עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by אושר (:,

שלום רציתי לדעת אם גם אם אני שם בהגדרות אותו לא על מהירות הכי גבוהה(קשה ככה להשתלט ) אז רציתי לדעת אם המדוייקות שלו עדיין תהיה גבוהה ומדוייקת או שזה גם קשור להגדרות שאני שם לעכבר?(מהירות..אייות..) אני מקווה מאוד שלא, כי מהיר מאוד זה קשה לשליטה ואני בטוח לכל אחד תודה[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:38:15 שלום למה לא עונים ? [br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 14:59:52בבקשה תענו נו.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by DarkPeanut,

התחלתי לעבוד במשהו שדורש פרסום נרחב, אני מדריך אומנות לחימה באיזור המגורים שלי, ותהיתי לגביי מדפסת שתוכל להדפיס לי דפי A4 ואולי אפילו גם A3 אבל לא חובה, ובכמויות שהם לא כל כך בייתיות, לגבי צבעוני אני עדיין מתלבט, הייתי רוצה שיהיו לי עותקים צבעוניים אבל אני לא יודע מה העלויות של הדבר ומה ההבדל בין מדפסת שיש בה צבעוני לבין כזו שאין בה (מבחינת אמינות, הבדלי מחירים וכדומה) חשוב לציין שכבר המליצו לי על מדפסת לייזר של Brother, אבל לא נתנו לי איזשהו דגם שאוכל להסתכל עליו ולהציג פה בשביל לקבל ביקורת. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by galz,

החלטתי לפנק את המחשב שלי במארז חדש. יש לי את הקומפיוקייס הנפוץ הישן והטוב, http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741, ואיך לומר, נמאס לי ממנו קצת... כשקניתי את המחשב לא רציתי להשקיע במארז אז קניתי משהו זול וטוב, אבל עבר הרבה זמן ועכשיו ברוך השם אין בעיות של כסף. אני רוצה איזה מארז יפה כזה מהאלה עם העיצוב המיוחד והחלון שרואים את כל האורות שבתוך המחשב וכו'. אל תשתגעו עם מחירים אבל אפשר להשקיע איזה 700 שקל... הבעיה היא שהמחשב שלי צמוד לקיר והדלת של מארז, ששם אני מניח שנמצא החלון במארזים עם חלון, צמודה לקיר, כך שאם יהיה שם חלון לא יראו אותו בכלל... כך שאני חייב מארז הפוך שהחלון בצד השני (אם יש כזה דבר בכלל)... תודה נ.ב http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by jbgood,

למישהו יש ניסיון עם אל פסק מהסוג הנ"ל ? ואיך הוא לעומת ADVICE PR 750 ? יש לי מסך 17 אינץ(CRT) ומחשב P4 עם ספק 350W ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין שתי הסדרות-אם מישהו יודע... תודה מראש....

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by frozen_sun3,

אני חושב, אם כדי לי לרכוש את העכבר. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by stojakovic,

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל זה מה שהיה נראה לי הכי מתאים... יש לי בממיר (של יס) כמה יציאות/כניסות (אני אפילו לא יודע מה זה...) שאשמח אם תגידו לי למה הם משמשים... USB (?) אני יודע מה זה USB , אבל מה זה נותן לי בממיר?!?!?!?!?!?! ETHERNET S/PDIF OPTICAL S/PDIF תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. היי ההורים שלי רוצים לקנות השבוע רמקוליים אחוריים והם רוצים שהם יהיה שקועים בקיר. האם מישהו מכיר רמקולים איכותיים מהסוג הנ"ל. תקציב 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-300~400 שקל ) אני מעוניין לקנות כאלו, אבל הבנתי שהאיכות שלהם בינונית ומטה. אשמח להמלצות... תודה

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  8. Started by solo53,

יש לי כרטיס מסך+TV ATI AIO8500 DVI כאשר היה מותקן DX 8.1 הכרטיס היה הכל עבד טוב כולל הקלטה לצורך התקנת תוכנות חדשות היה צורך בעידכון או התקנה מלאה של DX_9 מאז נעלם כרטיס TV כל התוכנות WINDVR WINDVD CREATOR וכל תוכנה אחרת מוציאות הודעה על כך שאין כלל כרטיס ללכידה ניסיתי עידכון דריבר מאתר ATI אך לשווא מה עושים ובבקשה תשובות לעינין

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. מצאתי מדפסת מסוג HP OfficeJet 5510 זרוקה ברחוב. וחיצונית אין לה בעיות. אני מניח שהיא לא תקינה, וכיוון שברצוני לקנות מדפסת חשבתי שאולי כדאי לי לקחת ולתקן אותה. הבעייה היא שאין לי ספק כח מתאים כדי לבדוק אם כדאי בכלל להשקיע עליה. אם למישהו מהפורום יש את אחת מהמדפסות האלה: Hp OfficeJet 5500 Series All In One Psc 1315 Psc 1400 Psc 2410 Photosmart All in One Psc 2500 Photosmart All in One Series Photosmart 7900 series וגר באיזור רעננה, אני מבקש שיתן לי לבדוק אם היא נדלקת אצלו, כדי שאני יוכל לדעת אם שווה לתקן אותה. תודה מראש לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  10. היי, אז אחרי הכתבה באתר והתלבטויות קשות, נראה שאלך לכיוון שידרוג ה-HTPC ולא לקניית קונסולה רציתי להתייעץ איתכם בעלי הניסיון, לגבי השלט האלחוטי המומלץ ל-HTPC, כנראה שארצה לקנות 2-4 שלטים, כדי לשחק גם עם החברים מישהו מכיר ויודע מה המומלץ ולמה מהשלטים הבאים? XBOX ONE CONTROLLER XBOX 360 FOR PC DUALSHOCK 4 LOGITECH F710 כרגע מכל הסקירות שקראתי, נשמע שה-DS4 הוא הבחירה הטובה ביותר (עם התאמות תוכנה נכונות כדי להשתמש במקסימום תכונות שלו), יש למישהו ניסיון אחר? כמו כן, מה המתאמים שאני צריך לקנות לכל אחד מהשלטים כדי להשתמש בין 2-4 שלטים (רוב הסקירות מדברות על שלט אחד, האם צריך לקנות מספר מתאמים כמו מספר השלטים, או שמתאם אחד יכול לעבוד עם כמה שלטים במקביל? אם אני מבין נכון עבור ה-D…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי כולם לאחורונה שאלתי על העכבר הזה http://www.notebookreview.com/assets/18890.jpg רציתי לדעת אם הוא אמיתי (ראיתי את הסמל של הרפובליקה וממש היתלהבתי ממנו) יש לי אותו על הלוח גם (ASUS MAXIMUS II FORMULA) http://images.bit-tech.net/content_images/2008/05/first-look-asus-p5q3-maximus-ii-formula/max1-8.jpg חוץ מזה שאני חולה אסוס מושבע הבנתי שאין את העכבר הזה בארץ אבל מקבלים אותו עם מחשבים נידיים לגיימרים של אסוס עכשיו רציתי לדעת אם מוכרים את העכבר הזה בנפרד ואם כן אז איפה ? אם מישהו יכול למצוא לי אותו באייביי למכירה או באתר אחר לא אכפת לי ולא משנה לי כמה הוא יעלה אני מוכן גם לשלם 150$ אם זה המחיר ..... אני ממש ממש ממש רוצה אותו אשמח לכול מידע עזרה בלהשיג א…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by roi777,

שלום רב! האם בדיסקים לצריבה יש הבדלי איכות בין החברות, או שכולם אותו דבר? פעם נסיתי לצרוב על דיסק של TAKE X52 והצורב לא נתן לי אופציה לצרוב במהירות 52, האם זה בגלל איכות ירודה, או סתם תקלה חד פעמית? ואם יש הבדלי איכות בדיסקים, אשמח לדעת איזה יותר מומלצים. (CD/DVD). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מחפש מצלמה לא סטנדרטית זאת מצלמה מהסוג שמשתמשים במצלמות נסתרות, או בפיספוסים, או בג'ק אסס אתם יודעים- מצלמה כזאת קטנה שלא רואים אבל אני צריך כזאת באיכות טובה ואני כמובן מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך... נ.ב אני מקווה שאפשר איכשהוא לחבר למצלמה המזערית מיקרופון (גם נסתר כזה שלא רואים אותו) תודה!

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  14. SteelSeires 4H Vs. Razer Sphex יש לי את ה-QCK הרגיל הקטן ולא יודע אני לא הכי מת עליו אפילו שהוא יחסית חדש גם קטן.. בכל מקרה מה עדיף ממה שהצעתי, ואם לא אז מה עדיף עד תקציב של 100 ש"ח? ואמרו לי ש-4H הוא קונטרול וש-SPhex הוא ספיד. זה נכון? כי נראה לי שאני מעדיף ספיד, אחת הסיבות ש-QCK לא נוח לי זה שהוא לו מחליק משו [העבר DA RAZER] תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  15. היי, כמו שכתבתי בכותרת הגלגלת של העכבר לא עובדת יותר שזה די מעצבן. רציתי לקבל המלצה לעכבר חדש. עבדתי עם עכבר G5 כבר כמה שנים והאמת שהוא לא היה לי הכי נוח אבל התרגלתי אליו. אני בעיקר משחק קצת משחקים (FPS,RTS,RPG וכו..) ושימושים פחות אינטסיביים כמו אינטרנט, תכנות וכו, אולי גם קצת גרפיקה. מבחינת מחיר אני גמיש (350~ שקל) אבל אני מחפש בעיקר עכבר שייתן את התמורה הגבוהה ביותר ביחס למחיר. אשמח להמלצות, תודה!

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by arikez,

אני לא גיימר ולשניהם יש עכבר MX1000 שאני רוצה אבל MX3100 עובד על RF ן-MX5000 עובד על BLUETOOTH איזה שיטה עדיפה?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  17. Started by Gill2,

האם קיים מכשיר שהוא רק לניווט לוייני ולא משמש לדברים אחרים כמו מחשב כף יד?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  18. ה-G500 מרגיש לי טיפה גדול מידיי. אשמח את דעתכם בעניין.

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. מטרות: עיצוב גרפי - רז' 1200 - 1600 ומעלה. היה לי אינטלימאוס אבל הוא מת (מהר מידי לטעמי). חשוב לי : נוחות, משקל נמוך, דיוק.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by Elad83,

שלום רב, אני מחפש מקלדת מולטימדיה עם כפתורים ייעודיים ל"שיר קודם / הבא". מקלדת חוטית בלבד. זממתי על ה microsoft digital media 3000, מאחר ויש לי ניסיון טוב עם ציוד של מייקרוסופט, והיא אכן נראית משכנע עם מקשים שטוחים ורכים, אבל - לא ניתן להשיג אותה. נאמר לי שזהו דגם שיוצא מהמחזור. אז - מישהו מכיר דגם דומה שיענה על הדרישות שלי? *חוטית *מקשי מולטימדיה - next/previous track *כפתורים נוחים ושטוחים. אפשרות נוספת היא לקנות מקלדת כזו עם מקשי favorites, ולתכנת אותם כך שישמשו למולטימדיה, אבל לא מצאתי איך ניתן לתכנת לnext track. אשמח לעצות.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לבית, לשימושים רגילים. אני מעוניין במדפסת משולבת , חשבתי על שתי אפשרויות, מה אתם אומרים? אפשרות 1: HP PhotoSmart C7283 שעולה 1200+ או PhotoSmart c6183 שעולה 1100. ומה ההבדל בין תרמי להזרקת דיו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. אני צריך מקלדת גיימינג, לא חייב שיהיה כפתורי G, ומאוד חשוב לי היופי החיצוני. ושהמקלדת תהיה זוהרת, זה גם דבר מאוד חשוב. תודה רבה לכל העוזרים. אם יש לי איזו בעיה באשכול אז בבקשה לא לינעול אלה לערוך או לומר לי מה לערוך, אני חדש פה אז בבקשה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by יוספי,

יש לי מדפסת HP OFFICEJET 4500 דגם G510g כתוב שצריך בשבילה דיו של HP INK 901 נגמר לי הדיו השחור +ציבעוני(תאכלס לא אכפת לי מהציבעוני אני מדפיס רק שחור לבן) המחירים בארץ הם דיו גבוהים... ראיתי באייבי שיש אפשרות לקנות רק מילוי קישור עולה 8 שקל ויש שם 30ML שזה המון! (בד"כ ראיתי שמוכרים ראש של 15ML בפי 4 מחי וחצי מהכמות) רק 8 שקל!!!! ראיתי את ה הבא שמראה שפשוט צריך מזרק (מאמין שאמצא בבית) ולפתוח את הדבקה ולהכניס בפנים(הראשי דיו שלי נראים ממש ככה)כנ"ל לגבי הציבעוני עולה 30 שקל גם שחור וגם ציבעוני...,בארץ זה פי 4-5 לפחות ולחצי מהכמות האם אני מפספס משהו וכולם פראיירים שהם קונים ראש חדש כל פעם? אולי לא כל ראש דיו ניתן למלא? האם יש חסרונות? אגב, לכמה דפים בממוצע אמור ל…

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. יש למישהו מושג? בועד ש KVM ל 2 מחשבים (USB+SOUND אבל חיבורי מסך DSUB עולה עד 200 ואילו DVI עולה מעל 450) זה קצת הזוי לי

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  25. מדובר על דגמי ה365 וה 380 שקט לא חשוב לי ואוברקלוק מתוכנן מי יהיה יותר יציב?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.