עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by asio1,

שלום יש לי מדפסת עם סורק מדגם F2280 של HP אתמול כל הנוריות נדלקו ונשארות דלוק קבוע (לא מהבהבות) אף כפתור לא משפיע - כולל לא כפתור הכיבוי גם אם אני מוציא אותה מהחשמל ומחזיר אחרי זמן רב - הנוריות כולן דולקות. ניסיתי גם להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש אך משום מה זה בכלל לא מזהה שיש מדפסת (למי שמכיר - כשההתקנה מורה לך לחבר את ה USB , אני מחבר אך הוא בכלל לא מזהה את זה) אשמח לעזרתכם הדחופה. תודההההההההההההה

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  2. http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000d.htm או http://www.thermaltake.com/xaserCase/WinGo/v7000a.htm

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  3. Started by jj516,

קודם כל למי שיש את המארז או מכיר אותו (המארז בצבע כחול מוזהב) או בעל ניסיון איתו אשמח לקבל תגובות/מחמאות/הערות הכול... אך השאלה שלי היא מה המידות המדויקות של המארז, עם הרגליים וגם בלי, אני מבין שאפשר לנתק את הרגליות (אני צודק?). בקשה עם למישהוא יש מידע כזה או אחר אז בשמחה! תודה, מראש! נ.ב. לינק למארז - http://www.pch.co.il/docs/pd1397175414.htm (ואגב אני יודע שכתוב שם המידות אבל אני לא יודע עם הם עם הרגליים או לא)

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by 2Fluffy4U,

שלום, כרגע יש לי עכבר G500 עם פד QCK של Steelseries. אני מאד מרוצה משניהם. הבעיה היא שהפד הוא מבד, ולי יש חתול חדש שהחליט שהפד הוא המיטה שלו במרבית שעות היום ולכן אני סובל מפד מאד מאד מלוכלך שסופג את כל הפרווה +לכלוך נוסף שהחתול שמח להשאיר לי עליו.. אז לכן אני שוקל לעבור לפד קשיח לא מבד. אשמח להמלצות. התקציב הוא סולידי.. עד 100 שקלים.. אפשר לחרוג טיפה. תודה תודה תודה

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by aseetoP,

טוב,קודם,כל,אתחיל,בזה,שהםקלדת,שלי,עכשיו,עובדת,בחלקה,היא,של,גייוס,אבל,חלק,םהםקשים,לא,עובדים,אז,םצטער,על,היסוח,הזה,,יופי,עכשיו,אןי,חפש,הםלצה,לקלדת,שחשוב,שיהיו,בה,הדברים,הבאים, 1שהיא,תהיה,בצבע,שחור, 2שתהיה,םקלדת,םולטיםדיה, 3עד,80,שקל,לא,יותר,ויש,להתחשב,בזה,שאןי,הולך,לקןות,םחןות,שןםצאת,בעיר,שלי,ולא,םהאיןטרןט, 4עדיפות,לםיקרוסופט,אבל,בתאכלס,כל,חברה,תספיק תודה1 עריכת המודר: טוב , קודם כל אתחיל בזה שהמקלדת שלי עובדת בצורה חלקית , חלק מהמקשים לא עובדים אז מצטער על הניסוח הזה. עכשיו אני מחפש המלצה למקלדת שחשוב שיהיו בה את הדברים הבאים: 1. שהיא תהיה בצבע שחור. 2. שתהיה םקלדת מולטיםדיה. 3. עד 80 שקל , לא יותר ויש להתחשב בזה שאני הולך לקנות מחנות שנמצאת בעיר שלי ולא מהאינט…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by moonbone,

אני לא יודע איפה אפשר לקנות זכרון של מושקין בארץ אני רוצה לקנות את הדבר הבא: 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR הוא עולה הרבה אני יודע אבל אין ברירה כשרוצים משהו טוב.... אז ככה איפה בארץ אפשר לקנות אותו?? שם של חנות + טלפון או אתר אינטרנט יהיה מעולה....

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  7. איכות אמינות USB + Parallel עד 500 ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by thebaron,

שלום לכולם! נמאס לי ששום התקן USB מהיר מודרני לא מסתדר עם המחשב שלי. אני רוצה לשדרג ליציאות USB 2.0, אך לא ממש יודע מה לעשות, ואיך לבדוק את המחשב. יש לציין שהוא לא כל כך ישן, בן שנתיים בערך, עובד עם חלונות XP -פרו, וכולל 4 יציאות USB 1.1 מאחור, ושתי יציאות כאלו בפנל הקדמי. לוח האם: מתוצרת VIA, אך אין לי פרטים נוספים, לא על הצ'יפסט וכו'. איך אפשר לדעת? האם יש צורך בפתיחת המחשב באופן פיזי ובדיקה של הרכיבים? מה אפשרויות השדרוג שלי וכמה זה עשוי לעלות?? אנא עיזרו! תודה

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  9. http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=167 Point of View Gamer Mouse A1600 לייזר 1600DPI ועולה 70 שקל בארץ!(KSP)

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by BigD,

אוקיי אז יש לי מחשב נייד ויש לו רק יציאת VGA רגילה לחבר למסך נוסף אבל אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה אז אני מחפש כבל שיחבר לי בין VGA ל SVIDEO אבל יש לי גם איזה חיבור בטלויזיה של 21 פינים ככה שאני מחפש לי אתר או מקום לקנות כבל מתאים... מקווה שתעזרו לי

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by CyberGod,

חברה אני הולך לקנות מחשב בשבוע הקרוב כניראה , אני סגור על המפרט שאני רוצה ,חוץ מהמארז . פה אני מבקש את המלצתכם , המארז שאני חשבתי עליו הוא הcompucase-hec בגלל שהוא ניראה טוב , היו עליו ביקורות טובות והעיקר , הוא במחיר טוב ! מה עוד יש לכם להציע בתקציב כזה ? אני הייתי מאוד שמח לשמוע חוות דעת על המארזים שיש לwww.ksp.co.il בגלל שאני הולך לקנות מהם את המחשב. תודה דוד

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by reemchuk,

הי אני מעוניין לפצל את ה HDMI מהממיר YES HD ל 2 - אחד לטלויזיה LCD בחיבור HDMI תומך סאונד , השני גם HDMI תומך סאונד לתוך כרטיס טלויזיה - שישדר את האות לכרטיס טלוויזיה שיכול להציג וללכוד בעזרת windows media center אשמח לקבל המלצות למפצל HDMI תומך HDCP טוב שהוכיח את עצמו מניסיונכם אשמח לקבל המלצות על כרטיס טלוויזיה שיעבוד עם WMC תודה רבה אייל

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  13. אהלן, אני רוצה לקנות סט מקלדת ועכבר אלחוטית, לא יותר מהתקציב שלמעלה. המקלדת תשמש אותי מהמיטה, ובחדר שהוא בערך 3X3.. שימוש בעיקר אינטרנט ומשחקים. תודה!

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  14. שלום לפורום HWzone! אני חדש כן ובוא נגיד אני מודה אני "ניובי" בעסקי מחשבים, חומרה וכו'. לכן אני מבקש את עזרתכם. הנה המחשב שאני רוצה: הנה המחשב שאני רוצה תזכרו! אני החלפתי את המעבד בAMD Athlon Xp 1600+ ואת הכרטיס מסך ב GeForce 2 400mx 64 Mb ואת הזיכרון הפנימי למבוסס DDR במקום SDR. הורדתי מהמחיר את הרמקולים, מקלדת ועכבר. אחרי החישובים שלי הגעתי לסביבות ה 700-800 דולר. אז הלכתי לעתיד מחשבים בשביל הצעת מחיר ותרא מה נתנו לי! מארז- MIDIATX-כולל הרכבה- 600 ש"ח לוח אם-AMD gigabyte GA-7 VTXE כולל קול-574 ש"ח מעבד- AMD Athlon XP 1600 במהירות של 1400Mhz במחיר של: 970 ש"ח זכרון- 266 mhz DDRM 184 pin מ"ב 256 דיסק קשיח-בדיוק מה שרשמתי למעלה 40 Gb- מחיר 556 ש"ח כרטיס מסך-Gainward …

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by zZz.,

הפאד עושה לי לפעמים קטעים, הפינות והצדדים מרחפים.. היום היה איזור קטן באמצע הפאד שהיה "בועה". הוא לא התלכלך או משהו בחלקו התחתון.. יש דרך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  16. מותקנות לי במחשב 2 מערכות הפעלה ויסטה וXP יש לי מקלדת אלחוטית Logitech EX110 המקלט מחובר דרך הUSB לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF הבעייה: כשאני מדליק את המחשב אני לא יכול לבחור את מערכת ההפעלה + כשהתקנתי את מערכת ההפעלה כשמופיעה השאלה אם להפעיל מהסידי לא הצלחתי לבחור עם המקלדת האלחוטית אז חיברתי מקלדת חוטית תודה

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by Dror520,

אני מתכוננן לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת אם יש לו לחצנים בשביל לשנות את הDPI כמו לLogitech G5 ??

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  18. Started by elgard,

שלום שלום אז ביקרתי לי בנטאקשין וראיתי לי כרטיס קול נחמד במכירת פי3וץ (מכירה קבוצתית) ;D אז הנה הכרטיס: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=421695 הוא שווה את זה? יהיה הבדל רציני בין הקריאטיב 4.1 שיש לי על ה7VTX שלי? מה בעצם הדגם המקביל שלו פחות או יותר של קריאטיב? הוא פועל טוב על XP?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  19. כאשר העכבר טעון במלואו, לכמה זמן עבודה מספיקה הסוללה עד שצריך לטעון שוב ? אני מתלבט אם לקנות אחד העכברים האלו לעבודה (את הרבולושן כבר קשה להשיג) והבעיה היא כזו: אני עובד בערך 80% מהזמן במשרד ואז אין שום בעיות של טעינה. אבל בשאר 20% מהזמן אני מסתובב בין לקוחות ולפעמים יכול להיות יום או יומיים שלמים שבהם אני לא אוכל לטעון את העכבר. האם הוא יעמוד בזה ? כי הרי עכברים רגילים שעובדים על סוללות יכולים להחזיק חודשים ללא החלפת סוללות... ועוד משהו: האם ניתן פיזית להחליף את הסוללה (כי לסוללות כאלו יש נטיה "להתעייף" עם הזמן) ? תודה

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  20. Started by edenbd,

שלום, יש לי מקלדת עם כפתורים שחורים וזה די מציק שאני רואה את כל האבק שמצטבר שמה. רציתי לדעת איך אני יוכל לנקות אותם. אם אפשר לפרק אותם ולנקות זה לא יגרום להם נזק? ואם לא, איך בכלל אפשר לפרק אותם?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  21. שלום יש לי מצלמת אינטרנט של teac ואין לי את הדריבר וחיפשתי אמון באינטרנט ולא מצאתי . תודה לעוזרים וחג שמח , שנה טובה . http://img11.imageshack.us/img11/3170/428j.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mmmwm2nmijyr.jpg

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  22. מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים: - Logitech Extreme 3D Pro - Thrustmaster T.Flight Hotas X Joystick - Cyborg F.L.Y 5 Flight Stick יש למישהו נסיון עם אחד מהם? הדרישה העיקרית היא שתהיה התנגדות טובה ולא דרדלה, הכיוון כרגע הוא לשני האחרונים בגלל שהמצערת נראית "יעילה" יותר, אשמח לחוות דעת או המלצות לג'ויסטיק אחר שפיספסתי תודה מראש, ישי

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by Arcanide,

שלום לכולם, בשעה טובה אני קונה מחשב חדש. המפרט הוא כזה: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black המארז הנבחר הוא HEC 6A19. עכשיו, יש אפשרות לרכוש את המארז עם ספק 400W TRT של HEC. איך הוא? יחזיק לי טוב את המערכת, גם עם OC? ( לא גדול ) עלות 490 שקל. ישנה עוד אפשרות לרכוש את המארז ללא ספק, בעלות של 270 שקל. האם עדיף לי לקחת אותו + ספק אחר בערך 400W שיחזיק לי טוב עם אפשר…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  24. Started by ThE_BesT,

פירסמו פה את הדרייבר החדש של nVidia -Detonator השאלה שלי היא... האם הוא מתאים לכרטיס מסך שליץ שהוא... asus nVidia Geforce2 V7100/t?????

25. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש אוזניות למוזיקה עד 300 ש''ח. האוזניות יתחברו ל-Nokia 5800 ואני שומע בעיקר מטאל-קור. אני ישתמש בהם בעיקר בעבודה (ליווי טיולים) אז אני צריך אוזניות in-ear ואם אפשרי שיתלבשו גם על האוזן ע'מ שיחזיקו יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים