ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מצלמת אינטרנט של teac ואין לי את הדריבר וחיפשתי אמון באינטרנט ולא מצאתי . תודה לעוזרים וחג שמח , שנה טובה . http://img11.imageshack.us/img11/3170/428j.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mmmwm2nmijyr.jpg
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש המלצה למקלדת ארגונומית שתהיה נוחה להקלדה. אני מקליד עיוור ובעיקר באנגלית אז לא אכפת לי שהיא תהיה בלי האותיות(באמזון זול יותר מבאילת?) ובגדול אני סטודנט עני, מה שמשאיר אותי עם תקציב דיי מוגבל. הייתי רוצה להשקיע בזה לא יותר מ200 שקל, אם יש משהו סביר בטווח הזה. יש לי אפשרות להזמין מאמזון או לקנות את המקלדת באילת.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום. בשש השנים האחרונות השתמשתי באוזניות מסוג pc151 של senheiser, אתמול לצערי הפסקתי לשמוע בצד שמאל של האוזניות ואני חייב להחליף אותם, האוזניות הקודמות שלי היו ממש טובות גם למוזיקה וגם לגיימינג ואני אשמח לקבל המלצה לאוזניות שיהיו שוות להם ואף יותר טובות. השימושים הם בעיקר מוזיקה, ופחות גיימינג ומחשב. רצוי שלאוזניות יהיה מיקרופון גם לגיימינג וגם לסקייפ.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אם אפשר קצת ביקורת על הגלגלת החדשנית שלו, איך היא? מדהים כמו שלוג'יטק אומרים? האם שווה לי לשדרג את ה MX700 שלי אליו תודה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, כתבתי את זה בפורום ציוד הקפי מכוון שאני לא בטוח מה אני צריך בשביל זה. לוח אם P5Q-DELUXE, כרטיס מסך 9800GTX+, מחוברים 2 מסכי DVI, אני מעוניין לחבר עוד מסך DVI. אין שום שימוש בו זמנית באף אחד מהם, בכל פעם מחובר מסך אחר. כרגע מסך אחד מחובר קבוע ועל הפורט השני יש כבל מאריך שאני מחליף ידנית בין 2 המסכים, זה סיוט. מה הפתרון הכי טוב לחיבור המסך השלישי? האם יש משכפל אות DVI במחיר סביר בארץ? אולי מתג ברירה (סוויץ') ? ראיתי כבר VGAים במחירים ככה-ככה, DVI לא ראיתי עדיין. ובכל אופן מכוון שב-P5Q DELUXE יש 3 חריצי PCIE X8\16 חשבתי אולי לחבר עוד כרטיס מסך רק בשביל הרחבת התצוגה. השאלה איך זה יעבוד עם הלוח הזה, האם בגלל שהכרטיס הראשון הוא של NV אני מחוייב שגם הכרטיס השני יהיה של NVID…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת חדשה, שתחליף את ה HP 959C שלי שנמצאת על סף התפרקות מוחלטת. עוד לא החלטתי אם אני רוצה מדפסת או מכשיר משולב, ככה שאשמח להמלצות משני התחומים. המדפסת תהיה לשימוש ביתי, כולל מעט תמונות (ממצלמה דיגטלית). אין לי כרגע תקציב מוגדר מאחר ועוד החלטתי אם לקנות מדפסת או מכשיר משולב. קראתי על המדפסת Canon Pixma IP4200 וראיתי שהיא מומלצת. איך היא? מצאתי אותה ב 649 ש"ח ב"פוטו נגבה" : http://www.photonegba.co.il/productspec.asp?id=618 ראיתי שהדיו שלה די זול, אבל קראתי שיש לה 5 מחסניות דיו נפרדות. ראיתי שיש שחור, ציאן, מג'נטה וצהוב. מהו הצבע הנוסף? בקשר למכשיר משולב: איזה מכשיר משולב מומלץ (אני חושב שעד סביבות ה 1000+-)? תודה
