ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
הנני עומד לפני רכישת מצלמת וובקם לצורך וידיאו קונפרנס. הייתי רוצה לרכוש מצלמה איכותית, שהרזולוציה בה וקצב הפריימים יהיו מכובדים. בואו נשאיר לרגע את שיקולי המחיר בצד. איזה מצלמה הייתם רוכשים או ממליצים ? שמעתי עד עכשיו רק על ה Creative WebCam3 - דעות נוספות על מצלמות נוספות או אחרות ? אשמח לשמוע ... בתודה, שחף
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה כזאת בUSB למסנג'ר ודברים אני צריך לדעת משהו מיוחד כמו רזולציה ממולצת? FPS ? משהו? לא לקנות של חברה לא מוכרת כי אני לא ימצא דריברים? אני לא הולך להשקיע יותר מ 150 שקל.. אז מה צריך להיות במצלמה פשוטה?? יש מצלמות פה בחנות מחשבים לידי ב 100 כדאי לקנות ככה בלי פרטים?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כבר זמן רב אני שוקל לקנות את המערכת Z5500 של לוגיט'ק. אבל היא כבר לא מיוצרת והמעט שנשאר עולה יקר בצורה לא הגיונית. תכננתי לקנות אותה יד -2 אבל גם יד-2 אין הרבה וכל מי שיש לו אותה פתאום רוצה יותר ממה שקנה אותה כאילו זה איזה מוצר אספנות שמשתבח עם הזמן. בקיצור יש את ה- Z906 שהיא המחליפה של ה- Z5500 אבל היא לא הגיעה לארץ עוד ושהיא תגיע היא בטח תעלה ממש יקר עד שהיא תתיצב בעוד שנה בערך. אז אני שואל יש איזו מערכת בשוק בטווח המחיר שרשמתי שמגיעה לרמה של ה- Z5500 (היא עלתה 1200 שקל בימים הטובים שלה)? יש אפשרות להזמין מחול בלי בעיות מכס? לא אכפת לי שתהיה מערכת קולנוע ביתי או מחשב העיקר שיהיה חיבור אופטי ושתהיה עם סאב ברמה של ה- Z. וגם אם למישהוא יש הצעה ליד-2 כל שהיא שהוא מכיר גם …
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
בזמנו כשקניתי את המחשב שלי קניתי עימו מקלדת פשוטה של SilverLine ב70 ש''ח... המקלדת עצמה נוחה למדי אבל ישנה בעיה מציקה למדי שכשלוחצים על מספר מקשים בבת-אחת חלקם לא מגיבים, נגיד אם אני לוחץ על Shift, A, W וCaps Lock ביחד אחד מהם לא מגיב... אני מחפש מקלדת שאני יכול ללחוץ בו-זמנית על 4, 5, ואף 6 (אם יש מקלדות שכאלו) מקשים בו-זמנית מבלי שיווצר מצב שבו אחד מהם לא מגיב ללחיצה... לא-משנה לי של איזו חברה המקלדת, לא-משנה לי אם היא מכוערת או יפה, העיקר שאני אוכל לשחק בחופשיות מבלי לדאוג לדברים שכאלו. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
חבר שלי לא מאמין לי ש readon 8500 עובר בכמה מבחנים את ה g force ti אתם יכולים להוכיח את זה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת את דעתכם איזו מקלדת עדיפה logitech internet keyboard microsoft office keyboard שניהם אותו מחיר
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
משיהו ראה את המקלדת Genius KB-21e Silver Black keyboard ויכול לתת חוות דעת? נוחה?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מעולם לא השתמשתי בעכברים האופטיים (זה בא עם הכדור מתחת )אני לא יודע תתנו לי ידע על עכבר האופטיי וגם תמונה להבין .. תודה
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כרגע יש לי קורסייר 1300 שכבר די מזדקנות ואני די בטוח שהדרייבר שלהן התעייף. אז רכשתי לאחרונה 558 מאמזון. האם לגיימינג הן יהיו עדיפות? כי הייעוד של הקורסייר הוא גיימינג בעצם. למוזיקה ברור לי שיהיו טובות פי אלף, אבל סתם רציתי לשאול.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אני משחק בעיקר singleplayer ככה שdoom וquake champions הם המשחקים היחידים שדורשים זמן תגובה מהיר.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לקנות שבוע הבא בדיוטי פרי סורק HP 4470 רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הסורק ואם הוא יכול לתת סיבות בעד או נגד הסורק הנל או החברה
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ספק כח HEC 580W ACE580 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan TOPOWER TOP-550P5 550W או איזהשהוא ספר חזק עד 450 שקל בערך שיחזיק את המערכת הבאה Amd 3800X2 / 805D dfi lan party infinty / GB 845 x1800XT / 7900GT 1 giga pqi 160 giga SEGATE תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse OEM ל - Logitech® G7 Laser Cordless Mouse RETAIL ??
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד הביתי. צרכים שתהיה עמידה (חלקים איכותיים) אך עם זאת לא יקרה לתפעול עתידי (דיו) ופשוטה לתפעול אך עם זאת מגוון פונקציות רחב. ראיתי פה מספר דגמים אך איני יודע על מה ללכת; Brother MFC430 http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2741 HP Officejet 6500A Plus http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2390 יש לי גם הנחה לדגם Lexmark PRO901 ב800 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793160 אנא עזרו לי בבקשה להחליט
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן , היום ניסיתי להדפיס מספר מספר דפים ממסמכי PDF בכול מקרה מקובץ של 11 דפים הדפסתי כ 2 והפסקתי כי כאשר הוא טען את הדפים למדפסת עשיתי cancel בכול מקרה אחרי שניסיתי להדפיס שוב ,יצאו דפים ריקים , אפשר לשמוע את המחסנית דיו זזה לפי מה שהיא צריכה להדפיס אבל היא לא מוציא דיו, בנוסף בחלון של ההדפסה הוא כותב כי הוא מדפיס את דף 32 מתוך 11 כאשר הוא מוציא דפים ריקים. המדפסת שלי היא HP Officejet J5700 ואני מריץ ווינדוס אקס פי , ניסיתי לעשות מספר ריסטים , בנוסף גם התקנתי מחדש את הדריוור . הבעיה דיי דחופה לי כי אני חייב את ההדפסות למחר בבוקר , ככה שאם מישהו יהיה מוכן לעזור לי דרך הMSN אני מאוד אודה האמ אס אן שלי הוא Your_Mama_@hotmail.com עריכה , אני מצליח להדפיס דף דף אבל זה י…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש לטווח כמה שיותר רחוק. חשוב שיהיה כמה שיותר מדויק ועדיפות לשן כחולה, מקשים רכים ועכבר לא קטן מידי, טעינה מהירה ולא זולל סוללות. הציעו לי בבאג את הסט הבא: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-3000 ב-260 שח מה אתם אומרים עליו? חנויות מועדפות- אופיס דיפו/באג.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אז לפני שאני מחליט על תקציב (שגם אין לי מושג איך לקבוע) הרבה פעמים מפריע לי המיקום של העכבר והמקלדת. לכאורה פתרון אלחוטי יספק את הסחורה. מכיוון שאין לי נסיון עם סט כזה רציתי לדעת האם יש בעיות לסט אלחוטי, כגון עכבר שרגיש יותר לנפילות מהשולחן (קורה אצלי לפעמים, אבל בעכבר החוטי אף פעם הוא לא התקלקל), בעיה אחרת היא בעיית הטעינה, פעם בכמה זמן צריך לטעון? האם כשהבטריות נחלשות מתחילים זיופים? האם נוחות העבודה עם העכבר צפויה להשתנות. יש עוד שינויים שצפויים?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שבת שלום לחברי הפורום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 300 ש"ח אבל ללא חריגה כלל ואפילו רצוי משהו כמו 250 ש"ח . אשמח להמלצות מ KSP foxpc panda tms noa תודה
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי מצלמת ועידה של אינטל שמחוברת לUSB הבעיה היא שבאקס פי היא מותקנת כמצלמה דיגיטלית ומוציאה רק תמונות ולא סרטונים ואני גם לא יכול להשתמש בה באינטרנט. מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה הדרייבר והתוכנות שלה מתאימים ל 98 ואין חדש יותר
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי יש לי את המקלדת של רייזר BLACKWIDOW CHRMOA 2014 וכמה מקשים שלא פועלים: שיפט שמאל קונטרול שמאל ואלט שמאל.. כל שאר המקשים עובדים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קודם כל חג שמח לכולם ועכשיו לשאלה, הכסף שהרווחתי בעבודה בחופש מאפשר לי לקנות משהו מאד שווה שאני רוצה: archos Jukebox MP3 Player, למי שלא יודע זה נגן mp3 שהוא בעצם הארד דיסק של 20 ג'יגה!!!! אחלה דבר שאפשר לקרוא עליו עוד .כאן. כמובן שאני לא הולך לקנות אותו דרך הלינק שנתתי אבל אני רוצה לדעת מה דעתכם עליו ואם למישהו יש ניסיון אישי איתו אז שיספר עליו תודה וחג שמח לכולכם שוב.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של brother מדגם mfc 250. במשך חודשיים היא עבדה כמו שצריך ןפתאום הפסירה להדפיס. הסורק והפקס עובדים כמו שצריך. המדפסת הותקנה נכון ומקוונת . ישנו וי ירוק ליד המדפסת כשאני מסתכל על התקנים ומדפסות. יש לי מע' הפעלה ווינדווס 7 פרימיום. ניסיתי למחוק את ההתקנה ולהתקין מחדש את הדייבר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב עדיין אין פיתרון..חייב להדפיס..והמוצא היחיד שלי זה איש מחשבים שיבוא במיוחד ויראה את הבעיה..האם למישהו יש פיתרון? ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה עושים? אני על אקספי אספי2 עכבר MX510 הדרייבר שלו לא עזר לבעיה.... חוץ מלעבור ל ps/2 יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אז ככה, התענינתי בזמן האחרון על מצלמה דיגיטלית למחשב. שתפעל גם כמצלמה רגילה(סטילס) וגם כ-מצלמת אינטרנט. חשוב לי גם שאיכות התמונה תיהיה טובה!! והסכום שאני מוכן להשקיע הוא בערך עד 1000 ש"ח (מה אתם אומרים על Premier DC1310?) אשמח אם תעזרו...
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-