עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שני פילטרים רציתי לדעת אם זה שווה ורציתי לדעת איך זה נירא תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by fenix5545,

צריך עזרה, אני מחפש מצלמת איטרנט עד 300 ש"ח - בבקשה תעזרו לי (תודה מראש).

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  3. לא הצלחתי להבין את הצורך בעכבר אלחוטי, בניגוד למקלדת אלחוטית, שהיא דווקא נוחה, מה היתרונות של עכבר אלחוטי ? הרי תמיד הוא על השולחן, קרוב למסך ! (פרט להרצאות בפני קהל).

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by mrraz,

אני לא מצליח להתקין הסידי במארז יש בטח איזשהו פטנט והמדריך לא מסביר טוב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by ZenMaster,

אתמול קניתי לאח שלי את הCopperhead וב10 דקות שהשתמשתי בו, החלטתי שהוא פשוט מדהים, חוץ מההסתבכות עם הדרייברים והפירמוור ברגע שסדרתי את זה, העכבר פשוט מדהים, גם ברגישות הכי גבוהה הוא מדוייק בטרוף.....

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by tomaspolo,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת בלוטוס מוצפנת שכאשר עושים PAIR בפעם הראשונה המקלדת מבקשת סיסמא. ולאחר מכן מתחברת באופן אוטומטי למחשב. לא משנה מה מחירה של המקלדת , העיקר שהתכונה הזו תהיה לה. תכונה נוספת, שיהיה לה מקשי F1-F12 תודה רבה לכולם .

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  7. צריך מדפסת באיכות טובה שהראשי דיו שלה יהיו גדולים ולא יגמר לי הדיו מהר.. ועדיף שהראשי דיו יעלו כמה שפחות..

8. Started by JBar,

שלום לכולם, לאחר סקירה קצרה של עכברי גיימינג, נראה שהקונצנזוס מושך לכיוון Deathadder. הבעייה היא שאין אותו בארץ. טוב, לא מדובר במוצר הראשון שלא מיובא באופן רשמי, אבל שתי חנויות ששאלתי אמרו לי שבכלל לא מייצרים יותר עכברי Deathadder, אלא רק את המחליף שלו, 3G (אני מניח שהתכוונו ל Diamondback). האם הדבר נכון? באתר של רייזר, כמובן, עוד לא "קברו" את ה Deathadder...

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  9. ;D אני רוצה לקנות אותו יש לי מחיר זול של 220 שקל וגם 3 שנים אחריות אני צריך לדעת אם הוא טוב , רע , פגמים ודברים טובים/לא טובים. תודה

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by Ronll,

ערב טוב, אני מחפש אוזניות לאייפון, משהו שלא נופל מהמקוריות, מוכן להשקיע 100-200 שקל אבל אפשר לחרוג אם שווה. אני לא מבין בתחום הזה אני רק יודע שכל האוזניות שהשתמשתי עד היום התחילו לצרום זמן אחרי זמן קצר, לא היו איכותיות והתפרקו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  11. Started by BoA,

בבקשה תמליצו לי על מדפסת עם פקס בתקציב של 700 ש"ח. אני לא מבין בכל צורות ההדפסה השונות (הזרקת דיו,לייזר וכו') אבל חשוב לי מאוד שאיכות ההדפסה בצבע תהיה גבוהה מאוד חדה ומדוייקת ושהיה כמובן פקס. כל זה לשימוש ביתי. בבקשה תגיבו

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  12. היי, אני רוצה לקנות מקלדת שתהיה מיועדת בעיקר למשחקים, האמת שעד עכשיו הייתי די סגור על המקלדת WAVE, אבל קיבלתי את הרושם שהמיקום של חלק מהמקשים קצת מקשה על החיבור שלהם ביחד. התקציב שלי עומד על - 250 ש"ח, אם אפשר למצוא משהו יותר זול, יותר טוב. יש לי פאד טוב QCK, יש לי עכבר מעולה G9, ועכשיו רק חסרה לי מקלדת טובה =] אני אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למי שיש את המקלדת WAVE בכל הקשור לשימוש בה במשחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by XCG120,

לא יודע אים זה הפורום הנכון ,אים לא אשמח להפניה............ רציתי לדעת איזה מצלמה הכי טובה בתקציב של 500 ש"ח ולמה? ומה אתם ממליצים? בתודה.

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by עומר8,

יש לי כבל שממש אין לי מושג מאיפה הוא הגיע אבל הוא אצלי עכשיו הוא מתחבר ליציאה של המסך והמסך מתחבר אליו (אני לא אאריך במילים כשיש תמונות) תודה לעוזרים (סליחה על הבלאגן בשולחן) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by kobibo,

ANTEC SLK3800B 400W ומה מחירו

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by stavv,

שלום חברים, אשמח לקבל עזרה לגבי המדפסת המשולבת שקניתי היום Lexmark x5650 ( מדפסת, סורק , פקס ) חיברתי אותה למחשב (מחשב שיש בו זכרון 500MB וWINDOWS XP במידה וצריך מידע זה) התקנתי אותה כמו שרשום בהוראות הכל טוב ויפה אבל שאני מנסה לסרוק משהו למחשב הוא פשוט חוזר על בעיה שרשום cannot retrive application list משהו כזה וזה מאוד חשוב לי ! עכשיו עוד דבר שיתפתי אותה לרשת ואני במחשב אחר WINDOWS 7 לא מוצא את המדפסת .. מה עושים ? תודה!

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  17. Started by The Shark,

חבר'ס, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, שתחליף את הישנה הצולעת. בעיקרון אני מתלבט בין שתי מדפסות שעלותן זהה כמעט. HP DeskJet 5550C או Canon i320 ... לפי מה שהבנתי, ה-HP יותר איכותית (dpi גבוה יותר) ויותר מהירה, אבל החיסרון שלה הוא הדיו הנורא יקר. 130 ש"ח למחסנית דיו שחורה ו-200 ש"ח למחסנית דיו צבעונית. ללא ספק סכום לא דל.. הדיו של הקאנון מאוד זול (40 ש"ח למחסנית דיו שחורה, 90 ש"ח למחסנית דיו צבעונית). גם הבנתי שהדיו של ה-HP מחזיק יותר זמן מכיוון שהוא מבוסס מים, או משהו כזה... בקיצור - אני לא מבין ממש בעניין. הייתי שמח לקבל המלצה - מה עדיף לקנות מביניהן? האם את הקאנון הזולה לאחזקה והפחות איכותית או שמה ללכת על HP האיכותית, אבל היקרה לאחזקה? העניין קצת דחוף, ההורים של…

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  18. אוקי אז זה הולך ככה יש לי וודו 3 3000 AGP עם 16 MB זכרון עד עכשיו הוא הריץ משחקים לא רע, במיוחד יחסית לכרטיס בן 3+ שנים. (לקרוא ולדמיין ציפורים מצייצות ברקע, לקרוא בטון רגוע) חברת 3DFX נסגרה לפני שנה וחצי בערך, ומאז לא הוציאה דרייברים. אנשים עמלים וחסונים, הוציאו דרייברים במקומה, להם מובטח מקום בגן העדן. עכשיו לכרטיס פתאום כך באמצע החיים יש בעיות עם משחקים שפותחו ודורשים DX8.1 פעם הוא לא מראה טקסטורות, פעם הוא לא מפעיל, פעם הא ופעם דא. השאלה שלי היא מה עלי לעשות האם הכרטיס מסך הוא החוליה החלשה, ולכן, שלום? אין לי ממון רב, אז במקומו בטח יבוא TNT2 יד שנייה או דומה לו. או לחכות קמעה ואיש עמל וחסון יוציא דרייברים לDX8.1, והוא ילך לחיים טובים ולשלום?

19. Started by shaul,

AMD ATHLON XP 2000 Maxtor 40GB 7200RPM440 ASUS GEFORCE 4 V8420 DELUXE 128Mb Hercules Gamesurround Fortissimo Creative x 52 ALPS FLOPPY 1.44 CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Msi KT3 Ultra-ARU KT 333 איזה ספק כוח אני צריך של 380W או של 430?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  20. Started by cganir,

שלום לכווווווולם. יש לי כרטיס Geforce 2MX400 של חברת PowerColor (אני יודע - כרטיס דפוק - אבל עושה את העבודה). התקנתי לו את הדריברים האחרונים (27.41), וכשאני מנסה להפעיל את תוכנת ה NVRefFix , התוכנה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי בכלל, ולא מאפשרת לי לתקן את קצבי הרענון ! התוכנה כן מציינת את שמו של הכרטיס , והוא אפילו מופיע ברשימת הכרטיסים המזוהים, אבל היא לא נותנת לי להתקדם לשלב ההגדרות, בטענה שהכרטיס לא נתמך. למישהו יש רעיונות ?

21. לפי מה שהבנתי המקלדת תוקנה והיא גם בעברית רציתי לדעת אם אני לא טועה בקשר לזה http://global.ebay.com/Microsoft-Arc-Wireless-Keyboard-J5D-00015-Hebrew/290589765643/item

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  22. פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ועקב היעלמות הpc1600(או שלא)... נשארתי בחוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  23. שלום, המקלדת הזאת נראית אלגנטית ויפה http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=65&id=3707 איך היא, האם יש למישהו נסיון 160 ש"ח? http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429566

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  24. שלום לכולם, בעקבות הידיעה על העכבר החדש של OCZ הצלחתי להבין שכאשר משחקים FPS כצלף עדיף לעבור לרזולציות גבוהות (2000DPI ). אני משתמש ב MX-518 בדיוק בצורה ההפוכה בזמן שאני משחק אני נמצא ב 1600DPI ואז כל שינוי קטן ביד "מטיס את העכבר שלי" וכאשר אני רוצה לדייק בפגיעה אני יורד ל 400DPI ואז לעכבר יש תזוזות איטיות. האם אני באמת משתמש בפונקציה של שינוי רזולציה הפוך (דווקא כשאני רוצה דיוק אני אמור לעבור ל 1600DPI ? ) ??? רציתי לדעת איך אתם משחקים עם עכברים מהסוג הנ"ל והאם אתם בכלל משנים רזולוציה תוך כדי משחק?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by gadits,

האם יש חיה כזאת?!?! מארז טוב שבא ביחד עם ספק כח טוב ולא ג'נרי שגם יתאים לOC

• 10 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים