ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין כמה סוגים/חברות (לגבי זכרונות): MUSHKIN 256MB PC2700 DDR SDRAM או Mushkin 256 rev 3+ cas 2 - הקטע שהוא די איטי לעומת האחרים. או OCZ DDR PC2700 Rev 2 256MB או ;D OCZ DDR PC3000 Memory 256MB לגבי לוחות אם: ASUS A7V333EA או Gigabyte GA-7VRXP הקטע שאני רוצה ציפסט 333 לא 266. בבקשה תעזרו לי לבחור משהו שווה ולא יקר כל כך. כי אני מעדיף ללכת על זול מאשר איכותי, למרות שאם יהיו הבדלים משמעותיים בביצועים אז אני אלך על הטוב.
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את razer orochi שאמור להיות עכבר גיימינג שפועל באמצעות bluetooth מבחינת הגיימינג עצמו זה ממש לא חשוב אני יותר מחפש עכבר נוח ואלחוטי עםdpi נורמלי וחיישן לייזר או חיישן שיעבוד לי כמעט בכל מקום הוא עונה כמעט על כל הדרישות שלי השאלה שלי היא כזאת כשנגיד רוצים לשמוע שירים מהפלאפון ברמקולים של המחשב דרך הbluetooth יש דילי של 12 שניות בין כל לחיצה בפלאפון עד שהמחשב מבצע השאלה היא כזאת האם יש סיכוי יש דילי כזה בין תזוזה של העבר עד שהוא באמת זז במחשב? ד.א שיקול נוסף שלי היה שהוא חוסך לי כניסת USB ומכיוון שיש לי רק 2 זמינות זה יתרון ולכן גם העכבר Microsoft® Bluetooth Notebook Mouse 5000 בא בחשבון תודה למגיבים! =)
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 דגמים : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6608 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32428&catid=931 התקציב הוא עד 200 ש"ח והשימוש הוא למטרת סימולטורים של מטוסים כמובן ואולי גם למשחקים... אם למישהו יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע תודה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
הי, מחפש המלצה למחשב נייד עבור הוריי, נדרש מחשב פשוט (רוה הזמן הם גולשים באינטרנט), אופיס, מסך 15.6 ושלא יהיה כבד. יש למישהו המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
מותג הגיימינג HyperX משתכלל - וינסה לנגוס גם בגיימינג בקונסולות ובגיימינג בסמארטפונים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
מתלבטת בין שני סוגים של אוזניות אלחוטיות אשמח לעזרה... https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1048392&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=Cj0KCQjwy6T1BRDXARIsAIqCTXrjZxcyndviYy0h7QtgePmRpbiIv8SzL03dWk8Gow3KdCgryjNCwz4aAsT1EALw_wcB החברה לא ממש מוכרת אבל נראות מאוד נוחות https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1036065&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=Cj0KCQjwy6T1BRDXARIsAIqCTXrZyUTRCXMfBqSu_GoC93zsgsYwnGVNIYrWrKHwqWmZfrrpg40XyioaAroVEALw_wcB חברה מוכרת אבל לא בטוחה שזה נוח באוזן. מי שמכיר אשמח לייעוץ תודה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9837 מיועד למשחקים(x800gto) כפי שנאמר לי הוא מותג ולא ג'נרי
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק,LX710. היום המקלדת הפסיקה לעבוד בערך.. כלומר רק המקשי קיצורוכלאלה עובדים אבל כל האותיות לא עובדות ועוד כמה מקשים... מה הבעיה ואיך פותרים אותה??? זה דיי דחוף.. תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל ממכם כמה הצעות לגבי עכבר לגימר בסביבות ה200 שקל גג בתודה מראש מור בן
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI ויציאת מחשב רגילה VGA וב LCD יש לי סקארט HDMI ס-וידאו בננה הכל חוץ מ VGA... רציתי לדעת האם יש כבל שהוא VGA בצד אחד ובצד השני ס-וידאו או כל חיבור אחר ממה שיש לי... אני יודע שהכי פשוט זה HDMI ל HDMI אבל הוא קצת יקר ואני לא רוצה להשקיע יותר מידי... ובכלל היכן אני יכול למצוא סט כבלים שיש כמו מתאמים לכל מצב שיהיה...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כדאי ליקנות מקלדת אלחוטית או שזה מתקלקל מהר
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איך העכבר הזה ביחס לG5 ולG9? לצערי הבנתי שהחיישן שלו הוא לייזר, האם עדיין הMX518 והDeathAdder עדיפים עליו לגיימינג בגלל החיישנים (האופטי / אינפרה אדום) שלהם? תודה מראש. נ.ב, יש מצב שתצא לו גרסה אופטית? (כמו שלG5 יש מעין גרסה אופטית - MX518).
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
עכשיו, אחרי שהתחלתי להתמקצע בצילום, אני מעוניין לפתח הרבה תמונות. אני לא עושה זאת באופן מקצועי, אבל אני רוצה להתחיל לפתח הרבה. אני מתלבט אם שווה לי לשלוח את התמונות לפיתוח דיגיטלי, או כבר לקנות מדפסת איכותית. מדפסות לייזר צבעוניות עולות בין 1,000 ל-,2000 ש"ח למיטב הבנתי, אבל קשה לי לשכלל את מחיר הדיו והדפים עצמם. אני לא יודע מה ייצא לי יותר זול בסופו של דבר, והאם האיכות של מדפסת תיהיה זהה לתמונה בפיתוח דיגיטלי בחנות. אשמח לעצות והמלצות. המון תודות, סער.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום האם יש הגדרה שתגרום למדפסת להדפיס דף לבן אחרי כול הדפסה? תודה
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן לכולם. ראיתי את ה-5610 שאפשר למצוא בכ-400 ש"ח אבל מקריאה פה הבנתי שהיא מאוד לא חסכונית וכו'. העניין הוא שבקושי יודפס בה משהו כי היא מתווספת למדפסת לייזר שיש לי,והשימוש העיקרי של המשולבת החדשה יהיה בסורק ובפקס בכלל ומדי פעם להדפסת עמוד או שניים צבעוניים (הלייזר שלי בשחור לבן)... ראיתי שיש המלצה ל-5783אם אני זוכר נכון שעולה כ-550 עד 600 ש"ח והבנתי שהיא יותר חסכונית. יש לה עוד יתרונות? מהירות הדפסה ממש ממש לא מעניינת אותי וגם איכות הסריקה גם לא ממש כי לא סורקים פה ברמות של משרד אלא ממש מדי פעם.. אשמח לעוד המלצות
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום מעניין אותי לדעת כרגע יש לי MX500 של לוג'יטר ורציתי לדעת אם יש הבדל פיזי בגודל של העכבר לעומת הG5 ז,א אם הוא יותר גדול\קטן\רחב. בנוסף אני מחפש מקלדת חדשה לא משנה לי אם היא אלחוטית או לא שיהיה נוח לשחק בה ושיהיו לה כפתורים כמו מולטימדיה אבל שאפשר לתכנת עצמאית (אפילו לא אם את כולם). התקציב שלי הוא 200~ שקל תודה אריק
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שתכלול פקס, סורק, מכונת צילום שהמדפסת תהיה אמינה ולא אהיו איתה תקלות דרך אגב יש לי את המדפסת 5510 המשלובת של hp אבל היא עושה בעיות כל פעם נתקעת וצריכים לכבות ולהדליק אותה לכן אני מעוניין לקנות חדשה שתהיה בלי תקלות
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, רכשתי היום MIO 168RS ואיתו מגן מסך. כשהדבקתי את המגן על המסך כנראה שהיו קצת לכלוכים על המסך ונוצרו לי בועות ולכלוכים בין המסך למגן. איך אפשר להוריד את המגן ולשים חדש? אני לא מצליח.. תודה
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני מרוצה מהמדפסת חוץ מזה שאני לא מדפיס הרבה ומתבזבז לי הרבה דיו יש לי 4 ראשי דיו 2 שחור 2 צבעוני כמעט תמיד אני מדפיס בשחור אז באפשרויות עשיתי הדפסה בשחור לבן אבל בכל זאת זה מבזבז לי מהדיו הצבעוני כל 3 שבועות אני צריך לקנות צבע האם יש דרך לחסוך בדיו? תודה
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מישהו יודע אם העכבר הזה עובד על בלוטוט או על FR?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פאד למשחקים מה אתם אומרים על זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3646 התקציב עד 100 שקל מקסימום 150
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
;D ;D אני מתכוון לקנות מחשב חדש פנטיום 4 1700לוח אם גריבלדי 850256 RDRAMכריאייטיב 12840 ג'יגה 7200 RPMורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע ולקנותge force 3 ti200
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
משיהו ראה את המקלדת Genius KB-21e Silver Black keyboard ויכול לתת חוות דעת? נוחה?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-