ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני הולך להשתמש בעכבר ובמקלדת בעיקר לגיימינג לכן עדיף חוטיים. אני ישתמש בו למשחקים כמו skyrim ו bf3 ולגלישה באינטרנט. אני חושב שהיד שלי גדולה לכן עדיף גודל גדול או בינוני. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
דבר ראשון אציין שאני לא מעוניין באלחוטי!!!!! אני זקוק לשילוב היפה ביותר הטוב ביותר ובמחיר הנמוך ביותר שאפשר מה דעתכם על השילוב הבא מקלדת Samsung Pleomax Crystal PKB-7000X http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2587&scat=200&tcat= עולה 99 ש"ח ועכבר MX500 Logitech http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13550 עולה 103 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מייקרוסופט הוציאו משהו שהם קוראים לו Mouse and Keyboard Center (החליף את ה-IntelliPoint ו-IntelliType) למי שמכיר. העניין הוא שהתוכנה החדשה מסרבת להכיר בקיומם של מוצרי מייקרוסופט במחשב שלי. ניסיתי להחזיר את הדרייברים הישנים - גם זה כבר לא עובד. יש לציין שהחומרה שלי נמצאת ברשימה של המוצרים הנתמכים ע"י הדרייברים החדשים ולפני שהתקנתי את Mouse and Keyboard Center (שהגיעה בעדכוני מערכת ההפעלה) הכל עבד מצוין. עכבר Wireless Optical mouse 2.0A מקלדת Wireless Multimedia Keyboard 1.0A למישהו יש רעיון למה זה קורה? הצעות?
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות(או לעצב בהזמנה אישית) שלט אלחוטי למחשב שיאפשר שליטה גם בהדלקת המחשב וכיבוי (או אפשר לשלוט במצב מנוחה),ושיהיו לו אפשרויות נוספות כמו ניווט, בחירה וכו' חוץ מזה אני מחפש גיימפאד חזק שיוכל לשמש כתחליף גם לעכבר (במשחקי אסטרטגיה זה קל אבל לא יודע בקשר למשחקי 3D כמו אנריל) שיאפשר מרחק של 3 מטרים תודה יום טוב
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם. למישהו יש מושג מה ההבדל בין שני הספקים הנ"ל? Noisetaker 495AX (485W) [EG495AX-VE SFMA] http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_42&products_id=74 לעומת Noisetaker 495P (485W) [EG495P-VE SFMA] http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?cPath=21_42&products_id=76
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לזהות האם יציאות ה USB במחשב הם USB 1.0 או USB 2.0? תודה,
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חשוב גם שיהיה לה מתקן הזנת דפים (FEEDER) מבחינתי שתהיה רק שחור-לבן (יש לי כבר מדפסת צבעונית lexmark x7350 שזוללת לי דיו ובגלל זה אני רוצה משהו חסכוני יותר) אני מדפיס בממוצע 10 דפים ביום. עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא קריטי. תודה !!
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כדאי ליקנות מקלדת אלחוטית או שזה מתקלקל מהר
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
(אלה שמגיעים בצבע כחול\אפור) http://www.clust.com/boutique/ressources/in/ina555/ina55501.jpg http://www.clust.com/boutique/ressources/in/ina556/ina55601.jpg בכל מקרה תגידו לי מה ההתרשמות שלכם מהעכבר, עקרונית אין הרבה ציפיות מעכבר אלחוטי שעולה פחות מ200 שקל! שלא תבינו לא נכון, יש לי אותו כבר כמה חודשים אבל אני מרגיש שהוא ממש אבל ממש ממש לא מדוייק בצורה מחרידה אני עברתי אליו מהBASIC OPTICAL ולקח לי שבוע להתרגל אליו בגלל החוסר דיוק איך אצלכם מה ההתרשמות שלכם ממנו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן, יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק,LX710. היום המקלדת הפסיקה לעבוד בערך.. כלומר רק המקשי קיצורוכלאלה עובדים אבל כל האותיות לא עובדות ועוד כמה מקשים... מה הבעיה ואיך פותרים אותה??? זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות טובות למשחקים והכי חשוב שיחזיקו מעמד לאורך זמן. התקציב הוא 200 ש"ח, ניתן לגלוש גם מעבר. מעדיף לקנות בחנות מאזור ראשון לציון.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני לא מתכוון להדפיס תמונות מלאות צבע איכותיות. בבקשה תמליצו לי על משהו זה די דחוף...
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום מעניין אותי לדעת כרגע יש לי MX500 של לוג'יטר ורציתי לדעת אם יש הבדל פיזי בגודל של העכבר לעומת הG5 ז,א אם הוא יותר גדול\קטן\רחב. בנוסף אני מחפש מקלדת חדשה לא משנה לי אם היא אלחוטית או לא שיהיה נוח לשחק בה ושיהיו לה כפתורים כמו מולטימדיה אבל שאפשר לתכנת עצמאית (אפילו לא אם את כולם). התקציב שלי הוא 200~ שקל תודה אריק
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
האם יש לקנות בארץ ?- Razer DeathAdder או Microsoft Habu Laser Gaming Mouse mouse
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
קניתי מיקלדת של MICROSOFT דגם multimedia Keyboard 1.0A ולמשהו כפתורי הF ביכלל לא עובדים..למה זה?? ככה זה בכול המקלדות מהדגם הזה..או שזה רק בשלי? סעמק..מחר אני ילך לחנות ....
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט פשוטה , לחבר אותה למחשב וצפות בנעשה במחשב אחר - דרך האינטרנט , מעדיף שלא להשקיע במצמלת אי פי יש תוכנה כזאת ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום.מבקש המלצה למדפסת משולבת עם סורק ופקס.היקף השימוש הצפוי במדפסת זניח.מתעניין בעיקר בסורק כולל אפשרות לסריקה במשיכת דפים(פידר?).אודה לעזרתכם(זקוק בעיקר לסורק ולא למדפסת)
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אני משחק בעיקר singleplayer ככה שdoom וquake champions הם המשחקים היחידים שדורשים זמן תגובה מהיר.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי לאחרונה ATP3 שמי שמכיר יודע שאין עליהם יציאה לאוזניות...והמחשב בגישה לא כ"כ נוחה בשביל להחליף.. בכל אופן חיפשתי בזאפ מתאם מ-USB ליציאות סאונד ולא מצאתי...הדבר קיים ? אם כן מה טווח המחירים והאיכות? (על אוזניות אני לא הולך להשקיע...מקסימום 50 שקלים) כי אני מוכן לשלם טיפה על נוחות אבל לא יותר מדי P: ..רציתי לבדוק לפני מה המחירים וכו' תודה מראש, לירן
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אז אני צריך עוד המלצה קטנה - אני מעוניין אחרי מלא זמן להשתדרג בעכבר ומקלדת, הפעם אלחוטיים. הבעיה העיקרית שאני רואה לזה - סוללות. עכשיו, אני זוכר שאצל חבר שלי ראיתי מקלדת ועכבר ממש ממש פשוטים ולא משהו רציני בכלל (זולים) של aOpen, אבל הקטע הגאוני בהם זה שהמקלט שלהם הכיל גם תא הטענה ל2 סוללות, וכל פעם שהיה נגמר לעכבר/מקלדת הסוללות - פשוט היית מחליף, שם במקלט להטענה וזהו. כמובן הסט מגיע עם 6 סוללות. 2 לעכבר, 2 למקלדת ו2 תמיד בהטענה. אם מישהו מוצא משהו כזה - זה גאוני! אני לא מחפש משהו רציני, הסתכלתי בנתיים על כמה המלצות כאן, חשבתי על הלוג'יטק EX110. מה אתם אומרים? עומד בתקציב, ונראת אחלה מקלדת. שמעתי שהעכבר לא משהו, אבל אני לא מחפש משהו להיט. אשמח להמלצות! תודה,…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום.. כפי שרשום בכותרת, יש לי מדפסת hp photosmart c - 4343 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&product=3546242 הבעיה היא שהמדפסת לא מזינה דפים ורושמת "Out of Paper".. עשיתי את כל הריסטים והנקיונות הדרושים - לא עוזר.. הזרוע הימנית כן עובדת מכנית וכן אוספת נייר כ - 1 סנטימטר.. אבל נראה שאין זיהוי בהמשך ובעצם לא מתבצעת עוד משיכה.. האם יכול להיות שיש איזשהו סנסור שפשוט נדפק ולא מזהה נייר ולכן לא נותן הוראה לזרוע להזין עוד נייר?.. אשמח לסיוע ועצות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה זה? *במכשיר למעלה בצד ימין רשום - APPLIC 3AM multi I/O module *למעלה בצד שמאל רשום - SES scientific educational systems ltd *בצד שמאל במלבן הגדול רשום - ANALOG INPUTS *במלבן הקטן מצד שמאל רשום - INPUT *במלבן הקטן מצד ימין רשום - OUTPUT *ובשורה המקשרת בין כל המלבנים רשום - COMPUTER BUS (רשמתי מה כל דבר כי אי אפשר להבין מה רשום מהתמונה...) נ.ב - החיבור שלו לחשמל הוא בעזרת שנאי כלשהוא. נ.ב2 - החלק שנמצא למעלה(בנפרד מהמכשיר) היה כבר כלול בתוך הקופסא עם המכשיר , וה"נקודות" הצהובות האלה שרואים עליו הם לדים קטנים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
כותרת!!!
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ברשותי צורב philips 32*12*8 שכאני מפעיל את נרו, המחשב עושה סימן כיאילו שהוא טוען אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק. התוכנה עבדה מציון עם win Me עד שהתחילה הבעיה. פירמטתי (גם מסיבות אחרות) והתקנתי win 98 אבל הבעיה חזרה. לא בדקתי תוכנות צריבה אחרות. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה סוגים/חברות (לגבי זכרונות): MUSHKIN 256MB PC2700 DDR SDRAM או Mushkin 256 rev 3+ cas 2 - הקטע שהוא די איטי לעומת האחרים. או OCZ DDR PC2700 Rev 2 256MB או ;D OCZ DDR PC3000 Memory 256MB לגבי לוחות אם: ASUS A7V333EA או Gigabyte GA-7VRXP הקטע שאני רוצה ציפסט 333 לא 266. בבקשה תעזרו לי לבחור משהו שווה ולא יקר כל כך. כי אני מעדיף ללכת על זול מאשר איכותי, למרות שאם יהיו הבדלים משמעותיים בביצועים אז אני אלך על הטוב.
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-