ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי כרגע את ה G930 (כבר למעלה משנה) והם נישברו, בנוסף הכריות מתחילות להיקרע אז הגיע הזמן למשהו חדש. הבעיה היא שאני לא מוצא שום דבר שמתאים למה שאני מחפש. מישהו יודע להמליץ או לכוון אותי איפה אני יכול לראות המלצות? רוב המקומות שאני קורא ממליצים על האוזניות של CREATIVE ל WoW ומצד שני אני רואה כל כך הרבה תגובות של אנשים שלא מוכנים לגעת בשום מוצר של החברה הזו. עזרה? ???
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
;D אני רוצה לקנות אותו יש לי מחיר זול של 220 שקל וגם 3 שנים אחריות אני צריך לדעת אם הוא טוב , רע , פגמים ודברים טובים/לא טובים. תודה
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אז אני צריך עוד המלצה קטנה - אני מעוניין אחרי מלא זמן להשתדרג בעכבר ומקלדת, הפעם אלחוטיים. הבעיה העיקרית שאני רואה לזה - סוללות. עכשיו, אני זוכר שאצל חבר שלי ראיתי מקלדת ועכבר ממש ממש פשוטים ולא משהו רציני בכלל (זולים) של aOpen, אבל הקטע הגאוני בהם זה שהמקלט שלהם הכיל גם תא הטענה ל2 סוללות, וכל פעם שהיה נגמר לעכבר/מקלדת הסוללות - פשוט היית מחליף, שם במקלט להטענה וזהו. כמובן הסט מגיע עם 6 סוללות. 2 לעכבר, 2 למקלדת ו2 תמיד בהטענה. אם מישהו מוצא משהו כזה - זה גאוני! אני לא מחפש משהו רציני, הסתכלתי בנתיים על כמה המלצות כאן, חשבתי על הלוג'יטק EX110. מה אתם אומרים? עומד בתקציב, ונראת אחלה מקלדת. שמעתי שהעכבר לא משהו, אבל אני לא מחפש משהו להיט. אשמח להמלצות! תודה,…
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קודם כל אני חייב לציין שהידע שלי בחומרה שואף ל0. קיבלתי את הדברים הבאים: מעבד - Athlon XP 1600 - 1400Mhz OEM SOCKET A - FAN לוח אם - ASUS A7V-266E כרטיס גרפי - ASUS 64MB DDR AGP Nvidia GeForce 3 GTS DELUXE - TV OUT/VIDEO IN - TITANIUM 200 עכשיו.. אין לי מושג מאיפה להתחיל ואיך להרכיב. לשלוח לחנות זו לא אופציה. כל טיפ\מדריך\עצה יתקבל בברכה. תודה!
-
אז כמו שכתבתי בכותרת, מחפש המלצה לפד לעכבר רייזר ממבה תקציב של עד 100 שקלים עם חריגה אפשרית (אך עדיף שלא) ל150 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
-
כותרת!!!
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בטח לחלק קטן כאן יש יותר טובות,אבל זאת גם נהדרת ואני חולה עליה,אני מקבל אותה בעוד חודשיים מהונג קונג!! אין לי כח כ"כ לחכות אבל אין בררה... ;D ;D ;D תראו את העיצוב!!!!!!! http://www.dpreview.com/news/0302/03021805cpsqpreview.asp http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq/sq_lens_anim.gif (הכותרת נערכה ע"י המודר בהסכמת המשתמש)
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
או קי שאלה קיבלתי כרטיס למחשב שמזוהה כ אדפטר 1394 שידוע לי שזה פיירווייר אך משום מה יש לי כניסות לCAM1 &CAM 2 אך זה כרטיס טלוויזיה או לא? ואיזה תוכנה אם בכלל אני צריך להתקין?
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
בן מעבד AMD ATHLON 1.4 לבין AMD ATHLON XP 1.4 יש הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שהבקר של הווליום שלי דיי נדפק ואני חייב לשים אותו כל הזמן על פול וויליום ולשלוט על הווליום דרך המקלדת, זה לא נוח לי בגלל שהרמקולים עושים רעש גם כשהם לא אמורים לעשות כשהם בפול ווליום. רמקולים של creative אגב. יש למישהו רעיון איפה קונים רק בקר? חיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי. כל פתרון אחר יבוא בברכה גם כן. תודה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הראשים של הדיו יש לי ערכת מילוי דיו עם מזרקים אני ממלא דיו וזה עדיין מראה לי שהנורה של הדיו מהבהבת יש לי תמיד נזילה מהמחסנית הצבעונית ואני לא מצליח לעצור את זה אחרי שאני מסיים למלא אני מכניס שוב את הראשים וזה עדיין מהבהב... מה אפשר לעשות
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות WEBCAM איכותי ביותר שאפשר לקנות למעשה אני מעוניין לקנות 2 כאלה ..הסכום סובב לעד 500 שקל אחד. צריך שיתמוך ברזולציה מקסימלית ללא אינטירפולציה )2048*2048 יותר מזה גם טוב. שאלה נוספת....האם ניתו לחבר שני מצלמות כאלה למחשב ...ולעשות מיתוג בהם... מדובר בצילום של תמונות סטטיות בלבד.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מה זה פיירוייר(FireWire) ??? ? ויש לי עוד שאלה לא כל כך קשורה... מה זה הכוכבים שיש ליד כל שם בפורום??
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש, בעיקרון 50% אני משחק על המחשב, כך שאני רוצה שהוא יהיה נוח לזה, אך גם לאינטרנט וכדומה... התקציב הוא עד 300 שקל עם חריגות של 50 שקל עם זה שווה את זה... החנויות שאני יכול לקנות מהן זה באג,אופיס דיפו,KSP או PANDAS. תודה מראש, אנטון.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
איזה מארז יותר שווה ? ה-Samurai של סאן בים או ה-Scorpio של ריידמקס ?
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
סרקתי את הפורום, ולא מצאתי תשובה מספקת, לכן פתחתי את התר'ד הנ"ל. כשקניתי את ה-mx500 קראתי על כך שהסורק שלו סורק 800 DPI. וההסבר דאז(למיטב זכרוני) היה שהעכבר הזה עדיף לגיימרים כי הגיימרים רוצים רזולוציה גבוהה יותר והעכברים אז היו עם סורקים איטיים מידי 400DPI, לא יודע למה אבל אז זה הספיק לשכנע אותי. לאחרונה רכשתי את ה g500 ולאחר שהתנסתי איתו לא הצלחתי להבין את ההעניין של עכבר עם 5700DPI, לפחות בכל הנוגע לשחקני FPS. מה שכן מצאתי הוא קשר לינארי ( ישיר ) בין הsensitivity שקבעתי לבין המצב DPI שבחרתי , כלומר: עבור 800DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב-SENS 4.5 עבור 1600DPI מצאתי שנוח לי להשתמש ב- SENS 2.25 וכן הלאה.. האם קיים בכלל יתרון לשחקני FPS בעכבר בעל DPI גבוהה יותר? אני אישית לא…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת למשחקים ולשימוש כללי עד 400 ש"ח. אני שם יותר דגש על המקלדת כי אני מקליד יחסית הרבה. יש גם עדיפות למקלדת מכנית. העכבר צריך להתאים לאחיזת claw ויכול להיות יחסית פשוט כדי לחסוך במחיר. חשוב ששניהם יהיו שחורים. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
היי יש לי את המקלדת של רייזר BLACKWIDOW CHRMOA 2014 וכמה מקשים שלא פועלים: שיפט שמאל קונטרול שמאל ואלט שמאל.. כל שאר המקשים עובדים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
א. מישהו יכול לכתוב לי את כל הקריטייונים + הסבר קטן על מה הכי חשוב, לא חשוב, מה זה כל דבר וכו'. ב. איזה מצלמות מומלצות לצלם חובבן ביותר (אני ) עד 1000 ש"ח בערך?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני סטודנט וככזה משתמש לא מעט במדפסת. אני רוצה מדפסת שתדפיס בשחור לבן,אם אצתרך הדפסה צבעונית או סורק,יש לי מדפסת דיו משולבת בבית. הצורך לעבור למדפסת לייזר נובע מהרצון לחסוך בקניית דיו . אם קיים דגם מסויים של מדפסות לייזר הנודע בצריכת דיו נמוכה ,אנא המליצו עליו. כמו כן,אני מעוניין במדפסת שעלויות הדיו החדש(הבא לאחר המקורי) תהינה לא יקרות יחסית תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את razer orochi שאמור להיות עכבר גיימינג שפועל באמצעות bluetooth מבחינת הגיימינג עצמו זה ממש לא חשוב אני יותר מחפש עכבר נוח ואלחוטי עםdpi נורמלי וחיישן לייזר או חיישן שיעבוד לי כמעט בכל מקום הוא עונה כמעט על כל הדרישות שלי השאלה שלי היא כזאת כשנגיד רוצים לשמוע שירים מהפלאפון ברמקולים של המחשב דרך הbluetooth יש דילי של 12 שניות בין כל לחיצה בפלאפון עד שהמחשב מבצע השאלה היא כזאת האם יש סיכוי יש דילי כזה בין תזוזה של העבר עד שהוא באמת זז במחשב? ד.א שיקול נוסף שלי היה שהוא חוסך לי כניסת USB ומכיוון שיש לי רק 2 זמינות זה יתרון ולכן גם העכבר Microsoft® Bluetooth Notebook Mouse 5000 בא בחשבון תודה למגיבים! =)
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
צריך מדפסת באיכות טובה שהראשי דיו שלה יהיו גדולים ולא יגמר לי הדיו מהר.. ועדיף שהראשי דיו יעלו כמה שפחות..
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-