עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שבת שלום לחברי הפורום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 300 ש"ח אבל ללא חריגה כלל ואפילו רצוי משהו כמו 250 ש"ח . אשמח להמלצות מ KSP foxpc panda tms noa תודה

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  2. צריך המלצה ל kvm שמתאים למשחקים kvm ל 4 מחשבים עם חיבור hdmi usb 3 עם 4k 120hz האם יש kvm שעונה על הדרישות האלו ?

3. Started by dor31,

כשאני מכבה את המחשב החיישן של העכבר(הנורה האדומה) נשארת דלוקה. רק רציתי לדעת עם זה צריך להיות ככה או שיש מתג כיבוי(לא שראיתי) אשמח לתשובה תודה.

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  4. מה עושים? אני על אקספי אספי2 עכבר MX510 הדרייבר שלו לא עזר לבעיה.... חוץ מלעבור ל ps/2 יש למישהו פיתרון?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  5. רציתי לשאול איך המדפסת הזאתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 היא טובה? ולמשל אם אני אצתרך לאחר כמה זמן קנות דיו שחור וצבועני אז כמה כל דיו אחד יעלה לי? וכל כמה זמן בערך אני אצתרך להחליפים את הדיו השחור והצבעוני? ואם יש מדפסת טובה במחיר של 400 ש"ח אז תציעו לי בבקשה.. תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  6. שאלה שמעניינת אותי. לי ולאחי יש כרגע 320 ראמ כל אחד בבסיס היה לכל אחד 64 ואז שנינו קנינו ציפ של 256. הלוח שלי רץ על (112) 100 והזכרון המקורי הוא 100 והחדש הוא 133. הלוח של אחי רץ על 66 (75) המקורי הוא 66 אני חושב והחדש 133. בשני המחשבים השארתי גם את הישן, האם זה נכון? או שזה אולי בכלל מוריד ביצועים? אולי בפסח אני יעשה את זה אבל כרגע אני קצת מתעצל להוציא לעשות בנצמרקים ואז להחזיר. המספר בסוגריים זה המהירות בפועל לאחר OC. תודה

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by Styx,

כפי שרשום אחראי שהרייזר קראקייס שבקה חיים החלטתי לקנות משהו חדש בנתיים כל מה שמצאתי מעניין זה את הroccat kave ואפשרי גם לקנות שוב את הקריקייס הקרקייס ב230 והקייב ב280 תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  8. 510MX מוכרים ב210 ש"ח 310MX מוכרים ב170 ש"ח נ.ב. באיזה חיבור יותר כדאי לחבר PS2 או USB? יש כאלה שאומרים שUSB יותר מהיר ועושה פחות בעיות? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

מהם הדגמים של הלוחות מבוססי KT266A החדש? (כל יצרן) זה הצ'יפסט *הכי* מהיר כיום ל AMD, נכון? מה ההבדל בין 7VTX-H ל 7VTX-P ול 7VTX-E ? האם כדאי לחסוך כ 150 ש"ח ולקחת לוח מבוסס SIS735, שיש לו גם חריצי SDRAM בהם אוכל לעשות שימוש בזיכרון הקיים וגם כי 'נמאס לי מ VIA ואני רוצה לנסות משהו חדש' ;D ?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by Selinko,

??? ??? ??? במחשב PC רגיל נגיד אחת ל-USB ואחת ליציאה הרגילה... או שיש איזה מתאם? בקיצור אפשרי? לא, נכון? :lsvader: תודה על הכל

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  11. עכשיו יש לי פנטיום 4 ו 385 זיכרון sdram והאם כדאי לי לשדרג את הלוח האם ולהחליף ללוח אם עם 256 ddr? האם שווה להוציא 800 שקל<? והאם יהיה שיפור משמעותי? ואם כן איזה לוח אתם חושבים שאני צריך לקנות? ואיזה זיכרון?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  12. כי ראיתי שבכל הספקים כתוב לפנטיום 4 ואני מחפש ספק זול וטוב לחבר שלי שנשרף לו הספק ויש לו P2, מישהו יכול להמליץ, בנוסף לתשובה לשאלה ששאלתי?

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by Zipi-2,

אהלן , היום ניסיתי להדפיס מספר מספר דפים ממסמכי PDF בכול מקרה מקובץ של 11 דפים הדפסתי כ 2 והפסקתי כי כאשר הוא טען את הדפים למדפסת עשיתי cancel בכול מקרה אחרי שניסיתי להדפיס שוב ,יצאו דפים ריקים , אפשר לשמוע את המחסנית דיו זזה לפי מה שהיא צריכה להדפיס אבל היא לא מוציא דיו, בנוסף בחלון של ההדפסה הוא כותב כי הוא מדפיס את דף 32 מתוך 11 כאשר הוא מוציא דפים ריקים. המדפסת שלי היא HP Officejet J5700 ואני מריץ ווינדוס אקס פי , ניסיתי לעשות מספר ריסטים , בנוסף גם התקנתי מחדש את הדריוור . הבעיה דיי דחופה לי כי אני חייב את ההדפסות למחר בבוקר , ככה שאם מישהו יהיה מוכן לעזור לי דרך הMSN אני מאוד אודה האמ אס אן שלי הוא Your_Mama_@hotmail.com עריכה , אני מצליח להדפיס דף דף אבל זה י…

14. Started by cganir,

שלום לכווווווולם. יש לי כרטיס Geforce 2MX400 של חברת PowerColor (אני יודע - כרטיס דפוק - אבל עושה את העבודה). התקנתי לו את הדריברים האחרונים (27.41), וכשאני מנסה להפעיל את תוכנת ה NVRefFix , התוכנה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי בכלל, ולא מאפשרת לי לתקן את קצבי הרענון ! התוכנה כן מציינת את שמו של הכרטיס , והוא אפילו מופיע ברשימת הכרטיסים המזוהים, אבל היא לא נותנת לי להתקדם לשלב ההגדרות, בטענה שהכרטיס לא נתמך. למישהו יש רעיונות ?

15. שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לעכבר ומקלדת. מהמקלדת אין דרישות מיוחדות, רק שתיהיה נוחה בעיקר. לגבי העכבר- אני לרוב משחק משחקי FPS. האם יש משהו טוב שעונה לדרישה זו? תודה רבה, חיימון.

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by ran500,

רכשתי את המצלמה הזאת: מצלמת רשת USB למחשב WEBCAM HD כולל מיקרופון מובנה ותאורת לד האיכות גרועה ובנוסף נראה שיש זום כשמשתמשים בה רואים ממש רק את הפנים גם כשמרחיק רואים קרוב יש איזה הגדרה לסדר שיראו מרחוק יותר? במידה ולא איזה מצלמת אינטרנט הכי בסיסית אתם ממליצים לרכוש? לשימוש בזום בלבד שיראו באיכות טובה ולא יראה קרוב תודה

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  17. אהלן לכולם. ראיתי את ה-5610 שאפשר למצוא בכ-400 ש"ח אבל מקריאה פה הבנתי שהיא מאוד לא חסכונית וכו'. העניין הוא שבקושי יודפס בה משהו כי היא מתווספת למדפסת לייזר שיש לי,והשימוש העיקרי של המשולבת החדשה יהיה בסורק ובפקס בכלל ומדי פעם להדפסת עמוד או שניים צבעוניים (הלייזר שלי בשחור לבן)... ראיתי שיש המלצה ל-5783אם אני זוכר נכון שעולה כ-550 עד 600 ש"ח והבנתי שהיא יותר חסכונית. יש לה עוד יתרונות? מהירות הדפסה ממש ממש לא מעניינת אותי וגם איכות הסריקה גם לא ממש כי לא סורקים פה ברמות של משרד אלא ממש מדי פעם.. אשמח לעוד המלצות

18. Started by fenix5545,

צריך עזרה, אני מחפש מצלמת איטרנט עד 300 ש"ח - בבקשה תעזרו לי (תודה מראש).

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  19. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לדעת את דעתכם איזו מקלדת עדיפה logitech internet keyboard microsoft office keyboard שניהם אותו מחיר

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  20. לאחר הצילום אני רוצה לערוך את התמונות בפוטושופ, להחזיר אותם לכרטיס זיכרון ואז לפתח אותם. האם זה אפשרי? זה התנאי שלי לקניית מצלמה דיגיטלית .

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  21. ^^^ כותרת. http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnY2prZGSa/Groter_Mooier_Beter__ATX_behuizingen_vergelijkingstest/ בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by ilanb0,

יש לי ג'ויסטיק עם חוט בעל ראש פראללי. איפה צריכה להיות הכניסה המותאמת? בכרטיס מסך או בלוח האם?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by singera,

ברצוני לקנות שבוע הבא בדיוטי פרי סורק HP 4470 רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הסורק ואם הוא יכול לתת סיבות בעד או נגד הסורק הנל או החברה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום אני מחפש עכבר עד 100 שקל שהיה למשחקים ומהחנות KSP חשבתי על העכבר ?SilverLine Wireless? אבל אני לא יודע אך הוא תגידו לי אם יש משהו יותר טוב ממנו בKSP

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by shaul,

AMD ATHLON XP 2000 Maxtor 40GB 7200RPM440 ASUS GEFORCE 4 V8420 DELUXE 128Mb Hercules Gamesurround Fortissimo Creative x 52 ALPS FLOPPY 1.44 CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Msi KT3 Ultra-ARU KT 333 איזה ספק כוח אני צריך של 380W או של 430?

• 5 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים