עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by 3d7,

נשבר לי הרסיבר של הMX Revolution, וקיבלתי רסיבר חדש במקומו. עכשיו, המחשב מזהה את הMX Revolution כשאני מחבר את הרסיבר לUSB. אבל, העכבר לא מגיב (הוא טעון עד הסוף, ונמצא במצב On). בד"כ יש איזשהו לחצן קטן בגודל של עט סטילוס שאפשר לעשות איתו pairing. אבל, אני לא מוצא שום דבר כזה. למישהו יש מושג? :s05:

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by fenix5545,

צריך עזרה, אני מחפש מצלמת איטרנט עד 300 ש"ח - בבקשה תעזרו לי (תודה מראש).

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  3. שלום, המקלדת הזאת נראית אלגנטית ויפה http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=65&id=3707 איך היא, האם יש למישהו נסיון 160 ש"ח? http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429566

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  4. Started by pakoro,

אני מחפש מדפסת ליזר צבע טובה כדי להדפיס תמונות משפחתיות. אחרי בדיקה קצרה מצאתי מדפסת XEROX 6125 מה דעתכם אליה??. אולי תמליץ על משהו אחר. תודה רבה מקווה לתשובה מהירה זה קצת לחוץ לי. תודה פבל

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by Fungus Funk,

מה ההבדל בין: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse OEM ל - Logitech® G7 Laser Cordless Mouse RETAIL ??

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  6. אחד הכרטיסים החזקים מריץ לי Just Cause ושאר ירקות על הגדרות הכי גבוהות :] קצת פרטים על הכרטיס Sapphire ATi 256MB DirectX 9.0 - Shader Model 3.0 / OpenGL Support Dual DVI VIVO (Video IN / Video Out) GDDR3 Memory PCI EXPRESS HD CP Ready (High Definition Digital Contents Protection) תמונה של הקופסא: עוד פרטים: http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=147&grp=3 מחיר: 1,200 ש"ח יאללה ספרו חוויות :] (המפרט המלא שלי בצד..)

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by Arcanide,

שלום לכולם, בשעה טובה אני קונה מחשב חדש. המפרט הוא כזה: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black המארז הנבחר הוא HEC 6A19. עכשיו, יש אפשרות לרכוש את המארז עם ספק 400W TRT של HEC. איך הוא? יחזיק לי טוב את המערכת, גם עם OC? ( לא גדול ) עלות 490 שקל. ישנה עוד אפשרות לרכוש את המארז ללא ספק, בעלות של 270 שקל. האם עדיף לי לקחת אותו + ספק אחר בערך 400W שיחזיק לי טוב עם אפשר…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  8. מה עושים? אני על אקספי אספי2 עכבר MX510 הדרייבר שלו לא עזר לבעיה.... חוץ מלעבור ל ps/2 יש למישהו פיתרון?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by wow,

קניתי את העכבר הזה,האם אני צריך להתקין את הדיסק? למה בדיוק? וחוץ מזה על הדיסק רשום באיזה מערכות הפעלה הוא עובד ולא רשום WINDOWS XP כמו שיש לי,מה אני עושה? האם אני חייב את זה?

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  10. כי ראיתי שבכל הספקים כתוב לפנטיום 4 ואני מחפש ספק זול וטוב לחבר שלי שנשרף לו הספק ויש לו P2, מישהו יכול להמליץ, בנוסף לתשובה לשאלה ששאלתי?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

בספקים ג'נריים, כמה חשובה תוספת של מייצב מתח?

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  12. יש את הCANON A70 המוכרת לכולם, והומלצה בידי הרבה אנשים בתור מצלמה מעולה וטובה לשוק הביתי הממוצע, ויש את המצלמה הזאת של סוני: Sony DSC-P10 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=43&cID=34 למצלמה של הסוני יש 5.2 מגה פיקסל לעומת הקאנון שהיא עם 3.2, אך יש עוד הרבה פיצ'רים ודברים שאני לא מבין, אז כאן הגיע תורכם להסביר לי מי יותר טובה :-) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by Turbine,

מה זה לעזאזל?? בצורה מסוימת של חיבור אני יכול לשפר את הביצועים? מה זה אומר??? תודה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  14. רציתי עכבר אלחוטי אופטי בעל ערסל טעינה => לוגיטק MX700, אך לטעמי הוא יקר בשביל עכבר (460 ש"ח), ראיתי את המוצרים הבאים, כל אחד מהם עולה 120 ש"ח, הם אופטיים אלחוטיים ועם מתקן טעינה, אבל של חברות לא מוכרות : Chic ו Accord - פער של כמעט 350 ש"ח ! אולי כדאי ?

