ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות את הצורב plextor 24x10x40 רציתי לדעת כמה דברים: 1. מישהו יכול להמליץ על צורב אחר טוב יותר? 2. המחיר הכי זול שראיתי היה באתר של פלונטר כ 900 ש"ח, מישהו מכיר מחיר זול יותר? 3. למישהו יש את הצורב הזה? האם הוא עושה בעיות, עובד חלק? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
רכשתי את המצלמה הזאת: מצלמת רשת USB למחשב WEBCAM HD כולל מיקרופון מובנה ותאורת לד האיכות גרועה ובנוסף נראה שיש זום כשמשתמשים בה רואים ממש רק את הפנים גם כשמרחיק רואים קרוב יש איזה הגדרה לסדר שיראו מרחוק יותר? במידה ולא איזה מצלמת אינטרנט הכי בסיסית אתם ממליצים לרכוש? לשימוש בזום בלבד שיראו באיכות טובה ולא יראה קרוב תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
-
3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window כולל יציאות USB ו FIRE WIRE מהצד. צג טמפרטורה כולל חיישן חכם. נורות בקרה - ניאון כחול + אדום כפתור לקביעת שני מצבים למאווררים 80 מ"מ כלולים. חריצי אויר בצדדים לזרימת אויר מושלמת חלון גדול מקורי בצד הדלת ללא ספק כלומר עם אני יקנה ספק טוב... ובכול זאת עדיין יכנסו הכרטיסים וכו'... למארז? ותודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
*ניסיון אחרון פה בפורום... מה דעתכם על Kraken 7.1 והאם כדאי להוסיף 150 ש"ח לMegalodon 7.1 חשוב לי העמידות, נוחות, ואיכות השמע וכן היכולת לשנות את עוצמת הערוצים בנפרד... האם זה אפשרי בקראקן ?ובקראקן יש תוכנה לעומת המגלדון, חשוב ?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היום, כשהביקוש לפאלם רק עולה- אפשר למצוא פאלם צבעוני, עם כרטיסי זכרון (ואני מדבר על הM130) בכ-1300 שקלים בחנות מקוונת ואפילו פחות במכרזים. לפחות מפונקים, יש פאלם גרייסקייל (שחור לבן אם תרצו, למרות שאין באמת לבן) חדש בכ600 שקל (M105, אני חושב). צעדי ההוזלה האלה יגררו לדעתי גל חדש של תלמידי בי"ס שישתמשו בפאלם במקום במחברות- הרי טקסט אפשר לכתוב בעזרת מקלדת שמתחברת (ואולי מקלדת אינפרא, בעתיד) ושרטוטים אפשר בעזרת העט והפאלם עצמו. שמעתי שהמגמה כבר מתפתחת אצל הרבה סטודנטים.. אשמח לשמוע תגובות מבעלי פאלמים, על השימושים השונים של הגאדג'ט הזה.. (לדובר יש גישה לpalm M130 של אבא, שהוא משתמש בו למדידות שונות ע"י חומרה שמתחברת אליו, ולמשחקים)
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני משחק הרב בMicrosoft Flight Simulator X Deluxe ואני הגעתי למסקנה שאני ממש צריך ג'ויסטיק , התקציב הוא כמה שיותר נמוך , אני זקוק לג'ויסטיק המינימלי.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
-
האם מישהו ניסה וזה עבד לו? המדפסת המדוברת היא 710C של HP שבעלת רק חיבור פרללי צד אחד אמור להתחבר למחשב (הUSB) והצד השני למדפסת, הפרללי תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אוקיי אז המחשב הגיע, RADEON 8500, XP 1700 וכל השאר הרצתי מהר את 3D MARK 2001 וקבילתי 7652 האם זה נחשב טוב?
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש אחד שיהיה כמה שיותר זול... בזאפ יש רק חנות אחת תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי מצלמה שקיבלתי במבצע והיא מחברה לא מוכרת ולאחרונה קניתי מחשב חדש והדרוורים מתאימים רק ל2000 ולא מצאתי את האתר של החברה המצלמה עבדה בסדר גמור היא מצלמה מצוינת :(
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
צריך המלצה לסט אלחוטי טוב בתקציב של עד 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
כרגע הוא לא נמכר בארץ (ועם עברית על המקלדת) מתי צפוי להגיע בערך? אני מדבר על הסט הזה (הינה סקירה שלו באתר של לוג'יטק) http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/3481&cl=roeu,en תודה.
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על העכבר , רציתי לשאול אם למישהו פה יש את העכבר הזה בבית ואם כן בבקשה תענו.... נ.ב. המחיר שאני מביא אותו 240 שקל למישהו יש יותר זול ?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אם אפשר קצת ביקורת על הגלגלת החדשנית שלו, איך היא? מדהים כמו שלוג'יטק אומרים? האם שווה לי לשדרג את ה MX700 שלי אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת עם תאורה אדומה, במקום ירוקה (המנורות של ה-NUM LOCK וכו', במיוחד מקלדת גיימינג) או לפחותבעלת אותיות מוארות באדום. חשוב שתהיה אפשרות לכלול את השפות הבאות פרט לאנגלית: עברית ורוסית. יש חיה כזאת? תודה רבה מראש, וחג שמח לכולם.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת hp5610 הסרתי את התוכנה של המדפסת דרך הדיסק ובסוף ביקש להפעיל את המחשב מחדש שהמחשב עלה התחלתי להתקין את התוכנה אבל לא התוכנה לא מתקינה עצמה כראוי היא לא מתקינה את מדפסת הפקס ומה גם אין את האיקון שצריך להיות לסריקה מה המחשב וכל הפונקציות שיש שם ועשיתי בכל כולל הוצעת כבל usb מהמדפסת הודעה עם תוכלו לעזור לי בפתרון לבעיה מערכת הפעלה ווינדוס אקספי פרופשונל
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן לכולם. ראיתי את ה-5610 שאפשר למצוא בכ-400 ש"ח אבל מקריאה פה הבנתי שהיא מאוד לא חסכונית וכו'. העניין הוא שבקושי יודפס בה משהו כי היא מתווספת למדפסת לייזר שיש לי,והשימוש העיקרי של המשולבת החדשה יהיה בסורק ובפקס בכלל ומדי פעם להדפסת עמוד או שניים צבעוניים (הלייזר שלי בשחור לבן)... ראיתי שיש המלצה ל-5783אם אני זוכר נכון שעולה כ-550 עד 600 ש"ח והבנתי שהיא יותר חסכונית. יש לה עוד יתרונות? מהירות הדפסה ממש ממש לא מעניינת אותי וגם איכות הסריקה גם לא ממש כי לא סורקים פה ברמות של משרד אלא ממש מדי פעם.. אשמח לעוד המלצות
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הרבה זמן כבר קורא חומר ומחפש מארז שיתאים לצרכים שלי ובסופו של דבר מצאתי את הביקורת הזו http://hwzone.co.il/reviews/centurion_532/ הוא מגיע עם ספק 380W של colormaster, מאוורר אחד120,גוף אלומיניום(!),הכנה למאוורר שני מאחורה, כלוב יעדוי לכונן 3.5 וכמובן שהוא טול-פרי. לפי הביקורת הוא נראה לי אחלה, מתאים לצרכים שלי, והמחיר מעולה - 500 שקל כולל הספק. אם מישהו שהוא בעליו של המארז הזה יוכל לתת לי עליו ביקורת זה יהיה נפלא, וגם אם לא אני אודה לאנשים שמבינים בנושא. בקשר לספק, האם הוא איכותי מספיק בשביל להריץ מערכת כזו: Amd 3200+ box gigabyte k8nf9 ultra 2X512 ddr geforce 6800GS 120 GB sata2 כונן CD צורב DVD FLOPY ועוד מאוורר אחד שאני יקנה בשביל להוציא …
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חשבתי לרענן את הסט הישן שלי למקלדת ועכבר איכותיים אך זולים. החלטתי לקחת חוטי, אני לא צריך אלחוטי וגם שמעתי שנוצרות בעיות קליטה וגם אין לי עצבים להתעסק עם סוללות, ולא לשכוח את הפרש המחירים. אז חשבתי על העכבר Logitech G5 שכולכם מכירים, למשחקי רשת ועבודה בעיקר, אני צריך עכבר שזורם על הפד במהירות ולא כבד שבקושי זז. אם אתם מכירים עכבר עמיד וטוב באותו מחיר אני אשמח לשמוע. בקשר למקלדת חשבתי על LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE, קראתי עליה חוות דעת טובות והיא נראית אחלה. אני מחפש מקלדת עם כפתורים נורמלים שלא נתקעים וקל ללחוץ עליהם. שהפונט על המקשים גם לא יהיה נוראי ויהיו כפתורי מולטימדיה. והצבע יהיה שחור, יש לכם הצעה טובה יותר בטווח המחירים שלה? (120~) ואם יש לכם הצעה לפד זול אך איכו…
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
^^^ כותרת. http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnY2prZGSa/Groter_Mooier_Beter__ATX_behuizingen_vergelijkingstest/ בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי, אני צריכה בבקשה המלצה למדפסת/סורק/מכונת צילום מה שחשוב לי זה: 1) חייבת פידר 2) חייבת הדפסה של כמה עמודים על דף אחד 3) חייבת הדפסה ללא שוליים 4) שתהיה קטנה ככל הניתן 5) חסכונית בדיו בצורה סבירה 6) אני רוצה להוציא כמה שפחות אני מדפיסה רק מסמכים/גרפים/תמונות באיכות נמוכה שמשלבים במסמכים, אז לא חשובה לי בכלל איכות הדפסה מעבר לדברים הללו. אני מדפיסה בעיקר בשחור לבן, אבל מדי פעם בצבע.
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-