עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by pergola,

אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה ספק לקנות ומארז מישהו הציע לי משהו לSLI אבל החלטתי בסוף לא לעשות SLI הוא גם הציע לי את 400# FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan איזה ספק אתם מציעים לי משהו שיתאים לGEFORCE 7900GT אבל שיתאים גם בעתיד לGEFORCE שיצא עוד שנתיים (פחות או יותר) משהו שלא מרעיש יותר מדי ומשהו שהוא טוב ויחזיק תמערכת עם חברה אמינה בסביבות ה400 שקל ומארז זה מישהו הציע לי מארז נראה ממש טוב עם פתחים לאיוורור בצד והרבה מאווררים עשוי אלומניום כך שהוא מעביר חום טוב 600# GIGABYTE 3D AURORA אבל לא יודע אני מפחד שמהצדדים יצא רעש כי יש כאלה פתחים שאלתי את זה את מי שהציע לי אותו הוא אמור להחזיר לי תשובה אבל אם אתם מכירים את המארז גם אשמח לתשובה ממכם או מארז אחר שאתם יו…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. למדפסת באיכות די גבוהה.. לא צריך משולבת... שתיהיה לה אפשרות להדפיס על דיסקים... באיכות די גבוהה.. (אני מדבר על מתקן כזה מיוחד שמכניסים בו את הדיסק המיוחד וזה מדפיס עליו..|)

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  3. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by a-gold,

איך מזהים ממראה חיצוני ספק עם מסילה אחת או שתי מסילות?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  5. אף אחת מהחנויות באיזור חיפה לא מחזיקה פד נורמלי של Steelpad (כמו ה-QCK המאוד נפוץ) ואני לא מזמין מהאינטרנט, לכן אני שואל מה דעתכם על המשטח לעכבר-NOVA Winner 3 אשר עולה 99 ש"ח בבאג. לפי באג הוא "משטח מקצועי לגיימרים", והוא נראה לי די טוב אחרי שהתיישאתי מלמצוא Steelpad במלאי. לינק למידע על המשטח- http://www.esportnova.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=69 אשמח לחוות דעת בנושא, אני צריך פד די דחוף (מרוב שימוש בעכבר ללא פד נהיו לי סימנים על השולחן), זה לעכבר G5. תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by amiel18,

אתמול שיחקתי בשלטים והם עבדו בלי בעיה. אבל היום כשניסיתי שוב לשחק(אחרי שהוצאתי וחיברתי את השלטים) היה כתוב לי שההתקן לא זוהה מה אני אמור לעשות? תודה מראש השלטים הם שלטים דמוי שלטי SONY PLAYSTATION.

7. Started by LRa,

משהו זול, שיהיה פקס, מדפסת, סורק ומכונת צילום(שיהיה אפשר לצלם גם ספרים). תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by HORADRiM,

היי, יש פה מישהו שיש לו את המארז הזה? אם כן בבקשה תן התרשמות כללית (איכות בניה, קירור, נוחות, מראה, הספק שבא איתו....) ואני אשמח גם לתמונות. תודה!

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by VGFreak,

אהלן לכולם, אני מעוניין להדפיס משהו חד פעמי על שלושה דיסקים. האם יש פה למישהו מדפסת שמדפיסה על דיסקים ומוכן לעשות את הטובה הקטנה הזאת? כמובן שלא אגיע בידיים ריקות

10. Started by kobi_af,

חשבתי עלל המאז הנל A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - SILVER ראיתי שהוא בא עם ספק גנרי אז החלטתי לקנות hec 400 wat atx 2 בלי קשר למארז יש לי תקציב עד 470 ככה שווה אז לקנות את המארז הנל(הספק שיהיה בתוכו הוא ה hec 400 ..)

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  11. משהו בסגנון של זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17715 או דומה למקלת של אפל. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by dudidu08,

שלום לכולם קודם כל אם אני כותב את ההודעה במקום הלא נכון אני מתנצל פשוט לא מצאתי אשכול יותר מתאים לבעיה שלי אז ככה: יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A80 ואני רוצה להעביר את התמונות שיש עליה למחשב... בעבר פשוט הייתי מחבר את הצלמה למחשב בעזרת כבל נתונים USB וישר היה קופץ לי חלון של כונן חיצוני והייתי מעביר את התמונות עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מחשב את המצלמה למחשב אני שומע את הצליל הזה של חומרה חדשה אבל שום חלון לא קופץ לי ושום הודעה על חומרה חדשה לא קופצת לי... ואין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב מה לא ניסיתי... ניסיתי לחבר בכמה יציאות USB של המחשב ולא עזר ניסיתי לחפש אולי צריך דרייברים אבל אין אף פעם גם לא השמתשתי בדרייברים למצלמה גם כשהצלחתי להתחבר איתה למחשב... מה עושים? תודה …

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  13. המלצה למדפסתסו אלחוטיוהמלצות על מדפסת שכוללת את הדברים הבאים: 1. סורק+פקס 2. אלחוטית 3. איכות הדפסה טובה גם בש.ל. וגם בצבע 4. אמינות 5. אופציה לראשי דיו חלופיים אחד הדגמים שמצאתי: Canon Pixma MX715 אני לא נעול עליו ואשמח לחוו"ד של אנשים שמכירים את הדגמים האלו ויכולים להגיד אם שווה או לא. לגבי המדפסת הנ"ל, הבנתי שאיכות ההדפסה בש.ל. לא נחשבת להכי טובה אבל אני לא באמת יודע מה המשמעות כי לא ראיתי תוצאות. ההדפסה שלה לא מהירה כ"כ אבל מצד שני אני לא בית דפוס אז אין לי בעיה עם מדפסת במהירות רגילה. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רציתי לקנות אוזניות חדשות למחשב אוזניות גיימינג ממה שהבנתי ה-logitech g533 צריכות להגיע לארץ בקרוב התלבטתי מה יותר כדאי לקנות את ה-g533 או את ה-g933 או אולי את ה-man o' war (אני רוצה אוזניות אלחוטיות) חברים המליצו לי בחום על ה-HyperX cloud II אבל פחות אהבתי אותן מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות בהנחה שכסף לא חלק מההתלבטות כאן... בנוסף אשמח לדעת אם אתם מצליחים לחשוב על בחירה טובה יותר לאוזניות גיימינג אלחוטיות

15. אני צריך מיקרופון, שמתחבר באמצעות USB וללא אוזניות. רק המיקרופון. אפשר בסטנד גמיש/ יוצא מהאוזן כמו מדונה. למטרת משחקי רשת יכול להזמין מחו"ל/לקנות בארץ תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by moo2004,

היי, לאחרונה המחשב שלי קורס ללא כל התרעה בפתאומיות. אני חושד שהמעבד מתחמם יותר מידי או שמא דווקא הכרטיס מסך הוא זה שמתחמם. מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לברר את הטמפרטורה של הן של המעבד והן של הכרטיס מסך. בבקשה תציינו מהיכן אפשר להוריד את התוכנה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. Started by חיים חדד,

שלום, מבקש המלצה למדפסת שתכיל את הפרטים הבאים: לייזר, שחור לבן, הדפסה דו צדדית, כוללת פקס וסורק ו-WIFI. לא HP. אמינות חשובה מאוד, עד 800 ש"ח חיים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אחרי כמה שנים של עבודה עם אותו פד שקניתי בזמנו ב-30 ש"ח אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג. הפד הפשוט הוא כבר לא כמו פעם, המשטח בעל התנגדות יותר גבוהה ממה שהייתה בתחילה. התחלתי בחיפושים אחר פד איכותי לעכבר בשילוב כרית ג'ל, באתי לחיפוש עם ידיעה שאין הרבה פדים כאלה אבל הופתעתי לגלות שאני מוצא רק אחד שעונה על הדרישות שלי (איכותי+כרית ג'ל) . זה הפד שמצאתי : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5771 האם מישהו נתקל במקרה בעוד חיה כזאת או התנסה עם הפד הזה? דרך אגב הפד ישמש לעכברים הבאים: G5, G500 ו- MX1100 .

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by ozric,

אהלן. יש לי WEBCAM תוצרת MUSTEK דגם USB WCAM 300A MINI על XP. הדרייבר מופיע כ-EXE ולאחר ההתקנה והאתחול עדיין אין זיהוי. התקנתי דרייברים בחיים שלי ככה שהתהליך של לחפש את ה-INI ידנית ולנסות להתקין לא הולך TWAIN מותקן כבר ובכל זאת...התרוצצתי בכל מיני אתרי דרייברים וגם שם אני לא מוצא פיתרון אז לכל האנשים הפיקחים-מה צריך לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי מדפסת HP 2410 +פקס+סורק ואני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו במשך 4 5 שנים ללא תקלות אבל יגיעה היום שצריך לתקן אותה 1 יש לי רעש של כמו של תיקתוקים בלי הפסקה לאחר כ 30 שניות מההפעלה בצד הימני אחורי של המדפסת המסך נדלק ולא עובר לבחירת מצבים ................? מה יכולה להיות התקלה ? נתקתי וחיברתי את הספק מתח שהולך למדפסת והבעיה ממשיכה 2 איפה ניתן לתקן את המדפסת מקום עם שירות מקצועי ? 3 אייך מגעים למחלקת שירות תיקונים של חברת HP אני צריך טלפון וכתובת

21. Started by asdasdasd,

רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. רציתי לשאול אם אפשר להשתמש ביחידת הנייחת של עכבר אלחוטי (זו שקולטת את האותו של העבר) כדי להעביר מהמחשב נתונים לטלפון סללורי שתומך בחיבור א"א. אם כן - איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by KYSG,

האם הספק הזה: Enermax / 535-Watt / ATX / Dual 80mm Fan / SLI-Ready / SATA-Ready / 20/24-Pin / Power Supply יחזיק את הכרטיס מסך הזה?: XFX GeForce 7800 GTX OverClocked 490MHZ / 256MB DDR3 / PCI Express / SLI / Dual DVI / VIVO/ Video Card

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  24. אהלן, אני משתמש בעכבר הנ"ל, ואיתו יש לי איזה פאד ג'ל כזה, שבהתחלה הוא היה מאוד בסדר אבל מתבלה עם הזמן, והאמצע של הפאד התחיל קצת להתפרק, ככה שזה גורם לאי דיוק במשחקים ורוב הפעמים אני פשוט משחק על השולחן בלי כלום.. יש איזה פאד נורמלי במחיר שפוי? 50 +- לא צריך משהו בגודל ענקי, אפשר להסתדר גם עם פאד בינוני (בעיקר ל CS:S ומשחקי FPS) תודה ושבת שלום.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by 114508534,

אהלן ובוקר טוב יש ברשותנו , את המשולבת הנ"ל, אבא שלי ברוב חוכמתו החליט להחליף דיו ולא ידע כיצד לעשות את זה אז הוא הרים את המכסה חיכה שהראש יצא וניתק את החשמל וככה החליף ראש, מעכשיו המדפסת לא עובדת בכלל, איך אפשר לאתחל לה את ההגדרות, מדפסת חדשה וחבל לזרוק . תודה ושבת שלום לכולם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.