עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

המקלדת שאני מחפש חייבת להיות USB - אבל רציתי אם אפשר מקלדת אם מקשים דקים כמו של LAPTOP -האם קיים דבר כזה בארץ. לא חייב להיות אלחוטי. רק רציתי את דעתכם - תודה מראש

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by Dante_9,

העכבר עולה עולה 275 ש"ח ואמור לתת ביצועים טובים משל ה- MX1000. האם כדאי להשקיע?

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by mironm,

טוב אני רוצה לקנות עכבר חדש עכשיו השאלה שלי מה עדיף למשחקי רשת מגוף ראשון אחרי כמה בירורים הבנתי שלכל עכבר יש יתרון אחד משמעותי על פני השני ל510 יש 5.7 מגה פיקסל לעומת 500 שיש לו 4.6 מגה פיקסל ל500 אפשר להתקין פאטץ שמעלה ל500hz לעומת 510 שפאטץ לא עובד עליו כמו שצריך ובעצם יכול להגיע רק ל250hz אז מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  4. פעם התערבתי עם חבר שלי איזה כרטיס מסך יותר טוב tnt 2 32 mb או voodoo 3 3000 ? כבר שכחנו מזה והיום ניזכרתי ואני ממש רוצה את התשובה אפילו שהיא לא ממש רלונטית כיום

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  5. 1750 ש"ח....

6. שאלה שמעניינת אותי. לי ולאחי יש כרגע 320 ראמ כל אחד בבסיס היה לכל אחד 64 ואז שנינו קנינו ציפ של 256. הלוח שלי רץ על (112) 100 והזכרון המקורי הוא 100 והחדש הוא 133. הלוח של אחי רץ על 66 (75) המקורי הוא 66 אני חושב והחדש 133. בשני המחשבים השארתי גם את הישן, האם זה נכון? או שזה אולי בכלל מוריד ביצועים? אולי בפסח אני יעשה את זה אבל כרגע אני קצת מתעצל להוציא לעשות בנצמרקים ואז להחזיר. המספר בסוגריים זה המהירות בפועל לאחר OC. תודה

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by elgard,

שלום שלום אז ביקרתי לי בנטאקשין וראיתי לי כרטיס קול נחמד במכירת פי3וץ (מכירה קבוצתית) ;D אז הנה הכרטיס: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=421695 הוא שווה את זה? יהיה הבדל רציני בין הקריאטיב 4.1 שיש לי על ה7VTX שלי? מה בעצם הדגם המקביל שלו פחות או יותר של קריאטיב? הוא פועל טוב על XP?

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by singera,

ברצוני לקנות שבוע הבא בדיוטי פרי סורק HP 4470 רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הסורק ואם הוא יכול לתת סיבות בעד או נגד הסורק הנל או החברה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  9. אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה אבל אני לא יודע למה זה קשור... ונראה לי שזה הכי מתאים לפה... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין מארז מאלומניום לבין מארז רגיל..? עריכת המודר: הכותרת.

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  10. שמעתי שיש דבר כזה, אז חשבתי להשתמש בהארד דיסק הישן שלי במקום לקנות נייד ולעשות אותו בעצם הארד דיסק נייד.. אשמח אם תיתנו לי פרטים בנושא, קישורים מידע ומחירים..והאם יש לו חיבור USB ? ומה מהירות ההעברה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  11. אם אתם מחבבים את מקלדת ה-Logitech G910 Orion Spark המכאנית אך אין לכם תקציב עבורה, אולי תתעניינו בגרסה החדשה שלוג'יטק משיקה כעת לפני שנה וחצי השיקה חברת Logitech את דגם ה-Logitech G910 Orion Spark המורכב ממקשים מכאניים מסוג ה-Romer-G, מקום לסמארטפון עם אפליקציה תואמת שיספק פתרון חלופי למסך ה-LCD המוכר שלה ותאורת RGB מרשימה ורבת פונקציות, מה שיכול לקבל את השם "מוצר הדגל" שלה בקטגורית מקלדות הגיימינג. השבוע השיקה החברה את מה שנראה כמו דגם מינימלי יותר של ה-G910 Orion Spark, מקלדת "אקסטרים" אם תרצו שאולי לא כל הפונקציות שבה היא מתהדרת חשובה לרבים מהמשתמשים והם עשויים למצוא בדגם המכאני החדש פתרון הרבה יותר פרקטי מאשר שבאחות הגדולה. הדגם החדש עונה לשם הזהה יחסית G810…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  12. Started by omrit,

היי, אני מחפש לקנוצ דיו מקורי של HP למדפסת. רציתי לשאול אם למישהו יש המלצה על אתר/חנות בחו"ל שכדאי להזמין בה יותר מאשר בארץ (מלבד EBAY)?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by Hiiram,

אהלן. לפני כחודשיים רכשתי את ה-WH-1000XM4 של סוני, ורציתי להשתמש בהן גם במחשב באמצעות בלוטות'. הבנתי שאני צריך איזשהו Transmitter או דונגל בלוטות' שיכול לקבל תשדורת LPAC / APTX HD, ואני לא יודע מה מתאים \ מה לבחור - ואם זה בכלל יעבוד. רציתי לבקש עזרה בבחירת מתאם מתאים שתומך בקודקים האלה. התקציב אינו בעיה (כל עוד זה לא משהו מוגזם שעובר את ה-120$). תודה.

14. Started by Ronll,

ערב טוב, אני מחפש אוזניות לאייפון, משהו שלא נופל מהמקוריות, מוכן להשקיע 100-200 שקל אבל אפשר לחרוג אם שווה. אני לא מבין בתחום הזה אני רק יודע שכל האוזניות שהשתמשתי עד היום התחילו לצרום זמן אחרי זמן קצר, לא היו איכותיות והתפרקו. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  15. Started by Yossiel,

הי, אני מתלבט בין שתי מקלדות מכניות, לשימוש של גיימינג והקלדה. אני מתלבט בין ה Razer Lycosa לבין ה BW. מה יותר משתלם? והאם יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עליהם? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by Cryptonite,

שלום,אני רוצה לקנות(או לעצב בהזמנה אישית) שלט אלחוטי למחשב שיאפשר שליטה גם בהדלקת המחשב וכיבוי (או אפשר לשלוט במצב מנוחה),ושיהיו לו אפשרויות נוספות כמו ניווט, בחירה וכו' חוץ מזה אני מחפש גיימפאד חזק שיוכל לשמש כתחליף גם לעכבר (במשחקי אסטרטגיה זה קל אבל לא יודע בקשר למשחקי 3D כמו אנריל) שיאפשר מרחק של 3 מטרים תודה יום טוב

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by rk666,

טוב אני מתלבט בין MX518 ל MX400 לבין מיקרוסופט wireless laser mouse 6000 (זה מה שיצא... אולי גם יש כזה חוטי) עכשיו הקטע הוא שלא ממש אכפת לי אם הוא אלחוטי או לא העיקר שיהיה נח. האם הלייזר כזה משנה? ואז כדאי ללכת על MX400 לדוגמא (שיותר יקר קצת מ 6000 אבל נראה קצת יותר נח) או שהMX518 למרות שהוא אופטי הוא הכי נח מכולם ועדיין המלך של העכברים? או אם יש לכם המלצה משלכם. אני פשוט רוצה לקנות עכשיו שאני כנראה אשתמש בו בעבודה... ששם יש לי עכבר לא משהו והם לא הולכים להחליף...

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  18. Started by Zipi-2,

אהלן , היום ניסיתי להדפיס מספר מספר דפים ממסמכי PDF בכול מקרה מקובץ של 11 דפים הדפסתי כ 2 והפסקתי כי כאשר הוא טען את הדפים למדפסת עשיתי cancel בכול מקרה אחרי שניסיתי להדפיס שוב ,יצאו דפים ריקים , אפשר לשמוע את המחסנית דיו זזה לפי מה שהיא צריכה להדפיס אבל היא לא מוציא דיו, בנוסף בחלון של ההדפסה הוא כותב כי הוא מדפיס את דף 32 מתוך 11 כאשר הוא מוציא דפים ריקים. המדפסת שלי היא HP Officejet J5700 ואני מריץ ווינדוס אקס פי , ניסיתי לעשות מספר ריסטים , בנוסף גם התקנתי מחדש את הדריוור . הבעיה דיי דחופה לי כי אני חייב את ההדפסות למחר בבוקר , ככה שאם מישהו יהיה מוכן לעזור לי דרך הMSN אני מאוד אודה האמ אס אן שלי הוא Your_Mama_@hotmail.com עריכה , אני מצליח להדפיס דף דף אבל זה י…

19. Started by FeedMe,

אהלן צריך עזרה. מארז אקרילי שקוף לחבר- יש בארץ? ראיתי כבר כמה דגמים, אבל כולם mid tower או קטן יותר.... יש מארזים גדולים יותר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  20. האם יש איזה מכשיר שמאפשר לחבר אליו מצלמת רשת סטנדרטית (USB) ושהוא יקליט את הצילום, ללא התערבות של מחשב? תודה :-*

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by doktor1,

שלום יש לי מדפסת hp5610 הסרתי את התוכנה של המדפסת דרך הדיסק ובסוף ביקש להפעיל את המחשב מחדש שהמחשב עלה התחלתי להתקין את התוכנה אבל לא התוכנה לא מתקינה עצמה כראוי היא לא מתקינה את מדפסת הפקס ומה גם אין את האיקון שצריך להיות לסריקה מה המחשב וכל הפונקציות שיש שם ועשיתי בכל כולל הוצעת כבל usb מהמדפסת הודעה עם תוכלו לעזור לי בפתרון לבעיה מערכת הפעלה ווינדוס אקספי פרופשונל

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by leoleo,

השימוש הוא ביתי, בממוצע אחת לשבוע. המגבלה העיקרית: אין לי הרבה מקום. המשולבת קוסמת לי בגלל מספר הפונקציות אבל אין לי איפה לשים מוצר בגודל כזה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  23. ככל הנראה אני אקנה בקרוב G5 ורציתי פד טוב , יש הצעות ?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  24. הגיע הזמן למקלדת ארגונומית חדשה ואני מתלבט בין שתי החברות הנ"ל. למיקרוסופט יש את דגם 4000 ב280 ש"ח בערך וזה של לוג'יטק (אלחוטי) בערך כפול במחיר. עכבר קניתי לא מזמן אז אין טעם לקנות סט. כדאי להשקיע באלחוטי?

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by exercise,

http://www.engadget.com/2008/02/22/video-optimus-maximus-install-setup-configurator-and-use/ ממש מגניב http://www.engadget.com/videos/Optimus-Maximus-first-test.mp4 רק חבל שזה לא פרקטי.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים