עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. 1750 ש"ח....

2. Started by nutty,

קודם כל רציתי לשאול אתכם אם יש לכם מושג למה המחירים של הזכרונות התיקרו כל כך בחודש האחרון ??? בנוסף רציתי לומר שראיתי משהו מאוד מוזר: הכרטיס מסך GAINWARD GEFORCE 3 TI-500 128 DDR\TV האם ה128 באמת או שזה סתם רמאות ??? המחיר רק 1200 ש"ח ( ) אז זה לא הגיוני ממש!!!!

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by Home Boy,

קניתי לפני כשבוע את העכבר האופטי האלחוטי של מיקרוסופט ולאחרונה שאני לוחץ לפעמים על המקש השמאלי הוא חורק...מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by puvsc,

יש לי כיום מארז של אנטק- Antec ‏P182 Black אני שוקל להחליף אותו בעיקר בגלל הגודל של הכרטיס מסך- קראתי את שני הביקורות המעולות שלכם על: Deep Silence 1 ,Define XL R2 ועל Define R4 יש המלצות??? או שבכלל לא כדאי להחליף? (אז המארז עלה לי איזה 800 שקל) תודה.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by Yossiel,

הי, אני מתלבט בין שתי מקלדות מכניות, לשימוש של גיימינג והקלדה. אני מתלבט בין ה Razer Lycosa לבין ה BW. מה יותר משתלם? והאם יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עליהם? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by eldad_z,

יש לי לוח של PCPARTNER עם VIA APOLLO PRO 133A ן AWARD BIOS ואני רוצה לעדכן את ה BIOS (FLASH) באתר של AWARD מפנים לחברה שדורשת כסף לעידכונים. משהו מכיר אתר עם BIOS UPDATES בחינם להורדה? אשמח לקבל תשובות חיוביות ושליליות באימייל ובפורום אלדד

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  7. האם יש דרך לשלוט באמצעות עינית חיצונית (רצוי שתחובר במצד המזנון) על מחשב HTPC (שליטה גם דרך מקדלת וגם דרך שלט)? האם אתם מכירים דרך דומה לשליטה בממיר טלויזיה מגיק של הוט?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  8. Started by Dante_9,

העכבר עולה עולה 275 ש"ח ואמור לתת ביצועים טובים משל ה- MX1000. האם כדאי להשקיע?

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by 2Fluffy4U,

שלום.. כפי שרשום בכותרת, יש לי מדפסת hp photosmart c - 4343 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&product=3546242 הבעיה היא שהמדפסת לא מזינה דפים ורושמת "Out of Paper".. עשיתי את כל הריסטים והנקיונות הדרושים - לא עוזר.. הזרוע הימנית כן עובדת מכנית וכן אוספת נייר כ - 1 סנטימטר.. אבל נראה שאין זיהוי בהמשך ובעצם לא מתבצעת עוד משיכה.. האם יכול להיות שיש איזשהו סנסור שפשוט נדפק ולא מזהה נייר ולכן לא נותן הוראה לזרוע להזין עוד נייר?.. אשמח לסיוע ועצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by nice-1,

אז הם הגיעו, מצוידים בXP Tablet Edition ובמפרטים דיי מפוצצים, נראים לא רע. האם באמת מחשבים אלו הם העתיד? אילו שימושים אפשר למצוא לזה? אולי אנחנו בעצם נתקלים בפאלם פיילוט לסופר סופר סופר עשירים (כרגע לא ראיתי בארץ אחד זול יותר מ 12579)? אשמח לשמוע את מה שאתם חושבים על המוצר שבנתיים נראה די מעורר הדים בעולם והתקבל כאן במעין מקלחת קרה.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  11. יש לי במקלדת שליטה בנגן מוזיקה (START/PAUSE...) והנגן הזה עובד רק על WMPLAYER. מישהו יודע אם אפשר לעשות שיפעל על התוכנה WINAMP? ואם כן איך? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  12. מחפש משו איכותי ואם יש אלחוטי זה יהיה טוב! תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  13. Started by Shak,

אני מחפש עכבר לעבודה של הרבה שעות על המחשב, בעיקר תכנות, לא למשחקים בכלל. התקציב עד 500 ש"ח. צריך מקשים נוספים (forward, backward), מעדיף עכבר אלחוטי, אבל לא חייב. חשבתי על לוג'יטק, אבל לא ברור לי מה ההבדל בין העכברים הבאים חוץ מהמחיר והאם שווים את הכסף: MX1100, MX REVOLUTION, MX 1000, MX620, LX8 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by eli33,

שלום לכולם .. מרוב החיפושים והבירורים על אל פסק התבלבלתי לגמרי קודם כל רציתי לדעת כמה VA שיהיה באל פסק? המערכת שלי היא AMD ATHLON 3000+ ?6600GT 128MB DVI, PCI-E? GIGABYTE 1GB זיכרון מסך samsung 17 710T והספק הוא 400W ועל איזה ספק אתם ממליצים ? ראיתי ספק של EVERPOWER 1000VA ב500 ש"ח האם זה ספק טוב? או שמספיק לקנות את הספק של Line Interactive ECOM700 Advice??

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by God4U2,

HD [glow=red, 2, 300]HD[/glow] [shadow=blue, 2, 300]HD[/shadow] דברו אלי אנשים ! גודל מומלץ 8 -20 GB עדיפות ל 10,15 GB נראה אותכם

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  16. אני רוצה מארז FULL TOWER למודינג ואני צריך שיהיה זול שלא יעבור את ה-500 שח ואם תוכלו להוסיף קישורים לתמונות אני אשמח

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by Shmoolik,

מהיום אפשר להגיד שהפסקתי להשתמש ברמקולים שלי (סתם רגילים שבאים עם המחשב) ועברתי להשתמש באוזניות (במשחקים) באמא שלי אני מרגיש שיש לי סרואנד... זה כזה כיף

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  18. זה אחרי שהלך לי כל המחשב מברק

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by ravsaa,

אני מתלבט בין 2 דגמים : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6608 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32428&catid=931 התקציב הוא עד 200 ש"ח והשימוש הוא למטרת סימולטורים של מטוסים כמובן ואולי גם למשחקים... אם למישהו יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע תודה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  20. Started by exercise,

http://www.engadget.com/2008/02/22/video-optimus-maximus-install-setup-configurator-and-use/ ממש מגניב http://www.engadget.com/videos/Optimus-Maximus-first-test.mp4 רק חבל שזה לא פרקטי.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by cold-fire,

אני רוצה לקנות מארז אם ספק טוב עד 500 ש"ח מארז ACHILLES SILVER GAMERS MIDI ATX 400W-24PIN מארז Q5-LCD MIDI ATX 520W USB2+FIREWIRE+AUDIO+WINDOW מארז COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN מארז MIDI ATX K809-1 520W COLOR : SILVER אם יש לכם משהוא טוב יותר במחיר ה500 שח תרשמו לי אתה השם שלו לא משנה אם המארז יפה או לא

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  22. אהלן לכולם. ראיתי את ה-5610 שאפשר למצוא בכ-400 ש"ח אבל מקריאה פה הבנתי שהיא מאוד לא חסכונית וכו'. העניין הוא שבקושי יודפס בה משהו כי היא מתווספת למדפסת לייזר שיש לי,והשימוש העיקרי של המשולבת החדשה יהיה בסורק ובפקס בכלל ומדי פעם להדפסת עמוד או שניים צבעוניים (הלייזר שלי בשחור לבן)... ראיתי שיש המלצה ל-5783אם אני זוכר נכון שעולה כ-550 עד 600 ש"ח והבנתי שהיא יותר חסכונית. יש לה עוד יתרונות? מהירות הדפסה ממש ממש לא מעניינת אותי וגם איכות הסריקה גם לא ממש כי לא סורקים פה ברמות של משרד אלא ממש מדי פעם.. אשמח לעוד המלצות

23. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני הרבה זמן כבר קורא חומר ומחפש מארז שיתאים לצרכים שלי ובסופו של דבר מצאתי את הביקורת הזו http://hwzone.co.il/reviews/centurion_532/ הוא מגיע עם ספק 380W של colormaster, מאוורר אחד120,גוף אלומיניום(!),הכנה למאוורר שני מאחורה, כלוב יעדוי לכונן 3.5 וכמובן שהוא טול-פרי. לפי הביקורת הוא נראה לי אחלה, מתאים לצרכים שלי, והמחיר מעולה - 500 שקל כולל הספק. אם מישהו שהוא בעליו של המארז הזה יוכל לתת לי עליו ביקורת זה יהיה נפלא, וגם אם לא אני אודה לאנשים שמבינים בנושא. בקשר לספק, האם הוא איכותי מספיק בשביל להריץ מערכת כזו: Amd 3200+ box gigabyte k8nf9 ultra 2X512 ddr geforce 6800GS 120 GB sata2 כונן CD צורב DVD FLOPY ועוד מאוורר אחד שאני יקנה בשביל להוציא …

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by ZenMaster,

אתמול קניתי לאח שלי את הCopperhead וב10 דקות שהשתמשתי בו, החלטתי שהוא פשוט מדהים, חוץ מההסתבכות עם הדרייברים והפירמוור ברגע שסדרתי את זה, העכבר פשוט מדהים, גם ברגישות הכי גבוהה הוא מדוייק בטרוף.....

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  25. אז קניתי אותו בשעה טובה ואני חייב לציין שהוא נוח ומצויין... פשוט מ-ד-ה-י-ם יחסית לעכבר לייזר גנריק שניסיתי אותו פשוט מרגישים את ההבדל בדיוק.... אבל הנוחות זה הדבר הכי מדהים בו הוא פשוט כפפה ליד... ולפניו היה לי עכבר מכני שדומה לעיצוב שלו אבל הלוגיטק נותן לו נוקאאוט נתקלתי בקצת בעיות עם הדרייברים אבל הורדתי מהאתר את הדרייברים המותאמים לאיכספי וזה הסתדר... עכשיו השאלות: יש אפשרות לכבות את המדבקה הזוהרת? גם לכם מאחורה יש כזה חור קטן עם לייזר כחול? אין לי שום דבר נגד המדבקה פשוט בלילה אני לא יוכל לישון איתה (אני משאיר מלא פעמים את המחשב דולק בלילה). יש אפשרות לשים את העכבר במין סטדביי כדי שהכל יתכבה? נכון באריזה גם לכם הייתה כזאת מנורה אז מה הקטע שלה? כאילו בשביל מ…

• 3 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.