ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להתקין הסידי במארז יש בטח איזשהו פטנט והמדריך לא מסביר טוב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אתמול קניתי לאח שלי את הCopperhead וב10 דקות שהשתמשתי בו, החלטתי שהוא פשוט מדהים, חוץ מההסתבכות עם הדרייברים והפירמוור ברגע שסדרתי את זה, העכבר פשוט מדהים, גם ברגישות הכי גבוהה הוא מדוייק בטרוף.....
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
ערב טוב, אני מחפש אוזניות לאייפון, משהו שלא נופל מהמקוריות, מוכן להשקיע 100-200 שקל אבל אפשר לחרוג אם שווה. אני לא מבין בתחום הזה אני רק יודע שכל האוזניות שהשתמשתי עד היום התחילו לצרום זמן אחרי זמן קצר, לא היו איכותיות והתפרקו. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על מדפסת עם פקס בתקציב של 700 ש"ח. אני לא מבין בכל צורות ההדפסה השונות (הזרקת דיו,לייזר וכו') אבל חשוב לי מאוד שאיכות ההדפסה בצבע תהיה גבוהה מאוד חדה ומדוייקת ושהיה כמובן פקס. כל זה לשימוש ביתי. בבקשה תגיבו
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
ספק כח HEC 580W ACE580 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan TOPOWER TOP-550P5 550W או איזהשהוא ספר חזק עד 450 שקל בערך שיחזיק את המערכת הבאה Amd 3800X2 / 805D dfi lan party infinty / GB 845 x1800XT / 7900GT 1 giga pqi 160 giga SEGATE תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום ההמלצה דרושה לשם קניית מתנה לבר-מצווה כאשר הילד לא השתמש מעולם במוצר זה ולא יודע מה לדרוש (ויש גם תקציב). מה הדרישות ממוצר כזה?" רזולוציה? גודל שטח כתיבה? חברה זו או אחרת? מישהוא עם נסיון יכול לכוון אותי בבקשה? תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ככל הנראה אני אקנה בקרוב G5 ורציתי פד טוב , יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מחפש ספק+ מארז יפה התקציב : 750 ש"ח לא יותר.... הספק למפרט הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Extreme ?512MB 400MHz GeilX2 ?250GB SATA II 7200RPM 8MB? NEC ND-3550A x 16 Bulk DVD±R/RW Sony 1.44MB 3,5" FDD אני די רוצה את ה SunBeam Transformer Black case
-
- 12 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אוקי אז זה הולך ככה יש לי וודו 3 3000 AGP עם 16 MB זכרון עד עכשיו הוא הריץ משחקים לא רע, במיוחד יחסית לכרטיס בן 3+ שנים. (לקרוא ולדמיין ציפורים מצייצות ברקע, לקרוא בטון רגוע) חברת 3DFX נסגרה לפני שנה וחצי בערך, ומאז לא הוציאה דרייברים. אנשים עמלים וחסונים, הוציאו דרייברים במקומה, להם מובטח מקום בגן העדן. עכשיו לכרטיס פתאום כך באמצע החיים יש בעיות עם משחקים שפותחו ודורשים DX8.1 פעם הוא לא מראה טקסטורות, פעם הוא לא מפעיל, פעם הא ופעם דא. השאלה שלי היא מה עלי לעשות האם הכרטיס מסך הוא החוליה החלשה, ולכן, שלום? אין לי ממון רב, אז במקומו בטח יבוא TNT2 יד שנייה או דומה לו. או לחכות קמעה ואיש עמל וחסון יוציא דרייברים לDX8.1, והוא ילך לחיים טובים ולשלום?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse OEM ל - Logitech® G7 Laser Cordless Mouse RETAIL ??
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אוקיי אז המחשב הגיע, RADEON 8500, XP 1700 וכל השאר הרצתי מהר את 3D MARK 2001 וקבילתי 7652 האם זה נחשב טוב?
