עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by chichy,

שלום 8) ברשותי שני כרטיסי קול שעל כל אחד מהם נמצא GAME PORT אחד מובנה על הלוח (7vtx-e) והשני, סתם איזה סראונד זול. אני מנסה כבר די הרבה זמן לחבר שני בקרי משחק (ג'ויסטיקים), ולעבוד עם שניהם ביחד :AR15: למי שיש מושג ויכול לעזור לי (בהנחה שהדבר אפשרי) שיגיב אגב, אם למישהו יש פיתרון מקורי אחר המאפשר עבודה עם שני בקרים במקביל- אשמח לשמוע. תודה איל :-*

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by IMAGUY1X,

היי , אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון אני רוצה שהם יהיו גדולות שיסגרו את כל האוזן ( אטום ) ושיהיו טובות לגיימינג .... התקציב בין 200-250

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ShakedB,

שלום רב, יש לי אוזניות אלחוטיות מעולות, B&O H8i, רוצה לחבר אותם למחשב באופן אלחוטי לצרכי גיימינג. קיים מתאם בלוטוס שיעבוד ללא דיליי וגם יתמוך במיקרופון המובנה בהן?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by e-r-a-n,

צורב של LG במהירות 24x10x40 עדיף מאשר ה plextor 24x10x40 ?? כי יש בניהם הבדל מחירים של 150 ש"ח!! והצורב LG יש 2 סוגים אחד LG 24x10x40 Retail - 111$ ו LG 24x10x40 OEM - 106$ מה ההבדל בניהם בכלל ? מה זה ה OEM וה RETAIL ?.. ה retail אני יודע שזה כאילו בא בקופסא אם החוברת וכל הדברים הללו

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום רב, רציתי לדע האם גם לאחרים קרתה תקלה מסוג זה ? רכשתי מקלדת Logitech Cordless Desktop S510 לפני שנתיים, לאחר מספר חודשים התחלתי להחליף סוללות בקצב מהיר מידי! בדקתי באתרי החברה וקיבלתי עצות ובדיקות בנושא. לאחר מכן שלא פתרה התקלה פניתי לחברה ולאחר בדיקות הם החליפו לי את הסט בטענה כי הוא מקצר ותקול! לאחר מספר חודשים החלה שוב אותה תקלה גם בסט החדש! יש לומר כי התאכזבתי מהמוצר של חברת פאר כלוגיטק אבל נושא טופל לבסוף למופת ע"י הנהלת לוגיטק בארץ, והם לבסוף שלחו אלי סט אחר כמתנה ועל כך כל הכבוד להם! אבל מעניין אותי האם הבעיה קרתה גם לאחרים שסוללות נגמרות מהר מאד במיוחד במקלדת? אני מאד אהבתי את הסט גם מבחינת נוחות עבודה וגם בכפתוריו ועיצובו!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. בשימוש (אשה ילדים) לקראת חצות אנו מפסיקים להשתמש ומפעילים למחרת היום שאלתי האם צריך לכבות את המחשב או שמספיק להעביר את ה H.D למצב TURN OFF תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by DrDeath,

מישהו יודע מתי הכרטיס הזה הולך להגיע לארץ? אני כבר מת לקנות אותו...........

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. עוד כמה ימים אחרי שיהיו פרטים ומחירים אספר לכם הכל...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

אני יודע שה Ti4200 יותר מהיר, אבל הוא עדיין לא יצא לשוק (לפחות לא פה בארץ), והוא בודאי יהיה יותר יקר מה 8500LE. השאלות שלי הן: 1.)האם כדאי לחכות ל Ti4200, כמה צריך לחכות וכמה הוא אמור לעלות בהנחה שהוא ממוקם מתחת ל Ti4400? ( שעולה כ 1750 ש"ח בארץ, פחות או יותר) 2.)האם זה מצדיק את ההפרש במחירים?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by idan23,

של לוגיטק MX 518 G5 מה יותר טוב? מה יותר נוח?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by Omri4u,

מישהו שמע על זה קראתי על זה הרבה מאיפה אני יכול להשיג יותר חומר עליו

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by koren,

Textאני רוצה מחשב הכי חזק והכי טוב שיש משנה לי מהייה המחיר כמה שיותר גבוה ואני רוצה מגבר חזק מאוד וטוב לקולנוע ביתי כדי שאני יחבר אותו למחשב *בבקשה תעזרו לי.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, לפני כמה ימים קראה לי משפחה לעזור בהם במחשב (זה כדי להראות שאני כן לתחום זה ותוך כדי אני גם צריך להתלמד) כדי לחבר ולהתקין אצלהם את המפסת Brother MFC-J615W שהיא אלחוטית. לקח לי המון זמן לסדר את זה: קודם הייתי צריך להוריד להתקין את הדרייברים של המדפסת. כדי להתקין מדפסת המחשב היה צריך לזהות איתה היה צריך לזהות קישורית אלחוטיות אצל מדפסת וכאן נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצא מדפסת בטווח תקשורת וכרטיס רשת אלחוטי ועבד אצלהם- יכולתי לגלוש באינטרנט. קודם חוברת הפעלה שלה (אבל רק באנגלית) שלא הסביר לי שום דבר אזי חיפשתי סרטון על המדספת הזאת ומצאתי אותו ב-youtube , שם הסבירו לי את קוד הרשת שלהם לקוד של המדפסת והקוד שנתן אחד מבני לא היה נכון אזי היה להחליף לאותה סיסמת רשת אזי סוף ס…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by LironPinto,

אני קונה עכבר של Razer ורשום 1800 DPI אז בבקשה מהו dpi ? איך אני משנה אותו ? דרך העכבר? (hardwara) או דרך המחשב (software) תודה מראש ! ושוב אני יודע שזה הרגישות של העכבר אבל איך אני משנה אותו ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by רון88,

פיצול כבל רשת אודיו ומקלדת ועכבר אלחוטיים שבאים עם דונגל אחד? עדיף מישראל אבל אני מוכן גם לשקול משהו מאיביי תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by deanh94,

יש לי G5 ואני לא מרוצה ממנו. למישהו יש עכבר טוב יותר (אני חשבתי על RAZER LACHESIS) לא משנה לי המחיר. תודה דין

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  17. קניתי את הערכה: Micorosoft Wireless Optical Desktop 1000. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הערכה אבל כל פעם שאני לוחץ על הגלגלת, מוצגים לי כל החלונות הפתוחים, כדי שאבחר באיזה להיות כרגע. אני לא רוצה את זה!! עד עכשיו הייתי רגיל שאני גולש באינטרנט וכל קישור שאני רוצה להגיע אליו, אני לוחץ על הגלגלת. איך אני משנה את זה?! תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.02.2007 בשעה 22:37:14 מישהו..?זה דיי דחוף לי זה מעצבן ממש!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by omerha,

עכבר לייזר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4717 מה אתם אומרים עליו ?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  19. קראתי עליהם קצת ברשת וכתוב שהסוללה של ה 610 נגמרת קצת מהר. לעומת זאת אמרו שהוא יותר נוח מה 1000 וגם אפשר לעבוד איתו יותר מרחוק. מה אתם אומרים? מה כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. האם צריך לפרק את כל הפאנל הקידמי?קצת מוזר אשמח לעצה....

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by ntc6,

אהלן קניתי עכבר razer abyssus מאייבורי היה מבצע ב-68 ש''ח אם אני לא טועה, לדעתי מומלץ, המבצע אמור להיגמר היום, אז ככה העכבר עובד כמו שצריך אבל הוא לא מזוהה ע''י התוכנה של רייזר וכאשר אני פותח את התוכנה מופיע הכיתוב "Please connect a Razer Synapse 2.0 enabled device". שלחתי גם אימייל לתמיכב של רייזר ולא ענו לי קראתי על הבעיה באינטרנט אבל לא מצאתי פיתרון, מישהו נתקל במצב דומה או שיש רעיון מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Satlan,

אהלן, יוצא לי לרכוש מחבר G9 יד שניה (קיבל כמתנה) במחיר הזה. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  23. משיטוט די זריז עלתה אופציה בודדת - http://www.p1000.co.il/Shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=6860480 ברור לי שהנושא מאוד בעייתי אך אשמח לדעת מביני עניין. ומראש, אין טעם לנסות לשכנע אותי לרדת מאלחוטי. זה לא בשבילי וזו הדרישה הראשונה. אם אין הצעות אחרות אשמח לאופציות חלופיות (מה שנקרא - the best next thing). יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dennis14,

המקלדת מיועדת למשחקים ומולטימדיה. חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה ושהכפתורים יגיבו כמו שצריך ושיהיה לה כפתור Mute. נראה לי שהמקלדות האלחוטיות בתקציב הזה פחות טובות אז כנראה שעדיף חוטית. מקלדת אחת ששקלתי היא - Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000, אבל סידור המקשים שלה כנראה לא מתאים למשחקים. עוד מקלדת שנראית טוב היא ה - Corsair Raptor K30 אבל אני לא מוצא אותה בשום מקום (ראיתי את ה - K50 ב - 330 ש"ח שזה יקר ויש בה פיצ'רים נוספים שאני לא צריך) עוד אופציות שראיתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 (איך העכבר המצורף ?) http://ksp.co.il/?uin=15683 http://ksp.co.il/?uin=22441 (ראיתי אותה ב - 30 ש"ח פחות ב - STARTPC)

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by nnfyrbsnss,

הסתכלתי בZAP על מדפסות וסורקים משולבים (ללא פקס/מכונת צילום) ראיתי את הדגם הבא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=360776 איך הוא טוב? המהירות לא מהווה גורם מבחינתי

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.