)+120 GB+ כבלים+ 2 שלטים (שלט אחד של xbox+ עוד שלט עם מתאם של ps2!(רק המתאם עלה לי 100 ש"ח))+ מערכת הפעלה unlishx+ 35 משחקים+10 סרטים+ XBMC+הסברים על חיבור ה- XBOX למחשב, והעברת משחקים. מחיר: 1550 ש"ח. (לא יורד שקל, לא עולה שקל). מקום מגורים: באר שבע. icq: 321966161 פלאפון: 0504463184 למעוניינים רצינים בלבד! נ.ב: מי שמכיר אותי יודע שיש לי הבנה ב- XBOX ולא תתאכזבו מה- xbox כמו כן כל שאלה שיש אני ישתדל לענות אליה ה- xbox נראה חדש, כאילו קניתי אותו אתמול.

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי אני צריך המלצה לגיים פאד למחשב בסכום של כ-200 עד 250 ש"ח אני צריך בעיקר למשחקי ספורט ומרוצים... שמעתי שגיים פאד של XBOX תומך בהרבה יותר משחקים אם זה נכון אשמח לשמוע גם המלצות בשבילו ד"א מה יותר נוח בעיצוב של XBOX או של PS ?! תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. Started by saas,

שלום, קניתי היום מתאם sata/ide to usb, הוא בא עם ספק כח 12V=2A 5V=2A. השאלה היא אם אני יכול להשתמש במפצל לחיבור חשמל כדי לחבר אותו בו זמנית לHD ולמאורר, או שזה יכול לגרום בעיות? תודה. נ.ב: לא הייתי בטוח אם לשים את ההודעה הזו כאן או בפורום אלקטרוניקה ומודינג, אם זה לא המקום - סליחה.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  22. מה עדיף לקנות היום ולמה? :

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. היי, קניתי לאחרונה את הגיימפד שבכותרת. התקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של לוג'יטק והפעלתי שם את פונקציית הרטט. בעמוד ה-test של הגיימפד בלוח בקרה, הרטט עובד. אך כשניסיתי לשחק איתו במשחקים שונים, לא היה רטט. המשחקים שניסיתי: GTA 3, GTA San Andreas, Simpsons Hit & Run. במשחק של הסימפסון יש אפשרות ספציפית להפעלת רטט. למרות שאפשרתי אותה, לא היה רטט במשחק. אולי בכל זאת לא עשיתי משהו כמו שצריך. אודה לכם על סיוע בנושא.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by Avi313,

אני מתלבט בין מארזים כרגע. יש שני אפשרויות: http://www.a-top.com/xblade/xblade.html לבין- http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=8 האקס בלייד נראה יותר איכותי, הוא גם בא עם 2 מאווררים טובים, עם ספק כוח 500 ואט, חלון בצד (אני יודע שזה לא משמעותי אבל...), מסך אלסידי נחמד ועוד כמה דברים... ולמרות כל זה, הוא יותר זול מהקומפיוקייס ב40 ש"ח. למה הקומפיוקייס (גם בעיניכם, אני שם לב) נחשב לאיכותי, כשהמארז אקסבלייד מעניק יותר בפחות כסף?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by -Blaze-,

חשבתי לקנות את הטרנספורמר אבל אז ראיתי את הסמוראי. יש הבדל גדול בין האיכות של שניהם? ותמליצו לי על מאווררים שקטים בבקשה, למקרה שאני אקח את הטרנספורמר...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.