עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. 1) איפה אפשר לקנות אותם (בארץ)??? 2) האם המקלדת היא גם בעיברית??

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by קטין על ניקוטין,

http://img191.imageshack.us/my.php?image=dsc026248sd.jpg יחזיק 6600GT?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by genia,

טעות למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. זה לא אותו הדבר?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. AMD X2 3800 2GB (שני סטיקים) 7900GT האם הספק HEC 400TRT 20/24PIN יחזיק את המערכת?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by 2ten,

שלום לכם חברים!!!! קניתי מדפסת משולבת שידעת להדפיס גם בגודל 10 כפול 15 אבל אני לא יודע אך לעשות שמחשב ידפיס בגודל כזה אך אני עושה את זה תעזרו לי בבקשה??? תודה חברים

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. לפי הכותרת מעניין אותי אם יש ספק שיותר מ1100 WATT ;D? ואם אפשר לינק של הספק תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  8. מעניין אותי איזה ספק אפשר להשיג בחנויות כמו פנדה ונועה ספק שיחזיק 4 כרטיסי GX2 7950 ומעבד חזק בקיצר מה אתם מציאים לי ושיוכל להחזיק את המערכת הזאת

9. Started by trojan,

אין לי מושג איזה אל פסק לקנות שבאמת יתאים למחשב שלי אז אם בבקשה אפשר המלצות הן יתקבלו בשמחה ד"א אם צריך מפרט מינימלי של המחשב אז הנה ספק 480w מעבד pentium 3 ghz lga775 לוח אם intel avalon 915 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך g-force 6600 GT 128 mb ד"ק 120gb 7200 rpm כמובן אם אפשר כמה שיותר זול זה יהיה טוב ! תודה.

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by solo53,

זה כרטיס TV של PHLIPS הגיע עם דיסק דרייברים עבד מצוין על WIN2000 ב XP SP 2 הדרייבר עובד אבל מוציא כמו רשת על התמונה ניסיתי דרייבר אחר :שלא ממש מתאים לו" עובד אבל הפקודות לכניסות TV SVIDEO COMPZIT הכל הפוך כך שאין בעיה חוץ ההדייבר הכרטיס ניקנה מחברת מטריקס מודה מאד על עזרה במציאת דרייבר אחר מיועד ל ציפסט PHLIPS 7134

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, אמא שלי בקרוב חוזרת ללימודים לתואר שני והיא אמרה שהיא צריכה מדפסת משולבת. אז ככה, צריך מדפסת טובה שתהיה מהירה (לא טיל, אלא סבירה+) שתדפיס, תצלם,תסרוק ותפקסס (אם יש כזה דבר). עדיפות hp/lexmark. התקציב הוא בערך 700-800 שקל. תודה מראש, דניאל

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by B.D.B,

[ltr]I was thinking about buying PDA based on Windows Mobile 5.0 mostly for GPS purposes but not only. however the prices are outrageous compared to what you can get on ebay. the question is, is the Windows Mobile OS multilingual? I don't mean, does the OS come in different languages, but can I enter text in other languages, namely hebrew. because I know that old palm OS needs a special firmware to enable writing in hebrew. also do Windows Mobile 5.0 has handwriting recognition and will it recognize hebrew as well or on screen keyboard only?[/ltr]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ZXY1,

אני צריך המלצה על מדפסת לייזר משולב לייזר עדיף צבעוני + פקס עצמאי + מכונת צילום עצמאי + מזין דפים רזולוצית הדפסה 1200 * 1200 מה החסרונות והיתרונות בלייזר לעומת הזרקת דיו ואחרים? איזה מדפסת ממולצת? ומה העלות של המדפסת? הטונרים/תופים/דיו ? וכמה שנים אחריות נותנים?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  14. שלום, יש לי פלאפון Samsung e720 אני רוצה להעביר שירים מהמחשב לפאלפון דרך ה Bluetooth . אני צריך לקנות את הBluetooth שמתחבר למחשב ב USB?(דוגמא : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1441/1628.php) ואיך אני מעביר? ואיזה אתם ממליצים לקנות-עד כ 200 שח ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by the_rock100,

שלום חברים אני רוצה לדעת על איזה מדפסת כדאי לי ללכת תודה

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by בייגל טוסט,

ספק הגיימרים החדש של OCZ נסקר ע"י אתר החומרה Neoseeker הבדיקה העלתה ספק שקט עם רגולציה הדוקה יחסית, וכצפוי חזק ביותר (מחזיק מערכת X1900XTX CF בלי להזיע) יתרון בולט הוא חלוקת העומס שנוצר ע"י כרטיסי SLI/CF בין שני ריילים, והקצאת רייל נוסף למעבד כל התענוג מגיע במחיר די גבוה של 150$ כאשר גירסת ה600W צפויה לעלות 120-130$ קישור: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/OCZ_GXS_700W_PSU/

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. מה דעתכם על המארז הזה של AEROCOOL ? האם הוא משתלם למחירו? לינק - http://newprice.shopy.co.il/products/41645 רשום שיש לו מאוורר אחד של 14 ס"מ ואחד של 25 ס"מ , לא ראיתי שום דבר דומה לזה. האם זה הגיוני בכלל?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by berko,

אני מתלבט איזה מהעכברים הבאים לקנות, אשמח לשמוע בייחוד מבעלי הנסיון שיש להם את אחד העכברים הללו (כסף זה לא שיקול): 1. Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 2. Microsoft Intellimouse Explorer 2.0 תודה רועי. זה די דחוף.. ההחלטה צריכה להתקבל ביומים הקרובים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by 8-Ball,

יש לי התלבטות בין שני מארזים (התקציב מאוד מצומצם אך עם זאת גם הדרישות) אני צריך שיהיה קטן ופשוט ושיהיה לו ספק אמין (מספיק 300W), המארזים שביניהם אני מתלבט הם: Compucase 6C29 Black 300W ו- Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case הקומפיוקייס עולה 255 ואילו הפוקסקון עולה 230. ההפרש לא רציני, השאלה מי מהם יותר טוב. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  20. תהיתי לעצמי ......איך יש לכם אמון כל כך גדול לקנות ממישהו שגר בסוף העולם ..... ? מה יקרה אם מסך יגיע שרוט !? אפילו אם זו שריטה מזערית - זו עדיין שריטה מה לגבי מעבדים ? כרטיסיי מסך ? חבר שלי פשוט קנה מ EBAY 7900 ב 1400 שקל וOPERATON 170 מ EBAY ב 1550 שקל ! הכל מצב חדש לגמרי אבל הוא דיעה אחת ועוד דעה דבילית לפי דעתי : "לא יודע...פשוט סומך על זה ...ואם לא יעבוד נדפקתי מה אעשה" ... איך אתם מסוגלים לסמוך על מישהו מסוף העולם שהמוצר אכן תקין לחלוטין ? הרי לרוב אם מוצר תקין וטוב וחדיש ...כמו מעבד OPERATON או כרטיס 7900GT לרוב לא יימכר !!! הרי לאן יש לשפר מפה ? לכן זה מחדיש יותר אבל יותר מדיי ..... (החבר שלי לא דוגמה ..א. הוא עשיר ב.הוא יסמוך על בינ לאדן בעיסקאות EBAY א…

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Lirux,

יש לי dfi lanparty ultra-d וכשאני מחבר את האיריבר שלי למחשב הוא רושם לי: התקן זה מסוגל לביצועים טובים יותר אם יחובר לusb 2 משהו כזה... ולא משנה לאיזה חיבור אני מחבר אותו על הלוח...זה אותו דבר... איך אני מסדר את זה... ועוד משהו ב bios זה מוגדר שהלוח ישתמש בusb גם 1.1 וגם 2...

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by einpoklum,

אני מנסה ולא מצליח למצוא מאיפה לקנות מקלדת מתקפלת (כזאת: http://www.thinkgeek.com/computing/input/5a7f/ ) הייתי מזמין מארה"ב אם המשלוח לא היה עולה $40 ... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כזו? מצידי שיהיה דגם אחר, צבע אחר, לא אכפת לי - רק שניתן יהיה לגלגל אותה ולהתעלל בה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  23. שיהיה כמה שיותר קריר.... יותר מקום למאווררים-בונוס מעוצב יפה, לא רע עם יגיע עם חלון הכי חשוב- שיהיה אפשר לפתוח אותו בלי ברגים, TOOL-FREE! תקציב- 600 ש"ח תודה לעוזרים מראש

• 61 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by ranyr,

יש לי מדפסת CANON PIXMA MP150 איזה דיו מתאים לה?? מה המחיר המומלץ שלו??? ומה אתם אומרים על ערכות מילוי???

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by pergola,

אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה ספק לקנות ומארז מישהו הציע לי משהו לSLI אבל החלטתי בסוף לא לעשות SLI הוא גם הציע לי את 400# FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan איזה ספק אתם מציעים לי משהו שיתאים לGEFORCE 7900GT אבל שיתאים גם בעתיד לGEFORCE שיצא עוד שנתיים (פחות או יותר) משהו שלא מרעיש יותר מדי ומשהו שהוא טוב ויחזיק תמערכת עם חברה אמינה בסביבות ה400 שקל ומארז זה מישהו הציע לי מארז נראה ממש טוב עם פתחים לאיוורור בצד והרבה מאווררים עשוי אלומניום כך שהוא מעביר חום טוב 600# GIGABYTE 3D AURORA אבל לא יודע אני מפחד שמהצדדים יצא רעש כי יש כאלה פתחים שאלתי את זה את מי שהציע לי אותו הוא אמור להחזיר לי תשובה אבל אם אתם מכירים את המארז גם אשמח לתשובה ממכם או מארז אחר שאתם יו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים