עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eegg,

אני מחפש מקלדת חדשה בסביבות ה150 שקלים אני משחק דיי הרבה במחשב 2-3 שעות ביום ואני רוצה מקלדת איכותית ונוחה למשחקים. יש עדיפות לבאג(זיכוי)

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  2. אורח athlon

טוב, כמו הרבה אנשים, גם אני קראתי את הכתבה של Tom's hardware על הג'יפורס 4, ונחמד היה לראות את הפיטשרים החדשים של הGeforce 4ti, והשיפור שהוא נותן בביצועים לעומת כרטיסים קיימים. כמובן, שאנשים שיש להם כרטיסי מסך מהחצי שנה האחרונה לא בדיוק זקוקים לכרטיס הזה, אבל מי שבקטע של שדרוג כרטיס מסך ישן, מן הסתם ישקול את סדרת הכרטיסים האלה בחיוב. בעיקר את הTi4200, היות ובסדרת הTI של הג'יפורס 4 אין שום הבדלים למעט מהירויות שעון, שאפשר, כמו בכל המקרים הקודמים, לצמצם ע"י אוברקלוק קל. לגבי יציאתו אל הג'יפורס ,4 אין לי בעיה בכלל, כי בסה"כ המטרה של nVidia היא לעמוד בהבטחה שלה ובכל חצי שנה להוציא משהו חדש לשוק, גם אם מדובר בסתם שיפור של סידרה ישנה(מה שקרה עם הג'יפורס 3), ולמעשה יוצא שכל שנה …

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by Aviko,

קניתי אותה, אני מחבר למחשב, מתקין דרך הדיסק לבסוף עולה חלון של ווינדוס (איחסה פויה), שאומר שהוא לא יכול להתקין תמיכה של הדפסה באמצעות USB או מצ'ו כזה... בקיצור זה שווינדוס זה גועל נפש החרא של העולם כבר סיכמנו... אני מתוסכל, מישהו? עצות?! תודה חברים, שב"ש, Aviko

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  4. שלום, מה עדיף לי למחשב נייד ? ה MX או ה VX ?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by zini1,

קיבלתי מתנה לבחור לקבל חינם או עכבר או מקלדת של מיקרוסופט עכבר: Microsoft Standard Wireless Optical Mouse Black bx4-00001 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_297_1349&products_id=7926 מקלדת: Microsoft® Digital Media Keyboard OEM http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1341&products_id=7555 זה רק הדגמים האלה אי אפשר לקבל משהו אחר.....גם לא בתוספת תשלום בעיקרון אני צריך גם עכבר וגם מקלדת......אבל אני לוקח אחד מהם ואת השניה אני קונה פשוטה בסביבות ה-50 שקל. איזה מהם עדיף לקחת? או אתם הייתם לוקחים...

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  6. איזו חברה עדיפה MICRON או TRANSCEND או KINGSTONE אני רוצה SDRAM 128 וחנויות לא מומלצות או מומלצות

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  7. הגיע הזמן למקלדת ארגונומית חדשה ואני מתלבט בין שתי החברות הנ"ל. למיקרוסופט יש את דגם 4000 ב280 ש"ח בערך וזה של לוג'יטק (אלחוטי) בערך כפול במחיר. עכבר קניתי לא מזמן אז אין טעם לקנות סט. כדאי להשקיע באלחוטי?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by Ncoder,

שלום, אני צריך המלצה למצלמה טובה בתקציב של כ-250 ש"ח שתצלם כמה שיותר טוב וכמה שיותר ברור בתנאי לילה (עם תאורה).

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  9. שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי עד 100 שקלים, בKSP, אני משתמש בו פעמיים בשבוע כשאני עם המחשב הנייד, כרגע יש לי עכבר אלחוטי של איזה חברת שקר "Delux" והרבה פעמים המחשב לא קולט את התנועות של העכבר. השימוש בעכבר הוא בעיקר אינטרנט ומשרדי... אני בזמנו נתקלתי ב Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 , מה אתם אומרים עליו? נ.ב אני שמאלי, אז העכבר צריך להיות סימטרי :]

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. Started by TheTNT.COM2,

היי ! אז ככה... אני מעוניין לקנות עכבר אשר ישמש אותי למשחקי רשת, התקציב שלי כרגע עומד על 250, למרות שזמן הקרוב הוא יעלה לסביבות ה- 400, אני שמאלי ואני מעוניין בעכבר שנותן ביצועיים בינוניים-טובים, עדיף שלא יעלה על 250 שקלים. תודה ! עריכה: שמעתי על Razer Copperhead מתי הוא אמור להגיע לארץ? כמה הוא צריך לעלות ותכונות שלו..

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by gilvi,

שלום, אני מעוניין בעכבר בלוטות' לנייד שלי, אני לא משתמש מתוחכם, רק משהו שיעבוד בלי חוטים ובלי USB התקציב הוא כ-200 שקלים, אבל אם קיים הבדל משמעותי כלשהוא, אני אשקול גם עכבר בעבור 300 שקלים. תודה לעוזרים, גיל.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  12. Started by ofirlik,

אני הולך להשתמש בעכבר ובמקלדת בעיקר לגיימינג לכן עדיף חוטיים. אני ישתמש בו למשחקים כמו skyrim ו bf3 ולגלישה באינטרנט. אני חושב שהיד שלי גדולה לכן עדיף גודל גדול או בינוני. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  13. Started by God4U2,

HD [glow=red, 2, 300]HD[/glow] [shadow=blue, 2, 300]HD[/shadow] דברו אלי אנשים ! גודל מומלץ 8 -20 GB עדיפות ל 10,15 GB נראה אותכם

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by Tharbad,

זיגזג מוכרים אותו ב- 70 ש"ח. זה שווה את הקנייה? אני מחפש ג'וסטיק בשביל משחקים נוסח MS Flight Simulator. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by crabrocket,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9837 מיועד למשחקים(x800gto) כפי שנאמר לי הוא מותג ולא ג'נרי

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by e-r-a-n,

מה השם המדוייק של הכרטיס מסך של הרקולס TI200

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by Yossiel,

הי, אני מתלבט בין שתי מקלדות מכניות, לשימוש של גיימינג והקלדה. אני מתלבט בין ה Razer Lycosa לבין ה BW. מה יותר משתלם? והאם יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עליהם? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  18. האם יש לקנות בארץ ?- Razer DeathAdder או Microsoft Habu Laser Gaming Mouse mouse

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by SOLIDUS SNAKE,

המקלדת שאני מחפש חייבת להיות USB - אבל רציתי אם אפשר מקלדת אם מקשים דקים כמו של LAPTOP -האם קיים דבר כזה בארץ. לא חייב להיות אלחוטי. רק רציתי את דעתכם - תודה מראש

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

הגיע הזמן שאני אחליף את המארז ענתיקה שלי במשהו יותר טוב. (המארז כרגע הוא עדיין מתקופת ה PIII 450!) בעיקרון אני מעוניין במארז שקל לפרק ולהרכיב (גם את הרכיבים) ושיהיה בו airflow טוב. אין לי שום צורך במארז יפה, כך שיופי זה לא גורם בחירה. למארז צריכים להיות 3-4 כוננים. (אין לי מושג מהם הגדלים האלה.) מישהו יכול להמליץ לי על דגם? התקציב עד 800 ש"ח בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  21. אני לא יודע מה לעשות רק להדפיס עד עכשיו הצלחתי במדפסת הזאת חיברתי את כבל ה usb והווינדווס 7 זיהה ואפשר רק להדפיס אך לסרוק ולשלוח פקס אני לא יודע אין דרביירים למדפסת משום מה לויינדווס 7 עזרה בבקשה אני מיואש צריך פקס בבית חחח וכל הבית רוצה פקס ושיגעו אותי!!!

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by FiRe N IcE,

יש לי איזה בחור, כל הזמן ברומניה, אז הוא מביא לי חומרה משם (אני יודע שזה מזרח אירופה, אבל זה די זול). יש לי שאלות ממש דחופות: אני קונה GeForce MX 400 32mb, Athalon XP 1600, ו 256MB PC21000 זכרון פנימי. רק מה? אין שם, בחנות הזאת, לוח אם Gigabye vtxh. מישהו פה יכול להמליץ לי על לוח אם מפירמה אחרת, שהוא במחיר סביר ומדבר יפה עם כל הרכיבים שמניתי? חן חן, רועי.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by Sumsum,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש, וכמובן תיכננתי לחבר לו את הסורק הישן, מדגם Agfa SnapScan 1212P, אבל הדרייבר שנראה שמותקן בהצלחה בחלונות XP, אך התוכנה ScanWise (שבאה עם הסורק ודרכה כל התוכנות כמו Photoshop סורקות) אומרת שהיא לא מוצאת סורק (למרות שהסורק מופיע ב-Control Panel תחת Scanners and Cameras). התקנתי גם את ה-Patch לדרייבר מאתר התמיכה של Agfa ושום דבר לא קרה, תוכנת הסריקה (ה-TWAIN) עדיין לא מזהה את הסורק (היא מבקשת לחבר אותו ולוודא שהוא דלוק - אבל הוא כבר מחובר כראוי ודלוק)! מה עושים?!? תודה מראש לכל מי שיעזור!

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by kalimero1234,

אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה. לפי מה שקראתי המקלדות הממולצות להקלדה מרובה הן בעלות סוויטצ' כחול. המקלדת היחידה שראיתי בארץ בעלת סוויטצ' כזה היא Razer Blackwidow אך היא ממותגת כמקלדת גיימינג. האם יש מקלדות נוספות בעלות סוויטצ' כחול בארץ? האם הBW מתאימה להקלדה למרות שהיא ממותגת כ Gaming Keyboard?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים