ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני צריך לדעת בבקשה איזה מהמסכים הכי טוב למשחקים וגם קצת סרטים זה הכרטים מסך שלי:4870 http://tms.co.il/product/5707 תודה לכל מי שיעזור או שיש לו חוות דעת נוספת.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הכרטיס קול - Asus Xonar U3 USB תומך 7.1? אני פשוט מתכנן לקנות אוזניות שתומכות ב-7.1 ואים לא אותם אז את Tritton AX51 PRO שהם 5.1
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הזכרונות צריכים להתאים ל-MSI KT3 ULTRA ARU המארז עם אפשר שיהיה פשוט אבל לא חרא ושיבוא עם ספק(זה מחשב למשפחה שלי הוא לא צריך להיות מסובך לגישה) תודה למי שעונה!
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה תקציב בערך 500 שקל, הנה מה שחשוב לי: מהירות הדפסה, שקט, איכות הדפסה של טקסט בעיקר (לא מדפיס כמעט תמונות - זה לא שיקול), חסכונות בדיו, ומחיר הדיו. נראה לי שזה הכל, אז אם אפשר המלצה על מדפסת כזאת, רק שהיא לא תהיה בלתי אפשרית להשגה בארץ או משהו... תודה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5078&PHPSESSID=cff6f19a4d4fe913919a086c78193a2b Its oretty cheap... but what about performance ? Thanks!
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בגדול אני רוצה מקלדת BT לא בשביל קולנוע ביתי או משהו כזה אני פשוט רוצה מקלדת שתסתנכרן עם הנייד שלי בלי שאני אצטרך לחבר לו שום סטיק או פלאגים. ככה שטראקפדים וכאלה ממש לא מעניינים אותי אני פשוט צריך מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטות' פשוטה ככל שניתן. ראיתי רק 2 בזאם- אחת של לוג'יטק שעולה 900 שקל. לא תודה השניה של מיקרסופוט שעולה 500 שקל עם עכבר מה שיותר סביר אבל הביקורות אומרות שהיא כל הזמן מתנתקת מהמכשיר ובעיות אחרות... זהו זה כל הדגמים שיש למקלדות BT???...
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז כנראה שהגיע הזמן לגוסיטיק (התחלתי לשחק בfs 2002 ;D). ואני מדגיש גויסטיק, ולא גיים פד!. כרגע יש לי גויסטיק (2 ב10 (() של חברה שקוראים לה TRUST, קניתי אותו בגרמניה לפני כמה שנים ב20 שקל . הבעייה היא, שאני לא מבין כלום, ממש כלום בגוסיטיקים :-\ . אבל יש דבר אחד חשוב: שיהיה רוטט! בהתחלה חשבתי על גויסטיק של מיקרוסופט, אבל אז ראיתי שהם נורא יקרים, אז ישר חשבתי על Genius וראיתי שהם דווקא דיי זולים. אז תעזרו לי כי אני לא מבין בזה כלום עריכת המודר: משתמש יקר ולא חדש, נפלת על יום טוב- לא נעלתי לך את ההודעה עם הכותרת הלא עניינית. השמר לך ידידי.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצות לאוזניות, עכבר ומקלדת. התקציב איננו מוגדר לחלוטין אבל הוא נע בין 700-1000 ש"ח. *התקציב גמיש כי אם צריך להוסיף קצת על מנת לקבל מוצר טוב יותר אז אין לי בעיה כי אם כבר משקיעים אז פעם אחת עד הסוף. חשוב לי הדברים הבאים אוזניות over-ear ( לוח אם: gigabyte h87-d3h ): מיקרופון, סאונד איכותי ( בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה מדי פעם ), בקרה על הווליום. עכבר(חוטי): אחיזת Palm בעיקר שיהיה נוח, ומדוייק. אם אפשר לצרף המלצה לפד שיתאים לאותו עכבר. מקלדת( חוטי ): מיועדת להרבה זמן, מקשים מוארים (אם התקציב מאפשר אז אולי אחת כזאת שאפשר לשלוט בתאורה) שתיהיה נוחה. מקלדת מכנית זאת גם אופציה ( אם כבר להשקיע אז עד הסוף ). המשחקים שאני משחק בהם הם משחקי יריות כמו bf4, call …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מדפסת צבעונית משולבת עם חיבור רשת אמינה ועלויות דיו סבירות. תקציב עד 800 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות עכבר MX 500 העכבר נראה לי אחלה, כרגע יש לי עכבר ג'נרי ששובר לי את היד דגם: SWOP-35 , האם הייה שינוי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מוכרים דבר כזה? מצאתי את הסידור לאנגלית ולעיברית, אבל מן הסתם הם לא מתחשבים אחד בשני כך שהשילוב הסופי הוא או אנגלי עם עיברית מחורבשת או עיברי עם אנגלית מחורבשת במידה ולא מוכרים, למישהו יש רעיונות איך להרכיב כזה?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חברים,פרמטתי את המחשב של אבא שלי והייתה לו שם מצלמת רשת. אני מסובב אותה מכל הכיוונים ואין בשום מקום שום זכר לשם או הדגם שלה. מצאתי תמונה שלה ברשת: חייב לדעת איך קוראים למצלמה הזאת בישביל שאוכל להוריד אליה דריבר. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עושים? האם נגמר הטונר?
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם המצלמה Kodak EasyShare CX4200 טובה, כי אני יכול לקנות אותה במחיר 850 שקלים שווה לי?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להבין ללא הצלחה את ההבדל בין שני דגמי ספקי הכוח הבאים: 1. HEC-400TR-PTF 2. HEC-400AR-PTF אני מצרף לינק: http://www.compucase.de/englisch/produkte/netzteile.php אשמח לקבל הסבר.
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת אם אני לא משתמש בעכבר הנ"ל האם אני צריך לכבות אותו?... ???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המארז השולחני השחור הזה של הניורון הום טיטר או איזה מארז דומה לו אבל בסדר מחירים נורמאלי לא את המארז הזה של קולר מאסטר שעולה איזה 1500 ש"ח בלי ספק
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט בין 2 המארזים הללו: 1.http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSSTLCA601UFS&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1746&aff=Zap 2. http://www.a-top.com/xblade/xblade.html איזה מהם עדיף? אם יש לכם המלצות למארז אחר בתקציב (כל הפרטים בשורה למטה), אז תציעו - אני פתוח להצעות אני מעוניין כפי שראיתם ב2 המארזים הללו במארז עם חלון (ובו מאוורר),עם לפחות 3 מאווררים (ומומלץ שאחד יהיה של 120MM) ושמחירו יהיה עד 500 ש"ח (אפילו לא שקל מעל). תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/item/Nonstick-15mmx-10M-PTFE-Teflon-Adhesive-Tape-FKS/32320646057.html או דומה לו כשהוא מודבק בתחתית העכבר לשיפור החלקת העכבר על הפד ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד אל איזה אתם ממליצים מניסיון ? אם אפשר קישור .
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות טובות למוסיקה שאני יוכל לשמוע בהם טוב מוסיקה בסגנון של TRANCE HOUSE וכאלה חשוב שיהיה חיבור לאייפון תקציב עד 300 שח עכשיו יש לי התלבטות בכל מקום שאני מחפש אני רואה שמציעים את הסנהייזר או הAKG518 ויש לי חבר שמבין בזה אז הוא אמר לי על אוזניות בשם MARSHALL או m40 m-audio משו כזה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה פיירוייר(FireWire) ??? ? ויש לי עוד שאלה לא כל כך קשורה... מה זה הכוכבים שיש ליד כל שם בפורום??
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש, בעיקרון 50% אני משחק על המחשב, כך שאני רוצה שהוא יהיה נוח לזה, אך גם לאינטרנט וכדומה... התקציב הוא עד 300 שקל עם חריגות של 50 שקל עם זה שווה את זה... החנויות שאני יכול לקנות מהן זה באג,אופיס דיפו,KSP או PANDAS. תודה מראש, אנטון.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לנתונים של עכבר לעיצוב (דו ותלת מימד בכל התוכנות). אין מגבלת תקציב. אשמח אם תגדירו לי נתונים - חברות מומלצות, רזולוציות, טכנולוגיה וכל השאר... מיועד לכתיבה בתור בקשה להצעת מחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא משנה לי האחיזה של העכבר.. אני ישתמש בו למשחקי יריות (COD MW3ׂ) מה עדיף? logitech g500\ razer dethadder\ logitech g9x תודה!
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-