עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Zipi-2,

אהלן , היום ניסיתי להדפיס מספר מספר דפים ממסמכי PDF בכול מקרה מקובץ של 11 דפים הדפסתי כ 2 והפסקתי כי כאשר הוא טען את הדפים למדפסת עשיתי cancel בכול מקרה אחרי שניסיתי להדפיס שוב ,יצאו דפים ריקים , אפשר לשמוע את המחסנית דיו זזה לפי מה שהיא צריכה להדפיס אבל היא לא מוציא דיו, בנוסף בחלון של ההדפסה הוא כותב כי הוא מדפיס את דף 32 מתוך 11 כאשר הוא מוציא דפים ריקים. המדפסת שלי היא HP Officejet J5700 ואני מריץ ווינדוס אקס פי , ניסיתי לעשות מספר ריסטים , בנוסף גם התקנתי מחדש את הדריוור . הבעיה דיי דחופה לי כי אני חייב את ההדפסות למחר בבוקר , ככה שאם מישהו יהיה מוכן לעזור לי דרך הMSN אני מאוד אודה האמ אס אן שלי הוא Your_Mama_@hotmail.com עריכה , אני מצליח להדפיס דף דף אבל זה י…

2. לפי מה שהבנתי המקלדת תוקנה והיא גם בעברית רציתי לדעת אם אני לא טועה בקשר לזה http://global.ebay.com/Microsoft-Arc-Wireless-Keyboard-J5D-00015-Hebrew/290589765643/item

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  3. כדאי בכלל להתקין אותו ? יש סיכוי שהוא ישפר משהו בביצועים? או שאם הכל עובד לי בסדר אז לא כדאי להתקין אותו סתם ?

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by MORIDIN,

אני מתלבט על מארז למערכת AMD (לא שלי). אוברקלוקינג לא מתוכנן בכל מקרה. יש המלצות? רק שלא יתחמם יותר מדי, בבקשה. עריכה: איך זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_262&products_id=1304 ?

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  5. יש למישהו מושג? בועד ש KVM ל 2 מחשבים (USB+SOUND אבל חיבורי מסך DSUB עולה עד 200 ואילו DVI עולה מעל 450) זה קצת הזוי לי

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by doron_s1,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את הצורב plextor 24x10x40 רציתי לדעת כמה דברים: 1. מישהו יכול להמליץ על צורב אחר טוב יותר? 2. המחיר הכי זול שראיתי היה באתר של פלונטר כ 900 ש"ח, מישהו מכיר מחיר זול יותר? 3. למישהו יש את הצורב הזה? האם הוא עושה בעיות, עובד חלק? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by moonbone,

אני לא יודע איפה אפשר לקנות זכרון של מושקין בארץ אני רוצה לקנות את הדבר הבא: 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR הוא עולה הרבה אני יודע אבל אין ברירה כשרוצים משהו טוב.... אז ככה איפה בארץ אפשר לקנות אותו?? שם של חנות + טלפון או אתר אינטרנט יהיה מעולה....

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by omri_ro,

תמליצו לי בבקשה על אמצעי שליטה לHTPC שלי, כרגע יש לי מקלדת אלחוטית שכוללת עליה TRAKBALL קטן והיא די כבדה וגדולה. אני מחפש משהו קטן ונוח שיאפשר לי שליטה במחשב ובתוכנת ניגון הסרטים (MV2PLAYER) אני חשבטי על TRAKBALL אלחוטי (רצוי Bluetooth) שכולל כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות אבל לא מצאתי משהו כזה. תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by doktor1,

שלום יש לי מדפסת hp5610 הסרתי את התוכנה של המדפסת דרך הדיסק ובסוף ביקש להפעיל את המחשב מחדש שהמחשב עלה התחלתי להתקין את התוכנה אבל לא התוכנה לא מתקינה עצמה כראוי היא לא מתקינה את מדפסת הפקס ומה גם אין את האיקון שצריך להיות לסריקה מה המחשב וכל הפונקציות שיש שם ועשיתי בכל כולל הוצעת כבל usb מהמדפסת הודעה עם תוכלו לעזור לי בפתרון לבעיה מערכת הפעלה ווינדוס אקספי פרופשונל

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by llime,

אין לי עדיין אל-פסק וכמובן שאני רוצה לקנות ע"מ להגן על המחשב . שיקולים רבים יש בבחירת ה-UPS אך התייחסות לצריכת החשמל שלו עצמו לא מצאתי.... האם מדובר במכשיר זולל חשמל?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by CyberGod,

חברה אני הולך לקנות מחשב בשבוע הקרוב כניראה , אני סגור על המפרט שאני רוצה ,חוץ מהמארז . פה אני מבקש את המלצתכם , המארז שאני חשבתי עליו הוא הcompucase-hec בגלל שהוא ניראה טוב , היו עליו ביקורות טובות והעיקר , הוא במחיר טוב ! מה עוד יש לכם להציע בתקציב כזה ? אני הייתי מאוד שמח לשמוע חוות דעת על המארזים שיש לwww.ksp.co.il בגלל שאני הולך לקנות מהם את המחשב. תודה דוד

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  12. האם יש לקנות בארץ ?- Razer DeathAdder או Microsoft Habu Laser Gaming Mouse mouse

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by asaf44,

מחפש עכבר בעל מידות קטנות לבני בן ה 3.5 (ה G5 שלי לא נוח לו בכלל) רצוי מה שיותר זול , אם אפשר שיהיה אלחוטי ?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  14. שלום קניתי לאחרונה ATP3 שמי שמכיר יודע שאין עליהם יציאה לאוזניות...והמחשב בגישה לא כ"כ נוחה בשביל להחליף.. בכל אופן חיפשתי בזאפ מתאם מ-USB ליציאות סאונד ולא מצאתי...הדבר קיים ? אם כן מה טווח המחירים והאיכות? (על אוזניות אני לא הולך להשקיע...מקסימום 50 שקלים) כי אני מוכן לשלם טיפה על נוחות אבל לא יותר מדי P: ..רציתי לבדוק לפני מה המחירים וכו' תודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  15. Started by Spootnik,

ספק כח HEC 580W ACE580 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan TOPOWER TOP-550P5 550W או איזהשהוא ספר חזק עד 450 שקל בערך שיחזיק את המערכת הבאה Amd 3800X2 / 805D dfi lan party infinty / GB 845 x1800XT / 7900GT 1 giga pqi 160 giga SEGATE תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by pakoro,

אני מחפש מדפסת ליזר צבע טובה כדי להדפיס תמונות משפחתיות. אחרי בדיקה קצרה מצאתי מדפסת XEROX 6125 מה דעתכם אליה??. אולי תמליץ על משהו אחר. תודה רבה מקווה לתשובה מהירה זה קצת לחוץ לי. תודה פבל

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  17. צרכים: OC !

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by shaul,

AMD ATHLON XP 2000 Maxtor 40GB 7200RPM440 ASUS GEFORCE 4 V8420 DELUXE 128Mb Hercules Gamesurround Fortissimo Creative x 52 ALPS FLOPPY 1.44 CORSAIR 256MB DDR2100 CM64SD256-2100 Msi KT3 Ultra-ARU KT 333 איזה ספק כוח אני צריך של 380W או של 430?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  19. עכשיו יש לי פנטיום 4 ו 385 זיכרון sdram והאם כדאי לי לשדרג את הלוח האם ולהחליף ללוח אם עם 256 ddr? האם שווה להוציא 800 שקל<? והאם יהיה שיפור משמעותי? ואם כן איזה לוח אתם חושבים שאני צריך לקנות? ואיזה זיכרון?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  20. הגיע הזמן למקלדת ארגונומית חדשה ואני מתלבט בין שתי החברות הנ"ל. למיקרוסופט יש את דגם 4000 ב280 ש"ח בערך וזה של לוג'יטק (אלחוטי) בערך כפול במחיר. עכבר קניתי לא מזמן אז אין טעם לקנות סט. כדאי להשקיע באלחוטי?

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by 6kwar,

ניכנסתי לאתר של פלונטר וראיתי שני סוגים של זיכרונות אבל משהו מוזר KINGSTON 256MB PC266 DDR ECC KINGSTON 256MB PC333 DDR עכשיו מה מוזר שהPC266 יקר יותר ב8 שקל מהPC333 עכשיו אם אני הבנתי טוב הPC333 זה ללוחות עם השבב KT333 וללוח שקניתי והוא תומך בזה (giga byte ga 7vrxp) ובגלל זה אני שואל אז אני בטוח ב99.9 שאני צריך להחליף מה אתם אומרים

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  22. שלום, המקלדת הזאת נראית אלגנטית ויפה http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=65&id=3707 איך היא, האם יש למישהו נסיון 160 ש"ח? http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429566

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  23. היי קניתי לא מזמן את הצורב הנ"ל שהוא מעולה דרך אגב .. אך קצת יקר קניתי אותו ברעות מחשבים שבא בbox וניתן לי שנתיים אחריות!!! ;D ;D ;D חבר שלי בדק וגילה שksp מוכרים את מסתבר אותו צורב במחיר נמוך יותר ולכן אץ לקנות הוא שילם וכשניתן לו הצורב הוא קיבל מין cdrom שכזה בלי שום זיהוי קדמי מאשר למטה במדבקה היה כתוב teac על הצורב שלי מתנוסס בfront כיתוב ושאר ירקות במחירון של ksp היה כתוב בבירור שזה בא retail וחברי קבל oem שנאמר לו שהוא בעל שנת אחריות אחת בלבד .. כשהו ראה את הסחורה ואת התשובות שניתנו לו הוא בטל את העיסקה מייד השאלה שלי היא .. מה לעזאזל קורה? האם רימו אותו כהרגלם או האם oem של teac בא עם שנה אחריות תודה מראש לעונים :smoke:

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by amd950,

שאלתי היא האם קובץ וורד (לדוגמא) שנשמר בחלונות 95 כאשר קבצי הדיסק הקשיח היו מפורמטים לפי FAT 16 על דיסקט פלופי רגיל שיוכנס למחשב עם חלונות 98 שקבצי הדיסק הקשיח הם FAT 32 יוכל להפתח בלי בעיה. בנוסף האם ידועות לכם בעיות של USB בחלונות 95 תודה

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by Tharbad,

זיגזג מוכרים אותו ב- 70 ש"ח. זה שווה את הקנייה? אני מחפש ג'וסטיק בשביל משחקים נוסח MS Flight Simulator. שבת שלום

• 0 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.