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש התקן בלו טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אז קניתי אותו בשעה טובה ואני חייב לציין שהוא נוח ומצויין... פשוט מ-ד-ה-י-ם יחסית לעכבר לייזר גנריק שניסיתי אותו פשוט מרגישים את ההבדל בדיוק.... אבל הנוחות זה הדבר הכי מדהים בו הוא פשוט כפפה ליד... ולפניו היה לי עכבר מכני שדומה לעיצוב שלו אבל הלוגיטק נותן לו נוקאאוט נתקלתי בקצת בעיות עם הדרייברים אבל הורדתי מהאתר את הדרייברים המותאמים לאיכספי וזה הסתדר... עכשיו השאלות: יש אפשרות לכבות את המדבקה הזוהרת? גם לכם מאחורה יש כזה חור קטן עם לייזר כחול? אין לי שום דבר נגד המדבקה פשוט בלילה אני לא יוכל לישון איתה (אני משאיר מלא פעמים את המחשב דולק בלילה). יש אפשרות לשים את העכבר במין סטדביי כדי שהכל יתכבה? נכון באריזה גם לכם הייתה כזאת מנורה אז מה הקטע שלה? כאילו בשביל מ…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מחפש גיים-פד למחשב עם דרייברים שלא יעשו בעיות על וינדוס 7 X64 בגדול אני מעדיף אלחוטי ועד 350 ש"ח למרות שאם זה יהיה יותר זול אני לא אתנגד וכמובן שאם אלחוטי אז בתדר 2.4 ghz (אין לי מושג אם יש פחות בבקרים כאלה) ישמש בעיקר ל PRO אבל כנראה שגם למשחקים אחרים
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצות לגבי לוח אם הן למעבד AMD XP והן למעבד פנטיום 4 הכוונה לדגם או שניים לכל אחד מומלצים ואיכותיים ועל איזה צ'יפ מבוססים לא מדובר בלוחות של ASUS על זה יש לי אלא על GIGABYTE למשל או אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטית, לא יותר מהתקציב שלמעלה. המקלדת תשמש אותי מהמיטה, ובחדר שהוא בערך 3X3.. שימוש בעיקר אינטרנט ומשחקים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window כולל יציאות USB ו FIRE WIRE מהצד. צג טמפרטורה כולל חיישן חכם. נורות בקרה - ניאון כחול + אדום כפתור לקביעת שני מצבים למאווררים 80 מ"מ כלולים. חריצי אויר בצדדים לזרימת אויר מושלמת חלון גדול מקורי בצד הדלת ללא ספק כלומר עם אני יקנה ספק טוב... ובכול זאת עדיין יכנסו הכרטיסים וכו'... למארז? ותודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אם אתם מחבבים את מקלדת ה-Logitech G910 Orion Spark המכאנית אך אין לכם תקציב עבורה, אולי תתעניינו בגרסה החדשה שלוג'יטק משיקה כעת לפני שנה וחצי השיקה חברת Logitech את דגם ה-Logitech G910 Orion Spark המורכב ממקשים מכאניים מסוג ה-Romer-G, מקום לסמארטפון עם אפליקציה תואמת שיספק פתרון חלופי למסך ה-LCD המוכר שלה ותאורת RGB מרשימה ורבת פונקציות, מה שיכול לקבל את השם "מוצר הדגל" שלה בקטגורית מקלדות הגיימינג. השבוע השיקה החברה את מה שנראה כמו דגם מינימלי יותר של ה-G910 Orion Spark, מקלדת "אקסטרים" אם תרצו שאולי לא כל הפונקציות שבה היא מתהדרת חשובה לרבים מהמשתמשים והם עשויים למצוא בדגם המכאני החדש פתרון הרבה יותר פרקטי מאשר שבאחות הגדולה. הדגם החדש עונה לשם הזהה יחסית G810…
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
יש לי הגה קצת ישן עם החיבור הזה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/r/a/n/_/m/e/i/r/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200401051547423727/200503081650375249/DSCN4130.JPG וכנראה שכבר אין סיכוי לחבר אותו ככה למחשב. שמעתי שיש מתאמים ל USB מישהו מכיר את החיבור הזה והאם קיים לו מתאם?
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היום, כשהביקוש לפאלם רק עולה- אפשר למצוא פאלם צבעוני, עם כרטיסי זכרון (ואני מדבר על הM130) בכ-1300 שקלים בחנות מקוונת ואפילו פחות במכרזים. לפחות מפונקים, יש פאלם גרייסקייל (שחור לבן אם תרצו, למרות שאין באמת לבן) חדש בכ600 שקל (M105, אני חושב). צעדי ההוזלה האלה יגררו לדעתי גל חדש של תלמידי בי"ס שישתמשו בפאלם במקום במחברות- הרי טקסט אפשר לכתוב בעזרת מקלדת שמתחברת (ואולי מקלדת אינפרא, בעתיד) ושרטוטים אפשר בעזרת העט והפאלם עצמו. שמעתי שהמגמה כבר מתפתחת אצל הרבה סטודנטים.. אשמח לשמוע תגובות מבעלי פאלמים, על השימושים השונים של הגאדג'ט הזה.. (לדובר יש גישה לpalm M130 של אבא, שהוא משתמש בו למדידות שונות ע"י חומרה שמתחברת אליו, ולמשחקים)
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower Enermax FS-710 Case תגידו מה עדיף ולמה אני רוצה את המארז הראשון אבל המחיר קצת מפריע לי אבל אם הוא הכי טוב אז אותו הוא משהו שיכול להשתוות לו מבין הרשימה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אני מחפש עכבר של לוג'יטק, יש עדיפות לאלחוטי, אבל לא חובה. חשוב שיהיו לו שני לחצנים בצדדים (אחורה, קדימה). מחכה להמלצות שלכם תודה
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
Platronics Gamecom 780 Corsair Vengeance 1300 Steelseries Siberia V2 בגרסת הבננות. לשימושי גיימינג ומוסיקה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית חדשה ואני צריך הצעות ממכם, עד עכשיו ראיתי רק סטים שבאים עם עכבר ואין לי צורך בעכבר, אני מחפש מקלדת איכותית וזולה יחסית תודה
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אני חושב על לרכוש את המארז הזה, THERMALTAKE SOPRANO מבחינת מארז הוא דיי טוב ומאוורר, אבל אני מודאג לגבי הספק, האם הספק TERMANTAKE שבא איתו 400W, הוא מספיק חזק בשביל להחזיק גם מערכות כבדות? כרגע נשרף לי הזלמן 400W שטוען להיות בין הטובים בעולם, אז חשבתי, הזלמן עלה לי 600 ש"ח (ספק בלבד), אני יכול ב 750 ש"ח לקנות SOPRANO עם ספק 400W אמיתי של טרמלטייק. מה דעתכם? כי כרגע יש לי מארז סימבאדה 805 אבל קצת חם בפנים. אין לי כסף לקנות מארז בנפרד ולהשאיר את הזלמן. תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קונברטור מ- pci x 3.3v ל pci 3.3v כמו בתמונה http://www.costronic.com.tw/pci-x.JPG המתאם התחתון לא העליון או כמו פה: http://www.costronic.com.tw/09p35.JPG העליון איפה אני יכול למצוא דברים כאלו בארץ??? הלוח אם שלי יש pci 5v ויש לי כרטיס pci x 3v וכמובן החריצים שונים והכרטיס לא מתאים ואני מחפש קונברטור בדחיפות! תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2010 בשעה 17:57:12 מקווה שלא התבלבלתם, בתמונה הזו תוכלו לראות... http://en.wikipedia.org/wiki/File:PCI_Keying.png בלוח שלי יש 5v pci והכרטיס שלי הוא 3v pci-x או 3.3v 64bit pci-x נראה לי אני כבר מתחיל להתבלבל פה מקווה שהבנתם...
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קודם כל, זאת המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/177&cl=roeu,en אני חייב לציין שהיא ממש קטנה וחסכונית במקום, נראת לא רע בכלל, המסגרת שלה מאוד מבריקה ומגניבה היא בעלת LOWPROFILE, מקשים "נמוכים" (כמו ב COMFORT CURVE של מיקרוסופט, רק שאצל לוג'יטק הרווח שקט ;D) נוחה להקלדת מילים, אבל מאוד מאוד לא נוחה לשאר ההקלדות. המרחקים של הקונטרול והאלט מהמקשי אותיות קצת לא סטנדרטיים ובכלל אין מה לדבר על כל המסביב של END\HOME מקש וינדוס וכולי שבכלל לא בגודל ובמיקום סטנדרטי, החיצים לא נגישים ברגע מכוון שהם צמודים לשאר המקשים ובלתי אפשרי "להרגיש אותם" בלי להסתכל, כנ"ל לגבי ה BACKSPACE הוא לא המקש הכי עליון ואלה שמעליו צמודים אליו, אז האינסטינקט זה ללחוץ …
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-