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  15. אוקי אז זה הולך ככה יש לי וודו 3 3000 AGP עם 16 MB זכרון עד עכשיו הוא הריץ משחקים לא רע, במיוחד יחסית לכרטיס בן 3+ שנים. (לקרוא ולדמיין ציפורים מצייצות ברקע, לקרוא בטון רגוע) חברת 3DFX נסגרה לפני שנה וחצי בערך, ומאז לא הוציאה דרייברים. אנשים עמלים וחסונים, הוציאו דרייברים במקומה, להם מובטח מקום בגן העדן. עכשיו לכרטיס פתאום כך באמצע החיים יש בעיות עם משחקים שפותחו ודורשים DX8.1 פעם הוא לא מראה טקסטורות, פעם הוא לא מפעיל, פעם הא ופעם דא. השאלה שלי היא מה עלי לעשות האם הכרטיס מסך הוא החוליה החלשה, ולכן, שלום? אין לי ממון רב, אז במקומו בטח יבוא TNT2 יד שנייה או דומה לו. או לחכות קמעה ואיש עמל וחסון יוציא דרייברים לDX8.1, והוא ילך לחיים טובים ולשלום?

16. Started by R-E-L,

יש לי Inno3D geforce 2 Ti עם יציאה לטלויזיה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש ב Twin View עם הכרטיס הזה והטלויזיה? ואם כן אז איך? תודה!

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by dor31,

כשאני מכבה את המחשב החיישן של העכבר(הנורה האדומה) נשארת דלוקה. רק רציתי לדעת עם זה צריך להיות ככה או שיש מתג כיבוי(לא שראיתי) אשמח לתשובה תודה.

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  18. Started by IsrAlien,

מה אתם אומרים? לפי מה שהבנתי הוא אמור לצאת בארץ באותה סביבת מחיר של הProphet 8500LE. עד שמצאנו כרטיס מבית ATI עם Value יותר טוב מה Ti200 ,גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת איכות, זה מחזיק בדיוק יומיים... :'(

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by zippobuyer1,

ובנוסף - כמה זה עולה? תודה

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by Atlon-Xp,

3R SYSTEM NEON Light Silver + Big Window כולל יציאות USB ו FIRE WIRE מהצד. צג טמפרטורה כולל חיישן חכם. נורות בקרה - ניאון כחול + אדום כפתור לקביעת שני מצבים למאווררים 80 מ"מ כלולים. חריצי אויר בצדדים לזרימת אויר מושלמת חלון גדול מקורי בצד הדלת ללא ספק כלומר עם אני יקנה ספק טוב... ובכול זאת עדיין יכנסו הכרטיסים וכו'... למארז? ותודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by Home Boy,

קניתי לפני כשבוע את העכבר האופטי האלחוטי של מיקרוסופט ולאחרונה שאני לוחץ לפעמים על המקש השמאלי הוא חורק...מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by H.I.V,

היי אני רוצה שתתנו לי המלצה למארז טוב עד 700 ש''ח ושיהיה מארז גדול Full Tower חשבתי על המארז הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1094094600.htm יש עוד המלצות? תודה

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לקנות מצלמה כזאת בUSB למסנג'ר ודברים אני צריך לדעת משהו מיוחד כמו רזולציה ממולצת? FPS ? משהו? לא לקנות של חברה לא מוכרת כי אני לא ימצא דריברים? אני לא הולך להשקיע יותר מ 150 שקל.. אז מה צריך להיות במצלמה פשוטה?? יש מצלמות פה בחנות מחשבים לידי ב 100 כדאי לקנות ככה בלי פרטים?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  24. Started by someone,

Creative Inspire 5200 Creative SBS LX520 E Logitech Z-640 Logitech X-530 מה מהם הכי עדיף? בעיקר למשחקים ולסרטים אני פתוח להצעות נוספות עד 550 שקל בערך.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  25. כדאי בכלל להתקין אותו ? יש סיכוי שהוא ישפר משהו בביצועים? או שאם הכל עובד לי בסדר אז לא כדאי להתקין אותו סתם ?

• 8 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים