ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
האם זה תופס גם לגבי ASUS E612 , כי ברוב גאונותי ניסיתי זאת, ו..!!?? המחשב עלה בסדר אבל נורת הכונן כול הזמן הבהבה, ובמנהל ההתקנים במקום גרסת ביוס, ראיתי FLASH_3 רשום, למזלי היה לי גירסת FIREWARE חדשה (למעוניינים 1.4 ), וזה תיקן את המצב. שאלה שניה האם הטיפ שלך קיים גם לגבי ה-ASUS E612?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מהם הדגמים של הלוחות מבוססי KT266A החדש? (כל יצרן) זה הצ'יפסט *הכי* מהיר כיום ל AMD, נכון? מה ההבדל בין 7VTX-H ל 7VTX-P ול 7VTX-E ? האם כדאי לחסוך כ 150 ש"ח ולקחת לוח מבוסס SIS735, שיש לו גם חריצי SDRAM בהם אוכל לעשות שימוש בזיכרון הקיים וגם כי 'נמאס לי מ VIA ואני רוצה לנסות משהו חדש' ;D ?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אם אתם מחבבים את מקלדת ה-Logitech G910 Orion Spark המכאנית אך אין לכם תקציב עבורה, אולי תתעניינו בגרסה החדשה שלוג'יטק משיקה כעת לפני שנה וחצי השיקה חברת Logitech את דגם ה-Logitech G910 Orion Spark המורכב ממקשים מכאניים מסוג ה-Romer-G, מקום לסמארטפון עם אפליקציה תואמת שיספק פתרון חלופי למסך ה-LCD המוכר שלה ותאורת RGB מרשימה ורבת פונקציות, מה שיכול לקבל את השם "מוצר הדגל" שלה בקטגורית מקלדות הגיימינג. השבוע השיקה החברה את מה שנראה כמו דגם מינימלי יותר של ה-G910 Orion Spark, מקלדת "אקסטרים" אם תרצו שאולי לא כל הפונקציות שבה היא מתהדרת חשובה לרבים מהמשתמשים והם עשויים למצוא בדגם המכאני החדש פתרון הרבה יותר פרקטי מאשר שבאחות הגדולה. הדגם החדש עונה לשם הזהה יחסית G810…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
??? ??? ??? במחשב PC רגיל נגיד אחת ל-USB ואחת ליציאה הרגילה... או שיש איזה מתאם? בקיצור אפשרי? לא, נכון? :lsvader: תודה על הכל
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים עליו איך הוא הוא שקט? הוא מספק מתחים טובים אני פשוט צריך ספק שקט שמספק מתחים טובים ושיהיה זול במה הוא שונה מהאנרמקס ושוב חשוב שהוא יהיה שקט.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשנו למשרד לפני זמן מה מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג, עם פקס וסורק כמובן. הדגם הוא CLX3175FN. היא לא גרועה כמובן, אבל היא אכזבה אותנו כי היא מעט איטית עד שהיא מוציאה את הדף הראשון (גם בשחור לבן!) ביחס למדפסת לייזר רגילה וישנה של brother שהיתה לנו, והטונר שלה נגמר יחסית מהר לפי התרשמותנו. 1. האם מישהו יכול להמליץ על מדפסת לייזר כלשהי איכותית, מהירה וחסכונית בטונר (עם סריקה, גם ל- PDF ופקס חובה)? בסדר הגדול הזה? גם אם המחיר גבוה יותר (נניח עד 2,000 + ש"ח) 2. הייתי מבקש גם המלצה על מדפסת הזרקת דיו מהירה וחסכונית, שתסרוק מסמכים מהר ובצורה איכותית - גם כאן, אפילו במחיר עלות גבוהה יותר (נניח עד 2,000 ש"ח). אולי יהיה עדיף לי ללכת על דיו מאשר לייזר. בכל מקרה אשמח גם …
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז במחיר של עד 400 ש"ח . חשוב שיבוא עם מאווררים, אבל שקטים. אבל גם חשוב העיצוב והמראה... (שלא ייראה כמו קופסא לבנה עם כפתורים..) תודה מראש נ.ב... שמתי עין על מארז מסוים... הבעיה שלי היא מיקום סניפי החברה, ואין לי מושג אם המאווררים שקטים... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6838
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לעכבר ומקלדת. מהמקלדת אין דרישות מיוחדות, רק שתיהיה נוחה בעיקר. לגבי העכבר- אני לרוב משחק משחקי FPS. האם יש משהו טוב שעונה לדרישה זו? תודה רבה, חיימון.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711336 איך המקלדת הזאת?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על העכבר , רציתי לשאול אם למישהו פה יש את העכבר הזה בבית ואם כן בבקשה תענו.... נ.ב. המחיר שאני מביא אותו 240 שקל למישהו יש יותר זול ?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
בנוסף שהגלגלת תהיה בעלת 4 גיוונים (גלגול למעלה ולמטה + ימינה ושמאלה) כלומר שיהיו סה"כ 6 פעולות: 4 של הגלגלת + 2 של האגודל. אשמח להמלצות. תודה:>
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
שלום. אני מדפיס 200-300 עמודים בחודש (לרב שחור לבן, לעיתים צבע) ומחפש מדפסת משולבת, רצוי עם פקס, שתהיה חסכונית בדיו ואמינה וגם שאיכות הצילום שלה תהיה סבירה-טובה. ראיתי שממליצים עד דגם HP 6500 ואומרים שהיא חסכונית, לא הבנתי איך החסכון בא לידי ביטוי, משום שלמרות שיש מחסניות XL ל-1200 דפים, למדפסת יש 4 מחסניות שונות לכל צבע.. כך שבעצם צריך לקנות 4 מחסניות ולא 2. אשמח אם תוכלו להסביר לי בעניין זה ולענות על שאלותיי. 1. האם אתם ממליצים על דגם זה או על דגם אחר? 2. האם יש צורך ב-4 מחסניות דיו והאם זה חסכוני לטווח הרחוק? 3. האם ידוע לכם מחיר של כל מחסנית דיו לדגם הזה או לדגם אחר עליו אתם ממליצים? מקורי/תחליפי? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת חדשה, שתחליף את ה HP 959C שלי שנמצאת על סף התפרקות מוחלטת. עוד לא החלטתי אם אני רוצה מדפסת או מכשיר משולב, ככה שאשמח להמלצות משני התחומים. המדפסת תהיה לשימוש ביתי, כולל מעט תמונות (ממצלמה דיגטלית). אין לי כרגע תקציב מוגדר מאחר ועוד החלטתי אם לקנות מדפסת או מכשיר משולב. קראתי על המדפסת Canon Pixma IP4200 וראיתי שהיא מומלצת. איך היא? מצאתי אותה ב 649 ש"ח ב"פוטו נגבה" : http://www.photonegba.co.il/productspec.asp?id=618 ראיתי שהדיו שלה די זול, אבל קראתי שיש לה 5 מחסניות דיו נפרדות. ראיתי שיש שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. מהו הצבע הנוסף? בקשר למכשיר משולב: איזה מכשיר משולב מומלץ (אני חושב שעד סביבות ה 1000+-)? תודה
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי רמקולים ואוזניות -PLANTRONICS האוזניות מחוברות בעזרת USB למחשב. ברצוני לשמוע בשתיהם בו זמנית. אשמח להסבר. תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
צריך עזרה, אני מחפש מצלמת איטרנט עד 300 ש"ח - בבקשה תעזרו לי (תודה מראש).
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש גיים-פד למחשב עם דרייברים שלא יעשו בעיות על וינדוס 7 X64 בגדול אני מעדיף אלחוטי ועד 350 ש"ח למרות שאם זה יהיה יותר זול אני לא אתנגד וכמובן שאם אלחוטי אז בתדר 2.4 ghz (אין לי מושג אם יש פחות בבקרים כאלה) ישמש בעיקר ל PRO אבל כנראה שגם למשחקים אחרים
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יום אחרי שמישה השתמש במסך 21 איטצ' של אבא שלי, הוא מת. להרוג את מישה!!!! נו טוב...זה לא אשמתו... אז עכשיו צריך לקנות מסך 19 איטצ', במינימום מחיר. שצריל להיות: חד. מאוד חד. שטוח. צבעים לא חזקים מידי ולא חלשים מידי. מיועד לעבודה עם סוליד וורקס ואוטוקד (אין לי כוח לרשום את זה באנגלית).
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של brother מדגם mfc 250. במשך חודשיים היא עבדה כמו שצריך ןפתאום הפסירה להדפיס. הסורק והפקס עובדים כמו שצריך. המדפסת הותקנה נכון ומקוונת . ישנו וי ירוק ליד המדפסת כשאני מסתכל על התקנים ומדפסות. יש לי מע' הפעלה ווינדווס 7 פרימיום. ניסיתי למחוק את ההתקנה ולהתקין מחדש את הדייבר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב עדיין אין פיתרון..חייב להדפיס..והמוצא היחיד שלי זה איש מחשבים שיבוא במיוחד ויראה את הבעיה..האם למישהו יש פיתרון? ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ברצוני לקנות שבוע הבא בדיוטי פרי סורק HP 4470 רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הסורק ואם הוא יכול לתת סיבות בעד או נגד הסורק הנל או החברה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שאלה שמעניינת אותי. לי ולאחי יש כרגע 320 ראמ כל אחד בבסיס היה לכל אחד 64 ואז שנינו קנינו ציפ של 256. הלוח שלי רץ על (112) 100 והזכרון המקורי הוא 100 והחדש הוא 133. הלוח של אחי רץ על 66 (75) המקורי הוא 66 אני חושב והחדש 133. בשני המחשבים השארתי גם את הישן, האם זה נכון? או שזה אולי בכלל מוריד ביצועים? אולי בפסח אני יעשה את זה אבל כרגע אני קצת מתעצל להוציא לעשות בנצמרקים ואז להחזיר. המספר בסוגריים זה המהירות בפועל לאחר OC. תודה
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
השבוע נכנסתי לפנדה פתאום אני רואה שהם הביאו עכברים חדשים... אחד העכברים דומה במידה מפתיעה לMX700 החיקוי הMX700 עריכת המודר: לאור בקשת הקהל, גם הכותרת צונזרה.
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
חבר'ס, הגיע הזמן לקנות מדפסת חדשה, שתחליף את הישנה הצולעת. בעיקרון אני מתלבט בין שתי מדפסות שעלותן זהה כמעט. HP DeskJet 5550C או Canon i320 ... לפי מה שהבנתי, ה-HP יותר איכותית (dpi גבוה יותר) ויותר מהירה, אבל החיסרון שלה הוא הדיו הנורא יקר. 130 ש"ח למחסנית דיו שחורה ו-200 ש"ח למחסנית דיו צבעונית. ללא ספק סכום לא דל.. הדיו של הקאנון מאוד זול (40 ש"ח למחסנית דיו שחורה, 90 ש"ח למחסנית דיו צבעונית). גם הבנתי שהדיו של ה-HP מחזיק יותר זמן מכיוון שהוא מבוסס מים, או משהו כזה... בקיצור - אני לא מבין ממש בעניין. הייתי שמח לקבל המלצה - מה עדיף לקנות מביניהן? האם את הקאנון הזולה לאחזקה והפחות איכותית או שמה ללכת על HP האיכותית, אבל היקרה לאחזקה? העניין קצת דחוף, ההורים של…
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse OEM ל - Logitech® G7 Laser Cordless Mouse RETAIL ??
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-