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש המלצות? זה בעיקר לגיימינג ולגלישה.. שיהיה נוח מאוד לאצבעות ושליטה נוחה בלי תקיעות וכדומה שיוכל להתרחק לפחות 3 מטר ושיהיה איכותי לכל היותר.. כמעט ולא אוכל לחרוג 20 שקל אני אצליח לעמוד בזה..
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשנו למשרד לפני זמן מה מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג, עם פקס וסורק כמובן. הדגם הוא CLX3175FN. היא לא גרועה כמובן, אבל היא אכזבה אותנו כי היא מעט איטית עד שהיא מוציאה את הדף הראשון (גם בשחור לבן!) ביחס למדפסת לייזר רגילה וישנה של brother שהיתה לנו, והטונר שלה נגמר יחסית מהר לפי התרשמותנו. 1. האם מישהו יכול להמליץ על מדפסת לייזר כלשהי איכותית, מהירה וחסכונית בטונר (עם סריקה, גם ל- PDF ופקס חובה)? בסדר הגדול הזה? גם אם המחיר גבוה יותר (נניח עד 2,000 + ש"ח) 2. הייתי מבקש גם המלצה על מדפסת הזרקת דיו מהירה וחסכונית, שתסרוק מסמכים מהר ובצורה איכותית - גם כאן, אפילו במחיר עלות גבוהה יותר (נניח עד 2,000 ש"ח). אולי יהיה עדיף לי ללכת על דיו מאשר לייזר. בכל מקרה אשמח גם …
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז במחיר של עד 400 ש"ח . חשוב שיבוא עם מאווררים, אבל שקטים. אבל גם חשוב העיצוב והמראה... (שלא ייראה כמו קופסא לבנה עם כפתורים..) תודה מראש נ.ב... שמתי עין על מארז מסוים... הבעיה שלי היא מיקום סניפי החברה, ואין לי מושג אם המאווררים שקטים... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6838
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
...שמשווק בארץ. כן, זה עוד ריפאוף של צ'יפטאק דרגון, אבל לא אכפת לי. יצרן: Chenming באמריקה: Aspire USA אבל, בניגוד לכל מדינות העולם, חיפשתי וחיפשתי, ולא מצאתי יבואן או משווק שמוכר אותו. אם ראיתם כזה למכירה בארץ, אז בבקשה חזרו אליי - ולא, אל תגידו לי לקנות במקומו את האקזייסר של ט'רמלטייק.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711336 איך המקלדת הזאת?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אני מתלבט על מארז למערכת AMD (לא שלי). אוברקלוקינג לא מתוכנן בכל מקרה. יש המלצות? רק שלא יתחמם יותר מדי, בבקשה. עריכה: איך זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_262&products_id=1304 ?
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש למישהו מושג? בועד ש KVM ל 2 מחשבים (USB+SOUND אבל חיבורי מסך DSUB עולה עד 200 ואילו DVI עולה מעל 450) זה קצת הזוי לי
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שבועות MX 518 ולפני כמה ימים שמתי לב שמדי פעם הלייזר בעכבר נכבה ורק אחרי שאני מוציא אותו מהUSB ומנסה כמה פעמים הוא חוזר בסוף. כשהלייזר נכבה הכפתורים עדיין עובדים. יש למישהו רעיון ממה הבעיה הזאת נובעת?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ברצוני לקנות ספק 400W (להחליף ת400W גנרי שלי) לספק טוב ושקט! אני יודע שHEC טובים במחירים לא מוגזמים רציתי לדעת אם הם שקטים? ועוד משהו איך בKSP המחיר ל ?HEC 400W (True Watts)? 190 שקל ונגיד ב נעה/פנדה המחיר מגיע ל290? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11450 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
מהיום אפשר להגיד שהפסקתי להשתמש ברמקולים שלי (סתם רגילים שבאים עם המחשב) ועברתי להשתמש באוזניות (במשחקים) באמא שלי אני מרגיש שיש לי סרואנד... זה כזה כיף
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי ורציתי לדעת אם אני יוכל לעבוד איתו על שני מחשבים ? איך העכבר ננעל על מחשב מסוים והאם זה מסובך לשנות לו את המחשב עליו הוא "שולט" בתדירות גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-