עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by e1084,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש סורק בעל איכות מעולה לצורך סריקת אלבומי תמונות ישנים ותיקון התמונות בפוטושופ. המטרה היא לסרוק כמה שיותר תמונות בכמה שפחות זמן מבלי לפגוע בתמונות. ממה שהבנתי יש שני סוגי סורקים שיכולים לשמש אותי. שניהם עם feeder, אחד סורק ושומר את החומר על כרטיס זיכרון שניתן להרחיב בתוך הסורק, סורק כל תמונה בנפרד. אחר שמתחבר למחשב, מכניסים כמות מסויימת של תמונות בfeeder והוא סורק ושומר רגיל. הבקשה שלי שהסורק יעלה לכל היותר 500 שקל, לא חייב להיות נייד או אלחוטי. העיקר שיהיה מהיר מאוד. (10 שניות לתמונה נשמע לי סביר, לכל היותר) כמו כן, מדפסת פקס וכל השאר לא נחוצים לי כאן. תודה על העזרה, איב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Player32,

אז ככה חברה .. העכבר שלי נהרס ואני רוצה לקנות עכבר גיימינג העכבר הוא למשחקי FPS כמו - COD / CounterStrike / UT וכאלה התקציב הוא 250 ש"ח תודה רבה מראש

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by NuXeR,

שלום ! נתקלתי ב"מבצע" של אל פסק 600W ב-400 ש"ח כולל משלוח , רציתי לדעת אם זה רציני או שזה סתם בדיחה כי 400 ש"ח נראה לי זול מדי... בכל מקרה , הנה הלינק : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051607 אני אשמח לשמוע תגובות , תודה !

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by poi212003,

יש לי שתי שאלות: אני רוצה לקנות מדפסת לייזר (XEROX 3110) ורציתי לדעת לכמה זמן מספיק הטונר? ודבר שני רציתי לדעת אם כשממלאים טונר מחדש האם זה לא פוגע באיכות ההדפסה? והאם זה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  5. הכותרת אומרת הכל הני מתכוון להשקיע משו בסביבות ה700 שקל +- וצריך שהוא יהיה USB (למרות שאני לא מאמין שמיצרים אם חיבור אחר) תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת Colors (אם זה אומר לכם משהו). הסמן של העכבר התחיל לאחרונה להיתקע לי. כשהסמן נתקע אז גם יש beep מהמארז. ניסיתי כבר להוציא את הכבל ולהכניס שוב, וזה עזר רק קצת, ואז נמשך אותו הדבר. היום זה הגיע לשיא שכמעט כל הזזה שנייה של העכבר גורמת לתקיעה שלו. זה גם פעמיים הגיע למצב שאני לא יכול להזיז את הסמן בכלל. יש לציין שכל שאר הדברים עובדים בסדר ושום דבר אחר לא נתקע. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. העכבר החדש של מיקרוסופט הX8....

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by spinchicken,

מישהו יכול להסביר לי את התופעה הבאה שקורית לי המון פעמים: אני מחבר רכיב לכבל USB מאריך שמחובר ל PORT מאחורי המחשב. אני מוציא את הרכיב הזה ומחבר רכיב שונה, הרכיב לא מזוהה ע"י המחשב. אני מחליף PORT מאחורה והמחשב מזהה.

9. Started by the king2006,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר GPS אני רוצה המלצה על מכשיר ?? ומה דעתכם על ASUS A626 זה מחשב כף יד עם GPS???? תודההההה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מחפש עכבר חוטי טוב בסביבות ה100 שקל, שימושים: משחקים ואינטרנט.. למישהו יש ניסיון עם ה 4500 של microsoft. או יכול להציע עכבר אחר, אבל אני מוגבל למבצעים של KSP או BUG.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by MasterOr,

אני מחפש אל פסק זול, אין לי הרבה כסף להשקיע על זה יש דברים אחרים שאני רוצה ;D מחפש משהו פשוט שיעשה את העבודה בסביבות ה300 שקל+ אני רק צריך שאיך שתהיה הפסקת חשמל מצידי שיחזיק ביוק דקה אחות אפילו פחות רק שיכבה לי תמחשב זה חשוב אני כל הזמן בוכה כשיש איזה הפסקת חשמל/ קופץ הפקק..אני יודע שזה מסוכן יש איזה אל פסק שעונה לדרישות האלה ועדין הוא אמין ואני יכול לסמוך עליו לכבות לי תמחשב כל פעם בהפסקת חשמל ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by Shasoosh,

אני הרבה זמן רוצה לקנות לי GamePad וברשת קראתי על הנ"ל רק דברים טובים, המחיר קצת יקר אבל אני קונה אותו במחיר סביר מארה"ב, מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by yuvalkosh,

האם הוא עובד גם עם XP? יש רק 8 מטרים מרחק ממני למחשב, אבל יש הפרעות בדרך (טלוויזיה, ארון)... אז איך הוא עם הפרעות? אפשר לכבות איתו את המחשב? האם הוא עובד עם כל תוכנת נגינת סרטים שאבחר? אני עובד עם Media Player Classic שבא עם K-Lite Codec Pack תודה על העזרה...!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tom123p,

מה ההבדלים ביניהן? למי יש פידר יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  15. השאלה בכותר. הכוונה היא כשלוחצים על הגלגלת, ואז לדוגמה נפתח חלון חדש בעת לחיצה על לינק בחלון אינטרנט ( הכוונה היא בדפדפן פיירפוקס). אשמח לתשובה אמינה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  16. קניתי לאחרונה את הסט האלחוטי של Logitech - WAVE אבל אני די מבואס שאין על המקלדת חיווי של numlock ו- capslock.... הסיבה שקניתי את הסט הזה היא כי לעכבר יש גם את שני הלחצנים של אחורה וקדימה ושמעתי עליה כמה ביקורות טובות... מישהו מכיר סט טוב יותר? אני לא מעוניין בסט BT שעולה 1500 ש"ח אבל ... חצי מזה זה סביר... אשמח לתשובה מהירה כדי לדעת אם יש לי טעם להחליף את הסט... תודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by shalbik,

ספק 300 וואט ג'נריק אמור להספיק לדיסק,סי די, 9800 פרו (הכניסת מתח) ומעבד+מאוורר אחד? אם זה יכול לסחוב את זה, יש מצב לעוד כמה מאווררים?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by casio222,

עברו כבר 4 שנים מאז שהחלפתי עכבר ואיך לומר? אני כבר לא גיימר כמו שהייתי פעם. מידי פעם אני משחק באיזה פיפא או NBA, אבל בשביל זה יש לי את הגיימפאד של ה-360... למרות זאת, נוח לי מאוד לעבוד עם ה-G5, הוא נוח ביד, ומאוד מהיר. עכשיו אני מחפש עכבר אלחוטי שיחליף אותו, שיהיה נוח, ולא פחות מהיר לעבודה. יש חיה כזאת? (העדפה לעכבר שלא יהיה תלוי בסוללות, לא מתאים לי לעבוד ולגלות שאני צריך להחליף פתאום) ובאותה הזדמנות, אני אשמח לשדרג גם את המקלדת. גם אותה למשהו אלחוטי ונוח. תודה

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by א,

מספיק לי רק הדפסות רק בשחור לבן, מדפסת לא משולבת, כמה שיותר זולה ובעיקר חסכונית כי אני מדפיס הרבה. חשבתי על אחת מאלה: Samsung ML1915 Samsung ML1640 Samsung ML1915 מה דעתכם? המלצות אחרות?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. האם מסוכן להסתכל מתחת לעכבר בזמן שהוא פועל?? לפי מה שאני יודע לייזר מסוכן לעיניים...

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  21. לשימוש של הדפסות, סריקה, צילום (פחות פקסים). מחפש משהו אמין, איכותי, טונר במחיר סביר ושלא יתקלקל מהר... מודה מראש לעוזרים. יואב.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. Started by AmitMarko,

קיבלתי סורק umax astra 3400 ואני מחפש מקום להוריד ממנו דרייבר חינם ל חלונות XP אשמח אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by liorgadidi,

זה המארז: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm אז ככה: 1)אני צריך דיעות עליו... קירור? מראה? 2)אני צריך את המידות שלו ואני לא יודע איפה הן נמצאות בקישור שנתתי תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  24. שלום לכם,מחר אני מזמין את המחשב אני מתלבט בין שני מארזים מה אתם אומרים http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=Scorpio-868S או http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro.html אני מחפש נוחות, להכניס דברים,קירור, ושיראה טוב יותר מאוחר התתלבטות שלי לגבי כרטיס מסך מחכה לתשובה תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. Started by rmindel,

היי, אני מתחיל עוד חודש את הלימודים לתואר באוניברסיטה והתחלתי להיזכר כמה הכתב יד שלי נוראי ולא קריא הפתרון לזה היה קניית מחשב נייד קל, זה כבר יש הבעיה היא שאני מתחיל ללמוד מתמטיקה, ויהיו מספיק מקרים שלהקליד או לפתור תרגילים לא ממש יהיה נוח בנייד חשבתי על זה, ונזכרתי שיש לוחות כתיבה אלקטרוניים ששומרים את מה שנכתב כתמונות\ דברים אחרים עכשיו לבעיה שלי יש לי בחירה בין 3 שמצאתי (אם יש עוד, אני אשמח לתת בהם מבט גם) הקטע הוא - אין ש-ו-ם הבדל ביניהם חברות שונות עיצוב ממש קצת שונה, אולי כמה גרמים יותר כמה גרמים פחות אבל אותה הפונקציונליות בדיוק לא מצאתי השוואות ביניהם באינטרנט (אם מישהו מצליח למצוא בגוגל, אני אשמח) אז השאלה היא, אם למישהו היה ניסיון עם אחד מהם, אני אשמח לביקורות ל…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.